Στοιχήματα & δημοσκοπήσεις
+4
Master
HOLA
Romanus
Masilnto
8 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Στοιχήματα & δημοσκοπήσεις
Τρι Μαρ 15, 2016 10:40 pm
HOLA έγραψε:EvNickGR έγραψε:...... Αν τα χάσω τουλάχιστον θα τα χάσω για λίγο γιατί στην 5αδα θα μπει!![]()
Στο υπογράφω πως ΔΕΝ θα μπει!
Συνυπογράφω!

Τρι Μαρ 15, 2016 10:53 pm
Mastiha έγραψε:HOLA έγραψε:EvNickGR έγραψε:...... Αν τα χάσω τουλάχιστον θα τα χάσω για λίγο γιατί στην 5αδα θα μπει!![]()
Στο υπογράφω πως ΔΕΝ θα μπει!
Συνυπογράφω!
+1 κι από εμένα!

Ας προκριθεί η Κύπρος πρώτα και βλέπουμε ποια θέση εκ των 11-20 θα πάρει μετά στον τελικό :albino:
Τρι Μαρ 15, 2016 11:07 pm
Τα πρώτα δείγματα από τα μεγάλα polls, σε 41/43 συμμετοχές
Εδώ είναι 1η η Γαλλία (
) με την 5άδα να συμπληρώνουν Ουγγαρία, Κύπρος, Ρωσία και Ισπανία
http://www.kolumbus.fi/jarpen/
Εδώ έχουμε 1η Αυστραλία με την 5άδα να συμπληρώνουν Ουγγαρία, Γαλλία, Λεττονία και Ρωσία
http://www.eurovisioon.ee/eng/voting.php?id=22
Η Ελλάδα, 36η και 39η αντίστοιχα
Εδώ είναι 1η η Γαλλία (

Εδώ έχουμε 1η Αυστραλία με την 5άδα να συμπληρώνουν Ουγγαρία, Γαλλία, Λεττονία και Ρωσία
http://www.eurovisioon.ee/eng/voting.php?id=22
Η Ελλάδα, 36η και 39η αντίστοιχα

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 15, 2016 11:25 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Τα πρώτα δείγματα από τα μεγάλα polls, σε 41/43 συμμετοχές
Εδώ είναι 1η η Γαλλία ()

Gresk Einherjar έγραψε:Η Ελλάδα, 36η και 39η αντίστοιχα
Είναι επειδή όλοι ζηλεύουν και μισούν την Ελλάδα...

Τρι Μαρ 15, 2016 11:49 pm
Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Η Ελλάδα, 36η και 39η αντίστοιχα
Είναι επειδή όλοι ζηλεύουν και μισούν την Ελλάδα...![]()
Ναι, γιατί η προσωπική επιλογή του κ.Τσακνή δεν τίθεται αμφισβήτησης!

EvNickGR έγραψε:Ασχολίαστο για την Γαλλία που είναι πρώτη στο poll...
Κι εγώ για πρώτη την έχω... από το τέλος!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μαρ 16, 2016 1:01 am
Αχ, μου αρέσει πολύ η Γαλλία! Αυτό μαζί με τα τραγούδια της Αυστραλίας, Ιταλίας και Γερμανίας είναι τα μόνα που θα άκουγα εκτός Γιουροβίζιον!
Ωστόσο δεν τρέφω φρούδες ελπίδες, σε αντίθεση με τους φανς του κυπριακού ροκ έπους!

Ωστόσο δεν τρέφω φρούδες ελπίδες, σε αντίθεση με τους φανς του κυπριακού ροκ έπους!

- EVfan
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2011
Τετ Μαρ 16, 2016 9:05 pm
Mastiha έγραψε:Αχ, μου αρέσει πολύ η Γαλλία! Αυτό μαζί με τα τραγούδια τηςΑυστραλίας, Ιταλίας Ουκρανιας, Σουηδιας, Ιsrael και Γερμανίας είναι τα μόνα που θα άκουγα εκτός Γιουροβίζιον!![]()

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τετ Μαρ 16, 2016 9:21 pm
Déjà vuEvNickGR έγραψε:Ασχολίαστο για την Γαλλία που είναι πρώτη στο poll...όσο για την Κύπρο, 03.15.2016 εδώ θα είμαστε αν πέσω μέσα ή έξω...![]()
Τετ Μαρ 16, 2016 9:36 pm
H Kύπρος γενικά, από τότε που μπήκε το televoting στον διαγωνισμό (με εξαίρεση το 2004) δεν έχει να επειδείξει και πολλά από άποψη αποτελεσμάτων, σε αντίθεση με την jury-era

- HOLAEuroStar
Τετ Μαρ 16, 2016 9:46 pm
Mετά το εμετικό γλύψιμο στη Σουηδία τελευταία, θα χαρώ να τη δω εκτός τελικού!

- HOLAEuroStar
Τετ Μαρ 16, 2016 9:47 pm
Πόσο κακό ήταν το live και της Ευρυδίκης και της νταρντανομπεμπέκας!

Τετ Μαρ 16, 2016 9:52 pm
HOLA έγραψε:Mετά το εμετικό γλύψιμο στη Σουηδία τελευταία, θα χαρώ να τη δω εκτός τελικού!![]()
Στο β' μισό του ημιτελικού μας γίνεται της Πόπης, οπότε δεν θα μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση...
Τελευταίος Τελικός χωρίς ούτε Ελλάδα ούτε Κύπρο πότε ήταν; Το 1975 αν θυμάμαι;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μαρ 16, 2016 10:01 pm
HOLA έγραψε:Πόσο κακό ήταν το live και της Ευρυδίκης και της νταρντανομπεμπέκας!![]()
To "Comme ci, comme ça" μου είχε αρέσει πολύ ως τραγούδι αλλά βρήκα το αποτέλεσμα δίκαιο, η Ευρυδίκη δεν ακούγονταν ενώ είχε και μια πολύ άγρια παρουσία.
Γενικά η Ευρυδίκη δεν ακούγεται λάιβ! Και η Ήβη επίσης!

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τετ Μαρ 16, 2016 11:48 pm
Πότε θα αποφασίσουν οι διοργανωτές την σειρά των χωρών?? 

Πεμ Μαρ 17, 2016 10:47 pm
Μετά την αποκάλυψη του "killer" η Μάλτα είναι από 3η, 7η και όλο κατεβαίνει

Παρ Μαρ 18, 2016 12:19 am
Αχ έχω ένα θέμα με τους Καρκίνους 
Κοίτα, αν το τραγούδι της Κύπρου το έλεγε ένας σολο ερμηνευτής (όπως ο Βέλγος πέρυσι, ας πούμε...) και είχε την δυνατότητα να κάνει και ένα αντίστοιχο "εναλλακτικό" σόου (όπως πάλι ο Βέλγος πέρισυ) τότε ναι, θα μπορούσε άνετα να χτυπήσει 5άδα.
Τα συγκροτήματα, μια και μιλάμε για τηλεοπτικό διαγωνισμό, εξ'ορισμού ξεκινούν με μειονέκτημα, διότι δεν μπορούν να "στηθούν" εύκολα και θελκτικά για τον μέσο θεατή, πόσο μάλλον όταν είναι ασχημόφατσες όπως οι Κύπριοι φέτος.
Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και αυτό που είπε η Μαστίχα, δηλαδή οτι το κοινό δεν ταυτίζεται εύκολα με συγκροτήματα στη Γιουροβίζιον, γιατί η ταύτιση με συγκροτήματα και τον ήχο τους απαιτεί χρόνο, και χρόνος στην Γιουροβίζιον δεν υπάρχει - ο διαγωνισμός είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!
Γι'αυτό και γενικά το μεγάλο αβαντάζ το έχουν τα instant ακούσματα - τρανό παράδειγμα η Νορβηγία το 2009.
Αλλά μια και μιλάμε για συγκροτήματα, ας δούμε λίγο εγκυκλοπαιδικά τα καλά πλασαρίσματα συγκροτημάτων την τελευταία 13ετία:
2004: Τουρκία (4η)
2005: Μολδαβία (6η) Σερβία-Μαυροβούνιο (7η)Εσθονία Ελβετία (8η) Νορβηγία (9η)
2006: Φινλανδία (1η)
2007: Ρωσία (3η)
2008: Τουρκία (7η)
2009: Βοσνία-Ερζεγοβίνη (9η)
2010: Τουρκία (2η)
2011: Δανία (5η) Γεωργία (9η)
2012: Ρωσία
(2η)
2013: Ελλάδα (6η)
2014: -
2015: -
Με bold, οι χώρες με συμμαχίες
Παρατηρείς κάποιον "λόγο" ιδιαίτερο στις περισσότερες από αυτές τις συμμετοχές για να πλασαριστούν ψηλά (εκτός από τις πολλές φιλενάδες τους?) π.χ. μεταμφιέσεις τεράτων, γριές που ψήνουν πίττα/βαράνε ταμπούρλο, μουστακαλήδες, σοβιετικά π@#ρνίδια, γυναίκες-ρομπότ, κλπ;

Κοίτα, αν το τραγούδι της Κύπρου το έλεγε ένας σολο ερμηνευτής (όπως ο Βέλγος πέρυσι, ας πούμε...) και είχε την δυνατότητα να κάνει και ένα αντίστοιχο "εναλλακτικό" σόου (όπως πάλι ο Βέλγος πέρισυ) τότε ναι, θα μπορούσε άνετα να χτυπήσει 5άδα.
Τα συγκροτήματα, μια και μιλάμε για τηλεοπτικό διαγωνισμό, εξ'ορισμού ξεκινούν με μειονέκτημα, διότι δεν μπορούν να "στηθούν" εύκολα και θελκτικά για τον μέσο θεατή, πόσο μάλλον όταν είναι ασχημόφατσες όπως οι Κύπριοι φέτος.

Αλλά μια και μιλάμε για συγκροτήματα, ας δούμε λίγο εγκυκλοπαιδικά τα καλά πλασαρίσματα συγκροτημάτων την τελευταία 13ετία:
2004: Τουρκία (4η)
2005: Μολδαβία (6η) Σερβία-Μαυροβούνιο (7η)
2006: Φινλανδία (1η)
2007: Ρωσία (3η)
2008: Τουρκία (7η)
2009: Βοσνία-Ερζεγοβίνη (9η)
2010: Τουρκία (2η)
2011: Δανία (5η) Γεωργία (9η)
2012: Ρωσία

2013: Ελλάδα (6η)
2014: -
2015: -
Με bold, οι χώρες με συμμαχίες

Παρατηρείς κάποιον "λόγο" ιδιαίτερο στις περισσότερες από αυτές τις συμμετοχές για να πλασαριστούν ψηλά (εκτός από τις πολλές φιλενάδες τους?) π.χ. μεταμφιέσεις τεράτων, γριές που ψήνουν πίττα/βαράνε ταμπούρλο, μουστακαλήδες, σοβιετικά π@#ρνίδια, γυναίκες-ρομπότ, κλπ;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 18, 2016 2:03 am
EvNickGR έγραψε:το προαίσθημα ενός καρκίνου να μην το αμφισβητεί κανείς..![]()
![]()
Εγώ μόνο το προαίσθημα του Ζυγού αμφισβητώ, για τα υπόλοιπα ζώδια δεν γνωρίζω.

- Σπόιλερ:
- Το λέω αυτό γιατί το έπος είναι Ζυγός!
Παρ Μαρ 18, 2016 12:25 pm
EvNickGR έγραψε:^Συμφωνώ και έχεις δίκιο στα περισσότερα, αλλά ένα συγκρότημα αν το θέλει μπορεί να στηθεί καλά, μην ξεχνάμε την Τουρκία 2010, που το τραγούδι δεν το έλεγες ότι θα βγει 2ο, ούτε καν 5αδα, αλλά η σκηνοθεσία και μόνο το έφερε στην 2η θέση, και ήταν η καλύτερη της βραδιάς. Δηλαδή θέλω να σου πω οτι αν δεν μπει η Κύπρος τοπ 10 φέτος, θα είναι λόγω του ότι δεν έχει συμμαχίες.
Όπως και νά'χει για νίκη ούτε λόγος, οπότε φύλα τα λεφτάκια σου για κάτι άλλο!

Αν θες να ποντάρεις για Κύπρο τοπ10 ή τοπ5, περίμενε τις πρόβες

Παρ Μαρ 18, 2016 5:04 pm
Mastiha έγραψε:EvNickGR έγραψε:το προαίσθημα ενός καρκίνου να μην το αμφισβητεί κανείς..![]()
![]()
Εγώ μόνο το προαίσθημα του Ζυγού αμφισβητώ, για τα υπόλοιπα ζώδια δεν γνωρίζω.![]()
- Σπόιλερ:
Το λέω αυτό γιατί το έπος είναι Ζυγός!![]()
- Σπόιλερ:
- Ποίο είναι το έπος;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 18, 2016 6:08 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Mastiha έγραψε:EvNickGR έγραψε:το προαίσθημα ενός καρκίνου να μην το αμφισβητεί κανείς..![]()
![]()
Εγώ μόνο το προαίσθημα του Ζυγού αμφισβητώ, για τα υπόλοιπα ζώδια δεν γνωρίζω.![]()
- Σπόιλερ:
Το λέω αυτό γιατί το έπος είναι Ζυγός!![]()
- Σπόιλερ:
Ποίο είναι το έπος;![]()
- Σπόιλερ:
- Σου το έστειλα και σε βίντεο...
Σελίδα 2 από 5 •
1, 2, 3, 4, 5 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|