2ος Ημιτελικός
+6
sonia10
Master
cst003
HOLA
Masilnto
Romanus
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: 2ος Ημιτελικός
Πεμ Μαρ 28, 2013 4:40 pm
Από τον δεύτερο ημιτελικό,ποτέ δεν έχει προκριθεί χώρα από τη θέση εμφάνισης ν.5.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 28, 2013 4:51 pm
Στο escnation αναφέρουν μια διαφορετική οπτική για την τοποθέτηση της Ρουμανίας στο ν.17 
The show ends with the Romania, possibly to make sure any possible ear
damage it may cause televoters, will not stop them from hearing the
other entries.

other entries.
Πεμ Μαρ 28, 2013 4:54 pm
Masilnto έγραψε:Στο escnation αναφέρουν μια διαφορετική οπτική για την τοποθέτηση της Ρουμανίας στο ν.17
other entries.
Η μόνη μου και τελευταία ελπίδα αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα του δεύτερου ημιτελικού του 2009, οπου το τότε τσίρκο με τα γεροντούντουλα της Ολλανδίας εμφανιζόταν τελευταίο και πάτωσε. Τι καλά που θα ήταν ένα τέτοιο deja vu!

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 28, 2013 9:13 pm
Από αυτόν τον ημιτελικό (και μέχρι να δω τις πρόβες,όπου και μπορεί να αλλάξω γνώμη για κάποιες συμμετοχές)
βλέπω να προκρίνονται:
Γεωργία-Νορβηγία-Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα-Ισραήλ-Ελβετία-Ρουμανία-Ισλανδία
και για τις δύο υπολειπόμενες θέσεις,έχω τρεις χώρες Φινλανδία-Μάλτα-Βουλγαρία.
βλέπω να προκρίνονται:
Παρ Μαρ 29, 2013 12:05 am
Masilnto έγραψε:Από αυτόν τον ημιτελικό (και μέχρι να δω τις πρόβες,όπου και μπορεί να αλλάξω γνώμη για κάποιες συμμετοχές)
βλέπω να προκρίνονται:
Ελβετία σίγουρα μέσα και Αρμενία σίγουρα έξω; Μ'αρέσει το σενάριο! Αρκεί να μην πάθουν Μαυροσαββατίτιδα οι επιτροπές!

Παρ Μαρ 29, 2013 12:31 am
Το ρεκαπ του 2ου ημιτελικού
Να προσθέσω οτι και η Βουλγαρία έχει πολύ καλή κλήρωση, ενώ μας φοβάμαι παααρα πολύ στις επιτροπές με αυτήν την κλήρωση....
Να προσθέσω οτι και η Βουλγαρία έχει πολύ καλή κλήρωση, ενώ μας φοβάμαι παααρα πολύ στις επιτροπές με αυτήν την κλήρωση....

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 12:34 am
Αν μπει διάλειμα ανάμεσα στο 8 και στο 9,ενδέχεται να χάσουμε κάτι ψηλά και στο televoting.
Εγώ νομίζω επίτηδες έβαλαν την Ελλάδα στο 9,γιατί ούτως ή άλλως στις επιτροπές δεν θα πάμε λογικά τόσο καλά,
και είναι ο μόνος τρόπος να περιοριστεί και το televoting μας.
Εγώ νομίζω επίτηδες έβαλαν την Ελλάδα στο 9,γιατί ούτως ή άλλως στις επιτροπές δεν θα πάμε λογικά τόσο καλά,
Παρ Μαρ 29, 2013 12:44 am
Masilnto έγραψε:Αν μπει διάλειμα ανάμεσα στο 8 και στο 9,ενδέχεται να χάσουμε κάτι ψηλά και στο televoting.
Να σου πω, το ψιλοπερίμενα οτι θα μας βάλουν 9. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά το δικό μας 9άρι σε συνδυασμό με αυτό του Μαυροβουνίου φοβάμαι οτι είναι και ένα "μήνυμα" για το με πόση στοργή θα μας φερθούν και στην κλήρωση του τελικού, αλλά και οι επιτροπές, γενικά...

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Παρ Μαρ 29, 2013 12:49 am
Ότι φοβάστε τώρα ότι δε θα περάσουμε! Ρε εδώ ήρθε η Ελευθερία ΄πέρσι 3η στις επιτροπές!!! Πού να το πεις αυτό;;;;
Χτες μιλάγαμε με ένα φίλο μου και του είπα ότι στον τελικό θα έχουμε το 01. Ή εμείς ή η Δανιμαρκία. Είναι τα ΜΟΝΑ ιδανικά τραγούδια για να ξεκινήσει ένας διαγωνισμός όπως τον έχουν φανταστεί οι Σουηδοί. Αλλά επειδή αποκλείεται να βάλουν τους γηείτονές τους πρώτους....το έχω σχεδόν σίγουρο

Χτες μιλάγαμε με ένα φίλο μου και του είπα ότι στον τελικό θα έχουμε το 01. Ή εμείς ή η Δανιμαρκία. Είναι τα ΜΟΝΑ ιδανικά τραγούδια για να ξεκινήσει ένας διαγωνισμός όπως τον έχουν φανταστεί οι Σουηδοί. Αλλά επειδή αποκλείεται να βάλουν τους γηείτονές τους πρώτους....το έχω σχεδόν σίγουρο
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Παρ Μαρ 29, 2013 12:49 am
Masilnto έγραψε:Αν μπει διάλειμα ανάμεσα στο 8 και στο 9,ενδέχεται να χάσουμε κάτι ψηλά και στο televoting.
Μα τόοοσο απροκάλυπτα πια, την Ελλάδα 9η....αντε καλά μας πείσατε για το όλο κόνσεπτ σας....

Οχι,οχι, οχι δεν προωθούν Νορβηγία και Γεωργία!!!!! (ποιος τα λέει αυτα??)

Το Σαν Μαρίνο πάει περίπατο,εμ Βαλεντίνα μου άμα δεν σε θέλει το γ............!!!!!

Στα θετικά ότι είμαστε ανάμεσα σε δύο ύπνους Ισραήλ και Ισλανδία.

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 12:53 am
Να επισημάνω κάτι πάνω σ'αυτό,είναι τα δύο τραγούδια στο δεύτερο μισό των ημιτελικών,που μπορεί για τους διοργανωτές να βγάζουν μια καφρίλα,γι'αυτό και τα έβαλαν στο 9.Και μη μου πείτε για τη Ρουμανία,γιατί πριν λίγο διάβασα τη δήλωση του Bjorkman.Gresk Einherjar έγραψε:αλλά το δικό μας 9άρι σε συνδυασμό με αυτό του Μαυροβουνίου φοβάμαι οτι είναι και ένα "μήνυμα"

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 12:54 am
Θα γίνει κλήρωση.cst003 έγραψε:Ότι φοβάστε τώρα ότι δε θα περάσουμε! Ρε εδώ ήρθε η Ελευθερία ΄πέρσι 3η στις επιτροπές!!! Πού να το πεις αυτό;;;;![]()

Παρ Μαρ 29, 2013 12:54 am
cst003 έγραψε:Ότι φοβάστε τώρα ότι δε θα περάσουμε! Ρε εδώ ήρθε η Ελευθερία ΄πέρσι 3η στις επιτροπές!!! Πού να το πεις αυτό;;;;![]()
Όχι, εγώ δεν φοβάμαι τίποτα τέτοιο. 100% τελικό είμαστε. Απλά δεν θα μου άρεσε να δω καμμιά 21η θέση στον τελικό...

Μασιλντο τι είπε ο Bjorkman?
- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 12:55 am
Τώρα που άκουσα το ρικάπ που έβαλε ο Κώστας,Master έγραψε:
διαπίστωσα ΠΟΣΟ μπαμ κάνει που έβαλαν 3 συνεχόμενες μπαλάντες πριν τη Νορβηγία.

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 12:57 am
Eίναι το πρώτο-πρώτο άρθρο http://esckaz.com/2013/Gresk Einherjar έγραψε:
Παρ Μαρ 29, 2013 12:57 am
Masilnto έγραψε:Τώρα που άκουσα το ρικάπ που έβαλε ο Κώστας,Master έγραψε:
διαπίστωσα ΠΟΣΟ μπαμ κάνει που έβαλαν 3 συνεχόμενες μπαλάντες πριν τη Νορβηγία.
Και αμέσως μετά, τις 4 νότες επι τριλέπτου της Αλβανίας, και στο καπάκι πάλι μπαλλάντα....

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 12:59 am
Γιατί δηλαδή κύριε Bjorkman η Ρουμανία,και όχι η Ελλάδα?Ας γινόταν τούμπαλιν,να πάει ο Καίσαρ στο 9.
Παρ Μαρ 29, 2013 1:01 am
http://esckaz.com/2013/[/quote[/url]]Masilnto έγραψε:Eίναι το πρώτο-πρώτο άρθρο [url=http://esckaz.com/2013/Gresk Einherjar έγραψε:
Άμα κουβαλάνε και οι επιτροπές τα μυαλά του Bjorkman, τον βλέπω τον βρυκόλακα να καταλήγει τοπ10 τελικού, την πίεσή μου 23 και την τι-βι μου στο δρόμο!

- cst003
Παρ Μαρ 29, 2013 1:02 am
Μετά από τόσα χρόνια ασχολίας με το διαγωνισμό έχω μάλλον βγάλει το συμπέρασμα ότι η σειρά εμφάνισης "ευθύνεται" το ΠΟΛΥ για ένα 5-10% του αποτελέσματος....
Τρανταχτά παραδείγματα και πρόσφατα μάλιστα, η Βοσνία το '11 και η Αλβανία πέρσι.
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΑ. period.
Τρανταχτά παραδείγματα και πρόσφατα μάλιστα, η Βοσνία το '11 και η Αλβανία πέρσι.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 1:02 am
Cst003,όχι δεν φοβόμαστε για αποκλεισμό της Ελλάδας.
Αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού,είναι πολύ κουλός!
Σε όλα τα υπόλοιπα τα πήγαν καλά (πρώτο μισό πρώτου ημιτελικού,δεύτερο μισό πρώτου ημιτελικού,πρώτο μισό δεύτερου ημιτελικού)
Αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού,είναι πολύ κουλός!
Σε όλα τα υπόλοιπα τα πήγαν καλά (πρώτο μισό πρώτου ημιτελικού,δεύτερο μισό πρώτου ημιτελικού,πρώτο μισό δεύτερου ημιτελικού)
- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 29, 2013 1:05 am
Κατά συνέπεια σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,η Ανούκ πρέπει να περάσει τελικό.cst003 έγραψε:Μετά από τόσα χρόνια ασχολίας με το διαγωνισμό έχω μάλλον βγάλει το συμπέρασμα ότι η σειρά εμφάνισης "ευθύνεται" το ΠΟΛΥ για ένα 5-10% του αποτελέσματος....
Παρ Μαρ 29, 2013 1:05 am
cst003 έγραψε:Μετά από τόσα χρόνια ασχολίας με το διαγωνισμό έχω μάλλον βγάλει το συμπέρασμα ότι η σειρά εμφάνισης "ευθύνεται" το ΠΟΛΥ για ένα 5-10% του αποτελέσματος....
Ας μην είχε το όνομα ο μπαμπόγερος και ας έγραφε από κάτω Montenegro, να σου'λεγα εγώ τι "καλό" αποτέλεσμα που θα είχε.
Για την κακιά μάγισσα δεν μπορώ να πω κάτι, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Άρεσε...

- cst003
Παρ Μαρ 29, 2013 1:07 am
Περασμένες στον τελικό ήδη:
Άγιος - Αζερμπαϊτζάν - Βουλγαρία - Ισλανδία - Ελλάδα - Ισραήλ - Νορβηγία - Γεωργία
Για τις 2 θέσεις θα παλέψουν - κατ' εμέ - 3 χώρες:
Ελβετία - Ουγγαρία - Αρμενία
....οι υπόλοιπες όπως λέει και ο Κώστας...Μπρατισλάβα 2014.
Σκέψου να πούμε Βαντούζ 2014 !!!!!!!
Άγιος - Αζερμπαϊτζάν - Βουλγαρία - Ισλανδία - Ελλάδα - Ισραήλ - Νορβηγία - Γεωργία
Για τις 2 θέσεις θα παλέψουν - κατ' εμέ - 3 χώρες:
Ελβετία - Ουγγαρία - Αρμενία
....οι υπόλοιπες όπως λέει και ο Κώστας...Μπρατισλάβα 2014.

Σκέψου να πούμε Βαντούζ 2014 !!!!!!!

- cst003
Παρ Μαρ 29, 2013 1:09 am
Τη φωνή την έχει, το κομμάτι το έχει, άμα βγει σαν φτωχοσυμπεθέρα στη σκηνή.....τι να πω....Στο ρικάπ πάντως ξεχωρίζει ωσάν τη μύγα μές στο γάλα....Masilnto έγραψε:
Κατά συνέπεια σύμφωνα με τα λεγόμενά σου,η Ανούκ πρέπει να περάσει τελικό.
Παρ Μαρ 29, 2013 1:10 am
Περασμένη ήδη η χρυσαλλίδα; Από το 2; Χωρίς ουτε καν την Ιταλία;;; 
Και η νυφούλα μου;;;

Και η νυφούλα μου;;;

Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|