στα στατιστικς...
+9
peggy
Romanus
sonia10
HOLA
Mr. Curiosity
cst003
Masilnto
Master
giorgos
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 24 •
1, 2, 3 ... 13 ... 24 

- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Απ: στα στατιστικς...
Πεμ Μαρ 03, 2011 12:36 pm
εγώ δεν έχω πρόβλημα απλώς ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε να ακούσουμε και τα άλλα τραγούδια πχ Ρωσία, Αζερμπαιτζαν, Ισραηλ είναι χώρες που είναι στην δεκάδα ενώ δεν έχουν ΚΑΝ επιλέξει τραγούδι..το Αζερμπαιτζαν έχει ένα αταίριαστο ντουέτο και η Ρωσία μάλλον καμιά παπ@ρια θα στείλει και για το Ισραηλ περιμένουν την νταρΝΤΑΝΑ να στείλουν ίσως γι'αυτό είναι τόσο ψηλά από τώρα!... Plus, δεν έχουμε ακούσει Ουγγαρία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο..
Η Σουηδία ό,τι και να στείλει στην δεκάδα των στοιχημάτων θα είναι οπότε δεν την αναφέρω ΚΑΝ!
EDIT: Θέλουμε να γράφεις εδώ!!!
Η Σουηδία ό,τι και να στείλει στην δεκάδα των στοιχημάτων θα είναι οπότε δεν την αναφέρω ΚΑΝ!

EDIT: Θέλουμε να γράφεις εδώ!!!

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Πεμ Μαρ 03, 2011 12:42 pm
giorgos έγραψε:τι ακριβως δεν καταλαβαινετε?
γραφω οτι περσι αρχες απριλιου, τα πρακτορεια και τα πολλς εδειναν 8/10 ποιοι θα περασουν τελικο
ενω τα πρακτορεια ειχαν σαν φαβορι γερμανια και αζερμπαϊτζαν
φυσικα κ επεσαν εξω σε ορισμενες χωρες.. σλοβακια, κροατια και σουηδια
αλλα ηταν εντυπωσιακα κοντα στο πραγματικο αποτελεσμα
και επειδη αρχιζω κι εκνευριζομαι... αν ενοχλω πειτε μου να σταματησω,
ειλικρινα δεν ειναι το ευκολοτερο να τα παρακολουθεις
ή μαλλον να σας πω κατι.. γραφω μια στο τοσο, αν ενοχλειστε τοσο οκ παω πασο...
δεν το ειχα συνειδητοποιησει δεν θα αλλαξω ομως για ικανοποιησω καποιους
μενω σε οσα εγραψα... δεν θα συνεχισω, ηταν το τελευταιο που εγραψα
να στε καλα ολοι σας!
αγωνιστικους χαιρετισμους!
Ποιος σου είπε ότι δεν θέλουμε να γράφεις Αγαπητε Γιώργο??? Μήπως εκνευρίζεσαι λίγο εύκολα??
Η Παρουσία σου είναι πολύτιμη

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Πεμ Μαρ 03, 2011 12:42 pm
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!Mr Curiosity έγραψε:
EDIT: Θέλουμε να γράφεις εδώ!!!![]()
- sonia10
- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Φύλο :Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Πεμ Μαρ 03, 2011 12:56 pm
γραφω οτι περσι αρχες απριλιου, τα πρακτορεια και τα πολλς εδειναν 8/10 ποιοι θα περασουν τελικο
να στε καλα ολοι σας!
διακρινω νευρακια!!!!

Ασε τις βλακειες και γραφε ολα τα στατιστικα και τα στοιχηματα.
Εγω προσωπικα καθε μερα ψαχνω να βρω τι εγραψες για αυτα;Αντε το κεφαλι ψηλα

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μαρ 03, 2011 1:41 pm
Γιώργο συνέχισε να τα γράφεις!!! Κι εμένα με ενδιαφέρουν!!! Αν δε γράφουμε το ένα, δε γράφουμε το άλλο..... ε τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ!!!

- ????????Επισκέπτης
Πεμ Μαρ 03, 2011 2:02 pm
να στε καλα ολοι σας!
εμενα Γιωργο μου αρεσουν αυτα που γραφεις και θελω να συνεχισεις.
- ????????Επισκέπτης
Πεμ Μαρ 03, 2011 2:04 pm
Mastiha έγραψε:Γιώργο συνέχισε να τα γράφεις!!! Κι εμένα με ενδιαφέρουν!!! Αν δε γράφουμε το ένα, δε γράφουμε το άλλο..... ε τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ!!!![]()
ακομη κι εγω. ειμαι πολυτιμος εδω (ελπιζω...)
υ.γ. καλε πες τε και για μενα μια καλη κουβεντα...
ολο γκρινιαρη και σπαστικο με λετε

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μαρ 03, 2011 2:16 pm
Και οι γκρινιάρηδες και οι σπαστικοί είναι απαραίτητοι σε ένα φόρουμ!!!
Γιώργο μου, εσύ δεν ανήκεις φυσικά σε αυτή την κατηγορία!!!

Γιώργο μου, εσύ δεν ανήκεις φυσικά σε αυτή την κατηγορία!!!

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Πεμ Μαρ 03, 2011 2:29 pm
Βρε μάγκα μου δε σου είπα να μη γράφεις! Να μην τα παίρνεις τοις μετροιτοίς σου είπα!
Δε σημαίνει κάτι το να μας έχει ένα πρακτορείο 20ους. Εσύ μπορεί να το δεις και να στεναχωρηθείς, αλλά αν ήταν έτσι θα τα έδιναν τα βραβεία χωρίς να γίνει ο διαγωνισμός. Όλα αλλάζουν επί σκηνής, το ξέρεις καλά αυτό, έτσι δεν είναι? Με αυτή τη λογική των πολς και στατίστικς η Μπαρτσελόνα έπρεπε να πάρει το Champions League απ' το Σεπτέμβρη με το ρόστερ που έχει, αλλά κινδυνεύει να μείνει έξω απ' τους 8!!!!
Επίσης.
Τα πολς και όλα αυτά τα χαζά, είναι υποκινούμενα απ τη Γενεύη ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΗ. Γιατί όταν σου πιπιλάνε το μυαλό 3 μήνες με ένα τραγούδι ότι θα νικήσει, στο τέλος το πιστεύεις, πέφτεις στη παγίδα, το ψηφίζεις και κερδίζει! Το μάρκετινγκ και η "χαλιναγώγιση της μάζας" είναι μία εκπληκτική επιστήμη που μετρά μεγάλες επιτυχίες στο λεγόμενο δυτικό τρόπο ζωής [και όχι μόνο...]
Μην πέφτεις στη παγίδα. Απλά αυτό λέω! Και το ξανατονίζω, φιλικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εδώ μέσα, άλλωστε όλοι μας το ίδιο πράγμα αγαπάμε!
Και μη ξανακούσω χαζομάρες πάλι για το να μη γράφεις, οκ?
Δε σημαίνει κάτι το να μας έχει ένα πρακτορείο 20ους. Εσύ μπορεί να το δεις και να στεναχωρηθείς, αλλά αν ήταν έτσι θα τα έδιναν τα βραβεία χωρίς να γίνει ο διαγωνισμός. Όλα αλλάζουν επί σκηνής, το ξέρεις καλά αυτό, έτσι δεν είναι? Με αυτή τη λογική των πολς και στατίστικς η Μπαρτσελόνα έπρεπε να πάρει το Champions League απ' το Σεπτέμβρη με το ρόστερ που έχει, αλλά κινδυνεύει να μείνει έξω απ' τους 8!!!!
Επίσης.
Τα πολς και όλα αυτά τα χαζά, είναι υποκινούμενα απ τη Γενεύη ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΗ. Γιατί όταν σου πιπιλάνε το μυαλό 3 μήνες με ένα τραγούδι ότι θα νικήσει, στο τέλος το πιστεύεις, πέφτεις στη παγίδα, το ψηφίζεις και κερδίζει! Το μάρκετινγκ και η "χαλιναγώγιση της μάζας" είναι μία εκπληκτική επιστήμη που μετρά μεγάλες επιτυχίες στο λεγόμενο δυτικό τρόπο ζωής [και όχι μόνο...]
Μην πέφτεις στη παγίδα. Απλά αυτό λέω! Και το ξανατονίζω, φιλικά, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εδώ μέσα, άλλωστε όλοι μας το ίδιο πράγμα αγαπάμε!
Και μη ξανακούσω χαζομάρες πάλι για το να μη γράφεις, οκ?

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Μαρ 03, 2011 4:04 pm
cst003 έγραψε:Βρε μάγκα μου δε σου είπα να μη γράφεις! Να μην τα παίρνεις τοις μετροιτοίς σου είπα!
Επίσης.
Και μη ξανακούσω χαζομάρες πάλι για το να μη γράφεις, οκ?![]()
Παρόλα αυτα όμως δεν απογορεύεται να γράφουμε πως και σε ποιες χώρες παίζονται τα στοιχήματα και πως διαμορφώνενται τα ανάλογα poll

- sonia10
Πεμ Μαρ 03, 2011 6:36 pm
fanis1972 έγραψε:Mastiha έγραψε:Γιώργο συνέχισε να τα γράφεις!!! Κι εμένα με ενδιαφέρουν!!! Αν δε γράφουμε το ένα, δε γράφουμε το άλλο..... ε τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ!!!![]()
ολο γκρινιαρη και σπαστικο με λετε![]()
γιατι εισαι! και επισης κανεις και βουντου στα ξενα κινητα.
αλλα χωρις εσενα πως θα αρπαζομαστε λιγο.ενταξει τωρα

- ????????Επισκέπτης
Πεμ Μαρ 03, 2011 6:47 pm
sonia10 έγραψε:fanis1972 έγραψε:Mastiha έγραψε:Γιώργο συνέχισε να τα γράφεις!!! Κι εμένα με ενδιαφέρουν!!! Αν δε γράφουμε το ένα, δε γράφουμε το άλλο..... ε τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ!!!![]()
αλλα χωρις εσενα πως θα αρπαζομαστε λιγο.ενταξει τωρα![]()
γκρινιαξα οτι το τραγουδι του Ρουβα δεν ειναι για πρωτες θεσεις ΚΑΙ ειχα α-πο-λυ-το
δικιο και γκρινιαζω οτι δεν θα παμε τελικο με τον Λουκα και βλεπω το τι ψηφισαν ως τωρα οι φανσ 63% του βαζουν 1, και μαλλον θα εχω δικιο
υ.γ. μηπως δεν ξερεις να το δουλευεις το κινητο?
υ.γ.2. μηπως εχεις τοοοοσο χοντρα δακτυλα και πατας λαθος κουμπακια?
- Mr. Curiosity
Πεμ Μαρ 03, 2011 7:01 pm
fanis1972 έγραψε: γκρινιαζω οτι δεν θα παμε τελικο με τον Λουκα και βλεπω το τι ψηφισαν ως τωρα οι φανσ 63% του βαζουν 1, και μαλλον θα εχω δικιο
καλά επειδή δεν αρέσει στους fans δεν σημαίνει ότι θα πατώσει

- cst003
Πεμ Μαρ 03, 2011 7:28 pm
Να πω κι εγώ ένα στατίστικ λοιπόν!
και μόνο το γεγονός ότι στο esctoday η Ελλάδα έχει ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ πάνω από 1600 σχόλια τισ υελευταίες 2 μέρες....αυτό κάτι σημαίνει. Και μη μου πείτε ότι γίνονται όλα αυτά τα σχόλια για να μας υποδείξουν ΠΟΣΟ κακό τραγούδι έχουμε! Με την ίδια λογική τα reactions γαι το "Leto Svet" της Εσθονίας το 2008 έπρεπε να ήταν χιλιάδες, περιορίστηκαν όμως μόλις σε 150...
Μια καλή εμφάνιση θέλει ο Λούκας. Τίποτ' άλλο. Με μία πολύ καλή εμφάνιση θα έχει τουλάχιστον 220 βαθμούς απ' το televoting μ' αυτό το τραγούδι...
Αυτά.

και μόνο το γεγονός ότι στο esctoday η Ελλάδα έχει ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ πάνω από 1600 σχόλια τισ υελευταίες 2 μέρες....αυτό κάτι σημαίνει. Και μη μου πείτε ότι γίνονται όλα αυτά τα σχόλια για να μας υποδείξουν ΠΟΣΟ κακό τραγούδι έχουμε! Με την ίδια λογική τα reactions γαι το "Leto Svet" της Εσθονίας το 2008 έπρεπε να ήταν χιλιάδες, περιορίστηκαν όμως μόλις σε 150...
Μια καλή εμφάνιση θέλει ο Λούκας. Τίποτ' άλλο. Με μία πολύ καλή εμφάνιση θα έχει τουλάχιστον 220 βαθμούς απ' το televoting μ' αυτό το τραγούδι...
Αυτά.
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Μαρ 03, 2011 7:38 pm
cst003 έγραψε:Να πω κι εγώ ένα στατίστικ λοιπόν!![]()
Αυτά.
Μήπως τους σόκαρε το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε η Νίκκη?? Μάλλον γι'αυτό τόσα πολλά views

- cst003
Πεμ Μαρ 03, 2011 7:51 pm
Και η αρνητική κριτική είναι καλύτερη απ' την αδιαφορία, πάντως!Master έγραψε:
Μήπως τους σόκαρε το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε η Νίκκη?? Μάλλον γι'αυτό τόσα πολλά views![]()
Θα πω για τετράκις-χιλιοστή φορά ότι το 2008 η Περέλι τα 'χε πάρει όλα!!! Pre-contest όμως!! Τη συνέχεια τη ξέρετε....
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Μαρ 03, 2011 8:03 pm
7η η Ελλάδα στα στοιχήματα...απο 4η εχτές....

- Mr. Curiosity
Πεμ Μαρ 03, 2011 9:39 pm
cst003 έγραψε:Και η αρνητική κριτική είναι καλύτερη απ' την αδιαφορία, πάντως!Master έγραψε:
Μήπως τους σόκαρε το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε η Νίκκη?? Μάλλον γι'αυτό τόσα πολλά views![]()
συμφωνώ!! ρε μανία που έχουν οι ξένοι με την Nikki

Πεμ Μαρ 03, 2011 9:57 pm
cst003 έγραψε:Να πω κι εγώ ένα στατίστικ λοιπόν!![]()
Αυτά.
Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ σε ΟΛΑ φίλτατε!

- sonia10
Πεμ Μαρ 03, 2011 9:59 pm
fanis1972 έγραψε:sonia10 έγραψε:fanis1972 έγραψε:Mastiha έγραψε:Γιώργο συνέχισε να τα γράφεις!!! Κι εμένα με ενδιαφέρουν!!! Αν δε γράφουμε το ένα, δε γράφουμε το άλλο..... ε τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ!!!![]()
αλλα χωρις εσενα πως θα αρπαζομαστε λιγο.ενταξει τωρα![]()
γκρινιαξα οτι το τραγουδι του Ρουβα δεν ειναι για πρωτες θεσεις ΚΑΙ ειχα α-πο-λυ-το
δικιο και γκρινιαζω οτι δεν θα παμε τελικο με τον Λουκα και βλεπω το τι ψηφισαν ως τωρα οι φανσ 63% του βαζουν 1, και μαλλον θα εχω δικιο
υ.γ. μηπως δεν ξερεις να το δουλευεις το κινητο?
υ.γ.2. μηπως εχεις τοοοοσο χοντρα δακτυλα και πατας λαθος κουμπακια?
O Ρουβας επεσε ισως στον πιο δυσκολο διαγωνισμο των τελευταιων χρονων και για να μην ξεχναμε και τα στατιστικα ηταν τριτος και μια ωρα πριν τον διαγωνισμο τον εβγαζαν πρωτο-δευτερο μαζι με την Αγγλιδα οι eurofans!!!!!! και μετα ειδαμε που εφτασαν και οι δυο.
και οχι το κινητο μου ξερω πολυ καλα να το χειριζομαι και τα δαχτυλακια μου καθε αλλο παρα χοντρα ειναι.
Εσυ εφταιγες!!!αποδειξη οτι συμφωνα με τον χαρτη του φορουμ ησουν Τουρκια και οχι Ελλαδα.

- giorgos
- Αριθμός μηνυμάτων : 711
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2011
Παρ Μαρ 04, 2011 2:20 pm
Greece: How much do you like Watch my dance? -edctoday poll-
Rate the Greek entry Watch my dance in the traditional Eurovision style (1-8, 10 and 12 points)
1 (40.2 %) ξεκινησε με πανω απο 50% .. για την συγκριση εδω η κυπρος εχει 22%!
12 (17.2 %)
10 (6.7 %)
2 (5.8 %)
3 (5.8 %)
8 (5.5 %)
6 (5.5 %)
5 (4.6 %)
7 (4.3 %)
4 (4.3 %)
---
στα πρακτορεια 7η με 9η η ελλαδα
δυο δινουν αποδοση 17/1 οσο και με τον αλκαιο περσι, ενα ομως 34/1
το τελευταιο παρολα αυτα δινει 6η την ελλαδα στον ημιτελικο της και 9η στον τελικο
---
την χειροτερη υποδοχη για την ελλαδα ειχε το γαλλικο πολλ... ποτε δεν ηταν κατω απο 17η θεση!

Rate the Greek entry Watch my dance in the traditional Eurovision style (1-8, 10 and 12 points)
1 (40.2 %) ξεκινησε με πανω απο 50% .. για την συγκριση εδω η κυπρος εχει 22%!
12 (17.2 %)
10 (6.7 %)
2 (5.8 %)
3 (5.8 %)
8 (5.5 %)
6 (5.5 %)
5 (4.6 %)
7 (4.3 %)
4 (4.3 %)
---
το τελευταιο παρολα αυτα δινει 6η την ελλαδα στον ημιτελικο της και 9η στον τελικο
---
την χειροτερη υποδοχη για την ελλαδα ειχε το γαλλικο πολλ... ποτε δεν ηταν κατω απο 17η θεση!

- ????????Επισκέπτης
Παρ Μαρ 04, 2011 3:05 pm
giorgo ο 1 βαθμος ειναι με bold γιατι το esctoday κανει Bold αυτο που ψηφισε ο user που βλεπει εκεινη τη στιγμη τον πινακα ή το εκανες bold εσυ για μας?
με λιγα λογια...βρε αθεοφοβε 1 βαθμο εβαλες?
με λιγα λογια...βρε αθεοφοβε 1 βαθμο εβαλες?

- giorgos
Παρ Μαρ 04, 2011 4:28 pm
fanis1972 έγραψε:giorgo ο 1 βαθμος ειναι με bold γιατι το esctoday κανει Bold αυτο που ψηφισε ο user που βλεπει εκεινη τη στιγμη τον πινακα ή το εκανες bold εσυ για μας?
με λιγα λογια...βρε αθεοφοβε 1 βαθμο εβαλες?![]()
![]()
δεν ντρεπεσαι λιγο? απλα ηθελα να επισημανω ποιο ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο!
5 εβαλα επιεικως

alt, cοntοl, delete θελει η συμμετοχη μας φετος σε καθε επιπεδο...
δεν ξεκινησαν καλα τα πραγματα.. εκτος μας παιζουν απο τον τελικο πλεον
συγκεκριμενα το betfair
Eurovision Semi Final 1 To Qualify Betting Odds
http://www.oddschecker.com/specials/tv/eurovision/eurovision-semi-final-1/to-qualify
1 αρμενια
2 γεωργια
3 ρωσια
4 τουρκια
5 αζερμπαϊτζαν
6 σερβια
7 κροατια
8 φινλανδια
9 ουγγαρια
10 λιθουανια
---
11 νορβηγια --- πρωτο υποψηφιο κανονι
...
15 ελλαδα !!!
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Παρ Μαρ 04, 2011 4:31 pm
giorgos έγραψε:
6η η Ελλάδα στον ημιτελικό της??? Αυτο είναι πολύ χάλια ή όχι τώρα??....και 9η στον τελικό??

- giorgos
Παρ Μαρ 04, 2011 4:39 pm
Master έγραψε:giorgos έγραψε:
6η η Ελλάδα στον ημιτελικό της??? Αυτο είναι πολύ χάλια ή όχι τώρα??....και 9η στον τελικό??![]()
δυστυχως ως προς τον ημιτελικο αυτο αλλαξε...
ακομα δεν εχει καθησει η μπιλια, ας μην βγαλουμε ακομα συμπερασματα, νομιζω μεχρι τελος μαρτιου θα ειναι σαφεστερο το τι παιζει...
3/4 πρακτορεια τοποθετουν την ελλαδα οπως περσι
1 ομως την δινει εκτος τελικου
ειναι νωρις... 8α δουμε
Σελίδα 2 από 24 •
1, 2, 3 ... 13 ... 24 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|