Ψηφοφορία για τα τραγούδια του ελληνικού τελικού
+9
iannitas
vandomaniac
HOLA
Romanus
Master
EVfan
merda2004
liakleo
Masilnto
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4 •
1, 2, 3, 4 

- vandomaniac
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Απ: Ψηφοφορία για τα τραγούδια του ελληνικού τελικού
Τετ Φεβ 06, 2013 5:07 pm
12 Alex Leon & Giorgina
10 Θωμαή Απέργη
08 Koza Mostra & Αγάθωνας
07 Αγγελική Ηλιάδη
10 Θωμαή Απέργη
08 Koza Mostra & Αγάθωνας
07 Αγγελική Ηλιάδη
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:13 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Mastiha έγραψε:6/6 ψήφισαν το ίδιο τραγούδι!
Δεν ξέρω ο Gresk αλλά η Hola έχω το προαίσθημα ότι θα είναι η έβδομη της παρέας.
Εγώ πάντως σας την έκανα!![]()
Το περίμενα!
Αφού με ξέρεις, είδα τον δισταγμό στα γραφόμενά σου!![]()
Το «Χίλιες και μια νύχτες» έχει και εκείνο το ωραίο ορχηστρικό μέρος στο 2:16 - 2:32.

Τετ Φεβ 06, 2013 5:16 pm
Mastiha έγραψε:Το «Χίλιες και μια νύχτες» έχει και εκείνο το ωραίο ορχηστρικό μέρος στο 2:16 - 2:32.
Γάτα είσαι!!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Φεβ 06, 2013 5:19 pm
Aπό 8 μέλη του forum,μέχρι στιγμής
92 Alex Leon & Giorgina
72 Θωμαή Απέργη
68 Αγγελική Ηλιάδη
64 Koza Mostra & Αγάθωνας
92 Alex Leon & Giorgina
72 Θωμαή Απέργη
68 Αγγελική Ηλιάδη
64 Koza Mostra & Αγάθωνας
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:23 pm
Και να μας κάνει λέει καμιά πλάκα η Τζορτζίνα και να βγάλει καμιά γκαρίδα στο ζωντανό! 
ΟΚ δεν το νομίζω, απο κάποια βιντεάκια που την είδα, έχει πολύ καλή φωνή.

- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 5:27 pm
Ενταξει νομιζω οτι για να μην ψηφισει το κοινο ενα τραγουδι που του αρεσει,Mastiha έγραψε:Και να μας κάνει λέει καμιά πλάκα η Τζορτζίνα και να βγάλει καμιά γκαρίδα στο ζωντανό!
πρεπει να ειναι τραγικα παραφωνος ο τραγουδιστής.
Αλλιώς κάποια λάθη παραβλέπονται.Θες να σου θυμίσω πώς τραγούδησε ο Λούκας στον ελληνικό τελικό?

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:29 pm
Masilnto έγραψε:Ενταξει νομιζω οτι για να μην ψηφισει το κοινο ενα τραγουδι που του αρεσει,Mastiha έγραψε:Και να μας κάνει λέει καμιά πλάκα η Τζορτζίνα και να βγάλει καμιά γκαρίδα στο ζωντανό!
πρεπει να ειναι τραγικα παραφωνος ο τραγουδιστής.
Αλλιώς κάποια λάθη παραβλέπονται.Θες να σου θυμίσω πώς τραγούδησε ο Λούκας στον ελληνικό τελικό?![]()
Εμμ...φωναχτά!

Τετ Φεβ 06, 2013 5:36 pm
Εγώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε δίνω 40% πιθανότητες σε Αγγελική/Κόζα Μόστρα, 15% σε Τζωρτζίνα και 5% σε Θωμαή. Συντριπτικά πιο πιθανό θα είναι να δούμε έναν από τους δύο πρώτους στο Μαλμό κατά την γνώμη μου...
- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 5:40 pm
Πάντως όποιο και να στείλουμε από τα τέσσερα,
θα είναι μία συμμετοχή που ξεχωρίζει,και χωρίς να παταμε σε δοκιμασμένη συνταγή.
Έχεις δικιο Gresk!
Στα ακούσματα του μέσου έλληνα είναι πιο κοντά ο μπαγλαμάς του Αγάθωνα και το τσιφτετέλι της Ηλιάδη.
θα είναι μία συμμετοχή που ξεχωρίζει,και χωρίς να παταμε σε δοκιμασμένη συνταγή.
Έχεις δικιο Gresk!
Στα ακούσματα του μέσου έλληνα είναι πιο κοντά ο μπαγλαμάς του Αγάθωνα και το τσιφτετέλι της Ηλιάδη.
Τετ Φεβ 06, 2013 5:43 pm
Masilnto έγραψε:Πάντως όποιο και να στείλουμε από τα τέσσερα,
Έχεις δικιο Gresk!
Ακριβώς!!!
Και χαίρομαι που όλα τα τραγούδια μας φέτος είναι ιδιαίτερα, χωρίς κανένα να είναι σούπα ή σαχλαμάρα!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:44 pm
12 points - Θωμαή Απέργη
10 points - Alex Leon ft Giorgina
8 points - Αγγελική Ηλιάδη
7 points - Koza Mostra feat Αγάθωνας
10 points - Alex Leon ft Giorgina
8 points - Αγγελική Ηλιάδη
7 points - Koza Mostra feat Αγάθωνας
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:47 pm
Εγώ θα το ξαναπώ... ναι μεν στον μέσο έλληνα αρέσει περισσότερο το ελληνικό (ή ανατολίτικο αν θέλετε) στοιχείο αλλά έχει και τα ταμπού του.... Το τραγούδι της Ηλιάδη παραείναι... και ο έλληνας δε θέλει να τον πούνε οι ευρωπαίοι ανατολίτη ή ακόμη χειρότερα τούρκο. Εδώ δε μιλάμε για λάιτ μπουζουκάκι τύπου Αντίκ και Ρουβά, ούτε «κάτι σαν λύρα», μιλάμε για λάγνα Ανατολή με τα όλα της.

- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 5:47 pm
Εγω μόνο κάτι πικρόχολα σχόλια των ευρωπέων δεν μπορώ να διαβάζω,Gresk Einherjar έγραψε:Masilnto έγραψε:Πάντως όποιο και να στείλουμε από τα τέσσερα,
Έχεις δικιο Gresk!
Ακριβώς!!!
Και χαίρομαι που όλα τα τραγούδια μας φέτος είναι ιδιαίτερα, χωρίς κανένα να είναι σούπα ή σαχλαμάρα!
ότι η Ελλάδα επέλεξε 4 καλά τραγουδάκια που ακούγονται,αλλά που κανένα από αυτά δεν έχει τη στόφα του Νικητή για eurovision,επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να το διοργανώσουμε.

- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 5:49 pm
Ναι είναι βαριά ανατολή,ούτε η Τουρκία έχει στείλει ΤΟΣΟ βαρυ ανατολίτικο,Mastiha έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ... ναι μεν στον μέσο έλληνα αρέσει περισσότερο το ελληνικό (ή ανατολίτικο αν θέλετε) στοιχείο αλλά έχει και τα ταμπού του.... Το τραγούδι της Ηλιάδη παραείναι... και ο έλληνας δε θέλει να τον πούνε οι ευρωπαίοι ανατολίτη ή ακόμη χειρότερα τούρκο. Εδώ δε μιλάμε για λάιτ μπουζουκάκι τύπου Αντίκ και Ρουβά, ούτε «κάτι σαν λύρα», μιλάμε για λάγνα Ανατολή με τα όλα της.
ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι και η μελωδία του Αλκαίου,ήταν καθαρά σε τουρκομπαρόκ γραμμές.

- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 5:51 pm
Aπό 9 μέλη του forum,μέχρι στιγμής
102 Alex Leon & Giorgina
84 Θωμαή Απέργη
76 Αγγελική Ηλιάδη
71 Koza Mostra & Αγάθωνας
102 Alex Leon & Giorgina
84 Θωμαή Απέργη
76 Αγγελική Ηλιάδη
71 Koza Mostra & Αγάθωνας
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:52 pm
Masilnto έγραψε:Ναι είναι βαριά ανατολή,ούτε η Τουρκία έχει στείλει ΤΟΣΟ βαρυ ανατολίτικο,Mastiha έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ... ναι μεν στον μέσο έλληνα αρέσει περισσότερο το ελληνικό (ή ανατολίτικο αν θέλετε) στοιχείο αλλά έχει και τα ταμπού του.... Το τραγούδι της Ηλιάδη παραείναι... και ο έλληνας δε θέλει να τον πούνε οι ευρωπαίοι ανατολίτη ή ακόμη χειρότερα τούρκο. Εδώ δε μιλάμε για λάιτ μπουζουκάκι τύπου Αντίκ και Ρουβά, ούτε «κάτι σαν λύρα», μιλάμε για λάγνα Ανατολή με τα όλα της.
ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε ότι και η μελωδία του Αλκαίου,ήταν καθαρά σε τουρκομπαρόκ γραμμές.
Ο οποίος Αλκαίος έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο...
Και όπως το είπες...σε τουρκομπαρόκ γραμμές, όχι καθαρά τουρκομπαρόκ. Διαφωνώ βεβαίος με τον όρο τουρκομπαρόκ...περιττό να το πω.
Τετ Φεβ 06, 2013 5:53 pm
Mastiha έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ... ναι μεν στον μέσο έλληνα αρέσει περισσότερο το ελληνικό (ή ανατολίτικο αν θέλετε) στοιχείο αλλά έχει και τα ταμπού του.... Το τραγούδι της Ηλιάδη παραείναι... και ο έλληνας δε θέλει να τον πούνε οι ευρωπαίοι ανατολίτη ή ακόμη χειρότερα τούρκο. Εδώ δε μιλάμε για λάιτ μπουζουκάκι τύπου Αντίκ και Ρουβά, ούτε «κάτι σαν λύρα», μιλάμε για λάγνα Ανατολή με τα όλα της.
Υπάρχει ένα ποιντ σε όλο αυτό, απλά μην ξεχνάς πως πάντα στην Ελλάδα ο αμανές είχε πολύ περισσότερη πέραση από το "ανήκωμεν εις την Δύσιν"

Masilnto έγραψε:Εγω μόνο κάτι πικρόχολα σχόλια των ευρωπέων δεν μπορώ να διαβάζω,Gresk Einherjar έγραψε:Masilnto έγραψε:Πάντως όποιο και να στείλουμε από τα τέσσερα,
Έχεις δικιο Gresk!
Ακριβώς!!!
ότι η Ελλάδα επέλεξε 4 καλά τραγουδάκια που ακούγονται,αλλά που κανένα από αυτά δεν έχει τη στόφα του Νικητή για eurovision,επειδή ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να το διοργανώσουμε.
Αφήνω τον τρισμέγιστο Λεβέντη να απαντήσει αντί για εμένα!
Τετ Φεβ 06, 2013 5:57 pm
Και να προσθέσω οτι αν είναι να διαλέξει ο Έλληνας κάτι ανατολίτικο θα προτιμήσει το 13ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας ή την Παραλιακή από το ποιοτικό-ενναλακτικό. Και σίγουρα φυσικά, θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα το Ευρωπαϊκό άκουσμα. Γι'αυτό και πιστεύω οτι θα έχουμε μονομαχία μπαγλαμά με αμανέ στον Εθνικό τελικό.... 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 5:59 pm
ΟΚ θα δούμε πόσο απενοχοποιημένο είναι το ελληνικό κοινό ως προς τα ακούσματα του.Gresk Einherjar έγραψε:Mastiha έγραψε:Εγώ θα το ξαναπώ... ναι μεν στον μέσο έλληνα αρέσει περισσότερο το ελληνικό (ή ανατολίτικο αν θέλετε) στοιχείο αλλά έχει και τα ταμπού του.... Το τραγούδι της Ηλιάδη παραείναι... και ο έλληνας δε θέλει να τον πούνε οι ευρωπαίοι ανατολίτη ή ακόμη χειρότερα τούρκο. Εδώ δε μιλάμε για λάιτ μπουζουκάκι τύπου Αντίκ και Ρουβά, ούτε «κάτι σαν λύρα», μιλάμε για λάγνα Ανατολή με τα όλα της.
Υπάρχει ένα ποιντ σε όλο αυτό, απλά μην ξεχνάς πως πάντα στην Ελλάδα ο αμανές είχε πολύ περισσότερη πέραση από το "ανήκωμεν εις την Δύσιν"
- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 6:09 pm
Πάντως επειδή ψηφίζει κυρίως η νεολαία,
και μια μεγάλη μερίδα της έχει στραφεί πλέον σε δυτικά ακούσματα,
ας μην αποκλείσουμε και την Απέργη,η οποία μπορεί να αποσπάσει και την εύνοια της κριτικης επιτροπής,
ως πιο ποιοτικό/ευρωπαϊκό άκουσμα.
Γενικά θεωρώ ότι όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι.
και μια μεγάλη μερίδα της έχει στραφεί πλέον σε δυτικά ακούσματα,
ας μην αποκλείσουμε και την Απέργη,η οποία μπορεί να αποσπάσει και την εύνοια της κριτικης επιτροπής,
ως πιο ποιοτικό/ευρωπαϊκό άκουσμα.
Γενικά θεωρώ ότι όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι.
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τετ Φεβ 06, 2013 6:25 pm
Mastiha έγραψε:HOLA έγραψε:
Άντε! Μας έσκασες!!!
psifise???den eida kati!giati den psifise???ti perimenei to koritsi mas?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 6:29 pm
12. Αγγελική Ηλιάδη
10. Alex Leon-Georgina
8. Απέργη
7. Koza Mostraαν και όποιο από τα τέσσερα πάει, εμένα δεν με χαλάει... ούτε μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για το ποιο θα πάει τελικά
10. Alex Leon-Georgina
8. Απέργη
7. Koza Mostraαν και όποιο από τα τέσσερα πάει, εμένα δεν με χαλάει... ούτε μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για το ποιο θα πάει τελικά
- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 6:30 pm
Aπό 10 μέλη του forum,μέχρι στιγμής
112 Alex Leon & Giorgina
92 Θωμαή Απέργη
88 Αγγελική Ηλιάδη
78 Koza Mostra & Αγάθωνας
112 Alex Leon & Giorgina
92 Θωμαή Απέργη
88 Αγγελική Ηλιάδη
78 Koza Mostra & Αγάθωνας
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 06, 2013 6:35 pm
Είμαι και εγώ στη δεκάδα; γιατί δεν ξέρω να μετράω....

- MasilntoForum Founder
Τετ Φεβ 06, 2013 6:43 pm
dimmyc έγραψε:Είμαι και εγώ στη δεκάδα; γιατί δεν ξέρω να μετράω....

Σελίδα 2 από 4 •
1, 2, 3, 4 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|