1ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
+5
EVfan
Master
Masilnto
cst003
Romanus
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

Ποιες 10 θα ξαναδούμε στον τελικό;
Απ: 1ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
Δευ Μαρ 23, 2015 6:56 pm
Masilnto έγραψε:Aπό πότε είναι καλό εώς και προώθηση να εμφανίζεσαι μετά το διάλειμμα?
Έλα ντε!

Masilnto έγραψε:Θεωρώ εξαιρετικό για τις επιτροπές ότι εμφανιζόμαστε μετά την Φινλανδία,
όχι όμως και για το κοινό.
Μία συμμετοχή σαν της Φινλανδίας, δεν προσπερνιέται έτσι, θα πυροδοτήσει συζητήσεις σε κάθε σπίτι.
Ελπίζω να μην είναι μεγάλες, τόσο ώστε να αδιαφορήσουν για το επόμενο τραγούδι.
Φέτος στον ημιτελικό, ούτως η άλλως, στηριζόμαστε στις επιτροπές (το κοινό ούτως η άλλως δεν θα μας ψήφιζε, εκτός αν εμφανιζόμασταν 16οι ίσως...) και είναι πολύ καλό που πέφτουμε μετά την Φινλανδία.
Όσο για το διάλειμμα, μετά την Φινλανδία και πριν από εμάς ίσως μας ευνοήσει, γιατί μέχρι να εμφανιστεί η Κυριάκου, θα έχουν κατασταλάξει οι συζητήσεις! Κι έτσι μετά την φασαρία της Φινλανδίας, μπορεί να φανεί και συμπαθητικό το τραγούδι μας και να τσιμπήσουμε και καμμιά 8η-9η θέση στο τελεβότινγκ (ως εκεί...)
Δευ Μαρ 23, 2015 7:23 pm
Το πολλ του φόρουμ μας περνάει:
Ελλάδα-Ρουμανία-Ρωσία-Σερβία-Αρμενία-Βέλγιο-Εσθονία-Δανία-Γεωργία-Ουγγαρία.
Keep voting!
Ελλάδα-Ρουμανία-Ρωσία-Σερβία-Αρμενία-Βέλγιο-Εσθονία-Δανία-Γεωργία-Ουγγαρία.
Keep voting!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Δευ Μαρ 30, 2015 8:44 am
Η δεκάδα μου,μέχρι στιγμής, στον ημιτελικό.
12 Βέλγιο
10 Ρουμανία
8 Εσθονία
7 Γεωργία
6 Ουγγαρία
5 Σερβία
4 Fyrom
3 Ελλάδα
2 Αλβανία
1 Ρωσία
12 Βέλγιο
10 Ρουμανία
8 Εσθονία
7 Γεωργία
6 Ουγγαρία
5 Σερβία
4 Fyrom
3 Ελλάδα
2 Αλβανία
1 Ρωσία
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 30, 2015 1:57 pm
Από την ψηφοφορία στο escnation
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. | Estonia | 186 |
02. | Albania | 165 |
03. | Russia | 132 |
04. | Belgium | 127 |
05. | Georgia | 103 |
06. | Netherlands | 80 |
07. | Greece | 64 |
08. | Belarus | 56 |
09. | Hungary | 56 |
10. | FYR Macedonia | 43 |
11. | Romania | 41 |
12. | Armenia | 40 |
13. | Denmark | 28 |
14. | Serbia | 20 |
15. | Finland | 12 |
16. | Moldova | 7 |
Τρι Απρ 14, 2015 11:59 pm
1η μου πρόγνωση με τελική κατάταξη....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. Estonia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 02. Russia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 03. Georgia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 04. Finland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 05. Armenia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 06. Romania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 07. Belgium
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 08. Greece
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 09. Hungary
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 10. Denmark
--------------------------
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 11. Moldova
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 12. Albania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 13. Serbia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 14. Vardarska
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 15. Belarus
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 16. The Netherlands

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. Estonia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 02. Russia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 03. Georgia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 04. Finland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 05. Armenia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 06. Romania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 07. Belgium
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 08. Greece
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 09. Hungary
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 10. Denmark
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 11. Moldova
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 12. Albania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 13. Serbia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 14. Vardarska
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 15. Belarus
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 16. The Netherlands

- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 15, 2015 12:41 am
Αφήνεις έξω την αλβανίδα ε? χμμ.. για να δούμε !
Τετ Απρ 15, 2015 12:57 am
Masilnto έγραψε:Αφήνεις έξω την αλβανίδα ε? χμμ.. για να δούμε !
Νομίζω πως θα είναι ή αυτή η Δανία μέσα. Οι αλλες 9 σχεδόν δεδομένες. Κρίνοντας από την "αγάπη" όμως των επιτροπών στην λεγάμενη, δίνω προβάδισμα στην Δανία.
- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Τετ Απρ 15, 2015 3:44 pm
ME TPT!!!!! 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Απρ 20, 2015 11:50 pm
Ψήφισα!
Μου αρέσουν:
1. Εσθονία
2. Αλβανία
Συμπαθητικά:
3. Βέλγιο
4. Γεωργία
5. Ρωσία
6. Ελλάδα
7. Afarlamorecominciatu
Τα ψήφισα απο υποχρέωση:
8. Ολλανδία
9. Ουγγαρία
10. Λευκορωσία

Μου αρέσουν:
1. Εσθονία
2. Αλβανία
Συμπαθητικά:
3. Βέλγιο
4. Γεωργία
5. Ρωσία
6. Ελλάδα
7. Afarlamorecominciatu
Τα ψήφισα απο υποχρέωση:
8. Ολλανδία
9. Ουγγαρία
10. Λευκορωσία

Δευ Απρ 20, 2015 11:54 pm
Mastiha έγραψε:7. Afarlamorecominciatu

Πάντως, just in case, να υπενθυμίσω οτι αυτό το πολλ είναι για το ποια πιστεύουμε οτι θα περάσουν, και όχι για το ποια 10 μας αρέσουν

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Απρ 20, 2015 11:58 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Mastiha έγραψε:7. Afarlamorecominciatu
![]()
Πάντως, just in case, να υπενθυμίσω οτι αυτό το πολλ είναι για το ποια πιστεύουμε οτι θα περάσουν, και όχι για το ποια 10 μας αρέσουν

Κατάλαβα λάθος! Τζάμπα παιδεύτηκα να αποφασίσω για τα 3 τελευταία! :bom:
Διέγραψα τις ψήφους.

- MasilntoForum Founder
Κυρ Απρ 26, 2015 9:02 am
Η πρόβλεψή μου αυτή τη στιγμή για τον ημιτελικό.
- Σπόιλερ:
1.Εσθονία
2.Γεωργία
3.Ρουμανία
4.Ρωσία
5.Φινλανδία
6.Αρμενία
7.Βέλγιο
8.Αλβανία
9.Ουγγαρία
10.Δανία
-----------
11.Ελλάδα
12.Μολδαβία
13.Λευκορωσία
14.Σερβία
15.Fyrom
16.Ολλανδία
Κυρ Απρ 26, 2015 10:42 am
Ωχ, αν την δει ο Μάστερ....
Νέα μου πρόγνωση για τον ημιτελικό:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. Russia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 02. Estonia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 04. Albania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 06. Finland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 08. Romania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 09. Greece
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 10. Hungary
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 11. Denmark
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 12. Moldova

Νέα μου πρόγνωση για τον ημιτελικό:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. Russia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 02. Estonia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 04. Albania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 06. Finland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 08. Romania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 09. Greece
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 10. Hungary
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 11. Denmark
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 12. Moldova

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Απρ 26, 2015 12:58 pm
Την είδα
- MasilntoForum Founder
Κυρ Απρ 26, 2015 3:40 pm
Ολοκληρώθηκε το preview show της Ισλανδίας για τον 1ο ημιτελικό.
5 πράσινες κάρτες πήραν Βέλγιο, Φινλανδία, Σερβία, Ρωσία, Αλβανία και Ρουμανία.
Πολύ καλά πήγαν όμως και η Αρμενία με την Ουγγαρία.
5 κόκκινες κάρτες πήραν Μολδαβία, Ελλάδα, Λευκορωσία, Γεωργία.
Δεν άρεσαν σχεδόν καθόλου επίσης Ολλανδία & Δανία.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
5 πράσινες κάρτες πήραν Βέλγιο, Φινλανδία, Σερβία, Ρωσία, Αλβανία και Ρουμανία.
Πολύ καλά πήγαν όμως και η Αρμενία με την Ουγγαρία.
5 κόκκινες κάρτες πήραν Μολδαβία, Ελλάδα, Λευκορωσία, Γεωργία.
Δεν άρεσαν σχεδόν καθόλου επίσης Ολλανδία & Δανία.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κυρ Απρ 26, 2015 4:31 pm
5 πράσινες ο μπόγος; Έλεος!

- MasilntoForum Founder
Δευ Απρ 27, 2015 5:48 pm
Με πράσινο οι χώρες που θέλω να περάσουν
Με κόκκινο αυτές που δεν θέλω να περάσουν
Με μαύρο αυτές που μου είναι αδιάφορες/δεν έχω πρόβλημα είτε περάσουν,είτε κοπούν.
Με κόκκινο αυτές που δεν θέλω να περάσουν
Με μαύρο αυτές που μου είναι αδιάφορες/δεν έχω πρόβλημα είτε περάσουν,είτε κοπούν.
- Σπόιλερ:
Μολδαβία
Αρμενία
Βέλγιο
Ολλανδία
Φινλανδία
Ελλάδα
Εσθονία
Fyrom
Σερβία
Ουγγαρία
Λευκορωσία
Ρωσία
Δανία
Αλβανία
Ρουμανία
Γεωργία
Δευ Απρ 27, 2015 5:50 pm
1 από τις 4 κόκκινες, θα περάσει 

- MasilntoForum Founder
Δευ Απρ 27, 2015 5:55 pm
Eγώ πάλι νομίζω τουλάχιστον 2, μη σου πω 3 !Gresk Einherjar έγραψε:1 από τις 4 κόκκινες, θα περάσει

Δευ Απρ 27, 2015 5:57 pm
Ούτε κατά διάνοιαMasilnto έγραψε:Eγώ πάλι νομίζω τουλάχιστον 2, μη σου πω 3 !Gresk Einherjar έγραψε:1 από τις 4 κόκκινες, θα περάσει

Μόνο η Αρμενία θα περάσει, η Μολδαβία θα κοπεί από την επιτροπή και Λευκορωσία-Ολλανδία θα παλέψουν για τις θέσεις 15-16.

Τετ Απρ 29, 2015 12:34 am
Σε σχέση με το τι πιστεύουν οι φαν, τα σαιτ, τα πολλς, οι στοιχηματζήδες κλπ.κλπ. (και όχι τι πιστεύω εγώ) πιστεύω πως εδώ
πιθανότητες έως σιγουριά να φλοπάρουν έχουν: Βέλγιο, Ολλανδία
πιθανότητες να κάνουν την έκπληξη έχουν: FYROM, Δανία
- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 29, 2015 12:45 am
H Oλλανδία βέβαια, πλέον δεν έχει πολλή υποστήριξη 

Τετ Απρ 29, 2015 12:49 am
Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει καμμία, είναι χόουπλεςMasilnto έγραψε:H Oλλανδία βέβαια, πλέον δεν έχει πολλή υποστήριξη

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τετ Απρ 29, 2015 9:01 am
Gresk Einherjar έγραψε:Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει καμμία, είναι χόουπλεςMasilnto έγραψε:H Oλλανδία βέβαια, πλέον δεν έχει πολλή υποστήριξη![]()
+1
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Απρ 29, 2015 2:45 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Σε σχέση με το τι πιστεύουν οι φαν, τα σαιτ, τα πολλς, οι στοιχηματζήδες κλπ.κλπ. (και όχι τι πιστεύω εγώ) πιστεύω πως εδώ
Την Afarlamorecominciatu την έχω σχεδόν σίγουρη για τον τελικό.

Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|