Μοιραστείτε
Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Προοπτική νίκης!

Την / Το Τρι Μαρ 27, 2018 11:27 pm
Το εν λόγω κατεβατό δεν ήξερα που να το βάλω οπότε άνοιξα νέο θέμα! 
Εδώ θα εξετάσω πόσες πιθανότητες νίκης έχουν οι 43 φετινές συμμετοχές! Δεν έχει σχέση με το τι μου αρέσει αλλά το τι εκτιμώ ότι έχει πιθανότητες να πάει για νίκη. Θέλω και περιμένω σχόλια!  bounce Very Happy  
ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!!! 

Σε αυτή τη κατηγορία είναι όσες χώρες πιστεύω έχουν σεβαστές πιθανότητες νίκης! 
Σπόιλερ:

Σουηδία: Πλέον στην εποχή που είμαστε η Σουηδία θα χτυπάει πεντάδες μόνιμα! Ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα μοιάζει με video clip που οι περισσότεροι θα πάθουν την πλάκα τους όταν το δουν, ένα σύγχρονο κομμάτι dance, ένας gay friendly νεαρός και όλο αυτό από τη Σουηδία νομίζω είναι αρκετά για να διεκδικήσει νίκη! Στις επιτροπές θα αρέσει εγγυημένα αλλά και στο κοινό θα έρθει ψηλά οπότε αν στα υπόλοιπα υπάρξει διαφωνία επιτροπών-κοινού τότε η νίκη μπορεί να έρθει! 

Νορβηγία: Τα πράγματα εδώ είναι απλά. Μιλάμε για τον Rybak! Το 2009 δεν νίκησε απλά αλλά είχε πάρει τη μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών! Όσο και να τον αντιπαθώ στο κοινό θα πάει πολύ καλά οπότε αν δεν τον θάψουν οι επιτροπές (που δεν θα το κάνουν) τότε ο εφιάλτης του 2009 πιθανόν θα επαναληφθεί! 

Βουλγαρία: Το κυνηγάνε εδώ και λίγα χρόνια και το τραγούδι είναι καλό! Σίγουρα πολύ ψηλά σε κοινό και επιτροπές οπότε μία νίκη δεν είναι καθόλου απίθανη! 

Τσεχία: Άλλη μία συμμετοχή με μοντέρνο ήχο που θα αρέσει στους περισσότερους και με προοπτική να αρέσει και στις επιτροπές! Αν στη σκηνή στηθεί καλά τότε μία νίκη δεν αποκλείεται να έρθει! 

Εσθονία: Αν και η όπερα συνήθως πάει άκλαυτη στη Eurovision αυτή η συμμετοχή έχει κάτι το διαφορετικό! Η φωνή της είναι συγκλονιστική και το κοινό θα το αφήσει άφωνο! Αλλά και στις επιτροπές θα τραβήξει την προσοχή. Αν οι δεύτερες εκτιμήσουν ότι είναι αυθεντική όπερα και όχι όπερα-ποπ τότε δεν τη χωρίζουν πολλά από την επιτυχία! 

Εδώ πάνε όσες χώρες έχουν κάποιες λίγες αλλά υπαρκτές πιθανότητες νίκης! 
Σπόιλερ:

Ισραήλ: Και πρώτο να το φέρει το κοινό αδυνατώ να σκεφτώ ότι θα πάει ιδιαίτερα ψηλά στις επιτροπές αλλά και πάλι φιγουράρει πρώτο παντού οπότε δεν μπορώ να το αποκλείσω! Ίσως οι επιτροπές εκτιμήσουν και το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει μεταξύ άλλων! Θα άλλαζε τη Eurovision αν νίκαγε και θα ξεφεύγαμε από τη πορεία ''ποιότητας'' που έχουμε πάρει τα τελευταία δύο χρόνια! 

Πορτογαλία: Το να νικήσει μία χώρα δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι σχεδόν αδύνατον αλλά αυτή η συμμετοχή έχει αρκετές προοπτικές να αρέσει σε κοινό και επιτροπές! Διαφωνία μεταξύ κοινού και επιτροπών θα μπορούσε να το φέρει στην κορυφή! Αν τα κατάφερνε θα αποδείκνυε ότι πέρσι η Πορτογαλία δεν νίκησε από το στυλάκι που είχε ο Salvador, θα διατηρούσε τη πορεία ποιότητας του διαγωνισμού και τελικά θα άλλαζε τη Eurovision για πάντα! Αλλά επειδή το πιθανότερο είναι πως ο Salvador νίκησε και για το στυλ που είχε και για το πρόβλημα υγείας τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί! 

Ιταλία: Έχω διαβάσει ένα ενδιαφέρον σενάριο συνωμοσίας για τη συμμετοχή της Ιταλίας το 1997! Βέβαια θεωρώ σχεδόν αδύνατον να σαμπόταρε η Ιταλία μόνη της τη συμμετοχή της για να μην κατηγορηθεί ότι θα σπαταλούσε λεφτά στο να διοργανώσει το ''πανηγυράκι'' αν νίκαγε αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Πλέον τα τελευταία χρόνια που έχουν επιστρέψει μοιάζει η γνώμη τους να έχει αλλάξει και αυτό το τραγούδι έχει δυνατό μήνυμα ενάντια στη τρομοκρατία και τον πόλεμο. Απίθανο να φτάσει στη κορυφή αλλά όχι αδύνατο! 

Βέλγιο: Καλό τραγούδι που όμως μοιάζει να λείπει κάτι. Πιστεύω ότι θα φτάσει αρκετά ψηλά αλλά δεν θα νικήσει! Και πάλι όμως σε μία περίεργη χρονιά όπως η φετινή ποτέ δεν ξέρεις!

Γαλλία: Όσο δήθεν και να είναι έχει ένα μήνυμα από αυτά που συγκινούν την Ευρώπη που δεν μπορεί να δει τη πραγματική διάσταση μερικών προβλημάτων. Αν και η Γαλλία συνήθως φιγουράρει ψηλά αλλά καταλήγει χαμηλά φέτος αυτό ίσως αλλάξει! Βέβαια λόγω του θέματος που πιάνει το τραγούδι αρκετές χώρες που δεν συγκινούνται τόσο εύκολα και δεν ψήνονται να φιλοξενήσουν τη μισή Μέση Ανατολή αναμένεται να ρίξουν άκυρο!

Ουκρανία: Αν είναι όσο εντυπωσιακό αναμένεται στη σκηνή τότε θα πάει ψηλά! Η Ουκρανία έχει νικήσει κόντρα σε διάφορους που δεν θα την ήθελαν ούτε σε εφιάλτη νικητή και παραδοσιακά πάει καλά σχεδόν πάντα οπότε γιατί όχι πάλι? 

Αυστρία: Αναμένεται πολύ ψηλά στις επιτροπές οπότε αν το κοινό δεν το ρίξει πολύ δεν αποκλείεται να κάνει το θαύμα! Βέβαια το πιθανότερο είναι στο κοινό να μην πιάσει καν δεκάδα. 

Ελλάδα: Είναι παντού ψηλά και αρέσει σχεδόν σε όλους οπότε αν στη σκηνή γίνει κάτι ωραίο και όχι καραγκιοζιλίκια τότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις! 

Ολλανδία: Αρέσει περισσότερο από όσο νόμιζα οπότε έχει προοπτικές να κάνει την μεγάλη έκπληξη! Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα πάει στις επιτροπές πάντως! 

Φινλανδία: Πέρσι η Φινλανδία ήταν το αγαπημένο μου αλλά κόπηκε στην ημιτελικό και πολύ φοβάμαι ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο! Όμως άρεσε και αρέσει! Απλά οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν όταν το είδαν και το άκουσαν live. Αν το χάλι διορθωθεί τότε έχει κάποιες πιθανότητες!

Εδώ πάνε όσες χώρες πρακτικά δεν πρόκειται να νικήσουν! Αλλά και πάλι κάποιες απειροελάχιστες των απειροελαχίστων πιθανότητες θα τους τις άφηνα γιατί ποτέ δεν ξέρεις! 
Σπόιλερ:

Αυστραλία: Θα περάσει τελικό με τη βοήθεια των επιτροπών. Από κει και πέρα άγνωστο! Θα μπορούσαν και δεκάδα να χτυπήσουν μιας και το τραγούδι δεν είναι τόσο κακό αλλά μπορεί να καταλήξουν και κάτω από την 20η θέση! Στα στοιχήματα είναι αρκετά ψηλά πάντως. 

Αζερμπαϊτζάν: Σκεφτείτε μόνο ότι είχαν νικήσει με τον σκουπιδοντενεκέ που λεγόταν ''Running Scared'' οπότε ποτέ δεν ξέρεις! Το πιθανότερο όμως είναι απλά να περάσουν τελικό και μετά από τη 15η θέση και κάτω! 

Ρωσία: Στη Ρωσία πάντα θα έδινα κάποιες πιθανότητες όσο χάλια και να είναι. Υπάρχουν ολόκληροι λαοί που ζουν για να λατρεύουν τους Ρώσους! Επίσης όλη αυτή η αίσθηση που αποπνεέται από αρκετά ΜΜΕ ότι θα έρθει νέος ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Δύσης πιστεύω θα παίξει κάποιο ρόλο έστω και μικρό. Απλά δεν μπορώ να προβλέψω αν θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά όλο αυτό! 

Λευκορωσία: Αν φωνητικά δεν είναι τόσο άθλιος θα φιγούραρε ψηλά! Χρόνος υπάρχει πάντως αν και είναι αρκετά πιθανό να μην περάσει καν τελικό! 

Γερμανία: Είναι φιλικό προς τις επιτροπές τραγούδι αλλά προσωπικά πιο κοντά στην τελευταία θέση τους βλέπω παρά στην πρώτη!

Δανία: Δυναμική νίκης δεν έχει αλλά και πάλι είναι σε αυτά που αρέσουν οπότε τίποτα δεν είναι αδύνατον! 

Ισπανία: Όσο για γέλια και να είναι θα μπορούσε να ήταν ένα ωραίο αποτέλεσμα αν δεν τόσο γελοίοι οι δυο τους! Μάλλον bottom 5.

Μολδαβία: Το περσινό 3ο δεν το περίμενε κανείς οπότε γιατί αυτό να μην πάει καλά? Δεν έχει epic sax guy βέβαια... 

Εδώ πάνε όσοι απλά δεν υπάρχει καμία της καμίας πιθανότητα να νικήσουν! 
Σπόιλερ:

Κύπρος: Αν περάσει τελικό θα πάει περίπου όπου ο περσινός εκπρόσωπος! Θα ήθελα πάντως να νικήσει μόνο και μόνο για να διαβάσω σχόλια εδώ μέσα!  lol!

Αρμενία: Γενικά δεν σαν συμμετοχή. Αλλά ας πούμε ότι είναι dark horse και πάει ψηλά! Άντε να μπει δεκάδα με το ζόρι! 

Λιθουανία: Maximum που μπορεί να φτάσει είναι δεκάδα που προσωπικά πολύ αμφιβάλλω! Ας περάσει από τον ημιτελικό πρώτα και βλέπουμε...

Λετονία: Πιθανόν να μην περάσει καν τελικό αλλά και να περάσει άντε να πλησιάσει την δεκάδα! 

Ην. Βασίλειο: Μάλλον θα έρθει 26ο και κρίμα γιατί δεν είναι τόσο κακό! Ελπίζω να πάρει κάποιους βαθμούς και να μην είναι σαν τη Γερμανία το 2015! 

ΠΓΔΜ: Μάλλον δεν θα περάσει καν από τον ημιτελικό! Και να περάσει άντε να πλησιάσει τη δεκάδα (λέμε τώρα) 

Ιρλανδία: Έχετε ακούσει την συμμετοχή της Ιρλανδίας το 1995? Πόση προσπάθεια είχε αυτή η συμμετοχή ώστε να μην αναγκαστούν να διοργανώσουν το διαγωνισμό για 4η συνεχόμενη φορά? Υπήρχε μία εποχή στα mid 90s που η Ιρλανδία την νίκη την είχε για πλάκα και είχε καταφέρει να νικήσει χωρίς καν να θέλει (1994)! Κάποιες από αυτές τις νίκες ήταν πραγματικά αριστουργήματα (ειδικά το 1993) αλλά πλέον οι εποχές άλλαξαν. Με τις μπαλάντες που στέλνουν πλέον δεν πάνε πουθενά αλλά το χειρότερο στην όλη ιστορία είναι ότι και του χρόνου τα ίδια θα κάνουν! Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μία συνέντευξη που διάβασα ενός τύπου στο RTE που είναι υπεύθυνος για τις συμμετοχές στη Eurovision! 

Πολωνία: Ίσως και να περάσει τελικό αλλά πάνω από 15η θέση δεν πάει! Και εκτός αυτού οι επιτροπές δεν τη συμπαθούν ιδιαίτερα τη Πολωνία.

Κροατία: Θα μπορούσε (λέμε τώρα) να πλησιάσει δεκάδα! Μέχρι εκεί όμως! 

Ρουμανία: Κινδυνεύουν να έχουν τον πρώτο αποκλεισμό! Αν τον αποφύγουν τελικά πάνω από την 20η θέση δεν θα πάνε. 

Ουγγαρία: Όσο και να αρέσει σε αρκετούς δεν παύει για αρκετούς άλλους να είναι ένας τύπος που τζιρίζει σαν μανιακός! 

Μάλτα: Ούτε οι επιτροπές δεν τη σώζουν τη Μάλτα όπως έχει αποδειχτεί!  Razz

Γεωργία: Σχεδόν απίθανο να προκριθεί! 

Σερβία: Και εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά! Δεν αρέσει και αν περάσει είναι επειδή είναι στον εύκολο ημιτελικό! 

Αλβανία: Κρίμα που θα αποκλειστεί στον ημιτελικό γιατί είναι ωραίο τραγούδι!

Ελβετία: Θεωρητικά τελικό μπορεί να μπει πάντως! 

Μαυροβούνιο: Οι πιθανότητες να περάσει τελικό είναι ελάχιστες. Δύσκολοι καιροί για βαλκανικές μπαλάντες!

Άγιος Μαρίνος: Μάλλον θα έρθει τελευταίο και σε κοινό και σε επιτροπές! Μάλιστα έχει σεβαστές πιθανότητες να γίνει η 3η συμμετοχή στην ιστορία των ημιτελικών που θα μείνει με 0 βαθμούς! 

Σλοβενία: Αν κάνει την έκπληξη θα το δούμε τελικό! Μέχρι εκεί δυστυχώς. 

Ισλανδία: Θα έρθει τελευταίο στο 1ο ημιτελικό! Αλλά και να μην έρθει τελευταίο θα έρθει προτελευταίο!   lol!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την citelis στις Τετ Μαρ 28, 2018 12:17 am, 1 φορά
avatar
Αριθμός μηνυμάτων : 1396
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 32
Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορYeah, yeah,fire!!!!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 12:05 am
Ωραίο θέμα! 

Θα απαντήσω σύντομα!
avatar
Αριθμός μηνυμάτων : 1187
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 26
Τόπος : Χαλκίδα, Ελλάδα
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 12:51 am
Ισραήλ - Εσθονία - Βουλγαρία - Ελλάδα και ίσως Γαλλία οι προοπτικές νίκης, για μένα.
avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:00 am
Πολύ ωραίο θέμα citelis!  Very Happy
Τα σχόλιά μου με κόκκινο!

citelis έγραψε:
Σε αυτή τη κατηγορία είναι όσες χώρες πιστεύω έχουν σεβαστές πιθανότητες νίκης! 
Σπόιλερ:

Σουηδία: Πλέον στην εποχή που είμαστε η Σουηδία θα χτυπάει πεντάδες μόνιμα! Ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα μοιάζει με video clip που οι περισσότεροι θα πάθουν την πλάκα τους όταν το δουν, ένα σύγχρονο κομμάτι dance, ένας gay friendly νεαρός και όλο αυτό από τη Σουηδία νομίζω είναι αρκετά για να διεκδικήσει νίκη! Στις επιτροπές θα αρέσει εγγυημένα αλλά και στο κοινό θα έρθει ψηλά οπότε αν στα υπόλοιπα υπάρξει διαφωνία επιτροπών-κοινού τότε η νίκη μπορεί να έρθει!  Ο σχολιασμός σου θα ήταν on the point... αν τον έγραφες το 2011!  green  Έχουν ήδη αλλάξει τα κόζια αγαπητέ μου. Η περισυνή 8η θέση τους στο τ/β ήταν καμπανάκι, και αυτό θα το δεις και θα με θυμηθείς φέτος τον Μάη.

Νορβηγία: Τα πράγματα εδώ είναι απλά. Μιλάμε για τον Rybak! Το 2009 δεν νίκησε απλά αλλά είχε πάρει τη μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών! Όσο και να τον αντιπαθώ στο κοινό θα πάει πολύ καλά οπότε αν δεν τον θάψουν οι επιτροπές (που δεν θα το κάνουν) τότε ο εφιάλτης του 2009 πιθανόν θα επαναληφθεί! Δυστυχώς εδώ συμφωνώ 100%. Ευελπιστώ μόνο στο γεγονός το τραγούδι του να μην αρέσει όντως τελικά καθόλου στο κοινό, όπως έχει φανεί από τις πρώτες αντιδράσεις...

Βουλγαρία: Το κυνηγάνε εδώ και λίγα χρόνια και το τραγούδι είναι καλό! Σίγουρα πολύ ψηλά σε κοινό και επιτροπές οπότε μία νίκη δεν είναι καθόλου απίθανη! Περιμένω σκηνική παρουσία εδώ!

Τσεχία: Άλλη μία συμμετοχή με μοντέρνο ήχο που θα αρέσει στους περισσότερους και με προοπτική να αρέσει και στις επιτροπές! Αν στη σκηνή στηθεί καλά τότε μία νίκη δεν αποκλείεται να έρθει! Μπορεί και νίκη, μπορεί και να πάθει Rise Up. Όλα θα κριθούν στην σκηνική απόδοση!

Εσθονία: Αν και η όπερα συνήθως πάει άκλαυτη στη Eurovision αυτή η συμμετοχή έχει κάτι το διαφορετικό! Η φωνή της είναι συγκλονιστική και το κοινό θα το αφήσει άφωνο! Αλλά και στις επιτροπές θα τραβήξει την προσοχή. Αν οι δεύτερες εκτιμήσουν ότι είναι αυθεντική όπερα και όχι όπερα-ποπ τότε δεν τη χωρίζουν πολλά από την επιτυχία! Όχι... νίκη επ'ουδενί! Και έχω ήδη αρχίσει να είμαι επιφυλακτικός ακόμα και για την πρόκριση... αν πιάσουν δηλαδή (και) φέτος τα κολπάκια του Αζερμπαϊτζάν.

Εδώ πάνε όσες χώρες έχουν κάποιες λίγες αλλά υπαρκτές πιθανότητες νίκης! 
Σπόιλερ:

Ισραήλ: Και πρώτο να το φέρει το κοινό αδυνατώ να σκεφτώ ότι θα πάει ιδιαίτερα ψηλά στις επιτροπές αλλά και πάλι φιγουράρει πρώτο παντού οπότε δεν μπορώ να το αποκλείσω! Ίσως οι επιτροπές εκτιμήσουν και το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει μεταξύ άλλων! Θα άλλαζε τη Eurovision αν νίκαγε και θα ξεφεύγαμε από τη πορεία ''ποιότητας'' που έχουμε πάρει τα τελευταία δύο χρόνια! Συμφωνώ σε όλα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελα αυτήν την "αλλαγή πορείας" αν όντως συνέβαινε μια νίκη του Ισραήλ.

Πορτογαλία: Το να νικήσει μία χώρα δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι σχεδόν αδύνατον αλλά αυτή η συμμετοχή έχει αρκετές προοπτικές να αρέσει σε κοινό και επιτροπές! Διαφωνία μεταξύ κοινού και επιτροπών θα μπορούσε να το φέρει στην κορυφή! Αν τα κατάφερνε θα αποδείκνυε ότι πέρσι η Πορτογαλία δεν νίκησε από το στυλάκι που είχε ο Salvador, θα διατηρούσε τη πορεία ποιότητας του διαγωνισμού και τελικά θα άλλαζε τη Eurovision για πάντα! Αλλά επειδή το πιθανότερο είναι πως ο Salvador νίκησε και για το στυλ που είχε και για το πρόβλημα υγείας τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί! Αποκλείω οποιαδήποτε θέση άνω της 14ης.

Ιταλία: Έχω διαβάσει ένα ενδιαφέρον σενάριο συνωμοσίας για τη συμμετοχή της Ιταλίας το 1997! Βέβαια θεωρώ σχεδόν αδύνατον να σαμπόταρε η Ιταλία μόνη της τη συμμετοχή της για να μην κατηγορηθεί ότι θα σπαταλούσε λεφτά στο να διοργανώσει το ''πανηγυράκι'' αν νίκαγε αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Πλέον τα τελευταία χρόνια που έχουν επιστρέψει μοιάζει η γνώμη τους να έχει αλλάξει και αυτό το τραγούδι έχει δυνατό μήνυμα ενάντια στη τρομοκρατία και τον πόλεμο. Απίθανο να φτάσει στη κορυφή αλλά όχι αδύνατο! Τυπική mid-scoreboard entry από την Ιταλία φέτος... 10-20.

Βέλγιο: Καλό τραγούδι που όμως μοιάζει να λείπει κάτι. Πιστεύω ότι θα φτάσει αρκετά ψηλά αλλά δεν θα νικήσει! Και πάλι όμως σε μία περίεργη χρονιά όπως η φετινή ποτέ δεν ξέρεις! Της δίνω κι εγώ πιθανότητες. Πάλι όλα θα εξαρτηθούν από το live...

Γαλλία: Όσο δήθεν και να είναι έχει ένα μήνυμα από αυτά που συγκινούν την Ευρώπη που δεν μπορεί να δει τη πραγματική διάσταση μερικών προβλημάτων. Αν και η Γαλλία συνήθως φιγουράρει ψηλά αλλά καταλήγει χαμηλά φέτος αυτό ίσως αλλάξει! Βέβαια λόγω του θέματος που πιάνει το τραγούδι αρκετές χώρες που δεν συγκινούνται τόσο εύκολα και δεν ψήνονται να φιλοξενήσουν τη μισή Μέση Ανατολή αναμένεται να ρίξουν άκυρο! Ομοίως συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αδυνατώ φυσικά να δώ κάτι τόσο pretendious ακόμα και στη 15άδα.

Ουκρανία: Αν είναι όσο εντυπωσιακό αναμένεται στη σκηνή τότε θα πάει ψηλά! Η Ουκρανία έχει νικήσει κόντρα σε διάφορους που δεν θα την ήθελαν ούτε σε εφιάλτη νικητή και παραδοσιακά πάει καλά σχεδόν πάντα οπότε γιατί όχι πάλι? Ο πρώτος υποψήφιός μου για νίκη... για την ώρα! Είχανε δεν είχανε πάλι φέτος...

Αυστρία: Αναμένεται πολύ ψηλά στις επιτροπές οπότε αν το κοινό δεν το ρίξει πολύ δεν αποκλείεται να κάνει το θαύμα! Βέβαια το πιθανότερο είναι στο κοινό να μην πιάσει καν δεκάδα. Πορεία παρόμοια με την περσινή προβλέπω εδώ.

Ελλάδα: Είναι παντού ψηλά και αρέσει σχεδόν σε όλους οπότε αν στη σκηνή γίνει κάτι ωραίο και όχι καραγκιοζιλίκια τότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις! Με δυνατή σκηνική εμφάνιση ΟΛΑ είναι πιθανά. Ακόμα και το Αθήνα 2019.

Ολλανδία: Αρέσει περισσότερο από όσο νόμιζα οπότε έχει προοπτικές να κάνει την μεγάλη έκπληξη! Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα πάει στις επιτροπές πάντως! Χαμηλή δεκάδα...; λέω τώρα... Δεν θα με χάλαγε με την καμμία ωστόσο το Άμστερνταμ 2019! Cool

Φινλανδία: Πέρσι η Φινλανδία ήταν το αγαπημένο μου αλλά κόπηκε στην ημιτελικό και πολύ φοβάμαι ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο! Όμως άρεσε και αρέσει! Απλά οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν όταν το είδαν και το άκουσαν live. Αν το χάλι διορθωθεί τότε έχει κάποιες πιθανότητες! I'm, skinning you out, no longer apart... we don't beat from the same heart! green

Εδώ πάνε όσες χώρες πρακτικά δεν πρόκειται να νικήσουν! Αλλά και πάλι κάποιες απειροελάχιστες των απειροελαχίστων πιθανότητες θα τους τις άφηνα γιατί ποτέ δεν ξέρεις! 
Σπόιλερ:

Αυστραλία: Θα περάσει τελικό με τη βοήθεια των επιτροπών. Από κει και πέρα άγνωστο! Θα μπορούσαν και δεκάδα να χτυπήσουν μιας και το τραγούδι δεν είναι τόσο κακό αλλά μπορεί να καταλήξουν και κάτω από την 20η θέση! Στα στοιχήματα είναι αρκετά ψηλά πάντως. Ευελπιστώ αυτή τη φορά να την δούμε εκτός δεκάδας. Στο τ/β έχει σιγουράκι και φέτος το μονοψήφιο, θα εξαρτηθεί από το πόσο θα γλείψουν οι επιτροπές.

Αζερμπαϊτζάν: Σκεφτείτε μόνο ότι είχαν νικήσει με τον σκουπιδοντενεκέ που λεγόταν ''Running Scared'' οπότε ποτέ δεν ξέρεις! Το πιθανότερο όμως είναι απλά να περάσουν τελικό και μετά από τη 15η θέση και κάτω! Πρώτος αποκλεισμός ή πρόκριση στο #10 και πορεία This Is Love.

Ρωσία: Στη Ρωσία πάντα θα έδινα κάποιες πιθανότητες όσο χάλια και να είναι. Υπάρχουν ολόκληροι λαοί που ζουν για να λατρεύουν τους Ρώσους! Επίσης όλη αυτή η αίσθηση που αποπνεέται από αρκετά ΜΜΕ ότι θα έρθει νέος ψυχρός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Δύσης πιστεύω θα παίξει κάποιο ρόλο έστω και μικρό. Απλά δεν μπορώ να προβλέψω αν θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά όλο αυτό! Αν δεν αποκλειστεί, στον τελικό εκτός 15άδας. Στην επιτροπή θα παίξει δυνατά για την 26η θέση.

Λευκορωσία: Αν φωνητικά δεν είναι τόσο άθλιος θα φιγούραρε ψηλά! Χρόνος υπάρχει πάντως αν και είναι αρκετά πιθανό να μην περάσει καν τελικό! #hastalavistababy #belarus2008

Γερμανία: Είναι φιλικό προς τις επιτροπές τραγούδι αλλά προσωπικά πιο κοντά στην τελευταία θέση τους βλέπω παρά στην πρώτη! Dark Horse από τα λίγα. Τον βλέπω ακόμα και τοπ3.

Δανία: Δυναμική νίκης δεν έχει αλλά και πάλι είναι σε αυτά που αρέσουν οπότε τίποτα δεν είναι αδύνατον! Αν τον έσπρωχνε η Γιανούλα θα τον σκεφτόμουνα και για νίκη. Τώρα, κάπου mid-scorepoard τον υπολογίζω.

Ισπανία: Όσο για γέλια και να είναι θα μπορούσε να ήταν ένα ωραίο αποτέλεσμα αν δεν τόσο γελοίοι οι δυο τους! Μάλλον bottom 5. Σίγουρα bottom 5. green

Μολδαβία: Το περσινό 3ο δεν το περίμενε κανείς οπότε γιατί αυτό να μην πάει καλά? Δεν έχει epic sax guy βέβαια... Φτάνει να τσιμπήσει λόγω ήχου, Φωκά και μηδενικού συναγωνισμού στο είδος του μέχρι χαμηλή δεκάδα. Πιο πάνω όχι...

Εδώ πάνε όσοι απλά δεν υπάρχει καμία της καμίας πιθανότητα να νικήσουν! 
Σπόιλερ:

Κύπρος: Αν περάσει τελικό θα πάει περίπου όπου ο περσινός εκπρόσωπος! Θα ήθελα πάντως να νικήσει μόνο και μόνο για να διαβάσω σχόλια εδώ μέσα!  lol! No fucking way! Laughing

Αρμενία: Γενικά δεν σαν συμμετοχή. Αλλά ας πούμε ότι είναι dark horse και πάει ψηλά! Άντε να μπει δεκάδα με το ζόρι! Άρτσβικ ριλόουντιντ! green

Λιθουανία: Maximum που μπορεί να φτάσει είναι δεκάδα που προσωπικά πολύ αμφιβάλλω! Ας περάσει από τον ημιτελικό πρώτα και βλέπουμε... Πορεία καρμπόν Μαρίας-Έλενας Κυριάκου... και δεκάδων άλλων γυναικομπαλαντών που βαριέμαι να απαριθμήσω τώρα green

Λετονία: Πιθανόν να μην περάσει καν τελικό αλλά και να περάσει άντε να πλησιάσει την δεκάδα! Και αυτή στην κατηγορία "mid-scoreboard entry"

Ην. Βασίλειο: Μάλλον θα έρθει 26ο και κρίμα γιατί δεν είναι τόσο κακό! Ελπίζω να πάρει κάποιους βαθμούς και να μην είναι σαν τη Γερμανία το 2015! Όπως τα λες. green

ΠΓΔΜ: Μάλλον δεν θα περάσει καν από τον ημιτελικό! Και να περάσει άντε να πλησιάσει τη δεκάδα (λέμε τώρα) Η πρώτη πρόταση μόνο!

Ιρλανδία: Έχετε ακούσει την συμμετοχή της Ιρλανδίας το 1995? Πόση προσπάθεια είχε αυτή η συμμετοχή ώστε να μην αναγκαστούν να διοργανώσουν το διαγωνισμό για 4η συνεχόμενη φορά? Υπήρχε μία εποχή στα mid 90s που η Ιρλανδία την νίκη την είχε για πλάκα και είχε καταφέρει να νικήσει χωρίς καν να θέλει (1994)! Κάποιες από αυτές τις νίκες ήταν πραγματικά αριστουργήματα (ειδικά το 1993) αλλά πλέον οι εποχές άλλαξαν. Με τις μπαλάντες που στέλνουν πλέον δεν πάνε πουθενά αλλά το χειρότερο στην όλη ιστορία είναι ότι και του χρόνου τα ίδια θα κάνουν! Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μία συνέντευξη που διάβασα ενός τύπου στο RTE που είναι υπεύθυνος για τις συμμετοχές στη Eurovision! Έτσι ακριβώς. Δεν έχουν καμμία τύχη.

Πολωνία: Ίσως και να περάσει τελικό αλλά πάνω από 15η θέση δεν πάει! Και εκτός αυτού οι επιτροπές δεν τη συμπαθούν ιδιαίτερα τη Πολωνία. Πάνω από 20η δεν πάει θα έλεγα εγώ...

Κροατία: Θα μπορούσε (λέμε τώρα) να πλησιάσει δεκάδα! Μέχρι εκεί όμως! Στον ημιτελικό, ίσως! green

Ρουμανία: Κινδυνεύουν να έχουν τον πρώτο αποκλεισμό! Αν τον αποφύγουν τελικά πάνω από την 20η θέση δεν θα πάνε.  This!

Ουγγαρία: Όσο και να αρέσει σε αρκετούς δεν παύει για αρκετούς άλλους να είναι ένας τύπος που τζιρίζει σαν μανιακός! Πιθανή πορεία ανάλογη με τη συμμετοχή τους το 2012...

Μάλτα: Ούτε οι επιτροπές δεν τη σώζουν τη Μάλτα όπως έχει αποδειχτεί!  Razz  Έτσι, έτσι Twisted Evil

Γεωργία: Σχεδόν απίθανο να προκριθεί! This!

Σερβία: Και εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά! Δεν αρέσει και αν περάσει είναι επειδή είναι στον εύκολο ημιτελικό! Δεν θα περάσει... οι Σέρβοι το έχουν χάσει το τρένο προ πολλού

Αλβανία: Κρίμα που θα αποκλειστεί στον ημιτελικό γιατί είναι ωραίο τραγούδι! Σίγουρα καλύτερο από άλλα που θα προκριθούν, ειδικά από τον δεύτερο ημιτελικό.

Ελβετία: Θεωρητικά τελικό μπορεί να μπει πάντως! Μακάριιιι

Μαυροβούνιο: Οι πιθανότητες να περάσει τελικό είναι ελάχιστες. Δύσκολοι καιροί για βαλκανικές μπαλάντες! Καμμία πιθανότητα

Άγιος Μαρίνος: Μάλλον θα έρθει τελευταίο και σε κοινό και σε επιτροπές! Μάλιστα έχει σεβαστές πιθανότητες να γίνει η 3η συμμετοχή στην ιστορία των ημιτελικών που θα μείνει με 0 βαθμούς! Το 24 της Μάλτας είναι δεδομένο! Wink

Σλοβενία: Αν κάνει την έκπληξη θα το δούμε τελικό! Μέχρι εκεί δυστυχώς. Επίσης μακάριιιι

Ισλανδία: Θα έρθει τελευταίο στο 1ο ημιτελικό! Αλλά και να μην έρθει τελευταίο θα έρθει προτελευταίο!   lol! Για να δούμε, για να δούμε... όχι οτι έχει καμμία ελπίδα πρόκρισης, αλλά αυτά τα "σιγουράκια τελευταία" πολλές φορές κρύβουν εκπλήξεις! Laughing
avatar
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 12451
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Ηλικία : 101
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:05 am
H Eλλάδα, κατ' εμέ, είναι όπως έλεγε και μια ψυχή...

Σπόιλερ:avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:08 am
Δεν σου είπα να μην εμφανίσεις την μαυρόγατα μέχρι τον Μάη;  
Σβήστην αμέσως! 
avatar
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 12451
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Ηλικία : 101
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:10 am
Romanus έγραψε:Δεν σου είπα να μην εμφανίσεις την μαυρόγατα μέχρι τον Μάη;  
Σβήστην αμέσως! 

Άντε βρε που πιστεύεις σε τέτοια.. Laughing
Να σου υπενθυμίσω δε ότι η μοναδική νίκη της Ελλάδας στο διαγωνισμό ήταν μετά από δική της πρόταση Wink
avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:15 am
Masilnto έγραψε:
Romanus έγραψε:Δεν σου είπα να μην εμφανίσεις την μαυρόγατα μέχρι τον Μάη;  
Σβήστην αμέσως! 

Άντε βρε που πιστεύεις σε τέτοια.. Laughing
Να σου υπενθυμίσω δε ότι η μοναδική νίκη της Ελλάδας στο διαγωνισμό ήταν μετά από δική της πρόταση Wink
Ναι, της χρωστάμε κιόλας! Rolling Eyes
σ.σ. τι λένε τα άστρα για τον νικητή φέτος, εσύ που όντως πιστεύεις σε τέτοια;
avatar
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 12451
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Ηλικία : 101
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:18 am
Romanus έγραψε:
Masilnto έγραψε:
Romanus έγραψε:Δεν σου είπα να μην εμφανίσεις την μαυρόγατα μέχρι τον Μάη;  
Σβήστην αμέσως! 

Άντε βρε που πιστεύεις σε τέτοια.. Laughing
Να σου υπενθυμίσω δε ότι η μοναδική νίκη της Ελλάδας στο διαγωνισμό ήταν μετά από δική της πρόταση Wink
Ναι, της χρωστάμε κιόλας! Rolling Eyes
σ.σ. τι λένε τα άστρα για τον νικητή φέτος, εσύ που όντως πιστεύεις σε τέτοια;

Tώρα είναι αργά, δεν μπορώ να πάρω τη Λίτσα..
Αύριο όμως θα σου πω !
avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 1:20 am
Ανυπομονώ!  
Θέλω όμως φέτος να μου κάνεις μια cross-prediction... όχι μόνο Λίτσα αλλά και Άση, και Βίκυ... και Πητ μη σου πω, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα! Cool
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 2:29 am
Μακάρι να έρθουν τα αποτελέσματα πιο κοντά στις προβλέψεις του Romanus παρά στις δικές μου!  

Το 24αρι της Μάλτας στον Άγιο Μαρίνο το χα ξεχάσει ομολογουμένως!
avatar
Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 22
Τόπος : Ελλάς
ΧιούμορΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Μαρ 28, 2018 6:37 pm
Εγώ, θεωρώ πιθανές για νίκη φέτος αρκετές χώρες! Τα πράγματα είναι ρευστά ακόμη... Θέλω να δω σε κάποιες συμμετοχές σκηνική παρουσία!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τρι Απρ 10, 2018 11:57 pm
http://infegreece.gr/eurovision-2018-deixnei-i-diethnis-epikairotita-to-nikiti/

Ενδιαφέρον άρθρο! 
Και ενδιαφέρον σχόλια! 
Πόση βάση έχουν λέτε όλα αυτά? Και αυτή τη φορά δεν καίγεται μόνο η Μέση Ανατολή αλλά όλη η Ανατολική Μεσόγειος και μαζί και μεις που είμαστε ένα βήμα πριν το χάος με τη Τουρκία!
avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 12:13 am
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου... Rolling Eyes

Θα συμφωνήσω μόνο στο κομμάτι του ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να κερδίσει για λόγους ασφαλείας. Εδώ για ένα φάιναλ φορ παρακαλάει το Τελ Αβίβ εδώ και τόσα χρόνια και δεν του το δίνουν, θα διοργανώσει Γιουροβίζιον με όλη τη Μέση Ανατολή να φλέγεται; Δεν νομίζω οτι θα το ρισκάρει η EBU.

Για τη Γαλλία τα έχω πει. Θα γελάσουμε πολύ με την αποδοχή του "αριστουργήματος" από ευρωπαϊκό κοινό και επιτροπές
avatar
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 12:15 am
Masilnto έγραψε:
Άντε βρε που πιστεύεις σε τέτοια.. Laughing
Να σου υπενθυμίσω δε ότι η μοναδική νίκη της Ελλάδας στο διαγωνισμό ήταν μετά από δική της πρόταση Wink
Αυτό το λέει μόνο η ίδια! Ακόμα και η Ελένα το έχει διαψεύδει σε συνέντευξη της! Και είχε πει πολλά και για τη συμπεριφορά της στη Δανία με τους Αντικ!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 12:27 am
Romanus έγραψε:Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου... Rolling Eyes

Θα συμφωνήσω μόνο στο κομμάτι του ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να κερδίσει για λόγους ασφαλείας. Εδώ για ένα φάιναλ φορ παρακαλάει το Τελ Αβίβ εδώ και τόσα χρόνια και δεν του το δίνουν, θα διοργανώσει Γιουροβίζιον με όλη τη Μέση Ανατολή να φλέγεται; Δεν νομίζω οτι θα το ρισκάρει η EBU.

Για τη Γαλλία τα έχω πει. Θα γελάσουμε πολύ με την αποδοχή του "αριστουργήματος" από ευρωπαϊκό κοινό και επιτροπές
Συμφωνώ! Ειδικά για τη Γαλλία πιθανόν και εκτός δεκάδας!
avatar
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3176
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας ΧιούμορΡωτάω πόσο κοστίζει μια ηλεκτρική σκούπα και μου λέει 250€. Λογικά, καθαρίζει και τις αμαρτίες.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 2:50 pm
Xριστός Ανέστη σε όλους!

Δεν υπάρχει περίπτωση οι επιτροπές να πριμοδοτήσουν το Ισραήλ και σε καμια περίπτωση δεν πιστευω οτι θα πάρει και το Βραβείο...

Η Ιταλία φέτος και λόγω της κατάστασης στην Συρία θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και με τα μηνύματα που περνάει...η Βουλγαρία το κηνυγάει για 3η χρονιά και δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 3:09 pm
Δύσκολα πολύ για Ιταλία κι ας είναι θετικό το μήνυμα! Εδώ το 2015 ήταν το υπεραγαπημένο του κοινού και δεν νίκησε!
avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 5:02 pm
citelis έγραψε:Δύσκολα πολύ για Ιταλία κι ας είναι θετικό το μήνυμα! Εδώ το 2015 ήταν το υπεραγαπημένο του κοινού και δεν νίκησε!

Κι εγώ έτσι λέω, εφόσον η Ιταλία δεν το πήρε το 2015 πολύ δύσκολο να της συμβεί στο μέλλον... τουλάχιστον όσο κάνει κουμάντο στα της ESC η Γιανούλα, ο Μπγιόργκμαν και το συνάφι τους.
Και αυτό φυσικά ισχύει εξίσου εκτός από τη RAI και για το BBC, το RTVE και το TVFrance... όσο κι αν διαρρηγνύουν τις πουπουλένιες λεοπάρ ρόμπες τους οι φαν για πιθανή νίκη του μέρσι μέρσι.

Ο λόγος...;

Καμμία από αυτές τις κρατικές δεν υπάρχει περίπτωση όχι να ζητήσει, ούτε καν να δεχτεί τη "βοήθεια" (δηλαδή το κουμάντο) των Σουηδικών τεχνικών, εργολάβων, σκηνοθετών κλπ κλπ. Μπορεί να κάνουν διοργανώσεις που θα γελάει ο κόσμος (hello 1991) αλλά μπορεί και όχι: μια φορά, δεν θα "διοργάνωναν" γιουροβίζιον τύπου Μπακού. Και αυτό θα πονούσε πολύ Γιανούλα και σια... ειδικά στην τσέπη τους.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 5:21 pm
Romanus έγραψε:
citelis έγραψε:Δύσκολα πολύ για Ιταλία κι ας είναι θετικό το μήνυμα! Εδώ το 2015 ήταν το υπεραγαπημένο του κοινού και δεν νίκησε!

Κι εγώ έτσι λέω, εφόσον η Ιταλία δεν το πήρε το 2015 πολύ δύσκολο να της συμβεί στο μέλλον... τουλάχιστον όσο κάνει κουμάντο στα της ESC η Γιανούλα, ο Μπγιόργκμαν και το συνάφι τους.
Και αυτό φυσικά ισχύει εξίσου εκτός από τη RAI και για το BBC, το RTVE και το TVFrance... όσο κι αν διαρρηγνύουν τις πουπουλένιες λεοπάρ ρόμπες τους οι φαν για πιθανή νίκη του μέρσι μέρσι.

Ο λόγος...;

Καμμία από αυτές τις κρατικές δεν υπάρχει περίπτωση όχι να ζητήσει, ούτε καν να δεχτεί τη "βοήθεια" (δηλαδή το κουμάντο) των Σουηδικών τεχνικών, εργολάβων, σκηνοθετών κλπ κλπ. Μπορεί να κάνουν διοργανώσεις που θα γελάει ο κόσμος (hello 1991) αλλά μπορεί και όχι: μια φορά, δεν θα "διοργάνωναν" γιουροβίζιον τύπου Μπακού. Και αυτό θα πονούσε πολύ Γιανούλα και σια... ειδικά στην τσέπη τους.
Πολύ σωστό αυτό!

Γενικά είναι τόσοι οι παραμέτροι που μπαίνουν στη διεκδίκηση της νίκης που αρκετές χώρες πρακτικά βγαίνουν εκτός κι ας αρέσουν στους fans!
avatar
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Τετ Απρ 11, 2018 5:28 pm
Με πρόλαβες ...όταν ο υπεύθυνος της RAI είχε πει πως "..δεν θα ζητήσουμε τη βοήθεια κανενός, εμείς διοργανώνουμε show εδώ και 50 χρόνια.... " απαντώντας στην ερώτηση αν θα επιλέξουν Σουηδούς ή Γερμανούς για τη διοργάνωση, ξέραμε ότι οι IL VOLO θα έχουν τις επιτροπές απέναντι τους! Βέβαια το μέγεθος της αλητείας δε το φανταζόμασταν....
avatar
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 28
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστώνhttps://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Παρ Απρ 20, 2018 1:00 am
Οι χώρες που πιστεύω πως σ'αυτή τη φάση έχουν πιθανότητες για το βραβείο, σε τυχαία σειρά:
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Παρ Απρ 20, 2018 1:34 am
Ας τις πάρουμε μία μία

Βέλγιο: Πολύ λίγες οι πιθανότητες για νίκη θα έλεγα! Αν και σαν τραγούδι αρέσει και έχει τα χαρακτηριστικά να πάει καλά και σε κοινό και σε επιτροπές για κάποιον ακαθόριστο λόγο δεν είναι καν δεδομένη η πρόκριση από τον ημιτελικό! Δίνει μία αίσθηση ότι λείπει κάτι ή ότι δεν μπορεί αν υποστηριχτεί στη σκηνή ώστε να ανταγωνιστεί αλλά πιο εντυπωσιακά! 

Τσεχία: Εδώ δίνω περισσότερες πιθανότητες! Έχει τα φόντα για μεγάλα πράγματα και σε κοινό και σε επιτροπές αλλά το ερώτημα παραμένει αν αυτός θα φανεί άξιος των περιστάσεων ή θα περιοριστεί σε ένα ''συμπαθητικό'' αποτέλεσμα!

Ελλάδα: Δύσκολα εδώ τα πράγματα και λόγω επιτροπών αλλά και γιατί στο κοινό όσο καλά και να πάει δεν θα είναι εύκολο να προσπεράσει κάποιες συμμετοχές με περισσότερο hype! Στις επιτροπές πάλι ακόμα και η δεκάδα μου φαίνεται μεγάλη υπόθεση.

Ισραήλ: Έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορέσει να διεκδικήσει νίκη. Κάτι η κατάσταση σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και άμεση εμπλοκή του Ισραήλ στο πόλεμο στη Συρία, κάτι ότι άμα νικήσουν θα θέλουν να πάνε το διαγωνισμό στην Ιερουσαλήμ, κάτι ότι το τραγούδι είναι περίεργο και πιθανόν να μην περάσει όλο αυτό στη σκηνή. Από την άλλη αρέσει σε fan κλπ τόσο που δεν μπορεί κανείς να το αποκλείσει. Και μέσα σε όλα αυτά έχει συνδεθεί και με το metoo! 

Νορβηγία: Υπό νορμάλ συνθήκες θα τον είχα ως υπερφαβορί αλλά το τραγούδι δεν φαίνεται να αρέσει στους περισσότερους. Αλλά άμα έχει κάποια έξυπνη ή πιασάρικη σκηνική εμφάνιση δεν θέλει πολύ να γίνει χαμός και να νικήσει. Συνήθως πάντως όταν νικητές επιστρέφουν στο διαγωνισμό δεν ξανανικάνε! 

Ουκρανία: Πιθανόν το dark horse της υπόθεσης. Θα πάει ψηλότερα του αναμενόμενου αλλά το πόσο ψηλά είναι ερώτημα μιας και για την ώρα το τραγούδι δεν φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη απήχηση! 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ: 

Σουηδία: Θα πάει καλά σε επιτροπές έτσι κι αλλιώς αλλά άμα μοιάζει με video clip τότε πάει για νίκη στις επιτροπές. Ερωτηματικό στο κοινό μιας και παίζει σε μία κατηγορία που δημιουργεί χαμό παγκοσμίως αλλά πολύ κόσμος τη σιχαίνεται! Πιθανόν πολλοί να στραφούν σε κάτι ποιοτικότερο! 

Βουλγαρία: Έχει αρχίσει να ανεβαίνει αρκετά και με πολύ θετικές αντιδράσεις παντού. Φιλικό και σε κοινό και σε επιτροπές με ένα δυνατό staging παρουσία πάει για μεγάλα πράγματα σίγουρα. Σαν τραγούδι αυτό καθαυτό πάντως δεν δίνει την αίσθηση νικητή και όλη αυτή η αίσθηση ότι προσπαθεί να νικήσει με το ζόρι δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει θετικά!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Παρ Απρ 20, 2018 1:42 am
Στα περισσότερα από αυτά μοιάζει να λείπει αυτό το πιο βαθύ, πιο συναίσθηματικό, πιο ''αληθινό'' που έδωσε τις δύο τελευταίες νίκες. Της Ελλάδας έχει από μια άποψη αυτό το χαρακτηριστικό αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα φανεί...


Έχει επεξεργασθεί από τον/την citelis στις Παρ Απρ 20, 2018 1:45 am, 1 φορά
avatar
Αριθμός μηνυμάτων : 1187
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 26
Τόπος : Χαλκίδα, Ελλάδα
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Προοπτική νίκης!

Την / Το Παρ Απρ 20, 2018 1:45 am
^Μακάρι να φανεί έστω και λίγο...Μια θέση στην 5αδα θα ήθελα σίγουρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης