Σουηδία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
+3
Romanus
HOLA
Masilnto
7 απαντήσεις
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Απ: Σουηδία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
Σαβ Μάης 23, 2015 1:03 am
Eurovision 2015 - Τελικός: Ο υποψήφιος της Σουηδίας που θεωρείται φαβορί δούλευε σε μπαρ στη Ρόδο
Ο Måns Zelmerlöw είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Σουηδίας στη Eurovision και έκλεψε τις εντυπώσεις στο β' ημιτελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού.
Πήγε τον διαγωνισμό ένα βήμα παρακάτω με την παρουσίαση του τραγουδιού του "Heroes"με εφέ που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι τώρα στη σκηνή.
Ο τραγουδιστής, που θεωρείται φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση, έχει ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας αφού στο παρελθόν εργαζόταν σε μπαρ στη Ρόδο.
Η κάμερα της εκπομπής Μία τον συνάντησε στη Βιέννη...
Ο Måns Zelmerlöw είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Σουηδίας στη Eurovision και έκλεψε τις εντυπώσεις στο β' ημιτελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού.
Πήγε τον διαγωνισμό ένα βήμα παρακάτω με την παρουσίαση του τραγουδιού του "Heroes"με εφέ που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι τώρα στη σκηνή.
Ο τραγουδιστής, που θεωρείται φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση, έχει ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας αφού στο παρελθόν εργαζόταν σε μπαρ στη Ρόδο.
Η κάμερα της εκπομπής Μία τον συνάντησε στη Βιέννη...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 23, 2015 3:02 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- HOLAEuroStar
Σαβ Μάης 23, 2015 5:01 pm
Mastiha έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 26, 2015 12:17 am
Ο Mans Zelmerlow στη Σουηδία με το έπαθλο της Eurovision: Η αποθέωση από τους συμπατριώτες του και η επιθυμία του
Ο Mans Zelmerlow, κατά την επιστροφή του στη Στοκχόλμη, το απόγευμα της Κυριακής, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση –είχε στους ώμους του τη σημαία της χώρας του και στα χέρια του το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το έπαθλο της Eurovision.
Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε τι θέλει να κάνει από εδώ και στο εξής και τι επιθυμεί να φάει. «Είμαι ενθουσιασμένος. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι η πιο μαγική στιγμή στη ζωή μου», είπε και αμέσως μετά αποκάλυψε πως θέλει να ξαπλώσει στον καναπέ του αγκαλιά με τον σκύλο του και να φάει πίτσα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έτρωγε μόνο γιαούρτια και μάνγκο, ενώ γυμναζόταν καθημερινά για να βρίσκεται σε άψογη φόρμα.
Τι είπε όμως για τη νίκη του; «Νόμιζα ότι ήταν όνειρο, αλλά όταν ξύπνησα και είδα 500 μηνύματα στο κινητό μου σιγουρεύτηκα όταν δεν ήταν».
Επιπλέον υποστήριξε πως μέσα σε μία νύχτα, οι followers του στο Instagram αυξήθηκαν κατά 100.000, ενώ στο τι θα κάνει από εδώ και πέρα, σχολίασε πως αφού ξεκουραστεί, θα κάνει tour στη χώρα του και θα μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει το καινούργιο του CD.
Δείτε φωτογραφίες από την αποθέωσή του:
Ο Mans Zelmerlow, κατά την επιστροφή του στη Στοκχόλμη, το απόγευμα της Κυριακής, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση –είχε στους ώμους του τη σημαία της χώρας του και στα χέρια του το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το έπαθλο της Eurovision.
Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε τι θέλει να κάνει από εδώ και στο εξής και τι επιθυμεί να φάει. «Είμαι ενθουσιασμένος. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι η πιο μαγική στιγμή στη ζωή μου», είπε και αμέσως μετά αποκάλυψε πως θέλει να ξαπλώσει στον καναπέ του αγκαλιά με τον σκύλο του και να φάει πίτσα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έτρωγε μόνο γιαούρτια και μάνγκο, ενώ γυμναζόταν καθημερινά για να βρίσκεται σε άψογη φόρμα.
Τι είπε όμως για τη νίκη του; «Νόμιζα ότι ήταν όνειρο, αλλά όταν ξύπνησα και είδα 500 μηνύματα στο κινητό μου σιγουρεύτηκα όταν δεν ήταν».
Επιπλέον υποστήριξε πως μέσα σε μία νύχτα, οι followers του στο Instagram αυξήθηκαν κατά 100.000, ενώ στο τι θα κάνει από εδώ και πέρα, σχολίασε πως αφού ξεκουραστεί, θα κάνει tour στη χώρα του και θα μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει το καινούργιο του CD.
Δείτε φωτογραφίες από την αποθέωσή του:
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Μάης 26, 2015 9:42 am
Mastiha έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πας κόντρα?

- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- HOLAEuroStar
Τρι Μάης 26, 2015 11:16 am
Γέλα γέλα...... να θυμάσαι όμως karma is a bitch!!!
Γέλα γέλα...... να θυμάσαι όμως karma is a bitch!!!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 29, 2015 10:36 am
Ο επόμενός του στόχος,λέει,είναι η διεθνή καριέρα.
Και όταν την καταφέρει κι αυτή ;
Η διαγαλαξιακή, θα συμπληρώσω εγώ.
Και όταν την καταφέρει κι αυτή ;
Η διαγαλαξιακή, θα συμπληρώσω εγώ.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 29, 2015 2:22 pm
Τον φάγατε τον άνθρωπο!

- HOLAEuroStar
Παρ Μάης 29, 2015 3:15 pm
Masilnto έγραψε:Ο επόμενός του στόχος,λέει,είναι η διεθνή καριέρα.
.......

Nα του δώσει συμβουλές η απόλυτη!
- MasilntoForum Founder
Τετ Ιουν 17, 2015 1:10 pm
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|