Ηνωμένο Βασίλειο 2013 (Eπέλεξε τραγούδι)
+6
iannitas
Mr. Curiosity
Masilnto
Master
HOLA
merda2004
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Απ: Ηνωμένο Βασίλειο 2013 (Eπέλεξε τραγούδι)
Τρι Φεβ 26, 2013 7:47 pm
η Diana ειναι πολυ καλη! αλλα μαλλον η Kimberley βλεπω να πηγαινει! τωρα απο 19 το εκαναν 15 Μαρτιου?
- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Τρι Φεβ 26, 2013 11:00 pm
Masilnto έγραψε:Στις 15 Μαρτίου θα ανακοινωθεί επίσημα.

εγώ περίμενα τον Mika.... όχι πως είμαι fan αλλά τουλάχιστον είναι γνωστός και καλός καλλιτέχνης που μπορούσε να κάνει την διαφορά.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τετ Φεβ 27, 2013 9:06 am
και η Κimberly είναι μεγάλο όνομα στο μακρινό UK! Ξεκίνησε (και συνεχίζει) από τις Girls aloud, κάνει μιούζικαλ και είναι πολύ ωραία κοπέλα και πολύ συμπαθής! Με ένα καλό εως μέτριο τραγούδι εγώ νομίζω πως θα κάνει περίπατο!Mr. Curiosity έγραψε:.... αλλά τουλάχιστον είναι γνωστός και καλός καλλιτέχνης που μπορούσε να κάνει την διαφορά.
Τη κοπέλα από το X-factor τη Dina δε τη ξέρω!

- merda2004
Τετ Φεβ 27, 2013 9:40 am
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μαρ 01, 2013 5:42 pm
Νέες φήμες για το Ηνωμένο Βασίλειο.-βαριέμαι-
Bonnie Langford η μία,
και Alesha Dixon η άλλη.
Bonnie Langford η μία,
και Alesha Dixon η άλλη.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 01, 2013 5:49 pm
Μόνο για την υψηλοτάτη (ή μεγαλειοτάτη; ) δεν είπαν. 

- merda2004
Σαβ Μαρ 02, 2013 11:26 am
Alesha Dixon???e oxi! next!!!!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 02, 2013 12:44 pm
Κυκλοφορούν φήμες και για τις Bonnie Tyler και Kim Wilde.

- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 02, 2013 1:36 pm
Aναρωτιεμαι πως να είναι η Tyler τώρα!Mastiha έγραψε:Κυκλοφορούν φήμες και για τις Bonnie Tyler και Kim Wilde.![]()
Μου άρεσε πολύ κάποτε... πάντως διακρίνω μια αρχαιολατρία από πλευράς UK!!!!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 02, 2013 2:01 pm
HOLA έγραψε:Mastiha έγραψε:Κυκλοφορούν φήμες και για τις Bonnie Tyler και Kim Wilde.![]()
Aναρωτιεμαι πως να είναι η Tyler τώρα!

- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 02, 2013 2:49 pm
Oh Bonnie....

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 02, 2013 3:36 pm
Τα χρόνια περνάνε... Πρέπει να είναι 60 και κάτι.
Σαβ Μαρ 02, 2013 5:22 pm
Ας στενέψουμε λίγο τα περιθώρια 
Στο ESCKaz λέει οτι ο Graham Norton δήλωσε "χωρίς να προβεί σε περεταίρω αποκαλύψεις" οτι έχει παίξει τις τελευταίες 4 εβδομάδες στο σόου του τραγούδι από τον/την/τους εκπροσώπους του UK (άρα υποθέτω οτι έχει επιλεγεί ο εκπρόσωπος, και μας τον κρατάνε για έκπληξη
)
Η λίστα των πιθανών θα την δείτε εδώ, πάνω από τα βίντεο της Ρωσίδας: http://esckaz.com/2013/
σ.σ. Ειλικρινά θα παραδεχτώ το UK, αν καταφέρει να εκπροσωπηθεί από το 10ο όνομα της δεύτερης σειράς!

Στο ESCKaz λέει οτι ο Graham Norton δήλωσε "χωρίς να προβεί σε περεταίρω αποκαλύψεις" οτι έχει παίξει τις τελευταίες 4 εβδομάδες στο σόου του τραγούδι από τον/την/τους εκπροσώπους του UK (άρα υποθέτω οτι έχει επιλεγεί ο εκπρόσωπος, και μας τον κρατάνε για έκπληξη

Η λίστα των πιθανών θα την δείτε εδώ, πάνω από τα βίντεο της Ρωσίδας: http://esckaz.com/2013/

σ.σ. Ειλικρινά θα παραδεχτώ το UK, αν καταφέρει να εκπροσωπηθεί από το 10ο όνομα της δεύτερης σειράς!

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 02, 2013 6:51 pm
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια,η πιο "νεανική" επιλογή του BBC ήταν το ξεχασμένο boy band Blue.Gresk Einherjar έγραψε:Ας στενέψουμε λίγο τα περιθώρια
Στο ESCKaz λέει οτι ο Graham Norton δήλωσε "χωρίς να προβεί σε περεταίρω αποκαλύψεις" οτι έχει παίξει τις τελευταίες 4 εβδομάδες στο σόου του τραγούδι από τον/την/τους εκπροσώπους του UK (άρα υποθέτω οτι έχει επιλεγεί ο εκπρόσωπος, και μας τον κρατάνε για έκπληξη)

- merda2004
Τετ Μαρ 06, 2013 10:46 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Ας στενέψουμε λίγο τα περιθώρια
Στο ESCKaz λέει οτι ο Graham Norton δήλωσε "χωρίς να προβεί σε περεταίρω αποκαλύψεις" οτι έχει παίξει τις τελευταίες 4 εβδομάδες στο σόου του τραγούδι από τον/την/τους εκπροσώπους του UK (άρα υποθέτω οτι έχει επιλεγεί ο εκπρόσωπος, και μας τον κρατάνε για έκπληξη)
auto gia ton Norton to eixa pei k egw! den me diabazeis???e??? διαβασα καλα?τωρα το "person" που ειχε πει εγινε αντρας,γυναικα ,γκρουπ??? αντε παλι...
παντως δεν ειδα girls aloud :-( αλλα κ η alexandra burke ειναι σουπερ κ μου αρεσει.αντε θα μαθουμε συντομα
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 07, 2013 9:04 am
Bonnie Tyler will represent the United Kingdom at the Eurovision Song Contest this year, The Mirror Newspaper has announced today.
According to the tabloid, she will sing the song ‘Believe in Me’ from upcoming album Rocks & Honey.
According to the tabloid, she will sing the song ‘Believe in Me’ from upcoming album Rocks & Honey.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 07, 2013 9:10 am
Σύμφωνα με τη wikipedia,είναι 61-62 ετών.
Στα της συμμετοχής τώρα,
παρολο που η φωνή της σε άλλα κομμάτια ακούγεται κουρασμένη,αυτό το αποδίδει καλά.
Βέβαια πιστεύω ότι μέσα σε όλη αυτή τη μπαλαντοθάλασσα που επικρατεί,
δεν έχει κάτι που να διαφοροποιείται,ώστε να κερδίσει τον τηλεθεατή.
Εν κατακλείδι,θεωρώ ότι το Ηνωμένο Βασίλειο,θα κάνει παρέα σε Γερμανία & Ισπανία,
σε θέσεις εκτός top10.
Στα της συμμετοχής τώρα,
παρολο που η φωνή της σε άλλα κομμάτια ακούγεται κουρασμένη,αυτό το αποδίδει καλά.
Βέβαια πιστεύω ότι μέσα σε όλη αυτή τη μπαλαντοθάλασσα που επικρατεί,
δεν έχει κάτι που να διαφοροποιείται,ώστε να κερδίσει τον τηλεθεατή.
Εν κατακλείδι,θεωρώ ότι το Ηνωμένο Βασίλειο,θα κάνει παρέα σε Γερμανία & Ισπανία,
σε θέσεις εκτός top10.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 07, 2013 10:35 am
Oι εξελίξεις τρέχουν!
Ανακοινώθηκε και επίσημα από το BBC.
To τραγούδι
Ανακοινώθηκε και επίσημα από το BBC.
To τραγούδι
- vandomaniac
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Πεμ Μαρ 07, 2013 11:14 am
Cool! Γενικότερα μου είναι πολύ συμπαθής, το τραγούδι μου αρέσει αρκετά και πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει αρκετά καλά. Δε θα απέκλεια ενδεχόμενο νίκης της Αγγλίας αν όλα πάνε καλά πάνω στη σκηνή. Πάντως το σίγουρο είναι ότι από την Ελλάδα θα πάρει αρκετά ψηφαλάκια!! Ακόμη και σήμερα ακούγονται τα τραγούδια της και στο ραδιόφωνο και στα μαγαζιά.
Και επίσης μετρήστε από τώρα τις φορές που το Star θα μας δείξει το ντουέτο της με την Αρβανίτη σε μουσική του Ρακιντζή.
Και επίσης μετρήστε από τώρα τις φορές που το Star θα μας δείξει το ντουέτο της με την Αρβανίτη σε μουσική του Ρακιντζή.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 07, 2013 11:23 am
Bλέπω ότι είναι γενικά μια συμπαθής καλλιτέχνιδα στον κόσμοvandomaniac έγραψε:Cool! Γενικότερα μου είναι πολύ συμπαθής,

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο :
Πεμ Μαρ 07, 2013 12:13 pm
Μου αρέσει η χροιά της φωνής της, το τραγούδι είναι συμπαθητικό,συγκριτικά με τι υπόλοιπες μπαλάντες του Διαγωνισμού είναι σαφώς ποιο ενδιαφέρουσα, για θέμα νίκης της Αγγλίας δεν είμαι σίγουρος,είναι πάντως ένα κομμάτι που μπορεί να παίξει σε όλα τα σημεία του Βαθμολογικού Πίνακα, απο πολύ ψηλά έως πολύ χαμηλά...
- HOLAEuroStar
Πεμ Μαρ 07, 2013 12:19 pm
Master έγραψε:Μου αρέσει η χροιά της φωνής της, το τραγούδι είναι συμπαθητικό,συγκριτικά με τι υπόλοιπες μπαλάντες του Διαγωνισμού είναι σαφώς ποιο ενδιαφέρουσα, για θέμα νίκης της Αγγλίας δεν είμαι σίγουρος,είναι πάντως ένα κομμάτι που μπορεί να παίξει σε όλα τα σημεία του Βαθμολογικού Πίνακα, απο πολύ ψηλά έως πολύ χαμηλά...

Πρέπει να κάνει και ένα update στην εμφάνιση της η Βοnnie,όχι να αλλάξει στο στυλ της αλλά να το προσαρμόσει στην ηλικία της!!
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 07, 2013 12:23 pm
HOLA έγραψε:Master έγραψε:Μου αρέσει η χροιά της φωνής της, το τραγούδι είναι συμπαθητικό,συγκριτικά με τι υπόλοιπες μπαλάντες του Διαγωνισμού είναι σαφώς ποιο ενδιαφέρουσα, για θέμα νίκης της Αγγλίας δεν είμαι σίγουρος,είναι πάντως ένα κομμάτι που μπορεί να παίξει σε όλα τα σημεία του Βαθμολογικού Πίνακα, απο πολύ ψηλά έως πολύ χαμηλά...![]()
Πρέπει να κάνει και ένα update στην εμφάνιση της η Βοnnie,όχι να αλλάξει στο στυλ της αλλά να το προσαρμόσει στην ηλικία της!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μαρ 07, 2013 1:01 pm
Τελικά τις πιο έγκυρες πληροφορίες τις δίνουν οι ιταλοί γιουροφάν. 
Ωραίο τραγούδι... δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες μπαλάντες είναι (κατά το γούστο μου) η καλύτερη.
Μου αρέσει η βραχνάδα σήμα κατατεθέν στη φωνή της αλλά λαμβάνοντας υπ΄όψη την ηλικία της έχω κάποιες επιφυλάξεις για την απόδωση της ζωντανά. Οι βραχνές φωνές με το πέρασμα των χρόνων συχνά έχουν πρόβλημα.

Ωραίο τραγούδι... δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες μπαλάντες είναι (κατά το γούστο μου) η καλύτερη.
Μου αρέσει η βραχνάδα σήμα κατατεθέν στη φωνή της αλλά λαμβάνοντας υπ΄όψη την ηλικία της έχω κάποιες επιφυλάξεις για την απόδωση της ζωντανά. Οι βραχνές φωνές με το πέρασμα των χρόνων συχνά έχουν πρόβλημα.
Πεμ Μαρ 07, 2013 1:10 pm
Απόλυτα συνηθισμένο τραγούδι, που την θέση του την δυσχαιρένει ακόμη περισσότερο ο φετινός ωκεανός μπαλλάντας. Εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο και το άσμα και η τραγουδίστρια 
Στην καλύτερη και ακραία των περιπτώσεων (σχεδόν μηδαμινή πιθανότητα να συμβεί) πορεία λίγο χειρότερη της Jade (12η-18η κοινό, τοπ5 επιτροπής και σύνολο 7η-11η).............
Σε περίπτωση μέσα σε λογικά πλαίσια μποττομ5 κοινού, σχετικά ψηλά στην επιτροπή (στο μεικτό 14η-20η)..............
..........σε δυσμενή περίπτωση καταλήγει μέχρι και 26η.

Στην καλύτερη και ακραία των περιπτώσεων (σχεδόν μηδαμινή πιθανότητα να συμβεί) πορεία λίγο χειρότερη της Jade (12η-18η κοινό, τοπ5 επιτροπής και σύνολο 7η-11η).............
Σε περίπτωση μέσα σε λογικά πλαίσια μποττομ5 κοινού, σχετικά ψηλά στην επιτροπή (στο μεικτό 14η-20η)..............
..........σε δυσμενή περίπτωση καταλήγει μέχρι και 26η.

Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|