Μεγάλος Τελικός - Αποτελέσματα, σχολιασμός, top και προβλέψεις
+8
sonia10
fraulina13
Master
EvNickGR
merda2004
HOLA
Masilnto
Romanus
12 απαντήσεις
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Απ: Μεγάλος Τελικός - Αποτελέσματα, σχολιασμός, top και προβλέψεις
Παρ Μάης 13, 2016 1:30 am
Σατανικό!!!!!!! Κύπριος ΔΕΝ θα δώσει 12αρι στη Κύπρο!Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Έλεος ρε ΕΡΤ![]()
![]()
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=323840&artTitle=deite_poios_tragoudistis_tha_pei_ti_vathmologia_tis_elladas_stin_eurovision
Καλά εκπρόσωπος της Κύπρου που έχει δώσει και βαθμολογία της Κύπρου; Ό,τι να ΄ναι...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 1:33 am
Gresk Einherjar έγραψε:Εγώ θέλω να πει "and 12 points from Greek jury go to Armenia" γίνεται;Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Έλεος ρε ΕΡΤ![]()
![]()
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=323840&artTitle=deite_poios_tragoudistis_tha_pei_ti_vathmologia_tis_elladas_stin_eurovision
Καλά εκπρόσωπος της Κύπρου που έχει δώσει και βαθμολογία της Κύπρου; Ό,τι να ΄ναι...
Πιο πιθανό να πει "Russia"... Κοντόπουλος, Ευαγγελινός!

- HOLAEuroStar
Παρ Μάης 13, 2016 1:36 am
ΧΑΧΑ! Ομοίως! Νομίζω η Ιβέτα θα πάρει το televoting!Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Για πείτε τώρα... τι πιστεύετε πως θα κερδίσει, όχι τι θέλετε:
Η Ρώσικη νάϋλον σωβρακοκιλότα ή το Αρμένικο δαντελωτό G-string;
Η λογική μου λέει Ρωσία...
Το ένστικτο η Αρμενία...
Δυο φωνές μου φωνάζουν, δυο φωνές με τρελαίνουν, να φύγω.. να πάω που;;;
YΓ!Τα γατάκια είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ο μικρός είναι σιαμ αλλά όχι καθαρόαιμο και η αδελφούλα του τιγρε με πολύ λευκό! Περιμένω προτάσεις για όνομα!
Παρ Μάης 13, 2016 1:43 am
Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Εγώ θέλω να πει "and 12 points from Greek jury go to Armenia" γίνεται;Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Έλεος ρε ΕΡΤ![]()
![]()
Πιο πιθανό να πει "Russia"... Κοντόπουλος, Ευαγγελινός!Και απο ό,τι είδα όλοι μα όλοι στην Ελλάδα μιλούν για την συμμετοχή της Ρωσίας και το ελληνικό άρωμα της.
Kανένα πρόβλημα! Russia!
Όπως και να έχει μου αρκεί να ΜΗΝ πει Cyprus!

HOLA έγραψε:ΧΑΧΑ! Ομοίως! Νομίζω η Ιβέτα θα πάρει το televoting!
YΓ!Τα γατάκια είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ο μικρός είναι σιαμ αλλά όχι καθαρόαιμο και η αδελφούλα του τιγρε με πολύ λευκό! Περιμένω προτάσεις για όνομα!
Χαν και Ζέμπρα

Παρ Μάης 13, 2016 1:44 am
Mastiha έγραψε:Gresk Einherjar έγραψε:Για πείτε τώρα... τι πιστεύετε πως θα κερδίσει, όχι τι θέλετε:
Η Ρώσικη νάϋλον σωβρακοκιλότα ή το Αρμένικο δαντελωτό G-string;
Η λογική μου λέει Ρωσία...
Το ένστικτο η Αρμενία...
Δυο φωνές μου φωνάζουν, δυο φωνές με τρελαίνουν, να φύγω.. να πάω που;;;![]()
Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 1:46 am
HOLA έγραψε: Νομίζω η Ιβέτα θα πάρει το televoting!
Κι εγώ! Αλλά αν γίνει όπως με την Ιταλία πέρσι;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 1:53 am
EvNickGR έγραψε:Πάντως, μου άρεσε η Γερμανία εμένα
Και σε εμένα αρέσει η Γερμανία, απο την αρχή που το άκουσα... είναι απο τα λίγα "σύγχρονα" κομμάτια.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 1:57 am
HOLA έγραψε:
Mans και Kaliopi

Παρ Μάης 13, 2016 1:58 am
Mastiha έγραψε:HOLA έγραψε:
Mans και Kaliopi

- HOLAEuroStar
Παρ Μάης 13, 2016 2:05 am
Μπα είναι μεγαλόσωμο το αρσενικοMastiha έγραψε:HOLA έγραψε:
Mans και Kaliopi

Καλλιόπη .......μμμμ.... σαν όνομα ηλικιωμένης ακούγεται

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 2:46 am
HOLA έγραψε:Μπα είναι μεγαλόσωμο το αρσενικοMastiha έγραψε:HOLA έγραψε:
Mans και Kaliopi![]()
Καλλιόπη .......μμμμ.... σαν όνομα ηλικιωμένης ακούγεται![]()

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μάης 13, 2016 4:55 am
H σειρά εμφάνισης στον Τελικό !
- Belgium
- Czech Republic
- The Netherlands
- Azerbaijan
- Hungary
- Italy
- Israel
- Bulgaria
- Sweden
- Germany
- France
- Poland
- Australia
- Cyprus
- Serbia
- Lithuania
- Croatia
- Russia
- Spain
- Latvia
- Ukraine
- Malta
- Georgia
- Austria
- United Kingdom
- Armenia
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 13, 2016 6:41 am
Ατυχής επιλογή να βάλουν δίπλα Ιταλία-Ισραήλ (δύο μπαλάντες), έλεος..
Ρωσία, Αρμενία, Ουκρανία και Αυστραλία (λογικά οι χώρες που ήταν στην κορυφή των ημιτελικών),
έχουν όλες πολύ καλή σειρά εμφάνισης.
Επίσης και η Γαλλία προσέχθηκε.
Η Ισπανία μετά τη Ρωσία, πώς θα φανεί άραγε ?
Ρωσία, Αρμενία, Ουκρανία και Αυστραλία (λογικά οι χώρες που ήταν στην κορυφή των ημιτελικών),
έχουν όλες πολύ καλή σειρά εμφάνισης.
Επίσης και η Γαλλία προσέχθηκε.

- HOLAEuroStar
Παρ Μάης 13, 2016 10:41 am
Η Κύπρος ανάμεσα σε Αυστραλία και Σερβία!
ΚΑΡΜΑ!

ΚΑΡΜΑ!
Παρ Μάης 13, 2016 11:34 am
Masilnto έγραψε:H σειρά εμφάνισης στον Τελικό !
- Belgium
- Czech Republic
- The Netherlands
- Azerbaijan
- Hungary
- Italy
- Israel
- Bulgaria
- Sweden
- Germany
- France
- Poland
- Australia
- Cyprus
- Serbia
- Lithuania
- Croatia
- Russia
- Spain
- Latvia
- Ukraine
- Malta
- Georgia
- Austria
- United Kingdom
- Armenia
1ο μισό: Η Τσεχία θα κάνει Κυριάκου/Ντιλάρα. Κακή κλήρωση για Ολλανδία-Ιταλία, Αζερμπαϊτζάν πάει για φούντο

Δύο κομμάτια με πολλή extravaganza γύρω από τη Σουηδία, για να φανεί ακόμα πιο "απλό" και "ποιοτικό" το "αριστούργημα" και φυσικά Αυστραλία όσο πιο αργά γινόταν.... έλεος

2ο μισό: Κύπρος όσο πιο νωρίς γινόταν και κοντά στην Αυστραλία - άρα πέρασε χαμηλά

Φως φανάρι οτι η EBU σπρώχνει το βραβείο στη Ρωσία!

- HOLAEuroStar
Παρ Μάης 13, 2016 11:50 am
Kαι εγώ το σκέφτηκα αυτό με την Αρμενία! ΙL VOLO... Iveta!!!
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Παρ Μάης 13, 2016 11:53 am
HOLA έγραψε:Kαι εγώ το σκέφτηκα αυτό με την Αρμενία! ΙL VOLO... Iveta!!!
Ξεκάθαρο το 26 Αρμενία.....ΣΟΤΣΙ 2017

- fraulina13
- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2016
Παρ Μάης 13, 2016 2:18 pm
Πάλι βλέπω να συγχίζομαι όπως πέρσι...Master έγραψε:HOLA έγραψε:Kαι εγώ το σκέφτηκα αυτό με την Αρμενία! ΙL VOLO... Iveta!!!
Ξεκάθαρο το 26 Αρμενία.....ΣΟΤΣΙ 2017![]()

- fraulina13
- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2016
Παρ Μάης 13, 2016 2:19 pm
Masilnto έγραψε:
Αριστούργημα!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 13, 2016 2:30 pm
Μεγάλο ενθουσιασμό βλέπω για την μοιρολογίστρα στο ίντερνετ! Μεγάλος και ο ενθουσιασμός των τούρκων για την χρήση ταταρικών τα οποία είναι τούρκικη γλώσσα. Απο ό,τι φαίνεται θα πάει πολύ καλά στο τ/β και η Jamala. Προφανώς έχετε δίκιο για το τοπ3...
Η Iveta φοβάμαι ότι στις επιτροπές δεν θα τα πάει και τόσο καλά, αντίθετως με την Αυστραλία και την Ουκρανία (και την Ρωσία αν αυτή είναι η εκλεκτή για φέτος). Απο την άλλη πιστεύω ότι θα τα πάει εξαιρετικά στο τ/β.
Λογικά η Αυστραλία θα στηριχθεί πολύ απο τις "δυτικές" και σκανδιναβικές χώρες.
Με λίγα λόγια πάρε το αυγό και κούρευτο! Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις τον νικητή...
Αφού όμως απο την αρχή ξεχώρισε σαν φαβορί η Ρωσία, είναι αυτή που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια μου φαίνεται περίεργο με τόσες γυναίκες φαβορί να κερδίσει για δεύτερη χρονιά άνδρας και μάλιστα με συμμετοχή που βασίζεται σκηνικά στην ίδια ιδέα με εκείνη του περσινού νικητή.

Η Iveta φοβάμαι ότι στις επιτροπές δεν θα τα πάει και τόσο καλά, αντίθετως με την Αυστραλία και την Ουκρανία (και την Ρωσία αν αυτή είναι η εκλεκτή για φέτος). Απο την άλλη πιστεύω ότι θα τα πάει εξαιρετικά στο τ/β.
Λογικά η Αυστραλία θα στηριχθεί πολύ απο τις "δυτικές" και σκανδιναβικές χώρες.
Με λίγα λόγια πάρε το αυγό και κούρευτο! Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις τον νικητή...
Αφού όμως απο την αρχή ξεχώρισε σαν φαβορί η Ρωσία, είναι αυτή που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια μου φαίνεται περίεργο με τόσες γυναίκες φαβορί να κερδίσει για δεύτερη χρονιά άνδρας και μάλιστα με συμμετοχή που βασίζεται σκηνικά στην ίδια ιδέα με εκείνη του περσινού νικητή.

Παρ Μάης 13, 2016 4:39 pm
Mastiha έγραψε:Αφού όμως απο την αρχή ξεχώρισε σαν φαβορί η Ρωσία, είναι αυτή που έχει και τις περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια μου φαίνεται περίεργο με τόσες γυναίκες φαβορί να κερδίσει για δεύτερη χρονιά άνδρας και μάλιστα με συμμετοχή που βασίζεται σκηνικά στην ίδια ιδέα με εκείνη του περσινού νικητή.
Kαι με παλιακό τραγούδι, πραγωγής περασμένης δεκαετίας, να προσθέσω - πέρσι ο Μανς, άρεσε δεν άρεσε, είχε σύγχρονο τραγούδι.
Η Αρμενία θα σκίσει στο τ/β, θεωρώ πως θα είναι παραπάνω από την Ρωσία (ακόμα και αν υπολείπεται στο σοβιετ, θα "ρεφάρει" και θα πάρει κεφάλι από την διασπορά και τις δυτικές χώρες, οι οποίες δεν έχουν σε τόσο καλή υπόληψη τη Ρωσία)
ΑΝ όμως η εκλεκτή είναι η Ρωσία όπως είπε και η Μαστίχα, τότε θα είναι πρωτοδεύτερη στην επιτροπή και η Ιβέτα κάπου 6η... και εκεί game over.
Η Αυστραλία μου φαίνεται εξώφθαλμο να σπρωχτεί ως τη νίκη την πρώτη φορά που συμμετέχει κανονικά και όχι "τιμητικά". Πολύς κόσμος δεν τη γουστάρει γιατί την θεωρεί παρείσακτη και θα φανεί Γερμανικός δάκτυλος μια νίκη της, εφόσον έχει μπει ρήτρα να διοργανώσει το NDR με το SBS σε περίπτωση νίκης. Άν "χωνευτεί" η συμμετοχή της 2-3 χρονάκια ακόμη, μπορεί εύκολα να της το δώσουν. Άσε που δεν πιστεύω με τίποτα να είναι πάνω από 4η στο τ/β....
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 13, 2016 5:12 pm
Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι EBU ενημερώνει για τα αποτελέσματα τους διοργανωτές,
ώστε να "φτιάξουν" με τέτοιο τρόπο τη σειρά εμφάνισης.
Η Σουηδία μπήκε ανάμεσα σε δύο φωνές, όχι ιδιαιτέρων δυνατοτήτων, και αυτό είναι ένα ακόμη θετικό για την ίδια.
Θεωρητικά λοιπόν Αυστραλία από το 13, Ρωσία από το 18, Ουκρανία από το 21, και Αρμενία από το 26 θα παλαίψουν για το βραβείο ; Θα δείξει..
ώστε να "φτιάξουν" με τέτοιο τρόπο τη σειρά εμφάνισης.
Η Σουηδία μπήκε ανάμεσα σε δύο φωνές, όχι ιδιαιτέρων δυνατοτήτων, και αυτό είναι ένα ακόμη θετικό για την ίδια.

Θεωρητικά λοιπόν Αυστραλία από το 13, Ρωσία από το 18, Ουκρανία από το 21, και Αρμενία από το 26 θα παλαίψουν για το βραβείο ; Θα δείξει..
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|