Τελικός
+4
Romanus
merda2004
Master
Masilnto
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3 

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τελικός
Παρ Μάης 17, 2013 1:09 am
Έτσι θα μοιραστούν οι χώρες στον Τελικό
Θέσεις 1 εώς 13:Εσθονία-Ρωσία-Ολλανδία-Λιθουανία-Λευκορωσία-Μολδαβία-Βέλγιο-Φινλανδία-Μάλτα-Αρμενία-Ισπανία-Γαλλία-Γερμανία
Θέσεις 14 εώς 26:Δανία-Ουκρανία-Ιρλανδία-Αζερμπαϊτζάν-Ισλανδία-Ελλάδα-Ουγγαρία-Νορβηγία-Γεωργία-Ρουμανία-Σουηδία-Ην.Βασίλειο-Ιταλία
Σε μερικές ώρες θα γνωρίζουμε την ακριβή σειρά εμφάνισης,η οποία θα προκύψει από τους παραγωγούς.
Θέσεις 1 εώς 13:Εσθονία-Ρωσία-Ολλανδία-Λιθουανία-Λευκορωσία-Μολδαβία-Βέλγιο-Φινλανδία-Μάλτα-Αρμενία-Ισπανία-Γαλλία-Γερμανία
Θέσεις 14 εώς 26:Δανία-Ουκρανία-Ιρλανδία-Αζερμπαϊτζάν-Ισλανδία-Ελλάδα-Ουγγαρία-Νορβηγία-Γεωργία-Ρουμανία-Σουηδία-Ην.Βασίλειο-Ιταλία
Σε μερικές ώρες θα γνωρίζουμε την ακριβή σειρά εμφάνισης,η οποία θα προκύψει από τους παραγωγούς.
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Απ: Τελικός
Παρ Μάης 17, 2013 1:39 am
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 17, 2013 3:56 am
Aνακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών:
- France
- Lithuania
- Moldova
- Finland
- Spain
- Belgium
- Estonia
- Belarus
- Malta
- Russia
- Germany
- Armenia
- The Netherlands
- Romania
- United Kingdom
- Sweden
- Hungary
- Denmark
- Iceland
- Azerbaijan
- Greece
- Ukraine
- Italy
- Norway
- Georgia
- Ireland
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 17, 2013 4:01 am
Πόσο πιο απροκάλυπτα να το κάνουν πια για τη Δανία;
Οι νικητές από το 2009 και μετά είναι μεταξύ 17-22,και η Αστέρω μπήκε στο 18.
Εντάξει μέχρι εδώ.
Το θέμα είναι σε ποιους ανάμεσα μπήκε.Σε δύο σχετικά χλιαρά κομμάτια,την Ουγγαρία και την Ισλανδία!
Α!Και να μην ξεχάσω!Η γυναίκα του Bjiorkman (του υπευθυνου των σουηδικών αποστολών απο το 2000,υπευθυνου του melodifestivalen,και του ανθρωπου που βγαζει τη σειρά εμφάνισης φέτος),είναι στα φωνητικά της Γεωργίας!
Άντε γειά!
Εντάξει μέχρι εδώ.
Το θέμα είναι σε ποιους ανάμεσα μπήκε.Σε δύο σχετικά χλιαρά κομμάτια,την Ουγγαρία και την Ισλανδία!
Α!Και να μην ξεχάσω!Η γυναίκα του Bjiorkman (του υπευθυνου των σουηδικών αποστολών απο το 2000,υπευθυνου του melodifestivalen,και του ανθρωπου που βγαζει τη σειρά εμφάνισης φέτος),είναι στα φωνητικά της Γεωργίας!
Άντε γειά!

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Παρ Μάης 17, 2013 9:03 am
den eida oti anoikses to thema k ta elega k allou... Gresk ti sou eipa??i Ellada tha einai stis theseis 20-26! stin arxi eipa 26h alla k 20-26 meta.. episis o azer sou sfinwse anamesa se dania k oukrania.entaksi exei iceland k ellada prin k meta alla prin k meta apo autous dania k oukrania! na me akous!
- merda2004
Παρ Μάης 17, 2013 9:11 am
episis eida sto bet365 oti pleon i Ellada brisketai anamesa stis top 10 tou telikou (stin thesi 

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο :
Παρ Μάης 17, 2013 9:45 am
Masilnto έγραψε:Πόσο πιο απροκάλυπτα να το κάνουν πια για τη Δανία;
Εντάξει μέχρι εδώ.
Άντε γειά!
Είναι που η Δανία έχει ενα υπέροχο κομμάτι και θα κερδίσει με το σπαθί της....

- merda2004
Παρ Μάης 17, 2013 10:04 am
wraio einai alla iparxoun k kalitera
Παρ Μάης 17, 2013 11:45 am
Masilnto έγραψε:Η γυναίκα του Bjiorkman (του υπευθυνου των σουηδικών αποστολών απο το 2000,υπευθυνου του melodifestivalen,και του ανθρωπου που βγαζει τη σειρά εμφάνισης φέτος),είναι στα φωνητικά της Γεωργίας!
Άντε γειά!
Α καλά.... αξιοκρατία στο φούλ, εξ'ου και το 25

Το έλεγα για Ιρλανδία 26η, θυμάστε;

Την Αλιόνα Μουν από το 3 την κοβω χαλαρά για ένα ριπητ της Ρόνας....

- peggy
- Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : ΑθήναHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
Παρ Μάης 17, 2013 11:52 am
Ας τα δούμε και όλα μαζί τα τραγούδια του τελικού, με τη σειρά εμφάνισης
Μου αρέσει αυτό το ερωτικό ντουέτο...
Και μας "έγλειψαν" κιόλας με το "S agapo" Είδατε ο Ρακιτζής???
[*]Ireland
Ο 2ος ημιτελικός "έκλεισε" με τους "γυμνούς" (έστω και φαινομενικά) χορευτές του Δράκουλα... Και ο τελικός "κλείνει" με τα ημίγυμνα αγόρια της Ιρλανδίας...
ΟΚ, το "πιάσαμε" το νόημα κ. σκηνοθέτα!!!
- France
ΟΚ, νομίζω πως πλέον δεν έχει την παραμικρή ελπίδα...
ΚΑΛΑ, αυτός που βγάζει τη σειρά εμφάνισης δεν είναι που θέλει "ζωντανά" κομμάτια για την έναρξη???
Έχω την εντύπωση πως αν τελικά είχαμε κληρωθεί 1ο μισό θα είμαστε εμείς στην έναρξη... - Lithuania
Ξαναβλέποντας το... βγήκε καλό τηλεοπτικά! Και το τραγουδάκι είναι ιδιαίτερο... Ενδεχομένως με έναν άλλο ερμηνευτή να πήγαινε και αρκετά ψηλά!
Και νομίζω πως στη θέση που μπήκε θα συντελέσει στο να ξεχαστεί εντελώς η καμπαρ... εεε η Γαλλίδα! - Moldova
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ συμμετοχή! - Finland
Δυστυχώς, δεν πήγε να κάνει παρέα με τις Σέρβες...
Πόσο θα ήθελα να την δω στη δεξιά μεριά του πίνακα!!! - Spain
Μου αρέσει, αλλά δε νομίζω πως θα πάει καλά... - Belgium
ΟΚ, καλά έφτασες εδώ που έφτασες, αναπαύσου στη δεξιά μεριά του πίνακα...
Μα ΤΙ ΑΚΟΜΨΟ χορευτικό??? - Estonia
Πολύ όμορφο... Αλλά με όλες τις ... Ρωσίδες μαζεμένες, δεν ξέρω ποια θα πρωτοεπιβιώσει... - Belarus
ΛΑΜΠΕΡΗ μου κοπελιά, αν και το τραγουδάκι σου μου αρέσει, και όσο και αν θέλω να δω την Κρίστα να πατώνει, θα δεις την πλάτη της...
Αυτή, όσο και να έχει προκαλέσει την αντιπάθειά μου, είναι χαρισματική...
Αν είσαστε στον ίδιο ημιτελικό μάλλον δε θα σε βλέπαμε τελικό... - Malta
Χαίρομαι που σε βλέπουμε τελικό, μου αρέσει το γλυκό τραγουδάκι σου, αλλά κάποιοι πρέπει να μείνουν και στα δεξιά... - Russia
Καλά περάσατε ΟΛΕΣ οι ... Ρωσίδες, ΤΩΡΑ να σας δω πως θα σφαχτείτε!
Μου αρέσεις, και πολύ, αλλά ΠΙΟ πολύ μου αρέσει η Μολδαβία... - Germany
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ...
Το Glorious που σε κάποια σημεία προσπαθεί να είναι Euphorious...
Το βλέπω να καταλήγει ΠΑΤΟrious! - Armenia
Καλέ μου, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και στον τελικό ΠΗΓΑΙΝΕ για πιπί σου ΠΡΙΝ εμφανιστείς... ΑΓΧΩΘΗΚΑ ότι θα σου φύγουν επί σκηνής, όπως σε έβλεπα!!! - The Netherlands
Ενώ είναι πολύ ωραία μελωδία, και η ΑΝΟΥΚ πολύ καλή φωνητικά, από ένα σημείο και μετά το βαριέμαι... - Romania
Είμαι ΠΟΛΥ περίεργη να δω ΠΟΥ θα τερματίσει...
Αλλά βρε σκηνοθέτα? Μετά το μανιοκαταθλιπτικό της ΑΝΟΥΚ (με τη μπαλαρίνα που αυτοκτονεί - στο βίντεο, όχι on stage) ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ???
χα χα χα!!! - United Kingdom
Το έχει ακόμη το μέταλλο στη φωνή η ... Θεία Μπόνυ!!!
Και την άνεση επί σκηνής βεβαίως βεβαίως... Το τραγούδι ωραίο...
Πολλοί το περιμένουν να διεκδικήσει βραβείο...
Θα δείξει! - Sweden
Δε μου δίνει την εντύπωση πως θα έχει κάποια ιδιαίτερη "τύχη"... - Hungary
Ένα πολύ βαρετό κι επαναλαμβανόμενο κομμάτι με απίστευτα χαρούμενα κι ενδιαφέροντα γραφικά...
(εκπληκτική αντίθεση!)
Πολύ ωραία πάσα για την αγαπημένη μου ΔΑΝΙΑ... - Denmark
- Iceland
Πέρασε τελικά ο μπουχεσάκος! Αν και συντέλεσε στο άγχος μου πως μένουμε ΕΚΤΟΣ, χαλάλι γιατί μου άρεσε...
- Azerbaijan
Αν δεν είχε ήδη κερδίσει το ΑΖΕΡ τόσο κοντά, πιστεύω πως θα μπορούσε να χτυπήσει μέχρι και βραβείο με αυτό! - Greece
Ξαναβλέποντάς το (με ψυχραιμία) έχω να πω ότι:
Στο catwalk και όταν "έσβησαν τα φώτα" έγινε ένας ψιλοχαμός...
Ο Αγάθωνας ήταν ΠΟΛΥ αγχωμένος...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ρε ΜΟΡΦΗ!
Έβγαλε ενέργεια το κομμάτι!!!
- Ukraine
ΒΛΕΠΕΙΣ γλυκιά μου Moran ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ να φορούν τα φορέματα - γοργόνα?
Και πάραυτα, ΑΥΤΗ παρότι διαθέτει σώμα, τα μεμεδάκια της τα έχει ΜΕΣΑ... - Italy
Μου αρέσει αλλά "κάτι" μου λείπει επίσης... Ελπίζω να βγει καλό τηλεοπτικά... - Norway
Κοπελιά, το καλό που σου θέλω είναι να μη βγεις αγχωμένη όπως χτες...
Πάντως δεν τη βλέπω για ΤΟΣΟ ψηλά όσο την υπολογίζουν, παρότι μου αρέσει... - Georgia
Μου αρέσει αυτό το ερωτικό ντουέτο...
Και μας "έγλειψαν" κιόλας με το "S agapo" Είδατε ο Ρακιτζής???

[*]Ireland
Ο 2ος ημιτελικός "έκλεισε" με τους "γυμνούς" (έστω και φαινομενικά) χορευτές του Δράκουλα... Και ο τελικός "κλείνει" με τα ημίγυμνα αγόρια της Ιρλανδίας...
ΟΚ, το "πιάσαμε" το νόημα κ. σκηνοθέτα!!!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 17, 2013 5:02 pm
Nα ένα πρώτο recap που βρήκα από Τελικό
- merda2004
Παρ Μάης 17, 2013 6:32 pm
pios thelei na psifisei Georgia??? Thousands of anti-gay activists have attacked LGBT rights campaigners in Georgia's capital, Tbilisi today (17 May).
http://www.gaystarnews.com/article/thousands-anti-gay-thugs-attack-georgia-idaho-rally-16-injured170513
http://www.gaystarnews.com/article/thousands-anti-gay-thugs-attack-georgia-idaho-rally-16-injured170513
- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Παρ Μάης 17, 2013 8:40 pm
Συγνώμη για ποια γυναίκα του Bjorkman μου μιλάτε;;;; Μιλάμε για τον Bjorkman που όλοι ξέρουμε και αυτόν που εκπροσώπησε της Σουηδία του '92, έτσι δεν είναι; Για τη κομμώτρια μιλάμε! Ο άνθρωπος είναι τελειωμένη, ένα βήμα απ' την εγχείρηση, μάλλον για κάποιον άλλον θα θέλατε να γράψετε!!!
Ό,τι και να κάνει η άλλη η λέρα ο Ola Sand, ΔΕΝ θα αλλάξει την άποψή μου για τον πιο στημένο διαγωνισμό, δεν με κόβει εμένα βάζοντάς μας στο #21
Η θέση εμφάνισης είναι εξαιρετική.
Γιατί;
Γιατί - τελικά - είναι καλό να εμφανίζεσαι παρέα με τα φαβορί, έστω και όλα μαζί, απ' το να είσαι κάπου ξεχασμένος στο ψιλο-αδιάφορο πρώτο μισό, είμαστε με τραγούδια που δεν πολυέχει σχέση ο ήχος τους με το δικό μας, και με το ΑΖ #20 έχουμε υπάρξει ξανά το 2008 στον τελικό του Βελιγραδίου. Μακάρι.....να έχουμε μια ανάλογη πορεία!!!
Some facts:
- Το φχαριστήθηκα που ξεκινάει ο διαγωνισμός με Μπιγκ-5, όχι γιατί κάποιες νόμιζαν ότι οι κανονισμοί θα ισχύουν για τους άλλους και όχι ΚΑΙ γι' αυτές.
- Η Μολδαβία θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο φέτος, για μένα είναι ένα αδιαφιλονίκητο τοπ-5 και με προϋποθέσεις χτυπάει και τριάδα.
- Η Ρουμανία όσο ευνοήθηκε απ' την "τοποθέτηση" στην τελευταία θέση του ημιτελικού, άλλο τόσο την χαντακώσανε στον τελικό, παρόλα αυτά, μπορεί καόμα και τοπ-10 φέτος.
- Ήμουν 1000% σίγουρος ότι η Ουγγαρία θα τοποθετηθεί πριν τη Δανιμαρκία.
- Απ' τη θέση #18 έχει να νικήσει χώρα απ' το 1982 [που τότε το 18 ήταν και η τελευταία χώρα, η Γερμανία εν προκειμένω]. Το #18 κέρδισε επίσης το 1977 [πάλι τελευταία είχε εμφανιστεί η Marie Myriam] και το 1978 με το Ισραήλ και το Α-μπα-νι-μπι να εμφανίζεται 18ο σε σύνολο 20 συμμετεχόντων.
- Η βοήθεια στον Thomas G:Son είναι επίσης σκανδαλώδης. 25η στον πίνακα εμφάνισης η Γεωργία, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στο #15 σε αλλαξοκολλιά με τη Μπόνι Τάηλερ. Κατά τα άλλα....
- Ευνοημένη για άλλη μια φορά η Ουκρανία, για πρώτη φορά τόσο καλή "κλήρωση" για Ιταλία, ενώ πιστεύω ότι το #26 για την Ιρλανδία ισοδυναμεί μάλλον με ταφόπλακα, θα έχει σκυλοβαρεθεί το σύμπαν μέχρι τότε.
- Χτες ο Φαρίντ ΔΕΝ ήταν καλός. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΛΟΥ [και για να μην έχει μιλήσει ο Φωκάς του 'χουνε πει, σκάσε και κολύπμα και άσε να το δώσουμε σε μια γέφυρα δρόμο....]. Επίσης η Νορβηγία ΔΕΝ.......δεν με έπεισε χτες.
- Ο Αγάθωνας είχε απίστευτο άγχος. Το βιντεάκι απ' τη χθεσινή μας εμφάνιση στο eurovision.tv έχει 1600 likes και μόνο 110 dislikes!!!!!!!!!!! (Βρε λές?????????????)

Ό,τι και να κάνει η άλλη η λέρα ο Ola Sand, ΔΕΝ θα αλλάξει την άποψή μου για τον πιο στημένο διαγωνισμό, δεν με κόβει εμένα βάζοντάς μας στο #21

Η θέση εμφάνισης είναι εξαιρετική.
Γιατί;
Γιατί - τελικά - είναι καλό να εμφανίζεσαι παρέα με τα φαβορί, έστω και όλα μαζί, απ' το να είσαι κάπου ξεχασμένος στο ψιλο-αδιάφορο πρώτο μισό, είμαστε με τραγούδια που δεν πολυέχει σχέση ο ήχος τους με το δικό μας, και με το ΑΖ #20 έχουμε υπάρξει ξανά το 2008 στον τελικό του Βελιγραδίου. Μακάρι.....να έχουμε μια ανάλογη πορεία!!!
Some facts:
- Το φχαριστήθηκα που ξεκινάει ο διαγωνισμός με Μπιγκ-5, όχι γιατί κάποιες νόμιζαν ότι οι κανονισμοί θα ισχύουν για τους άλλους και όχι ΚΑΙ γι' αυτές.
- Η Μολδαβία θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο φέτος, για μένα είναι ένα αδιαφιλονίκητο τοπ-5 και με προϋποθέσεις χτυπάει και τριάδα.
- Η Ρουμανία όσο ευνοήθηκε απ' την "τοποθέτηση" στην τελευταία θέση του ημιτελικού, άλλο τόσο την χαντακώσανε στον τελικό, παρόλα αυτά, μπορεί καόμα και τοπ-10 φέτος.
- Ήμουν 1000% σίγουρος ότι η Ουγγαρία θα τοποθετηθεί πριν τη Δανιμαρκία.
- Απ' τη θέση #18 έχει να νικήσει χώρα απ' το 1982 [που τότε το 18 ήταν και η τελευταία χώρα, η Γερμανία εν προκειμένω]. Το #18 κέρδισε επίσης το 1977 [πάλι τελευταία είχε εμφανιστεί η Marie Myriam] και το 1978 με το Ισραήλ και το Α-μπα-νι-μπι να εμφανίζεται 18ο σε σύνολο 20 συμμετεχόντων.
- Η βοήθεια στον Thomas G:Son είναι επίσης σκανδαλώδης. 25η στον πίνακα εμφάνισης η Γεωργία, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στο #15 σε αλλαξοκολλιά με τη Μπόνι Τάηλερ. Κατά τα άλλα....
- Ευνοημένη για άλλη μια φορά η Ουκρανία, για πρώτη φορά τόσο καλή "κλήρωση" για Ιταλία, ενώ πιστεύω ότι το #26 για την Ιρλανδία ισοδυναμεί μάλλον με ταφόπλακα, θα έχει σκυλοβαρεθεί το σύμπαν μέχρι τότε.
- Χτες ο Φαρίντ ΔΕΝ ήταν καλός. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΛΟΥ [και για να μην έχει μιλήσει ο Φωκάς του 'χουνε πει, σκάσε και κολύπμα και άσε να το δώσουμε σε μια γέφυρα δρόμο....]. Επίσης η Νορβηγία ΔΕΝ.......δεν με έπεισε χτες.
- Ο Αγάθωνας είχε απίστευτο άγχος. Το βιντεάκι απ' τη χθεσινή μας εμφάνιση στο eurovision.tv έχει 1600 likes και μόνο 110 dislikes!!!!!!!!!!! (Βρε λές?????????????)
- sonia10
- Αριθμός μηνυμάτων : 406
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Παρ Μάης 17, 2013 9:41 pm
Τι να πω μπραβο στα παιδια αν και απο την Τεταρτη που εμεινα απο pc ειμαι με χαπια
γιατι αν δεν εισαι στο forum τετειες μερες.....
Για να μην μπω να παει και να μην ξαναρθει η χτεσινη ψηφοφορια.
Μα να βγει η καρτα τελευταια ,τελευταια δηλαδη κοντεψα να σκασω και να μην μπορω να μπω και εδω να μοιραστω το ψυχολογικο με καποιον.
Οταν δε ειδα να περναει και ο Βρυκολακας (Κωστακηηη)και το το χαζοτραγουδο της Φιλανδιας τα ειδα ολα.
Ειπα παει αυτο ηταν δεν περναμε......Αλλα στο τελος ολα καλα.
Μου αρεσαν πολυ η Κοζα ξυπνησαν την αιθουσα γιατι μεχρι εκεινη τη στιγμη το ενα χαλι πισω απο το αλλο.
Ελπιζω για πολυ καλο αποτελεσμα αυριο θεωρω οτι θα ειμαστε στην 10αδα και πιο πανω

Για να μην μπω να παει και να μην ξαναρθει η χτεσινη ψηφοφορια.

Μα να βγει η καρτα τελευταια ,τελευταια δηλαδη κοντεψα να σκασω και να μην μπορω να μπω και εδω να μοιραστω το ψυχολογικο με καποιον.
Οταν δε ειδα να περναει και ο Βρυκολακας (Κωστακηηη)και το το χαζοτραγουδο της Φιλανδιας τα ειδα ολα.
Ειπα παει αυτο ηταν δεν περναμε......Αλλα στο τελος ολα καλα.
Μου αρεσαν πολυ η Κοζα ξυπνησαν την αιθουσα γιατι μεχρι εκεινη τη στιγμη το ενα χαλι πισω απο το αλλο.
Ελπιζω για πολυ καλο αποτελεσμα αυριο θεωρω οτι θα ειμαστε στην 10αδα και πιο πανω
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 17, 2013 9:53 pm
Έχεις δίκιο,μου διέφευγε αυτή η...λεπτομέρεια!cst003 έγραψε:Συγνώμη για ποια γυναίκα του Bjorkman μου μιλάτε;;;; Μιλάμε για τον Bjorkman που όλοι ξέρουμε και αυτόν που εκπροσώπησε της Σουηδία του '92, έτσι δεν είναι; Για τη κομμώτρια μιλάμε! Ο άνθρωπος είναι τελειωμένη, ένα βήμα απ' την εγχείρηση, μάλλον για κάποιον άλλον θα θέλατε να γράψετε!!!![]()

Ο άντρας του Bjiorkman έπρεπε να γράψω!
Παρ Μάης 17, 2013 11:17 pm

Συμφωνώ σε όλα σχεδόν με τον Νώντα πλην της Ιρλανδίας, πιστέυω οτι χτυπάει τοπ10 με αυτήν την κλήρωση.

Enjoy!
- merda2004
Παρ Μάης 17, 2013 11:31 pm
kakioulesssssssss lol...peri sizigou!!! 

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 18, 2013 12:25 pm
Mε αυτή τη σειρά θα ψηφίσουν οι χώρες :
1. San Marino | 11. Romania | 21. Bulgaria | 31. Denmark |
2. Sweden | 12. Moldova | 22. Belgium | 32. Montenegro |
3. Albania | 13. Azerbaijan | 23. Russia | 33. Slovenia |
4. Netherlands | 14. Norway | 24. Malta | 34. Georgia |
5. Austria | 15. Armenia | 25. Estonia | 35. F.Y.R. Macedonia |
6. United Kingdom | 16. Italy | 26. Germany | 36. Cyprus |
7. Israel | 17. Finland | 27. Iceland | 37. Croatia |
8. Serbia | 18. Spain | 28. France | 38. Switzerland |
9. Ukraine | 19. Belarus | 29. Greece | 39. Lithuania |
10. Hungary | 20. Latvia | 30. Ireland |
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 18, 2013 12:59 pm
Για δείτε και αυτό το βιντεάκι που μας ετοίμασε το eurovision.tv
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 18, 2013 1:18 pm
Για να δούμε και κάποιες...θεωρίες συνομωσίας για τη σειρά εμφάνισης των χωρών.
Η Γαλλίδα ήταν η μοναδική από τους 6 του Τελικού,που ΔΕΝ ήταν παρούσα σε έναν από τους δύο ημιτελικούς.Στη σειρά εμφάνισης κλήθηκε να εμφανιστεί πρώτη.
Οι τρεις τελευταίες χώρες του πρώτου μισού του τελικού (1-13),είναι και τα τρία πιο γνωστά ονόματα:στο 11 οι Cascada,στο 12 η σύνθεση του κιθαρίστα των Black Sabbath ,στο 13 η Ανούκ.Η αμέσως προηγούμενη χώρα από αυτές,είναι η μαμά Ρωσία.Βέβαια η Ανούκ εμφανίζεται μετά το διάλειμμα,γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο σχέση αυτό με την απουσία της από τη τελετή έναρξης (red carpet).
Το φαβορί Δανία,τοποθετήθηκε στο 18,μετά από ένα χλιαρό κομμάτι,με έναν μέτριο τραγουδιστή (ίσως τον χειρότερο του τελικού),ώστε η Αστέρω και να ξεσηκώσει το κοινό,αλλά και να παρει ψηφους από τις επιτροπές.
Από την αλλη,το άλλο φαβορί,η Νορβηγία,τοποθετήθηκε τρίτη από το τέλος,ανάμεσα σε δύο μπαλάντες.
Τέλος,η Γεωργία,με μια σύνθεση του σουηδού G:son (δημιουργού του Euphoria),τοποθετήθηκε στον ημιτελικό τρίτη από το τέλος,και στον τελικό προτελευταία.
Η Γαλλίδα ήταν η μοναδική από τους 6 του Τελικού,που ΔΕΝ ήταν παρούσα σε έναν από τους δύο ημιτελικούς.Στη σειρά εμφάνισης κλήθηκε να εμφανιστεί πρώτη.
Οι τρεις τελευταίες χώρες του πρώτου μισού του τελικού (1-13),είναι και τα τρία πιο γνωστά ονόματα:στο 11 οι Cascada,στο 12 η σύνθεση του κιθαρίστα των Black Sabbath ,στο 13 η Ανούκ.Η αμέσως προηγούμενη χώρα από αυτές,είναι η μαμά Ρωσία.Βέβαια η Ανούκ εμφανίζεται μετά το διάλειμμα,γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο σχέση αυτό με την απουσία της από τη τελετή έναρξης (red carpet).
Το φαβορί Δανία,τοποθετήθηκε στο 18,μετά από ένα χλιαρό κομμάτι,με έναν μέτριο τραγουδιστή (ίσως τον χειρότερο του τελικού),ώστε η Αστέρω και να ξεσηκώσει το κοινό,αλλά και να παρει ψηφους από τις επιτροπές.
Από την αλλη,το άλλο φαβορί,η Νορβηγία,τοποθετήθηκε τρίτη από το τέλος,ανάμεσα σε δύο μπαλάντες.
Τέλος,η Γεωργία,με μια σύνθεση του σουηδού G:son (δημιουργού του Euphoria),τοποθετήθηκε στον ημιτελικό τρίτη από το τέλος,και στον τελικό προτελευταία.
Σαβ Μάης 18, 2013 5:48 pm
Τελική μου πρόβλεψη για τον τελικό, με σειρά κατάταξης:
--------------------------- Top10
01
Denmark
02
Azerbaijan
03
Ukraine
04
Romania
05
Moldova
06
Greece
07
Norway
08
Georgia
09
Ireland
10
United Kingdom
--------------------------- mid-table
11
Russia
12
Italy
13
Sweden
14
Malta
15
Germany
16
Armenia
17
Belarus
18
The Netherlands
19
Lithuania
20
Iceland
21
Estonia
--------------------------- bottom 5
22
France
23
Finland
24
Hungary
25
Spain
26
Belgium
Γειά μας και καλή μας επιτυχία!
--------------------------- Top10
01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

--------------------------- mid-table
11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

--------------------------- bottom 5
22

23

24

25

26

Γειά μας και καλή μας επιτυχία!

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Σαβ Μάης 18, 2013 6:02 pm
Νομίζω ότι η Ρουμανία δεν θα ανέβει τόσο ψηλά, αντίθετα γνώμη μου είναι ότι η Μάλτα θα είναι ψηλότερα. Αισιόδοξο σε κόβω για τους δικούς μας. Πιστεύω και εγώ πάντως ότι θα είμαστε μέσα στη 10άδα.
Σαβ Μάης 18, 2013 6:24 pm

It’s great to meet Emmelie. It’s so nice to stand next to somebody who belongs to the same world as mine, Loreen says.She stands almost for the same things that I do. She’s barefooted. She has the same energy. And we also like the same jewelries and designers. I believe, Emmelie has a really, really good chance of winning!

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Σαβ Μάης 18, 2013 7:31 pm
Αφού έχω κάνει το απίστευτο promotion σε γνωστούς και φίλους απ' το εξωτερικό φέτος, ιδού το μήνυμά ενός φίλου μου Έλληνα του Βελγίου!!! Σας το παραθέτω ολόκληρο!
"Hey Nondas!
Olla kala esi eki ?! na soy po , emis panda psifizoumai Greece
)
Kai fetos exoumai GAMATO tragoudi! GREAT! Edo sto second semi final i presenter of the flemish tv legane oti i Ellada ine a dangerous megalo outsider! Tous arese para poly! Alla fetos ine polli i favorites!
Ego euxomai na kerdisi Greece , Italy, Moldova, netherlands,Norway or Hungary! Afta ine ta 6 agapimena! Ta alla den marezoun ke tosa!
Mono fovamai min kerdisi i Denmark, Russia i Azerbaidjan ( euuuks) xalia
Enjoy the eurovision tonite"
"Hey Nondas!
Olla kala esi eki ?! na soy po , emis panda psifizoumai Greece

Kai fetos exoumai GAMATO tragoudi! GREAT! Edo sto second semi final i presenter of the flemish tv legane oti i Ellada ine a dangerous megalo outsider! Tous arese para poly! Alla fetos ine polli i favorites!
Ego euxomai na kerdisi Greece , Italy, Moldova, netherlands,Norway or Hungary! Afta ine ta 6 agapimena! Ta alla den marezoun ke tosa!
Mono fovamai min kerdisi i Denmark, Russia i Azerbaidjan ( euuuks) xalia
Enjoy the eurovision tonite"
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 18, 2013 7:35 pm
Θα πω ποιες χώρες πιστεύω ότι θα βρεθούν στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα,
αλλά χωρίς να τις κατατάξω.
Με τυχαία σειρά λοιπόν
Θέσεις 1 εώς 6:Δανία-Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα-Ιταλία-Ουκρανία-Νορβηγία
Θέσεις 7 εώς 13:Ρουμανία-Μολδαβία-Ην.Βασίλειο-Ρωσία-Ιρλανδία-Μάλτα-Γεωργία
αλλά χωρίς να τις κατατάξω.
Με τυχαία σειρά λοιπόν
Θέσεις 1 εώς 6:Δανία-Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα-Ιταλία-Ουκρανία-Νορβηγία
Θέσεις 7 εώς 13:Ρουμανία-Μολδαβία-Ην.Βασίλειο-Ρωσία-Ιρλανδία-Μάλτα-Γεωργία
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|