Αυστρία 2012 (Eπέλεξε τραγούδι)
+5
HOLA
Master
Romanus
EVfan
Masilnto
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Απ: Αυστρία 2012 (Eπέλεξε τραγούδι)
Παρ Φεβ 24, 2012 11:50 pm
malista.twra ti exoume?emeinan 2 gia to telos?i conchita perase mazi me ena xali..ax ..
- merda2004
Σαβ Φεβ 25, 2012 12:15 am
e oxi nikise to xali to mauro me to rap k oxi i conchita?eleos!
Σαβ Φεβ 25, 2012 12:21 am
Το #43 μου για φέτος, δύσκολο να μετακινηθεί! 

- merda2004
Σαβ Φεβ 25, 2012 12:32 am
KostasGr έγραψε:Το #43 μου για φέτος, δύσκολο να μετακινηθεί!
i apoliti blakeiaaaaaaaaaaa.....toso xali?ma toso?ti na pw! protimousa tin conchita dagkwto!
Σαβ Φεβ 25, 2012 12:37 am
merda2004 έγραψε:KostasGr έγραψε:Το #43 μου για φέτος, δύσκολο να μετακινηθεί!
i apoliti blakeiaaaaaaaaaaa.....toso xali?ma toso?ti na pw! protimousa tin conchita dagkwto!
Παρόλο που κι εκείνη ήταν άθλια, παρομοίως κι εγώ!!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Σαβ Φεβ 25, 2012 1:45 am
Πάει Μπακού
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο :
Σαβ Φεβ 25, 2012 3:13 am
Exεί ρυθμό που το βοηθάει...Το θεωρώ γελοίο..... και γίνετε ακόμα ποιο γελοίο στην γλώσσα που τραγουδιέται...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 25, 2012 2:48 pm
Master έγραψε:Το θεωρώ γελοίο..... και γίνετε ακόμα ποιο γελοίο στην γλώσσα που τραγουδιέται...
Ακριβώς!!!
- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Τρι Φεβ 28, 2012 12:12 am
Επανήλε πέρσι, λόγω Γερμανίας και μας χάρισε μία υπέροχη μπαλάντα από μία τραγουδίστρια που ήξερε ότι είναι στραβοκάνα βέβαια, αλλά προτίμησε να βάλει μίνι σκυλάδικου της Αχαρνών! Τί να πείς??? Αυστρία είναι αυτή, πάντως ήταν και παραμένει το Νο.4 μου για πέρσι.
Φέτος...δεδομένου ότι ο Ντάνι ΔΕΝ θα περάσει και οι Σουηδοί θα στείλουν την Λορήν στο Μπακού, οι Τρακσίταζ με το φωσφοριζέ εύρημα νομίζω ότι θα περάσουν στον τελικό και εκεί θα έχουν την τύχη της Γαλλίας 2010. Θα πάνε καλά τελεβότινγκ, αλλά θα τους φάει ο όφης στις επιτροπές. Το αντίθετο δηλαδή απ' ότι έκαναν πέρσι.
Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ ούτε αυτό που βλέπω, ούτε αυτό που ακούω (η Ουκρανία με ενοχλεί περισσότερο, π.χ) μου είναι όμως και τόσο μα τόσο μα τόσο αδιάφορο.
Φέτος...δεδομένου ότι ο Ντάνι ΔΕΝ θα περάσει και οι Σουηδοί θα στείλουν την Λορήν στο Μπακού, οι Τρακσίταζ με το φωσφοριζέ εύρημα νομίζω ότι θα περάσουν στον τελικό και εκεί θα έχουν την τύχη της Γαλλίας 2010. Θα πάνε καλά τελεβότινγκ, αλλά θα τους φάει ο όφης στις επιτροπές. Το αντίθετο δηλαδή απ' ότι έκαναν πέρσι.
Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ ούτε αυτό που βλέπω, ούτε αυτό που ακούω (η Ουκρανία με ενοχλεί περισσότερο, π.χ) μου είναι όμως και τόσο μα τόσο μα τόσο αδιάφορο.
Τρι Φεβ 28, 2012 12:14 am
cst003 έγραψε:Επανήλε πέρσι, λόγω Γερμανίας και μας χάρισε μία υπέροχη μπαλάντα από μία τραγουδίστρια που ήξερε ότι είναι στραβοκάνα βέβαια, αλλά προτίμησε να βάλει μίνι σκυλάδικου της Αχαρνών! Τί να πείς??? Αυστρία είναι αυτή, πάντως ήταν και παραμένει το Νο.4 μου για πέρσι.
Σιγά μην περάσει το τερατούργημα! Και είναι και τυχερό που βρίσκεται και στον ημιτελικό με το Μαυροβούνιο, ωστε να καταφέρει να βγει προτελευταίο!!!

- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 28, 2012 12:16 am
XαχαχαKostasGr έγραψε:cst003 έγραψε:Επανήλε πέρσι, λόγω Γερμανίας και μας χάρισε μία υπέροχη μπαλάντα από μία τραγουδίστρια που ήξερε ότι είναι στραβοκάνα βέβαια, αλλά προτίμησε να βάλει μίνι σκυλάδικου της Αχαρνών! Τί να πείς??? Αυστρία είναι αυτή, πάντως ήταν και παραμένει το Νο.4 μου για πέρσι.
Σιγά μην περάσει το τερατούργημα! Και είναι και τυχερό που βρίσκεται και στον ημιτελικό με το Μαυροβούνιο, ωστε να καταφέρει να βγει προτελευταίο!!!

- cst003
Τρι Φεβ 28, 2012 12:21 am
Στο τ/β είναι δεδομένο ότι θα πα΄νε καλά στον ημιτελικό μας. Τώρα θα μου πεις και η Αρμενία πέρσι καλά πήγε, αλλά οι επιτροπές....
Μετο δεδομένο της Γαλλίας 2010 πάντως και το...ξεσηκωτικό του πράγματος πάντως ποντάρω για την είσοδό της στον τελικό. Ίδωμεν.
Μετο δεδομένο της Γαλλίας 2010 πάντως και το...ξεσηκωτικό του πράγματος πάντως ποντάρω για την είσοδό της στον τελικό. Ίδωμεν.

Τρι Φεβ 28, 2012 12:26 am
cst003 έγραψε:Στο τ/β είναι δεδομένο ότι θα πα΄νε καλά στον ημιτελικό μας. Τώρα θα μου πεις και η Αρμενία πέρσι καλά πήγε, αλλά οι επιτροπές....
Καλά, βέβαια η Γαλλία το 2010 ήταν απευθείας τελικό και επίσης, όσο χαζοχαρούμενο και να ήταν δεν συγκρίνεται με το φετινό σκουπίδι της Αυστρίας.... που είναι και στα Γερμανικά! Δεν νομίζω επίσης να τα πάνε καλά στο τ/β, από ποιους θα πάρουν; Ιρλανδία Λεττονία και Ουγγαρία μόνο μπορώ να σκεφτώ, καμία άλλη.....

- cst003
Τρι Φεβ 28, 2012 12:30 am
Άμα πάρουν κανα 10-άρι από μας μην εκπλαγείς πάντως....¨αντε 8 σου λέω. Για να δώσουμε το 10 στην Αλβανία....KostasGr έγραψε: Δεν νομίζω επίσης να τα πάνε καλά στο τ/β, από ποιους θα πάρουν; Ιρλανδία Λεττονία και Ουγγαρία μόνο μπορώ να σκεφτώ, καμία άλλη.....
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Μαρ 02, 2012 10:21 am
Εμένα μου αρέσει.... τι έχω γιατρέ μου?
- MasilntoForum Founder
Δευ Απρ 02, 2012 8:40 am
Είναι το ν.42 μου για φέτος.
Είναι ίσως η μοναδική χώρα που δεν θέλω να περάσει τελικό!(Ακόμη και οι Jedward δεν με ενοχλούν τόσο)
Είναι ίσως η μοναδική χώρα που δεν θέλω να περάσει τελικό!(Ακόμη και οι Jedward δεν με ενοχλούν τόσο)
- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 04, 2012 2:03 am
Οι αυστριακοί δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα φωσφοριζέ κοστούμια στο Μπακού,
διοτι υφισταται τεχνικό θεμα με τον φωτισμό.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Απρ 04, 2012 9:12 am
Masilnto έγραψε:Οι αυστριακοί δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα φωσφοριζέ κοστούμια στο Μπακού,
συνωμοσία

- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 04, 2012 11:29 am
Eγω πιστεύω ότι αν σουλουπωθεί κάπως τώρα,έχει περισσότερες ελπίδες να περάσει!dimmyc έγραψε:Masilnto έγραψε:Οι αυστριακοί δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα φωσφοριζέ κοστούμια στο Μπακού,
συνωμοσίαγια να μην περάσει τελικό το αριστούργημα
![]()
Τετ Απρ 04, 2012 12:24 pm
Masilnto έγραψε:Eγω πιστεύω ότι αν σουλουπωθεί κάπως τώρα,έχει περισσότερες ελπίδες να περάσει!dimmyc έγραψε:Masilnto έγραψε:Οι αυστριακοί δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα φωσφοριζέ κοστούμια στο Μπακού,
![]()
Εγώ αντίθετα πιστεύω οτι έτσι θα χάσει ένα από τα ελάχιστα σημεία αναφοράς που είχε για το τελεβότινγκ, δηλαδή τους κουνιστούς φωσφοριζέ κώλους. Τώρα το κοινό τι θα θυμάται; Έναν Κινέζο να ραπάρει αθλίως εις την Βαρβαρικήν;; Fail
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Απρ 04, 2012 2:43 pm
[
Εγώ αντίθετα πιστεύω οτι έτσι θα χάσει ένα από τα ελάχιστα σημεία αναφοράς που είχε για το τελεβότινγκ, δηλαδή τους κουνιστούς φωσφοριζέ κώλους. Τώρα το κοινό τι θα θυμάται; Έναν Κινέζο να ραπάρει αθλίως εις την Βαρβαρικήν;; Fail[/quote]
εύστοχο!
Εγώ αντίθετα πιστεύω οτι έτσι θα χάσει ένα από τα ελάχιστα σημεία αναφοράς που είχε για το τελεβότινγκ, δηλαδή τους κουνιστούς φωσφοριζέ κώλους. Τώρα το κοινό τι θα θυμάται; Έναν Κινέζο να ραπάρει αθλίως εις την Βαρβαρικήν;; Fail[/quote]

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Απρ 04, 2012 3:02 pm
Η Αυστρία θα παλέψει σκληρά με το Σαν Μαρίνο και το Μαυροβούνιο για τις θέσεις απο 16 εώς 18!!! 

- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 04, 2012 4:11 pm
Δεν το ειχα σκεφτει ετσι φίλτατε..χμμ ναι θα μπορουσε!Μακάρι!KostasGr έγραψε:Masilnto έγραψε:Eγω πιστεύω ότι αν σουλουπωθεί κάπως τώρα,έχει περισσότερες ελπίδες να περάσει!dimmyc έγραψε:Masilnto έγραψε:Οι αυστριακοί δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα φωσφοριζέ κοστούμια στο Μπακού,
![]()
Εγώ αντίθετα πιστεύω οτι έτσι θα χάσει ένα από τα ελάχιστα σημεία αναφοράς που είχε για το τελεβότινγκ, δηλαδή τους κουνιστούς φωσφοριζέ κώλους. Τώρα το κοινό τι θα θυμάται; Έναν Κινέζο να ραπάρει αθλίως εις την Βαρβαρικήν;; Fail

- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 04, 2012 4:12 pm
Μακάρι!Mastiha έγραψε:Η Αυστρία θα παλέψει σκληρά με το Σαν Μαρίνο και το Μαυροβούνιο για τις θέσεις απο 16 εώς 18!!!
Και στο ν.11 ας είναι!Αρκει να μεινει στον ημιτελικο!
- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 04, 2012 4:34 pm
Ο Κινέζος σε μια γνωριμη μελωδία...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης