Δανία 2013 (Eπέλεξε τραγούδι)
+8
liakleo
cst003
vandomaniac
merda2004
HOLA
Romanus
Master
Masilnto
12 απαντήσεις
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Δανία 2013 (Eπέλεξε τραγούδι)
Κυρ Ιαν 27, 2013 1:59 am
Nαι,αλλά κάθε πόσο συμβαίνει αυτό?Master έγραψε:Masilnto έγραψε:Ναι,αλλά και ΤΙ άλλο πια να δούμε στη eurovision?Που να είναι και πρωτότυπο και καλόγουστο?Master έγραψε:Κέλτικο στοιχείο, φλογέρα,τύμπανα,φορεματάκι ανέμελο,ξυπόλητο ποδαράκι,καθισμένη στο stage...Εντάξει φτάνει με το δήθεν πια...τα έχουμε δει αυτα σε eurovision
Η Loreen πέρυσι είχε και προτότυπο και καλόγουστο
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Ιαν 27, 2013 2:01 am
Θα έπρεπε να συμβαίνει συχνά 

- MasilntoForum Founder
Κυρ Ιαν 27, 2013 10:05 am
H άσχετη πληροφορορία της ημέρας:
Η τραγουδίστρια,έχει προ-προ-γιαγιά την Βασίλισσα Βικτωρία της Βρετανίας,η οποία μάλιστα απεβίωσε αυτές τις μέρες,
πριν από 112 χρόνια.Έμεινε στην εξουσία για 63 χρόνια!

Η τραγουδίστρια,έχει προ-προ-γιαγιά την Βασίλισσα Βικτωρία της Βρετανίας,η οποία μάλιστα απεβίωσε αυτές τις μέρες,
πριν από 112 χρόνια.Έμεινε στην εξουσία για 63 χρόνια!

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Ιαν 27, 2013 10:26 am
Kαι με μεγάλη επιτυχία!!!!Masilnto έγραψε:...Έμεινε στην εξουσία για 63 χρόνια!![]()

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιαν 28, 2013 2:35 pm

Ήταν η πρώτη μου επιλογή με δεύτερο το Stay awake (και μετά το χάος...)! Είναι ωραίο, κολλητικό και έχει στοιχεία στην ενορχήρστωση που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Μέχρι στιγμής η καλύτερη συμμετοχή με τεράστια διαφόρα απο τις υπόλοιπες!
Απλά η κοπέλα πρέπει να βρεί άλλο ρούχο γιατί... για να το πω κομψά... οι γάμπες της είναι αίσχος!

- MasilntoForum Founder
Δευ Ιαν 28, 2013 3:18 pm
Mastiha έγραψε:
Μέχρι στιγμής η καλύτερη συμμετοχή με τεράστια διαφόρα απο τις υπόλοιπες!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιαν 28, 2013 6:07 pm
μου αρέσει.....
αντίθετα με τους Δανούς, που τους θεωρώ τους μακράν αντιπαθέστερους ευρωπαίους...
αντίθετα με τους Δανούς, που τους θεωρώ τους μακράν αντιπαθέστερους ευρωπαίους...
- MasilntoForum Founder
Δευ Ιαν 28, 2013 6:41 pm
Moυ φαίνεται ήσυχος λαός..dimmyc έγραψε:

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Ιαν 29, 2013 9:51 am
Masilnto έγραψε:Moυ φαίνεται ήσυχος λαός..dimmyc έγραψε:
είναι αλαζόνες, νομίζουν ότι είναι ο περιούσιος λαός της Ευρώπης, δεν είναι συμπαθείς ούτε καν στα πρωτοξάδερφά τους τους Νορβηγούς (συμπαθέστατοι), και τους Σουηδούς..
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τρι Ιαν 29, 2013 8:38 pm
ειναι αρκετα ωραιο τραγουδι....δεν μου αρεσει η κοπελιτσα...ακους ενα ωραιο τραγουδι κ μετα βλεπεις αυτην.φαινεται λιγη για το τραγουδι αυτο. θα ηθελα μια πιο επιβλητικη παρουσια.εκτος κ αν κανει αλλο make up k styling. κ δωσει αυτο το κατι παραπανω.....το τοποθετω προς το τοπ 5
- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 01, 2013 8:02 pm
H Eμιλυ δήλωσε σε συνέντευξη πως το τραγούδι της είναι για τοπ-5,
και πάει για τη νίκη.

Μήπως να σου δώσουμε και από τώρα το βραβείο κοπελιά;
Για να μην μπαίνεις στον κόπο να τρέχεις και στη γειτόνισσα Σουηδία...
και πάει για τη νίκη.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 01, 2013 8:40 pm
Δε θέλω να την αντιπαθήσω απο τώρα...είναι το μοναδικό τραγούδι που μου αρέσει απο όσα έχουν επιλεχθεί... 

- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 01, 2013 9:51 pm
Επίσης είπε ότι θα πήγαινε eurovision μόνο αν έβρισκε τραγούδι με πανανθρώπινο μήνυμα τύπου ειρήνη-πόλεμος,
και ενθουσιάστηκε που το Teardrops είναι τέτοιο.
Και συνέχισε λέγοντας,ότι οι στίχοι του είναι σαν το Euphoria.
και ενθουσιάστηκε που το Teardrops είναι τέτοιο.

Και συνέχισε λέγοντας,ότι οι στίχοι του είναι σαν το Euphoria.
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Παρ Φεβ 01, 2013 11:32 pm
Masilnto έγραψε:H Eμιλυ δήλωσε σε συνέντευξη πως το τραγούδι της είναι για τοπ-5,
και πάει για τη νίκη.![]()
Ας συνεχίσει να λέει αυτες τις παπαριές................ την βραδιά του Τελικού θα γελάμε.....
- MasilntoForum Founder
Σαβ Φεβ 02, 2013 12:03 am
Nα,ακούστε και με τα δικά σας ώτα τη συνέντευξη!
- vandomaniac
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Σαβ Φεβ 02, 2013 1:22 pm
Μέχρι τώρα πάντως το τραγούδι της ξεχωρίζει και πάει φουλ για τη νίκη. Θα τη σταματήσει κανείς; Θα δείξει.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Φεβ 02, 2013 1:27 pm
Δεν ξέρω αν η Ebu θα ήθελε κάτι τέτοιο..δηλ στο καπάκι να ξαναπάει Σκανδιναβία ο διαγωνισμός.vandomaniac έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το τραγούδι της ξεχωρίζει και πάει φουλ για τη νίκη. Θα τη σταματήσει κανείς; Θα δείξει.
Έχω την εντύπωση πως ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θέλει να μοιράζεται το πράγμα (σκανδιναβία-εσσδ-big-βαλκάνια)
- vandomaniac
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Σαβ Φεβ 02, 2013 1:34 pm
Masilnto έγραψε:Δεν ξέρω αν η Ebu θα ήθελε κάτι τέτοιο..δηλ στο καπάκι να ξαναπάει Σκανδιναβία ο διαγωνισμός.vandomaniac έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το τραγούδι της ξεχωρίζει και πάει φουλ για τη νίκη. Θα τη σταματήσει κανείς; Θα δείξει.
Έχω την εντύπωση πως ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θέλει να μοιράζεται το πράγμα (σκανδιναβία-εσσδ-big-βαλκάνια)
Ίσως, πάντως μέχρι τώρα (που είναι πολύ νωρίς) δεν υπάρχει αντίπαλος για να την απειλήσει.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Φεβ 02, 2013 1:36 pm
Mέχρι τώρα,όχι απλά δεν υπάρχει αντίπαλος,αλλά δεν έχουμε ακούσει ούτε καν τραγούδια της προκοπής!vandomaniac έγραψε:Masilnto έγραψε:Δεν ξέρω αν η Ebu θα ήθελε κάτι τέτοιο..δηλ στο καπάκι να ξαναπάει Σκανδιναβία ο διαγωνισμός.vandomaniac έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το τραγούδι της ξεχωρίζει και πάει φουλ για τη νίκη. Θα τη σταματήσει κανείς; Θα δείξει.
Ίσως, πάντως μέχρι τώρα (που είναι πολύ νωρίς) δεν υπάρχει αντίπαλος για να την απειλήσει.

Είναι by far μπροστά!
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Σαβ Φεβ 02, 2013 4:16 pm
Masilnto έγραψε:Δεν ξέρω αν η Ebu θα ήθελε κάτι τέτοιο..δηλ στο καπάκι να ξαναπάει Σκανδιναβία ο διαγωνισμός.vandomaniac έγραψε:Μέχρι τώρα πάντως το τραγούδι της ξεχωρίζει και πάει φουλ για τη νίκη. Θα τη σταματήσει κανείς; Θα δείξει.
+1
Σαβ Φεβ 02, 2013 6:20 pm
Έχω την εντύπωση πως ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια θέλει ναμοιράζεται το πράγμα (σκανδιναβία-εσσδ-big-βαλκάνια) στέλνει τον διαγωνισμό εκεί που υπάρχουν ζεστά και μετρητά
fixed!

Όσο για την μικρή Δανέζα, αν όντως έχει τουπεδάκι πιθανόν να της έχουνε σφυρίξει οτι θα πάει Κοπεγχάγη το πανηγυράκι του χρόνου! Οπότε το μόνο που κάνει είναι απλά να ενισχύει το φακτ του οτι οι Δανοί είναι αχώνευτοι!

- MasilntoForum Founder
Σαβ Φεβ 02, 2013 6:29 pm
Kώστα αυτό εννοούσα...να στέλνει τον διαγωνισμό σε χώρες που μπορουν να διοργανωσουν,αλλά μοιράζοντάς το κάπως ανάμεσα στα μπλοκ.
Σαβ Φεβ 02, 2013 6:32 pm
Masilnto έγραψε:Kώστα αυτό εννοούσα...να στέλνει τον διαγωνισμό σε χώρες που μπορουν να διοργανωσουν,αλλά μοιράζοντάς το κάπως ανάμεσα στα μπλοκ.
Αυτό όμως δεν είναι εφικτό κάθε χρονιά, να αλλάζουν και τα μπλοκ... Πάντως αν θυμάσαι την Δανία την είχαμε από χρόνια στο stand by! Την περιμέναμε κάποια χρονιά! Φέτος δείχνει σημάδια....

- MasilntoForum Founder
Σαβ Φεβ 02, 2013 6:41 pm
Παρα προπερυσι η Γερμανία,το 2009 η Νορβηγία,το 2008 η Ρωσία..Gresk Einherjar έγραψε:Masilnto έγραψε:Kώστα αυτό εννοούσα...να στέλνει τον διαγωνισμό σε χώρες που μπορουν να διοργανωσουν,αλλά μοιράζοντάς το κάπως ανάμεσα στα μπλοκ.
Αυτό όμως δεν είναι εφικτό κάθε χρονιά, να αλλάζουν και τα μπλοκ... Πάντως αν θυμάσαι την Δανία την είχαμε από χρόνια στο stand by! Την περιμέναμε κάποια χρονιά! Φέτος δείχνει σημάδια....Πέρσι καλά έκατσε η Σουηδία, πρόπερσι το Πετροδολλαριστάν....

Υπάρχουν αρκετές χώρες που έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν όπως Δανία,Ηνωμένο Βασίλειο,Ολλανδία, Αυστρία,Βέλγιο,Γαλλία,Ελβετία.
- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Πεμ Φεβ 07, 2013 8:54 pm
Η Μπήλιου απ' το "Κλάμα" αναμαλλιασμένη και κλαίουσα Ιτιά, ΚΑΚΟ-κοπιά της θριαμβεύτριας γειτόνισσας, με ένα τραγούδι (ο Θεός να το κάνει...) που γράφτηκε στο πόδι σε κομμωτήριο της Κοπεγχάγης όσο διαρκούσε η ντεκαπάζ της "ερμηνεύτριας".
Βρήκα νωρίς-νωρίς το Νο.39 μου για φέτος.
Βρήκα νωρίς-νωρίς το Νο.39 μου για φέτος.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|