Μάλτα 2016 (Επέλεξε τραγούδι)
+3
merda2004
Masilnto
Master
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Μάλτα 2016 (Επέλεξε τραγούδι)
Πεμ Μαρ 17, 2016 9:20 pm
HOLA έγραψε:![]()
Επίσης με ενοχλεί ένα σκούξιμοπου ακούγεται σε σημεία του τραγουδιού!
Ναι, ναι κατάλαβα ποιο λές

Εγώ το παρομοίωσα με κρώξιμο καρακάξας

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μαρ 17, 2016 9:50 pm
Εμένα μου ακούγονται σαν γλάροι... 

Πεμ Μαρ 17, 2016 10:22 pm
Συγγνώμη, αυτό ήταν το killer κομμάτι που "εκτόξευσε" την Μάλτα 3η στα στοιχήματα; 
Αυτό είναι ένα αδιαφοράκι του σωρού, που προσπαθεί να πατήσει στο ίδιο κόνσεπτ με την Αρμενία χωρίς την "έθνικ" νότα... Τα δε αγγλικά της σχεδόν ακατάληπτα στα κουπλέ, να μην σχολιάσω και το γεγονός οτι δεν σου μένει τίποτε σαν μελωδία, μιας και ζήτημα αν η χαμηλότερη με την ψηλότερη νότα όλου του κομματιού να απέχουν διάστημα μεγαλύτερο από τετάρτης! Στο μόνο τομέα που είναι καλύτερο από το Chameleon, είναι οτι αυτό είναι μοντέρνο, ενώ εκείνο ήταν παλιακό...
Προτιμούσα το προηγούμενο τραγούδι και, μαντάμ Ίρα μου, με αυτό το κομμάτι όχι τοπ10 δεν πας, αλλά θα γελάμε με πάρτη σου σαν τα καλά του άλλου "φαβορί" πέρσυ, της Εντούρνε, που είχε το "νέο Euphoria"
υ.γ. εγώ όταν άκουσα το κομμάτι, τα ηχητικά εφέ μου κάνανε για κρώξιμο αγριόπαπιας!

Αυτό είναι ένα αδιαφοράκι του σωρού, που προσπαθεί να πατήσει στο ίδιο κόνσεπτ με την Αρμενία χωρίς την "έθνικ" νότα... Τα δε αγγλικά της σχεδόν ακατάληπτα στα κουπλέ, να μην σχολιάσω και το γεγονός οτι δεν σου μένει τίποτε σαν μελωδία, μιας και ζήτημα αν η χαμηλότερη με την ψηλότερη νότα όλου του κομματιού να απέχουν διάστημα μεγαλύτερο από τετάρτης! Στο μόνο τομέα που είναι καλύτερο από το Chameleon, είναι οτι αυτό είναι μοντέρνο, ενώ εκείνο ήταν παλιακό...
Προτιμούσα το προηγούμενο τραγούδι και, μαντάμ Ίρα μου, με αυτό το κομμάτι όχι τοπ10 δεν πας, αλλά θα γελάμε με πάρτη σου σαν τα καλά του άλλου "φαβορί" πέρσυ, της Εντούρνε, που είχε το "νέο Euphoria"

υ.γ. εγώ όταν άκουσα το κομμάτι, τα ηχητικά εφέ μου κάνανε για κρώξιμο αγριόπαπιας!

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 17, 2016 10:55 pm
Πρέπει να καταλήξουμε στο πτηνό !!! 

- MasilntoForum Founder
Πεμ Μαρ 17, 2016 11:01 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Συγγνώμη, αυτό ήταν το killer κομμάτι που "εκτόξευσε" την Μάλτα 3η στα στοιχήματα;
Προτιμούσα το προηγούμενο τραγούδι και, μαντάμ Ίρα μου, με αυτό το κομμάτι όχι τοπ10 δεν πας, αλλά θα γελάμε με πάρτη σου σαν τα καλά του άλλου "φαβορί" πέρσυ, της Εντούρνε, που είχε το "νέο Euphoria"![]()
υ.γ. εγώ όταν άκουσα το κομμάτι, τα ηχητικά εφέ μου κάνανε για κρώξιμο αγριόπαπιας!![]()
Σωστά όλα αυτά,
αλλά η Μάλτα κάποια θα αφήσει εκτός τελικού

Πεμ Μαρ 17, 2016 11:06 pm
Ναι, η γνωστή "αγάπη" των επιτροπώνMasilnto έγραψε:Σωστά όλα αυτά,Gresk Einherjar έγραψε:Συγγνώμη, αυτό ήταν το killer κομμάτι που "εκτόξευσε" την Μάλτα 3η στα στοιχήματα;
Προτιμούσα το προηγούμενο τραγούδι και, μαντάμ Ίρα μου, με αυτό το κομμάτι όχι τοπ10 δεν πας, αλλά θα γελάμε με πάρτη σου σαν τα καλά του άλλου "φαβορί" πέρσυ, της Εντούρνε, που είχε το "νέο Euphoria"![]()
υ.γ. εγώ όταν άκουσα το κομμάτι, τα ηχητικά εφέ μου κάνανε για κρώξιμο αγριόπαπιας!![]()
αλλά η Μάλτα κάποια θα αφήσει εκτός τελικού

Εγώ δεν είμαι καθόλου βέβαιος (όπως σχεδόν όλοι οι φαν) για την Τσεχία, ας πούμε. Επίσης δεν βλέπω καλά ούτε την Ισλανδέζα.
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 27, 2016 12:06 am
Γιατί να μου αρέσει 
Ή μάλλον καλύτερα, γιατί να το λέει αυτή

Ή μάλλον καλύτερα, γιατί να το λέει αυτή

Κυρ Απρ 03, 2016 4:10 pm
Παίζει να είναι από τα πιο βαρετά τραγούδια φέτος, έτσι όπως το άκουσα στο live.Mastiha έγραψε:Καλή φωνή! Αυτό...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 03, 2016 4:13 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Παίζει να είναι από τα πιο βαρετά τραγούδια φέτος, έτσι όπως το άκουσα στο live.Mastiha έγραψε:Καλή φωνή! Αυτό...

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Απρ 03, 2016 9:26 pm
Eίναι σε ενδιαφέρουσα η Ira;;
Δευ Απρ 04, 2016 12:17 am
Όχι, απλά έκανε πλαστική στα βυζιάHOLA έγραψε:Eίναι σε ενδιαφέρουσα η Ira;;
- HOLAEuroStar
Δευ Απρ 04, 2016 1:06 am
Mήπως το παράκανε! Θα την πνίξουν σε λίγο!Gresk Einherjar έγραψε:Όχι, απλά έκανε πλαστική στα βυζιάHOLA έγραψε:Eίναι σε ενδιαφέρουσα η Ira;;
- HOLAEuroStar
Κυρ Μάης 08, 2016 12:13 pm
Η Ira Losco είναι έγκυος!

Η εκπρόσωπος της Μάλτας στη φετινή Eurovision, Ira Losco, με ανάρτησή της στο Facebook, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. Συνδύασε την αποκάλυψη με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.
Ο σύντροφός της, Sean Gravina, βρίσκεται στη Στοκχόλμη για να τη στηρίξει κατά τον πρώτο ημιτελικό (Τρίτη 10/05) όπου θα τραγουδήσει το “Walk On Water” διεκδικώντας ένα από τα δέκα εισιτήρια του τελικού (Σάββατο 14/05).
ΥΓ: ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Κυρ Μάης 08, 2016 2:42 pm
Πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι
Καλή λευτεριά και άσε τα boyfriend βρε Ιρα, βαλτε και καμμια κουλούρα!

Καλή λευτεριά και άσε τα boyfriend βρε Ιρα, βαλτε και καμμια κουλούρα!

- Σπόιλερ:
- Διάβασα οτι είναι Μαλτέζος, Πρέπει να είναι ο πιο ωραίος στο νησί!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 08, 2016 3:55 pm
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και για την Ίρα
Με το καλό!

Με το καλό!

- HOLAEuroStar
Κυρ Μάης 08, 2016 4:23 pm
Έλπίζω η Ira να μην έχει τη τύχη της περσινής εγκυμονούσας του διαγωνισμού!! Αν και δε το νομίζω, δεν υπάρχει σύγκριση!!
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μάης 21, 2016 10:02 pm
Η έκδηλη υποστήριξη των επιτροπών στη Μάλτα, αγγίζει πλέον εμετικό επίπεδο.
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Μάης 22, 2016 2:06 am
Masilnto έγραψε:Η έκδηλη υποστήριξη των επιτροπών στη Μάλτα, αγγίζει πλέον εμετικό επίπεδο.
12η θέση....θα πρέπει να πανηγυρίζουν οι Μαλτέζοι, σε εναν δίκαιο κόσμο ούτε καν 20η.....
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|