Γερμανία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
+2
Masilnto
EVfan
6 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 14003
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Γερμανία 2015 (Επέλεξε τραγούδι)
Τρι Μάης 26, 2015 2:43 pm
Mastiha έγραψε:
Ε ναι, προφανώς το σχεδίασαν η ίδια ή η ομάδα της και ο σκηνοθέτης το έδειξε. Τι να έκανε, όσο τούλρωνε η άλλη τον κώλο της να έδειχνε τις σημαίες;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 26, 2015 2:59 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Ήθελα να 'ξερα ποιος τη συμβούλευσε να τουρλώσει τον πωπό της στην κάμερα
Η έμφυτη γερμανική φινέτσα!
Μα είδαν δώσει και οδηγίες στον σκηνοθέτη να κάνει κοντινό και να μείνει εκεί
Ε ναι, προφανώς το σχεδίασαν η ίδια ή η ομάδα της και ο σκηνοθέτης το έδειξε. Τι να έκανε, όσο τούλρωνε η άλλη τον κώλο της να έδειχνε τις σημαίες;
Πάντως η Γερμανία είχε την πιο άκομψη συμμετοχή... μια φακλάνα που κινούνταν στην σκηνή με χάρη νταλικέρη, και φώναζε σαν ντελάλης.
Mια και μιλάμε για τις Γερμανόφωνες συμμετοχές και την επιτυχία τους φέτος....
Άντε να καταλάβω ως ενος σημείου το τάληρο στο τ/β της Γκεστάπως. Όμως δεν έχω κατανοήσει ακόμα πως πήρε η Αυστρία 0 στο τ/β!
Η τελευταία που το έκανε αυτό (Anggun) είχε τραγούδι και σκηνική παρουσία αίσχος! Η Αυστρία, ήταν decent!
Η Αυστρία ήταν καλούλα και αν ήταν στο χέρι μου δε θα έμενε με την κουλούρα. Προφανώς δεν άρεσε στον κόσμο...
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Μαρούσκα!!! Το evian!
Τρι Μάης 26, 2015 3:06 pm
Σου λέει η Καρντάσιαν έκανε καριέρα με τον κώλο, εγώ γιατί όχι?Masilnto έγραψε:Mastiha έγραψε:
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 14003
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Μάης 26, 2015 3:10 pm
HOLA έγραψε:Σου λέει η Καρντάσιαν έκανε καριέρα με τον κώλο, εγώ γιατί όχι?Masilnto έγραψε:Mastiha έγραψε:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 26, 2015 4:07 pm
Εκτός από τους "The Makemakes" ψύχραιμα φαίνεται ότι πήρε και η Σοφούλα το μηδενικό της
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Τρι Μάης 26, 2015 6:14 pm
kai omos...ayth to vrike komso....Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Ήθελα να 'ξερα ποιος τη συμβούλευσε να τουρλώσει τον πωπό της στην κάμερα
Η έμφυτη γερμανική φινέτσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης