The Greek Forum of Eurovision Song Contest
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant
Αριθμός μηνυμάτων : 9757
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο : Άντρας Ηλικία : 33
Τόπος : Γреческий Советски Социалистически Республик (ΓCCP)
ΧιούμορYou are the "bad guy"; but this does not mean you are ...bad guy.
https://www.youtube.com/channel/UCC5Bn3oCeEcRTPZS0kgOKNg

Back to 80's Empty Back to 80's

Τετ Μάης 11, 2016 2:08 pm
Nομίζω λίγη κριτική φέτος δεν θα βλάψει, το αντίθετο θα κάνει καλό. Όπως υποσχέθηκα λοιπόν, ιδού: Και αναμένω τα σχόλιά σας.  Back to 80's 71255287

"Αγαπητή" μου ΕΡΤ:

Εγκαταλείπεις φέτος το κονσεπτ των (παρακμιακών έστω...) εθνικών τελικών που διοργάνωνες μέχρι το 2015, διότι οι aristeroi ιθύνοντές σου όπως κάθε γνήσιος αριστερός, μισούν οτιδήποτε έχει σχέση έστω με φαιδρή διαγωνιστική διαδικασία, καθώς η αριστεία στο οτιδήποτε σύμφωνα με την νοοτροπία σου είναι προϊόν ακροδεξιού ελιτίστικου τρόπου θέασης των πραγμάτων.

Μου στέλνεις με απ'ευθείας ανάθεση ένα συγκρότημα (?) αντι-τηλεοπτικών ερασιτεχνών από τη Γεωργία που η μεγαλύτερη πείρα του εξαντλείται σε γάμους και δεξιώσης. Μάλιστα δήλωνουν οτι τα πανηγύρια και η γάμοι σε "ψήνουν" μουσικά!

Το 2011 έστειλες τραγούδι που χωρίς το ραπ το σήκωνε μέσα στην Γερμανία και βγαίνεις 3ος μεν στο τ/β, 7ος δε στο σύνολο.

Δεν παίρνεις το μήνυμα.

Το 2014 ξαναστέλνεις μοντέρνο τραγούδι, με ραπ, με πολύ καλές προοπτικές για τοπ10 καθώς άρεσε ακόμα και στους φαν, και βγαίνεις 14ος στο τ/β, 20ος στο σύνολο.

Δεν ξαναπαίρνεις το μήνυμα.

Το κλίμα είναι τελέιως αρνητικό για εσένα ως Ελλάδα για 2 βασικούς λόγους στην Ευρώπη: Ο σταρχιδισμός σου και η yolo νοοτροπία σου, και το οτι τους έχεις γεμίσει με ισλαμοορκ, γιατί όλοι οι άλλοι έχουν σύνορα, ομως εσύ είσαι πολύ large και δεν έχεις.

Και ο τίτλος και οι στίχοι του τραγουδιού, το "μήνυμα" προτρέπουν την Ευρώπη να ακολουθήσει το παράδειγμα σου που αντί να προχωρήσεις με ρεαλιστικό πρόγραμμα και με τα πόδια στη γη, ονειρεύεσαι μια ουτοπία που όλοι καταπίνουν την νοοτροπία που τους πασάρεις και εσύ τα ξύνεις πίνοντας φραπέ και βολεύοντας τον πωπό σου.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, θέλεις να "ευαισθητοποιήσεις" τους Ευρωπαίους για το "προσφυγικό" που εσύ εξέθρεψες χωρίς να τους ρωτήσεις. (σ.σ. ούτε με τους Βόσνιους έπιασε το συγκεκριμένο "μήνυμα", τι έγινε παιδιά..?)

Και μόνο θετικό στην όλη ιστορία, είναι η προσπάθεια της Λυραράκη και των παιδιών, που δεν μπορούσαν περισσότερα με αυτό το υλικό. Και τελικά, ακόμα και αυτή η προσπάθεια, σαν αποτέλεσμα ήταν κάτι το λιγότερο αμήχανο, σαν παρωδία/κακέκτυπο παλαιότερων Ελληνικών συμμετοχών.

Βλέποντας τα πάντα πιο νηφάλια λοιπόν και φυσικά βλέποντας το αποτέλεσμα την βραδιά, γιατί κακά τα ψέματα άλλο οι πρόβες πριν και άλλο το σοου, προφανώς και δεν αξίζαμε τελικό και προφανώς και δικαίως αποκλειστήκαμε, χαστούκι δυνατό στις τακτικές της συριζΕΡΤ που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, ακόμα και αν κατά κάποιο μαγικό τρόπο την "γλυτώναμε" φέτος.

Θα εκπλαγώ αν ήμασταν πάνω από 13οι στον ημιτελικό χθες (μην ήμασταν και bottom3 εν τέλει....) και ΔΕΝ ευελπιστώ φυσικά να βελτιωθεί η αντιμετώπιση του διαγωνισμού από την ΕΡΤ του χρόνου. Προτιμώ λοιπόν μια αξιοπρεπή απόσυρση (που κανονικά έπρεπε να είχε συμβεί από φέτος, να γλυτώναμε και το ρεζιλίκι) παρά έναν συνεχή ξεφτιλισμό στο μέλλον. Η Ελλάδα, που έχει το μεγαλύτερο σερι τοπ10 στην televoting era!

Τα συγχαρητήριά μου στον "κ."Τσακνή, που οι προσπάθειές του να εξευτελίσει και να απαξιώσει πλήρως τον διαγωνισμό στην Ελλάδα ευοδώθηκαν και με το παραπάνω. Zito i proti fora aristera!
merda2004
merda2004
Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο : Άντρας Χιούμορmindfuck according to Romanus....

Back to 80's Empty Απ: Back to 80's

Τετ Μάης 11, 2016 2:23 pm
να το στειλεις κ στην ερτ αυτο κ παντου! οχι μονο εδω!
εγω δεν συμφωνω με την "αποσυρση" που λες , γιατι θα εχουν να λενε ,οτι δεν περασαμε τελικο κ κανουμε ναζακια, μας αρεσε ο τελικος τοσα χρονια κ τωρα πουλαμε μουρη κτλ. Το θεμα ειναι να παμε του χρονου με κατι καλο κ οχι να μην παρουμε μερος. Απλα πρεπει να μπουνε τα καταλληλα ατομα στις καταλληλες θεσεις για να κανουν κατι καλο κ οχι αυτο που ειδαμε φετος. Δεν ειναι δυσκολο.
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident
Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο : Άντρας

Τετ Μάης 11, 2016 2:27 pm
Back to 80's 1262296416 Back to 80's 1262296416 Back to 80's 1262296416

Στειλτω σε καποιο mail στην ερτ ή σε καμιά 10αριά....εδω το διαβάζουμε μόνο εμείς!!! Μην πάει χαμένος κόπος!!!!!!

Δίκη μου τοποθέτηση σε site της ert, σε σελίδα της ερτ και θα συνεχίσω:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Θα πρέπει η ερτ να ζητήσει συγνώμη τουλάχιστον για αυτα τα παιδιά που τα εξέθεσε και τα άφησε μόνα τους χωρίς καμία στήριξη....Δουλειά του Προέδρου Κου Τσακνή είναι να ασχολείται και με την eurovision....αν δεν του αρέσει ας αναλάβει κάποιος άλλος αυτη την δουλειά!!!!! Ντροπή σε εναν δημόσιο φορέα που αν μη τι άλλο ούτε στα πανηγύρια δεν μπορεί να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, οφείλετε να εκπροσωπείτε τον Ελληνικό Λαό (και στην eurovision) οτι και να σημαίνει αυτο για εσάς και όχι παίρνοντας προσωπικές αποφάσεις που δεν βοηθούν, δεν προωθούν και δεν ψυχαγωγούν αν θέλετε τον Ελληνα Πολίτη. Σε ενα διαγωνισμό παγκόσμιου βεληνεκούς -πια- τα θέματα αυτα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή!!!! .....Αλλά ξέχασα μας απασχολούν σοβαρότερα θέματα Αριστερού Περιοχομένου!!!
fraulina13
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2016

Τετ Μάης 11, 2016 2:54 pm
Back to 80's 1262296416 Back to 80's 1262296416

Συμφωνώ μέχρι τελείας με όλα!! 

Διαφωνώ με την απόσυρση και για να μη λένε ότι κάνουμε νάζια που αποκλειστήκαμε, και επειδή πόσες ευκαιρίες για διασκέδαση μας έχουν μείνει άλλωστε σε αυτή τη χώρα? Δεν θα αντέξω να μην έχω να ασχοληθώ ούτε με τη συμμετοχή μας στη Γιουροβίζιον!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 11, 2016 3:09 pm
Συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα!   Cool

Ποτέ  μέχρι τώρα δεν ήμουν υπέρ της αποχώρησης αλλά φέτος, αφού ακούσαμε την Χώρα της Ουτοπίας, είχα ρωτήσει τι πρόστιμο θα πλήρωνε η ΕΡΤ αν αποχωρούσε γιατί δεν έβρισκα κανένα λόγο συμμετοχής με αυτό το πράγμα.

Όσο υπάρχει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον είμαι κατά της αποχώρησης, διαφορετικά είμαι υπέρ.  Αρκεί μια αξιοπρεπής και επαγγελματική συμμετοχή κι ας μην είναι ούτε για πρωτιά, ούτε για δεκάδα. Όχι σαν το φετινό,  στέλνουμε ένα μπουλούκι απλά και μόνο για να πούμε ότι συμμετείχαμε!  Αυτό δεν συμφέρει ούτε την ΕΡΤ...τι έχει να κερδίσει με το 20% τηλεθέασης στον ημιτελικό (που και πάλι είναι αστρονομικό για τα δεδομένα της) και το 10% που θα κάνει στον τελικό;  Και του χρόνου ακόμη πιο κάτω....

Όταν άκουσα το όνομα του Τσακνή στην ΕΡΤ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η Ελλάδα θα αποχωρούσε. Τελικά έγινε κάτι χειρότερο,  η απαξίωση πριν το αποτελείωμα. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν κάποια πράγματα πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην ΕΡΤ διαφορετικά το μέλλον δεν το βλέπω πολύ ρόδινο.  Back to 80's 2150214842 Back to 80's 602494952
fraulina13

Τετ Μάης 11, 2016 3:25 pm
Mastiha έγραψε:Ας ελπίσουμε να αλλάξουν κάποια πράγματα πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην ΕΡΤ διαφορετικά το μέλλον δεν το βλέπω πολύ ρόδινο.  Back to 80's 2150214842 Back to 80's 602494952
Back to 80's 1747192130
merda2004
merda2004
Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Φύλο : Άντρας Χιούμορmindfuck according to Romanus....

Τετ Μάης 11, 2016 4:00 pm
Master έγραψε:Back to 80's 1262296416 Back to 80's 1262296416 Back to 80's 1262296416

Στειλτω σε καποιο mail στην ερτ ή σε καμιά 10αριά....εδω το διαβάζουμε μόνο εμείς!!! Μην πάει χαμένος κόπος!!!!!!

Δίκη μου τοποθέτηση σε site της ert, σε σελίδα της ερτ και θα συνεχίσω:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Θα πρέπει η ερτ να ζητήσει συγνώμη τουλάχιστον για αυτα τα παιδιά που τα εξέθεσε και τα άφησε μόνα τους χωρίς καμία στήριξη....Δουλειά του Προέδρου Κου Τσακνή είναι να ασχολείται και με την eurovision....αν δεν του αρέσει ας αναλάβει κάποιος άλλος αυτη την δουλειά!!!!! Ντροπή σε εναν δημόσιο φορέα που αν μη τι άλλο ούτε στα πανηγύρια δεν μπορεί να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, οφείλετε να εκπροσωπείτε τον Ελληνικό Λαό (και στην eurovision) οτι και να σημαίνει αυτο για εσάς και όχι παίρνοντας προσωπικές αποφάσεις που δεν βοηθούν, δεν προωθούν και δεν ψυχαγωγούν αν θέλετε τον Ελληνα Πολίτη. Σε ενα διαγωνισμό παγκόσμιου βεληνεκούς -πια- τα θέματα αυτα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή!!!! .....Αλλά ξέχασα μας απασχολούν σοβαρότερα θέματα Αριστερού Περιοχομένου!!!

xairomai pou leme panw katw ta idia.. episis opws eipa k allou k epeidi les k esi na analabei kapoios allos tin douleia... thelw na dw ton Kapoutzidi na analambanei pio energo rolo. ipeuthinos? kallitexnikos dieuthintis? kati telospantwn... exei gousto ,gnwseis ktl..sigoura tha ekane kaliteri douleia apo ton Tsakni k tous omoious tou.
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Τετ Μάης 11, 2016 4:44 pm
Mastiha έγραψε:Συμφωνώ σε όλα με τον Κώστα!   Cool

Ποτέ  μέχρι τώρα δεν ήμουν υπέρ της αποχώρησης αλλά φέτος, αφού ακούσαμε την Χώρα της Ουτοπίας, είχα ρωτήσει τι πρόστιμο θα πλήρωνε η ΕΡΤ αν αποχωρούσε γιατί δεν έβρισκα κανένα λόγο συμμετοχής με αυτό το πράγμα.

Όσο υπάρχει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον είμαι κατά της αποχώρησης, διαφορετικά είμαι υπέρ.  Αρκεί μια αξιοπρεπής και επαγγελματική συμμετοχή κι ας μην είναι ούτε για πρωτιά, ούτε για δεκάδα. Όχι σαν το φετινό,  στέλνουμε ένα μπουλούκι απλά και μόνο για να πούμε ότι συμμετείχαμε!  Αυτό δεν συμφέρει ούτε την ΕΡΤ...τι έχει να κερδίσει με το 20% τηλεθέασης στον ημιτελικό (που και πάλι είναι αστρονομικό για τα δεδομένα της) και το 10% που θα κάνει στον τελικό;  Και του χρόνου ακόμη πιο κάτω....

Όταν άκουσα το όνομα του Τσακνή στην ΕΡΤ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η Ελλάδα θα αποχωρούσε. Τελικά έγινε κάτι χειρότερο,  η απαξίωση πριν το αποτελείωμα. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν κάποια πράγματα πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην ΕΡΤ διαφορετικά το μέλλον δεν το βλέπω πολύ ρόδινο.  Back to 80's 2150214842 Back to 80's 602494952

Το σκεπτικό μου περι αποχώρησης συμπίπτει με αυτό της Μαστίχας. Στο κάτω κάτω, καλύτερα μια αξιοπρεπής αποχή (κύριοι, δεν έχουμε λεφτά!) άλλωστε το είχε κάνει και η Κύπρος το 2014 - παρά αυτό το ξεφτιλίκι.
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Τετ Μάης 11, 2016 4:48 pm
Παιδιά, λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά δεν έχω σκοπό να βαρέσω στου κουφού την πόρτα.

Η προσωπική μου άποψη (με την οποία χαίρομαι ιδιαίτερα που συμφωνείτε, γιατί αποδεικνύει πως δεν είμαι "τρελός" "ακραίος" ή κακοπροαίρετος) δεν είναι κάτι το οποίο νομίζω θα απασχολούσε οποιονδήποτε υπέυθυνο, γιατί απλούστατα αυτοί που έχουν οριστεί υπεύθυνοι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για τον διαγωνισμό.

Αν ανατρέξετε στα πρωτα ποστ της ανακοίνωσης της συμμετοχής, είχα σχολιάσει την αλγεινή εντύπωση που μου προκάλεσε το σχόλιο της συριζοδημοσιογράφας της ΕΡΤ που της είχαν παπαγαλίσει από την διοίκηση, προφανώς (γιατί αυτή ήταν εντελώς άσχετη με τον θεσμό και φαινόταν) πως "Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά η συμμετοχή"

Σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή τα φράγκα (οσα κι αν είναι) που θα τσιμπήσει η ΕΡΤ από το τέλεβοουτ.

Αυτή ήταν και είναι η νοοτροπία τους, και δεν νομίζω οτι θα είναι σε θέση κανένας τους να κατανοήσει την οποιαδήποτε κριτική, πόσο μάλλον όταν αυτή θίγει θέματα-ταμπού γι'αυτούς, όπως η συνολική αριστερίστικη κοσμοθέασή τους.

Να μην σχολιάσω και την πρόστυχη συμπεριφορά της ΕΡΤ στην παρουσίαση της ανάθεσης "σε κλειστό κύκλο", ακόμα και οι Λιαγκαίοι τα έχουν στηλιτεύσει αυτά.

Αν μάλιστα στείλω αυτή την επιστολή uncensored στην ΕΡΤ με αυτά που λέω μέσα και μπει κάποιος στον κόπο να την διβάσει, θα πιστέψουν οτι τους κάνει φάρσα ο Κασιδιάρης. Back to 80's Icon_lol

Αν κάποιος Back to 80's 1349104625 έχει σχέση με τους OGAEδες που είναι το επίσημο σωματείο και τον Καρατζίκο που είναι ο πρόεδρος, του δίνω το ελεύθερο να του μεταβιβάσει τις απόψεις μου, και αν συμφωνεί, αυτός ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να μπορεί να ασκήσει κάποια επιρροή.
Νομίζω πως κάλυψα το ζήτημα Back to 80's 71255287
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident

Τετ Μάης 11, 2016 4:59 pm
Δεν εχεις NA χάσεις κατι πάντως στου κουφού την πόρτα, αλλά σεβαστη η αποψή σου....

Με τον Καρατζίκο μιλάω με μνμ στο facebook, τον εχω γνωρίσει εδω θεσσαλονίκη σε event για τον Διαγωνισμό το 2006, του τα έγραψα όλα, ειπε οτι εχει να πει και αυτός πολλά...τι εννοεί δεν ξέρω...

Επίσης εχω στείλει στον ogae greece στο infe και στο eurovision ERT!!!!
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Τετ Μάης 11, 2016 5:10 pm
Μάστερ αν θες στείλτου και όλο το σεντόνι μου του Καρατζίκου εφόσον μιλάτε, δεν παίζει πρόβλημα.

Εγώ όμως δεν έχω σκοπό να μπω σε μια διαδικασία... χωρίς σκοπό Razz
Master
Master
EuroPresident
EuroPresident

Τετ Μάης 11, 2016 9:44 pm
Gresk Einherjar έγραψε:Μάστερ αν θες στείλτου και όλο το σεντόνι μου του Καρατζίκου εφόσον μιλάτε, δεν παίζει πρόβλημα.

Εγώ όμως δεν έχω σκοπό να μπω σε μια διαδικασία... χωρίς σκοπό Razz

Σέβομαι αυτο που λες!!! Αλλά ας μην γκρινιάζουμε για την κακή ΕΡΤ, ας δεχτούμε παθητικά τις επιλογές της..... συλλογικά αλλάζουμε τακτικές και συμπεριφορές, λέω εγω τώρα ο Ρομαντικός....
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Τετ Μάης 11, 2016 9:50 pm
Τόσους προϊστάμενους διόρισε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, δεν μπορεί, κάποιος θα ενδιαφερθεί!!! Back to 80's 2437130571
fraulina13

Παρ Μάης 13, 2016 4:55 pm
Τι λέγαμε? Σιγά μην ίδρωνε το αυτί τους..Όχι μόνο δεν απολογούνται, αλλά λένε κιόλας ότι η διαδικασία ήταν έντιμη  Back to 80's 71255287
http://www.lifo.gr/now/media/100506
Romanus
Romanus
Design Assistant
Design Assistant

Παρ Μάης 13, 2016 5:07 pm
Φραουλίνα μου εγώ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την αντίδραση περίμενα... εδώ δεν ιδρώνει το αυτί τους που έχουν εξευτελίσει την χώρα σε επίπεδο βιοτικό, οικονομικό κλπ, στην γιουροβίζιον θα κώλωναν; Σιγά μην αποσυρθούν κιόλας, είναι πολλά τα λεφτά του τ/β Άρη!
Άντε και του χρόνου με την γυναίκα Κόμπρα! Και αυτή της διπλανής πόρτας είναι! Back to 80's 4223495577
Masilnto
Masilnto
Forum Founder
Forum Founder
Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
Χιούμορ"Fuck all these fucking siberfans"

Παρ Μάης 13, 2016 5:16 pm
Α γ α π ά μ ε !!!
Back to 80's 3902331862 Back to 80's 3902331862 Back to 80's 3902331862 

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Μάης 13, 2016 5:27 pm
fraulina13 έγραψε:Τι λέγαμε? Σιγά μην ίδρωνε το αυτί τους..Όχι μόνο δεν απολογούνται, αλλά λένε κιόλας ότι η διαδικασία ήταν έντιμη  Back to 80's 71255287
http://www.lifo.gr/now/media/100506

Ποιοί είναι οι (πολλοί) καλλιτέχνες στους οποίους λένε ότι απευθύνθηκαν, η Μποφίλιου όπως είχε ακουστεί; Υπήρχε ποτέ πιθανότητα να δεχθεί; Μας δουλεύουν; Κάποιοι δεν πρόκειται να δεχθούν ποτέ και είναι σεβαστό, ποιό το νόημα να τους κάνουν πρόταση;

Στο τέλος λέει ότι κάποιοι επιθυμούν την διαρπαγή του θεσμού απο την δημόσια τηλέοραση! Και ξαναρωτώ, μας δουλέυουν; Απο την μια σνομπάρουν την eurovision και δηλώνουν αντίθετοι στην συμμετοχή της Ελλάδας, απο την άλλη μιλούν για διαρπαγή του θεσμού! Όποτε τους συμφέρει χρησιμοποιούν τον όρο "θεσμός" και όποτε θέλουν να το παίξουν ποιοτικοί χρησιμοποιούν τον όρο "πανηγύρι"!

Τελικά η ΕΡΤ θέλει ή δεν θέλει την eurovision; Θέλει να έχει κάποιο πρόγραμμα να δείχνει, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και το μόνο που της δίνει νούμερα τηλεθέασης και έσοδα; Όσες φορές έρχομαι στην Ελλάδα η ΕΡΤ δεν έχει πρόγραμμα, η μόνη παραγωγή είναι τα δελτία ειδήσεων, απο εκεί και πέρα τίποτα...ούτε εκπομπές, ούτε σειρές, ούτε τίποτα! Για ποιόν λόγο την πληρώνουν οι έλληνες; Για να μην δείχνει τίποτα; Ουσιαστικά είναι ένα κανάλι που δεν έχει κανένα έσοδο, συντηρείται μόνο απο τον λαό για να μην δείχνει τίποτα! Ας κάνουν τουλάχιστον κάτι ποιοτικό αφού αυτό είναι που τους ενδιαφέρει! Αλλά ας κάνουν κάτι!

H RAI για την οποία μπορώ να μιλήσω, ως και το X Factor πήρε και έβγαλε χρήμα και στο Σαν Ρέμο που πολλοί πιστεύουν ότι είναι φεστιβάλ ποιότητας, συμμετέχουν ακομπλεξάριστα "ποιοτικοί" δίπλα σε παιδιά που κέρδισαν talent shows! Στην ΕΡΤ είτε υπάρχει τηλεθέαση είτε όχι την δουλειά τους δεν την χάνουν, πληρώνει ο λαός κι εκείνοι το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν αραχτοί για ποιότητα!
HOLA
HOLA
EuroStar
EuroStar
Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Φύλο : Θηλυκό ΧιούμορΜαρούσκα!!! Το evian!

Παρ Μάης 13, 2016 9:43 pm
λέει στο Lifo..."στο χαρακτήρα του ίδιου του θεσμού"..... τι θέλει να πει ο ποιητής;;;; Όταν έχει διαγωνιστεί ο Andrew Lloyd Webber,η Kaas μόλις λίγα χρόνια πριν......... έχει θέμα η Μποφίλιου και η Ζουγανέλη μη χέσω! Συγνώμη κιόλας αλλά πραγματικά βγαίνω από τα ρούχα μου με αυτά!

Kαι δυό παρατηρήσεις
1) Αν πάμε Ρωσία (που θα πάμε) θα δούμε μεγάλα ονόματα και πάλι να εκπροσωπούν τις χώρες τους!
2) Η εμφάνιση της Ιveta, ανεξάρτητα από τη θέση που τελικά θα πάρει, θα το ορίσει τρόπο που εμφανίζονται οι γυναίκες στην ESC, για αρκετά χρόνια! 'Οπως ακριβώς και η 'Ελενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης