2ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
+5
cst003
HOLA
Masilnto
Master
Romanus
9 απαντήσεις
Ποιες 10 θα ξαναδούμε στον τελικό;
2ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
Δευ Μαρ 16, 2015 12:56 am
Το θέμα του 2ου ημιτελικού!
Εδώ ακόμη περιμένουμε να δεήσει ο Ζέλικο να μας παρουσιάσει το πρωτότυπο αριστούργημά του, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε να τα κουτσολέμε!
Ομοίως ψηφίζετε για το ποιοί θεωρείτε πως θα περάσουν Τελικό!

Εδώ ακόμη περιμένουμε να δεήσει ο Ζέλικο να μας παρουσιάσει το πρωτότυπο αριστούργημά του, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε να τα κουτσολέμε!
Ομοίως ψηφίζετε για το ποιοί θεωρείτε πως θα περάσουν Τελικό!
Απ: 2ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
Δευ Μαρ 16, 2015 5:45 pm
Πρώτη πρόβλεψη για έναν από τους πιο ανοιχτούς ημιτελικούς από το 2008, ακόμα κι αν δεν έχει βγει το Ζελικο-τράγουδο:
100% τελικό είναι:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσουν:
Πιθανότητες επίσης έχουν:
Πρέπει να τα δώσουν όλα και πάλι δύσκολο:
Θεσσαλονίκη 2016:
Να σκίσει ο Τσίπρας το μνημόνιο είναι πιθανότερο από το να περάσουν:
100% τελικό είναι:
Πιθανότητες επίσης έχουν:
Πρέπει να τα δώσουν όλα και πάλι δύσκολο:
Θεσσαλονίκη 2016:
Να σκίσει ο Τσίπρας το μνημόνιο είναι πιθανότερο από το να περάσουν:
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Δευ Μαρ 16, 2015 9:10 pm
Θεσσαλονίκη 2016:
Αυτο μ'αρέσει

Τρι Μαρ 17, 2015 12:10 am
Ατιμούλη!Master έγραψε:Θεσσαλονίκη 2016:
Αυτο μ'αρέσει![]()

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13896
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Μαρ 17, 2015 2:03 pm
Ας κάνω μία αρχική πρόβλεψη, παρότι θα επανέλθω μόλις ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης.
17.Άγιος Μαρίνος
16.Πορτογαλία
15.Τσεχία
14.Ιρλανδία
-----------------
Σχεδόν βέβαιη πρόκριση θεωρώ ότι θα έχουν οι:
Σουηδία-Λιθουανία-Σλοβενία-Ισραήλ-Μάλτα-Πολωνία-Αζερμπαϊτζάν-Ισλανδία
και μένουν άλλα δύο εισιτήρια για τον Τελικό,
αλλά οι χώρες είναι 5 !
Νορβηγία-Μαυροβούνιο-Ελβετία-Λετονία-Κύπρος.
Δίνω ένα προβάδισμα στη Νορβηγία,
και αφήνω τις υπόλοιπες 4 να σφαχτούν για το μαγικό εισιτήριο
17.Άγιος Μαρίνος
16.Πορτογαλία
15.Τσεχία
14.Ιρλανδία
-----------------
Σχεδόν βέβαιη πρόκριση θεωρώ ότι θα έχουν οι:
Σουηδία-Λιθουανία-Σλοβενία-Ισραήλ-Μάλτα-Πολωνία-Αζερμπαϊτζάν-Ισλανδία
και μένουν άλλα δύο εισιτήρια για τον Τελικό,
αλλά οι χώρες είναι 5 !
Νορβηγία-Μαυροβούνιο-Ελβετία-Λετονία-Κύπρος.
Δίνω ένα προβάδισμα στη Νορβηγία,
και αφήνω τις υπόλοιπες 4 να σφαχτούν για το μαγικό εισιτήριο

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 20, 2015 1:12 am
Παρ Μαρ 20, 2015 2:20 am
Θέλω να περάσουν: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Το ξέρω οτι είναι 12, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω 2 που δεν θέλω
Μάλλον θα πρέπει να περιμένω τις πρόβες! Δεν μπορούν να στειλουν 2 από αυτά πχ. Τσεχία-Ισραήλ που δεν έχουν και πολλές φιλενάδες στον δικό μας, για να περάσουν σίγουρα; 
Για την ώρα, ας μην περάσει το Μαυροβούνιο και η Ιρλανδία
Το ξέρω οτι είναι 12, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω 2 που δεν θέλω

Για την ώρα, ας μην περάσει το Μαυροβούνιο και η Ιρλανδία

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 20, 2015 8:18 am
Θέλω να περάσουν:
Σουηδία-Σλοβενία-Ισραήλ-Λιθουανία-Τσεχία-Μάλτα-Μαυροβούνιο-Αζερμπαϊτζάν-Λετονία-Νορβηγία,
αλλά μόνο οι μπολνταρισμένες πιστεύω θα περάσουν.
Στη θέση της Τσεχίας & του Μαυροβουνίου, εκτιμώ ότι θα είναι Πολωνία & Ισλανδία.
Σουηδία-Σλοβενία-Ισραήλ-Λιθουανία-Τσεχία-Μάλτα-Μαυροβούνιο-Αζερμπαϊτζάν-Λετονία-Νορβηγία,
αλλά μόνο οι μπολνταρισμένες πιστεύω θα περάσουν.
Στη θέση της Τσεχίας & του Μαυροβουνίου, εκτιμώ ότι θα είναι Πολωνία & Ισλανδία.
Παρ Μαρ 20, 2015 2:13 pm
Πως θα έκανα την κλήρωση εδώ (πολύ πιο δύσκολο!)
01. Μάλτα
02. Νορβηγία
03. Μαυροβούνιο
04. Πορτογαλία
05. Σαν Μαρίνο
06. Λιθουανία
07. Τσεχία
08. Ιρλανδία
09. Ισλανδία
10. Αζερμπαϊτζάν
11. Λεττονία
12. Κύπρος
13. Σλοβενία
14. Ισραήλ
15. Πολωνία
16. Σουηδία
17. Ελβετία
Για να δούμε κι εδώ!
01. Μάλτα
02. Νορβηγία
03. Μαυροβούνιο
04. Πορτογαλία
05. Σαν Μαρίνο
06. Λιθουανία
07. Τσεχία
08. Ιρλανδία
09. Ισλανδία
10. Αζερμπαϊτζάν
11. Λεττονία
12. Κύπρος
13. Σλοβενία
14. Ισραήλ
15. Πολωνία
16. Σουηδία
17. Ελβετία
Για να δούμε κι εδώ!

Δευ Μαρ 23, 2015 3:31 pm
Σειρά Εμφάνισης!
01 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
02 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
03 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
04 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
05 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
06 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
07 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
08 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
09 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
10 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
11 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
12 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
13 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
14 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
15 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
16 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | ||||
17 | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
Δευ Μαρ 23, 2015 3:34 pm
Break πριν την Νορβηγία και την Σουηδία. 

Δευ Μαρ 23, 2015 4:16 pm
Δεύτερος Ημιτελικός:
#1 η Λιθουανία, νομίζω ιδανικός opener και σίγουρη και η πρόκριση της στον Τελικό. Η μικρή Ιρλανδέζα στο #2 και τα πιτσιρίκια του Αγίου στο #3 νομίζω οτι βρίσκονται ήδη σπίτι τους.
Το #4 για το Μαυροβούνιο δεν είναι κακό - άλλωστε ο παράγοντας "Ζέλικο"
νομίζω οτι όπου και να κληρωνόταν θα έπαιζε τον ίδιο καθοριστικό ρόλο. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα περάσει. Πολή κακή κλήρωση στο #5 για την Μάλτα μετά την Ζελικειάδα και πριν την Νορβηγία, η τραγουδίστρια θα φανεί πολύ "λίγη", νομίζω πως πολύ εύκολα πλέον μπορεί να δούμε και τις επιτροπές να μην μπορέσουν να σπρωξουν (επιτέλους) φέτος την Μάλτα τελικό.
Η Πορτογάλα στο #7 δεν χρειάζεται καν να πάει Βιέννη IMHO, ενώ μια ιδανικότατη κλήρωση για την Τσεχία στο #8 πριν το νταχτιρντί του Ισραήλ της ανεβάζει κατα πολύ τις πιθανότητες για πρόκριση. Το Ισραήλ δυστυχώς, θα δυσκολευτεί πολύ, τελικά. Στις δε επιτροπές το βλέπω μέχρι και τελευταίο. Πολύ κακή κλήρωση και για την Λεττονία στο #11, πιστεύω πλέον πως μάλλον ούτε φέτος θα την δούμε Τελικό. Το Αζερμπαϊτζάν νομίζω πως το'χει φέτος,δεν θα δυσκολευθεί.
Η μεγάλη χαρά μου όμως ήρθε στο #12 με την Παρταλο-αστέρω της Ισλανδίας, η οποία ανάμεσα σε Σουηδία και Αζερμπαϊτζάν θα εξαφανιστεί από τον Γιουροβιζιονικό χάρτη!
Πολύ πιθανόν πλέον το ενδεχόμενο να μην την ξανα-υποστούμε, στις 23. Η Σουηδία κερδίζει τον ημιτελικό, και αμέσως μετά η Ελβετία στο #14 το καλό, θα το παλέψει δυνατά για την πρόκριση. Η Κύπρος θα είναι το αναγκαίο pee-break, χωρίς να έχω αποκλείσει βέβαια και το ατύχημα να περάσει, ενώ η Σλοβενία νομίζω πως πλέον είναι σχεδόν 100% μέσα, όπως και η Πολωνία είναι βέβαιη για τον Τελικό, ενώ πιστεύω πως θα πλασαριστεί ψηλά στον ημιτελικό.
Μετά την κλήρωση λοιπόν:
100% τελικό είναι:
3 από τα 4 θα πλαισιώσουν την δεκάδα:
Πολύ λιγότερες έως μηδαμινές πιθανότητες εδώ:
Θεσσαλονίκη 2016:
#1 η Λιθουανία, νομίζω ιδανικός opener και σίγουρη και η πρόκριση της στον Τελικό. Η μικρή Ιρλανδέζα στο #2 και τα πιτσιρίκια του Αγίου στο #3 νομίζω οτι βρίσκονται ήδη σπίτι τους.
Το #4 για το Μαυροβούνιο δεν είναι κακό - άλλωστε ο παράγοντας "Ζέλικο"

Η Πορτογάλα στο #7 δεν χρειάζεται καν να πάει Βιέννη IMHO, ενώ μια ιδανικότατη κλήρωση για την Τσεχία στο #8 πριν το νταχτιρντί του Ισραήλ της ανεβάζει κατα πολύ τις πιθανότητες για πρόκριση. Το Ισραήλ δυστυχώς, θα δυσκολευτεί πολύ, τελικά. Στις δε επιτροπές το βλέπω μέχρι και τελευταίο. Πολύ κακή κλήρωση και για την Λεττονία στο #11, πιστεύω πλέον πως μάλλον ούτε φέτος θα την δούμε Τελικό. Το Αζερμπαϊτζάν νομίζω πως το'χει φέτος,δεν θα δυσκολευθεί.
Η μεγάλη χαρά μου όμως ήρθε στο #12 με την Παρταλο-αστέρω της Ισλανδίας, η οποία ανάμεσα σε Σουηδία και Αζερμπαϊτζάν θα εξαφανιστεί από τον Γιουροβιζιονικό χάρτη!

Μετά την κλήρωση λοιπόν:
100% τελικό είναι:
3 από τα 4 θα πλαισιώσουν την δεκάδα:
Πολύ λιγότερες έως μηδαμινές πιθανότητες εδώ:
Θεσσαλονίκη 2016:
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 23, 2015 6:59 pm
Συμφωνώ !
Νομίζω ότι έσφαξαν την καημένη τη Λετονία.
Βοήθησαν την Τσεχία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό..
Ελβετία-Κύπρος θα περάσει σίγουρα μία από τις δύο, αν όχι και οι δύο.
Πιστεύω ότι η Πολωνία μπήκε τελευταία για πρακτικούς λόγους.
Νομίζω ότι έσφαξαν την καημένη τη Λετονία.

Βοήθησαν την Τσεχία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό..
Ελβετία-Κύπρος θα περάσει σίγουρα μία από τις δύο, αν όχι και οι δύο.
Πιστεύω ότι η Πολωνία μπήκε τελευταία για πρακτικούς λόγους.
Δευ Μαρ 23, 2015 7:19 pm
Masilnto έγραψε:Νομίζω ότι έσφαξαν την καημένη τη Λετονία.
Ναι!!

Masilnto έγραψε:Βοήθησαν την Τσεχία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό..
Νομίζω οτι την παρά-βοήθησαν (ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισραήλ, στις επιτροπές θα βαρέσει σίγουρα θέση μέσα στην 10άδα και ίσως και κοντά στην 5άδα) Δεν ξέρω, έχω feeling φέτος για την Τσεχία, απο την αρχή την έχω πάρει καλά την συμμετοχή

Το αντίθετο feeling έχω για Λεττονία-Σλοβενία και Ελβετία, πιστεύω οτι τουλάχιστον 2 από τις 3 δεν θα τις δούμε τελικό, δυστυχώς...

Masilnto έγραψε:Ελβετία-Κύπρος θα περάσει σίγουρα μία από τις δύο, αν όχι και οι δύο.
Αν η Κύπρος δεν είχε τόσο φτηνιάρικο τραγούδι και τόσο δεύτερο τραγουδιστή, θα ήταν σίγουρα Τελικό. Τώρα δίνω μικρό προβάδισμα στην Ελβετία, χωρίς να αποκλείω το "ατύχημα" της Κύπρου.

Αν μου'λεγες τώρα με το στανιό, βγάλε μου 10 finalists, θα έλεγα: Λιθουανία, Σουηδία, Πολωνία, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Τσεχία, Σλοβενία, Ελβετία, Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν.
Δευ Μαρ 23, 2015 7:26 pm
To poll του φορουμ εδώ περνάει τις εξής χώρες Τελικό:
Λιθουανία
Μάλτα
Μαυροβούνιο
Νορβηγία
Αζερμπαϊτζάν
Κύπρος
Ισραήλ
Σλοβενία
Σουηδία
Ελβετία
Ψηφίζουμε και μπορούμε αν αλλάξαμε γνώμη, να ακυρώσουμε την ψήφο μας και να ξανα-ψηφίσουμε!
Λιθουανία
Μάλτα
Μαυροβούνιο
Νορβηγία
Αζερμπαϊτζάν
Κύπρος
Ισραήλ
Σλοβενία
Σουηδία
Ελβετία
Ψηφίζουμε και μπορούμε αν αλλάξαμε γνώμη, να ακυρώσουμε την ψήφο μας και να ξανα-ψηφίσουμε!

- MasilntoForum Founder
Τρι Μαρ 24, 2015 12:14 am
@Gresk, πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα,
και να αποχωριστείς τουλάχιστον μία από τις τρεις αγαπημένες σου (Ελβετία,Λετονία,Τσεχία).
Εξαιρετικά απίθανο, να περάσουν και οι τρεις, τόσο απίθανο, που θεωρώ πιο πιθανό σενάριο να κοπούν και οι τρεις.
και να αποχωριστείς τουλάχιστον μία από τις τρεις αγαπημένες σου (Ελβετία,Λετονία,Τσεχία).
Εξαιρετικά απίθανο, να περάσουν και οι τρεις, τόσο απίθανο, που θεωρώ πιο πιθανό σενάριο να κοπούν και οι τρεις.

Τρι Μαρ 24, 2015 12:24 am
Masilnto έγραψε:@Gresk, πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα,
Ήδη έχω αποχωριστεί την Λετονία, και τρέφω ελάχιστες ελπίδες για τις άλλες 2

Για να καταλάβεις μετά την κλήρωση, θεωρώ πιθανότερη εκ των τριών την... Τσεχία!

- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 30, 2015 8:47 am
Η δεκάδα μου,μέχρι στιγμής, στον ημιτελικό.
12 Μάλτα
10 Αζερμπαϊτζάν
8 Σλοβενία
7 Ισραήλ
6 Τσεχία
5 Νορβηγία
4 Λιθουανία
3 Μαυροβούνιο
2 Κύπρος
1 Ελβετία
12 Μάλτα
10 Αζερμπαϊτζάν
8 Σλοβενία
7 Ισραήλ
6 Τσεχία
5 Νορβηγία
4 Λιθουανία
3 Μαυροβούνιο
2 Κύπρος
1 Ελβετία
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 30, 2015 1:58 pm
Aπό την ψηφοφορία στο escnation
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. | Sweden | 176 |
02. | Norway | 146 |
03. | Slovenia | 143 |
04. | Israel | 103 |
05. | Azerbaijan | 101 |
06. | Latvia | 90 |
07. | Iceland | 83 |
08. | Poland | 58 |
09. | Czech Republic | 46 |
10. | Ireland | 39 |
11. | Lithuania | 36 |
12. | Malta | 33 |
13. | San Marino | 29 |
14. | Switzerland | 28 |
15. | Portugal | 24 |
16. | Montenegro | 15 |
17. | Cyprus | 10 |
Τετ Απρ 15, 2015 12:05 am
1η μου πρόγνωση με τελική κατάταξη και εδώ!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. Sweden
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 02. Norway
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 03. Poland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 04. Azerbaijan
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 05. Lithuania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 06. Montenegro
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 07. Slovenia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 08. Israel
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 09. Cyprus
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 10. Iceland
--------------------------
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 11. Ireland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 12. Czech Republic
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 13. Malta
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 14. Latvia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 15. Switzerland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 16. San Marino
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 17. Portugal
σ.σ. το 7 με το 15 και το 10 με το 12 παίζουν δυνατά να είναι και το ένα στην θέση του άλλου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 01. Sweden
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 02. Norway
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 03. Poland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 04. Azerbaijan
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 05. Lithuania
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 06. Montenegro
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 07. Slovenia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 08. Israel
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 09. Cyprus
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 10. Iceland
--------------------------
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 11. Ireland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 12. Czech Republic
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 13. Malta
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 14. Latvia
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 15. Switzerland
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 16. San Marino
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] 17. Portugal
σ.σ. το 7 με το 15 και το 10 με το 12 παίζουν δυνατά να είναι και το ένα στην θέση του άλλου

- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 15, 2015 12:43 am
Aφήνεις εκτός τις 3 αγαπημένες σου συμμετοχές 

Τετ Απρ 15, 2015 12:59 am
Masilnto έγραψε:Aφήνεις εκτός τις 3 αγαπημένες σου συμμετοχές
Το ξέρω

Ποτέ δεν κρίνω τα προγνωστικά μου βάσει γούστου, άλλωστε

Θεωρώ από τις 3 με περισσότερες πιθανότητες για την έκπληξη πρώτα την Τσεχία, μετά την Ελβετία, και τελευταία την Λεττονία.
- MasilntoForum Founder
Τετ Απρ 15, 2015 1:14 am
Βλέπω στην (ωραιότατη) υπογραφή σου είναι και οι 3 στο top10 ! 
Btw, είναι μεγάλη σε έκταση
, please μίκρυνέ την κάπως 

Btw, είναι μεγάλη σε έκταση

Τετ Απρ 15, 2015 1:38 am
Masilnto έγραψε:Βλέπω στην (ωραιότατη) υπογραφή σου είναι και οι 3 στο top10 !
Btw, είναι μεγάλη σε έκταση, please μίκρυνέ την κάπως
Ναι!

Τώρα εντάξει;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|