Κύπρος 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
+4
Elfo_Del_Infierno
Romanus
Masilnto
HOLA
8 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Απ: Κύπρος 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
Τετ Μαρ 01, 2017 7:17 pm
Kαι το βιντεοκλιπ
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τετ Μαρ 01, 2017 7:23 pm
Τετ Μαρ 01, 2017 7:41 pm
Tα σχόλιά μου για την Κύπρο: (bitching alert)
1)Εκτός από το γεγονός οτι από το πρώτο κιόλας λεπτό φαίνεται πως προσπαθεί να το παίξει Loic Nottet, αυτό το "τραγούδι" είναι μουσικά τόσο "τραγούδι" όσο ήταν το ρεντίκολο της Ισλανδίας το 2015: Μόνο που αντί να λέει συνέχεια "one step at the time" λέει "λετ μι μπι ιορ γραβιτσι" Μελωδία φυσικά μηδέν, στο μόνο που μπορώ να του δώσω μπόνους έναντι εκείνου του εκτρώματος είναι στο ότι έχει πιο πιασάρικο και λιγότερο γλυκανάλατο ρεφραίν.
2)Αυτό που είδα οπτικά στο βίντεο κλιπ και προφανώς είναι και το κόνσεπτ που θα ακολουθήσει και στο Κίεβο, όσον αφορά την κοπελιά το είδαμε σε καλύτερη εκδοχή πέρισυ από το Μαυροβούνιο καί όσον αφορά αυτόν... να μην το σχολιάσω καλύτερα.
Το μόνο θετικό για την Κύπρο φέτος (που φυσικά δεν αρκεί) είναι οτι βρίσκεται στον ίδιο ημιτελικό με Ελλάδα και Αρμενία.
1)Εκτός από το γεγονός οτι από το πρώτο κιόλας λεπτό φαίνεται πως προσπαθεί να το παίξει Loic Nottet, αυτό το "τραγούδι" είναι μουσικά τόσο "τραγούδι" όσο ήταν το ρεντίκολο της Ισλανδίας το 2015: Μόνο που αντί να λέει συνέχεια "one step at the time" λέει "λετ μι μπι ιορ γραβιτσι" Μελωδία φυσικά μηδέν, στο μόνο που μπορώ να του δώσω μπόνους έναντι εκείνου του εκτρώματος είναι στο ότι έχει πιο πιασάρικο και λιγότερο γλυκανάλατο ρεφραίν.

2)Αυτό που είδα οπτικά στο βίντεο κλιπ και προφανώς είναι και το κόνσεπτ που θα ακολουθήσει και στο Κίεβο, όσον αφορά την κοπελιά το είδαμε σε καλύτερη εκδοχή πέρισυ από το Μαυροβούνιο καί όσον αφορά αυτόν... να μην το σχολιάσω καλύτερα.

Το μόνο θετικό για την Κύπρο φέτος (που φυσικά δεν αρκεί) είναι οτι βρίσκεται στον ίδιο ημιτελικό με Ελλάδα και Αρμενία.

- MasilntoForum Founder
Τετ Μαρ 01, 2017 7:44 pm
Romanus έγραψε:Tα σχόλιά μου για την Κύπρο: (bitching alert)
"λετ μι μπι ιορ γραβιτσι"

Τετ Μαρ 01, 2017 7:47 pm
Να προσθέσω επίσης, οτι συμφωνώ περι "πλαστικοποιημένου" με τον Μασίλντο, και οτι όσον αφορά και τα αγγλικά του, και αυτά τα ακούσαμε σε καλύτερη εκδοχή το 2010 από την Σαβούρα 

Τετ Μαρ 01, 2017 8:09 pm
Libertus έγραψε:Σαν το human ακούγεται στα κουπλέ. Ίσως και λίιιιγο στα ρεφρέν.![]()
Ίιιιιισως και γενικότερα!

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τετ Μαρ 01, 2017 9:43 pm
Tραγούδι του 2000, αδιάφορο, τόσο αδιάφορο που δεν το περίμενα
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Πεμ Μαρ 02, 2017 12:39 am
αααα ...ωραιο τραγουδι! θα περασουν τελικοMasilnto έγραψε:Kαι το βιντεοκλιπ

not!!!! lol
Δευ Μαρ 06, 2017 5:46 pm
Προσπαθώ να μην είμαι τόσο κακούλης πια με τους άλλους βλέποντας τα δικά μας τα χαΐρια, μα δεν μπορώ, δεν μ'αφήνουν 
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ!
http://ogaegreece.com/archives/40659

- Σπόιλερ:
- O.G.: Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που ο Σουηδός μουσικός Thomas G:Son συνθέτει για χάρη της Κύπρου. Ποιανού ιδέα ήταν και γιατί να μην ανατεθεί σε κάποιον ντόπιο συνθέτη η δημιουργία του τραγουδιού;
H: Η απόφαση να ανατεθεί η σύνθεση του τραγουδιού στον Thomas G:son ήταν καθαρά θέμα του κρατικού καναλιού* και πάρθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της δικής μου συμμετοχής στον διαγωνισμό και κατόπιν κοινής συνεννόησης. Θεώρησαν στο ΡΙΚ ότι θα ταίριαζε ένα κομμάτι του G:son πάνω μου και φαίνεται ότι είχαν δίκιο.
O.G.: Πως ένιωσες την πρώτη φορά που άκουσες το «Gravity»;
H: Πραγματικά, ενθουσιάστηκα! Ένιωσα ότι αυτό είναι το πιο κατάλληλο τραγούδι τόσο για εμένα ως τραγουδιστής όσο και για την Eurovision! Η αλήθεια είναι ότι σκοπεύαμε να ακούσουμε και άλλα κομμάτια για να καταλήξουμε τελικά στο πιο κατάλληλο, αλλά ειλικρινά μετά την ακρόαση του «Gravity» δεν χρειάστηκε! Θα σου πω λίγο το παρασκήνιο γιατί είναι ωραία ιστορία! Ανήμερα των γενεθλίων μου, με πήρανε τηλέφωνο από το ΡΙΚ για να μου παρουσιάσουν το υποψήφιο τραγούδι! Πήγα και άκουσα ένα demo του κομματιού, χωρίς λόγια, και περίμεναν όλοι την άποψή μου για να δώσουμε το σχετικό ok στον G:son να συνεχίσει με τους στίχους! Δώσαμε το ok χωρίς δεύτερη σκέψη, ήμασταν τόσο σίγουροι και πραγματικά ανυπομονούσα να το ακούσω και ολοκληρωμένο. Όταν ήμουν στην Σουηδία με τον Thomas τον ρώτησα «Ποιος σούπερ σταρ πιστεύεις ότι θα μπορούσε να πει το κομμάτι αυτό;» Μου απάντησε «Μόνο εσύ! Δε μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλον»**Είναι ένα κομμάτι που, παρόλο που το ‘χω ακούσει ήδη εκατομμύρια φορές, κάθε φορά ενθουσιάζομαι όπως σαν να είναι η πρώτη φορά!***
* Aκόμα και το ΡΙΚ κάνει πιο σοβαρές κινήσεις τα τελευταία χρόνια από τα ροζ εξυπνοπούλια της ΕΡΤ!
** Ω, τι μετριοφροσύνη!
*** Ίσως γιατί το τραγούδι είναι όλο κι όλο τρεις νότες, πιασάρικες μεν, ανέμπνευστες δε!
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ!

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Μαρ 06, 2017 5:47 pm
Όταν ήμουν στην Σουηδία με τον Thomas τον ρώτησα «Ποιος σούπερ σταρ πιστεύεις ότι θα μπορούσε να πει το κομμάτι αυτό;» Μου απάντησε «Μόνο εσύ! Δε μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλον»

- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 06, 2017 5:48 pm
Τον δουλεύει και ο G:son

Δευ Μαρ 06, 2017 5:53 pm
Και να'τανε και κανένα Γιουφόρια...

- Σπόιλερ:
- Εμείς γελάμε τώρα, μα με αυτούς που έχουμε μπλέξει έχω αρχίσει να πιστεύω πως και φέτος θα τη δούμε την πλατούλα της Κύπρου.
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 06, 2017 5:57 pm
Romanus έγραψε:Και να'τανε και κανένα Γιουφόρια...![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Εμείς γελάμε τώρα, μα με αυτούς που έχουμε μπλέξει έχω αρχίσει να πιστεύω πως και φέτος θα τη δούμε την πλατούλα της Κύπρου.![]()
Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα και καλό τραγούδι

Δευ Μαρ 06, 2017 6:00 pm
Δεν μπορώ!! Σχόλιο κάτω από τη συνέντευξη του σούπερσταρ:

- Σπόιλερ:
- Πολύ προσγειωμένος αλλά και χαλαρός φαίνεται στην συνεντευξή του. Όπως και να εχει καλή επιτυχία!!
Δευ Μαρ 06, 2017 6:02 pm
Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Και να'τανε και κανένα Γιουφόρια...![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Εμείς γελάμε τώρα, μα με αυτούς που έχουμε μπλέξει έχω αρχίσει να πιστεύω πως και φέτος θα τη δούμε την πλατούλα της Κύπρου.![]()
Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα και καλό τραγούδι
Καλό τραγούδι προφανώς δεν έχει! Καλύτερο από του Κοντόπουλου όμως, σίγουρα έχει!

- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 06, 2017 6:03 pm
Κάποιοι μπερδεύουν την προσγείωση με την απογείωση 

- Elfo_Del_Infierno
Δευ Μαρ 06, 2017 6:04 pm
^^

Υπάρχουν και χειρότερα. Στο θέμα μετά τα αποτελέσματα του Melodifestivalen AC, όταν αποκλείστηκε η Loreen, γράφει ένας "Μήπως πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να μιλάμε για νίκη της Ελλάδας;"

- MasilntoForum Founder
Τετ Μαρ 08, 2017 2:01 pm
Ας του πει κάποιος πως μία συγκεκριμένη κίνηση που κάνει
στο 0.45-0.53, στο 1.17-1.19, στο 1.43-1.48,στο 2.11, και στο 2.38
δεν γράφει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά στον φακό

Τετ Μαρ 08, 2017 2:19 pm
Masilnto έγραψε:Ας του πει κάποιος πως μία συγκεκριμένη κίνηση που κάνει
Αυτή η κίνηση είναι η γκεουλί βερσιόν αυτής της κίνησης
- Σπόιλερ:
- HOLAEuroStar
Κυρ Μαρ 19, 2017 10:09 pm
10.000 ευρώ αγοράστηκε το άσθμα!!!
Γιατί παλικαρι μου πετάς τα λεφτά σου, δε θα γίνεις τραγουδιστής! Δεν άνοιγες ένα περίπτερο, ένα μανάβικο...να βγάζεις ένα μεροκάματο!!! Πεταμένα λεφτά στη κυριολεξία!!!

Γιατί παλικαρι μου πετάς τα λεφτά σου, δε θα γίνεις τραγουδιστής! Δεν άνοιγες ένα περίπτερο, ένα μανάβικο...να βγάζεις ένα μεροκάματο!!! Πεταμένα λεφτά στη κυριολεξία!!!
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μαρ 19, 2017 10:54 pm
Πόσαααααααααααααααα;
Είναι σίγουρο αυτό;
Όσο για τις κινήσεις του Χοβίγκ, τώρα που τις παρατηρώ, μου φέρνουν στο μυαλό την απόλυτη squat diva της περσινής χρονιάς...

Όσο για τις κινήσεις του Χοβίγκ, τώρα που τις παρατηρώ, μου φέρνουν στο μυαλό την απόλυτη squat diva της περσινής χρονιάς...
- Σπόιλερ:
- HOLAEuroStar
Κυρ Μαρ 19, 2017 10:59 pm
Ετσι ακούγετε, όπως επίσης ότι τα χρήματα δεν έδωσε το ΡΙΚ αλλα ο ίδιος!Libertus έγραψε:Πόσαααααααααααααααα;Είναι σίγουρο αυτό;
...
Κοίτα αν σκεφτείς ότι μαζι με το τραγούδι αγοράζεις την στοργή και τη φροντίδα και των επιτροπών αλλά και των παραγωγών.... δε τα λες πολλά!
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μαρ 19, 2017 11:04 pm
HOLA έγραψε:Ετσι ακούγετε, όπως επίσης ότι τα χρήματα δεν έδωσε το ΡΙΚ αλλα ο ίδιος!Libertus έγραψε:Πόσαααααααααααααααα;Είναι σίγουρο αυτό;
...
Κοίτα αν σκεφτείς ότι μαζι με το τραγούδι αγοράζεις την στοργή και τη φροντίδα και των επιτροπών αλλά και των παραγωγών.... δε τα λες πολλά!
Πάει το εφάπαξ του πατέρα του δηλαδή.
- HOLAEuroStar
Κυρ Μαρ 19, 2017 11:07 pm
Μπα παίρνουν πιο μεγάλα εφάπαξ εκεί, τον βλέπω να πηγαίνει ξανά και ξανά αλά Μονέτα μέχρι να φτάσει τελικό!Libertus έγραψε:....
Πάει το εφάπαξ του πατέρα του δηλαδή.
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 19, 2017 11:24 pm

Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|