The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα

Τετ Μάης 30, 2012 4:16 pm
Laughing

Δεν κατάλαβα ποιά είναι η τελευταία... scratch
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 3 Empty Απ: Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα

Τετ Μάης 30, 2012 4:18 pm
Η Πόπη Μαλιωτάκη!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 6:43 pm
HOLA έγραψε:
Μαρία Κατ έγραψε:.....
Κι αυτό για να εξασκηθώ στα Αγγλικά μου μήπως ρίξω κανα τουρίστα το καλοκαίρι...
Σιγά μη σε δώσουμε σε κανένα τυχαίο τουρίστα!
Τόσα παλληκάρια εδώ, σιγά μη σε χαραμίσουμε σε κανένα κρυόκ@λο Βορειοευρωπαίο!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου αλλά αν ο Γιόνσι δεν ήταν παντρεμένος ευχαρίστως να τον παρηγορούσα. Δυο φορές πήγε ο καημένος και τις δύο πάτωσε το 2004 ήρθε 19ος και φετος 20ος....Θα κρυώνει τώρα στην παγωμένη Ισλανδία και θα τραγουδα απογοητευμένος μονο στην γυναίκα του και τα παιδιά του...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 6:56 pm
Mastiha έγραψε:
Μαρία Κατ έγραψε: Η Ρωσία πήγε καλά ως κάτι που τράβηξε την προσοχή χωρίς όμως να χρησιμοποιεί το χιλλιοφορεμένο τρικ να είναι μια γυναίκα ή ένας άνδρας ημίγυμνος. Ήθελες δεν ήθελες τις πρόσεχες εξαιτίας της ηλικίας τους ξεχώριζαν απ'όλους.
Την Τουρκία την έσωσε η θεατρικότητα του καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή αλλά και η μουσική που ήταν ευχάριστη.

Συμφωνούμε, η Ρωσία τράβηξε την προσοχή για κάτι άσχετο με το τραγούδι ή τη φωνή... ένα τρικ... υπερήλικες κακόφωνες κυρίες που έψησαν κουλουράκια επί σκηνής!!! Χιλιοφορεμένο ή όχι.... ήταν τρικ!!! Άρα πρόκειται για συμμετοχή που στηρίχθηκε στην σκηνική παρουσία,εύπεπτη μουσική (πιο εύπεπτη δε γίνεται) και άθλιο στίχο!!! Wink

Στην Τουρκία δε διέκρινα καμία θεατρικότητα αλλά έναν φάλτσο σαλντιμπάγκο που χόρεψε τον χορό του Ποπάυ (όπως πολύ σωστά σχολίασαν οι ιταλοί σχολιαστές)!!! Wink Απο τη στιγμή που τρύπωσε στον τελικό, ήταν αναμενόμενο ότι θα πήγαινε καλά!!!

Η Βοσνία γιατί δεν είναι μέσα στο «όλα σου», στηρίζονταν και εκείνη στην σκηνική παρουσία, εύπεπτη μουσική και άθλιο στίχο;;;

Η Βοσνία όπως και η Ισλανδία ήταν περισσότερο του γούστου μου αλλά από ότι φάνηκε δεν άρεσαν στον πολύ κόσμο. Όσοι από το φιλικό και συγγενικό μου περιβάλλον είδαν πρώτη φορά τα τραγούδια στο διαγωνισμό αποκάλεσαν Ηνωμένο Βασίλειο Βοσνία και Ισλανδία παλιομοδίτικα.
Όσον αφορά τη Ρωσία στηρίχθηκε σε δυσπεμπτη μουσική με τόση παραφωνία όχι στην εύπεμτη.Εύπεμτη ήταν π.χ της Ρουμανίας που το ακούς και χορευεις κατι ευχαριστο δηλαδη που κάπου έχεις ξανακούσει όμως (δες Ai Se Eu Te Pego)και δεν το ψηφίζεις.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 6:59 pm
http://www.eurovisionfanclub.gr/wordpress/?p=8334
Εδώ η ανάλυση μου για όλα τα τραγούδια στην επίσημη σελίδα του σωματείου φίλων της Eurovision.
Mr. Curiosity
Mr. Curiosity
Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο : Άντρας ΧιούμορNo, you didn't!

Τετ Μάης 30, 2012 8:18 pm
peggy έγραψε:

Κατ' αρχήν για να είναι ΠΟΛΥ πιο πάνω στη 10άδα η Ισπανία...
Κι επιπροσθέτως θεωρώ ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η Ισλανδία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία και τα Σκόπια θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αντ' αυτών δεκάδα...

Η Ισπανία άξιζε να πάει πιο ψηλά. Η μπαλάντα της Εσθονίας για μένα ήταν πολύ βαρετή, δεν άξιζε να πάει καλύτερα από την Ισπανία.

Η Ουγγαρία ήταν αδικημένη, ένα πάρα πολύ ωραίο mainstream τραγούδι που θα μπορούσε να ήταν ραδιοφωνική επιτυχία, κρίμα που δεν το εκτίμησαν οι "επαγγελματίες" των επιτροπών. Η Ρουμανία επίσης, περίμενα να πάει καλύτερα αν και η εμφάνιση δεν μου άρεσε

Τα Σκόπια είχαν καλό τραγούδι τελικά (δεν μου άρεσε το τραγούδι πριν τον ημιτελικό) αλλά πιστεύω ότι η θέση που πήραν ήταν υπερβολικά καλή.
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τετ Μάης 30, 2012 8:51 pm
Mr. Curiosity έγραψε:
Τα Σκόπια είχαν καλό τραγούδι τελικά (δεν μου άρεσε το τραγούδι πριν τον ημιτελικό) αλλά πιστεύω ότι η θέση που πήραν ήταν υπερβολικά καλή.
Διαφωνώ!Πιστεύω ότι το Fyrom άξιζε και κάτι παραπάνω!
Mr. Curiosity
Mr. Curiosity

Τετ Μάης 30, 2012 11:02 pm
Masilnto έγραψε:
Διαφωνώ!Πιστεύω ότι το Fyrom άξιζε και κάτι παραπάνω!

Κατα την γνώμη μου, υπήρχαν πολύ καλύτερα τραγούδια που πάτωσαν και άξιζαν να μπουν στην δεκάδα, οπότε θεωρώ ότι η Kaliopi τα πήγε περίφημα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 11:29 pm
Μαρία Κατ έγραψε: Η Βοσνία όπως και η Ισλανδία ήταν περισσότερο του γούστου μου αλλά από ότι φάνηκε δεν άρεσαν στον πολύ κόσμο. Όσοι από το φιλικό και συγγενικό μου περιβάλλον είδαν πρώτη φορά τα τραγούδια στο διαγωνισμό αποκάλεσαν Ηνωμένο Βασίλειο Βοσνία και Ισλανδία παλιομοδίτικα.
Όσον αφορά τη Ρωσία στηρίχθηκε σε δυσπεμπτη μουσική με τόση παραφωνία όχι στην εύπεμτη.Εύπεμτη ήταν π.χ της Ρουμανίας που το ακούς και χορευεις κατι ευχαριστο δηλαδη που κάπου έχεις ξανακούσει όμως (δες Ai Se Eu Te Pego)και δεν το ψηφίζεις.

Το ΗΒ το ανέφερα ως παράδειγμα τραγουδιού που είχε προσεγμένο στίχο και πάτωσε, ως απάντηση σε εκείνο που είχες γράψει ότι δηλαδή ΟΛΑ τα τραγούδια που πάτωσαν είχαν άθλιο στίχο, εύπεπτη μουσική και στηρίχθηκαν στην σκηνική παρουσία!!! Για του ίδιους λόγους ανέφερα και τις Βοσνία Ερζεγοβίνη!!! Το αν ήταν παλιομοδίτικα τραγούδια δεν έχει σχέση με τη γενίκευση που έκανες!!!

Τα τραγούδια της Ισπανίας και της Εσθονίας σου φαίνονται μοντέρνα;;; Μπαλάντες αυτού του στυλ έχουν πάψει να κυκλοφορούν εδώ και δυο δεκαετίες και δε μιλώ για τα ελληνικά δεδομένα αλλά διεθνώς!!!

Το «Party for everybody, Dance, Come on and dance, Boom! Boom!» της Ρωσίας με τη παιδική μουσική υπόκρουση είναι δύσπεπτο;;; Laughing Και δύσπεπτο να είναι, όσα θετικά σχόλια που διάβασα για αυτή τη συμμετοχή ήταν του τύπου «μου αρέσει γιατί έχει πλάκα», «μου αρέσει γιατί οι γιαγιάδες είναι πολύ συμπαθητικές»!!! Wink Τα κουπλέ δεν τα παίνρω υπόψιν γιατί πολύ απλά δεν είχαν μουσική, ήταν ένα είδος αυτοσχεδιασμού και εκείνο που σου έμενε απο το τραγούδι, αν έμενε κάτι, ήταν το χαζοχαρούμενο και επαναλαμβανόμενο ρεφρέν!!!

Γενικώς αδυνατώ να καταλάβω την σκέψη σου και πως γίνεται να βάζει σε ένα τσουβάλι ΟΛΑ τα 11 πρώτα τραγούδια και σε ένα άλλο ΟΛΑ τα υπόλοιπα, πλην της Ισλανδίας που δεν κατάλαβα ακόμη αν σου άρεσε περισσότερο το τραγούδι της ή τα μάτια του Jοnsi... Razz
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 30, 2012 11:59 pm
Mastiha έγραψε:
Μαρία Κατ έγραψε: Η Βοσνία όπως και η Ισλανδία ήταν περισσότερο του γούστου μου αλλά από ότι φάνηκε δεν άρεσαν στον πολύ κόσμο. Όσοι από το φιλικό και συγγενικό μου περιβάλλον είδαν πρώτη φορά τα τραγούδια στο διαγωνισμό αποκάλεσαν Ηνωμένο Βασίλειο Βοσνία και Ισλανδία παλιομοδίτικα.

Το ΗΒ το ανέφερα ως παράδειγμα τραγουδιού που είχε προσεγμένο στίχο και πάτωσε, ως απάντηση σε εκείνο που είχες γράψει ότι δηλαδή ΟΛΑ τα τραγούδια που πάτωσαν είχαν άθλιο στίχο, εύπεπτη μουσική και στηρίχθηκαν στην σκηνική παρουσία!!! Για του ίδιους λόγους ανέφερα και τις Βοσνία Ερζεγοβίνη!!! Το αν ήταν παλιομοδίτικα τραγούδια δεν έχει σχέση με τη γενίκευση που έκανες!!!

Τα τραγούδια της Ισπανίας και της Εσθονίας σου φαίνονται μοντέρνα;;; Μπαλάντες αυτού του στυλ έχουν πάψει να κυκλοφορούν εδώ και δυο δεκαετίες και δε μιλώ για τα ελληνικά δεδομένα αλλά διεθνώς!!!

Το «Party for everybody, Dance, Come on and dance, Boom! Boom!» της Ρωσίας με τη παιδική μουσική υπόκρουση είναι δύσπεπτο;;; Laughing Και δύσπεπτο να είναι, όσα θετικά σχόλια που διάβασα για αυτή τη συμμετοχή ήταν του τύπου «μου αρέσει γιατί έχει πλάκα», «μου αρέσει γιατί οι γιαγιάδες είναι πολύ συμπαθητικές»!!! Wink Τα κουπλέ δεν τα παίνρω υπόψιν γιατί πολύ απλά δεν είχαν μουσική, ήταν ένα είδος αυτοσχεδιασμού και εκείνο που σου έμενε απο το τραγούδι, αν έμενε κάτι, ήταν το χαζοχαρούμενο και επαναλαμβανόμενο ρεφρέν!!!

Γενικώς αδυνατώ να καταλάβω την σκέψη σου και πως γίνεται να βάζει σε ένα τσουβάλι ΟΛΑ τα 11 πρώτα τραγούδια και σε ένα άλλο ΟΛΑ τα υπόλοιπα, πλην της Ισλανδίας που δεν κατάλαβα ακόμη αν σου άρεσε περισσότερο το τραγούδι της ή τα μάτια του Jοnsi... Razz
Bρε συ δεν είπα ότι πάτωσαν μόνο τα εύπεπτα τραγούδια. Απλά η πλειονότητα αυτών που πάτωσαν ήταν τριαλαλι τριαλαλο,αυτό δεν αναιρεί ότι πάτωσαν όμως και μερικά από αυτά που μου άρεσαν όπως της Ισλανδίας της Ουγγαρίας και του Ην.Βασιλείου.Όπως επίσης και ότι μπήκαν δεκάδα τραγούδια που εμένα με άφησαν αδιάφορη Γερμανία και Ιταλία.Απλά προσπάθησα ακόμα και σε αυτά που δεν μου άρεσαν να βρω ένα λόγο που μπήκαν δεκάδα όπως και στο γιατί η Ισλανδία που ήταν από την αρχή το αγαπημένο μου τραγούδι όταν το βίντεο είχε μόνο την Ισλανδική σημαία κι όχι τα πρόσωπα των γκρετα και γιονσι...
Mr. Curiosity
Mr. Curiosity

Κυρ Ιουλ 01, 2012 6:35 pm
Ξεχάσατε να σχολιάσετε την εντυπωσιακή αλλαγή της Safura (πρώην Σαβούρα)

τεράστια βελτίωση των αγγλικών της, όμορφη και απλά ντυμένη, καμία σχέση με τον περσινό καρνάβαλο που ούρλιαζε και έλεγε βλακείες...

Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Ιουλ 01, 2012 8:50 pm
Όντως βελτίωσε θεαματικά τα αγγλικά της.
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!

Κυρ Ιουλ 01, 2012 8:55 pm
Masilnto έγραψε:Όντως βελτίωσε θεαματικά τα αγγλικά της.
Επί ένα χρόνο καθημερινά εκανε πρόβα το σενάριο της βραδιάς! 365 πρόβες μετά ήταν ....καλύτερη!
Για τα υπόλοιπα ας είναι καλά ο στυλίστας και ο μακιγιέρ,χωρίς όλα αυτά παραμένει η ίδια ατάλαντη Μογγολόφατσα! green
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Κυρ Ιουλ 01, 2012 9:13 pm
HOLA έγραψε:
Masilnto έγραψε:Όντως βελτίωσε θεαματικά τα αγγλικά της.
Επί ένα χρόνο καθημερινά εκανε πρόβα το σενάριο της βραδιάς! 365 πρόβες μετά ήταν ....καλύτερη!
χαχαχα lol!
Σοβαρά έτυχε να την ακούσω και σε μία συνέντευξη,και φαίνεται πραγματικά ότι έχει κάνει καλή προοδο.
Υπερεντατικά ιδιαίτερα πιστεύω!
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!

Κυρ Ιουλ 01, 2012 9:40 pm
Masilnto έγραψε:....
Σοβαρά έτυχε να την ακούσω και σε μία συνέντευξη,και φαίνεται πραγματικά ότι έχει κάνει καλή προοδο.
Υπερεντατικά ιδιαίτερα πιστεύω!
Περιουσία θα έκανε ο συνάδελφος που την ανέλαβε!
Ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα το κορίτσι! green
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Δευ Ιουλ 02, 2012 10:36 am
HOLA έγραψε:
Περιουσία θα έκανε ο συνάδελφος που την ανέλαβε!
Xαχαχα! Eurovision 2012 - Η επόμενη μέρα - Σελίδα 3 4111112379
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης