The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!

Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα

Δευ Μάης 28, 2012 1:59 pm
Masilnto έγραψε:
HOLA έγραψε:
Και επειδή τη δουλεία αυτή κάνω, μάλλον έκανα, στο υπογράφω!
Kι εγώ μουσικός είμαι,αλλα ουδέποτε το έπαιξα οιδήμων στον τομέα σε σχέση με άλλους ανθρώπους .Wink
Βρε συ Masilnto στη δουλειά σου δε ξέρεις δυο πράγματα παραπάνω!
Σαφώς και ξέρω το επίπεδο λεξιλογίου, γραμματικής και ευχέρειας έκφρασης στο γραπτό και προφορικό λόγο που αντιστοιχεί σε κάθε επίπεδο εκμάθησης της γλώσσας!
Δε ξέρω αν αυτό με κάνει ειδήμονα άλλα αν δεν το ήξερα πολύ απλά δεν θα μπορούσα αν κάνω τη δουλειά αυτή,ούτε να αξιολογήσω ένα μαθητή ούτε και να τον διδάξω!
Και η πλειοψηφία των Αγγλικών που ακούσαμε ήταν Β1, αυτό που σε ένα φροντιστηριο θα λέγαμε PRE-Lower!

"σε σχέση με άλλους ανθρώπους" δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις?
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 Empty Απ: Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα

Δευ Μάης 28, 2012 2:02 pm
Masilnto έγραψε:.....
Τι να θυμηθεις βρε Hola μου?
Κι εχθες είπες ότι ήταν μεγάααλη αδικία!
Αντι να αναλαβουμε τις ευθυνες μας και να πουμε "ναι στειλαμε ενα ΛΙΓΟ τραγουδι,που προσπαθησαμε να το στησουμε επαγγελματικά,και τελικά το τραγουδι μας ΔΕΝ άρεσε,ΟΥΤΕ ΚΑΝ στους ελληνες ομογενείς",καθόμαστε και κλαιγόμαστε για αδικίες?...
Εγώ για την αγγλική γλώσσα μιλούσα και πως προτιμώ ο καθένας να τραγούδα στην εθνική του γλώσσα παρά σε κακά αγγλικά! Τα υπόλοιπα??? Ποιός μίλησε για αδικίες τωρα?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την HOLA στις Δευ Μάης 28, 2012 2:17 pm, 1 φορά
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Δευ Μάης 28, 2012 2:09 pm
Mastiha έγραψε:Κάθε χρόνο τα τραγούδια με καλό στίχο μετριούνται στα δάχτυλα του μισού χεριού!!! Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 4111112379
Και πολύ λες! Όχι μόνο EUROVISION γενικά!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Δευ Μάης 28, 2012 2:14 pm
HOLA έγραψε:

Το να μας περνά ο γελοίος Λιθουανός το ΠΙΚΠΑ Μογγολίας και η ανύπαρκτος Γερμανός το θεωρώ ΑΔΙΚΟ αλλά that's life!!

Δεν υπάρχει δίκαιο στην Eurovision,είναι πολύ ρευστά & υποκειμενικά τα πράγματα!
Με το δικό σου σκεπτικό,μπορω να ξεκινησω κι εγω να πω ότι συνθετικά το δικό μας τραγούδι ήταν B-class,και αδικήθηκαν ΜΕΛΩΔΙΕΣ που δεν βρέθηκαν καν τελικό ή στον τελικό ήταν κάτω από μας.
Εν κατακλείδι με το να προσπαθούμε να "μειώσουμε" κάποιους που μας πέρασαν,δεν κάνει εμάς καλύτερους..!
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Δευ Μάης 28, 2012 2:17 pm
Masilnto έγραψε:...
Εν κατακλείδι με το να προσπαθούμε να "μειώσουμε" κάποιους που μας πέρασαν,δεν κάνει εμάς καλύτερους..!
Υou missed my point, Dear!!
Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 Grumpy%2520woman
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μάης 28, 2012 2:21 pm
HOLA έγραψε:
Masilnto έγραψε:...
Υou missed my point, Dear!!
Καθόλου..!
Μιλάω γενικά (ακόμη και για την Κύπρο).Αυτό ήταν απλά αφορμή. Wink
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Δευ Μάης 28, 2012 5:38 pm
Mastiha έγραψε:Στην Τουρκία δε διέκρινα καμία θεατρικότητα αλλά έναν φάλτσο σαλντιμπάγκο που χόρεψε τον χορό του Ποπάυ (όπως πολύ σωστά σχολίασαν οι ιταλοί σχολιαστές)!!! Wink Απο τη στιγμή που τρύπωσε στον τελικό, ήταν αναμενόμενο ότι θα πήγαινε καλά!!!

+10000000000!! Laughing Laughing Laughing

Mastiha έγραψε:Η Βοσνία γιατί δεν είναι μέσα στο «όλα σου», στηρίζονταν και εκείνη στην σκηνική παρουσία, εύπεπτη μουσική και άθλιο στίχο;;;

Ναι, και η Βοσνία, και η Ισλανδία, και το Ηνωμένο Βασίλειο, και η Ουγγαρία, και το ΦΥΡΟΜ, και η Δανία εκεί στηρίζονταν, γιαυτό ήταν κάτω από 12!!! Laughing

Τι να πώ βρε παιδί μου, κοίτα που τελικά έγινε "ποιοτικός διαγωνισμός" και η Γιουροβίζιον!! Να είναι καλά οι "ποιοτικές" επιτροπές, που πέταξαν τα "σκουπίδια" της Ρουμανίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας, της Κύπρου και γιατί όχι και της Ελλάδας από την δεκάδα!!! Laughing
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μάης 28, 2012 6:21 pm
Gresk Einherjar έγραψε:
Τι να πώ βρε παιδί μου, κοίτα που τελικά έγινε "ποιοτικός διαγωνισμός" και η Γιουροβίζιον!! Να είναι καλά οι "ποιοτικές" επιτροπές, που πέταξαν τα "σκουπίδια" της Ρουμανίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας, της Κύπρου και γιατί όχι και της Ελλάδας από την δεκάδα!!! Laughing
Νομίζω πως αυτοί που ήθελαν να ψηφίσουν κάποιο dance τραγούδι,επικεντρώθηκαν στη Σουηδία ή στη Ρωσία.Πιστεύω ότι καθεμιά πήρε τουλάχιστον 300 βαθμούς.Παρόλα αυτά επιμένω πως η Ελλάδα έχει πάει καλά στο televoting,και δεν αποκλείω το ίδιο και για Μολδαβία,Ρουμανία,ίσως και Ουκρανία,Κύπρο.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Μάης 28, 2012 6:31 pm
Το νόημα του τραγουδιού Ευφόρια δεν είναι κάτι φοβερό όμως δεν είναι γραμμένο τόσο πρόχειρα όπως το δικό μας.
Εμας είναι οι λέξεις μετρημένες με το σταγονόμετρο και στο ρεφραιν το ωωωωω είναι έντονο χτυπάει δεν μπορείς να το καλύψεις. Στιχουργος ειμαι κι εγω αλλα το αφροντισιακ αντε να το έγραφα στην ηλικία των 14.
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Μάης 28, 2012 6:46 pm
Μαρία Κατ έγραψε:αλλα το αφροντισιακ αντε να το έγραφα στην ηλικία των 14.
affraid affraid affraid
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δευ Μάης 28, 2012 6:48 pm
Masilnto έγραψε:
Μαρία Κατ έγραψε:αλλα το αφροντισιακ αντε να το έγραφα στην ηλικία των 14.
affraid affraid affraid
Κι αυτό για να εξασκηθώ στα Αγγλικά μου μήπως ρίξω κανα τουρίστα το καλοκαίρι...
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Δευ Μάης 28, 2012 7:10 pm
Μαρία Κατ έγραψε:.....
Κι αυτό για να εξασκηθώ στα Αγγλικά μου μήπως ρίξω κανα τουρίστα το καλοκαίρι...
Σιγά μη σε δώσουμε σε κανένα τυχαίο τουρίστα!
Τόσα παλληκάρια εδώ, σιγά μη σε χαραμίσουμε σε κανένα κρυόκ@λο Βορειοευρωπαίο!!!!
Mr. Curiosity
Mr. Curiosity
Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο : Άντρας ΧιούμορNo, you didn't!

Τρι Μάης 29, 2012 3:31 pm
HOLA έγραψε:
Mr. Curiosity έγραψε:... Οι στίχοι του Aphrodisiac μάλλον τους έγραψαν ενήλικες που μαθαίνουν τώρα αγγλικά...
Και τoυ Euphoria επίσης!!
Και επειδή τη δουλεία αυτή κάνω, μάλλον έκανα, στο υπογράφω!
Μην θυμηθώ και τον Λιθουανό τώρα και πολλούς άλλους! Crying or Very sad

Το Euphoria δεν είχε "παιδικούς" στίχους όσο το "Aphrodisiac", για τα δεδομένα της Γιουροβίζιον ήταν μια χαρά πιστεύω. άσε που τα περισσότερα μοντέρνα τραγούδια έχουν εντελώς ηλίθιους στίχους...

Mastiha έγραψε:

Η αλβανίδα εκτός απο εξαιρετική φωνή είχε και ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι (προσωπικά μου άρεσε), πιστεύω ότι άξιζε με το παραπάνω τη θέση της!!!

ΤΟ τραγούδι ήταν ιδιαίτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν εξαιρετικό (αν και οι περισσότεροι έμειναν στο στυλιστικό κομμάτι και στην φωνή) αλλά έχουμε ακούσει πολλά ιδιαίτερα τραγούδια και πολύ καλύτερα από το Suus...

Πάντως, δεν περίμενα μια τέτοια συμμετοχή να πάει τόσο καλά στην Eurovision.

Master έγραψε:Αυτο που μου έχει μείνει απο τον φετινό Διαγωνισμό,είναι γενικότερα ένα μούδιασμα όσο αναφορά το αποτέλεσμα,οπωσδήποτε δεν περίμενα μια 17η θέση...

Προσωπικά δεν με ενόχλησε η 17η θέση της Ελλάδας τόσο, όσο οι χαμηλές θέσεις που πήραν κάποιες χώρες που δεν άξιζαν και φυσικά η 16η της Κύπρου.

Επίσης, φέτος κατάλαβα ότι η Eurovision έχει αλλάξει πολύ και θέλει τραγούδια και εμφανίσεις με άποψη.

Μαρία Κατ έγραψε:
Την Τουρκία την έσωσε η θεατρικότητα του καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή αλλά και η μουσική που ήταν ευχάριστη.
Η Εσθονία έκανε εξαιρετική ερμηνεία και η Αλβανίδα είχε υπέροχη φωνή.

Συμφωνώ. Αν και δεν μου άρεσαν σαν τραγούδια, καταλαβαίνω τώρα γιατί πήγαν τόσο ψηλά. Η μουσική της Τουρκίας μου έχει μείνει για να πω την αλήθεια αλλά δεν καταλάβαινα αν τραγουδούσε στα αγγλικά ή στα τούρκικα Laughing

Η Εσθονία άξιζε περισσότερο να μπει στην δεκάδα πέρσι, παρα φέτος κατα την ταπεινή μου γνώμη! Πολύ καλή φωνή με συναίσθημα και καλή μπαλάντα αλλά 6η θέση? Προφανώς, οι επιτροπές το ψήφισαν πάρα πολύ.

Μαρία Κατ έγραψε:Το νόημα του τραγουδιού Ευφόρια δεν είναι κάτι φοβερό όμως δεν είναι γραμμένο τόσο πρόχειρα όπως το δικό μας.
Εμας είναι οι λέξεις μετρημένες με το σταγονόμετρο και στο ρεφραιν το ωωωωω είναι έντονο χτυπάει δεν μπορείς να το καλύψεις.

+111

Masilnto έγραψε:
Νομίζω πως αυτοί που ήθελαν να ψηφίσουν κάποιο dance τραγούδι,επικεντρώθηκαν στη Σουηδία ή στη Ρωσία.

Πολύ σωστό αυτό, μπορεί να έγινε έτσι τελικά.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τρι Μάης 29, 2012 8:24 pm
Mr. Curiosity έγραψε:
Mastiha έγραψε:

Η αλβανίδα εκτός απο εξαιρετική φωνή είχε και ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι (προσωπικά μου άρεσε), πιστεύω ότι άξιζε με το παραπάνω τη θέση της!!!

ΤΟ τραγούδι ήταν ιδιαίτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν εξαιρετικό (αν και οι περισσότεροι έμειναν στο στυλιστικό κομμάτι και στην φωνή) αλλά έχουμε ακούσει πολλά ιδιαίτερα τραγούδια και πολύ καλύτερα από το Suus...

Ε γούστα είναι βρε Mr. Curiosity μου, για άλλους μπορεί να είναι αριστούργημα, για άλλους μέτριο και για άλλους η πατάτα του αιώνα!!! Για να βρέθηκε όμως τόσο ψηλά προφανώς άρεσε σε πολλούς!!!

Ούτε εγώ περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά, γιατί ήταν έξω απο το ύφος της Γιουροβίζιον!!! Αξίζουν όμως διπλά συγχαρητήρια στην Αλβανία που έφτασε ψηλά με μια τόσο ιδιαίτερη συμμετοχή (αν ήταν χειρότερη ή καλύτερη εξαρτάται απο το γούστο του καθενός)!!!
iannitas
Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2012

Τρι Μάης 29, 2012 11:18 pm
Και σε μενα αρεσε το τραγουδι της Αλβανιας,ητανε στο τοπ 5 μου απο την αρχη! Cool
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας

Τετ Μάης 30, 2012 12:31 am
Mastiha έγραψε:
Mr. Curiosity έγραψε:
Mastiha έγραψε:

Ε γούστα είναι βρε Mr. Curiosity μου, για άλλους μπορεί να είναι αριστούργημα, για άλλους μέτριο και για άλλους η πατάτα του αιώνα!!! Για να βρέθηκε όμως τόσο ψηλά προφανώς άρεσε σε πολλούς!!!

Ούτε εγώ περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά, γιατί ήταν έξω απο το ύφος της Γιουροβίζιον!!! Αξίζουν όμως διπλά συγχαρητήρια στην Αλβανία που έφτασε ψηλά με μια τόσο ιδιαίτερη συμμετοχή (αν ήταν χειρότερη ή καλύτερη εξαρτάται απο το γούστο του καθενός)!!!

+1

Η Αλβανία για εμένα φέτος αποτέλεσε Αριστούργημα απλά!!!!
Mr. Curiosity
Mr. Curiosity
Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο : Άντρας ΧιούμορNo, you didn't!

Τετ Μάης 30, 2012 12:49 am
Mastiha έγραψε:

Εννοείται γούστα είναι! tongue Αν και οι περισσότεροι εντυπωσιάστηκαν από την φωνή/ερμηνεία και όχι από το τραγούδι..

Φυσικά και μπράβο στην Αλβανία που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά με μια συμμετοχή στα αλβανικά cheers απλώς εγώ προσωπικά (και άλλοι τόσοι) θεωρώ ότι ήταν υπερβολική η θέση που πήρε!
peggy
peggy
Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!

Τετ Μάης 30, 2012 1:43 am
Μαρία Κατ έγραψε:
HOLA έγραψε:
Μαρία Κατ έγραψε:...Η Σουηδία άξια κέρδισε χτες παρ'όλο που δεν ήταν το αγαπημένο μου. Ήταν όμως αξιόλογη παρουσία με καλή μουσική και στίχο...
Νομίζω πως στιχουργικά η Σουηδία δεν έχει κάτι εξαιρετικό!
Αγγλικά επιπέδου Β1!
Το μοναδικό τραγούδι, από αυτά που καταλάβαινα και που στιχουργικά είχε κάτι να πει πάτωσε...βλέπε UK!

Και δε νομίζω πως ένα χαρούμενο τραγούδι είναι απαραίτητα χαζοτράγουδο και τα πιο πένθιμα ,σώνει και καλά, αριστουργήματα!
Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάμε για καλό στίχο να είναι πένθιμος.Άλλο αισιόδοξο τραγούδι κι άλλο η ίδια φράση συνέχεια και συνέχεια κι όπου δεν έχει λόγια βαζω ωωωωωω και μάλιστα διακοπτόμενο.
I gotta say
what´s on my mind
when I´m with you
I feel alright

You call me baby
we spend the night
I´m so addicted
I feel alive

Over and over I´m falling

You make me dance dance like a maniac
You make me want your aphrodisiac

Η Ρωσία πήγε καλά ως κάτι που τράβηξε την προσοχή χωρίς όμως να χρησιμοποιεί το χιλλιοφορεμένο τρικ να είναι μια γυναίκα ή ένας άνδρας ημίγυμνος. Ήθελες δεν ήθελες τις πρόσεχες εξαιτίας της ηλικίας τους ξεχώριζαν απ'όλους.
Την Τουρκία την έσωσε η θεατρικότητα του καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή αλλά και η μουσική που ήταν ευχάριστη.
Η Εσθονία έκανε εξαιρετική ερμηνεία και η Αλβανίδα είχε υπέροχη φωνή.
H Aλβανίδα ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΕ!!!
Κι επειδή και καλά τα αργόσυρτα είναι αριστουργήματα και τα dance σκουπίδια...
Και γίνεται και αναφορά στον επαναλαμβανόμενο στίχο, όχι μόνο του Ελληνικού, αλλά και άλλων κομματιών...
ΙΔΟΥ οι στίχοι της Αλβανίας...

Δικό του!
Η αγάπη δεν ζει σε αυτόν τον κόσμο
Δεν υπάρχει χρόνος για μας, καθόλου χρόνος
Καθόλου…καθόλου ω ω,ω ω
Καθόλου ω ω ω…καθόλου ω ω

Το αεροπλάνο μου προσγειώνεται
Στο διάδρομο προσγείωσης χωρίς το φως της ψυχής
να είναι σήμερα στο πλάι μου

Εκείνοι που δεν ζουν εδώ σήμερα
Αλλά δεν είχαν καμία σημασία χτες
Από τις θυελλώδεις θάλασσες της καταστροφής
Δεν θα φέρουν τίποτα αύριο
Οι ελπίδες μου είναι απελπιστικά μάταιες

Άσε με απλά να κλάψω…να κλάψω…να κλάψω…
Επειδή αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω τώρα

Κατά τα άλλα είχε μία πολύ ωραία μελωδία, η οποία θα ήταν πολύ καλύτερη αν η τραγοδίστρια ΔΕΝ στρίγγλιζε!

Κι εγώ όμως θεωρώ Too much την 5η θέση για αυτό το τραγούδι΄΄οπως παρουσιάστηκε οπτικά και όπως τσίριζε η Αλβανίδα...

Και δεν το λέω σε σχέση με το δικό μας... Σε τελική ανάλυση το δικό μας ΔΕΝ το πέρασε μόνο η Αλβανίδα, αλλά άλλοι 16!!!

Ναι, ΟΝΤΩΣ είναι θέμα γούστου αλλά μπορούμε και όσοι δεν το θεωρούμε αριστούργημα να εξακολουθήσουμε να έχουμε την άποψή μας για το κομμάτι...

Για μένα, αυτό το Τούρκικο και το Γερμανικό έπρεπε να είναι εκτός 10άδας...
Όχι για να μπει απαραίτητα το δικό μας...

Κατ' αρχήν για να είναι ΠΟΛΥ πιο πάνω στη 10άδα η Ισπανία...
Κι επιπροσθέτως θεωρώ ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η Ισλανδία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία και τα Σκόπια θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αντ' αυτών δεκάδα...
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Τετ Μάης 30, 2012 10:09 am
peggy έγραψε:...

Δικό του!
Η αγάπη δεν ζει σε αυτόν τον κόσμο
Καθόλου…καθόλου ω ω,ω ω
Καθόλου ω ω ω…καθόλου ω ω

Το αεροπλάνο μου προσγειώνεται
Στο διάδρομο προσγείωσης χωρίς το φως της ψυχής
να είναι σήμερα στο πλάι μου
.........
........

Κατά τα άλλα είχε μία πολύ ωραία μελωδία, η οποία θα ήταν πολύ καλύτερη αν η τραγοδίστρια ΔΕΝ στρίγγλιζε!

Κι εγώ όμως θεωρώ Too much την 5η θέση για αυτό το τραγούδι΄΄οπως παρουσιάστηκε οπτικά και όπως τσίριζε η Αλβανίδα...
....

Εμπνευσμένη από το Αλβανικό αριστούργημα και το δράμα της Βίκυς Σταμάτη εμπνεύστηκα τους στίχους αυτούς για την επόμενη συμμετοχή μας!

Τα υποβρύχια μου χάθηκαν
Στα dressing room μου τα φώτα σβηστά
τα GUCCI μου δεν είναι σήμερα στο πλάι μου

ΑΧ ΟΛΑ δεν είναι εδώ σήμερα
Φοράω τα ίδια με χθε-ε-ε-ε-ς
Τα DIOR μου τρώνε οι αράχνες της καταστροφής
Τα ίδια θα βάλω πάλι αύριο
Οι ελπίδες μου είναι απελπιστικά μάταιε-ε-ε-ε-ε-ς,
με αυτά τα τσίτια τριγυρίζω στο κελί
να με φωνάζει βλαχάρα η κάθε τρελή.

Επειδή τι άλλο να κάνω τώρα...
Είμαι μια μάνα στη φυλακή χωρίς La Prairie, χωρίς La Prairie ...

.........

Τα γραφικά μας θα είναι φώτο της Βικυς από κοσμικές εκδηλώσεις!Προβληματίστηκα πάάάάρα πολύ για τον ερμηνευτή και μετά από πάάάάρα πολλή σκέψη κατέληξα σε μία ανδρική φωνή(αφού η παρουσία της Βίκυς στο backround δεν αφήνει περιθώρια για άλλη γυναικεία παρουσία).... Τον Δημοσθένη Ταμπάκη!!!
Τι να πούμε για τον Δημοσθένη... ταλέντο, εμφάνιση.. τα έχει όλα, είναι η αρσενική RONA ...τέλος!

Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 Font>wEurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 TampakisEurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 Images?q=tbn:ANd9GcQxJl875E_zi530n_jge7ShFEQiLRcXtUbEsQPJMzrLogXYO82NrlkE9PtN
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Τετ Μάης 30, 2012 1:00 pm
Azerbaijan thwarted 'terror attack plot' during Eurovision

AZERBAIJAN foiled an attempt to stage "terrorist" attacks while the country was hosting Eurovision Song Contest last week and arrested dozens of suspected plotters, the security ministry said Wednesday.

"The main goal of the group was to stage terrorist acts in Baku during Eurovision," the National Security Ministry said in a statement. "As a result of the measures taken, 40 members of the group were arrested."

The group was planning attacks on the concert hall where Eurovision was held, on Azerbaijani President Ilham Aliyev, on police buildings, hotels used by foreigners, and mosques and other religious sites, it said.

They "obtained Eurovision tickets with the aim of (committing) a terrorist act at the Baku Crystal Hall" where the pop competition was held, it said.

Security services detained the alleged gang during operations in Baku, Ganja, Sumgayit as well as several other regions of the country, the ministry said without giving dates.

Some of the alleged plotters put up armed resistance and one was killed, the statement said.

"The National Security Ministry opted not to disseminate information about neutralising the group during Eurovision in order not to provoke panic among citizens and foreign guests," it said.
http://www.mmail.com.my/story/azerbaijan-thwarted-terror-attack-plot-during-eurovision
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 2:50 pm
peggy έγραψε:Και γίνεται και αναφορά στον επαναλαμβανόμενο στίχο, όχι μόνο του Ελληνικού, αλλά και άλλων κομματιών...

Και φυσικά δεν ξαχνάμε το επαναλαμβανόμενο:

Nan nay, nan nan nan nay nan nan nan nay... Nan nay, nan nan nan nay nan nan nan nay...

της Τουρκίας!!! Cool
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 2:54 pm
HOLA έγραψε: Εμπνευσμένη από το Αλβανικό αριστούργημα και το δράμα της Βίκυς Σταμάτη εμπνεύστηκα τους στίχους αυτούς για την επόμενη συμμετοχή μας!

Τέλειο!!! Laughing

Δεν ήξερα πως είχες ταλέντο στην στιχουργική!!! cheers

Το έμαθες το νέο... ο Άκης πλήρωνε μέχρι το 2004 ενοίκιο 1.825 ευρώ το μήνα για να μένει η Βικούλα στον 6ο όροφο του μουσείου κυκλαδικής τέχνης!!! affraid

http://news247.gr/eidiseis/politiki/h_viky_kai_h_mystikh_diamonh_ths_sto_moyseio_kykladikhs_texnhs.1796332.html
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar

Τετ Μάης 30, 2012 2:57 pm
Mastiha έγραψε:... ο Άκης πλήρωνε μέχρι το 2004 ενοίκιο 1.825 ευρώ το μήνα για να μένει η Βικούλα στον 6ο όροφο του μουσείου κυκλαδικής τέχνης!!! affraid

http://news247.gr/eidiseis/politiki/h_viky_kai_h_mystikh_diamonh_ths_sto_moyseio_kykladikhs_texnhs.1796332.html
Tο μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο θα της πήγαινε πιο πολύ! green
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 2:58 pm
HOLA έγραψε:
Mastiha έγραψε:... ο Άκης πλήρωνε μέχρι το 2004 ενοίκιο 1.825 ευρώ το μήνα για να μένει η Βικούλα στον 6ο όροφο του μουσείου κυκλαδικής τέχνης!!! affraid

Tο μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο θα της πήγαινε πιο πολύ! Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 4111112379

Χαχαχαχα!!! lol!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τετ Μάης 30, 2012 3:25 pm
Βρήκα μια πρόταση για την ελληνική εκπροσώπηση του χρόνου και είπα να την δημοσιεύσω κι εδώ Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 4111112379
Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 2 579798_10150816875607455_1798197740_n
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης