Ελλάδα 2013
+9
peggy
Mr. Curiosity
Masilnto
merda2004
fanis19.72
EVfan
Master
HOLA
Romanus
13 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 19 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Ελλάδα 2013
Δευ Μαρ 04, 2013 4:04 pm
Πέγκυ Ζήνα: «Μου άρεσε τόσο πολύ που δεν με ενδιαφέρει η θέση που θα πάρουμε. Σε τέτοιες συμμετοχές είμαι τόσο περήφανη που δεν με ενδιαφέρει τι θέση θα πάρουμε».
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τετ Μαρ 06, 2013 1:01 pm
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μαρ 06, 2013 3:30 pm
Το τσαρτ του Κολόμπους συνήθως απέχει χιλιόμετρα απο τα πραγματικά αποτελέσματα, το παρακολουθούσα κάθε χρόνο μέχρι που αντιλήφθηκα πόσο εκτός πραγματικότητας είναι.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μαρ 06, 2013 3:35 pm
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Μαρ 07, 2013 12:20 am
Mastiha έγραψε:Το τσαρτ του Κολόμπους συνήθως απέχει χιλιόμετρα απο τα πραγματικά αποτελέσματα, το παρακολουθούσα κάθε χρόνο μέχρι που αντιλήφθηκα πόσο εκτός πραγματικότητας είναι.
Είναι το ποιο έγκυρο poll συγκριτικά με τα υπόλοιπα (φαντάσου

Πάντως επειδή και εγω το παρακολουθώ χρόνια δίνει μια γενική τάση όχι απαραίτητα άκρως αντιπροσωπευτική αλλά δίνει....
Εχω την εντύπωση ότι όταν κάποιο θετικό ενδέχομενο μπορεί να προκύπτει απο την φετινή μας συμμετοχή προσπαθούμε να το αμαυρώσουμε

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μαρ 07, 2013 1:15 am
Master έγραψε:Εχω την εντύπωση ότι όταν κάποιο θετικό ενδέχομενο μπορεί να προκύπτει απο την φετινή μας συμμετοχή προσπαθούμε να το αμαυρώσουμε
Η γνώμη μου για το Κολόμπους είναι η ίδια εδώ και κάποια χρόνια, δεν είναι καινούρια, το θεωρώ απο τα πιο αναξιόπιστα τσαρτ.
Για να σε καθησυχάσω όμως, αν συνεχίσει να είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο των φετινών συμμετοχών θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δεκάδα.

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Απρ 03, 2013 2:08 pm
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παρουσιαστών της ελληνικής αναμετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision 2013.
Mαρία Κοζάκου & Γιώργος Καπουτζίδης.
Mαρία Κοζάκου & Γιώργος Καπουτζίδης.
- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 03, 2013 2:15 pm
Δηλαδή αν έκανε τον σχολιασμό μόνη της η Μαρία Κοζάκου,
όπως πολύ επιτυχημένα έπραξε τα δύο τελευταία χρόνια (και πολλά ακόμη για το ραδιόφωνο),μας πείραζε;
Αναρωτιέμαι θα έχουν καλή χημεία;
Ειλικρινά δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Καπουτζίδη,αλλά δεν καταλαβαίνω ως τι παίρνει αυτή τη θέση.
Ως ένας φαν του θεσμού λόγω δημόσιας προβολής;
Γιατί,κακά τα ψέμματα,η φωνή του -μιας και μιλάμε για σχολιασμό και μετάδοση-δεν κάνει για αυτό το πόστο.
όπως πολύ επιτυχημένα έπραξε τα δύο τελευταία χρόνια (και πολλά ακόμη για το ραδιόφωνο),μας πείραζε;
Αναρωτιέμαι θα έχουν καλή χημεία;
Ειλικρινά δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Καπουτζίδη,αλλά δεν καταλαβαίνω ως τι παίρνει αυτή τη θέση.
Ως ένας φαν του θεσμού λόγω δημόσιας προβολής;

Γιατί,κακά τα ψέμματα,η φωνή του -μιας και μιλάμε για σχολιασμό και μετάδοση-δεν κάνει για αυτό το πόστο.
Πεμ Απρ 04, 2013 12:30 am
Masilnto έγραψε:Ειλικρινά δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Καπουτζίδη,αλλά δεν καταλαβαίνω ως τι παίρνει αυτή τη θέση.

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Τρι Απρ 09, 2013 10:47 pm
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Απρ 11, 2013 3:21 am
Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δήλωσε ότι του αρέσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision ενώ τονίζει πως ο Αγάθωνας είναι η εκδίκηση ενάντια στο lifestyle. Επίσης αναφέρει ότι το τραγούδι δεν ταιριάζει και πολύ με τον Αγάθωνα αλλά έχει ενδιαφέρον.
«Ο Αγάθωνας είναι ωραίος και γραφικός με την καλή έννοια. Τα παιδιά τα άλλα τα ήξερα και είναι πολύ ταλαντούχα. Το τραγούδι ήταν σαν να ήταν δυο διαφορετικά τραγούδια, δεν πολύ ταίριαζε με τον Αγάθωνα αλλά πάντως δεν είναι κακά. Και τα δύο μαζί έχει ένα ενδιαφέρον, τώρα το πώς θα το πάρουν αυτοί… Μετά τον Αγάθωνα μπορώ να πάω και ΄γω! Άνοιξε η πόρτα! Η εκδίκηση ενάντια στο lifestyle ήταν ο Αγάθωνας. Από αυτήν την άποψη μου άρεσε κιόλας γιατί βγήκαν και ξεσάλωσαν τα μεσημεριανάδικα, σου λένε τι είναι αυτό τώρα. », είπε στην κάμερα της εκπομπής Κορίτσια για σπίτι.
O Λουδοβίκος των Ανωγείων (όπως τον φώναζε ο Μάνος Χατζιδάκις) σε πρόσφατες δηλώσεις του κατέκρινε την απόφαση του Αγάθωνα να εκπροσωπήσει την χώρα μας, μαζί με τους Koza Mostra στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όπως είπε ο ίδιος, δεν του άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση του ρεμπέτη και θεωρεί ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι για τα νέα παιδιά.
«Ο Αγάθωνας είναι ένα πολύ καλός τραγουδιστής αλλά δεν μου άρεσε που θα πάει εκεί πέρα. Είναι μια ποιότητα ανθρώπου και τραγουδιστή που αυτά τα λαμπιόνια δεν το ταιριάζουν. Εμένα αν μου πρότειναν να πάω δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση και το εννοώ αυτό. Όταν πας σε ένα τέτοιο χώρο θα παίξεις με τους δικούς τους κανόνες.», λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του serrestv.gr.
Στην συνέχεια τονίζει:
«Το ρεμπέτικο τραγούδι το τραγούδησε πολύ ωραία, δεν κατάλαβα τώρα τι να κάνει; Εκεί με τα Α-Ο-Η, τι είναι αυτά; Δεν του ταιριάζουν και αυτά είναι για τα νέα παιδιά.»
Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε σε δημοσιογράφο του tralala.gr και δεν παρέλειψε να δηλώσει την προσωπική του άποψη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Χαρακτηριστικά λέει ότι είναι ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι και σίγουρα θα αρέσει στην Ευρώπη. Τονίζει:
«Ναι μου αρέσει πολύ. Ο ήχος είναι πιο αξιοπρεπής από άλλα τραγούδια που μας έχουν εκπροσωπήσει κατά καιρούς. Είναι μία πολύ ωραία συνεργασία, με ένα πολύ ωραίο συγκρότημα, τον Αγάθωνα, την Ελληνική μυρωδιά, και συνδυάζει και το ροκ στοιχείο αλλά και το ρεμπέτικο. Σαν κομμάτι έχει διαφορετικό στυλ, πιο βαλκανικό. Είμαι σίγουρος πως θα αρέσει γενικότερα στην Ευρώπη.»
«Ο Αγάθωνας είναι ωραίος και γραφικός με την καλή έννοια. Τα παιδιά τα άλλα τα ήξερα και είναι πολύ ταλαντούχα. Το τραγούδι ήταν σαν να ήταν δυο διαφορετικά τραγούδια, δεν πολύ ταίριαζε με τον Αγάθωνα αλλά πάντως δεν είναι κακά. Και τα δύο μαζί έχει ένα ενδιαφέρον, τώρα το πώς θα το πάρουν αυτοί… Μετά τον Αγάθωνα μπορώ να πάω και ΄γω! Άνοιξε η πόρτα! Η εκδίκηση ενάντια στο lifestyle ήταν ο Αγάθωνας. Από αυτήν την άποψη μου άρεσε κιόλας γιατί βγήκαν και ξεσάλωσαν τα μεσημεριανάδικα, σου λένε τι είναι αυτό τώρα. », είπε στην κάμερα της εκπομπής Κορίτσια για σπίτι.
O Λουδοβίκος των Ανωγείων (όπως τον φώναζε ο Μάνος Χατζιδάκις) σε πρόσφατες δηλώσεις του κατέκρινε την απόφαση του Αγάθωνα να εκπροσωπήσει την χώρα μας, μαζί με τους Koza Mostra στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όπως είπε ο ίδιος, δεν του άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση του ρεμπέτη και θεωρεί ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι για τα νέα παιδιά.
«Ο Αγάθωνας είναι ένα πολύ καλός τραγουδιστής αλλά δεν μου άρεσε που θα πάει εκεί πέρα. Είναι μια ποιότητα ανθρώπου και τραγουδιστή που αυτά τα λαμπιόνια δεν το ταιριάζουν. Εμένα αν μου πρότειναν να πάω δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση και το εννοώ αυτό. Όταν πας σε ένα τέτοιο χώρο θα παίξεις με τους δικούς τους κανόνες.», λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του serrestv.gr.
Στην συνέχεια τονίζει:
«Το ρεμπέτικο τραγούδι το τραγούδησε πολύ ωραία, δεν κατάλαβα τώρα τι να κάνει; Εκεί με τα Α-Ο-Η, τι είναι αυτά; Δεν του ταιριάζουν και αυτά είναι για τα νέα παιδιά.»
Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε σε δημοσιογράφο του tralala.gr και δεν παρέλειψε να δηλώσει την προσωπική του άποψη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Χαρακτηριστικά λέει ότι είναι ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι και σίγουρα θα αρέσει στην Ευρώπη. Τονίζει:
«Ναι μου αρέσει πολύ. Ο ήχος είναι πιο αξιοπρεπής από άλλα τραγούδια που μας έχουν εκπροσωπήσει κατά καιρούς. Είναι μία πολύ ωραία συνεργασία, με ένα πολύ ωραίο συγκρότημα, τον Αγάθωνα, την Ελληνική μυρωδιά, και συνδυάζει και το ροκ στοιχείο αλλά και το ρεμπέτικο. Σαν κομμάτι έχει διαφορετικό στυλ, πιο βαλκανικό. Είμαι σίγουρος πως θα αρέσει γενικότερα στην Ευρώπη.»
- MasilntoForum Founder
Πεμ Απρ 11, 2013 9:04 am
Φέτος η συμμετοχή μας στη Eurovision θα έχει και την -μερική έστω- υποστήριξη των "ποιοτικών" τραγουδιστών της χώρας. 

- MasilntoForum Founder
Πεμ Απρ 11, 2013 9:16 am
Παρεπιπτόντως,η μοναδική μας ελπίδα μπας και συμμετέχουμε του χρόνου,
είναι ένα πολύ καλό πλασάρισμα από τους Κοζα.
Γιατί Mad δεν βλέπω του χρόνου στον ορίζοντα....
είναι ένα πολύ καλό πλασάρισμα από τους Κοζα.
Γιατί Mad δεν βλέπω του χρόνου στον ορίζοντα....
Πεμ Απρ 11, 2013 11:56 am
Masilnto έγραψε:Φέτος η συμμετοχή μας στη Eurovision θα έχει και την -μερική έστω- υποστήριξη των "ποιοτικών" τραγουδιστών της χώρας.
Ποιος να είναι ο λόγος άραγε.....

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Πεμ Απρ 11, 2013 12:52 pm
Οι φίλοι μας οι πχιοτικοί....για το Λούκα μια καλή κουβέντα δεν είχε βρει κανείς να πει, άντε μη πω τίποτα χοντρό μεσημεριάτικα!!
- MasilntoForum Founder
Πεμ Απρ 11, 2013 1:02 pm
Έχεις δίκιο,επηρεάζονται περισσότερο από τις ταμπέλες,παρά από την ουσία (που είναι το τραγούδι).HOLA έγραψε:Οι φίλοι μας οι πχιοτικοί....για το Λούκα μια καλή κουβέντα δεν είχε βρει κανείς να πει, άντε μη πω τίποτα χοντρό μεσημεριάτικα!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι υποτίθεται πως είναι καλλιτέχνες που υπηρετούν την ουσία δηλαδή το τραγούδι.
Για να μην είμαι άδικος,οφείλω να πω ότι ο Κραουνάκης είχε πει σε άσχετο χρόνο πολύ καλά λόγια για τον Λούκα.
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Απρ 11, 2013 1:46 pm
Masilnto έγραψε:Έχεις δίκιο,επηρεάζονται περισσότερο από τις ταμπέλες,παρά από την ουσία (που είναι το τραγούδι).HOLA έγραψε:Οι φίλοι μας οι πχιοτικοί....για το Λούκα μια καλή κουβέντα δεν είχε βρει κανείς να πει, άντε μη πω τίποτα χοντρό μεσημεριάτικα!!
Και να σκεφτεί κανείς ότι υποτίθεται πως είναι καλλιτέχνες που υπηρετούν την ουσία δηλαδή το τραγούδι.
Για να μην είμαι άδικος,οφείλω να πω ότι ο Κραουνάκης είχε πει σε άσχετο χρόνο πολύ καλά λόγια για τον Λούκα.
Αρκετοί είχαν πει καλά λόγια για τον Λούκα το θυμάμαι και εγώ, οι fans των Διαγωνισμού έθαβαν την συμμετοχή του και φυσικά μετά τρίβαν τα μάτια τους...
- HOLAEuroStar
Πεμ Απρ 11, 2013 2:32 pm
Oυδείς...μόνο ο μακαρίτης ο Μητροπάνος είχε στηρίξει έμπρακτα το Λούκα!Master έγραψε:..........
Αρκετοί είχαν πει καλά λόγια για τον Λούκα το θυμάμαι και εγώ, οι fans των Διαγωνισμού έθαβαν την συμμετοχή του και φυσικά μετά τρίβαν τα μάτια τους...
Ακόμα και ο Λαζόπουλος που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο μια καλή κουβέντα δε βρήκε να πει...αντίθετα φέτος ολόκληρο σκετς για να ακουστεί(λέμε τώρα) το Αλκοχολ ιζ φρι στο Τσαντίρι!
- HOLAEuroStar
Πεμ Απρ 11, 2013 2:33 pm
και για τη Παπαρίζου!Masilnto έγραψε:....
- MasilntoForum Founder
Πεμ Απρ 11, 2013 2:35 pm
Δεν θυμάμαι σίγουρα και για την Πέγκυ Ζήνα..HOLA έγραψε:Oυδείς...μόνο ο μακαρίτης ο Μητροπάνος είχε στηρίξει έμπρακτα το Λούκα!Master έγραψε:..........
Ακόμα και ο Λαζόπουλος που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο μια καλή κουβέντα δε βρήκε να πει...αντίθετα φέτος ολόκληρο σκετς για να ακουστεί(λέμε τώρα) το Αλκοχολ ιζ φρι στο Τσαντίρι!
Όσων αφορά τον Λαζό;όχι μόνο δεν στήριξε,αλλά άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού κάνοντας την ψυχή=>ψ_ _ ή (τι έξυπνο

- HOLAEuroStar
Πεμ Απρ 11, 2013 2:41 pm
Το είχα ξεχάσει αυτό...πόσο γελοίο!!!!!!!Masilnto έγραψε:........ άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού κάνοντας την ψυχή=>ψ_ _ ή (τι έξυπνο)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Απρ 11, 2013 5:03 pm
Τι είπαν Koza Mostra και Αγάθωνας για τα γραφεία στοιχημάτων; Που κατατάσσουν την συμμετοχή μας;
Η φετινή ελληνική συμμετοχή έδωσε ακόμη μια συνέντευξη στο bizznews.gr και μιλάει για όλα. Αναφέρθηκαν στα γραφεία στοιχημάτων που μας κατατάσσουν στην 17η θέση και δήλωσαν ότι δεν παρακολουθούν τα στοιχήματα. Επίσης, οι Koza Mostra δηλώνουν ότι ο έντονος χαρακτήρας του Αγάθωνα δεν θεωρούν ότι θα στερήσει κάτι από την ελληνική συμμετοχή.
Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη:
Ποια θέση πιστεύετε ότι αξίζει στην Ελλάδα με αυτό το τραγούδι;
Α. Ιακωβίδης: Πιστεύω στο τραγούδι μας, πιστεύω σε μας, πιστεύω στο καλύτερο!
Τα γραφεία στοιχημάτων σας κατατάσσουν στη 17η θέση..
Koza Mostra: Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθούμε τα γραφεία στοιχημάτων και δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή την λογική. Τα γραφεία θα κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας.
Εσείς πιστεύετε ότι θα καταφέρετε να περάσετε στον τελικό;
Koza Mostra & Α.Ιακωβίδης: Πιστεύουμε ότι θα είμαστε στον τελικό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη σκηνή του Μάλμε. Επιπρόσθετα έχουμε την αίσθηση ότι είναι λίγο νωρίς για προγνωστικά, με δεδομένο ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν όλες οι συμμετοχές.
Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει ο αυθορμητισμός του Αγάθωνα στην ελληνική συμμετοχή; Φαντάζομαι ότι θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του αν και στο Malmo είναι τόσο αυθόρμητος..
Koza Mostra: Ο Αγάθωνας είναι ένας αληθινός, ειλικρινής άνθρωπος που έχει την δύναμη του λόγου του, τον οποίο χρησιμοποιεί όπου αυτός κρίνει ότι χρειάζεται. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως τα στοιχεία του Αγάθωνα που αναφέραμε μπορούν να κάνουν κακό στην ελληνική συμμετοχή. Τώρα σχετικά με τα φώτα που αναφέρατε έχουμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, έχει τα φώτα πάνω του εξ ορισμού, οπότε αυτό θα γίνει σε κάθε περίπτωση!
Η φετινή ελληνική συμμετοχή έδωσε ακόμη μια συνέντευξη στο bizznews.gr και μιλάει για όλα. Αναφέρθηκαν στα γραφεία στοιχημάτων που μας κατατάσσουν στην 17η θέση και δήλωσαν ότι δεν παρακολουθούν τα στοιχήματα. Επίσης, οι Koza Mostra δηλώνουν ότι ο έντονος χαρακτήρας του Αγάθωνα δεν θεωρούν ότι θα στερήσει κάτι από την ελληνική συμμετοχή.
Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη:
Ποια θέση πιστεύετε ότι αξίζει στην Ελλάδα με αυτό το τραγούδι;
Α. Ιακωβίδης: Πιστεύω στο τραγούδι μας, πιστεύω σε μας, πιστεύω στο καλύτερο!
Τα γραφεία στοιχημάτων σας κατατάσσουν στη 17η θέση..
Koza Mostra: Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθούμε τα γραφεία στοιχημάτων και δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή την λογική. Τα γραφεία θα κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας.
Εσείς πιστεύετε ότι θα καταφέρετε να περάσετε στον τελικό;
Koza Mostra & Α.Ιακωβίδης: Πιστεύουμε ότι θα είμαστε στον τελικό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη σκηνή του Μάλμε. Επιπρόσθετα έχουμε την αίσθηση ότι είναι λίγο νωρίς για προγνωστικά, με δεδομένο ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν όλες οι συμμετοχές.
Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει ο αυθορμητισμός του Αγάθωνα στην ελληνική συμμετοχή; Φαντάζομαι ότι θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του αν και στο Malmo είναι τόσο αυθόρμητος..
Koza Mostra: Ο Αγάθωνας είναι ένας αληθινός, ειλικρινής άνθρωπος που έχει την δύναμη του λόγου του, τον οποίο χρησιμοποιεί όπου αυτός κρίνει ότι χρειάζεται. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως τα στοιχεία του Αγάθωνα που αναφέραμε μπορούν να κάνουν κακό στην ελληνική συμμετοχή. Τώρα σχετικά με τα φώτα που αναφέρατε έχουμε να πούμε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, έχει τα φώτα πάνω του εξ ορισμού, οπότε αυτό θα γίνει σε κάθε περίπτωση!
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Απρ 11, 2013 11:07 pm
Επεσε σήμα ότι θα πρέπει να γίνουν (πλέον) λίγο φειδωλοί στις δηλώσεις τους

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Απρ 12, 2013 2:10 pm
Δημήτρης Σταρόβας : «Δεν είμαι πολέμιος της Eurovision, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου» και συνεχίζει, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είπε το «ναι». Πώς τον ψήσανε», μιας και, όπως είπε, ο ρεμπέτης είχε μια εμμονή και στο παρελθόν δεν δεχόταν να τραγουδήσει κομμάτια που είχαν γραφτεί μετά το 1940.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Απρ 13, 2013 10:40 pm
1)Πλάκα έχει ο Κόζας στο 1.30 
2)Το αγαπημένο τους τραγούδι για φέτος είναι....της Αλβανίας!
3)Αγαπώ το στυλ του ακκορντεονίστα!

2)Το αγαπημένο τους τραγούδι για φέτος είναι....της Αλβανίας!

3)Αγαπώ το στυλ του ακκορντεονίστα!

Σελίδα 18 από 19 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|