The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 Empty Απ: 2ος Ημιτελικός

Τετ Μάης 15, 2013 5:35 pm

Master αμα δεν σε γλυκάνει ούτε και με αυτό η Κρίστα, τότε είσαι πολύ απάνθρωπος 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 4111112379

Εγώ σε παντρεύομαι Κρίστα μου!! 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 007 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 007 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 007
peggy
peggy
Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : Αθήνα
ΧιούμορHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!

2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 Empty ΟΛΕΣ οι πρόβες του δεύτερου ημιτελικού από το Eurovision.tv

Τετ Μάης 15, 2013 6:07 pm
Με καθυστέρηση, η γνώμη μου για τα τραγούδια του ημιτελικού μας μετά τη 2η πρόβα τους...
1. ΛΕΤΟΝΙΑ- PeR - Here We Go

Γιατί πηδάνε σαν κατσίκια τα αγόρια με τα Λαμέ;;;
Επίσης, στο here we goooo ο ρυθμός κάτι άλλο Γιουροβιζιονικό μου θυμίζει αλλά δε μπορώ να προσδιορίσω ΤΙ...
Πού gay friendly συμμετοχή, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι "παιδάκια" της Ρωσίας, ΔΕΝ αποκλείω τίποτα...

2. ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - Valentina Monetta - Crisalide

Το more ... her! (όπως δήλωσε "this time is more me") μου αρέσει, και το θέλω τελικό...

3. Π.Γ.Δ.Μ. - Esma & Lozano - Pred Da Se Razdeni

Α πα πα πα πα!!!
Μια χαρά ήταν ο νεαρός στο κομμάτι που τραγουδούσε μόνος του...
Τι του την φόρτωσαν την κακόγουστη λατέρνα που νομίζει πως είναι στο πανηγύρι του χωριού της;;;
Από το 1:12 και μετά (λίγο μετά που βγήκε η λατέρνα δηλαδή) μαύρισε η οθόνη μου... ΤΥΧΑΙΟ??? Twisted Evil
Χρειάστηκε να κάνω ανανέωση για να το δω το βίντεο... green
(όχι ότι θα έχανα και πολλά αν δεν το έβλεπα)

4. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ - Farid Mammadov - Hold Me

Βρίστε με, αλλά εμένα αυτή η παραδοσιακή Razz Razz Razz Αζέρικη συμμετοχή μου αρέσει...
Και σαν τραγούδι, και σαν παρουσίαση είναι όμορφο...
Και μια και είναι Έλληνα συνθέτη, πιστεύω πως αν το είχαμε στείλει εμείς θα μιλούσαμε και για συμμετοχή βραβείου!
Φυσικά, επειδή είναι Αζέρ, μέχρι 2 του δίνω περιθώριο να φτάσει! Ο κόσμος ΔΕ θέλει να ξαναπάει Μπακού! Πρέπει να ξεχαστεί η περσινή εμπειρία πρώτα...

Πάντως, μπράβο στους Αζέρους που δεν "έχωναν λεφτά" στο διαγωνισμό μέχρι να κερδίσουν, αλλά εξακολουθούν να προσέχουν τις συμμετοχές τους...
Να λέμε τα στραβά τους, αλλά να λέμε και τα καλά τους!

5. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - Krista Siegfrids - Marry Me

Μπορεί να πάει να κάνει παρέα στις Σέρβες η καραΚΙΤΣαρία;;;
Αν και φοβάναι πως δε θα πάει, γιατί είναι "πιασ'αρικος" ρυθμός, και κακά τα ψέματα, φωνητικά είναι καλή...
Άσε που θα την ψηφίσουν όλες οι γεροντοκόρες της Ευρώπης!!!

6. ΜΑΛΤΑ - Gianluca - Tomorrow

Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά ευχάριστο και μου βγάζει και κάτι σε "παρείστικο" το όλο στήσιμο... Δε θα με χαλάσει αν περάσει... Κάθε άλλο μάλιστα!
Αυτός έχει πολύ καρτουνίστικη φάτσα, και νομίζω θα τον βοηθήσει...

7. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov - Samo Shampioni

ΠΩ ΠΩ ΒΑΒΟΥΡΑ!!!! What a Face 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3018454671
ΑΝ σωθείς καλή μου Ελίτσα, θα είναι από τη γέφυρα με τα τύμπανα...
Αλλά βλέπω ΠΟΛΥ πιθανό να βλέπεις τον τελικό αγκαζέ με την Έσμα... Τώρα, αν θα φοράτε κόκκινα, δικό ΣΑΣ θέμα!

8. ΙΣΛΑΝΔΙΑ - Eythor Ingi - Ég Á Líf

Δεν ξέρω αν ο μακρυμάλλης μπουχεσάκος θα καταφέρει να περάσει, που θα το ήθελα, αλλά είναι ΒΑΛΣΑΜΟ για τα αυτιά μετά τη Βουλγάρικη φασαρία...
Προσωπικά μου αρέσει...

9. ΕΛΛΑΔΑ - Koza Mostra feat. Agathon Iakovidis - Alcohol Is Free

Δε μας φταίγαν τα ουισκάκια, μπόμπα ήταν τα παγάκια!!! 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3902331862 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3902331862 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3902331862

Αξιοπρεπές στήσιμο, σε ένα τραγούδι που σαν ιδέα είναι πρωτότυπο και θα μπορούσε να έχει βγει πολύ καλό, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου με το εκνευριστικά επαναλαμβανόμενο και ανούσιο Alcohol is free, σε ντεσιμπέλ που πλησιάζουν της Ελίτσας στο πιο "μπρουτάλ"...
Ο Αγάθωνας πραγματικά ΜΟΡΦΗ!!! Το κομπολογάκι στο μπαγλαμαδάκι και το ΓΕΙΑ ΜΑΣ στο τέλος, εμπνευσμένα...
Τα φωτάκια στα όργανα καθόλου πρωτότυπα, ΑΛΛΑ με σβηστά τα φώτα θα γράψει καλά on camera...
Μας εύχομαι το καλύτερο... 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 2150214842 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 2717653341 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 2150214842

10. ΙΣΡΑΗΛ - Moran Mazor - Rak Bishvilo

Καλή μου Μοράν με την ΥΠΕΡΟΧΗ φωνή...
Τα φορέματα - γοργόνα είναι για "ανορεξικές" σαν την Ουκρανή... Και στο λέει αυτό μία επίσης ευτραφούλα green , που έχει στερηθεί στο ντύσιμο πολλά πράγματα που της άρεσαν (στους άλλους)... Όμως το θέμα δεν είναι μόνο ΤΙ μας αρέσει, αλλά και ΤΙ μας πάει!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα να μην έχεις την τύχη της Μαντούς του 2003, που έκανε παρόμοιο λάθος με εσένα, κι ενώ έχει μία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ φωνή όλοι επικεντρώθηκαν στο το αν θα σκιστεί το φόρεμα "άνωθεν"... Εσένα ισχύει το ίδιο για το "πισω-κάτωθεν"... Ελπίζω ο σκηνοθέτης να σώσει την κατάσταση...

11. ΑΡΜΕΝΙΑ - Dorians - Lonely Planet

Οϋτε κρύο ούτε ζέστη...
Τουλάχιστον όπως το βλέπω από την ανεπίσημη λήψη... Ίσως τηλεοπτικά να δείξει εντυπωσιακό...
Αρμενία είναι, έχει πιθανότητες, αλλά νομίζω πως αν τα καταφέρει θα είναι στις "εκπλήξεις"...

12. ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ByeAlex - Kedvesem

Διαφορετικό αλλά μονότονο... Ευτυχώς που έχει χαρούμενα γραφικά γιατί θα θέλαμε αντικαταθληπτικά...
Άσε που στο τέλος φαίνεται σαν να βαρέθηκε και ο ίδιος... Suspect

13. ΝΟΡΒΗΓΙΑ - Margaret Berger - Feed You My Love

Ξεκινάει πάρα πολύ αγχωμένα (και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί confused )... Τραγούδι που κάνει τη διαφορά και θα περάσει άνετα τελικό (εκτός απροόπτου φυσικά)...
Στον τελικό, όμως, δεν το έχω για πολύ άνετο... 5 - 10 νομίζω θα παίξει...
Το φόρεμα της δε μου αρέσει καθόλου...

14. ΑΛΒΑΝΙΑ - Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet

Βρε καλώς τη γειτόνισσα με τους wanna be ροκάδες!!!
Τίρανα ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
Αυτό που με λυπεί περισσότερο από το να το ακούσω, είναι πως εκτός απροόπτου θα είναι το 12άρι μας στον ημιτελικό...

15. ΓΕΩΡΓΙΑ - Nodi Tatishvili & Sophie Gelovani - Waterfall

Ατμοσφαιρικό, πολύ καλές φωνές! Μου αρέσει...
ΧΑΛΑΡΑ τελικό...

16. ΕΛΒΕΤΊΑ - Takasa - You And Me

Εγώ θα "ποντάρω" σε αυτό το αουτσάιντερ!
Ελπίζω μόνο να αντέξει ο παππούς μέχρι το Σάββατο! green

17. ΡΟΥΜΑΝΊΑ - Cezar - It's My Life

ΧΩΡΙΣ σχόλια για τον δράκουλα με το φούξια φουλάρι που του τραβάνε τις τρίχες από τα @@ όταν τραγουδάει!!!
peggy
peggy

Τετ Μάης 15, 2013 6:22 pm
Και η Βαθμολογία μου...
1π --> Αρμενία, ΟΚ κάπου έπρεπε να δώσω
2π --> Μάλτα, είχαν και αξιόλογο βίντεο
3π --> Ισλανδία, γιατί και οι μπουχεάκοι έχουν ψυχή! Razz
4π --> Ελβετία, σας το έχω πει ότι μου αρέσουν!
5π --> Ελλάδα, για τα αγόρια με τις φούστες!!! Razz και τον ΑΓΑΘΩΝΟΥΚΟ
6π --> Νορβηγία, το ότι είπα πως κάνει διαφορά και περνάει χαλαρά δε σημαίνει πως δεν έχω κομμάτια να μου αρέσουν περισσότερο...
7π --> Αζερ, με αγάπη!!!
8π --> Ισραήλ, ελπίζοντας να βγει καλή στο "γυαλί" η μπατάλω!
10π --> Γεωργία, μην πέσετε (ΑΚΟΜΗ) να με φάτε, σας έχω και άλλο "αγαπημένο" για μετά!
και ....
τα τα τα τα τα τα!!! 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 1891303514 τα τα τα τα τα τα!!!
12π --> Σαν Μαρίνο!, ΤΩΡΑ χώστε ελεύθερα!!!!
vandomaniac
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011

Τετ Μάης 15, 2013 7:23 pm
Άσχετο, αλλά αυτηνής της ding dong άνετα της έριχνα μπούφλα!! Δεν είστε φαβορί μαντάμ, δεν ασχολείται κανείς μαζί σας. Πείτε το τραγουδάκι σας και αφήστε μας στην ησυχία μας!!
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Τετ Μάης 15, 2013 7:25 pm
vandomaniac έγραψε: δεν ασχολείται κανείς μαζί σας.
Ακριβώς γι'αυτό τα κάνει όλα αυτά 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 4111112379
vandomaniac

Τετ Μάης 15, 2013 7:26 pm
Μα με σατανίζει που λέει και μία φίλη μου! Τα ίδια έκανε και η Ρουσλάνα το 2004, αλλά τουλάχιστον εκείνη είχε και λόγο!
vandomaniac

Τετ Μάης 15, 2013 7:30 pm
Επίσης, διαβάζω σε διάφορα blogs από 'δω κι από 'κει για την πρώτη πρόβα του δεύτερου ημιτελικού για το πόσο πολύ εντυπωσίασαν τα παιδιά και πολύ ενθουσιάζομαι να ξέρετε!! Χαχα!! Μέχρι και για πρώτη θέση στον ημιτελικό γράφουν.
Δεν ξέρω αν θα συμβεί, μακάρι να γίνει, σίγουρα πάντως έχει αποκτήσει υποστηρικτές το κομμάτι.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι αυτό που έχουν καταφέρει τα παιδιά στο Μάλμε (και μιλάω μόνο για τους Κόζα Μόστρα γιατί ο Αγάθωνας φαίνεται να ψιλοβαριέται, συν ότι δε μιλάει και Αγγλικά) είναι πραγματικά αξιέπαινο. Φαίνεται ότι έχουν κερδίσει πολύ κόσμο και νομίζω ότι τελικά θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι εγώ προσωπικά τους είχα αδικήσει και υποτιμήσει.
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας

Τετ Μάης 15, 2013 7:30 pm
The stage is now for Greece: Forget what you knew about
the Greek song so far: A FANTASTIC show, a GREEK PARTY is set on stage
and Maria Lyraraki (choreographer) has done amazing job. Great vocals,
great outfits, great camera work. My God! Can this bring Greece to Top 5
all of the sudden? The last part with Agathonas cheering “Gia mas” and
plays with his moustache is SUBERB idea! To the final for sure. Israel
is next: Moran is all dressed up. Despite I don’t like the song which
is a bit out of my taste I have to admit this one will be to the final
because of two things: great vocals (one of the best this year) and
because of the sentiment the tune brings out. One of the best moments
(although I repeat, I would never listen to it outside this contest).
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Τετ Μάης 15, 2013 11:13 pm
Πριν από λίγο στη Jury Rehearsal η Ελλάδα έκανε μια καλή εμφάνιση !
peggy
peggy

Τετ Μάης 15, 2013 11:19 pm
http://eurovisionireland.net/[/mention] έγραψε:Latvia

Party Time as Groupa “Per” urge you to follow them. “Her We Go” had the audience dancing, fist pumping (steady on) and pure Latvian genius. Watch this one sneak into the final!

San Marino

Giving Birth on stage to an Ikea light fixture never sounded so good! Valentina gave it 100% throughout the contractions and the audience went wild for the song. Back in the game with the help of the crowd reaction.

FYR Macedonia

Esma and Lozano have just made sure that we have a Balkan Act in the Grand Final. Lozano still without his glasses and is even cuter than you can imagine. Esma was the Gypsy Diva that we all love and the audience went wild for them. Welcome to the Final Macedonia – “Before The Dawn” too. FAB.COM

Azerbaijan

Farid and his “Big Box of Tricks” still leaves me breathless. Looking like a Heart throb as Elaine and I will testify to. Massive audience reaction and rightly so. Baku anyone?

Finland

Even I could be tempted to tie the knot after Krista got all fruity on stage with her bridesmaids. The Kiss of Life at the end of the song will leave you breathless and begging for more. Never mind Katy Perry “Kissing a Girl and liking it” – many a Eurovision fan could be tempted to after that performance

Quick dash to do a pod cast

Malta

Gianluca and Team Malta have charmed 11 thousand people in the stadium. Gianluca was note perfect and had the biggest smile of Eurovision so far. I want to sit on Gianluca’s park bench with him and the gang – LOVED IT!!

Bulgaria

Never mind banging their drums but I would be banging my head off a brick wall right now if I was the Bulgarian Delegation – why could Elitsa and Stoyan not performed like this all week long. It all clicked like the final piece of a giant drumming Rubix Cube! I have to now look at my Top 10 songs again – Thanks for a numerical headache Bulgaria – Grrrrrrrrr!!

Iceland

My Mother told me never to trust a man with long hair but I would trust Eypor with my first born child after that performance. Haunting and stunning at the same time with a sensational note that seems to last a lifetime. This has to make the final.

Greece

Opa and I want a black and white kilt now!! With the lack of Balkan countries in the Grand Final this could clean up anything from 60 points plus from that part of Europe alone. One question – are they wearing the kilts in the true Scottish Style – I will literally go undercover to find that out for you!

Israel

Moran sings with passion like the Israeli fans did in the audience. Another Barbara Dex nominee here and it detracts from the performance. Let me bring Moran out for a day of shopping in Malmo and we can ensure the look is right. At the moment poor Moran has been styled as Linda Woodruff.

Armenia

This is looking and sounding great. Authentic is the word that comes to mind when looking at the Armenian act. These are a cool group of guys that you know you could have a pint and some craic with – the Irish Craic and not the narcotic!

Hungary

“Bish Bash Bosh” and this is ticking all the boxes tonight. I almost felt a little sea sick – not from the song or performance – but from the unified swaying in the hall for this one. Would be happy to see this make the final.

Norway

How ironic that before the show we say Margaret Berger eating a “Burger” a few tables down from us. Life imitating art? “I Feed You My Love” – well Europe will be feeding her “POINTS” – AMAZING!!!
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Τετ Μάης 15, 2013 11:43 pm
cst003
cst003
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο : Άντρας Τόπος : Athens

Τετ Μάης 15, 2013 11:55 pm
Τελικά....πλάκα πλάκα....."φωτιά" είναι και ο ημιτελικός μας.
Θα κλάψουνε μανούλες αύριο....
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Πεμ Μάης 16, 2013 12:04 am
Καίσαρ-Ελίτσα-Θωρ οι πρώτοι που πρέπει να ανησυχούν... 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 71255287
cst003
cst003

Πεμ Μάης 16, 2013 12:05 am
Χου ιζ Θορ?? Χελπ με πληζ!!
cst003
cst003

Πεμ Μάης 16, 2013 12:07 am
Αυτό που προέκυψε σήμερις, η ξαφνική αγάπη στο Φυρομ γιατί λέει άμα δεν περάσει δεν θα έχουμε καμμία χώρα απ' τα Βαλκάνια στο τελικό! Αν το δω κι αυτό...τί να πω....
EVfan
Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011

Πεμ Μάης 16, 2013 12:09 am
lol!

Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Πεμ Μάης 16, 2013 12:10 am
cst003 έγραψε:Χου ιζ Θορ?? Χελπ με πληζ!!

2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 Images?q=tbn:ANd9GcT6Hz8EdUXHahTDlj8-eK5l3X_pjk7nm6DoBYgo03w5Xol7ZitZb7Azxlvj

Μάντεψε Laughing
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Μάης 16, 2013 12:19 am
Η προβλέψη μου για τις δέκα θέσεις που οδηγούν στον Τελικό:
Αζερμπαϊτζάν-Νορβηγία-Γεωργία-Ελλάδα περνάνε άνετα.
Μάλτα-Ισραήλ-Ισλανδία-Φινλανδία λογικά ναι.
Και μένουν άλλες δύο θέσεις,ρισκάρω και θα πω Ρουμανία-Αλβανία.
peggy
peggy

Πεμ Μάης 16, 2013 12:35 am
ΠΡΟΒΛΕΨΗ...
1. Νορβηγία
2. Αζερ
3. Ελλάδα
4. Ισραήλ
5. Γεωργία
6. Ισλανδια
7. Αγ. Μαρίνος
8. Μάλτα
9. Ελβετία
10. Λετονία ή Φινλανδία
peggy
peggy

Πεμ Μάης 16, 2013 12:50 am
cst003 έγραψε:Αυτό που προέκυψε σήμερις, η ξαφνική αγάπη στο Φυρομ γιατί λέει άμα δεν περάσει δεν θα έχουμε καμμία χώρα απ' τα Βαλκάνια στο τελικό! Αν το δω κι αυτό...τί να πω....
2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3233328778 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 1747192130 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3233328778
Εν τω μεταξύ, ας τους ενημερώσει 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 71255287 κάποιος ότι Βαλκάνια είναι και η Αλβανία και η Ρουμανία...
Κι φυσικά ΚΑΙ εμείς, και ας το "ξεχνάμε" και οι ίδιοι... green 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3244844885
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Μάης 16, 2013 11:15 am
προβλεψη για τις δεκα χωρες που θα περασουν με σειρα εμφάνισης:
1.Σαν Μαρίνο
2.Αζερμπαιτζάν
3.Μάλτα
4.Βουλγαρία
5.Ελλάδα
6.Ισραήλ
7.Αρμενία
8.Νορβηγία
9.Αλβανία
10.Ελβετία
άφησα εκτός: Λετονία,Φύρομ,Φινλανδία,Ισλανδία,Ουγγαρία,Γεωργία και Ρουμανία
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Μάης 16, 2013 12:55 pm
Δηλώσεις μετά την χθεσινή απογευματινή πρόβα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Πεμ Μάης 16, 2013 1:50 pm
Οι 4 πρώτες χώρες στον ημιτελικό μας (με τυχαία σειρά) θα είναι Αζερμπαιτζαν , Γεωργία , Ελλάδα , Νορβηγία. Μην ακούω χαζομάρες ότι η Ελλάδα παίζει να είναι εκτός τελικού επειδή πέρασε το Βέλγιο και η Λιθουανία από τον 1ο ημιτελικό (δεν συνδέονται με κανένα τρόπο τα 2 γεγονότα).Μέσα θα είναι σίγουρα και η παχουλο-α-κομψη Μοραν , o Μαλτέζος , όπως και ο Ισλανδός , άρα έχουμε 7 σίγουρες θέσεις για τον τελικό .Μένουν λοιπόν 3 ακόμα θέσεις.Ο δικός μας ημιτελικός είναι πολύ πιο ρευστός από τον πρώτο.Η Βουλγαρία θα είναι πιθανότατα η 8η που θα προκριθεί με πιθανότερες τις Φινλανδία και Αρμενία για τις 2 τελευταίες θέσεις.Αυτό που με προβληματίζει με τη Φινλανδία είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα ψηφιστεί από τις επιτροπές , ειδικά από τη στιγμή που στο ημιτελικό υπάρχει η Ελλάδα , η οποία μπορεί ευκολότερα να πάρει την ψήφο της fun συμμετοχής μιας και είναι κατά πολύ καλύτερα στημένη από την αντίστοιχη της Φινλανδίας. Ισχυρά αουτσάιντερ η Αλβανία και η Ουγγαρία.Η πρώτη έχει Ελλάδα , Ιταλία , Ελβετία , Σκόπια που αποτελούν καλές τις φίλες , ενώ από την άλλη περιμένω να κάνει μαγείρεμα με το Σαν Μαρίνο και να ανταλλάξουν δωδεκάρια μιας και οι 2 θα ψηφίσουν με επιτροπή. Η Ουγγαρία από την άλλη μπορεί να αποτελέσει την περίπτωση Βελγίου ειδικά αν την σπρώξουν οι επιτροπές.Ίδωμεν...

υγ...Κώστα έχουμε 10/10 , αλλά δύσκολο το βλέπω να πέφτουμε μέσα 100% , όλο και κάποια παλαβομάρα θα περάσει..Λες να είναι η πρασινομάτα γεροντοκόρη ή ακόμα χειρότερα ο Δράκουλας ; Laughing
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Μάης 16, 2013 1:58 pm
Mόλις είδα στη τηλεόραση τα πλάνα που θα έχει η συμμετοχή μας το βράδυ.
Δεν θα μιλήσω! cheers 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 2653846087 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3612123389 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3203236809 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 2717653341 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3776520731
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder

Πεμ Μάης 16, 2013 2:00 pm
Το μόνο παράπονό μου,αν θέλετε,είναι αυτή η έρμη η εισαγωγή του κομματιού,
ακούγεται μία φωνούλα (έχω εντοπίσει ποιανού είναι Suspect ) που χαλάει την αρμονική μελωδία.
Αλλά τέλος πάντων,μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 2ος Ημιτελικός - Σελίδα 4 3233328778
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης