Νορβηγία 2012 (Επέλεξε τραγούδι)
+5
liakleo
cst003
Romanus
Master
Masilnto
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Απ: Νορβηγία 2012 (Επέλεξε τραγούδι)
Κυρ Φεβ 12, 2012 1:22 am
Masilnto έγραψε:Κώστα διαβάζεις τη σκέψη μου δεν εξηγείται αλλιώςKostasGr έγραψε:Οι γνώμες δίιστανται διαχειρεισταί βλέπω!![]()
Οχι Μάστερ, δεν υπερβάλλω... Έλεος πια με τις καγκουριές... Το κανε ο Έρικ πέρσι και ζηλέψανε οι γείτονες......
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!

Μαστερ εγώ προσωπικά αυτό που είδα το θεωρώ μια κακόγουστη μίξη Έρικ, της Τζαβίν του ΗΒ το 2005 και μπιτάκι Benassi! Και ένας σαχλοκάγκουρας με στυλάκι γκόμενου για να τσιμπήσουν οι κοπελίτσες και το "χαρούμενο" κοινό!

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Φεβ 12, 2012 1:28 am
Ολα όσα αναφέρεις μου προκαλούν μια εμετική διάθεση και συμφωνώ....Ασχολίαστη η Τζαβίν το 2005 
Το συγκεκριμένο απλά δεν με χαλάει καθόλου...μια χαρά θα κάνει την δουλειά του μέσα στην πρώτη δεκάδα-πεντάδα....

Το συγκεκριμένο απλά δεν με χαλάει καθόλου...μια χαρά θα κάνει την δουλειά του μέσα στην πρώτη δεκάδα-πεντάδα....
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Κυρ Φεβ 12, 2012 1:29 am
Αν ηταν και καθαρο μπιτακι σαν του Ερικ,θα μιλουσαμε για καθαρη φωτοτυπια!Επρεπε να βαλει και λιγο ανατολη μεσα,μιας και ο νεαρός κατάγεται από το Ιραν..KostasGr έγραψε:Masilnto έγραψε:Κώστα διαβάζεις τη σκέψη μου δεν εξηγείται αλλιώςKostasGr έγραψε:Οι γνώμες δίιστανται διαχειρεισταί βλέπω!![]()
Οχι Μάστερ, δεν υπερβάλλω... Έλεος πια με τις καγκουριές... Το κανε ο Έρικ πέρσι και ζηλέψανε οι γείτονες......
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!![]()
Μαστερ εγώ προσωπικά αυτό που είδα το θεωρώ μια κακόγουστη μίξη Έρικ, της Τζαβίν του ΗΒ το 2005 και μπιτάκι Benassi! Και ένας σαχλοκάγκουρας με στυλάκι γκόμενου για να τσιμπήσουν οι κοπελίτσες και το "χαρούμενο" κοινό!
Κυρ Φεβ 12, 2012 1:32 am
Masilnto έγραψε:Αν ηταν και καθαρο μπιτακι σαν του Ερικ,θα μιλουσαμε για καθαρη φωτοτυπια!Επρεπε να βαλει και λιγο ανατολη μεσα,μιας και ο νεαρός κατάγεται από το Ιραν..KostasGr έγραψε:Masilnto έγραψε:Κώστα διαβάζεις τη σκέψη μου δεν εξηγείται αλλιώςKostasGr έγραψε:Οι γνώμες δίιστανται διαχειρεισταί βλέπω!![]()
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!![]()
Καλά και ο Έρικ ήταν από το Λίβανο!

Μιλάμε οι Νορβηγοί είναι πανάθλιοι......

Κυρ Φεβ 12, 2012 1:35 am
Master έγραψε:Ολα όσα αναφέρεις μου προκαλούν μια εμετική διάθεση και συμφωνώ....Ασχολίαστη η Τζαβίν το 2005
Ναι βρε, γούστα αυτά!

σ.σ. Μου την έδωσε η συγκεκρμένη επιλογή, πιστέψτε το!

- MasilntoForum Founder
Κυρ Φεβ 12, 2012 1:38 am
Μα ακόμη και εμφανισιακά μοιάζει στον Έρικ! 

Κυρ Φεβ 12, 2012 1:42 am
Masilnto έγραψε:Μα ακόμη και εμφανισιακά μοιάζει στον Έρικ!
Η θεωρία της κλωνοποίησης στην πράξη ή αλλιώς 1000+1 λόγοι που μισώ τα deja vu!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 13, 2012 11:28 am
Σιγά μην βγει αυτό το τραγούδι 5άδα ή 10άδα...σόρρυ αλλά ο ήχος θα διχάσει και νομίζω ότι στο δίλλημα αυτό θα χάσει και το τραγούδι.....κάτσε να δεις που ούτε τελικό δεν θα περάσει.....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 13, 2012 3:59 pm
Επέλεξαν τελικά το είδωλο!!!
Μου αρέσει πολύ η Νορβηγία φέτος!!! Δεν ξέρω πως θα περάσει στο κοινό ένα τραγούδι με ανατολίτικα στοιχεία απο τη συγκεκριμένη χώρα όπως επίσης οι ομοιότητες με την περσινή συμμετοχή της Σουηδίας που προσωπικά έβρισκα εμμετική!!!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Δευ Φεβ 13, 2012 7:27 pm
Συμφωνούμε πολύ Μastixa μου τελικά το 2012 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 13, 2012 10:03 pm
Master έγραψε:Συμφωνούμε πολύ Μastixa μου τελικά το 2012

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Δευ Φεβ 20, 2012 10:00 pm
Μάλιστα.
Πάνε πάρα πολλά χρόνια που έχει να μου αρέσει Νορβηγική συμμετοχή. Η τελευταία ήταν το 2003. Χμμ μου άρεσε και η συμμετοχή της Αθήνας επίσης.
Πήραμε τον Έρικ και αντί για Σουηδία από κάτω θα γράψουμε Νορβηγία φέτος.
Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι το κομμάτι θα περάσει στον τελικό και θα πάει καλά. Δεν είπα ότι θα βγει τρίτος, αλλά θα πάει καλά. Αν το "καλά" είναι η δεκάδα, νομίζω την έχει εξασφαλίσει, εκτός αν οι αγαπημένες επιτροπές κάνουν και πάλι το θαύμα τους!!!
Ένα ΣΥΝ μόνο βρίσκω στο όλο κόνσεπτ αγαπητέ Κώστα. Ότι ο τυπάκος έχει καταγωγή απ' την πιο λατρεμένη μου χώρα μετά την Ελλάδα και την Ουγγαρία και μιλώ φυσικά για το Ιράν. Αν μου άρεσε το τραγούδι, σίγουρα θα το ψήφιζα. Αλλά δεν είναι του γούστου μου, μου θυμίζει και λίγο Javine, UK, 2005.....ΔΕΝ ΔΕΝ....
Πάνε πάρα πολλά χρόνια που έχει να μου αρέσει Νορβηγική συμμετοχή. Η τελευταία ήταν το 2003. Χμμ μου άρεσε και η συμμετοχή της Αθήνας επίσης.
Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι το κομμάτι θα περάσει στον τελικό και θα πάει καλά. Δεν είπα ότι θα βγει τρίτος, αλλά θα πάει καλά. Αν το "καλά" είναι η δεκάδα, νομίζω την έχει εξασφαλίσει, εκτός αν οι αγαπημένες επιτροπές κάνουν και πάλι το θαύμα τους!!!
Ένα ΣΥΝ μόνο βρίσκω στο όλο κόνσεπτ αγαπητέ Κώστα. Ότι ο τυπάκος έχει καταγωγή απ' την πιο λατρεμένη μου χώρα μετά την Ελλάδα και την Ουγγαρία και μιλώ φυσικά για το Ιράν. Αν μου άρεσε το τραγούδι, σίγουρα θα το ψήφιζα. Αλλά δεν είναι του γούστου μου, μου θυμίζει και λίγο Javine, UK, 2005.....ΔΕΝ ΔΕΝ....
Δευ Φεβ 20, 2012 10:04 pm
cst003 έγραψε:Μάλιστα.
Τη γλύτωσες την επίπληξη αγαπητέ!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Δευ Φεβ 20, 2012 11:29 pm
cst003 έγραψε:Μάλιστα.
Είπες την λέξη κλειδί cst003...ΙΡΑΝ...έχω διαβάσει πολλά για την χώρα και έτυχε να γνωρίσω ένα φιλικό μου ζευγάρι που είναι Ιρανοί,θέλω κάποια στιγή να επισκεφτώ αυτο τον τόπο....σε λίγες μέρες που θα έχουμε Chat,θα ανταλλάξουμε τις απόψεις μας

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Τρι Φεβ 21, 2012 4:05 pm
Εμένα μου κάνει συνδυασμό Σαρμπέλ με Ερικ, άθλιο κομματάκι.
- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 21, 2012 8:23 pm
Ο τραγουδιστής της Νορβηγίας είναι Ιρανός.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τρι Φεβ 21, 2012 8:53 pm
Tι είναι αυτό το πράγμα φέτος... μπάχαλο!!Masilnto έγραψε:Ο τραγουδιστής της Νορβηγίας είναι Ιρανός.

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 30, 2012 1:41 pm
Ο Tooji γεννήθηκε στο Ιράν στις 26 Μαίου 1987.Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται σαν μοντέλο, ενώ δεν άργησε να έρθει και το «πέρασμά» του στον χώρο της τηλεόρασης. Δούλεψε επί σειρά ετών στο νορβηγικό MTV
παρουσιάζοντας δύο από τις πλέον δημοφιλείς μουσικές εκπομπές του
σταθμού. Ουσιαστικά, εκεί ήταν που απέκτησε την ουσιώδη επαφή του με τον
χώρο του τραγουδιού. Παράλληλα πρωταγωνίστησε σε αρκετά τηλεοπτικά spots. Το πρώτο του cd single κυκλοφόρησε το 2008.
Πηγή ogaegreece.com
παρουσιάζοντας δύο από τις πλέον δημοφιλείς μουσικές εκπομπές του
σταθμού. Ουσιαστικά, εκεί ήταν που απέκτησε την ουσιώδη επαφή του με τον
χώρο του τραγουδιού. Παράλληλα πρωταγωνίστησε σε αρκετά τηλεοπτικά spots. Το πρώτο του cd single κυκλοφόρησε το 2008.
Πηγή ogaegreece.com
- MasilntoForum Founder
Τρι Απρ 10, 2012 11:33 pm
Παίζει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι ο πιο Α-φωνος τραγουδιστής της φετινής χρονιάς..
- MasilntoForum Founder
Κυρ Απρ 22, 2012 1:07 pm
O Tooji είπε σε συνέντευξη πως είδε όνειρο ότι για το τρόπαιο φέτος θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ του ιδίου και της Ήβη Αδάμου.
Άντε γύρνα πλευρό παλικάρι μου να συνεχίσεις τα όνειρα...
Κυρ Απρ 22, 2012 4:51 pm
Masilnto έγραψε:O Tooji είπε σε συνέντευξη πως είδε όνειρο ότι για το τρόπαιο φέτος θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ του ιδίου και της Ήβη Αδάμου.
Τι; Γρήγορα τον ονειροκρίτη

υ.γ. πάντως μιλάμε για σαπίλα, ακόμα και να είδες αυτό το όνειρο ΔΕΝ το λες δημόσια....

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Απρ 22, 2012 6:40 pm
Γιατι ρε Παιδιά?? Η Κύπρος μπορεί να βγει Πρώτη και η Νορβηγία 5η...καθόλου απίθανο

- HOLAEuroStar
Κυρ Απρ 22, 2012 7:25 pm
Master έγραψε:Γιατι ρε Παιδιά?? Η Κύπρος μπορεί να βγει Πρώτη και η Νορβηγία 5η...καθόλου απίθανο![]()
Α Π Ι Θ Α Ν Ο!!!
Το υπογράφω...
HOLA!
Το υπογράφω...
HOLA!
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Απρ 22, 2012 7:39 pm
HOLA έγραψε:Master έγραψε:Γιατι ρε Παιδιά?? Η Κύπρος μπορεί να βγει Πρώτη και η Νορβηγία 5η...καθόλου απίθανο
Α Π Ι Θ Α Ν Ο!!!
Το υπογράφω...
HOLA!
Αντε Καλά,Νορβηγία 1η και Κύπρος 5η

- HOLAEuroStar
Κυρ Απρ 22, 2012 8:14 pm
Master έγραψε:....Νορβηγία 1η και Κύπρος 5η
Aυτό κι'αν είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!