Ολλανδία 2013 (Επέλεξε τραγούδι)
+7
vandomaniac
EVfan
HOLA
Mr. Curiosity
peggy
Romanus
Masilnto
11 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Απ: Ολλανδία 2013 (Επέλεξε τραγούδι)
Τρι Απρ 16, 2013 8:15 pm
snobbish?

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Απρ 16, 2013 10:00 pm
Masilnto έγραψε:Η Ανούκ το Σάββατο δεν έδωσε το παρόν στο party του Άμστερνταμ,παρόλο που έγινε στη χώρα της.
Πώς σας φαίνεται αυτό;
Αν δεν υπήρχε λόγος μου φαίνεται υπεροπτικό.
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Απρ 16, 2013 10:07 pm
H αλήθεια είναι πως ήδη από αυτή τη συνέντευξή της στο eurovision.tv κάτι δεν μου έκατσε καλά...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Απρ 16, 2013 10:13 pm
Η Ανούκ και η Μπόνι βλέπουν τη Γιουροβίζιον σαν μια καλή ( ; ) ευκαιρία να τονώσουν την καριέρα τους, δε νομίζουν ότι έχουν διάθεση να ασχοληθούν περισσότερο με το θέμα. Κατά τη γνώμη μου για αυτές τις δυο όλα αρχίζουν και τελειώνουν τη βραδιά του τελικού της παρουσίασης των καινούριων τους τραγουδιών στο μεγάλο κοινό του διαγωνισμού.
- MasilntoForum Founder
Τρι Απρ 16, 2013 10:19 pm
Aκριβώς.Και να σου πω την αλήθεια,δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό.Βγάζουν καινούργιο υλικό,και μέσω της eurovision διαφημίζουν τη νέα τους δουλειά στο ευρύ κοινό (70 εκατομμύρια τηλεθεατές)-το κάνουν και οι δικοί μας εκπρόσωποι φέτοςMastiha έγραψε:Η Ανούκ και η Μπόνι βλέπουν τη Γιουροβίζιον σαν μια καλή ( ; ) ευκαιρία να τονώσουν την καριέρα τους, δε νομίζουν ότι έχουν διάθεση να ασχοληθούν περισσότερο με το θέμα. Κατά τη γνώμη μου για αυτές τις δυο όλα αρχίζουν και τελειώνουν τη βραδιάτου τελικούτης παρουσίασης των καινούριων τους τραγουδιών στο μεγάλο κοινό του διαγωνισμού.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Απρ 16, 2013 10:26 pm
Το ερωτηματικό στο «καλή» το έβαλα γιατί αμφιβάλλω ότι θα τονωθούν οι καριέρες τους μέσω του διαγωνισμού, πιστεύω ότι κανένα απο τα δυο τραγούδια δεν έχει ελπίδες να γίνει ευρωπαϊκό χιτ και επίσης οι καιροί άλλαξαν, υπάρχει νέο αίμα....πολύ νέο αίμα. 

- MasilntoForum Founder
Τρι Απρ 16, 2013 11:00 pm
Ειδικά η Ανούκ πιστεύω έχει ένα σταθερό κοινό,και με αυτό το δίσκο βγάζει μια άλλη πτυχή του εαυτού της,πιο soft,πιο εσωστρεφή,πιο dark.Οπότε νομίζω πως δεν επαναπαύεται στα παλιά.Αλλά εξελίσσεται-αυτή είναι και η ουσία για έναν καλλιτέχνη κατ'εμέ-.Και προφανώς αυτό θέλει να το επικοινωνήσει.Δεν είναι ακριβώς θέμα "hit" νομίζω.Mastiha έγραψε:Το ερωτηματικό στο «καλή» το έβαλα γιατί αμφιβάλλω ότι θα τονωθούν οι καριέρες τους μέσω του διαγωνισμού, πιστεύω ότι κανένα απο τα δυο τραγούδια δεν έχει ελπίδες να γίνει ευρωπαϊκό χιτ και επίσης οι καιροί άλλαξαν, υπάρχει νέο αίμα....πολύ νέο αίμα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Απρ 16, 2013 11:08 pm
Masilnto έγραψε:Ειδικά η Ανούκ πιστεύω έχει ένα σταθερό κοινό,και με αυτό το δίσκο βγάζει μια άλλη πτυχή του εαυτού της,πιο soft,πιο εσωστρεφή,πιο dark.Οπότε νομίζω πως δεν επαναπαύεται στα παλιά.Αλλά εξελίσσεται-αυτή είναι και η ουσία για έναν καλλιτέχνη κατ'εμέ-.Και προφανώς αυτό θέλει να το επικοινωνήσει.Δεν είναι ακριβώς θέμα "hit" νομίζω.Mastiha έγραψε:Το ερωτηματικό στο «καλή» το έβαλα γιατί αμφιβάλλω ότι θα τονωθούν οι καριέρες τους μέσω του διαγωνισμού, πιστεύω ότι κανένα απο τα δυο τραγούδια δεν έχει ελπίδες να γίνει ευρωπαϊκό χιτ και επίσης οι καιροί άλλαξαν, υπάρχει νέο αίμα....πολύ νέο αίμα.
Και επέλεξε τη Γιουροβίζιον για να ξεδιπλώσει αυτή την πτυχή της;

Δεν ξέρω τι κάνει στην Ολλανδία αλλά έχει κοινό στην Ευρώπη; Απο όσο ξέρω (έξω απο τη χώρα της) μετά το "Nobody's Wife" ακολούθησε το τίποτα. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια....
- MasilntoForum Founder
Τρι Απρ 16, 2013 11:15 pm
Οι καιροί είναι δύσκλοι πλέον για να σπαταλούνται πολλά χρήματα σε διαφήμιση,Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Ειδικά η Ανούκ πιστεύω έχει ένα σταθερό κοινό,και με αυτό το δίσκο βγάζει μια άλλη πτυχή του εαυτού της,πιο soft,πιο εσωστρεφή,πιο dark.Οπότε νομίζω πως δεν επαναπαύεται στα παλιά.Αλλά εξελίσσεται-αυτή είναι και η ουσία για έναν καλλιτέχνη κατ'εμέ-.Και προφανώς αυτό θέλει να το επικοινωνήσει.Δεν είναι ακριβώς θέμα "hit" νομίζω.Mastiha έγραψε:Το ερωτηματικό στο «καλή» το έβαλα γιατί αμφιβάλλω ότι θα τονωθούν οι καριέρες τους μέσω του διαγωνισμού, πιστεύω ότι κανένα απο τα δυο τραγούδια δεν έχει ελπίδες να γίνει ευρωπαϊκό χιτ και επίσης οι καιροί άλλαξαν, υπάρχει νέο αίμα....πολύ νέο αίμα.
Και επέλεξε τη Γιουροβίζιον για να ξεδιπλώσει αυτή την πτυχή της;
Δεν ξέρω τι κάνει στην Ολλανδία αλλά έχει κοινό στην Ευρώπη; Απο όσο ξέρω (έξω απο τη χώρα της) μετά το "Nobody's Wife" ακολούθησε το τίποτα. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια....
οπότε γιατί να μην προτιμήσει τη eurovision που είναι και δωρεαν;

Όχι δεν έκανε κάποια άλλη παγκόσμια επιτυχία,στη χώρα της βέβαια θεωρείται τεράστια καλλιτέχνιδα,
αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι δύσκολο για έναν τραγουδιστή να χτίσει μια καριέρα διαρκείας με παγκόσμια σουξέ συνεχώς.Και η Ανγκούν πέρυσι είχε ένα τραγούδι μόνο παγκοσμίως γνωστό.
Τετ Απρ 17, 2013 12:39 am
Επίσης να υπενθυμίσω οτι Ανούκ, Μπόνι και Καας πήγαν όλες με ανάθεση. 

- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 17, 2013 12:47 am
Ε εννοείται αυτό..Αλλίμονο.Gresk Einherjar έγραψε:Επίσης να υπενθυμίσω οτι Ανούκ, Μπόνι και Καας πήγαν όλες με ανάθεση.
Τώρα που το σκέφτομαι.....
..................
............................
.........................
και η Βαλεντίνα επίσης!

- MasilntoForum Founder
Πεμ Απρ 18, 2013 8:41 pm
Λοιπόν,σχόλιο του διοργανωτή του Eurovision in Concert (είναι ολλανδός)Mastiha έγραψε: Κατά τη γνώμη μου για αυτές τις δυο όλα αρχίζουν και τελειώνουν τη βραδιάτου τελικούτης παρουσίασης των καινούριων τους τραγουδιών στο μεγάλο κοινό του διαγωνισμού.
"Anouk will never be in the Eurovision mood; not even in Malmö...You won't see her at parties; no interviews - it's just not her thing."
- MasilntoForum Founder
Σαβ Απρ 20, 2013 1:16 pm
Και ό,τι το συζητούσαμε...!
Anouk surprised people with her decision to participate in the Eurovision Song Contest.
But the singer likes that 'mismatch', she told AD Weekend on Saturday.
"This is at least something different. I've done everything else in the past seventeen years. What's there left to do? I want to keep things exciting for myself, and try new things."
The song "Birds" which she will be singing does not contain a big vocal climax. This was a conscious choice. "Because that's what viewers expect. There she goes, even higher, even harder. Almost everybody does that. So I won't. And I won't be a doing a chicken dance in a glittery dress in the middle of falling raindrops. I'll stand, plug in, and hope I sing in tune."
She actually finds her participation in the song contest kind of funny. "The other day my manager Kees and I have been watching DVDs and I was in hysterics laughing at what I saw. I knew it was bad, but not this bad... I'm going to have two weeks of fun in Sweden. Some people don't understand that, don't get my sense of humour. They take the things I do or say way too seriously."
Anouk surprised people with her decision to participate in the Eurovision Song Contest.
But the singer likes that 'mismatch', she told AD Weekend on Saturday.
"This is at least something different. I've done everything else in the past seventeen years. What's there left to do? I want to keep things exciting for myself, and try new things."
The song "Birds" which she will be singing does not contain a big vocal climax. This was a conscious choice. "Because that's what viewers expect. There she goes, even higher, even harder. Almost everybody does that. So I won't. And I won't be a doing a chicken dance in a glittery dress in the middle of falling raindrops. I'll stand, plug in, and hope I sing in tune."
She actually finds her participation in the song contest kind of funny. "The other day my manager Kees and I have been watching DVDs and I was in hysterics laughing at what I saw. I knew it was bad, but not this bad... I'm going to have two weeks of fun in Sweden. Some people don't understand that, don't get my sense of humour. They take the things I do or say way too seriously."
- MasilntoForum Founder
Παρ Απρ 26, 2013 4:39 pm
Her Eurovision entry has already hit number #2 in her home country as opposed to number #24 in Belgium. When one takes into account current sales through iTunes, Birds finds itself at number #24 in The Netherlands and number #75 in Sweden, therefore making it one of the most successful entries in this years' Eurovision Song Contest.
- EVfan
Τετ Μάης 01, 2013 3:57 pm
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 01, 2013 5:20 pm
- EVfan
Τετ Μάης 01, 2013 11:44 pm
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μάης 02, 2013 12:03 am
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μάης 02, 2013 8:25 pm
Έχει όμως αυτοσαρκασμό

- MasilntoForum Founder
Δευ Μάης 13, 2013 11:34 am
Από τη χθεσινή καθιερωμένη συνάντηση ολων των αποστολών,
μοναδική απούσα ήταν η Ανούκ.
Το περιβάλλον της ισχυρίζεται πως η απουσία της οφείλεται σε έναν τραυματισμό που είχε παίζοντας μπόουλινγκ.
μοναδική απούσα ήταν η Ανούκ.
Το περιβάλλον της ισχυρίζεται πως η απουσία της οφείλεται σε έναν τραυματισμό που είχε παίζοντας μπόουλινγκ.
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2013 6:46 pm
Βιντεοκλιπ
- peggy
- Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : ΑθήναHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
Τετ Μάης 15, 2013 8:16 pm
Καταθλιπτικό, όπως και το τραγούδι, αλλά καλοστημένο και αρκετά καλλιτεχνικό θα έλεγα...
Αν, όμως, χαλαστήκαμε για το μήνυμα του Alcohol is free, ΤΙ να πούμε για τη μπαλαρίνα που αυτοκτονεί;
Αν, όμως, χαλαστήκαμε για το μήνυμα του Alcohol is free, ΤΙ να πούμε για τη μπαλαρίνα που αυτοκτονεί;
- MasilntoForum Founder
Τετ Μάης 15, 2013 9:40 pm
peggy έγραψε:ΤΙ να πούμε για τη μπαλαρίνα που αυτοκτονεί;

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Πεμ Μάης 16, 2013 1:23 am
Πω πω θεέ μου, το τι διαβάζω απο μερικά ζώα-έλληνες σε διάφορα blogs (για να μην πω καμιά άλλη λέξη) δεν περιγράφετε, εύχονται να πατώσει η Ελλάδα και αυτα διαβάζονται απο ξένους φαν
.....και αυτο μια μέρα πριν απο τον ημιτελικό μας!!!! Μερικές φορές είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά. Ζώα, ε ζώα. Συγνώμη αλλά ήθελα να ξεσπάσω

ΩΧ λάθος topic, πως μπήκα εδώ?? Εμ τι να κάνω ο έρμος, με συγχήσανε πάλι

ΩΧ λάθος topic, πως μπήκα εδώ?? Εμ τι να κάνω ο έρμος, με συγχήσανε πάλι

Σελίδα 4 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|