Σουηδία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
+3
Romanus
HOLA
Masilnto
7 απαντήσεις
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Σουηδία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
Τρι Μαρ 03, 2015 4:50 pm
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 07, 2015 9:33 am
Aπόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδος Andra Chansen του Melodifestivalen,
απ'όπου 4 τραγούδια θα προκριθούν για τον τελικό του επόμενου Σαββάτου.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
απ'όπου 4 τραγούδια θα προκριθούν για τον τελικό του επόμενου Σαββάτου.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Σαβ Μαρ 07, 2015 7:48 pm
Αυτο το melodi πια,την πίστη μας βγάζει μεχρι να επιλέξει τραγούδι
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 08, 2015 1:49 am
Recap με όλους τους 12 φιναλίστ, ακριβώς με τη σειρά που θα εμφανιστούν
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 08, 2015 12:01 pm
Nα σας πω κι ένα κουτσομπολιό που έμαθα για τον Έρικ...
Πλέον δεν είναι τόοοσο αγαπητός στους σουηδούς όσο πριν 4 χρόνια,
κι αυτό γιατί είχε φτάσει σε σημείο να ζητάει λεφτά από όποιο άτομο ήθελε αυτόγραφο ή φωτογραφία μαζί του.
κι αυτό γιατί είχε φτάσει σε σημείο να ζητάει λεφτά από όποιο άτομο ήθελε αυτόγραφο ή φωτογραφία μαζί του.

Κυρ Μαρ 08, 2015 12:12 pm
Masilnto έγραψε:Nα σας πω κι ένα κουτσομπολιό που έμαθα για τον Έρικ...
Πέφτω από τα σύννεφα, φαίνεται τόσο μετριόφρων!

Εδώ που τα λέμε καλά έκανε βέβαια, γιατί τέτοιο φέρσιμο αξίζει σε φαν "καλλιτεχνών" σαν κι αυτόν.

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Μαρ 08, 2015 3:42 pm
Masilnto έγραψε:Nα σας πω κι ένα κουτσομπολιό που έμαθα για τον Έρικ...
Τι λε ρε φίλε....αυτός το χασε τελείως...
Κυρ Μαρ 08, 2015 5:53 pm
Ιδού και η φετινή μου ανασκόπηση του τελικού του MF!
1. Samir & Viktor "Groupie"
Χαλό, αλό, αλό, αλό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
υ.γ. έλεος πια με τις σέλφι, και ακόμη περισσότερο έλεος με τα gimmicks με την Κοντσίτα, φέτος
2. JTR "Building It Up"
Θα μπορούσε να είναι άνετα μια συνηθισμένη, κοινότατη συμμετοχή της Δανίας... Και οφείλω να ομολογήσω, πως σιχαίνομαι την Δανία στον διαγωνισμό! Next, please....
3. Dinah Nah "Make Me (La La La)"
Δεν είναι άσχημο το τραγούδι τη φουξιοκέφαλης, είναι και κλαμπάτο... Δεν θα με χάλαγε μια τέτοια συμμετοχή φέτος από την Σουηδία, μιας και αν συνεχιστεί έτσι η φάση μας βλέπω να το ρίχνουμε στον ύπνο φέτος σε ημιτελικούς και τελικό! Εγκρίνω....
4. Jon Henrik Fjällgren "Jag är fri (Manne Leam Frijje)"
Εαεαααανα εεεανναειγια εεεεεαναεεεεεε.......... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(τι πραπάνω να σχολιάσει κανείς...
)
5. Jessica Andersson "Can't Hurt Me Now"
Όχι, όχι άλλη μπαλλάντα φέτος.... παρακαλώ... Δεν είναι κακή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ άλλο αργόσυρτο φέτος!
6. Måns Zelmerlöw "Heroes"
Λοιπόν! Εδώ έχουμε potential winner. Και όχι μόνο του Melodifestivalen.
Αν και είναι γνωστή η "συμπάθειά" μου προς τέτοιου είδους τραγουδιστές και ακούσματα, εδώ οφείλω να ομολογήσω πως μιλάμε για έναν πολύ προσεγμένο και μοντέρνο ήχο και μια απίστευτα σύγχρονη απόδοση στη σκηνή, η οποία στερείται όλα τα κλασσικά Γιουροβιζιονικά κλισέ - μετατρέπει το στάδιο σε ζωντανό βιντεο κλιπ και σε κάνει να παραπέμψεις τον υπερβολικά κλισέ Σουηδοσλαγκερίστικο τίτλο και στίχο του τραγουδιού, όπως επίσης και την υπερβολικά προφανή "ομοιότητα" του κομματιού με το Lovers On the Sun του David Guetta. (κάτι που ούτως ή άλλως, δεν είναι αναγκαία κακό, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα σύγχρονα mainstream κομμάτια)
Δεν περίμενα οτι θα το πώ ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να είναι το νικητήριο την άλλη εβδομάδα και γιατί όχι, και το νικητήριο τον Μάϊο - περιττό να πω πως πράγμα σπάνιο για καγκούρικη Σλαγκεροσουηδία, θα σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στο τοπ μου.
7. Linus Svenning "Forever Starts Today"
Κλασσικό μουμιο-τράγουδο του Κέμπε.... Πολυακουσμένο, γλυκανάλατο και ανιαρό. Και δεν ταιριάζει καθόλου αυτό στο στυλ του Linus. Μου άρεσε πολύ περισσότερο η περισυνή του συμμετοχή. Λυπάμαι!
8. Isa "Don't Stop"
Teenage χαζοποπ της περασμένης δεκαετίας.... Βαριέμαι!
9. Magnus Carlsson "Möt mig i Gamla stan"
Τετριμμένη Σουηδική σαχλαμάρα του G:Son που έχει ακουστεί και στο MF και στη Γιουροβίζιον άπειρες φορές... Ο δε τραγουδιστής, εμετικός!
Έχει πολλούς Ντίντρικ η Σκανδιναβία φαίνεται! 
10. Eric Saade "Sting"
Εδώ δεν θα σχολιάσω καν γιατί θα γίνω κακεντρεχής και δεν θα το ήθελα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Άλλωστε, είναι γνωστή η γνώμη μου για τον "καλλιτέχνη" και την "μουσική" του. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
11. Mariette "Don't Stop Believing"
Ένα ενδιαφέρον και σκοτεινό τραγούδι, το οποίο ωστόσο ακροβατεί στα όρια του υπερβολικού και του κιτς παρόλη την αξιόλογη προσπάθεια οφείλω να ομολογήσω για μια διαφορετική και πιο εναλλακτική σκηνική απόδοση. Αν υπάρχει ένας βασικός λόγος που δεν θα ήθελα να πάει αυτό το κομμάτι είναι οτι θα το ήθελα κάπως πιο συμμαζεμένο σκηνικά, κάτι το οποίο δεν συνηθίζουν οι Σουηδοί, από την στιγμή που κατά 99% η εμφάνιση στη Γιουροβίζιον ακολουθεί τις νόρμες toy Melodi.
12. Hasse Andersson "Guld och gröna skogar"
Πλάκα έχει ο παππούς, συμπαθητικό και χαρούμενο το τραγουδάκι αλλά... ως εκεί!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Τελικώς:
Η Σουηδία πρέπει να στείλει το 6
Δεν θα με χαλαγε επίσης το 3
Χωρίς να ενθουσιάζομαι μπορούν εναλλακτικά να στείλουν το 11
Για χαβαλέ προτείνω το 12
Θα ανεχτώ κατά κάποιον τρόπο και για διαφόρους λόγους τα 2 και 4
Αδιαφορώ πλήρως για τα 7 και 8
Δεν θέλω το 5 για λόγους πέρα της ποιότητας του τραγουδιού
....και η Σουηδία θα μετατραπεί σε ΣουΑηδία, φιγουράροντας στο μποττομ5 μου αν στείλει οποιοδήποτε από τα 1, 9, 10
Εδώ να προσθέσω πως με τον Μανς η Σουηδία χτυπάει τοπ3 ακατέβατο, με την φουξιοκέφαλη, τον σιχαμένο και ίσως και την Μαριέτ τοπ10, με την μπαλλάντα, τον Linus και το γκρουπάκι με το ραπ mid-scoreboard (11-18) και με τα υπόλοιπα από 19η και κάτω. Τελικό δεν συζητώ αν θα περάσει, γιατί ειδικά φέτος ακόμα και το Λέτο Σβετ να έστελνε, θα πέρναγε.
Αυτά
1. Samir & Viktor "Groupie"
Χαλό, αλό, αλό, αλό

υ.γ. έλεος πια με τις σέλφι, και ακόμη περισσότερο έλεος με τα gimmicks με την Κοντσίτα, φέτος

2. JTR "Building It Up"
Θα μπορούσε να είναι άνετα μια συνηθισμένη, κοινότατη συμμετοχή της Δανίας... Και οφείλω να ομολογήσω, πως σιχαίνομαι την Δανία στον διαγωνισμό! Next, please....

3. Dinah Nah "Make Me (La La La)"
Δεν είναι άσχημο το τραγούδι τη φουξιοκέφαλης, είναι και κλαμπάτο... Δεν θα με χάλαγε μια τέτοια συμμετοχή φέτος από την Σουηδία, μιας και αν συνεχιστεί έτσι η φάση μας βλέπω να το ρίχνουμε στον ύπνο φέτος σε ημιτελικούς και τελικό! Εγκρίνω....

4. Jon Henrik Fjällgren "Jag är fri (Manne Leam Frijje)"
Εαεαααανα εεεανναειγια εεεεεαναεεεεεε.......... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(τι πραπάνω να σχολιάσει κανείς...

5. Jessica Andersson "Can't Hurt Me Now"
Όχι, όχι άλλη μπαλλάντα φέτος.... παρακαλώ... Δεν είναι κακή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ άλλο αργόσυρτο φέτος!

6. Måns Zelmerlöw "Heroes"
Λοιπόν! Εδώ έχουμε potential winner. Και όχι μόνο του Melodifestivalen.

Δεν περίμενα οτι θα το πώ ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να είναι το νικητήριο την άλλη εβδομάδα και γιατί όχι, και το νικητήριο τον Μάϊο - περιττό να πω πως πράγμα σπάνιο για καγκούρικη Σλαγκεροσουηδία, θα σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στο τοπ μου.

7. Linus Svenning "Forever Starts Today"
Κλασσικό μουμιο-τράγουδο του Κέμπε.... Πολυακουσμένο, γλυκανάλατο και ανιαρό. Και δεν ταιριάζει καθόλου αυτό στο στυλ του Linus. Μου άρεσε πολύ περισσότερο η περισυνή του συμμετοχή. Λυπάμαι!

8. Isa "Don't Stop"
Teenage χαζοποπ της περασμένης δεκαετίας.... Βαριέμαι!

9. Magnus Carlsson "Möt mig i Gamla stan"
Τετριμμένη Σουηδική σαχλαμάρα του G:Son που έχει ακουστεί και στο MF και στη Γιουροβίζιον άπειρες φορές... Ο δε τραγουδιστής, εμετικός!

10. Eric Saade "Sting"
Εδώ δεν θα σχολιάσω καν γιατί θα γίνω κακεντρεχής και δεν θα το ήθελα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Άλλωστε, είναι γνωστή η γνώμη μου για τον "καλλιτέχνη" και την "μουσική" του. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
11. Mariette "Don't Stop Believing"
Ένα ενδιαφέρον και σκοτεινό τραγούδι, το οποίο ωστόσο ακροβατεί στα όρια του υπερβολικού και του κιτς παρόλη την αξιόλογη προσπάθεια οφείλω να ομολογήσω για μια διαφορετική και πιο εναλλακτική σκηνική απόδοση. Αν υπάρχει ένας βασικός λόγος που δεν θα ήθελα να πάει αυτό το κομμάτι είναι οτι θα το ήθελα κάπως πιο συμμαζεμένο σκηνικά, κάτι το οποίο δεν συνηθίζουν οι Σουηδοί, από την στιγμή που κατά 99% η εμφάνιση στη Γιουροβίζιον ακολουθεί τις νόρμες toy Melodi.
12. Hasse Andersson "Guld och gröna skogar"
Πλάκα έχει ο παππούς, συμπαθητικό και χαρούμενο το τραγουδάκι αλλά... ως εκεί!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Τελικώς:
Η Σουηδία πρέπει να στείλει το 6
Δεν θα με χαλαγε επίσης το 3
Χωρίς να ενθουσιάζομαι μπορούν εναλλακτικά να στείλουν το 11
Για χαβαλέ προτείνω το 12
Θα ανεχτώ κατά κάποιον τρόπο και για διαφόρους λόγους τα 2 και 4
Αδιαφορώ πλήρως για τα 7 και 8
Δεν θέλω το 5 για λόγους πέρα της ποιότητας του τραγουδιού
....και η Σουηδία θα μετατραπεί σε ΣουΑηδία, φιγουράροντας στο μποττομ5 μου αν στείλει οποιοδήποτε από τα 1, 9, 10
Εδώ να προσθέσω πως με τον Μανς η Σουηδία χτυπάει τοπ3 ακατέβατο, με την φουξιοκέφαλη, τον σιχαμένο και ίσως και την Μαριέτ τοπ10, με την μπαλλάντα, τον Linus και το γκρουπάκι με το ραπ mid-scoreboard (11-18) και με τα υπόλοιπα από 19η και κάτω. Τελικό δεν συζητώ αν θα περάσει, γιατί ειδικά φέτος ακόμα και το Λέτο Σβετ να έστελνε, θα πέρναγε.
Αυτά

- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 08, 2015 7:19 pm
Ξέρω ότι θα κερδίσει ο Mans,
αλλά το
μου είναι ο Jon Henrik !
Ωστόσο,οφείλω να ομολογήσω ότι και το τραγούδι του παππού, μου άρεσε!
αλλά το

Ωστόσο,οφείλω να ομολογήσω ότι και το τραγούδι του παππού, μου άρεσε!
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Μαρ 08, 2015 7:43 pm
Τι γύφτος!!!!!Master έγραψε:Masilnto έγραψε:Nα σας πω κι ένα κουτσομπολιό που έμαθα για τον Έρικ...
Τι λε ρε φίλε....αυτός το χασε τελείως...

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Μαρ 08, 2015 8:51 pm
To όλο star system να το πω?.....που προβάλλει η Σουηδία αρχίζει και με ενοχλεί, βέβαια ο Διαγωνισμός της eurovision είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός για την Σουηδία,χωρίς πολλά πολλά...συγκριτικά με εμας τους Έλληνες που πάντα βλέπαμε τον Διαγωνισμό με έντονη διάθεση "σνοπ"....μάλλον ίσως και να ζηλέυω που καταφέρνουν κάθε χρόνο να κάνουν μια δική τους eurovision αυτοί και οι Νορβηγοί για να επιλέξουν το κομμάτι που θα τους εκπροσωπήσει....το όλο στήσιμο φέρνει απίστευτα λεφτά στην κρατική τους και με απίστευτες τηλεθεάσεις βέβαια....εμείς??
Εμεις θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε υπέρ μεγάλων ιδεών σε αυτη την χώρα θεωρώντας οτι τέτοιες παραγωγές θα μας κάνουν ακόμα φτωχότερους....Σπόνσορες,δισκογραφικές,διαφήμιση θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά...αλλά έχουμε και τους πχιοτικούς καλλιτέχνες που δεν βοηθούν....
Εμπαίσει περιπτώση, στα της Σουηδίας τώρα, κλασσικά το Heroes μάλλον ετοιμάζεται για Βιέννη αλλά με τίποτα δεν θα ήθελα να δω να νικάει η Σουηδία τόσο γρήγορα ξανά στον Διαγωνισμό, η Svante εποχή στον Διαγωνισμό θα ηταν μεγάλη ανάγκη....Θεωρώ η Ιταλία να κρατήσει τα σκήπτρα μέχρι το τέλος, αν η RAI βέβαια δεν μας κάνει καμιά ξερή.....
Εμεις θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε υπέρ μεγάλων ιδεών σε αυτη την χώρα θεωρώντας οτι τέτοιες παραγωγές θα μας κάνουν ακόμα φτωχότερους....Σπόνσορες,δισκογραφικές,διαφήμιση θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά...αλλά έχουμε και τους πχιοτικούς καλλιτέχνες που δεν βοηθούν....
Εμπαίσει περιπτώση, στα της Σουηδίας τώρα, κλασσικά το Heroes μάλλον ετοιμάζεται για Βιέννη αλλά με τίποτα δεν θα ήθελα να δω να νικάει η Σουηδία τόσο γρήγορα ξανά στον Διαγωνισμό, η Svante εποχή στον Διαγωνισμό θα ηταν μεγάλη ανάγκη....Θεωρώ η Ιταλία να κρατήσει τα σκήπτρα μέχρι το τέλος, αν η RAI βέβαια δεν μας κάνει καμιά ξερή.....
- MasilntoForum Founder
Τρι Μαρ 10, 2015 5:46 pm
Aπό τη σελίδα του SVT
Samir & Viktor Groupie 5%
JTR Building It Up 2%
Dinah Nah Make Me (La La La) 4%
Jon Henrik Fjδllgren Jag δr fri (Manne leam frijje) 13%
Jessica Andersson Cant Hurt Me Now 1%
Mεns Zelmerlφw Heroes 35%
Linus Svenning Forever Starts Today 2%
Isa Dont Stop 4%
Magnus Carlsson Mφt mig i Gamla stan 11%
Eric Saade Sting 10%
Mariette Dont Stop Believing 7%
Hasse Andersson Guld och grφna skogar 6%
Samir & Viktor Groupie 5%
JTR Building It Up 2%
Dinah Nah Make Me (La La La) 4%
Jon Henrik Fjδllgren Jag δr fri (Manne leam frijje) 13%
Jessica Andersson Cant Hurt Me Now 1%
Mεns Zelmerlφw Heroes 35%
Linus Svenning Forever Starts Today 2%
Isa Dont Stop 4%
Magnus Carlsson Mφt mig i Gamla stan 11%
Eric Saade Sting 10%
Mariette Dont Stop Believing 7%
Hasse Andersson Guld och grφna skogar 6%
- HOLAEuroStar
Τρι Μαρ 10, 2015 5:54 pm
10% is waaaaaaaay too much for that piece of [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Masilnto έγραψε:Aπό τη σελίδα του SVT
....
Eric Saade Sting 10%
....
- MasilntoForum Founder
Τρι Μαρ 10, 2015 5:56 pm
HOLA έγραψε:10% is waaaaaaaay too much for that piece of [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Masilnto έγραψε:Aπό τη σελίδα του SVT
....
Eric Saade Sting 10%
....

Indeed !
Τρι Μαρ 10, 2015 7:51 pm
Masilnto έγραψε:HOLA έγραψε:10% is waaaaaaaay too much for that piece of [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Masilnto έγραψε:Aπό τη σελίδα του SVT
....
Eric Saade Sting 10%
....![]()
Indeed !

Masilnto έγραψε:Måns Zelmerlöw Heroes 35%

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 12, 2015 9:06 am
Μικρές συνεντεύξεις με τους νικητές των 4 ημιτελικών
(Ηola θα σου λυθεί και η απορία για το "μήνυμα" του τραγουδιού του Έρικ
)
(Ηola θα σου λυθεί και η απορία για το "μήνυμα" του τραγουδιού του Έρικ

- HOLAEuroStar
Πεμ Μαρ 12, 2015 11:09 am
Δηλαδή το ζουμί του τραγουδιού είναι (κάπως έτσι θα το λέγαν στο χωρίο μου)ι: "Πνα σκάεις, τουν κ@λους να χτπας απ' κατ, σαν ημένα δεν είσαι παλιοζαγαρ" .......βαθιά νοήματα που να τα καταλάβω η δόλια ταπεινή νοικοκυρούλα!!
Πεμ Μαρ 12, 2015 12:46 pm
Masilnto έγραψε:
Συνέντευξη ουσίας!

σ.σ. εγώ θα προβληματιζόμουνα αν θαυμάστριά μου μου πέταγε dildo στην σκηνή!

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 12, 2015 12:51 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Masilnto έγραψε:
σ.σ. εγώ θα προβληματιζόμουνα αν θαυμάστριά μου μου πέταγε dildo στην σκηνή!![]()

Πεμ Μαρ 12, 2015 12:53 pm
Ε ναι, θα ήταν σαν να μου έλεγε: "Είσαι για τον π@#τσο...." 
Κοινωνικό μήνυμα!

Κοινωνικό μήνυμα!

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 12, 2015 12:54 pm
Στην καλύτερη των περιπτώσεων !Gresk Einherjar έγραψε:Ε ναι, θα ήταν σαν να μου έλεγε: "Είσαι για τον π@#τσο...."

Πεμ Μαρ 12, 2015 12:56 pm
Ε, είπα να μην το χοντρύνω!Masilnto έγραψε:Στην καλύτερη των περιπτώσεων !Gresk Einherjar έγραψε:Ε ναι, θα ήταν σαν να μου έλεγε: "Είσαι για τον π@#τσο...."

Μας αρκεί ο Ερικ που έπιασε το νόημα και το dildo στον αέρα!

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Πεμ Μαρ 12, 2015 1:44 pm
Είναι προφανές ότι θα πάει ο Μανς στη Βιέννη, ο Μονς, σόρι, αλλά πέρα απ' την ομολογουμένως εξαιρετική προυσίαση, το τραγούδι δεν λέει τίποτα απολύτως.
Είναι περίπτωση "This is Our Night". Ωραία παρουσία, ωραία σκηνοθεσία, αλλά ΜΑΠΑ το καρπούζι.
Σόρι κιόλας.
Είναι περίπτωση "This is Our Night". Ωραία παρουσία, ωραία σκηνοθεσία, αλλά ΜΑΠΑ το καρπούζι.
Σόρι κιόλας.
- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 12, 2015 1:58 pm
cst003 έγραψε:Είναι προφανές ότι θα πάει ο Μανς στη Βιέννη, ο Μονς, σόρι, αλλά πέρα απ' την ομολογουμένως εξαιρετική προυσίαση, το τραγούδι δεν λέει τίποτα απολύτως.
Σόρι κιόλας.

Έχει όλο το υπόλοιπο εκτός από το βασικό.
Τραγούδι !
Όπου κι εκεί έχει καταπληκτική παραγωγή. Που είναι πάλι περιτύλιγμα όμως.

Λείπει η ουσία !
Θα έχει βέβαια πάρα πολύ καλή πορεία στη Βιέννη,
μιας και ο διαγωνισμός είναι τηλεοπτικός.

Βραβείο δεν βλέπω στον ορίζοντα.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|