Hνωμένο Βασίλειο 2011 (επέλεξε τραγούδι)
+7
Mr. Curiosity
Master
EvNickGR
HOLA
Romanus
merda2004
Masilnto
11 απαντήσεις
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Απ: Hνωμένο Βασίλειο 2011 (επέλεξε τραγούδι)
Δευ Φεβ 21, 2011 3:03 pm
Αν νικήσει το Ηνωμένο Βασίλιειο εγω θα είμαι αυτός που θα σηκώσει το ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EUROVISION......γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ για το αν ο Διαγωνισμός είναι στημένος ή όχι...αλλά όχι και έτσι,με τόσο απροκάλυπτο τρόπο...προς το παρών δεν θέλω να το σκέφτομαι
Δεν φτάνει που ξέρουμε ότι ο Διαγωνισμός θα πάει του χρόνου σε χώρα που δεν διατρέχει κάποιο οικονομικό κίνδυνο??? Ε φτάνει τόσο!!!

Δεν φτάνει που ξέρουμε ότι ο Διαγωνισμός θα πάει του χρόνου σε χώρα που δεν διατρέχει κάποιο οικονομικό κίνδυνο??? Ε φτάνει τόσο!!!
- Mr. Curiosity
- Αριθμός μηνυμάτων : 772
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Φύλο :No, you didn't!
Δευ Φεβ 21, 2011 6:46 pm
Εμένα θα μου άρεσε η Eurovision να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο του χρόνου!! Χρόνια το περίμενα!!
αρκεί βέβαια να είναι καλό το τραγούδι τους!
τυχαίο είναι που βγήκαν φήμες πριν λιγες εβδομάδες ότι αν νικήσει το Η.Β., η Eurovision θα γίνει στο Cardiff? (εύχομαι να μην γίνει εκεί!!).

τυχαίο είναι που βγήκαν φήμες πριν λιγες εβδομάδες ότι αν νικήσει το Η.Β., η Eurovision θα γίνει στο Cardiff? (εύχομαι να μην γίνει εκεί!!).

- Mr. Curiosity
Δευ Φεβ 21, 2011 9:31 pm
Η εμφάνιση των Blue στον ισπανικό τελικό!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 21, 2011 9:40 pm
Δε θέλω με τίποτα να κερδίσει το ΗΒ!!! Τόσα χρόνια μας φλόμωσε στη σαβούρα!!!

Δευ Φεβ 21, 2011 11:41 pm
Σαβούρα με αποκορύφωμα το
2007!

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Τρι Φεβ 22, 2011 12:55 am
A re den eixa forum na ta pw toso kairo kai ta epniga mesa mou!!!! xaxaxaxa
Apo tote pou anakoinwse h Italia to comeback gia to 2011, hmoun sigouros oti to UK paei gia vraveio (opws to 1997...)
Vlepw oti pane sprwxtoi kai dougrou gia thn 6h nikh tous, asxetws tragoudiou! Eidika h dhlwsh ths Lenas me epivevaiwnei! Dhladh esu kopela mou den endiaferesai ti tha kaneis esu ENTOS EDRAS kai noiazesai gia tous Blue????
Einai kseka8aro pia, kai na sas pw kati? As to paroun na teleiwnoume, an exoun de kai kana wraio tragoudi san to "Curtains Fall" mexri kai egw tha tous psifisw!!! xaxaxa
Apo tote pou anakoinwse h Italia to comeback gia to 2011, hmoun sigouros oti to UK paei gia vraveio (opws to 1997...)
Vlepw oti pane sprwxtoi kai dougrou gia thn 6h nikh tous, asxetws tragoudiou! Eidika h dhlwsh ths Lenas me epivevaiwnei! Dhladh esu kopela mou den endiaferesai ti tha kaneis esu ENTOS EDRAS kai noiazesai gia tous Blue????
Einai kseka8aro pia, kai na sas pw kati? As to paroun na teleiwnoume, an exoun de kai kana wraio tragoudi san to "Curtains Fall" mexri kai egw tha tous psifisw!!! xaxaxa

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μαρ 04, 2011 2:37 pm
- Mr. Curiosity
Τετ Μαρ 09, 2011 1:29 am
Μεταφέρω εδώ την συζήτηση γιατί ήμασταν offtopic στην ενότητα της Γαλλίας!
Αν είναι συμπαθητικό το τραγούδι της Αγγλίας, γιατί να μην κερδίσουν? Η φετινή χρονιά είναι άθλια και τουλάχιστον οι Blue θα έχουν (υποθέτω!) μια ωραία εμφάνιση...για το τραγούδι περιμένω πρώτα να ακούσω...
Λες να πλήρωσε το BBC όλες τις χώρες να στείλουν trash boring songs?
Το ότι θα παρουσιαστεί προς το τέλος μόνο οι eurofans θα το καταλάβουν...εξάλλου σχεδόν πάντα το Η.Β. τον Μάρτιο επέλεγε τραγούδι και η Σουηδία επίσης!
Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι Blue δεν θα ρίσκαραν τόσο εύκολα, γι'αυτό και λέγεται ότι θα κερδίσουν σίγουρα! Να θυμίσω βέβαια ότι το ίδιο έλεγαν και για τον Andrew Lloyd Webber (Βέβαια δεν ήταν ο ερμηνευτής του τραγουδιού όπως οι Blue) αλλά και την Patricia Kaas.
Προσωπικά δεν θα με πειράξει καθόλου αν κερδίσει το Η.Β. ίσα ίσα το περιμένω χρόνια
Δεν ξέρω αν υπερισχύει το ποιος μπορεί να διοργανώσει ή όχι (είμαι λίγο επιφυλακτικός σε όλα αυτά αλλά τα έχω στο νου μου φυσικά!!). Βασικά μιλάμε για την Eurovision, σπάνια ακους αριστουργήματα και να υπάρχουν όμως θα χαθούν...KostasGr έγραψε:
Ε, εντάξει δεν είναι όλα εντελώς άσπρο η εντελώς μαύρο! Απλά πιστεύω οτι υπερισχύει το ποιος μπορεί να διοργανώσει. Το τραγούδι, και να μην είναι αριστούργημα, μπορεί με κατάληλλες μεθόδους μαρκετινγκ να κερδίσει!![]()
Εννοείται βέβαια οτι αν το τραγούδι του ΗΒ είναι σαν της Πορτογαλίας δεν θα κερδίσουν!! Αλλά αν είναι έστω συμπαθητικό ή ακόμη και υποφερτό, και αυτό εννοώ λέγοντας
Αν είναι συμπαθητικό το τραγούδι της Αγγλίας, γιατί να μην κερδίσουν? Η φετινή χρονιά είναι άθλια και τουλάχιστον οι Blue θα έχουν (υποθέτω!) μια ωραία εμφάνιση...για το τραγούδι περιμένω πρώτα να ακούσω...
τότε, με την σωστή μιντιακή προώθηση μπορεί να κερδίσει άνετα... Παίζει κανένα άλλο τραγούδι από τα λοιπά φετος σαν φαβορί για νίκη;; Όχι...![]()
Λες να πλήρωσε το BBC όλες τις χώρες να στείλουν trash boring songs?

Άσε που το γεγονός οτι θα παρουσιαστεί σχεδόν στο τέλος μιας σάπιας χρονιάς από άποψη τραγουδιών με υποψιάζει πολύ... Και μην μου πείτε οτι οποιοδήποτε ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ποπ τραγουδακι από ΗΒ στην φετινή χρονιά δεν θα σας φανεί όαση, γιατί δεν θα το πιστέψω! Ακόμα και εμένα έτσι θα μου φανεί!!!![]()
Το ότι θα παρουσιαστεί προς το τέλος μόνο οι eurofans θα το καταλάβουν...εξάλλου σχεδόν πάντα το Η.Β. τον Μάρτιο επέλεγε τραγούδι και η Σουηδία επίσης!
Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι Blue δεν θα ρίσκαραν τόσο εύκολα, γι'αυτό και λέγεται ότι θα κερδίσουν σίγουρα! Να θυμίσω βέβαια ότι το ίδιο έλεγαν και για τον Andrew Lloyd Webber (Βέβαια δεν ήταν ο ερμηνευτής του τραγουδιού όπως οι Blue) αλλά και την Patricia Kaas.
Προσωπικά δεν θα με πειράξει καθόλου αν κερδίσει το Η.Β. ίσα ίσα το περιμένω χρόνια

Τετ Μαρ 09, 2011 1:41 am
Καλά έκανες που το μετέφερες εδώ!
Κοίτα, αν στείλουν καλό κομμάτι φυσικά ούτε εμένα με ενοχλει να κερδίσουν... Απλά φοβάμαι πως τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τον νικητή βρισκόμαστε λίγο προ τετελεσμένου (κυρίως από το 2008 και μετά
) Χωρίς να θέλω να πω ταυτόχρονα οτι τα τραγούδια που κέρδισαν δεν άρεσαν!!! Απλά, σπρώχτηκαν όλα με διαφόρους τρόπους, εκτός ίσως από τον Ρίμπακ που δεν χρειάστηκε.
Άρα, αν φέτος τελικά είναι "κανονισμένο" για το ΗΒ, αυτό είναι που θα με ενοχλήσει και όχι το τραγούδι. Θα με ενοχλήσει ο βαθμος παρέμβασης στο τελικό αποτέλεσμα, με πλάγιους τρόπους, όπως η προώθηση συγκεκριμένων και υποβάθμιση άλλων συμμετοχών κλπ.
Παράδειγμα σε αυτό: Δεν στοιχίζει και τίποτα φέτος να γίνουν φαβορί Νορβηγία και Πολωνία, βγάζει μάτι οτι οι συγκεκριμενες συμμετοχές δεν πάνε για ψηλά... Ξεκάρφωμα!!
Όσο για αυτό που λες για το BBC, φυσικά και δεν πλήρωσε για να γίνει κάτι τέτοιο...!
Ποιος όμως μου λέει οτι δεν έπεσε γενική γραμμή από την ΕΒU στις περισσότερες χώρες για να μην σταλούν επικίνδυνα κομμάτια;;
Κάτι τέτοιο που υποψιάζομαι συνέβη πέρσι στην Πορτογαλία... Αν η επιτροπή δεν χαντάκωνε την Καταρίνα, φέτος δεν θα πηγαίναμε Ντύσσελντορφ, αλλά Λισσαβώνα... Και οι φίλτατοι Πορτογάλοι, είναι σε παρόμοια οικονομική κατάσταση με εμάς!!
Συνομοσιολογώ ακατάπαυστα, ε;;

Κοίτα, αν στείλουν καλό κομμάτι φυσικά ούτε εμένα με ενοχλει να κερδίσουν... Απλά φοβάμαι πως τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τον νικητή βρισκόμαστε λίγο προ τετελεσμένου (κυρίως από το 2008 και μετά

Άρα, αν φέτος τελικά είναι "κανονισμένο" για το ΗΒ, αυτό είναι που θα με ενοχλήσει και όχι το τραγούδι. Θα με ενοχλήσει ο βαθμος παρέμβασης στο τελικό αποτέλεσμα, με πλάγιους τρόπους, όπως η προώθηση συγκεκριμένων και υποβάθμιση άλλων συμμετοχών κλπ.
Παράδειγμα σε αυτό: Δεν στοιχίζει και τίποτα φέτος να γίνουν φαβορί Νορβηγία και Πολωνία, βγάζει μάτι οτι οι συγκεκριμενες συμμετοχές δεν πάνε για ψηλά... Ξεκάρφωμα!!
Όσο για αυτό που λες για το BBC, φυσικά και δεν πλήρωσε για να γίνει κάτι τέτοιο...!

Συνομοσιολογώ ακατάπαυστα, ε;;

- Mr. Curiosity
Τετ Μαρ 09, 2011 2:24 am
KostasGr έγραψε:Καλά έκανες που το μετέφερες εδώ!![]()
Κοίτα, αν στείλουν καλό κομμάτι φυσικά ούτε εμένα με ενοχλει να κερδίσουν... Απλά φοβάμαι πως τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τον νικητή βρισκόμαστε λίγο προ τετελεσμένου (κυρίως από το 2008 και μετά) Χωρίς να θέλω να πω ταυτόχρονα οτι τα τραγούδια που κέρδισαν δεν άρεσαν!!! Απλά, σπρώχτηκαν όλα με διαφόρους τρόπους, εκτός ίσως από τον Ρίμπακ που δεν χρειάστηκε.
Όταν λες σπρώχτηκαν? Γιατί πολλές συμμετοχές είχαν "σπρωχτεί" στο παρελθόν αλλά δεν κέρδισαν! Τα τραγούδια που κέρδισαν το 2009 και το 2010 έγιναν επιτυχίες και τα έπαιξαν τα ευρωπαικά ραδιόφωνα, άξιζαν που κέρδισαν (κατ'εμέ!). Η Lena για παράδειγμα ήταν "φαινόμενο" στην Γερμανία, είχε γίνει χαμός με τις πωλήσεις της και το τραγούδι είχε γίνει τρελή επιτυχία πριν τον διαγωνισμό (όπως έγινε και το 2005 με την Έλενα στην Ελλάδα). Το ότι οι Γερμανοί υποστήριξαν για πρώτη φορά τόσο πολύ την συμμετοχή τους ίσως και να βοήθησε! αν και αυτοί που την ψήφισαν σε όλη την Ευρώπη αμφιβάλλω αν τους ένοιαζε κάτι τέτοιο.
Όσον αφορά τον Ρώσο το 2008, βάζω ένα ερωτηματικό. Το τραγούδι ήταν μάπα και πάτωσε στα ευρωπαικά charts. Όμως, την νίκη στην Ρωσία ουσιαστικά έδωσαν οι πρώην σοβιετικές χώρες οπότε ίσως και να έγινε επιτυχία εκεί

Δεν θα το μάθουμε ποτέ φαντάζομαιΆρα, αν φέτος τελικά είναι "κανονισμένο" για το ΗΒ, αυτό είναι που θα με ενοχλήσει και όχι το τραγούδι. Θα με ενοχλήσει ο βαθμος παρέμβασης στο τελικό αποτέλεσμα, με πλάγιους τρόπους, όπως η προώθηση συγκεκριμένων και υποβάθμιση άλλων συμμετοχών κλπ.

Btw, η Πολωνία είναι φαβορί για νίκη? Δεν λέω φαβορί για να περάσει, έχει πιθανότητες να περάσει!
Όσο για αυτό που λες για το BBC, φυσικά και δεν πλήρωσε για να γίνει κάτι τέτοιο...!Ποιος όμως μου λέει οτι δεν έπεσε γενική γραμμή από την ΕΒU στις περισσότερες χώρες για να μην σταλούν επικίνδυνα κομμάτια;;
Κάτι τέτοιο που υποψιάζομαι συνέβη πέρσι στην Πορτογαλία... Αν η επιτροπή δεν χαντάκωνε την Καταρίνα, φέτος δεν θα πηγαίναμε Ντύσσελντορφ, αλλά Λισσαβώνα... Και οι φίλτατοι Πορτογάλοι, είναι σε παρόμοια οικονομική κατάσταση με εμάς!!
![]()
Συνομοσιολογώ ακατάπαυστα, ε;;![]()
Sorry αλλά όντως συνομοσιολογείς πάρα πολύ!

lol αλλά που το ξέρεις ότι η Καταρίνα θα κέρδιζε? Μου άρεσε πάαααρα πολύ, ωστόσο δεν είχε ούτε μια πιθανότητα να κερδίσει! Ήταν μια Καλομοίρα (με λίγα παραπάνω κιλάκια βέβαια) με ένα συμπαθητικό ανεβαστικό κομμάτι (στα Πορτογαλικά), that's all. Το έχουμε ξαναδει το έργο (εδώ η Καλομοίρα -χωρίς επιτροπές κιολας- δεν κέρδισε, θα κέρδιζε η Καταρίνα??)...δεν ήταν αρκετό για ΠΡΩΤΙΑ σε σχεδόν 40 χώρες (+ 50/50 ψηφοφορία!)! Για δεκάδα το έβλεπα άνετα όμως!

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Τετ Μαρ 09, 2011 9:58 am
Σιγά που θα κέρδιζε πέρσι η Καταρίνα. Συνέλεθετε!!!
Παιδιά οι επιτροπές πέρσι - να σας υπενθυμίσω - ΔΕΝ έδωσν ξεκάθαρη νίκη στη Γερμανία! 187 βαθμοί δεν είναι τίποτα! Η Λένα κέρδισε στο televoting και μάλιστα με άνεση. Να μην μπω κι εγώ σε συνομοσιολογία αναφέροντας ότι η digame είναι γερμανική εταιρία, κ.λ.π, απλά [θα το πω!!!] μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να άρεσε ΤΟΣΟ πολύ το Σατελάιτ και να 'παθε παράκρουση η Ευρώπη! Κι εγώ σιχαόνομαι το Ντίμα το 2008, αλλά είχε κάτι επί σκηνής να παρουσιάσει, έτσι δεν είναι? Η Λίινα [που λένε και οι γερμανοί! ] βγήκε μόνη της στη σκηνή. Τί εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους τελεβόουτερς?
Αναπάντητα ερωτήματα.....
Παιδιά οι επιτροπές πέρσι - να σας υπενθυμίσω - ΔΕΝ έδωσν ξεκάθαρη νίκη στη Γερμανία! 187 βαθμοί δεν είναι τίποτα! Η Λένα κέρδισε στο televoting και μάλιστα με άνεση. Να μην μπω κι εγώ σε συνομοσιολογία αναφέροντας ότι η digame είναι γερμανική εταιρία, κ.λ.π, απλά [θα το πω!!!] μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να άρεσε ΤΟΣΟ πολύ το Σατελάιτ και να 'παθε παράκρουση η Ευρώπη! Κι εγώ σιχαόνομαι το Ντίμα το 2008, αλλά είχε κάτι επί σκηνής να παρουσιάσει, έτσι δεν είναι? Η Λίινα [που λένε και οι γερμανοί! ] βγήκε μόνη της στη σκηνή. Τί εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους τελεβόουτερς?
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τετ Μαρ 09, 2011 10:21 am
Η Είσοδος των επιροπών στον Διαγωνισμό είχε ένα στόχο...την άνοδο των big...Δεν σας φαίνετε περίεργο το γεγονός ότι οι big στέλνουν ποιο προσεγμένες συμμετοχές μετα απο αυτα?? Με televoting δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαιναν καν δεκάδα....Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η Γερμανία κέρδισε με την ξεκάθαρη παρέμβαση της ΕΒU....τώρα το ότι η Lena ήρθε πρώτη στο televoting αυτο δεν με πείθει και ιδιαίτερα..... αν για όλα αυτα που λέω είμαι 80% σίγουρος...θα είμαι 100% αν νικήσει το Ηνωμένο Βασίλειο!!!!
- Mr. Curiosity
Τετ Μαρ 09, 2011 12:48 pm
cst003 έγραψε: απλά [θα το πω!!!] μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να άρεσε ΤΟΣΟ πολύ το Σατελάιτ και να 'παθε παράκρουση η Ευρώπη! Κι εγώ σιχαόνομαι το Ντίμα το 2008, αλλά είχε κάτι επί σκηνής να παρουσιάσει, έτσι δεν είναι? Η Λίινα [που λένε και οι γερμανοί! ] βγήκε μόνη της στη σκηνή. Τί εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους τελεβόουτερς?
Εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου υπερβολικό! Σε μια βαρετή χρονιά με μπαλάντες, το μοντέρνο Satellite (που είχε ρυθμό) ξεχώρισε. Απλή αλλά πολύ καλή εμφάνιση (σε μια χρονιά που είτε υπερβολικές εμφανίσεις θα έβλεπες είτε βαρετές), η Lena ήταν διαφορετική και σκέτη γλύκα (γι'αυτό κιολας το focus ήταν σε αυτή, δεν χρειάστηκαν tricks)!

Τελικά πιστεύεις στο televoting ή όχι?Master έγραψε:Με televoting δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαιναν καν δεκάδα....

btw, η Αγγλία ήταν στο top 10 με televoting το 2009, η Γαλλία το 2010 (ενώ και η Ισπανία ήταν 12η!)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κακό που κέρδισε η Γερμανία πέρσι. Σε πολλούς δεν άρεσε σε άλλους άρεσε πάρα πολύ όμως. Έτσι είναι με την Eurovision, δεν μπορούν να σου αρέσουν όλοι οι νικητές

Και η Ρωσία μπορεί να είχε κάτι να παρουσιάσει όπως είπε ο cst003, αλλά το τραγούδι δεν άξιζε. Και η Ουκρανία, και η Ελλάδα είχαν κάτι να παρουσιάσουν (και με το παραπάνω) και τα τραγούδια τους ήταν μακράν καλύτερα (και αυτό φάνηκε από την απήχηση που είχαν στον κόσμο μετά την Eurovision).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μαρ 09, 2011 1:27 pm
Το Satellite ήταν τέλειο!!!
Και η Lena πολύ χαριτωμένη......ήταν σαν να έβγαλε γλώσσα σε όλες τις φορτωμένες συμμετοχές!!!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τετ Μαρ 09, 2011 1:42 pm
Mr. Curiosity έγραψε:cst003 έγραψε: απλά [θα το πω!!!] μου φαίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να άρεσε ΤΟΣΟ πολύ το Σατελάιτ και να 'παθε παράκρουση η Ευρώπη! Κι εγώ σιχαόνομαι το Ντίμα το 2008, αλλά είχε κάτι επί σκηνής να παρουσιάσει, έτσι δεν είναι? Η Λίινα [που λένε και οι γερμανοί! ] βγήκε μόνη της στη σκηνή. Τί εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους τελεβόουτερς?
Εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου υπερβολικό! Σε μια βαρετή χρονιά με μπαλάντες, το μοντέρνο Satellite (που είχε ρυθμό) ξεχώρισε. Απλή αλλά πολύ καλή εμφάνιση (σε μια χρονιά που είτε υπερβολικές εμφανίσεις θα έβλεπες είτε βαρετές), η Lena ήταν διαφορετική και σκέτη γλύκα (γι'αυτό κιολας το focus ήταν σε αυτή, δεν χρειάστηκαν tricks)!Επιτέλους και μια χρονιά που κερδίζει το τραγούδι και όχι το show..
Τελικά πιστεύεις στο televoting ή όχι?Master έγραψε:Με televoting δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαιναν καν δεκάδα....Γιατί από την μια λες ότι δεν θα έμπαιναν στην δεκάδα με televoting και από την άλλη λες λοτι υπήρχε παρέμβαση! Την ίδια παρέμβαση μπορούσαν να την κάνουν και τα προηγούμενα χρόνια
![]()
btw, η Αγγλία ήταν στο top 10 με televoting το 2009, η Γαλλία το 2010 (ενώ και η Ισπανία ήταν 12η!)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κακό που κέρδισε η Γερμανία πέρσι. Σε πολλούς δεν άρεσε σε άλλους άρεσε πάρα πολύ όμως. Έτσι είναι με την Eurovision, δεν μπορούν να σου αρέσουν όλοι οι νικητές![]()
Και η Ρωσία μπορεί να είχε κάτι να παρουσιάσει όπως είπε ο cst003, αλλά το τραγούδι δεν άξιζε. Και η Ουκρανία, και η Ελλάδα είχαν κάτι να παρουσιάσουν (και με το παραπάνω) και τα τραγούδια τους ήταν μακράν καλύτερα (και αυτό φάνηκε από την απήχηση που είχαν στον κόσμο μετά την Eurovision).
Δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβες απο αυτα που γράφω!!!

- Mr. Curiosity
Τετ Μαρ 09, 2011 11:13 pm
Master έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβες απο αυτα που γράφω!!!Οσο για την Περσινή Νίκη της Γερμανίας είχα και έχω την άποψη μου
Και φυσικά θα επιβαιβεωθώ ακόμα περισσότερο αν τελικά κερδίσει φέτος και το Ηνωμένο Βασίλειο.-
Αφού δεν κατάλαβες, άστο!

H περσινή συμμετοχή της Γερμανίας είχε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και δεν ήταν πυροτέχνημα όπως άλλα τραγούδια που κέρδισαν τον διαγωνισμό! (τα έγραψα αναλυτικά σε προηγούμενα μηνύματα..)
Δεν θα επιβεβαιωθείς καθόλου αν κερδίσει το Ηνωμένο Βασίλειο

Τετ Μαρ 09, 2011 11:26 pm
Mr. Curiosity έγραψε:Πρέπει δλδ ντε και καλά να υπάρχει κάποια συνομωσία πίσω απ'όλα?![]()
Ναι!!

Όταν παίζονται λεφτά, θέαμα και συμφέροντα... Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα αθώα και αγνά!!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Τετ Μαρ 09, 2011 11:27 pm
KostasGr έγραψε:Mr. Curiosity έγραψε:Πρέπει δλδ ντε και καλά να υπάρχει κάποια συνομωσία πίσω απ'όλα?![]()
Ναι!!
Όταν παίζονται λεφτά, θέαμα και συμφέροντα... Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα αθώα και αγνά!!![]()

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Πεμ Μαρ 10, 2011 1:04 am
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?

- Mr. Curiosity
Πεμ Μαρ 10, 2011 1:33 am
HOLA έγραψε:ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?![]()
Την Παρασκευή στην εκπομπή του Norton Graham αν δεν κάνω λάθος.
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Πεμ Μαρ 10, 2011 5:50 pm
I can – lyrics
You were the eyes in the face of fortune
I lost my way and I couldn't find you
Oh, oh no
We're not the first ones to be divided
Won't be the last to be reunited
No
Oh no
(Oh no)
It's like rain falling down
Drops of pain hit the ground
I can't speak
There's no sound when you're gone
(Yeah, come on)
I can
I will
I know
I can untie these hands
And get backup again
(oh-ho)
I can
I will
I know
I can untie these hands
And get backup again
I can
I can
(Get back up again)
I have never lost anything quite like this
No second chances if I don't fit in
No (no)
Oh no
(oh no)
You closed the door and you kept on walking
Left me behind and there's no more talking
No
Oh no
Oh no
You were the eyes in the face of fortune
I lost my way and I couldn't find you
Oh, oh no
We're not the first ones to be divided
Won't be the last to be reunited
No
Oh no
(Oh no)
It's like rain falling down
Drops of pain hit the ground
I can't speak
There's no sound when you're gone
(Yeah, come on)
I can
I will
I know
I can untie these hands
And get backup again
(oh-ho)
I can
I will
I know
I can untie these hands
And get backup again
I can
I can
(Get back up again)
I have never lost anything quite like this
No second chances if I don't fit in
No (no)
Oh no
(oh no)
You closed the door and you kept on walking
Left me behind and there's no more talking
No
Oh no
Oh no
- peggy
- Αριθμός μηνυμάτων : 834
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Τόπος : ΑθήναHTAN ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
Πεμ Μαρ 10, 2011 5:53 pm
Μιλάμε για ΠΟΛΥ πόνο, δηλαδή...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|