Ουκρανία 2011 (επέλεξε τραγούδι)
+7
HOLA
sonia10
Romanus
merda2004
Masilnto
Master
giorgos
11 απαντήσεις
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Απ: Ουκρανία 2011 (επέλεξε τραγούδι)
Κυρ Φεβ 06, 2011 11:51 am
me ekneurizei afantasta i Jamala/DAMALA....den tin antexw...me ekneurizei...otan ksekinaei les,a kati to diaforetiko,panw sto lepto omws k apo ta polla smile mono smile de thelw na kanw...thelw na tis riksw ena kouba nero...na doume poso smile tha kanei meta!
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο :
Κυρ Φεβ 06, 2011 7:53 pm
merda2004 έγραψε:me ekneurizei afantasta i Jamala/DAMALA....den tin antexw...me ekneurizei...otan ksekinaei les,a kati to diaforetiko,panw sto lepto omws k apo ta polla smile mono smile de thelw na kanw...thelw na tis riksw ena kouba nero...na doume poso smile tha kanei meta!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Φεβ 08, 2011 3:11 pm
Λοιπόν πλέον μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο κλιπ και σε πολύ καλή ποιότητα:
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τρι Φεβ 08, 2011 6:56 pm
Masilnto έγραψε:Λοιπόν πλέον μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο κλιπ και σε πολύ καλή ποιότητα:
Θα έχουμε ένα θεματάκι φέτος με την Ουκρανία κοινώς θα μας απασχολήσει

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 08, 2011 10:18 pm
Πολύ όμορφο το βίντεο κλιπ!!!
Το τραγούδι μου αρέσει μέχρι σε ένα σημείο........ στο τελευταίο λεπτό με κουράζει!!!
Σίγουρα είναι τραγούδι που μπορεί να πάει πολύ πολύ ψηλά!!! Ξεχωρίζει σε σχέση με όσα τραγούδια άλλων χωρών άκουσα και μου θυμίζει περίπτωση Ρίμπακ!!!

Σίγουρα είναι τραγούδι που μπορεί να πάει πολύ πολύ ψηλά!!! Ξεχωρίζει σε σχέση με όσα τραγούδια άλλων χωρών άκουσα και μου θυμίζει περίπτωση Ρίμπακ!!!

Δευ Φεβ 14, 2011 5:49 pm
Παιδιά... τι λέτε;;
Μόνο εγώ θεωρώ το "τραγούδι" αυτό μια κακοποίηση για τα αυτιά μού;;;
Αν είναι αυτό φαβορί, τότε ζήτω που καήκαμε! Μιλάμε για την χειρότερη χρονιά ever! Συν το γεγονός οτι η "τραγουδίστρια" νιαουρίζει πιο διαπεραστικά και από γάτα με κοιλιακά προβλήματα!!!
Ειλικρινά, έχω αρχίσει να εκτιμώ την Σβετλάνα το 2009!!!

Μόνο εγώ θεωρώ το "τραγούδι" αυτό μια κακοποίηση για τα αυτιά μού;;;

Αν είναι αυτό φαβορί, τότε ζήτω που καήκαμε! Μιλάμε για την χειρότερη χρονιά ever! Συν το γεγονός οτι η "τραγουδίστρια" νιαουρίζει πιο διαπεραστικά και από γάτα με κοιλιακά προβλήματα!!!
Ειλικρινά, έχω αρχίσει να εκτιμώ την Σβετλάνα το 2009!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 14, 2011 6:05 pm
Mastiha έγραψε:Πολύ όμορφο το βίντεο κλιπ!!!Το τραγούδι μου αρέσει μέχρι σε ένα σημείο........ στο τελευταίο λεπτό με κουράζει!!!
![]()
Σίγουρα είναι τραγούδι που μπορεί να πάει πολύ πολύ ψηλά!!! Ξεχωρίζει σε σχέση με όσα τραγούδια άλλων χωρών άκουσα και μου θυμίζει περίπτωση Ρίμπακ!!!![]()
Ε, καλά. Είπαμε ότι μας αρέσει αλλά όχι και Ρίμπακ

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 14, 2011 6:07 pm
KostasGr έγραψε:Παιδιά... τι λέτε;;![]()
![]()
Μόνο εγώ θεωρώ το "τραγούδι" αυτό μια κακοποίηση για τα αυτιά μού;;;![]()
![]()
![]()
Ειλικρινά, έχω αρχίσει να εκτιμώ την Σβετλάνα το 2009!!!![]()
![]()
![]()
Ορίστε ήρθε και ο "νέος" να σηκώσει μπαϊράκι και να εναντιωθεί στη γενική βούληση. Smile ρε και ξερό ψωμί.

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Δευ Φεβ 14, 2011 6:19 pm
e oxi k geniki...mi leme oti theloume....
gia to smile de milame?gia ena lepto isa pou mporw na to akousw..alliws...de mou aresei katholou k tha xarw na patwsei...
gia to smile de milame?gia ena lepto isa pou mporw na to akousw..alliws...de mou aresei katholou k tha xarw na patwsei...

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Δευ Φεβ 14, 2011 6:53 pm
KostasGr έγραψε:Παιδιά... τι λέτε;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως, λέω μήπως υπερβάλεις λίγο?

Δευ Φεβ 14, 2011 10:14 pm
Master έγραψε:KostasGr έγραψε:Παιδιά... τι λέτε;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως, λέω μήπως υπερβάλεις λίγο?![]()
![]()
![]()
Όχι!!

Αυτό είναι και το πιο ωραίο με τη Γιουροβίζιον, το τραγούδι που μπορει σε κάποιον να φαίνεται αριστούργημα, στον άλλον να φαίνεται απαίσιο και το αντίστροφο!!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Δευ Φεβ 14, 2011 10:32 pm
KostasGr έγραψε:Master έγραψε:KostasGr έγραψε:Παιδιά... τι λέτε;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως, λέω μήπως υπερβάλεις λίγο?![]()
![]()
![]()
Όχι!!Είναι καθαρά θέμα γούστου!!
Θεωρώ ότι υπάρχουν όμως και κάποια αντικειμενικά κριτίρια!
Αυτό είναι και το πιο ωραίο με τη Γιουροβίζιον, το τραγούδι που μπορει σε κάποιον να φαίνεται αριστούργημα, στον άλλον να φαίνεται απαίσιο και το αντίστροφο!!![]()
Δευ Φεβ 14, 2011 10:43 pm
Master έγραψε:Θεωρώ ότι υπάρχουν όμως και κάποια αντικειμενικά κριτίρια!
Ισχύει! Δεν το απαξίωσα άλλωστε πλήρως... Αλλά για μένα αυτό το κομμάτι δεν είναι παρά μια ενοχλητική φασαρία για τα αυτιά μου!!
Άλλωστε είναι ξεκάθαρο οτι η κοπέλα έχει φωνή, αλλιώς δεν θα έβγαζε σε πέρας αυτό το κομμάτι, που είναι πολύ δύσκολο, το αποτέλεσμα όμως για τα δικά μου στάνταρ είναι κάκιστο!! Ακούγεται σαν ενοχλητικό νιαούρισμα!!!
Είναι αμφιλεγόμενο κομμάτι πάντως, οφείλεις να παραδεχτείς Master!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 14, 2011 10:54 pm
Καλά μη νομίζεις, κι εμένα με εκνευρίζει το τελευταίο λεπτό του τραγουδιού!!! Απο το σημείο που κάνει τα διάφορα στυλ (ανατολίτικο κτλ) και μετά!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 14, 2011 11:52 pm
μάλλον εγώ είμαι η γενική βούληση. Ενας - ένας την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια και αφήνετε τη Jamala ανυπεράσπιστη
- MasilntoForum Founder
Δευ Φεβ 14, 2011 11:53 pm
Χαχαχ όχι κι εγω εδω ειμαι!
Βέβαια να λεμε και τη πάσα αλήθεια,προτιμώ κάποια άλλα από τον εθνικό τελικό τους
Βέβαια να λεμε και τη πάσα αλήθεια,προτιμώ κάποια άλλα από τον εθνικό τελικό τους

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 15, 2011 12:18 am
Masilnto έγραψε:Χαχαχ όχι κι εγω εδω ειμαι!
Βέβαια να λεμε και τη πάσα αλήθεια,προτιμώ κάποια άλλα από τον εθνικό τελικό τους![]()
ναι, ναι καλά... Μέχρι πριν λίγες ώρες έπινες νερό στο όνομά της. Ακουγες το τραγούδι και άναβες αναπτήρες. Είχες χαράξει στο smile στο μπράτσο σου και φώναζες τη γάτα σου jamala. Τώρα και καλά, ποια είναι αυτή η κοπελλιά, και πως τραγουδάει έτσι και μου αρέσουν και άλλα και δεν ξέρω...
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τρι Φεβ 15, 2011 12:23 am
dimmyc έγραψε:Masilnto έγραψε:Χαχαχ όχι κι εγω εδω ειμαι!
Βέβαια να λεμε και τη πάσα αλήθεια,προτιμώ κάποια άλλα από τον εθνικό τελικό τους![]()
ναι, ναι καλά... Μέχρι πριν λίγες ώρες έπινες νερό στο όνομά της. Ακουγες το τραγούδι και άναβες αναπτήρες. Είχες χαράξει στο smile στο μπράτσο σου και φώναζες τη γάτα σου jamala. Τώρα και καλά, ποια είναι αυτή η κοπελλιά, και πως τραγουδάει έτσι και μου αρέσουν και άλλα και δεν ξέρω...

Masilnto κάνεις και τέτοια??
- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 15, 2011 12:49 am
Συκοφαντίες..!dimmyc έγραψε:Masilnto έγραψε:Χαχαχ όχι κι εγω εδω ειμαι!

- sonia10
- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Τρι Φεβ 15, 2011 3:46 pm
dimmyc έγραψε:KostasGr έγραψε:Παιδιά... τι λέτε;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορίστε ήρθε και ο "νέος" να σηκώσει μπαϊράκι και να εναντιωθεί στη γενική βούληση. Smile ρε και ξερό ψωμί.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kosta μην μασας

Η κοπελα εχει ενρινη φωνη πραγμα που με εκνευριζει αφανταστα επειτα αυτο το συνεχομενο smile..smile σηλαδη παραδινομαι και θα smile ολη την ημερα αρκει να σταματησει.
Για να μην σχολιασω οταν ξεκιναει το τραγουδι παει αριστερα δεξια σαν χαζο να το πω σαν μην ξερει τι να κανει να το πω.
Προτιμω την κοπελα με το αλογο που εχει και παρα πολυ καλη φωνη καιενα τραγουδι με λογια!!!!!
- giorgos
- Αριθμός μηνυμάτων : 711
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2011
Πεμ Φεβ 17, 2011 8:03 pm
Mastiha έγραψε: Ξεχωρίζει σε σχέση με όσα τραγούδια άλλων χωρών άκουσα και μου θυμίζει περίπτωση Ρίμπακ!!!![]()
oh yes!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Πεμ Φεβ 17, 2011 8:05 pm
giorgos έγραψε:Mastiha έγραψε: Ξεχωρίζει σε σχέση με όσα τραγούδια άλλων χωρών άκουσα και μου θυμίζει περίπτωση Ρίμπακ!!!![]()
oh yes!![]()
Φαβορί είναι αλλά δεν πιστεύω να ρισκάρει η EBU ξανά με την Ουκρανία...

- giorgos
- Αριθμός μηνυμάτων : 711
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2011
Πεμ Φεβ 17, 2011 8:20 pm
μπορει να μην θελουν την ουκρανια... αλλα το τραγουδι ξεχωριζει σαν την μυγα μες το γαλα...
ειναι φαβορι και θυμιζει πολυ μερες ρυμπακ!
ειναι φαβορι και θυμιζει πολυ μερες ρυμπακ!
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Πεμ Φεβ 17, 2011 8:30 pm
H TΡAΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΗΘΩΡΗ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!!!

- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 18, 2011 10:25 am
Θέλω να επισημάνω μία σημαντική διαφορά μεταξύ του Ρίμπα και της Jamala.
Ο Ρίμπακ εκτός από καλλιτεχνικό εκτόπισμα,είχε και τραγούδι!
Η Jamala παίρνει πόντους περισσότερο από την καλλιτεχνική της προσωπικότητα,παρά από το τραγούδι.
Ο Ρίμπακ εκτός από καλλιτεχνικό εκτόπισμα,είχε και τραγούδι!
Η Jamala παίρνει πόντους περισσότερο από την καλλιτεχνική της προσωπικότητα,παρά από το τραγούδι.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|