The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΟΒΕΣ

Κυρ Μάης 13, 2012 5:19 pm
ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Belgium-Flag

Sleep Sleep Sleep
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Κυρ Μάης 13, 2012 5:47 pm
HOLA έγραψε:Πολύ θάψιμο ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 4111112379 στο YOUTUBE, άρα καλά θα πάμε!
Συγνωμη αλλα ΄θυμάμαι πολύ καθαρά ότι πέρυσι μετά την πρώτη πρόβα της Ελλάδας,
ακόμη κι αυτοί που σιχαίνονταν το τραγούδι,είχαν ένα καλό λόγο να πουν.
Το συνολικό πακέτο (φόντο,χορογραφία κλπ) ήταν πάρα πολύ δυνατό.

Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Κυρ Μάης 13, 2012 5:58 pm
ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Finland-Flag

merda2004
merda2004
Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας Χιούμορmindfuck according to Romanus....

Κυρ Μάης 13, 2012 6:09 pm
xm?tin eidame tin prwti prova,malista!xm?
mporei na itan i prwti prova alla exoun kanei sigoura polles nwritera k auti
elipsi sinxronismou emena me enoxlise.proba proba nai
alla oxi allos kanei kati k o allos kanei kati allo!
episis ta xrwmata apo pisw merika mporei na einai ok
alla me aposintonisan merikes fores.epiasa ton eauto mou
na koitaei to video wall k oxi tin Eleutheria. episis simfwnw,nomizw me masilnto k me auto pou eipe peri persinis xorografias,sxoliasmo youtube gia tin persini mas simmetoxi... eprepe idi na deiksoun kati kalitero,akoma k an kratane krimmenous assous! I Eleutheria den eixe pei oti tha kanoun
kati entelws diaforetiko auti ti fora pou den exei ksanaginei sti eurovision?
ti akribws ennouse?to stil xorou?egw alla perimena.ektos k an stin 2h prova kanoun kati toso diaforetiko
k mas afisei afwnous.pantws pros to paron egw den enthousiastika.
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!

Κυρ Μάης 13, 2012 6:11 pm
Masilnto έγραψε:
HOLA έγραψε:Πολύ θάψιμο ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 4111112379 στο YOUTUBE, άρα καλά θα πάμε!

Αν υπονοείς ότι γέρασα και δε θυμάμαι καλά ... ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Smiley-taunt004
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Κυρ Μάης 13, 2012 6:26 pm
Πάντως με ότι έχουμε δει έως τώρα περνάμε κάνοντας περίπατο!!!

Πρέπει να πω, πως με συγκλόνισε η αναφορά της τραγουδίστριας της Αλβανίας στα πολιτικά μας πράγματα!

ΌΛΟΙ ασφαλώς αντιληφθήκαμε πως τα μπαλάκια στο κεφάλι της Rona ήταν στα χρώματα των Ελληνικών κομμάτων, έτσι επέλεξε η καλλιτέχνης να εκφράσει την αγωνία των γειτόνων για τη πολιτική κατάσταση στη χώρα μας!

Και γιατί δε φόρεσε απλά ένα μπλουζάκι αλλά ένα ολόκληρο head-piece????
Γιατί κορώνα στο κεφάλι τους μας έχουν οι γείτονες και εμείς οι αχάριστοι..ΤΣ ΤΣ ΤΣΣ!

Ελυθερία ντροπή σου που δεν το σκέφτηκες και εσύ!
ΉΒΗ περίμένω τουλάχιστον μπλουζάκι Ι I love you Vagellis/Adonis/Teo/Alexis η επιλογή δική σου!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Μάης 13, 2012 6:33 pm
HOLA έγραψε:
Masilnto έγραψε:

Αν υπονοείς ότι γέρασα και δε θυμάμαι καλά ... ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Smiley-taunt004
ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 4111112379 χαχαχα!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Μάης 13, 2012 6:36 pm
HOLA έγραψε:Πάντως με ότι έχουμε δει έως τώρα περνάμε κάνοντας περίπατο!!!

Πρέπει να πω, πως με συγκλόνισε η αναφορά της τραγουδίστριας της Αλβανίας στα πολιτικά μας πράγματα!

ΌΛΟΙ ασφαλώς αντιληφθήκαμε πως τα μπαλάκια στο κεφάλι της Rona ήταν στα χρώματα των Ελληνικών κομμάτων, έτσι επέλεξε η καλλιτέχνης να εκφράσει την αγωνία των γειτόνων για τη πολιτική κατάσταση στη χώρα μας!

Και γιατί δε φόρεσε απλά ένα μπλουζάκι αλλά ένα ολόκληρο head-piece????
Γιατί κορώνα στο κεφάλι τους μας έχουν οι γείτονες και εμείς οι αχάριστοι..ΤΣ ΤΣ ΤΣΣ!

Ελυθερία ντροπή σου που δεν το σκέφτηκες και εσύ!
ΉΒΗ περίμένω τουλάχιστον μπλουζάκι Ι I love you Vagellis/Adonis/Teo/Alexis η επιλογή δική σου!
Μα καλά ανέφερε κανείς ότι διακυβευεται η προκριση? scratch
Ούτε είπαμε πως είναι άσχημο.Πρωτότυπο πάντως δεν το λες.
Απλά εγω προσωπικά,έτυχε να διαβασω πρωτα μια περιγραφη,και μετα αυτο που ειδα,μού φάνηκε "λίγο" σε σχέση με τις προσδοκίες που μου δημιουργήθηκαν.
Εν κατακλείδι,από την σημερινή μέρα,η μεγάλη κερδισμένη (λόγω φόντου) πιστεύω πως ήταν η Ισλανδία.Οι χώρες απο τις οποίες περιμεναμε εντυπωσιακά show (Ελλάδα & Ρουμανία) μας άφησαν ελαφρώς αμήχανους.Και τέλος,η Φινλανδία αργά,και σταθερά όλο ανεβαίνει,και μπορεί στο τέλος να τη δούμε ακόμη και τελικό!
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας

Κυρ Μάης 13, 2012 8:44 pm
ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ:

Μαυροβούνιο: Θεωρώ οτι είναι εκτός συναγωνισμού,δεν χρειάζετε να πω κάτι άλλο...Εκτός Τελικού

Ισλανδία: Εδω μιλάμε για ένα υπέροχο κομμάτι,εκπληκτικά τα γραφικά τις σκηνής..Εντος Τελικού

Ελλάδα:Μου άρεσε και θεωρώ λίγο υπερβολικές τις όποιες μέτριες κριτικές,είναι η πρώτη πρόβα,δεν τα είδαμε όλα (φαντάζομαι) και θεωρώ ότι η Ελευθερία είνα φρέσκια,εποικοινωνιακή και πανέμορφη...Η Χορογραφία στο ο ο ο ο ο δεν μου αρέσει, φαντάζομαι ότι τα κανονικά πλάνα θα δείχνουν ενα καλό.... αποτέλεσμα ...Το τραγούδι είπαμε ότι όντως είναι λίγο ελαφρύ (πολύ το παρομοιάζουν με την Αρμενία πέρυσι)...Με φοβίζει οτι είμαστε 3η...Θεωρώ οτι θα είμαστε στον Τελικό(είμαι λίγο συγκρατημένος!

Λετονία: Αδιάφορο,αν και θεωρώ ότι μπορεί και να περάσει τελικό......Είναι το λεγόμενο Αουτσάιντερ αλλά φαβορί,όπως θα έλεγε και η φίλη μου η Δάφνη ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 4111112379

Αλβανία: Σε αντίθεση με όλους σας,το κομμάτι το θεωρώ Αριστούργημα η Τύπισα είναι φωνάρα και με διαφορά...δεν γράφει καλά στην Κάμερα (δυστυχώς) θεωρώ ότι θα είναι Τελικό.Αλβανία και Ισλανδία θα είναι τα κομμάτια των επιτροπών.

Ελβετία: Το αγαπημένο μου....κομματάρα,θα είναι άδικο αν δεν περάσει τελικό (μάλλον θα δυσκολευτεί λόγω συμμαχιών)

Ρουμανία: Το τραγούδι το θεωρώ κουραστικό απο ενα σημείο και πέρα..τα γραφικά απαίσια(Νομίζω θα περάσει Τελικό)

Βέλγιο:
Γλυκό τραγούδι αλλά αδιάφορο συνάμα..νομίζω δεν έχει πολλές πιθανότητες για πρόκριση...

Φιλλανδία: Αν και οι ανταποκρίσεις απο τον Ogae λένε ότι το κομμάτι δεν έχει μεγάλη αποδοχή,μου αρέσει (το ρούχο άθλιο) ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 4111112379 Η Φιλανδία θα εξαρτηθεί και απο τις υπόλοιπες συμμετοχές...θεωρώ δύσκολη την πρόκριση....

Αναμένουμε αύριο τα νεότερα....και φυσικά θα κρίνουμε περισσότερα και απο την δεύτερη πρόβα όλων των χωρών!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Μάης 13, 2012 9:26 pm
Masilnto έγραψε:Από το eurovision.tv

Kαι συνεχίζω με eurovision.tv

peggy
peggy
Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!

Δευ Μάης 14, 2012 12:54 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Montenegro-Flag

Θα παίξει πολύ δυνατά για την τελευταία θέση απ'ότι φαίνεται.... Η σκηνή δεν μου αρέσει!
KAMIA ΕΚΠΛΗΞΗ...
ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ...
Χάλια!!! Μην πω πιο χάλια και από ΧΑΛΙΑ!!!!
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 1:07 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Iceland-Flag

Τίποτα πολύ διαφορετικό σε στήσιμο εδώ.... Εντυπωσιακά μπακράουντ!
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ τραγούδι, ΑΛΛΑ μήπως έχουν φωνητικά θεματάκια? Αναφέρομαι στον jonsi...
Eλπίζω να διωρθωθούν...
Και γιατί ΤΟΣΗ μαυρίλα?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ήταν η κοπέλα με τα άζπρα στο ΒΙΝΤΕΟ...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Μάης 14, 2012 1:13 am
Λοιπόν........
Αφού άκουσα τις πρόβες, έχουμε και λέμε...
1) Μαυροβούνιο: Ηταν που ήταν, ήρθε και ο γαϊδαρος και έδεσε το γλυκό. Μ' αρέσει που έχει και χειλόφωνο αφού τραγουδάει στο μικρόφωνο.
2) Ισλανδία : Πάρα πολύ ωραία η όλη παρουσία και τα χρώματα και όλα και δένουν πολύ όμορφα όλα. Μήπως η Ισλανδία ψάχνετε για να κερδίσει.....?
3) Ελλάδα : Κατ' αρχήν προσπάθησα να συλλάβω την χορογραφία. Οκ εκεί που χωρεύουν σαν σπαστικά πάει στο στοίχο dancing like a maniac... Κάποια άλλα πεσίματά τους πάει στο over and over I'm fallinig... και μετά λίγο το έχασα σε κανά δυό σημεία. Σίγουρα το backdrop δεν θα είναι αυτό που μας έδειξαν. Σε γενικές γραμμές πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πολύ καλύτερο.
4)Λετονία : Χμμμμ.... δεν υπήρχε κάποια στιγμή στο παρελθόν μια ξανθιά από την Κροατία που φορούσε ρούχα του 60; Ήρθε η στιγμή του 80; Άντε να ταιριάξουμε και τα ρούχα. Η φωνή της είναι ιδιαίτερη.
5)Αλβανία : Πάρα πολύ δυνατή ερμηνεία. Δεν καταλαβαίνω τι λέει φυσικά αλλά βγάζει πολύ πόνο. Να μη σχολιάσω την εικαστική παρέμβαση στα μαλιά. Τα πολύ κοντινά πλάνα στο στόμα της μπορώ να πω οτι με τρόμαξαν λίγο.
6)Ρουμανία : Ναι.... δείχνουν απλά να περπατάνε γύρο γύρο και να μη δείνουν την ενέργεια του τραγουδιού που χρειάζετε. Πιστεύω όμως οτι αυτό ήταν απλά για να δουν το στήσιμο στη σκηνή. Θ' αλλάξει, θέλω να ελπίζω γιατί μου αρέσει...
7)Ελβετία: Κλασικό στήσιμο για τέτοιου είδους κομμάτια. Κλασικές κινήσεις. Δηλαδή κλασικό. Επίσης του αρέσει η μια πλευρά της σκηνής...
8 )Βέλγιο: Ωραία χρώματα ο φωτισμός και το backdrop. Ένα μικρό κοριτσάκι, τραγουδάει ένα απλό τραγουδάκι. ( του χρόνου θα παω εγω σας το λεω...)
9)Φιλανδία: Ακούγετε πολύ όμορφα και ο φωτισμός είναι ωραίος. Καλούτσικο.

Αυτά για τα σημερινά. Άντε να δούμε τι θα δούμε αύριο....
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 1:14 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Greece-Flag

Λιτή γενικά παρουσία, επικεντρώνεται στο χορευτικό! Δεν ξέρω ωστόσο πως θα φαίνεται το φόντο στα πλάνα της κάμερας...

Mου αρέσει πολύ το bg τηη εισαγωγή...
Φωνητικά (στην αρχή) μέτριο...
Την Αφροδίτη ακόμη την ψάχνω (από αυτό που είδα)...
Ελπίζω ότι στις επόμενες πρόβες θα δούμε περισσότερα, και θα ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Καλή επιτυχία Ελευθερία...
Ελπίζω να τα καταφέρουμε για τελικό...
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 1:51 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Latvia-Flag

ΚΑΙ σε αυτό κάτι με χαλάει στον ήχο...
Μήπως τελικά είναι τεχνικό το θέμα??? confused
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 1:57 am
Masilnto έγραψε:H καημένη η αλβανίδα έχει πολύ αδιάφορο φόντο!
υγ οι πολυχρωμες μπαλες στο μαλλι ειναι καλλιτεχνικη παρεμβαση? scratch
ΦΩΝΗΤΙΚΑ πολύ καλή...
Τα χρωματιστά μπαλάκια του ping pong στο κεφάλι, και τα κοντινά πλάνα θα τα αφήσω ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ!!!

ΕΝΤΕΛΩΣ αντι-τηλεοπτική, και νομίζω πως θα της στοιχίσει τον τελικό...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την peggy στις Δευ Μάης 14, 2012 2:35 am, 2 φορές συνολικά
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 2:00 am
Masilnto έγραψε:Ρουμανία (ομολογώ πως η Ελενα είναι μια χαρά φωνητικά)
Nομίζω πως έχει ¨ΗΔΗ περάει τελικό....
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 2:03 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Switzerland-Flag

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ επί σκηνής!!!
cheers
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 2:19 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Belgium-Flag

Sleep Sleep Sleep
Βελτιωμένο σε σχέση με τον Βελγικό τελικό...
Κι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μία φορά που είδα αυτή την κοπελίτσα να ΜΗΝ είναι ντυμένη λες και βγήκε από παρθεναγωγείο...
Αν και το στρογγυλεμένο γιακαδάκι και πάλι ΔΕ μπόρεσε να το αποχωριστεί...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την peggy στις Δευ Μάης 14, 2012 2:40 am, 1 φορά
peggy
peggy

Δευ Μάης 14, 2012 2:23 am
Gresk Einherjar έγραψε:ΠΡΟΒΕΣ  - Σελίδα 2 Finland-Flag

ΚΑΛΟ φωνητικά, ΑΝ και μου παραμένει αδιάφορο...
Υ.Γ.: Τη ζακέτα γιατί τη φοράει? να κρύψει το σχέδιο από το φόρεμα??? green green green
iannitas
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2012

Δευ Μάης 14, 2012 4:51 am
Kalimera se olous apo Italia!imouna prin 2-3 xronia sto site tis ERT k egw alla den mporousa na to vrw pleon.epsaxna autes ti meres kai"epesa" tyxaia se auto to forum k thymamai arketous apo esas..edw metaferthikate!Razz Giati den yparxei pleon to forum tis ERT?oikonomiko to thema?xairomai pou sas vrika:flower:

na pw tin alitheia fetos den trelainomai gia tin elliniki symmetoxi,MIA APO TA IDIA:roll: meta k tin prwti prova..poly metrio.edw kapoia sxolia fan pou diavasa einai kyriws arnitika tha elega..egw skeftomai na psifisw tin Ellada ston imiteliko alla den exw apofasisei akomi gia ton teliko(an perasei vevaia).prepei na allaksoume yfos epitelous.eixame ena neaniko k dynato kommati+ kali parousia twn paidiwn(no parking )k to petaksame.ean de tha psifisw Ellada..tha to kanw me ti logiki oti oi Ellines psifoforoi prepei na katalavoun oti exei kourasei auto to style pleon,allaksame dekaetia:suspect: sorry pou ta lew ligo eteroxronismena alla twra eixa tin eukairia..k "syndeetai "meta tin prova pou eida simera🇳🇴

Ypostirizw Islandia!:rendeer:
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Δευ Μάης 14, 2012 9:01 am
Kαλώς ήρθες iannitas!! sunny
Το forum τις ΕΡΤ υποθέτω το "φρόντισε" ο λατρεμένος μας ΠΡΩΗΝ υπουργός Παύλος Γερουλάνος!

Αν μπορείς μη γράφεις greenglish... στραβώθηκα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την HOLA στις Δευ Μάης 14, 2012 10:01 am, 1 φορά
cst003
cst003
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο : Άντρας Τόπος : Athens

Δευ Μάης 14, 2012 9:09 am
Τώρα θα φανώ πολύ κακός αν πω ότι η χορογραφία στον Ελληνικό τελικό ήταν πολύ καλύτερη απ' τη χτεσινή;;;;
Τέλος πάντων, ας μη γκρινιάζουμε.
Ο Ρήγος φαίνεται ότι αρχίζει να στερεύει από ιδέες. Δύο μήνες αυτό ετοίμαζε; Δεν είναι χάλια, προς Θεού, είναι απλά διεκεραιωτικό, δεν έχει κάτι να σε "πιάσει", να σε κερδίσει, να σε ξεσηκώσει. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Επίσης χτες μόνο εγώ ΔΕΝ άκουσα ΠΟΥΘΕΝΑ τη Βικτώρια Χαλκίτη; Είχε πρόβλημα ο ήχος; Γιατί ήταν προφανές ότι η Ελευθερία τραγουδούσε μόνη της. Τα γραφικά..επίσης....ΔΕΝ βοήθησαν ΚΑΘΟΛΟΥ νομίζω, γενικά συνεχίζω φέτος να είμαι πολύ απαισιόδοξος, το 'χω δηλώσει στον Μασιλντο και στον Κώστα αρκετό καιρό τώρα...., θα είναι ΘΑΥΜΑ να πιάσουμε 120-130 βαθμούς στο televoting, τί να πώ....μακάρι να διαψευστώ πανυγηρικά. Απ' την άλλη σκέφτομαι το στήσιμο επί σκηνής της Χαντισέ το 2009 και του ΑΖ το 2009 επίσης και παίρνω και λίγο θάρρος.
Πολύ κομβική νομίζω η φετινή μας χρονιά και επίδοση, εύχομαι ο Θεός του ΑΖ να μας βοηθήσει λίγο.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι το outsider που με κέρδισε χτες ήταν η ΕΛΒΕΤΙΑ. Πολύ ζωντανοί, φρέσκοι και άνετοι επί σκηνής έχω την εντύπωση ότι μάλλον θα τους δούμε τελικό!
Πολύ καλή η Βελγίδα επίσης, αλλά....δε σε κόβω εσένανε για μέσα.
Η Ισλανδία εξαιρετική, αλλά ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. Θα κερδίσει τον ημιτελικό μας.
Η Φινλανδία μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά τί τύχη να έχει στο κοινό ένα ΤΟΣΟ αργόσυρτο κομμάτι;
Η Ρουμανία πολύ στατική. Θα περάσει 100%, είναι πολύ καλή αυτή (να τη βλέπεις ΚΥΡΙΩΣ), αλλά και το κομμάτι είναι ξεσηκωτικό.
Για την Αλβανία τα'χω ξαναπεί, μιλάμε για ένα αριστούργημα, αυτή δεν γράφει καλά (συμφωνώ με όλους σας εδώ...), επίσης δεν θα καταλάβω τα αυγά του φιδιού τί τα ήθελε στη καούκα.....Σίγουρα τελικό πάντως.
Η Λάτβια νομίζω ότι πήγε για τουρισμό στο Μπακού, μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ανοησία της χτεσινής μέρας. Σε σημεία αυτό που έβλεπα μου έβγαζε και γέλιο, όπως η Περέλι στο Βελιγράδι.
Μόντε μου Νέγκρο μου................................τί ήταν αυτό; ΚΑΤΑΡΧΑΣ: Κρύβει μήπως κάτι το Μοντενέγκρο και άδικα το σιχτιρίζουμε; Ξέρετε γιατί σας το λέω; Γιατί τα παιδιά που μετέφεραν το γαϊδαρο επί σκηνής, μετά το 01:00 κάθονται (στη σκηνή) με σταυρωμένα χέρια μην κάνοντας τίποτα, εκτός από κάτι σκηνές που ξεδιπλώνουν το ρολό, κ.λ.π. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕ το ΝΕΓΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ; Αλλιώς....δεν εξηγείται αυτό που είδαμε (ΚΑΙ ακούσαμε).

Αγωνιώ για φέτος. Δε σας το κρύβω καθόλου. Γιατί ενώ για μια - νορμάλ - χώρα η 13η θέση μπορεί να είναι και...κάτι καλό, για μας μπορεί να είναι και αφορμή να φύγουμε. Πάντως κάτω από 15οι ΔΕΝ ερχόμαστε, να είμαστε και ρεαλιστές.
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Δευ Μάης 14, 2012 10:11 am
cst003 έγραψε:Τώρα θα φανώ πολύ κακός αν πω ότι η χορογραφία στον Ελληνικό τελικό ήταν πολύ καλύτερη απ' τη χτεσινή;;;;
....
Το ίδιο είχα σκεφτεί για την Καλομοίρα!!
Να πω την αλήθεια μου εγώ άκρη δε μπορώ να βγάλω από τη χορογραφία!
Θέλω να δω αυτό που θα βγει στην οθόνη!
Νομίζω ότι κάτι δεν έχω καταλάβει ή κάτι μας κρύβουν προς το παρόν!
Περιμένω να δω και τα ρούχα... όσο για τον ήχο, πρώτη πρόβα, κάμερα από το κοινό... τρέχα γύρευε!
Θα δούμε!
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Δευ Μάης 14, 2012 10:45 am
iannitas καλωσήρθες! Cool

cst003 η Χαλκίτη όντως δεν ακουγόταν χθες, άκουσα οτι υπήρχε πρόβλημα στον ήχο. Θα συμφωνήσω για την χορογραφία σε όλα αυτά που είπες - αν και προτιμώ να αισιοδοξώ.

Γιατί ειλικρινά φέτος όπως και πέρσι χρειαζόμαστε μια θέση στη δεκάδα για να μην αποχωρήσουμε, η ΕΡΤ καιροφυλακτεί έστω για μια 11η θέση πιστεύω για να την κάνει..... Evil or Very Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης