Ρωσία 2016 (Eπέλεξε τραγούδι)
+3
HOLA
Masilnto
Romanus
7 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Ρωσία 2016 (Eπέλεξε τραγούδι)
Παρ Απρ 29, 2016 10:38 pm
Τουλάχιστον να γίνει στην Αγία Πετρούπολη !
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2016 9:56 am
Στις επιτροπές, κάποιες χώρες τάχθηκαν φανερά υπέρ της Ρωσίας,
και κάποιες την αγνόησαν.
Την υποστήριξαν με 12: Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Κύπρος, Ελλάδα.
Η Αρμενία έδωσε μόλις 2, η Βουλγαρία 6, η Εσθονία 0, η Γεωργία 0, το Ισραήλ 0, η Λιθουανία 0, η Σερβία 1, η Ουκρανία 0, η Μολδαβία και η Λετονία από 7.
Η Αρμενία έδωσε μόλις 2, η Βουλγαρία 6, η Εσθονία 0, η Γεωργία 0, το Ισραήλ 0, η Λιθουανία 0, η Σερβία 1, η Ουκρανία 0, η Μολδαβία και η Λετονία από 7.
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Σαβ Μάης 21, 2016 10:23 am
Εντάξει παιδιά... το State Department την έδωσε τη Βαθμολογία;;
Αρχίζω να πιστεύω πως δεν ήταν καθόλου τυχαία η νίκη της "Ουκρανίας"!

Αρχίζω να πιστεύω πως δεν ήταν καθόλου τυχαία η νίκη της "Ουκρανίας"!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 21, 2016 12:43 pm
Masilnto έγραψε:Στις επιτροπές, κάποιες χώρες τάχθηκαν φανερά υπέρ της Ρωσίας,
Αν δεν κάνω λάθος, όσες την αγνόησαν έδωσαν 12αρια ή 10αρια στην Ουκρανία. Πολλές απο αυτές έδιναν στο παρελθόν υψηλές βαθμολογίες ακόμα και σε μέτριες ρώσικες συμμετοχές. Αλλά κυρίως... κάποιες έχουν ταχθεί (πολιτικά) κατά της Ρωσίας.

Για το Ισραήλ παίζει και το "ομοφοβικό" επεισόδιομε τον Χόβι στην Ρωσία.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2016 1:45 pm
Έγραψα τις χώρες που είναι πρώην ΕΣΣΔ ή φιλικά προσκείμενες στη Ρωσία μόνο.
Καθολική υποστήριξη είχε από Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία μόνο, γιατί Ελλάδα και Κύπρος μπορεί και να ψήφισαν λόγω Κοντόπουλου και Ευαγγελινού.
Μερική υποστήριξη είχε από Μολδαβία, Λετονία, Βουλγαρία.
Ισχνή/μηδενική υποστήριξη από Ουκρανία και Γεωργία (λογικό), Εσθονία και Λιθουανία, Αρμενία, Ισραήλ, Σερβία.
Για το Ισραήλ παίζει να είναι αυτό που λες Μαστίχα.
Αλλά για Αρμενία & Σερβία, είναι κάπως ανεξήγητο.
Καθολική υποστήριξη είχε από Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία μόνο, γιατί Ελλάδα και Κύπρος μπορεί και να ψήφισαν λόγω Κοντόπουλου και Ευαγγελινού.
Μερική υποστήριξη είχε από Μολδαβία, Λετονία, Βουλγαρία.
Ισχνή/μηδενική υποστήριξη από Ουκρανία και Γεωργία (λογικό), Εσθονία και Λιθουανία, Αρμενία, Ισραήλ, Σερβία.
Για το Ισραήλ παίζει να είναι αυτό που λες Μαστίχα.
Αλλά για Αρμενία & Σερβία, είναι κάπως ανεξήγητο.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2016 1:51 pm
Στις επιτροπές,
η Ουκρανία πήρε:
0 από Αρμενία, 10 από Αζερμπαϊτζάν, 7 από Λευκορωσία, 7 από Εσθονία, 12 από Γεωργία, 12 από Ισραήλ, 12 από Λετονία, 8 από Λιθουανία, 12 από Μολδαβία, 12 από Πολωνία, 0 από Ρωσία, 12 από Σερβία.
η Ουκρανία πήρε:
0 από Αρμενία, 10 από Αζερμπαϊτζάν, 7 από Λευκορωσία, 7 από Εσθονία, 12 από Γεωργία, 12 από Ισραήλ, 12 από Λετονία, 8 από Λιθουανία, 12 από Μολδαβία, 12 από Πολωνία, 0 από Ρωσία, 12 από Σερβία.
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2016 1:54 pm
Άρα,
το Αζερμπαϊτζάν, η Λευκορωσία, η Μολδαβία και η Λετονία στήριξαν και τις δύο.
Η Γεωργία, η Λιθουανία και η Εσθονία στήριξαν Ουκρανία.
Και η Αρμενία καμία !
Και η Αρμενία καμία !

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 21, 2016 2:00 pm
Masilnto έγραψε:Άρα,
Και η Αρμενία καμία !
H Aρμενία δύσκολα θα έδινε βαθμούς στην Ουκρανία, έχει καεί απο τις τουρκομογγόλικες φυλές, δεν θα επιβράβευε ένα τραγούδι που μιλάει για τα βάσανα τους.

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2016 2:15 pm
Mastiha έγραψε:Masilnto έγραψε:Άρα,
Και η Αρμενία καμία !
H Aρμενία δύσκολα θα έδινε βαθμούς στην Ουκρανία, έχει καεί απο τις τουρκομογγόλικες φυλές, δεν θα επιβράβευε ένα τραγούδι που μιλάει για τα βάσανα τους.
Εγώ εδώ πάντως βλέπω ότι ήταν από τις χώρες που έδωσε τους λιγότερους βαθμούς (και) στην Αυστραλία.

Δηλαδή, στις τρεις πρώτες χώρες της κατάταξης, η Αρμένικη επιτροπή έδωσε 0-5-2.
Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που είχε κάνει και το 2014 στα μεγάλα φαβορί, τότε που η Αρμενία ήταν (πάλι) φαβορί.
Σύμπτωσις, σύμπτωσις

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 21, 2016 3:15 pm
Πονηρούλα η Αρμενία! Φαίνεται ότι πίστευαν πολύ στην φετινή τους συμμετοχή. Πάντως δεν παίζει να έδιναν βαθμούς στην Ουκρανία με ένα τραγούδι που αναφέρεται στους τάταρους, τουλάχιστον η επιτροπή.
Κρίμα που η Ιβέτα δεν φέρθηκε το ίδιο πονηρά...ας περίμενε τον τελικό για να βγάλει την σημαία!
Κρίμα που η Ιβέτα δεν φέρθηκε το ίδιο πονηρά...ας περίμενε τον τελικό για να βγάλει την σημαία!

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Σαβ Μάης 21, 2016 4:11 pm
Γιατί η Ιβέτα είναι κυρία.......Mastiha έγραψε:...
όχι σαν κάτι άλλες που περιμένουν να κερδίσουν για να κάνουν λεονταρισμούς!

- MasilntoForum Founder
Κυρ Μάης 22, 2016 9:10 am
Nαι μωρέ την καημένη, έβγαλε τη σημαία, και την έφαγαν μπαμπέσικα τα συστήματα..Mastiha έγραψε:
Πάλι καλά δηλαδή που υπήρχε και η αρμένικη διασπορά (12 από Ρωσία, 12 από Γαλλία, 12 από Γεωργία, 8 από Βουλγαρία, 8 από Τσεχία, 8 από Κύπρο, 8 από Ελλάδα, 8 από Ολλανδία, 7 από Βέλγιο, 7 από Ουκρανία κ.α.),
αλλιώς η κακομοίρα ούτε 30 βαθμούς θα μάζευε στο τ/β

Κυρ Μάης 22, 2016 12:09 pm
Για βγάλε όμως και όλους τους βαθμούς άλλων χωρών με διασπορά (Σερβία, Λιθουανία, Πολωνία) και φιλενάδες (Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία) για να δούμε τι μένει

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 22, 2016 6:26 pm
Masilnto έγραψε:Nαι μωρέ την καημένη, έβγαλε τη σημαία, και την έφαγαν μπαμπέσικα τα συστήματα..Mastiha έγραψε:
Πάλι καλά δηλαδή που υπήρχε και η αρμένικη διασπορά (12 από Ρωσία, 12 από Γαλλία, 12 από Γεωργία, 8 από Βουλγαρία, 8 από Τσεχία, 8 από Κύπρο, 8 από Ελλάδα, 8 από Ολλανδία, 7 από Βέλγιο, 7 από Ουκρανία κ.α.),
αλλιώς η κακομοίρα ούτε 30 βαθμούς θα μάζευε στο τ/β
Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...η αρμένικη διασπορά θα ψήφιζε έτσι κι αλλιώς στο τ/β, εγώ αναφερόμουν στις επιτροπές που (νομίζω) "τιμωρήσαν" την Αρμενία.
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μάης 22, 2016 7:15 pm
Mα για τη Σερβία ήδη το έχω αναφέρει..!Gresk Einherjar έγραψε:Για βγάλε όμως και όλους τους βαθμούς άλλων χωρών με διασπορά (Σερβία, Λιθουανία, Πολωνία) και φιλενάδες (Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία) για να δούμε τι μένει![]()
Από τους 80 βαθμούς στο τ/β του Τελικού, οι 72 ήταν από Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία, Fyrom, Ελβετία !
H Πολωνία βέβαια -για ανεξήγητο λόγο σε μένα- άρεσε

Κυρ Μάης 22, 2016 7:26 pm
Mastiha έγραψε:Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...η αρμένικη διασπορά θα ψήφιζε έτσι κι αλλιώς στο τ/β, εγώ αναφερόμουν στις επιτροπές που (νομίζω) "τιμωρήσαν" την Αρμενία.
Ακριβώς!
Το 0 της Γεωργιανής επιτροπής στην Αρμενία για παράδειγμα, θεωρώ πως είχε να κάνει με το συμβάν αυτό. Η Γεωργία έχει *εξίσου* καλές σχέσεις και με το Αζερμπαϊτζάν και με την Αρμενία, οπότε καταλαβαίνεις

Masilnto έγραψε:H Πολωνία βέβαια -για ανεξήγητο λόγο σε μένα- άρεσε
Καθόλου ανεξήγητος λόγος - το τραγούδι είναι πολύ ωραίο, και αυτός το πουλούσε πολύ καλά. Ήμουν σίγουρος για τοπ10 τελεβότινγκ, αν και ομολογουμένως ούτε εγώ περίμενα 3η θέση και 222 βαθμούς.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 23, 2016 12:02 am
Masilnto έγραψε:Mα για τη Σερβία ήδη το έχω αναφέρει..!Gresk Einherjar έγραψε:Για βγάλε όμως και όλους τους βαθμούς άλλων χωρών με διασπορά (Σερβία, Λιθουανία, Πολωνία) και φιλενάδες (Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία) για να δούμε τι μένει![]()
Από τους 80 βαθμούς στο τ/β του Τελικού, οι 72 ήταν από Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία, Fyrom, Ελβετία !
H Πολωνία βέβαια -για ανεξήγητο λόγο σε μένα- άρεσε
Της Πολωνίας άρεσε και σε εμένα, δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές αλλά ήταν καλούλι. Με χαλούσε λίγο ο υπερβολικός λιγμός...
Σελίδα 5 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|