Top 39
+3
Master
Romanus
Masilnto
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5 

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Top 39
Σαβ Μαρ 23, 2013 1:09 am
Όποιος έχει διάθεση & υπομονή,
ας καταθέσει και την ιεραρχημένη λίστα όλων των φετινών συμμετοχών!
Απ: Top 39
Σαβ Μαρ 23, 2013 1:16 am
Masilnto έγραψε:Όποιος έχει διάθεση & υπομονή,
Θα ήθελα πολύ να το ποστάρω, μάλιστα έχω ήδη πρόχειρο τοπ39, αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι σίγουρα θα αλλάξει στην πορεία..... αν βέβαια πιο πολύ ψήνεστε για τα κυνικά σχόλια, να το κάνω

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 23, 2013 1:16 am
Μπορείς να το διαφοροποιείς/αλλάξεις στην πορεία!Gresk Einherjar έγραψε:Masilnto έγραψε:Όποιος έχει διάθεση & υπομονή,
Θα ήθελα πολύ να το ποστάρω, μάλιστα έχω ήδη πρόχειρο τοπ39, αλλά με προβληματίζει το γεγονός οτι σίγουρα θα αλλάξει στην πορεία..... αν βέβαια πιο πολύ ψήνεστε για τα κυνικά σχόλια, να το κάνω

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 23, 2013 10:20 am
Για να κάνω μια απόπειρα!
Αγαπώ:
1.Ιταλία
2.Άγιος Μαρίνος
3.Ουγγαρία
Μου αρέσουν:
4.Δανία
5.Γεωργία
6.Ισλανδία
7.Ελλάδα
8.Λευκορωσία
9.Εσθονία
10.Βουλγαρία
11.Ισραήλ
Συμπαθητικά:
12.Σουηδία
13.Ιρλανδία
14.Ηνωμένο Βασίλειο
15.Fyrom
16.Ρωσία
17.Κροατία
18.Λιθουανία
19.Νορβηγία
20.Κύπρος
Ανέχομαι:
21.Φινλανδία
22.Λεττονία
23.Βέλγιο
24.Μολδαβία
25.Ισπανία
26.Ρουμανία
27.Αυστρία
Βαριέμαι:
28.Ολλανδία
29.Μάλτα
30.Γερμανία
31.Αρμενία
Τα νεύρα μου,τα χάπια μου,κι ένα ταξί να φύγω:
32.Ουκρανία
33.Σλοβενία
34.Σερβία
35.Μαυροβούνιο
36.Ελβετία
37.Γαλλία
38.Αλβανία
39.Αζερμπαϊτζάν
Αγαπώ:
1.Ιταλία
2.Άγιος Μαρίνος
3.Ουγγαρία
Μου αρέσουν:
4.Δανία
5.Γεωργία
6.Ισλανδία
7.Ελλάδα
8.Λευκορωσία
9.Εσθονία
10.Βουλγαρία
11.Ισραήλ
Συμπαθητικά:
12.Σουηδία
13.Ιρλανδία
14.Ηνωμένο Βασίλειο
15.Fyrom
16.Ρωσία
17.Κροατία
18.Λιθουανία
19.Νορβηγία
20.Κύπρος
Ανέχομαι:
21.Φινλανδία
22.Λεττονία
23.Βέλγιο
24.Μολδαβία
25.Ισπανία
26.Ρουμανία
27.Αυστρία
Βαριέμαι:
28.Ολλανδία
29.Μάλτα
30.Γερμανία
31.Αρμενία
Τα νεύρα μου,τα χάπια μου,κι ένα ταξί να φύγω:
32.Ουκρανία
33.Σλοβενία
34.Σερβία
35.Μαυροβούνιο
36.Ελβετία
37.Γαλλία
38.Αλβανία
39.Αζερμπαϊτζάν
Σαβ Μαρ 23, 2013 11:59 am
Ιταλομανία ο Μασίλντο φέτος!! :rendeer:
Θα επανέλθω με αναλυτικά σχόλια και τοπ39, προειδοποιώ όμως, θα είμαι καταπέλτης
Θα επανέλθω με αναλυτικά σχόλια και τοπ39, προειδοποιώ όμως, θα είμαι καταπέλτης

Σαβ Μαρ 23, 2013 4:37 pm
Ας κάνω λοιπόν το τοπ39 μου για φέτος, ξεκινώντας από τον πάτο μέχρι την κορυφή!
39η:
Hungary
Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω οτι αυτό το βραχνό, κακόηχο, μονότονο επι τριλέπτου μουρμούρισμα, απουσία μουσικής δεν το θεωρώ καν τραγούδι. Κατά τα λοιπά εκτός του μουρμουρητού, κακογουστιά, τρεντουλοεναλλακτικίλα, Εξάρχεια, αριστερίλα, απλυσιά. Το απόλυτο νιλ πόιντερ για φέτος.
38η:
Sweden
Οκ, εδώ είμαστε ξανά. Σουαηδία με τα όλα της.
Ένας λαπάς μπούλης που νιαουρίζει ένα σκουπιδοπόπ με κοκκοράκια στο ρεφραίν. Θα μπορούσες Σουηδία μου φέτος που διοργανώνεις κιόλας να έβαζες φωτιά στα κρεβάτια, αλλά αντ'αυτού ουτε καν την γλυκιά Γιαπωνέζα Λολίτα δεν ήσουν ικανή να επιλέξεις. Κερδίζεις λοιπόν επάξια το φετινό χρυσό βατόμουρο! 
37η:
Romania
Έχεις το αριστούργημα φέτος στον τελικό σου Ρουμανία μου με το Unique και τι κοκομπλόκο μου παθαίνεις και στέλνεις την Υψίφωνο των Καρπαθίων; Δεν θα σου το συγχωρήσω αυτό ποτέ μάλλον.
Σιχαμένος ο Καίσαρ από την κορυφή ως τα νύχια, η φωνή του, το χαμόγελό του, όλα
Σε ξορκίζω βρυκόλακα! 
36η:
Latvia
Εδώ τι να πει κανείς, αρκεί μια λέξη: Λεττονία.
35ο:
Belgium
Στο Βέλγιο προφανώς έψαξαν να βρουν τον πιο άσχημο και ατάλαντο νέο τραγουδιστή για να τραγουδήσει ένα τραγούδι που θα πήγαινε άπατο ακόμα και το 2002. Δεν εξηγείται αλλιώς!
34η:
Armenia
Mα Αρμενία μου επιστρέφεις μετά από έναν αποκλεισμό και μια αποχή με ένα τραγούδι που άνετα κατατάσσεται στα 50 πιο αδιάφορα στην ιστορία του διαγωνισμού και με έναν ερμηνευτή ο (Θεός να τον κάνει) πιο αντιτηλεοπτικό ακόμα και από την πριμαντόνα της Ρουμανίας; Αν υπάρχει δικαιοσύνη, και φέτος πρέπει να πας νωρίς-νωρίς σπίτι σου.
33ο:
Montenegro
Φασαρία, ραπεροβλαχιά, χωριατίλα. Αλλά βρίσκεται εδώ, ψηλά (
) γιατί και όμως, υπάρχουν και χειρότερα από αυτή την καφρίλα. Και ακόμη κι έτσι, σε σχέση με άλλα, πιο ενδιαφέρον έχει σαν συμμετοχή. Κάπου εδώ θα έβαζα λογικά και το "άσμα" των Winny Puhh αν το έστελνε η Εσθονία, έτσι, απο αντίδραση 
32η:
Albania
Φασαρία, ροκ-βλαχιά, χωριατίλα. Αλλά βρίσκεται εδώ, ψηλά (
) γιατί και όμως, υπάρχουν και χειρότερα από αυτή την καφρίλα.
Το πλέον χάλια σε αυτήν την συμμετοχή είναι οτι όοολο μα όοολο το τραγούδι είναι μια επαναλαμβανόμενη wannabe rock μελωδία 4 νοτών στα Αλβανικά. Τζίζους Κράιστ......
31η:
Georgia
Oκ. Μου μάθανε και οι χωριάτες οι Καυκάσιοι την "δυτική μουσική" (που ανάθεμα αν η Σόφω και ο Νοντίκο στο κατσικοχώρι τους δεν κόβανε τον πατσά με το ψαλίδι) και σου λέει "Δεν κάνουμε ένα ριπητ της τρομερής επιτυχίας των άλλων αριστοκρατών γειτόνων μας από το εξωτικό Αζερμπαϊτζάν;" Και έτσι, θα φάμε και εμείς στην μάπα από το βλαχοζεύγαρο άλλο ένα αριστούργημα "δυτικής μουσικής" του G:Son. Βρε δεν πάτε να γαργαληθείτε όλο το σόβιετ μαζί....
(θα επανέλθω δριμύτερος με την συνέχεια)

39η:

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω οτι αυτό το βραχνό, κακόηχο, μονότονο επι τριλέπτου μουρμούρισμα, απουσία μουσικής δεν το θεωρώ καν τραγούδι. Κατά τα λοιπά εκτός του μουρμουρητού, κακογουστιά, τρεντουλοεναλλακτικίλα, Εξάρχεια, αριστερίλα, απλυσιά. Το απόλυτο νιλ πόιντερ για φέτος.

38η:

Οκ, εδώ είμαστε ξανά. Σουαηδία με τα όλα της.

37η:

Έχεις το αριστούργημα φέτος στον τελικό σου Ρουμανία μου με το Unique και τι κοκομπλόκο μου παθαίνεις και στέλνεις την Υψίφωνο των Καρπαθίων; Δεν θα σου το συγχωρήσω αυτό ποτέ μάλλον.

36η:

Εδώ τι να πει κανείς, αρκεί μια λέξη: Λεττονία.

35ο:

Στο Βέλγιο προφανώς έψαξαν να βρουν τον πιο άσχημο και ατάλαντο νέο τραγουδιστή για να τραγουδήσει ένα τραγούδι που θα πήγαινε άπατο ακόμα και το 2002. Δεν εξηγείται αλλιώς!

34η:

Mα Αρμενία μου επιστρέφεις μετά από έναν αποκλεισμό και μια αποχή με ένα τραγούδι που άνετα κατατάσσεται στα 50 πιο αδιάφορα στην ιστορία του διαγωνισμού και με έναν ερμηνευτή ο (Θεός να τον κάνει) πιο αντιτηλεοπτικό ακόμα και από την πριμαντόνα της Ρουμανίας; Αν υπάρχει δικαιοσύνη, και φέτος πρέπει να πας νωρίς-νωρίς σπίτι σου.
33ο:

Φασαρία, ραπεροβλαχιά, χωριατίλα. Αλλά βρίσκεται εδώ, ψηλά (

32η:

Φασαρία, ροκ-βλαχιά, χωριατίλα. Αλλά βρίσκεται εδώ, ψηλά (

31η:

Oκ. Μου μάθανε και οι χωριάτες οι Καυκάσιοι την "δυτική μουσική" (που ανάθεμα αν η Σόφω και ο Νοντίκο στο κατσικοχώρι τους δεν κόβανε τον πατσά με το ψαλίδι) και σου λέει "Δεν κάνουμε ένα ριπητ της τρομερής επιτυχίας των άλλων αριστοκρατών γειτόνων μας από το εξωτικό Αζερμπαϊτζάν;" Και έτσι, θα φάμε και εμείς στην μάπα από το βλαχοζεύγαρο άλλο ένα αριστούργημα "δυτικής μουσικής" του G:Son. Βρε δεν πάτε να γαργαληθείτε όλο το σόβιετ μαζί....

(θα επανέλθω δριμύτερος με την συνέχεια)

Σαβ Μαρ 23, 2013 5:18 pm
30η:
Croatia
Ε μιζέεεερια μιζέεερια μιιιιζέεεεριααα μίζερα μπιζέεελια

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε Μαστιχούλα!
29η:
Russia
Ρωσία μου, βαρέθηκα. Και βαρέθηκα πολύ. Μια φορά αχτι το έχω να στείλεις κάτι παραδοσιακό (οι τρελλόγριες πέρσι δεν μετράνε) και μας έχεις πρήξει τα @@ με τις χλαπάτσες σου. Αει πήγαινε και εσύ να γαργαληθείς παρέα με την Τζώρτζια
28η:
FYROM
Θα τό'χα παρακάτω, αν δεν θεωρούσα συμπαθητικό το κομμάτι του Λοζάνου. Η τζίπσυ κουήν εντελώς για τα μπάζα, αυτή και τα γυφτο-φωνητικά χαλάνε ότι έχει απομείνει από ένα κατά τα άλλα αδιάφορο τραγούδι. Σπίτι σας νωρίς φέτος μαϊμουδονάκια!
27η:
Malta
Χαζοχαρούμενη χώρα στον διαγωνισμό, χαζοχαρούμενο τραγούδι, χαζοχαρούμενος τραγουδιστής. Τραλαλά!
26η:
Ukraine
Αν και η κοπέλα έχει ωραία φωνή, το τραγούδι είναι από αχταρμάς έως χάλια και τα φωνητικά από την Καζαμπούμπου με ενοχλούν ιδιαίτερα στο αυτί. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ενθουσιασμός φέτος με την Ουκρανία στους φαν, αλλά οκ, ενιγουέι, είναι ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Θα τα πάει καλά!
25η:
Azerbaijan
Ώρε κάταντια να έχω φέτος 25ο το πολυμίσητό μου, με μια κάκιστη κόπια Σάκη-Ντίμα, σε όλα τα επίπεδα, θες τραγούδι, θες σκηνική παρουσία, θες εμφάνιση, θες, θες......
Το αποκορύφωμα είναι η Σαφουρο-προφορά, έχω πεισθεί οτι οι Αζερμπαϊτζαν άνθρωποι μόνο Αλλαχού ακμπάρ μπορούν να προφέρουν σωστά
Θα ανοίξω σαμπάνιες με οποιαδήποτε θέση κάτω της 5ης, ακόμα και 6η σε ισοβαθμία! 
24η:
Serbia
Το έχω ξαναπεί, οι Σέρβες Κασσιόπεια.
Το τραγούδι αδιάφορο έως γελοίο σε κάποια σημεία, και οι "ερμηνεύτριες" τόσο, μα τόσο δευτεράντζες.... 
23η:
Germany
Εδώ δεν μασάμε, κλασικό γιούρο-ντανς trash-me φαν favourite, με σάπια ερμηνεύτρια. Καρλόττα Περέλλη all over again!!! Με λυπεί το γεγονός οτι αναγκάζομαι να το έχω τόσο, μα τόσο ψηλά στο τοπ39....
Γκλοοοοοριας ντελίιιιιιιριαααααας
22η:
Slovenia
Μια από τα ίδια με την Κασκαδοπούλα, μόνο που εδώ η τραγουδίστρια είναι πιο δεύτερη, μα λιγότερο σάπια. Αν και οξύμωρο, βρίσκεται μπροστά με μικρή διαφορά στήθους!
21η:
Greece
Η κατ'εμέ χειρότερη συμμετοχή μας από το 2004, βρίσκεται εδώ για βασικούς λόγους α) τον πανηλίθιο στίχο και το πανάθλιο ρεφραίν και β) το στυλάκι των εκπροσώπων μας. Αν από τουρλουμπούκι μεταμορφωθεί σε σχετικά έστω αξιοπρεπή συμμετοχή στην Σουηδία και δεν ακούω μ#%$κίες τύπου Ρακιντζή απο τίποτα μουστακαλήδες, έχω όλη την καλή διάθεση να το ανεβάσω παραπάνω!
(συνεχίζεται, ευκαιρίας δοθείσης!)

Ε μιζέεεερια μιζέεερια μιιιιζέεεεριααα μίζερα μπιζέεελια

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε Μαστιχούλα!

29η:

Ρωσία μου, βαρέθηκα. Και βαρέθηκα πολύ. Μια φορά αχτι το έχω να στείλεις κάτι παραδοσιακό (οι τρελλόγριες πέρσι δεν μετράνε) και μας έχεις πρήξει τα @@ με τις χλαπάτσες σου. Αει πήγαινε και εσύ να γαργαληθείς παρέα με την Τζώρτζια

28η:

Θα τό'χα παρακάτω, αν δεν θεωρούσα συμπαθητικό το κομμάτι του Λοζάνου. Η τζίπσυ κουήν εντελώς για τα μπάζα, αυτή και τα γυφτο-φωνητικά χαλάνε ότι έχει απομείνει από ένα κατά τα άλλα αδιάφορο τραγούδι. Σπίτι σας νωρίς φέτος μαϊμουδονάκια!

27η:

Χαζοχαρούμενη χώρα στον διαγωνισμό, χαζοχαρούμενο τραγούδι, χαζοχαρούμενος τραγουδιστής. Τραλαλά!

26η:

Αν και η κοπέλα έχει ωραία φωνή, το τραγούδι είναι από αχταρμάς έως χάλια και τα φωνητικά από την Καζαμπούμπου με ενοχλούν ιδιαίτερα στο αυτί. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ενθουσιασμός φέτος με την Ουκρανία στους φαν, αλλά οκ, ενιγουέι, είναι ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Θα τα πάει καλά!

25η:

Ώρε κάταντια να έχω φέτος 25ο το πολυμίσητό μου, με μια κάκιστη κόπια Σάκη-Ντίμα, σε όλα τα επίπεδα, θες τραγούδι, θες σκηνική παρουσία, θες εμφάνιση, θες, θες......

24η:

Το έχω ξαναπεί, οι Σέρβες Κασσιόπεια.

23η:

Εδώ δεν μασάμε, κλασικό γιούρο-ντανς trash-me φαν favourite, με σάπια ερμηνεύτρια. Καρλόττα Περέλλη all over again!!! Με λυπεί το γεγονός οτι αναγκάζομαι να το έχω τόσο, μα τόσο ψηλά στο τοπ39....

Γκλοοοοοριας ντελίιιιιιιριαααααας

22η:

Μια από τα ίδια με την Κασκαδοπούλα, μόνο που εδώ η τραγουδίστρια είναι πιο δεύτερη, μα λιγότερο σάπια. Αν και οξύμωρο, βρίσκεται μπροστά με μικρή διαφορά στήθους!

21η:

Η κατ'εμέ χειρότερη συμμετοχή μας από το 2004, βρίσκεται εδώ για βασικούς λόγους α) τον πανηλίθιο στίχο και το πανάθλιο ρεφραίν και β) το στυλάκι των εκπροσώπων μας. Αν από τουρλουμπούκι μεταμορφωθεί σε σχετικά έστω αξιοπρεπή συμμετοχή στην Σουηδία και δεν ακούω μ#%$κίες τύπου Ρακιντζή απο τίποτα μουστακαλήδες, έχω όλη την καλή διάθεση να το ανεβάσω παραπάνω!

(συνεχίζεται, ευκαιρίας δοθείσης!)
Κυρ Μαρ 24, 2013 12:31 pm
20η:
Cyprus
Αναγκαστικά, έχω σφίξει με κορσέ την καρδιά μου και έχω βάλει την παντελώς άνοστη, μα έστω αξιοπρεπή Χατζηγιαννομπαλλάντα της Δεσποινάρας μας εδώ στην 20η θέση. Κατά τα άλλα, είναι ένα τραγούδι που δεν νομίζω οτι θα ξαναακούσω ποτέ μετά το πέρας του διαγωνισμού
19η:
Estonia
Άλλη μια αδιάφορη μπαλλάντα από την Εσθονία. Μόνο και μόνο η αξιοπρεπής συμμετοχή και η συμπαθής τραγουδίστρια την φέρνουν στο 19. Σε άλλες χρονιές, θα ήταν κοντά στο 30, όπως η Maya Sar πέρσι.
18η:
United Kingdom
Για 6η συνεχόμενη χρονιά με παλιομοδίτικη συμμετοχή το Ηνωμένο Βασίλειο και για 2η συνεχόμενη με μουσειακό καλλιτέχνη. Η μπαλλάντα (τι πρωτότυπο φέτος
) της Μπόνι ωστόσο, είναι κάααπως καλύτερη από τις άλλες, γεγονός που την κάνει απλά, υποφερτή και όχι εντελώς sleeping pill.
17η:
Italy
Αδιάφορη η συμμετοχή της Ιταλίας φέτος. Στα συν η γλώσσα, στα πλην το νιαούρισμα.
Ελπίζω ειλικρινά τουλάχιστον να την κρατήσουν στα Ιταλικά, σε άλλη περίπτωση θα κατρακυλήσει στο τοπ μου 
16η:
Lithuania
Το τραγούδι της Λιθουανίας φέτος δεν είναι κακό, το μεγάλο πρόβλημα εδώ είναι ο "ερμηνευτής" . Σούργελο από τα λίγα, καταφέρνει και κάνει σκόνη τον περσινό τυφλοπόντικα σε γελοιότητα. Θα ήθελα να βγάλω λίγο από το άχτι μου πάνω του
15η:
France
Μια συμμετοχή ενδιαφέρουσα, με Γαλλικό άρωμα και potential για άνοδο στο τοπ μου. Η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή, και αν το παρουσιάσει ατμοσφαιρικά θα μιλάμε για μια από τις πιό δυνατές συμμετοχές της Γαλλίας τα τελευταία χρόνια. Ξεχωρίζει οφείλω να πω στην φετινή μπαλλαντοθάλασσα, θα είναι ευχάριστο διάλειμμα στον τελικό.
14η:
Spain
Ένα συμπαθητικό, ραδιοφωνικό τραγουδάκι με ωραία Κέλτικη εισαγωγή. Κρίμα που κατά την γνώμη μου, δεν θα έχει καμμία τύχη...
13η:
San Marino

Οκ, αναγκάζομαι λοιπόν φέτος να έχω ψηλά και την facebook περιπτερατζού. Τα δύο τραγούδια της μπορώ να πω οτι τα θεωρώ καλά, βγάζουν ως ήχος έναν δυναμισμό, (παρόλο που είναι παράγωγα μπαλλάντας) αν και τους λείπει κατά την γνώμη μου μια βασική δομή που να σε κάνει να τα θυμάσαι. Η αγαπημένη μας Βαλ ωστόσο, και άρια να (μπορούσε να) τραγουδήσει, πάντα θα την κάνει να ακούγεται δεύτερη. Και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά, πως μια Ιταλίδα (επι της ουσίας) μπορεί να είναι τόσο, μα τόσο, μα τόσο τριτοτέταρτη. Ούτε λίγη φινέτσα πια....
12η:
Moldova
Η πιο δυναμική μπαλλάντα φέτος, πάσχει από Μολδοβλαχίαση, δηλαδή: από κακόγουστη έως τσίρκο σκηνική εμφάνιση. Άν την συμμαζέψουν και παρουσιαστεί αξιοπρεπώς στην Σουηδία, θα μπεί με τις μπάντες στην δεκάδα μου.
11η:
Israel
Η χώρα που αγαπώ να μισώ, το λατρεμένο μου Ισραήλ (
) φέτος στέλνει ένα όμορφο τραγούδι με μια ωραία φωνή. Εδώ από Μολδοβλαχίαση πάσχει η τραγουδίστρια, η οποία αν σουλουπωθεί και δεν εμφανιστεί σαν θαλάσσιος ελέφαντας με γυαλιά στην Σουηδία θα εκτοξεύσει το τραγούδι ίσως ακόμη και στο τοπ5 μου. 
Ακολουθεί το τοπ10!

Αναγκαστικά, έχω σφίξει με κορσέ την καρδιά μου και έχω βάλει την παντελώς άνοστη, μα έστω αξιοπρεπή Χατζηγιαννομπαλλάντα της Δεσποινάρας μας εδώ στην 20η θέση. Κατά τα άλλα, είναι ένα τραγούδι που δεν νομίζω οτι θα ξαναακούσω ποτέ μετά το πέρας του διαγωνισμού

19η:

Άλλη μια αδιάφορη μπαλλάντα από την Εσθονία. Μόνο και μόνο η αξιοπρεπής συμμετοχή και η συμπαθής τραγουδίστρια την φέρνουν στο 19. Σε άλλες χρονιές, θα ήταν κοντά στο 30, όπως η Maya Sar πέρσι.

18η:

Για 6η συνεχόμενη χρονιά με παλιομοδίτικη συμμετοχή το Ηνωμένο Βασίλειο και για 2η συνεχόμενη με μουσειακό καλλιτέχνη. Η μπαλλάντα (τι πρωτότυπο φέτος

17η:

Αδιάφορη η συμμετοχή της Ιταλίας φέτος. Στα συν η γλώσσα, στα πλην το νιαούρισμα.

16η:

Το τραγούδι της Λιθουανίας φέτος δεν είναι κακό, το μεγάλο πρόβλημα εδώ είναι ο "ερμηνευτής" . Σούργελο από τα λίγα, καταφέρνει και κάνει σκόνη τον περσινό τυφλοπόντικα σε γελοιότητα. Θα ήθελα να βγάλω λίγο από το άχτι μου πάνω του

15η:

Μια συμμετοχή ενδιαφέρουσα, με Γαλλικό άρωμα και potential για άνοδο στο τοπ μου. Η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή, και αν το παρουσιάσει ατμοσφαιρικά θα μιλάμε για μια από τις πιό δυνατές συμμετοχές της Γαλλίας τα τελευταία χρόνια. Ξεχωρίζει οφείλω να πω στην φετινή μπαλλαντοθάλασσα, θα είναι ευχάριστο διάλειμμα στον τελικό.

14η:

Ένα συμπαθητικό, ραδιοφωνικό τραγουδάκι με ωραία Κέλτικη εισαγωγή. Κρίμα που κατά την γνώμη μου, δεν θα έχει καμμία τύχη...

13η:

Οκ, αναγκάζομαι λοιπόν φέτος να έχω ψηλά και την facebook περιπτερατζού. Τα δύο τραγούδια της μπορώ να πω οτι τα θεωρώ καλά, βγάζουν ως ήχος έναν δυναμισμό, (παρόλο που είναι παράγωγα μπαλλάντας) αν και τους λείπει κατά την γνώμη μου μια βασική δομή που να σε κάνει να τα θυμάσαι. Η αγαπημένη μας Βαλ ωστόσο, και άρια να (μπορούσε να) τραγουδήσει, πάντα θα την κάνει να ακούγεται δεύτερη. Και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά, πως μια Ιταλίδα (επι της ουσίας) μπορεί να είναι τόσο, μα τόσο, μα τόσο τριτοτέταρτη. Ούτε λίγη φινέτσα πια....

12η:

Η πιο δυναμική μπαλλάντα φέτος, πάσχει από Μολδοβλαχίαση, δηλαδή: από κακόγουστη έως τσίρκο σκηνική εμφάνιση. Άν την συμμαζέψουν και παρουσιαστεί αξιοπρεπώς στην Σουηδία, θα μπεί με τις μπάντες στην δεκάδα μου.

11η:

Η χώρα που αγαπώ να μισώ, το λατρεμένο μου Ισραήλ (

Ακολουθεί το τοπ10!

Κυρ Μαρ 24, 2013 1:04 pm
01pts:
The Netherlands
Ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι με μια συμπαθητική ερμηνεύτρια, αρκεί στον φετινό βόθρο να ανεβάσει την Ολλανδία στην 10η θέση. Φέτος, τους αξίζει ο τελικός!
02pts:
Switzerland
Ένα συμπαθητικό τραγουδάκι το οποίο σε άλλες χρονιές θα ήταν κοντά στην 20η θέση, φέτος βρίσκεται εδώ, στην 9η θέση. Αν Μολδαβία, Ισραήλ και Γαλλία με κερδίσουν παραπάνω είναι από τα πρώτα υποψήφια για να βγει εκτός δεκάδας.
03pts:
Austria
Ισχύει ό,τι ακριβώς και για την Ελβετία. Θεωρώ αυτήν την συμμετοχή της Αυστρίας αξιοπρεπέστατη για τα δεδομένα του γούστου των Αυστριακών...!
04pts:
Ireland
Ένα ραδιοφωνικό, μοντέρνο τραγούδι που μου αρέσει αρκετά στην studio version αλλά με απογοήτευσε στο (τσιριχτό) Live. Και αυτό είναι ένα τραγούδι με potential για πιο ψηλά ή πιο χαμηλά, ανάλογα την performance του τραγουδιστή και το σόου. Ελπίζω να διορθώσουν τουλάχιστον το θέμα της τονικότητας.....
05pts:
Finland
Γιουροβίζιον χωρίς gimmick δεν γίνεται, αν και συνήθως δεν είμαι φαν "αστείων" συμμετοχών. Οφείλω να ομολογήσω ωστόσο, οτι μου άρεσε ο Τσικιλικουάτρε και οτι είχα γελάσει με την Βέρκα, αν και η τελευταία δεν μου αρέσει καθόλου ως συμμετοχή. Στην φετινή υπνηλία η νυφούλα μας Καίτη Πέρρη, ενώ σε άλλες χρονιές θα ήταν εκεί στην 20η θέση, σκαρφαλώνει στην 6η γιατί όλοι χρειαζόμαστε και λίγη γελιοθεραπεία σε αυτές τις δύσκολες εποχές!
Να προσθέσω επίσης, οτι θεωρώ το τραγουδάκι πιασάρικο, αν και ψιλοβλακώδες, ωστόσο αν το πάρεις από την σατιρική του σκοπιά, δεν είναι καθόλου άσχημο!
Κρίστα μου αν δεν βρείς γαμπρό, σε παντρεύομαι εγώ!! 
06pts:
Iceland
Στην αρχή της χρονιάς είχα βάλει ως ορόσημο την Ισλανδία: Αυτό το βαρετό μπαλλαντάκι, θα είμαι ικανοποιημένος αν καταλήξει εκεί, στην 14η-15η θέση έλεγα. Και νάτο τώρα στην 5η.....
Χάρηκα πολύ ωστόσο που θα ακούσω εγώ τουλάχιστον, για πρώτη φορά Ισλανδικά στον διαγωνισμό. Ο τραγουδιστής συμπαθέστατος, εντελώς Nord περσόνα!

07pts:
Belarus
Το μοναδικό καλό ρυθμικό κομμάτι φέτος, δεν θα μπορούσα παρά να το έχω τόσο ψηλά. Η Αλυόνα έχει ωραία φωνή, (την είχα σταμπάρει από πέρσι) και ελπίζω να μην παρουσιάσει Μολδαβικά ή Αγκουρμπασικά την συμμετοχή της
08pts:
Bulgaria
Η μουσική της Ελίτσα και του Στόγιαν μου άρεσε από τότε που τους έμαθα, πάρα πολύ. Αυτό το τραγούδι δεν είναι ομολογουμένως, ουτε καν απο τα καλά τους, μάλλον από τα μέτρια προς κακά τους θα έλεγα. Το Κισμέτ για εμένα ήταν σκάλες παραπάνω, αλλά δυστυχώς.....τα προσωπικά γούστα των καλλιτεχνών...... μας την έφεραν. Βρίσκεται εδώ όμως, 3ο, γιατί αγαπώ το Βαλκανικό φολκλόρ....!
(.....που δεν είναι φασαρία)
10pts:
Denmark
Ένα ωραίο τραγούδι για αλλαγή επιτέλους, μετά από τόσες δεκαετίες νερόσουπας από την Δανία. Το μόνο αρνητικό σε αυτήν την συμμετοχή είναι το αναμαλλιασμένο-ρετάλια style της τραγουδίστριας. Σεμνός και λιτός δεν σημαίνει κατ'ανάγκη κουρελής....
Για μένα, έχει νικήσει ήδη, όχι τόσο για την αξία του τραγουδιού, όσο γιατί παίζει χωρίς αντίπαλο.....
12pts:
Norway
Το μοναδικό τραγούδι φέτος που μου αρέσει πολύ! Μια παρουσία που μαγνητίζει και ένας ήχος που ενώ ταυτόχρονα είναι σύγχρονος, με ταξιδεύει στα βάθη του Βορρά, εκεί, στους περασμένους αιώνες, όπου αυτά που μέτραγαν ήταν άλλα πράγματα από τα σημερινά φαιδρά και ανούσια. Και επιτέλους, μια ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ συμμετοχή, η πρώτη από το 2008! Όχι Ιρανοί, Αραπίνες, Λευκορώσοι!!!!
(τον Ντιντρικ δεν τον μετράω καν, για εμένα ήταν μια κακή παρένθεση στην ιστορία του διαγωνισμού)
Βίκτορυ φορ Νόργουεϊ λοιπόν, που λέει και το πανώ των Νορβηγών OGAEδων που έχει πιάσει μάκα, γιατί από τότε που θυμάμαι να παρακολουθώ Γιουροβίζιον κάθε χρόνο το ίδιο βλέπω να ανεμίζουν!!!
Αυτά!!

Ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι με μια συμπαθητική ερμηνεύτρια, αρκεί στον φετινό βόθρο να ανεβάσει την Ολλανδία στην 10η θέση. Φέτος, τους αξίζει ο τελικός!
02pts:

Ένα συμπαθητικό τραγουδάκι το οποίο σε άλλες χρονιές θα ήταν κοντά στην 20η θέση, φέτος βρίσκεται εδώ, στην 9η θέση. Αν Μολδαβία, Ισραήλ και Γαλλία με κερδίσουν παραπάνω είναι από τα πρώτα υποψήφια για να βγει εκτός δεκάδας.

03pts:

Ισχύει ό,τι ακριβώς και για την Ελβετία. Θεωρώ αυτήν την συμμετοχή της Αυστρίας αξιοπρεπέστατη για τα δεδομένα του γούστου των Αυστριακών...!
04pts:

Ένα ραδιοφωνικό, μοντέρνο τραγούδι που μου αρέσει αρκετά στην studio version αλλά με απογοήτευσε στο (τσιριχτό) Live. Και αυτό είναι ένα τραγούδι με potential για πιο ψηλά ή πιο χαμηλά, ανάλογα την performance του τραγουδιστή και το σόου. Ελπίζω να διορθώσουν τουλάχιστον το θέμα της τονικότητας.....

05pts:

Γιουροβίζιον χωρίς gimmick δεν γίνεται, αν και συνήθως δεν είμαι φαν "αστείων" συμμετοχών. Οφείλω να ομολογήσω ωστόσο, οτι μου άρεσε ο Τσικιλικουάτρε και οτι είχα γελάσει με την Βέρκα, αν και η τελευταία δεν μου αρέσει καθόλου ως συμμετοχή. Στην φετινή υπνηλία η νυφούλα μας Καίτη Πέρρη, ενώ σε άλλες χρονιές θα ήταν εκεί στην 20η θέση, σκαρφαλώνει στην 6η γιατί όλοι χρειαζόμαστε και λίγη γελιοθεραπεία σε αυτές τις δύσκολες εποχές!

Να προσθέσω επίσης, οτι θεωρώ το τραγουδάκι πιασάρικο, αν και ψιλοβλακώδες, ωστόσο αν το πάρεις από την σατιρική του σκοπιά, δεν είναι καθόλου άσχημο!

06pts:

Στην αρχή της χρονιάς είχα βάλει ως ορόσημο την Ισλανδία: Αυτό το βαρετό μπαλλαντάκι, θα είμαι ικανοποιημένος αν καταλήξει εκεί, στην 14η-15η θέση έλεγα. Και νάτο τώρα στην 5η.....

07pts:

Το μοναδικό καλό ρυθμικό κομμάτι φέτος, δεν θα μπορούσα παρά να το έχω τόσο ψηλά. Η Αλυόνα έχει ωραία φωνή, (την είχα σταμπάρει από πέρσι) και ελπίζω να μην παρουσιάσει Μολδαβικά ή Αγκουρμπασικά την συμμετοχή της

08pts:

Η μουσική της Ελίτσα και του Στόγιαν μου άρεσε από τότε που τους έμαθα, πάρα πολύ. Αυτό το τραγούδι δεν είναι ομολογουμένως, ουτε καν απο τα καλά τους, μάλλον από τα μέτρια προς κακά τους θα έλεγα. Το Κισμέτ για εμένα ήταν σκάλες παραπάνω, αλλά δυστυχώς.....τα προσωπικά γούστα των καλλιτεχνών...... μας την έφεραν. Βρίσκεται εδώ όμως, 3ο, γιατί αγαπώ το Βαλκανικό φολκλόρ....!

(.....που δεν είναι φασαρία)

10pts:

Ένα ωραίο τραγούδι για αλλαγή επιτέλους, μετά από τόσες δεκαετίες νερόσουπας από την Δανία. Το μόνο αρνητικό σε αυτήν την συμμετοχή είναι το αναμαλλιασμένο-ρετάλια style της τραγουδίστριας. Σεμνός και λιτός δεν σημαίνει κατ'ανάγκη κουρελής....

12pts:

Το μοναδικό τραγούδι φέτος που μου αρέσει πολύ! Μια παρουσία που μαγνητίζει και ένας ήχος που ενώ ταυτόχρονα είναι σύγχρονος, με ταξιδεύει στα βάθη του Βορρά, εκεί, στους περασμένους αιώνες, όπου αυτά που μέτραγαν ήταν άλλα πράγματα από τα σημερινά φαιδρά και ανούσια. Και επιτέλους, μια ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ συμμετοχή, η πρώτη από το 2008! Όχι Ιρανοί, Αραπίνες, Λευκορώσοι!!!!
(τον Ντιντρικ δεν τον μετράω καν, για εμένα ήταν μια κακή παρένθεση στην ιστορία του διαγωνισμού)

Βίκτορυ φορ Νόργουεϊ λοιπόν, που λέει και το πανώ των Νορβηγών OGAEδων που έχει πιάσει μάκα, γιατί από τότε που θυμάμαι να παρακολουθώ Γιουροβίζιον κάθε χρόνο το ίδιο βλέπω να ανεμίζουν!!!

Αυτά!!

- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 24, 2013 1:22 pm
Mε εξέπληξαν οι θέσεις που έδωσες στην Ελλάδα,τον Άγιο Μαρίνο,τη Γαλλία και την Ολλανδία. 
Ομολογώ ότι μας περίμενα πολύ ψηλότερα
,ενώ τις άλλες τρεις χαμηλότερα,αν θυμάμαι καλά από τις αρχικές σου αντιδράσεις στα τραγούδια. 
Α!Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τον συνειρμό για το τραγούδι της Νορβηγίας που έγραψες,αλλά εντάξει είναι κάτι πολύ προσωπικό,
το κάθε τραγούδι για τον καθένα,σημαίνει διαφορετικά πράγματα.
Γενικά συμφωνώ σε αρκετά από τα σχόλια που έκανες!

Ομολογώ ότι μας περίμενα πολύ ψηλότερα

Α!Επίσης δεν μπορώ να πιάσω τον συνειρμό για το τραγούδι της Νορβηγίας που έγραψες,αλλά εντάξει είναι κάτι πολύ προσωπικό,
Κυρ Μαρ 24, 2013 5:09 pm
Masilnto έγραψε:Mε εξέπληξαν οι θέσεις που έδωσες στην Ελλάδα,τον Άγιο Μαρίνο,τη Γαλλία και την Ολλανδία.
Ομολογώ ότι μας περίμενα πολύ ψηλότερα,ενώ τις άλλες τρεις χαμηλότερα,αν θυμάμαι καλά από τις αρχικές σου αντιδράσεις στα τραγούδια.
Για τον Άγιο Μαρίνο και την Ολλανδία δεν είχα κάνει αρνητικά σχόλια εξαρχής, της Γαλλίας αρχικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά όταν είδα το live της κοπέλας το εκτίμησα παραπάνω το τραγούδι. Άλλωστε, μην σε αυταπατά το "ψηλά" καθώς φέτος δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα ουτε καν τα μισά και πλέον τραγούδια της δεκάδας μου.... Η Ελλάδα, είπα με ποιον τρόπο μπορεί να ανέβει στην εκτίμησή μου, καθώς αυτό που στέλνουμε μέχρι στιγμής δεν το θεωρώ αξιοπρεπές. Τουλάχιστον όχι παραπάνω από μια συμμετοχή τύπου Eastern European Funk, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Όσο για τον συνειρμό της Νορβηγίας, να το κάνω πιο λιανά: Έχει να κάνει με το γεγονός οτι το συγκεκριμένο κομμάτι για εμένα συνδυάζει τον ψυχρό μοντέρνο Βόρειο ήχο με μια αίσθηση που με ταξιδεύει σε παλιότερες εποχές, 200, 500 ίσως και 1000 χρόνια πίσω. Ο συνειρμός που δεν έπιασες έχει να κάνει με το οτι προσωπικά είμαι λίγο νοσταλγός των παλαιότερων, πιο "αληθινών" εποχών, που είχε περισσότερη σημασία η αξία των πραγμάτων και των ανθρώπων από τον σύγχρονο μαζοποιημένο τηλε-πολιτισμό, ο οποίος έχει βέβαια άλλα θετικά στοιχεία. Το γεγονός λοιπόν οτι αυτό το κομμάτι συνδυάζει στο μυαλό μου θετικά στοιχεία του παρόντος με του παρελθόντος, με έλκει ιδιαίτερα. Αυτό

- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 24, 2013 7:22 pm
Aπλά εννοώ ότι δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη σύνδεση αυτού του τραγουδιού με άλλες εποχές.Για μένα ίσως δεν υπάρχει πιο μοντέρνο και τωρινό άκουσμα φέτος,σε σημείο που δεν με πάει ούτε πέντε χρόνια πίσω!Gresk Einherjar έγραψε:
Όσο για τον συνειρμό της Νορβηγίας, να το κάνω πιο λιανά: Έχει να κάνει με το γεγονός οτι το συγκεκριμένο κομμάτι για εμένα συνδυάζει τον ψυχρό μοντέρνο Βόρειο ήχο με μια αίσθηση που με ταξιδεύει σε παλιότερες εποχές, 200, 500 ίσως και 1000 χρόνια πίσω. Ο συνειρμός που δεν έπιασες έχει να κάνει με το οτι προσωπικά είμαι λίγο νοσταλγός των παλαιότερων, πιο "αληθινών" εποχών, που είχε περισσότερη σημασία η αξία των πραγμάτων και των ανθρώπων από τον σύγχρονο μαζοποιημένο τηλε-πολιτισμό, ο οποίος έχει βέβαια άλλα θετικά στοιχεία. Το γεγονός λοιπόν οτι αυτό το κομμάτι συνδυάζει στο μυαλό μου θετικά στοιχεία του παρόντος με του παρελθόντος, με έλκει ιδιαίτερα. Αυτό

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Μαρ 24, 2013 11:26 pm
Το οτι έχεις βάλει δεκάδα το σίχαμα την Φιλανδία και 21η θέση την Ελλάδα φίλε Kostas αυτο με ξεπερνά!!!! 

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Μαρ 25, 2013 12:22 am
Eγώ τον αγαπητό Κosta τον καταλαβαίνω!!! Προσωπικά γελάω με τα καραγκιοζιλίκια της Φιλανδής κας Κοκοβίκου με τα δικά μας...δυσκολεύομαι!Master έγραψε:Το οτι έχεις βάλει δεκάδα το σίχαμα την Φιλανδία και 21η θέση την Ελλάδα φίλε Kostas αυτο με ξεπερνά!!!!

Δευ Μαρ 25, 2013 12:31 am
Masilnto έγραψε:Aπλά εννοώ ότι δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη σύνδεση αυτού του τραγουδιού με άλλες εποχές.Για μένα ίσως δεν υπάρχει πιο μοντέρνο και τωρινό άκουσμα φέτος,σε σημείο που δεν με πάει ούτε πέντε χρόνια πίσω!Ακριβώς στο 2013!Ίσα-ίσα τώρα που το σκέφτομαι,μου βγάζει ακριβώς την έννοια του περιτυλίγματος:μια απλή μελωδία,η οποία έχει ντυθεί με πάρα πολύ καλή,σημερινή και σύγχρονη ενορχήστρωση/παραγωγή.Αλλά εντάξει,είναι η δική μου αίσθηση.
Ήσουν on the point σε αυτά που μπόλνταρα Μασίλντο!

Master έγραψε:Το οτι έχεις βάλει δεκάδα το σίχαμα την Φιλανδία και 21η θέση την Ελλάδα φίλε Kostas αυτο με ξεπερνά!!!!
Τι να γίνει βρε Μάστερ, δεν μπορώ κάθε χρόνο να έχω τοπ10 την Ελλάδα επειδή είναι η Ελλάδα! Όσο για την νύφη, εξήγησα τους λόγους που την έχω ψηλά! Ας μην σκιζόσασταν οι φίλτατοι Βορειοελλαδίται να ψηφίζατε τους φουστούληδες, να είχα την Ελλάδα 10άρι ή 8άρι!

HOLA έγραψε:Eγώ τον αγαπητό Κosta τον καταλαβαίνω!!! Προσωπικά γελάω με τα καραγκιοζιλίκια της Φιλανδής κας Κοκοβίκου με τα δικά μας...δυσκολεύομαι!![]()

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Δευ Μαρ 25, 2013 9:17 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Master έγραψε:Το οτι έχεις βάλει δεκάδα το σίχαμα την Φιλανδία και 21η θέση την Ελλάδα φίλε Kostas αυτο με ξεπερνά!!!!
Τι να γίνει βρε Μάστερ, δεν μπορώ κάθε χρόνο να έχω τοπ10 την Ελλάδα επειδή είναι η Ελλάδα! Όσο για την νύφη, εξήγησα τους λόγους που την έχω ψηλά! Ας μην σκιζόσασταν οι φίλτατοι Βορειοελλαδίται να ψηφίζατε τους φουστούληδες, να είχα την Ελλάδα 10άρι ή 8άρι!![]()
Ακου αγαπητέ Κώστα, μπορεί να έχεις άλλη αισθητική απο την δική μου- απόλυτα κατανοητό- όπως και πολύς κόσμος άλλωστε,,,αλλά η φετινή εμπάθεια στην φετινή μας συμμετοχή σπάει κόκκαλα, και εγω άλλο τραγούδι υποστήριζα και όχι τους Κόζα, αλλά υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια και όρια,αυτη είναι η γνώμη μου και για τους Βορειοελλαδίτες Κόζα Μόστρα, μεγάλη τους μαγκιά που όπου σταθούν και όπου βρεθούν προβάλλουν την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, εμείς οι Βορειοελλαδίτες είμαστε πολύ περήφανοι!!!
Τρι Μαρ 26, 2013 12:00 am
Master έγραψε:Άκου αγαπητέ Κώστα, μπορεί να έχεις άλλη αισθητική απο την δική μου- απόλυτα κατανοητό- όπως και πολύς κόσμος άλλωστε,,,αλλά η φετινή εμπάθεια στην φετινή μας συμμετοχή σπάει κόκκαλα, και εγω άλλο τραγούδι υποστήριζα και όχι τους Κόζα, αλλά υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια και όρια,αυτη είναι η γνώμη μου και για τους Βορειοελλαδίτες Κόζα Μόστρα, μεγάλη τους μαγκιά που όπου σταθούν και όπου βρεθούν προβάλλουν την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, εμείς οι Βορειοελλαδίτες είμαστε πολύ περήφανοι!!!
Κι εγώ Βορειοελλαδίτης είμαι και πολύ περήφανος μάλιστα! Την εμπάθεια που είδες στα δικά μου γραφόμενα δεν καταλαβαίνω.... Θα έπρεπε να μου αρέσει υποχρεωτικά η συμμετοχή μας φέτος και δεν το ξέρω;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 26, 2013 12:11 am
Κι εγώ κατά το ήμισι βορειοελαδίτισσα αλλά στην καρδία 100%! 

Τρι Μαρ 26, 2013 12:15 am
Mastiha έγραψε:Κι εγώ κατά το ήμισι βορειοελαδίτισσα αλλά στην καρδία 100%!
Είμαστε πολλοί!!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τρι Μαρ 26, 2013 1:08 am
Gresk Einherjar έγραψε:Master έγραψε:Άκου αγαπητέ Κώστα, μπορεί να έχεις άλλη αισθητική απο την δική μου- απόλυτα κατανοητό- όπως και πολύς κόσμος άλλωστε,,,αλλά η φετινή εμπάθεια στην φετινή μας συμμετοχή σπάει κόκκαλα, και εγω άλλο τραγούδι υποστήριζα και όχι τους Κόζα, αλλά υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια και όρια,αυτη είναι η γνώμη μου και για τους Βορειοελλαδίτες Κόζα Μόστρα, μεγάλη τους μαγκιά που όπου σταθούν και όπου βρεθούν προβάλλουν την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, εμείς οι Βορειοελλαδίτες είμαστε πολύ περήφανοι!!!
Κι εγώ Βορειοελλαδίτης είμαι και πολύ περήφανος μάλιστα! Την εμπάθεια που είδες στα δικά μου γραφόμενα δεν καταλαβαίνω.... Θα έπρεπε να μου αρέσει υποχρεωτικά η συμμετοχή μας φέτος και δεν το ξέρω;
Στο παραπάνω ποστ σου αναφέρεις εσείς οι Βορειοελλαδίτες χαριτολογώντας ειρωνικά

Εννοείτε οτι δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει η φετινή συμμετοχή,άλλωστε δεν διαφώνησα στο ότι δεν σου αρέσει η ελλάδα φέτος...διαφώνησα με το καρακιτσαριο την Φιλανδία... όσο για την -εμπάθεια- εμένα μου φαίνετε οτι υπάρχει αρκετή και λίγο άδικη μετα απο ενα σημείο και μετά για την συμμετοχή μας...και πολύ περισσότερο όταν βλέπω να υποστηρίζουμε χώρες που αντικειμενικά,το ξαναλέω αντικειμενικά είναι απαράδεκτα μπροστά στην δική μας συμμετοχή ...Γνώμη μου είναι αυτη, μπορεί να κάνω λάθος....

Τρι Μαρ 26, 2013 1:19 am
Master έγραψε:Στο παραπάνω ποστ σου αναφέρεις εσείς οι Βορειοελλαδίτες χαριτολογώντας ειρωνικάκάνω λάθος ???
Εννοείτε οτι δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει η φετινή συμμετοχή,άλλωστε δεν διαφώνησα στο ότι δεν σου αρέσει η ελλάδα φέτος...διαφώνησα με το καρακιτσαριο την Φιλανδία... όσο για την -εμπάθεια- εμένα μου φαίνετε οτι υπάρχει αρκετή και λίγο άδικη μετα απο ενα σημείο και μετά για την συμμετοχή μας...και πολύ περισσότερο όταν βλέπω να υποστηρίζουμε χώρες που αντικειμενικά,το ξαναλέω αντικειμενικά είναι απαράδεκτα μπροστά στην δική μας συμμετοχή ...Γνώμη μου είναι αυτη, μπορεί να κάνω λάθος....![]()
Μάστερ μου το εσείς οι Βορειελλαδίται το είπα εντελώς σαρκαστικά, αφού είναι γνωστό τοις πάσι οτι η μεγάλη δημοφιλία των ΚΜ στην Βόρειο Ελλάδα ήταν εκείνη που κλείδωσε επι της ουσίας την νίκη τους στον Εθνικό τελικό φέτος. Κοινώς, οι μπουγάτσες επιλέξατε φέτος

Επίσης, πιστεύω οτι είσαι επηρρεασμένος από την εμπάθεια άλλων προς την Ελληνική συμμετοχή, γιατί εγώ δεν έχω καμμία απολύτως εμπάθεια. Το οτι δεν πολυπάω τους εκπροσώπους μας, νομίζω το δικαιούμαι, έτσι;

Όσο γι αυτό που λες στο τέλος οτι
"αντικειμενικά" δεν υπάρχει. Γιατί αντικειμενικά για εμένα, πιο αυθεντικές είναι οι σαχλαμάρες της teen pop χαζοβιόλας, παρά το δήθεν "ψαγμένο" άσμα των ΚΜ.υποστηρίζουμε χώρες που αντικειμενικά,το ξαναλέω αντικειμενικά είναι απαράδεκτα μπροστά στην δική μας συμμετοχή

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τρι Μαρ 26, 2013 1:37 am
Gresk Einherjar έγραψε:Master έγραψε:Στο παραπάνω ποστ σου αναφέρεις εσείς οι Βορειοελλαδίτες χαριτολογώντας ειρωνικάκάνω λάθος ???
Εννοείτε οτι δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει η φετινή συμμετοχή,άλλωστε δεν διαφώνησα στο ότι δεν σου αρέσει η ελλάδα φέτος...διαφώνησα με το καρακιτσαριο την Φιλανδία... όσο για την -εμπάθεια- εμένα μου φαίνετε οτι υπάρχει αρκετή και λίγο άδικη μετα απο ενα σημείο και μετά για την συμμετοχή μας...και πολύ περισσότερο όταν βλέπω να υποστηρίζουμε χώρες που αντικειμενικά,το ξαναλέω αντικειμενικά είναι απαράδεκτα μπροστά στην δική μας συμμετοχή ...Γνώμη μου είναι αυτη, μπορεί να κάνω λάθος....![]()
Μάστερ μου το εσείς οι Βορειελλαδίται το είπα εντελώς σαρκαστικά, αφού είναι γνωστό τοις πάσι οτι η μεγάλη δημοφιλία των ΚΜ στην Βόρειο Ελλάδα ήταν εκείνη που κλείδωσε επι της ουσίας την νίκη τους στον Εθνικό τελικό φέτος. Κοινώς, οι μπουγάτσες επιλέξατε φέτος
Επίσης, πιστεύω οτι είσαι επηρρεασμένος από την εμπάθεια άλλων προς την Ελληνική συμμετοχή, γιατί εγώ δεν έχω καμμία απολύτως εμπάθεια. Το οτι δεν πολυπάω τους εκπροσώπους μας, νομίζω το δικαιούμαι, έτσι;Εμένα με ενδιαφέρει αντιθέτως κάθε χρόνο να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα, γιατί στον πίνακα των βαθμολογιών κάθε χρόνο αυτό που φαίνεται είναι το Ελλάς και η Σημαία, και όχι το Έλενα-Καλομοίρα-Σάκης-Κοζα Μόστρα.
Όσο γι αυτό που λες στο τέλος οτι"αντικειμενικά" δεν υπάρχει. Γιατί αντικειμενικά για εμένα, πιο αυθεντικές είναι οι σαχλαμάρες της teen pop χαζοβιόλας, παρά το δήθεν "ψαγμένο" άσμα των ΚΜ.υποστηρίζουμε χώρες που αντικειμενικά,το ξαναλέω αντικειμενικά είναι απαράδεκτα μπροστά στην δική μας συμμετοχήΚαι εγώ πάντα εκτιμώ περισσότερο το αυθεντικό, όσο ανόητο/κακό/χαζό κι αν είναι, από το δήθεν. Επίσης, για να ησυχάσεις, ούτε την νύφη υποστηρίζω. Απλά, γελάω. Και φέτος, το να μην κοιμάμαι όρθιος και να νιώθω ευχάριστα, είναι πολύ σημαντικό....
Αυτά!
Θεωρείς δήθεν ψαγμένο το κομματι των Κόζα??

Τρι Μαρ 26, 2013 1:48 am
Master έγραψε:Θεωρείς δήθεν ψαγμένο το κομματι των Κόζα??Μια σάτυρα να θεωρηθεί Ναι...όχι ψαγμένο-ακόμα και οι ίδιοι σατυρίζουν τον ίδιο τον εαυτό τους-....Αντικειμενικό υπάρχει
....εμένα μπορεί να μου αρέσει να συνδιάζω την άσπρη κάλτσα με τα μαύρα παπούτσια και να το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, αλλά δεν είναι....αντικειμενικά πάντα
Πολύ ελαστική είναι η έννοια αντικειμενικό βρε Μάστερ.... τέλος πάντων

Όσο για το τραγούδι, ναι, το θεωρώ ψιλοδηθενιά, απο την στιγμή και μόνο που προσπάθησαν να μας πείσουν οτι αυτή η ασυναρτησία που έχει γράψει ο Κόζας έχει βάθος και νόημα στον στίχο.... έλεος δηλαδής

Άλλα και να δεχθώ οτι δεν είναι δήθεν και οτι είναι σάτυρα, τότε θα με αναγκάσεις να το κατατάξω στην κατηγορία των joke entries, και εκεί θα είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση, γιατί θα εξισωθεί με άλλα τσίρκα που έχουν κατά καιρούς περάσει από τον διαγωνισμό, όπως Λιθουανία 2010, Μολδαβία 2011 κλπ.

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τρι Μαρ 26, 2013 1:51 am
Gresk Einherjar έγραψε:Master έγραψε:Θεωρείς δήθεν ψαγμένο το κομματι των Κόζα??Μια σάτυρα να θεωρηθεί Ναι...όχι ψαγμένο-ακόμα και οι ίδιοι σατυρίζουν τον ίδιο τον εαυτό τους-....Αντικειμενικό υπάρχει
....εμένα μπορεί να μου αρέσει να συνδιάζω την άσπρη κάλτσα με τα μαύρα παπούτσια και να το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, αλλά δεν είναι....αντικειμενικά πάντα
Πολύ ελαστική είναι η έννοια αντικειμενικό βρε Μάστερ.... τέλος πάντων
Όσο για το τραγούδι, ναι, το θεωρώ ψιλοδηθενιά, απο την στιγμή και μόνο που προσπάθησαν να μας πείσουν οτι αυτή η ασυναρτησία που έχει γράψει ο Κόζας έχει βάθος και νόημα στον στίχο.... έλεος δηλαδής
Άλλα και να δεχθώ οτι δεν είναι δήθεν και οτι είναι σάτυρα, τότε θα με αναγκάσεις να το κατατάξω στην κατηγορία των joke entries, και εκεί θα είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση, γιατί θα εξισωθεί με άλλα τσίρκα που έχουν κατά καιρούς περάσει από τον διαγωνισμό, όπως Λιθουανία 2010, Μολδαβία 2011 κλπ.
Υπάρχει και ένα joke entry το 2003 και ακούει στο όνομα Αυστρία και κατέληξε 6η

Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|