Μεγάλος Τελικός (συζήτηση, προβλέψεις και αποτελέσματα)
+7
EvNickGR
Master
liakleo
merda2004
HOLA
Masilnto
Romanus
11 απαντήσεις
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Μεγάλος Τελικός (συζήτηση, προβλέψεις και αποτελέσματα)
Παρ Μάης 22, 2015 1:11 pm
Ηχογραφημένη συζήτηση Γιαννούλα - Κρίστερ Μπγιόρκγκμαν ! 

- Σπόιλερ:
-Kρίστερ, καταστροφή !!! Η Σουηδία κληρώθηκε στο 1ο μισό, και μάλιστα εκεί τα περισσότερα είναι ρυθμικά κομμάτα !!! Πώς θα ξεχωρίσει ?!
-Άκουσέ με προσεχτικά Γιαννούλα. Καταρχάς θα εξοντώσουμε τους πιθανούς αντιπάλους της Σουηδίας.
-Δηλαδή?
-Τη Ρωσία θα τη στείλεις στο τέλος, και την Εσθονία στην αρχή. Από τις Big, την Ιταλία κι αυτή στο τέλος.
-Ναι, αλλά έχουμε και το Βέλγιο, και την Αυστραλία, που είναι μάλιστα στο πρώτο μισό.
-Για να μην καρφωθούμε, αυτές δεν θα τις στείλεις στην αρχή, αλλά θα τις βάλεις δίπλα-δίπλα για να αλληλοεξοντωθούν.
-Μάλιστα...με τη Σουηδία τι θα κάνω τώρα?
-Θα τη βάλεις φυσικά προς το τέλος του πρώτου μισού. ΑΛΛΑ δίπλα της θα βάλεις ΜΟΝΟ μπαλάντες, για να ξεχωρίσει.
-Ωραία. Θα τη βάλω ανάμεσα στη Γαλλία & την Αρμενία.
-Μα καλά είσαι ντιπ βλαμμένο? Η Γαλλία και η Αρμενία έχουν εξαιρετικά γραφικά ! Κι εμείς στο οπτικό κομμάτι στηριζόμαστε ! Θα την βάλεις ανάμεσα στις μπαλάντες που έχουν την πιο απλή παρουσίαση, για να ξεχωρίσει το δικό μας.
-Άρα δηλ, ανάμεσα σε Νορβηγία & Κύπρο, μόνο αυτές έμειναν.
-Ακριβώς.
-Α ρε Κρίστερ, αν δεν ήσουν κι εσύ τι θα κάνεμε? Βρήκες για όλα λύση!!!
Παρ Μάης 22, 2015 1:24 pm
Μην μου πείτε πως ΔΕΝ το περιμένατε;
Πάντως η Σουηδική συνομωσία έχει πλάκα, αν κληρωνόταν η Σουηδία 2ο μισό θα λέγαμε όλοι "σκάνδαλο, ευνοείται η Σουηδία, το κάνουν για να κερδίσει" και τώρα που ΔΕΝ κληρώθηκε 2ο μισό, πάλι βρίσκουμε κρυφούς διαλόγους συνομωσίας!
Το οτι την ευνόησαν στην σειρά εμφάνισης με αυτά που έβαλαν γύρω είναι προφανές φυσικά, αλλά ούτως η άλλως όπως έχω ξαναπεί, η Σουηδία φέτος είναι τόσο δυνατή οπτικοακουστικά που και στο #2 να κληρωνόταν με #1 Αμινάτα και #3 Ρωσία θα κέρδιζε και με διαφορά.
Όπως είπε χθες η Μαστίχα στο τσατ, ο μόνος τρόπος να χάσει η Σουηδία φέτος είναι να βγεί να τραγουδήσει την ώρα που θα παίζουν διαφημίσεις!

Πάντως η Σουηδική συνομωσία έχει πλάκα, αν κληρωνόταν η Σουηδία 2ο μισό θα λέγαμε όλοι "σκάνδαλο, ευνοείται η Σουηδία, το κάνουν για να κερδίσει" και τώρα που ΔΕΝ κληρώθηκε 2ο μισό, πάλι βρίσκουμε κρυφούς διαλόγους συνομωσίας!

Το οτι την ευνόησαν στην σειρά εμφάνισης με αυτά που έβαλαν γύρω είναι προφανές φυσικά, αλλά ούτως η άλλως όπως έχω ξαναπεί, η Σουηδία φέτος είναι τόσο δυνατή οπτικοακουστικά που και στο #2 να κληρωνόταν με #1 Αμινάτα και #3 Ρωσία θα κέρδιζε και με διαφορά.
Όπως είπε χθες η Μαστίχα στο τσατ, ο μόνος τρόπος να χάσει η Σουηδία φέτος είναι να βγεί να τραγουδήσει την ώρα που θα παίζουν διαφημίσεις!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 22, 2015 1:29 pm
Είστε πολύ γκρινιάρηδες, μια χαρά είναι η σειρά! Η Μαρία Αντουανέτα θα βγει στη μέση, όταν το ενδιαφέρον είναι ακόμη στα πάνω του και μάλιστα μετά απο τις διαφημίσεις, οπότε αν κάποιος χάσει την αρχή του τραγουδιού που είναι το ανιαρό μέρος θα είναι κέρδος!
Ο Κοαλίνος στην καλύτερη δυνατή θέση! Γιατί «γειά σας»; Η αντίθεση με τη Σουηδία και ειδικά την Αυστραλία είναι τεράστια, ένα χαλαρωτικό τραγούδι με απλή σκηνική παρουσία ανάμεσα σε δυο δυναμικά με (παρα)φορτωμένη σκηνική παρουσία! Ό,τι πρέπει για όσους εκτιμούν την απλότητα.

Ο Κοαλίνος στην καλύτερη δυνατή θέση! Γιατί «γειά σας»; Η αντίθεση με τη Σουηδία και ειδικά την Αυστραλία είναι τεράστια, ένα χαλαρωτικό τραγούδι με απλή σκηνική παρουσία ανάμεσα σε δυο δυναμικά με (παρα)φορτωμένη σκηνική παρουσία! Ό,τι πρέπει για όσους εκτιμούν την απλότητα.

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 1:42 pm
Α να γεια σου ! Ακριβώς αυτό !Gresk Einherjar έγραψε:
Όπως είπε χθες η Μαστίχα στο τσατ, ο μόνος τρόπος να χάσει η Σουηδία φέτος είναι να βγεί να τραγουδήσει την ώρα που θα παίζουν διαφημίσεις!![]()
Αφού είναι τόσο σίγουρη η Σουηδία,
ποιος ο λόγος να το κάνουν τόσο εξώφθαλμα ?

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 1:43 pm
Σου 'χω ξαναπεί ότι είσαι διάννοια ?Mastiha έγραψε: Η Μαρία Αντουανέτα θα βγει στη μέση, όταν το ενδιαφέρον είναι ακόμη στα πάνω του και μάλιστα μετά απο τις διαφημίσεις, οπότε αν κάποιος χάσει την αρχή του τραγουδιού που είναι το ανιαρό μέρος θα είναι κέρδος!![]()

- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Μάης 22, 2015 1:47 pm
Μέχρι να επιστρέψουν από τις διαφημίσεις, να δείξουν λίγο λαό, λίγο κοντσίτα, να πούν ξανά ότι η Ελλάδα γέννησε τη δημοκρατία, θα έχουν μπαστακωθεί όλοι στις θέσεις τους.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει την Ιταλία κι ας είναι στην τελευταία θέση, κι ας έχουν κουραστεί. Θα κλείσει το διαγωνιστικό μέρος μ' ένα επικό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει την Ιταλία κι ας είναι στην τελευταία θέση, κι ας έχουν κουραστεί. Θα κλείσει το διαγωνιστικό μέρος μ' ένα επικό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει.
Παρ Μάης 22, 2015 1:54 pm
Masilnto έγραψε:Α να γεια σου ! Ακριβώς αυτό !Gresk Einherjar έγραψε:
Όπως είπε χθες η Μαστίχα στο τσατ, ο μόνος τρόπος να χάσει η Σουηδία φέτος είναι να βγεί να τραγουδήσει την ώρα που θα παίζουν διαφημίσεις!![]()
Αφού είναι τόσο σίγουρη η Σουηδία,
ποιος ο λόγος να το κάνουν τόσο εξώφθαλμα ?
Για να είναι ακόμα πιο σίγουρη!

Τέλος πάντων, αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα, νομίζω οτι τα υπεραναλύουμε. Κανείς δεν ασχολείται επι της ουσίας με την σειρά εμφάνισης, κι εμένα δεν μου φαίνεται κακή (ή σκανδαλωδώς ευνοήσιμη ως προς κάποιον) αυτή που έφτιαξαν στην ORF.
Εγώ είμαι σταθερά της άποψης οτι αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να γίνεται κανονική κλήρωση (όχι με μισά και μαλακίες και μετά να τα "κανονίζει" η εκάστοτε κρατική) όπως γινόταν από το 2012 και πίσω. ΣΤΟΠ.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 2:07 pm
Μάλιστα..
Όποτε δεν μας συμφέρει, το "υπεραναλύουμε", αλλά όποτε θέλουμε, κάνουμε την τρίχα-τριχιά
Όποτε δεν μας συμφέρει, το "υπεραναλύουμε", αλλά όποτε θέλουμε, κάνουμε την τρίχα-τριχιά

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Παρ Μάης 22, 2015 2:26 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Μην μου πείτε πως ΔΕΝ το περιμένατε;![]()
1oν Αναφέρεις οτι υπάρχει Σουηδική συνομωσία και ποιο κάτω μας ανεφέρεις οτι την ευνόησαν προφανώς με την θέση που τις δώσαν μεσα σε δύο μπαλάντες.
2ον Αυτος ο Σουηδικός εθνικός ύμνος που απο όπου και αν βρισκόταν θα κέρδιζε, γιατι δεν την έβαλαν στο #2 και χώσαν την Γαλλία που την έχουν σαπίσει στις πρώτες θέσεις?
3ον Σε κάθε διοργάνωση οταν το 50% είναι Σουηδική κάλυψη δεν το λες και συνομωσία να προωθούν κατα βάση της συμμετοχές της Σουηδίας. Το 2012 στο Αζερ η Σουηδική κάλυψη ήταν 100%...(όχι η Loreen κέρδισε επάξια)
4ον Ο Γιανούλα Σκανδιναβός πρώτο χέρι της κρατικής SVT της Σουηδίας και ας είναι Νορβηγος....
και ο μοναδικός ξεκάθαρος αντίπαλος η Ιταλία, 27η
Ασε μας ρε Κωστάκη.....
Μακάρι όλα να είναι συνομωσίες και να μας διαψεύσει το αποτέλεσμα...

Παιδιά καλή Επιτυχία στην Ελλάδα,καλό καλοκαίρι να έχουμε

και ακούω προτάσεις για Ουψάλα 2016

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 22, 2015 2:50 pm
Και για να έρθουμε στα δικά μας... υπάρχει περίπτωση να κάνουν κάτι με το λευκό φωτεινό σεντόνι που καλύπτει τα πάντα σε κάποια σημεία, π.χ. στο 2:09;
Ήμαρτον!
Ήμαρτον!

Παρ Μάης 22, 2015 6:43 pm
Masilnto έγραψε:Μάλιστα..
Δεν σε καταλαβαίνω.... τι εννοείς;

Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως "συμφέρον" για κάτι για να "μη με συμφέρει". Στα @@ μου αν κερδίσει η Σουηδία, η Αυστραλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ούτε επιζητώ κάποιον τίτλο "αυθεντίας" για τις απόψεις μου εδώ, δεν με ενδιαφέρει αν "εκτεθώ" η αν στο τέλος βγει οτι έλεγα πίπες. Δεν μου αρέσει όμως η μουρμούρα και η μιζέρια για κάτι, πόσο μάλλον αν αυτό το "κάτι" είναι απολύτως αναμενόμενο να συμβεί.
Κι εμένα δεν μου άρεσε κανένας νικητής από το 2008-2014 (πλήν 2012 - κάποιοι με ενόχλησαν ιδιαίτερα κιόλας, όπως η Θέκλα) αλλά δεν θυμάμαι να μιλούσα για συνωμοσία υπέρ της μουσάτης πέρισυ, παρόλο που και σκηνοθετικώς και με διαφόρους άλλους τρόπους, επικοινωνιακά κλπ. προωθήθηκε πολύ! (παράδειγμα αυτά που μας έλεγε η Μαστίχα πέρισυ οτι έγιναν στο Green Room όταν εδώ έπαιζαν διαφημίσεις)
Αν δεν αρέσεις, δεν κερδίζεις, όσο και αν σπρωχτείς. Τέλος. Τρανή απόδειξη η Σαβούρα.
Κι έτσι απο περιέργεια, πότε και για ποιό θέμα έκανα εγώ την τρίχα-τριχιά?

Master έγραψε:1oν Αναφέρεις οτι υπάρχει Σουηδική συνομωσία και ποιο κάτω μας ανεφέρεις οτι την ευνόησαν προφανώς με την θέση που τις δώσαν μεσα σε δύο μπαλάντες.
2ον Αυτος ο Σουηδικός εθνικός ύμνος που απο όπου και αν βρισκόταν θα κέρδιζε, γιατι δεν την έβαλαν στο #2 και χώσαν την Γαλλία που την έχουν σαπίσει στις πρώτες θέσεις?
Εμένα ρωτάς? Ρώτα την ORF.
Το ότι γενικότερα χώρες όπως Σουηδία (κυρίως) αλλά και Νορβηγία, Δανία, Ρωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν ευνοούνται στις "κληρώσεις" των διοργανωτών κάθε χρόνο, είναι πασίγνωστο σε όλους μας και δεν αποτελεί νέο.
Εγώ απλά είπα πιο πάνω οτι τελικά, είτε κληρωνόταν η Σουηδία στο β'μισο είτε στο πρώτο μισό όπως και έγινε, πάλι κάποια "συνωμοσία" υπέρ της θα συνέβαινε. Ακόμα και στο #1 να την έβαζαν (γιατί στο #2 αποκλείεται, οι διοργανωτές σχεδόν πάντα φροντίζουν να βάλουν κάτι ρυθμικό πρώτο) θα μιλούσατε για συνομωσία πως την βάζουν πρώτη-πρώτη για να έχει μακριά τα φαβορί και να την θυμούνται ολοι.
Και πιο πάνω, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο καθαρός και ξάστερος: Για να αποφεύγονται οι μουρμούρες και οι αδικίες (βλέπε Γαλλία) είμαι κάθετα ενάντιος με αυτόν τον τρόπο κλήρωσης εμφάνισης και υπέρ του να γυρίσουμε στα παραδοσιακά χαρτάκια με τον αριθμό, όπως στην προ-2012 εποχή.
Master έγραψε:3ον
Master έγραψε: Σε κάθε διοργάνωση οταν το 50% είναι Σουηδική κάλυψη δεν το λες και συνομωσία να προωθούν κατα βάση της συμμετοχές της Σουηδίας. Το 2012 στο Αζερ η Σουηδική κάλυψη ήταν 100%...(όχι η Loreen κέρδισε επάξια)
4ον Ο Γιανούλα Σκανδιναβός πρώτο χέρι της κρατικής SVT της Σουηδίας και ας είναι Νορβηγος....
Σύμφωνα με το σκεπτικό της "Σουηδικής συνομωσίας" κάθε χρόνο θα κέρδιζε αυτή, εφόσον θα συμφωνήσω πως ισχύουν αυτά που λες στο 3ον και στο 4ον, και όντως σπρώχνεται σκηνοθετικά και στις κληρώσεις η Σουηδία. Γιατί δεν κέρδισε λοιπόν η Σάννα πέρισυ ας πούμε, ο Ρόμπιν το 2013 η ο Σααντε το 2011?
Master έγραψε:Ασε μας ρε Κωστάκη.....
Δεν σας κρατάω από πουθενά

- cst003
- Αριθμός μηνυμάτων : 710
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Φύλο :Τόπος : Athens
Παρ Μάης 22, 2015 8:50 pm
Δεν ξέρω αν ΚΑΙ φέτος, όπως και σε αρκετές άλλες χρονιές άλλωστε, ζούμε κάτι σαν ονείρωξη φανταζόμενοι να κερδίζουν ή να μην κερδίζουν κάποιοι, ενώ το σκηνικό είναι ήδη ξεκαθαρισμένο (2013, π.χ) ή προδιαγεγραμμένο πολλούς μήνες πριν τον τελικό (2009, 2012).
Δεν ξέρω.
Σίγουρα δεν ζούμε στο 2014 που για το βραβείο γινόταν συζήτηση μετά τον πρώτο ημιτελικό. Όχι, τέτοια πεςρίπτωση φέτος δεν (φάινεται) να έχουμε.
Τα τρία "χαρακτηριστικά" σποτάκια της....ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ του τελικού, για μένα φέτος, είναι το #13, το #25 και το #27. Το #10 θα έπαιζε μπάλα ούτως ή άλλως είτε είχε τοποθετηθεί στο #3 ή στο #13, εκεί δεν βλέπω κάποιου είδους συνομοσίας.
Σκάνδαλο το #02. Χαντακώνεις μια χώρα που την πλήρωσε πριν 2 χρόνια με το ανόητο σύστημά σου και άνοιξε το Μάλμε και τώρα την βάζεις ξανά στο μοιραίο #02. Αισχρό και τιποτένιο απ' τη μεριά της παραγωγής που θα όφειλε να ρίχνει και μια ματιά στο παρελθόν. Βάλε την Κύπρο στο #02 στην τελική...Ντροπή και τίποτα άλλο.
Φαίνεται λοιπόν (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ πίσω απ' τις τοποθετήσεις) ότι η EBU επιθυμεί την σταθερότητα ΚΑΙ για του χρόνου. Έτσι υποθέτουμε ότι το Βέλγιο τα έχει πάει θαυμάσια και το σπρώχνουμε λίγο, ή επίσης ότι και η Εσθονία μπορεί και να τα έχει πάει πολύ καλά αλλά την χαντακώνουμε στο #04. Αν και όπως εκατοντάδες φορές έχω πει, αν είναι να κερδίσεις ή αν τα πάς καλά θα το κάνεις από οπουδήποτε. Οπότε κρατάμε το πουσάρισμα.
Εμένα λοιπόν μου βρωμάνε Βρυξέλλες, Μόσχα και Τορίνο, με τη Στοκχόλμη απρόβλεπτη πάντα να κοιτάει κατάματα το βραβείο.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τί τελικά θα επικρατήσει.
Το #15 είναι πολύ safe για μας φέτος. Ακολουθούν μετά 4-5 τραγούδια με τα οποία θα κανει λίγο κοιλιά ο τελικός, με τον κόσμο να βαριέται και να κάνει ζάπινκγ για να περιμένει κάπως απ' τη Γεωργία να ξυπνήσει και να αναμένει το τελικό χτύπημα τις θέσεις 25-27. Οπότε η Ελλάδα θα έχει ακουστεί φρέσκια μετά το break. Το θεωρώ πολύ καλή θέση εμφάνισης, γιατι δεν νομίζω επίσης το Μαυροβούνιο να κέρδισε χτες και να έχουμε φαινόμενα 2006, 2012, 2014.
Δεν ξέρω.
Σίγουρα δεν ζούμε στο 2014 που για το βραβείο γινόταν συζήτηση μετά τον πρώτο ημιτελικό. Όχι, τέτοια πεςρίπτωση φέτος δεν (φάινεται) να έχουμε.
Τα τρία "χαρακτηριστικά" σποτάκια της....ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ του τελικού, για μένα φέτος, είναι το #13, το #25 και το #27. Το #10 θα έπαιζε μπάλα ούτως ή άλλως είτε είχε τοποθετηθεί στο #3 ή στο #13, εκεί δεν βλέπω κάποιου είδους συνομοσίας.
Σκάνδαλο το #02. Χαντακώνεις μια χώρα που την πλήρωσε πριν 2 χρόνια με το ανόητο σύστημά σου και άνοιξε το Μάλμε και τώρα την βάζεις ξανά στο μοιραίο #02. Αισχρό και τιποτένιο απ' τη μεριά της παραγωγής που θα όφειλε να ρίχνει και μια ματιά στο παρελθόν. Βάλε την Κύπρο στο #02 στην τελική...Ντροπή και τίποτα άλλο.
Φαίνεται λοιπόν (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ πίσω απ' τις τοποθετήσεις) ότι η EBU επιθυμεί την σταθερότητα ΚΑΙ για του χρόνου. Έτσι υποθέτουμε ότι το Βέλγιο τα έχει πάει θαυμάσια και το σπρώχνουμε λίγο, ή επίσης ότι και η Εσθονία μπορεί και να τα έχει πάει πολύ καλά αλλά την χαντακώνουμε στο #04. Αν και όπως εκατοντάδες φορές έχω πει, αν είναι να κερδίσεις ή αν τα πάς καλά θα το κάνεις από οπουδήποτε. Οπότε κρατάμε το πουσάρισμα.
Εμένα λοιπόν μου βρωμάνε Βρυξέλλες, Μόσχα και Τορίνο, με τη Στοκχόλμη απρόβλεπτη πάντα να κοιτάει κατάματα το βραβείο.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τί τελικά θα επικρατήσει.
Το #15 είναι πολύ safe για μας φέτος. Ακολουθούν μετά 4-5 τραγούδια με τα οποία θα κανει λίγο κοιλιά ο τελικός, με τον κόσμο να βαριέται και να κάνει ζάπινκγ για να περιμένει κάπως απ' τη Γεωργία να ξυπνήσει και να αναμένει το τελικό χτύπημα τις θέσεις 25-27. Οπότε η Ελλάδα θα έχει ακουστεί φρέσκια μετά το break. Το θεωρώ πολύ καλή θέση εμφάνισης, γιατι δεν νομίζω επίσης το Μαυροβούνιο να κέρδισε χτες και να έχουμε φαινόμενα 2006, 2012, 2014.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 9:35 pm
Σωστό κι αυτό,
είμαστε η πρώτη μπαλάντα μετά το break, και δεν έχει προλάβει ο κόσμος να βαρεθεί !
Μια χαρά και το 15 λοιπόν, παρά πιο πίσω, στριμωγμένοι ανάμεσα σε άλλες μπαλάντες.
είμαστε η πρώτη μπαλάντα μετά το break, και δεν έχει προλάβει ο κόσμος να βαρεθεί !
Μια χαρά και το 15 λοιπόν, παρά πιο πίσω, στριμωγμένοι ανάμεσα σε άλλες μπαλάντες.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 9:36 pm
Πάντως, αν γίνει κανένα Θεσσαλονίκη 2016
,
θα εισηγηθώ για παρουσιαστές...

- Σπόιλερ:
- τον Master και τη Mastiha !!!
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 9:37 pm
Recap Τελικού
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 22, 2015 9:42 pm
EvNickGR έγραψε:Εγώ από την σειρά εμφάνισης 3 χώρες βλέπω να παλεύουν για το τρόπαιο, Σουηδία φυσικά, Ρωσία και Βέλγιο.
Αυτό με το Βέλγιο δεν μπορώ να το καταλάβω...

Έχεις δυο χώρες (Σουηδία, Ρωσία) με ισχυρές συμμαχίες, που όταν στέλνουν δυνατές συμμετοχές παίρνουν ψήφους απο παντού και μου λες ότι έχει ελπίδες το Βέλγιο, που εκτός όλων των άλλων έχει ένα τραγούδι που είτε αρέσει πολύ, είτε καθόλου και μια σκηνική παρουσία που είτε θεωρείται προχω, είτε για γέλια;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 22, 2015 9:47 pm
Masilnto έγραψε:Πάντως, αν γίνει κανένα Θεσσαλονίκη 2016,
- Σπόιλερ:
τον Master και τη Mastiha !!!![]()
Ναι!

- Σπόιλερ:
- Μετά θα βρω κάποιο τρόπο να βγάλω απο τη μέση τον Μάστερ ώστε να είμαι μόνη μου!
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 9:57 pm
Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Πάντως, αν γίνει κανένα Θεσσαλονίκη 2016,
- Σπόιλερ:
τον Master και τη Mastiha !!!![]()
Ναι!![]()
- Σπόιλερ:
Μετά θα βρω κάποιο τρόπο να βγάλω απο τη μέση τον Μάστερ ώστε να είμαι μόνη μου!
- Σπόιλερ:
- Βάλε ψηλή γόβα για να νιώσει μειονεκτικά, και θα φύγει από μόνος του
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 10:10 pm
Περιττό να σας πω,
ότι αυτή τη στιγμή κρίνεται το 50% του αποτελέσματος της φετινής χρονιάς !
ότι αυτή τη στιγμή κρίνεται το 50% του αποτελέσματος της φετινής χρονιάς !
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 22, 2015 10:27 pm
Φήμες λένε ότι κάηκε ο προσέσορας (ή όπως λέγεται) της Σουηδίας! Η κριτική επιτροπή δε θα δει τα ανθρωπάκια!

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Παρ Μάης 22, 2015 10:37 pm
na kaoun ola na min fainetai tipota k na einai monos tou autos na tragoudaei na doume ama to psifisei kaneis.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 10:42 pm
merda2004 έγραψε:na kaoun ola na min fainetai tipota k na einai monos tou autos na tragoudaei na doume ama to psifisei kaneis.
Με το ίδιο σκεπτικό όμως να καούν και οι LED οθόνες για τις υπόλοιπες χώρες,
και να εμφανιστούν όλες όπως η Νορβηγία, η Αυστρία και η Σλοβενία

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 22, 2015 10:59 pm
Εννοείται ότι έκανα πλάκα πριν! 

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 22, 2015 11:03 pm
Δεν τσίμπησαMastiha έγραψε:Εννοείται ότι έκανα πλάκα πριν!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|