Επίσημα αποτελέσματα τελικού
+2
Mr. Curiosity
Masilnto
6 απαντήσεις
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Επίσημα αποτελέσματα τελικού
Παρ Φεβ 22, 2013 9:30 am
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥ:
1.ALCOHOL IS FREE=>36,72% (EΠITΡΟΠΗ->16.27% ΚΟΙΝΟ->20.45%)
2.ΑΝGEL=>24,62% (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ->15.08% ΚΟΙΝΟ-> 9.54%)
3.ΟΝΕ LAST KISS=>23,54% (EΠΙΤΡΟΠΗ->11.51% ΚΟΙΝΟ->12.03%)
4.XIΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ=>15,12% (ΕΠΙΤΡΟΠΗ->7.14% ΚΟΙΝΟ->7.98%)
(ΠΗΓΗ:PAΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)
1.ALCOHOL IS FREE=>36,72% (EΠITΡΟΠΗ->16.27% ΚΟΙΝΟ->20.45%)
2.ΑΝGEL=>24,62% (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ->15.08% ΚΟΙΝΟ-> 9.54%)
3.ΟΝΕ LAST KISS=>23,54% (EΠΙΤΡΟΠΗ->11.51% ΚΟΙΝΟ->12.03%)
4.XIΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ=>15,12% (ΕΠΙΤΡΟΠΗ->7.14% ΚΟΙΝΟ->7.98%)
(ΠΗΓΗ:PAΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)
- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Απ: Επίσημα αποτελέσματα τελικού
Παρ Φεβ 22, 2013 12:15 pm
τελικά μούφα ήταν τα άλλα αποτελέσματα?
θέλουν βρίσιμο εκεί στην μελέτη που μας το παίζουν και eurofans
να υποθέσω ότι οι κυρίες του MAD και της ERT ψήφισαν koza mostra και μάλλον η βαρώνη ψήφισε Angel?
αν είχε καλύτερη εμφάνιση το Angel, ίσως να τα πήγαινε καλύτερα στο televoting
αν και δεν έχει νόημα να υποθέτουμε τώρα πια..

να υποθέσω ότι οι κυρίες του MAD και της ERT ψήφισαν koza mostra και μάλλον η βαρώνη ψήφισε Angel?

αν είχε καλύτερη εμφάνιση το Angel, ίσως να τα πήγαινε καλύτερα στο televoting

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Παρ Φεβ 22, 2013 12:19 pm
Το έκαψαν στο recap!!!Mr. Curiosity έγραψε:......
αν είχε καλύτερη εμφάνιση το Angel, ίσως να τα πήγαινε καλύτερα στο televotingαν και δεν έχει νόημα να υποθέτουμε τώρα πια..
Δε μπορώ να φανταστώ πως ήταν τυχαία και αθώα η επιλογή, με ποιο κριτήριο επιλέχθηκε αυτό το μέρος του τραγουδιού?
Η βαρώνη, ο Πυλαρινός ίσως και ο Κοντόπουλος δε νομίζω να ψήφισαν Μόστρα!
Ειδικά για τη βαρώνη είμαι 100% σίγουρη, φάνηκε από το ύφος της όταν διάβασε το νικητή!
- HOLAEuroStar
Παρ Φεβ 22, 2013 12:29 pm
Άκουσα χθες στη Μελέτη
(έχουμε πιάσει πάτο λέμε) πως πριν από 1-2 χρόνια η Μόστρας έιχe πάει στο θέατρο να δει Καπουτζίδη και του συστήθηκε λέγοντας "Κόζας, μουσικός, σε λίγο θα γίνω διάσημος και εσύ θα λες το όνομά μου" και δε μπόρεσα παρά να θυμηθώ το "Dima Bilan, me big star in Russia"
Επιτέλους αποκτήσαμε και μεις τον δικό μας Diva!!!
Εκτός λοιπόν από τη γνωριμία Καπουτζίδη-Μόστρα η μέλλουσα κυρία Κόζα είναι χωριανή της Δέσποινας....πολλές συμπτώσεις, λες???

Επιτέλους αποκτήσαμε και μεις τον δικό μας Diva!!!
Εκτός λοιπόν από τη γνωριμία Καπουτζίδη-Μόστρα η μέλλουσα κυρία Κόζα είναι χωριανή της Δέσποινας....πολλές συμπτώσεις, λες???

- HOLAEuroStar
Παρ Φεβ 22, 2013 12:33 pm
Επίσης γιατί ενώ έχουν βγει τα επίσημα αποτελέσματα, όόόόόλα τα ΜΜΕ επιμένουν πως οι βάρβαροι σάρωσαν με 48%????

- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 22, 2013 1:44 pm
HOLA έγραψε:
Ειδικά για τη βαρώνη είμαι 100% σίγουρη, φάνηκε από το ύφος της όταν διάβασε το νικητή!

- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 22, 2013 1:46 pm
Προφανώς γιατί έμειναν στα αποτελέσματα αρβίλα που κυκλοφόρησαν αρχικά.HOLA έγραψε:Επίσης γιατί ενώ έχουν βγει τα επίσημα αποτελέσματα, όόόόόλα τα ΜΜΕ επιμένουν πως οι βάρβαροι σάρωσαν με 48%????![]()
Στην τελική δεν αλλάζει κάτι βέβαια ουσιαστικά,πάλι πρώτοι είναι.
Αν και αλλιώς ακουγόταν το 48% με 20% & 18% να ακολουθούν,
και αλλιώς το 36%,με 24% και 23%.
- vandomaniac
- Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Παρ Φεβ 22, 2013 2:03 pm
HOLA έγραψε:Το έκαψαν στο recap!!!Mr. Curiosity έγραψε:......
αν είχε καλύτερη εμφάνιση το Angel, ίσως να τα πήγαινε καλύτερα στο televotingαν και δεν έχει νόημα να υποθέτουμε τώρα πια..
Δε μπορώ να φανταστώ πως ήταν τυχαία και αθώα η επιλογή, με ποιο κριτήριο επιλέχθηκε αυτό το μέρος του τραγουδιού?
Μήπως είχε προαποφασιστεί με τη σύμφωνη γνώμη όλων (όπως γίνεται στη Eurovision, αν δεν κάνω λάθος), ή είχαν ζητήσει οι καλλιτέχνες ποιό κομμάτι θέλουν να προβληθεί στο recap;
- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 22, 2013 2:16 pm
vandomaniac έγραψε:HOLA έγραψε:Το έκαψαν στο recap!!!Mr. Curiosity έγραψε:......
Μήπως είχε προαποφασιστεί με τη σύμφωνη γνώμη όλων (όπως γίνεται στη Eurovision, αν δεν κάνω λάθος), ή είχαν ζητήσει οι καλλιτέχνες ποιό κομμάτι θέλουν να προβληθεί στο recap;

Λογικά θα έδειχναν το ρεφρέν,ή το πρώτο (που ήταν μπαλάντα),ή,το δεύτερο (που ήταν ρυθμικό).
- Mr. Curiosity
Παρ Φεβ 22, 2013 2:16 pm
HOLA έγραψε:
Το έκαψαν στο recap!!!
όντως ήταν σαν να το έκαναν επίτηδες!! ωστόσο, νομίζω ότι επιλέγουν ένα συγκεκριμένο σημείο των τραγουδιών, δλδ είναι προκαθορισμένο από πριν όπως την Eurovision αλλά δεν είμαι σίγουρος! ξέρει κάποιος??
όσον αφορά για την επιτροπή, τα λέγαμε εδώ πριν λίγες μέρες για την επιλογή των προσώπων του MAD και της ERT

πιστεύω ότι ο Κοντόπουλος μάλλον ψήφισε Koza Mostra είτε ως πρώτους είτε ως δεύτερους. για τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων είμαι σίγουρος πως τους ψήφισαν

- HOLAEuroStar
Παρ Φεβ 22, 2013 2:25 pm
Δημιουργία εντυπώσεων!Masilnto έγραψε:....
Αν και αλλιώς ακουγόταν το 48% με 20% & 18% να ακολουθούν,
και αλλιώς το 36%,με 24% και 23%.

- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 22, 2013 2:58 pm
H αλήθεια είναι πως θα μπορούσε η επιτροπή να έχει διαφορετική σειρά,
παρόλη την κακή ερμηνεία της Giorginas στο δεύτερο κουπλέ.
Γιατί και οι ΚΜ είχαν παραφωνίες..
παρόλη την κακή ερμηνεία της Giorginas στο δεύτερο κουπλέ.
- HOLAEuroStar
Παρ Φεβ 22, 2013 3:21 pm
Έλα...δε το πιστεύω!!!Masilnto έγραψε:....

Δεν έχει ματαγίνει λέμε...
Παρ Φεβ 22, 2013 4:51 pm
Αφού ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί.... Για τα μάτια του κόσμου είναι επι της ουσίας η επιτροπή, αφού "πρέπει" κάθε χρόνο να βγάζει πρώτο άντε το πολύ δεύτερο αυτό που έβγαλε πρώτο το κοινό! 
Πάντως θα μπορούσαν θεωρητικά να είχαν βγάλει πρώτη την Τζωρτζίνα και δεύτερους τους αγαπημένους του Κανάκη, έτσι για να κρατήσουν τα προσχήματα, μιας και ούτως η άλλως η Τζωρτζίνα δεν θα πήγαινε....
Η Βαρώνη, Τζωρτζίνα ψήφισε... σίγουρα. Και μάλλον δεύτερη Απέργη και τρίτη την χήρα. Τελευταίους πρέπει να τους είχε τους Αγάθωνες... Ουάου... Ουάου...

Πάντως θα μπορούσαν θεωρητικά να είχαν βγάλει πρώτη την Τζωρτζίνα και δεύτερους τους αγαπημένους του Κανάκη, έτσι για να κρατήσουν τα προσχήματα, μιας και ούτως η άλλως η Τζωρτζίνα δεν θα πήγαινε....

Η Βαρώνη, Τζωρτζίνα ψήφισε... σίγουρα. Και μάλλον δεύτερη Απέργη και τρίτη την χήρα. Τελευταίους πρέπει να τους είχε τους Αγάθωνες... Ουάου... Ουάου...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 22, 2013 5:10 pm
Το recap αποφασίζεται απο τον καλλιτέχνη και όχι τελευταία στιγμή. Μου φαίνεται λογικό ο Άλεξ και η Τζωρτζίνα να επέλεξαν εκείνο το σημείο που φωνητικά, τουλάχιστον θεωρητικά θα ήταν το πιο εντυπωσιακό, ειδικά αν στην πρόβα ήταν όλα όπως πρέπει.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, και το recap των Κόζα ήταν το σημείο που ο Αγάθωνας έχασε λίγο τα λόγια.
Αν και μου άρεσε πολύ το Angel, ακόμη και αν η Τζωρτζίνα τραγουδούσε άψογα ή το recap ήταν απο άλλο σημείο, πάλι οι Κόζα θα κέρδιζαν, είναι ολοφάνερο ότι ο κόσμος ήθελε αυτούς.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, και το recap των Κόζα ήταν το σημείο που ο Αγάθωνας έχασε λίγο τα λόγια.
Αν και μου άρεσε πολύ το Angel, ακόμη και αν η Τζωρτζίνα τραγουδούσε άψογα ή το recap ήταν απο άλλο σημείο, πάλι οι Κόζα θα κέρδιζαν, είναι ολοφάνερο ότι ο κόσμος ήθελε αυτούς.
- Mr. Curiosity
Παρ Φεβ 22, 2013 6:50 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Αφού ρε παιδιά το έχουμε ξαναπεί.... Για τα μάτια του κόσμου είναι επι της ουσίας η επιτροπή, αφού "πρέπει" κάθε χρόνο να βγάζει πρώτο άντε το πολύ δεύτερο αυτό που έβγαλε πρώτο το κοινό!
ακριβώς

- sonia10
- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Φύλο :Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Πεμ Φεβ 28, 2013 10:16 pm
Mastiha έγραψε:Το recap αποφασίζεται απο τον καλλιτέχνη και όχι τελευταία στιγμή. Μου φαίνεται λογικό ο Άλεξ και η Τζωρτζίνα να επέλεξαν εκείνο το σημείο που φωνητικά, τουλάχιστον θεωρητικά θα ήταν το πιο εντυπωσιακό, ειδικά αν στην πρόβα ήταν όλα όπως πρέπει.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|