Ιταλία 2016 (Eπέλεξε τραγούδι)
+3
EVfan
Masilnto
Romanus
7 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Ιταλία 2016 (Eπέλεξε τραγούδι)
Πεμ Απρ 21, 2016 4:12 am
H Φραντσέσκα θα έχει δυο κοπέλες στα φωνητικά που όμως δε θα δούμε στην σκηνή γιατί εκεί θα είναι μόνη της.
Το σκηνικό όπως η ίδια είπε, θα είναι πολύ "πράσινο", θα έχει να κάνει με δέντρα και έναν σπόρο για φύτεμα.
Η creative director θα είναι η Nicoline Lindeborg Refsing της Rockart Design που έχει επιμεληθεί στο παρελθόν τουρ των Pink, Take That, Westlife, Leona Lewis, τα Brit Awards απο το 2006 εώς το 2010 και στην γιουροβίζιον τις εμφανίσης της Κοντσίτα, της Ολλανδίας το 2014 και της Αμινάτα πέρσι.
Το σκηνικό όπως η ίδια είπε, θα είναι πολύ "πράσινο", θα έχει να κάνει με δέντρα και έναν σπόρο για φύτεμα.
Η creative director θα είναι η Nicoline Lindeborg Refsing της Rockart Design που έχει επιμεληθεί στο παρελθόν τουρ των Pink, Take That, Westlife, Leona Lewis, τα Brit Awards απο το 2006 εώς το 2010 και στην γιουροβίζιον τις εμφανίσης της Κοντσίτα, της Ολλανδίας το 2014 και της Αμινάτα πέρσι.
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Κυρ Απρ 24, 2016 3:19 pm
Με λεωφορείο θα πάει στη Στοκχόλμη η Φραντζέσκα !
Θα κάνει 6 στάσεις.
Θα κάνει 6 στάσεις.
- MasilntoForum Founder
Παρ Απρ 29, 2016 9:38 pm
Παρ Μάης 13, 2016 5:02 pm
Εμένα μου άρεσε, αλλά με αυτό το ομολογουμένως αμφιλεγόμενο στησιμο (πολύ γλυκερό-παιδιάστικο ίσως για πολλούς) και με αυτή την κλήρωση, δεν είμαι σίγουρος για τοπ10 της Ιταλίας φέτος.
Μπορεί να είναι 8η-9η, μπορεί και κοντά 13η.
Στο τ/β δεν την βλέπω παραπάνω από την επίδοση της Τζίλι.
Μπορεί να είναι 8η-9η, μπορεί και κοντά 13η.
Στο τ/β δεν την βλέπω παραπάνω από την επίδοση της Τζίλι.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 5:34 pm
Κι εγώ μετά απο αυτό το στήσιμο έχασα τις ελπίδες μου...
Για μένα είναι απο τις πιο άσχημες σκηνικές παρουσίες φέτος... το σκηνικό μου θυμίζει περισσότερο χωματερή παρά ονειρικό τοπείο, φαίνονται και τα σύρματα που στηρίζουν το σκουπιδαριό! Κρίμα γιατί το τραγούδι είναι καλό και ξεχωριστό και η Francesca πολύ καλή.

Για μένα είναι απο τις πιο άσχημες σκηνικές παρουσίες φέτος... το σκηνικό μου θυμίζει περισσότερο χωματερή παρά ονειρικό τοπείο, φαίνονται και τα σύρματα που στηρίζουν το σκουπιδαριό! Κρίμα γιατί το τραγούδι είναι καλό και ξεχωριστό και η Francesca πολύ καλή.

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 13, 2016 8:20 pm
Aμάν βρε Μαστιχουλα, πώς τα λες έτσιMastiha έγραψε:...φαίνονται και τα σύρματα που στηρίζουν το σκουπιδαριό!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 9:09 pm
Masilnto έγραψε:Aμάν βρε Μαστιχουλα, πώς τα λες έτσιMastiha έγραψε:...φαίνονται και τα σύρματα που στηρίζουν το σκουπιδαριό!
Τα λέω όπως τα βλέπω!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 13, 2016 9:26 pm
Έβαλε κι αυτό το ρούχο που θεωρείς αίσχος, για να σε αποτελειώσει !Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Aμάν βρε Μαστιχουλα, πώς τα λες έτσιMastiha έγραψε:...φαίνονται και τα σύρματα που στηρίζουν το σκουπιδαριό!
Τα λέω όπως τα βλέπω!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 9:30 pm
Masilnto έγραψε:Έβαλε κι αυτό το ρούχο που θεωρείς αίσχος, για να σε αποτελειώσει !Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Aμάν βρε Μαστιχουλα, πώς τα λες έτσιMastiha έγραψε:...φαίνονται και τα σύρματα που στηρίζουν το σκουπιδαριό!
Τα λέω όπως τα βλέπω!
Το ρούχο είναι το μικρότερο κακό...
Κι εχθές τι ήταν εκείνο που φορούσε, το φουστάνι που φορούσε η προγιαγιά της όταν πήγαινε να μαζέψει ντομάτες; Μη χειρότερα!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 13, 2016 9:37 pm
Πάντως εγώ θα ρίξω μία ψήφο για την Ιταλία (όπως και σχεδόν κάθε χρόνο άλλωστε) 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 9:55 pm
Masilnto έγραψε:Πάντως εγώ θα ρίξω μία ψήφο για την Ιταλία (όπως και σχεδόν κάθε χρόνο άλλωστε)
Για αυτό σε αγαπώ!!! <3 <3
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 13, 2016 10:01 pm
Είχα ψηφίσει σίγουρα το 2011 για το καλωσόρισμα,Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Πάντως εγώ θα ρίξω μία ψήφο για την Ιταλία (όπως και σχεδόν κάθε χρόνο άλλωστε)
Για αυτό σε αγαπώ!!! <3 <3
και σίγουρα το 2013 και το 2015 που ήταν το ν.1 στη λίστα μου.
Προσπαθώ να θυμηθώ αν ψήφισα τη Νίνα και την Έμμα

Νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Παρ Μάης 13, 2016 10:05 pm
Και μένα η εικόνα δε μου άρεσε καθόλου!!!!! Ι don't get it!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 15, 2016 5:24 pm
Μου άρεσε πολύ το αφιέρωμα που έκανε η Rai στην Francesca πριν αρχίσει ο τελικός. Διάφοροι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι της ευχήθηκαν "καλή επιτυχία" και κάποιοι τραγούδησαν το κομμάτι της. Συναντήθηκε με τον Zucchero ο οποίος της ευχήθηκε και της έδωσε ένα περίεργο δώρο. Έδειξαν στιγμές απο το ταξίδι της με το λεωφορείο απο το Bassano del Grappa μέχρι την Στοκχόλμη και στιγμές απο την διαμονή της εκεί.
Την έδειξαν και στο καμαρίνι της πριν απο την εμφάνιση της στον τελικό των επιτροπών... κρατούσε αγκαλιά ένα μαξιλάρι γεμάτη άγχος και ρωτούσε αν μπορούσε να αποσυρθεί.
Αμέσως όμως απάντησε στον εαυτό της λέγοντας ότι θα ήταν λάθος να μην ζήσει αυτή την μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε, μιας και δεν ήταν απλά ένα τεράστιο όνειρο της αλλά το πιο τεράστιο όνειρο της.
Αναρωτήθηκε πως θα ένιωθε η μαμά της που θα την έβλεπε στην σκηνή της eurovision που κάθε χρόνο παρακολουθούσαν μαζί απο τον καναπέ.
Γενικά είδαμε μια Francesca γλυκύτατη και αξιαγάπητη. Κρίμα για το κακό αποτέλεσμα.
Την έδειξαν και στο καμαρίνι της πριν απο την εμφάνιση της στον τελικό των επιτροπών... κρατούσε αγκαλιά ένα μαξιλάρι γεμάτη άγχος και ρωτούσε αν μπορούσε να αποσυρθεί.

Γενικά είδαμε μια Francesca γλυκύτατη και αξιαγάπητη. Κρίμα για το κακό αποτέλεσμα.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|