Ισπανία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
+2
merda2004
Masilnto
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4 •
1, 2, 3, 4 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Ισπανία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
Κυρ Μαρ 01, 2015 3:18 pm
Καλό αλλά του λείπει κάτι, κάτι να το απογειώσει...
Κυρ Μαρ 01, 2015 4:41 pm
Όπως ακριβώς το περίμενα. Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή, παρόλο που μας είχαν ζαλίσει τα @@ οτι θα είναι "αριστούργημα" "το νέο Euphoria" κτλ. Μαστίχα όπως το είπες, το βασικότερο είναι οτι δεν έχει κάποια κορύφωση, κάτι....
No doubt οτι θα γίνει φαβορί στους φαν όπως ακριβώς το Γερμανικό βοδινό του 2013 και οι εκάστοτε Σουηδικές μούμιες -και κατα πάσα πιθανότητα θα έχει και την ίδια κατάληξη... :pirat:
No doubt οτι θα γίνει φαβορί στους φαν όπως ακριβώς το Γερμανικό βοδινό του 2013 και οι εκάστοτε Σουηδικές μούμιες -και κατα πάσα πιθανότητα θα έχει και την ίδια κατάληξη... :pirat:
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:21 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σοβαρολογείς Ισπανία μου...όλη αυτή η προώθηση, όλη αυτή η αναμονή ήταν για αυτό?????
Σοβαρολογείς Ισπανία μου...όλη αυτή η προώθηση, όλη αυτή η αναμονή ήταν για αυτό?????
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:24 pm
Toυλάχιστον μας έκαναν να ασχοληθούμε,
και φαίνεται ότι το έχουν πάρει στα σοβαρά!
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:28 pm
Αν το παίρνανε στα σοβαρά θα φρόντιζαν να στείλουν κάτι από την υπέροχη μουσική κουλτούρα τους, το οποίο σίγουρα θα μπορούσε να εκτιμηθεί και από κοινό και από επιτροπή.Masilnto έγραψε:Toυλάχιστον μας έκαναν να ασχοληθούμε,
Τώρα, με το να αναθέτουν νερόβραστες Σουηδικές πατατόσουπες σε γκομενάκια δείχνουν απλά απεγνωσμένοι για μια θέση πάνω από την 10η (που έχουν να πάρουν σχεδόν 12 χρόνια) χρησιμοποιώντας την "πετυχημένη" συνταγή που επιλέγουν κλασσάτες χώρες σαν το Αζερμπαϊτζάν και την Γεωργία

- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:29 pm
Nαι αλλά τουλάχιστον δεν ξεπούλησαν τη γλώσσα τους !
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:32 pm
Σιγά τ'αυγά
Αυτό είναι αποκλειστικά θέμα γλωσσικού σωβινισμού που έχουν ΟΛΟΙ οι Λατίνοι
Αυτό είναι αποκλειστικά θέμα γλωσσικού σωβινισμού που έχουν ΟΛΟΙ οι Λατίνοι

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:33 pm
Giati vre paidia, kerdizoun aristourgimata dld (poia)? Mia xara kanoun afou theloun na kerdisoun san treloi, exoun plirwsei apisteyta leyta stous top Eurovision composers, vrikan kai goodlooking girl, einai moderno kommati, sthn glwssa tous, to top 5 fetos tha tous katsei , eimai sigourh...
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:40 pm
EVfan έγραψε:Giati vre paidia, kerdizoun aristourgimata dld (poia)? Mia xara kanoun afou theloun na kerdisoun san treloi, exoun plirwsei apisteyta leyta stous top Eurovision composers, vrikan kai goodlooking girl, einai moderno kommati, sthn glwssa tous, to top 5 fetos tha tous katsei , eimai sigourh...
Εγγυημένο τοπ5!

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Κυρ Μαρ 01, 2015 8:44 pm
E,lew sthn periptosh pou mporei na to pei live, aytes oi alles den eixan tragoudia, oute vlepame Game Of Thrones sthn skinh...Otan theleis kati poly kai to exeis plhrwsei akriva, sou erxetai kapos, pos na to pw alliws 

Κυρ Μαρ 01, 2015 8:48 pm
EVfan έγραψε:E,lew sthn periptosh pou mporei na to pei live, aytes oi alles den eixan tragoudia, oute vlepame Game Of Thrones sthn skinh...Otan theleis kati poly kai to exeis plhrwsei akriva, sou erxetai kapos, pos na to pw alliws
Κοίτα, και η Anggun είχε ένα κομμάτι "κομμένο και ραμμένο στον διαγωνισμό" όπως έλεγε και επίσης έκανε σοου "αμερικάνικων προδιαγραφών" όπως επίσης έλεγε. Το αποτέλεσμα - 0 στο τελεβότινγκ

Δεν λέω οτι θα πάρει 0 και η Ισπανία φέτος, αλλά αυτά τα "καλοπληρωμένα" "υπερπαραγωγές" και "κομμένα και ραμμένα" πάντα κάνουν πορείες κατώτερες των προσδοκιών (των φαν, όχι των φυσιολογικών ανθρώπων)

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Μαρ 01, 2015 10:06 pm
Θεωρώ οτι οι προσδοκίες που δημιουργούνται επηρεάζουν σημαντικά για το κατά πόσο θα αρέσει ενα τραγούδι τελικά......Αν οι Ισπανοί έκαναν τουμπεκί και δεν μιλούσαν περι Αριστουργήματος και Θαύματος για το κομμάτι τους,όλοι τωρα θα μιλούσαμε για μια πολύ καλή συμμετοχή.....διοτι εμένα μου αρέσει, και θεωρώ οτι είναι, μια απο τις καλύτερες συμμετοχές που στέλνει η Ισπανία...
Υ.Γ. Evfan μου, αν σου είναι εύκολο γράφε στα Ελληνικά, διοτι με τα Greeklish αδυνατώ να σε παρακολουθώ και εγω και οι υπόλοιποι φαντάζομαι
Υ.Γ. Evfan μου, αν σου είναι εύκολο γράφε στα Ελληνικά, διοτι με τα Greeklish αδυνατώ να σε παρακολουθώ και εγω και οι υπόλοιποι φαντάζομαι

- HOLAEuroStar
Κυρ Μαρ 01, 2015 10:37 pm
Αυτό ακριβώς!!Master έγραψε: .....Αν οι Ισπανοί έκαναν τουμπεκί και δεν μιλούσαν περι Αριστουργήματος και Θαύματος για το κομμάτι τους,όλοι τωρα θα μιλούσαμε για μια πολύ καλή συμμετοχή

Αχ ναι! Προσπάθησε τουλάχιστον! Στραβώνομαι κάθε φορά να σε καταλάβω!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Master έγραψε:Υ.Γ. Evfan μου, αν σου είναι εύκολο γράφε στα Ελληνικά, διοτι με τα Greeklish αδυνατώ να σε παρακολουθώ και εγω και οι υπόλοιποι φαντάζομαι
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Δευ Μαρ 02, 2015 6:39 pm
ετσι. συμφωνω κ εγω !οχι μονο της Ισπανιας αλλα γενικα φετος ειναι απο τις καλες συμμετοχεςMaster έγραψε:.....διοτι εμένα μου αρέσει, και θεωρώ οτι είναι, μια απο τις καλύτερες συμμετοχές που στέλνει η Ισπανία...
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 09, 2015 10:00 am
Σήμερα το βιντεοκλιπ.
Στο μεταξύ σκεπτικοί είναι στην ισπανική αποστολή,
για το αν θα πρέπει να υποβάλλουν στην EBU την κανονική ή την πιο ορχηστρική/συμφωνική version.
Στο μεταξύ σκεπτικοί είναι στην ισπανική αποστολή,
για το αν θα πρέπει να υποβάλλουν στην EBU την κανονική ή την πιο ορχηστρική/συμφωνική version.
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 09, 2015 1:53 pm
Το βιντεοκλιπ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δευ Μαρ 09, 2015 2:44 pm
Το βιντεοκλιπ, όπως και το τραγούδι μου έδωσε μια αίσθηση οτι οι δημιουργοί προσπαθούν να σε αναγκάσουν να εντυπωσιαστείς. Εγώ νιώθω οτι το όλο σύνολο το έχω ξαναδεί, οτι το έχω ξανακούσει, τέλος πάντων δεν με συγκινεί ούτε στο ελάχιστο. 

- HOLAEuroStar
Δευ Μαρ 09, 2015 3:01 pm
Oμοιως!!! Κάθε χρόνο τη περιμένω την Ισπανία και θέλω πολύ να μου αρέσει αλλά φέτος...δεν, σα να λείπει κάτι! Συναίσθημα ψυχή...δε ξέρω αλλά κάτι λείπει!!!Gresk Einherjar έγραψε:Το βιντεοκλιπ, όπως και το τραγούδι μου έδωσε μια αίσθηση οτι οι δημιουργοί προσπαθούν να σε αναγκάσουν να εντυπωσιαστείς. Εγώ νιώθω οτι το όλο σύνολο το έχω ξαναδεί, οτι το έχω ξανακούσει, τέλος πάντων δεν με συγκινεί ούτε στο ελάχιστο.
- MasilntoForum Founder
Τετ Μαρ 11, 2015 7:51 pm
Παρ Μαρ 13, 2015 1:40 am
Αυτή η προφορά και αυτά τα κάκιστα Αγγλικά των Ισπανών με ξετρελλαίνουν!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 13, 2015 1:46 am
Noμίζω τα έχει με άγγλο ποδοσφαιριστή?
Ή παίζει στην Αγγλία απλώς?
Πρέπει να της κάνει εντατικά ιδιαίτερα!
Ή παίζει στην Αγγλία απλώς?
Πρέπει να της κάνει εντατικά ιδιαίτερα!

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 21, 2015 1:33 am
Και έτσι η Ισπανία είναι πλέον η μοναδική χώρα,
από την οποία δεν έχουμε ακούσει την τελική version του τραγουδιού...
Πώς τα κατάφερε πάλι έτσι
από την οποία δεν έχουμε ακούσει την τελική version του τραγουδιού...
Πώς τα κατάφερε πάλι έτσι

- MasilntoForum Founder
Τρι Μαρ 24, 2015 7:49 pm
Παλαιότεροι εκπρόσωποι της Ισπανίας, στηρίζουν την Edurne
Τρι Μαρ 24, 2015 8:10 pm
Αν δεν στηρίζει η Ρουσλάνα, δεν υπάρχει ελπίδα επιτυχίας