Σλοβενία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
+3
merda2004
Romanus
Masilnto
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Απ: Σλοβενία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
Τρι Φεβ 21, 2017 2:33 pm
Master έγραψε:Ακόμα και η Σλοβενία ρε φίλε κανει τελικούς σε στάδια...εν αντιθέση με την ΕΡΤ που και φέτος θα κάνει Τελικό στο στούντιο Δ στην Κατεχάκη...Τι να πω ρε γαμώτο....

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Φεβ 21, 2017 2:33 pm
A ναι, ήθελα να το πω αυτό.Master έγραψε:Ακόμα και η Σλοβενία ρε φίλε κανει τελικούς σε στάδια...
Αρκετές χώρες, τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια στο θέμα διοργάνωσης εθνικού τελικού,
όπως Εσθονία, Ρουμανία, Σλοβενία, Μάλτα, Πορτογαλία κ.α.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 21, 2017 2:41 pm
Θα φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά η ΕΡΤ έχει και άλλα στούντιο (Α,Β,Γ) ή έχει μόνο το Δ; 

Τρι Φεβ 21, 2017 2:48 pm
Mastiha έγραψε:Θα φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά η ΕΡΤ έχει και άλλα στούντιο (Α,Β,Γ) ή έχει μόνο το Δ;
Προφανώς θα έχει και όλα τα προηγούμενα γράμματα!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 21, 2017 3:04 pm
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Θα φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά η ΕΡΤ έχει και άλλα στούντιο (Α,Β,Γ) ή έχει μόνο το Δ;
Προφανώς θα έχει και όλα τα προηγούμενα γράμματα!Υποψιάζομαι οτι αυτά τα Α,Β,Γ τα χρησιμοποιούν για
την σοβιετική προπαγάνδατα δελτία ειδήσεων και τις "ενημερωτικές" εκπομπές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ προσωπικά είναι γιατί θα πρέπει γενικά οι τελικοί να γίνονται σε τέτοιου είδους... "στούντιο": Τι είναι τα τραγούδια, επεισόδιο του Ρετιρέ;Έστω μια σκηνή τύπου Rising star θα ήταν πιο αξιοπρεπής...
Μάλλον για να μην φανεί ότι ξοδεύουν δημόσιο χρήμα και προκαλέσουν την κοινή γνώμη.

- Σπόιλερ:
- Κάθε φορά που βάζω ERT sat έχει ή την Μάγια Τσόκλη με εκπομπές που γυρίστηκαν πριν από 15 χρόνια ή το Αλάτι της γης ή την Διασπορά ή Ειδήσεις! Έχει τύχει δυο συνεχόμενες μέρες να πέσω πάνω στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο επεισόδιο!
Επίσης συνέχεια βάζουν κάτι σποτάκια που διαρκούν μια αιωνιότητα και στα οποία κάποιοι διάσημοι και μη, λένε πόσο σημαντική είναι η ΕΡΤ! Α και κάτι σποτάκια του ΕΟΤ!
Τα Σάββατα ξεπερνούν τον εαυτό τους, βάζουν το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" από τότε που ο Παπαδόπουλος είχε μακριά μαύρα μαλλιά!
Ο Μαστιχούλης δικαίως (με) κοροϊδεύει!
Τρι Φεβ 21, 2017 3:11 pm
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Θα φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά η ΕΡΤ έχει και άλλα στούντιο (Α,Β,Γ) ή έχει μόνο το Δ;
Προφανώς θα έχει και όλα τα προηγούμενα γράμματα!Υποψιάζομαι οτι αυτά τα Α,Β,Γ τα χρησιμοποιούν για
την σοβιετική προπαγάνδατα δελτία ειδήσεων και τις "ενημερωτικές" εκπομπές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ προσωπικά είναι γιατί θα πρέπει γενικά οι τελικοί να γίνονται σε τέτοιου είδους... "στούντιο": Τι είναι τα τραγούδια, επεισόδιο του Ρετιρέ;Έστω μια σκηνή τύπου Rising star θα ήταν πιο αξιοπρεπής...
Μάλλον για να μην φανεί ότι ξοδεύουν δημόσιο χρήμα και προκαλέσουν την κοινή γνώμη.![]()
- Σπόιλερ:
Κάθε φορά που βάζω ERT sat έχει ή την Μάγια Τσόκλη με εκπομπές που γυρίστηκαν πριν από 15 χρόνια ή το Αλάτι της γης ή την Διασπορά ή Ειδήσεις! Έχει τύχει δυο συνεχόμενες μέρες να πέσω πάνω στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο επεισόδιο!
Επίσης συνέχεια βάζουν κάτι σποτάκια που διαρκούν μια αιωνιότητα και στα οποία κάποιοι διάσημοι και μη, λένε πόσο σημαντική είναι η ΕΡΤ! Α και κάτι σποτάκια του ΕΟΤ!
Τα Σάββατα ξεπερνούν τον εαυτό τους, βάζουν το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" από τότε που ο Παπαδόπουλος είχε μακριά μαύρα μαλλιά!
Ο Μαστιχούλης δικαίως (με) κοροϊδεύει!![]()
Aν κάνουμε φθίνουσα κατάταξη των ευρωπαϊκών κρατικών τηλεοράσεων από άποψη αισθητικής, προγράμματος και επιπέδου, χαλαρά η ΕΡΤ πιάνει μποττομ5 μαζί με τις κρατικές των Σκοπίων, της Αλβανίας, της Μολδαβίας, της Κύπρου... αν και για τη μόνη που είμαι βέβαιος οτι θα ξεπερνά είναι αυτή των Μαϊμουδόνσκι.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 21, 2017 3:37 pm
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Θα φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά η ΕΡΤ έχει και άλλα στούντιο (Α,Β,Γ) ή έχει μόνο το Δ;
Μάλλον για να μην φανεί ότι ξοδεύουν δημόσιο χρήμα και προκαλέσουν την κοινή γνώμη.![]()
- Σπόιλερ:
Κάθε φορά που βάζω ERT sat έχει ή την Μάγια Τσόκλη με εκπομπές που γυρίστηκαν πριν από 15 χρόνια ή το Αλάτι της γης ή την Διασπορά ή Ειδήσεις! Έχει τύχει δυο συνεχόμενες μέρες να πέσω πάνω στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο επεισόδιο!
Aν κάνουμε φθίνουσα κατάταξη των ευρωπαϊκών κρατικών τηλεοράσεων από άποψη αισθητικής, προγράμματος και επιπέδου, χαλαρά η ΕΡΤ πιάνει μποττομ5 μαζί με τις κρατικές των Σκοπίων, της Αλβανίας, της Μολδαβίας, της Κύπρου... αν και για τη μόνη που είμαι βέβαιος οτι θα ξεπερνά είναι αυτή των Μαϊμουδόνσκι.
Tα δορυφορικά κανάλια αυτών των χωρών έχουν πολύ πιο πλούσιο πρόγραμμα και κυρίως σύγχρονο!
Βέβαια το RIK Sat είναι ο ορισμός της μιζέριας με εκείνες τις βουκολικές σαπουνόπερες με τους τερατόμορφους ηθοποιούς.

Τρι Φεβ 21, 2017 3:55 pm
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Θα φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά η ΕΡΤ έχει και άλλα στούντιο (Α,Β,Γ) ή έχει μόνο το Δ;
- Σπόιλερ:
Tα δορυφορικά κανάλια αυτών των χωρών έχουν πολύ πιο πλούσιο πρόγραμμα και κυρίως σύγχρονο!
Βέβαια το RIK Sat είναι ο ορισμός της μιζέριας με εκείνες τις βουκολικές σαπουνόπερες με τους τερατόμορφους ηθοποιούς.
Άρα λες οτι στην εν λόγω λίστα η ΕΡΤ χτύπαγε άνετα την τελευταία θέση, ε;

Μετά από τόσα που έχω δει πια στο σύγχρονο ελλαδιστάν, ούτε αυτό θα μου έκανε πια κάποια εντύπωση!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 21, 2017 4:03 pm
Romanus έγραψε:
Άρα λες οτι στην εν λόγω λίστα η ΕΡΤ χτύπαγε άνετα την τελευταία θέση, ε;![]()
Μετά από τόσα που έχω δει πια στο σύγχρονο ελλαδιστάν, ούτε αυτό θα μου έκανε πια κάποια εντύπωση!![]()
Χωρίς πλάκα... ναι! Βέβαια το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ νομίζω ότι είναι διαφορετικό από το κανονικό.
Ακόμη και το κρατικό κανάλι της Σομαλίας έχει πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα.
Μα όποτε βάζω ΕΡΤ να έχει την Τσόκλη με τα χοντρο-Hogan της στις ραχούλες της Ανάφης;!

Τρι Φεβ 21, 2017 4:15 pm
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
Άρα λες οτι στην εν λόγω λίστα η ΕΡΤ χτύπαγε άνετα την τελευταία θέση, ε;![]()
Μετά από τόσα που έχω δει πια στο σύγχρονο ελλαδιστάν, ούτε αυτό θα μου έκανε πια κάποια εντύπωση!![]()
Χωρίς πλάκα... ναι! Βέβαια το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ νομίζω ότι είναι διαφορετικό από το κανονικό.
Ακόμη και το κρατικό κανάλι της Σομαλίας έχει πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα.
Μα όποτε βάζω ΕΡΤ να έχει την Τσόκλη με τα χοντρο-Hogan της στις ραχούλες της Ανάφης;!
To τραγικό είναι οτι το κανονικό της πρόγραμμα είναι αδιαπραγμάτευτα χειρότερο! Όταν δεν παίζει ροζ "ενημέρωση" (δηλαδή το 60% του προγράμματός της), θα έχει σήριαλ "ΕΡΤ αρχείο" η παλαιότητα των οποίων εκτείνεται πριν το γεννέθλιο του Μασίλντο μέχρι το πολύ το τέλος της περασμένης χιλιετίας, χιλιοπαιγμένα αμερικάνικα/ευρωπαϊκά διατροφικά ντοκυμανταίρ, ταινίες περασμένου ιωβηλαίου (που πάντα έχουν σαφή... ιδεολογική κατεύθυνση ή αντίστοιχα μηνύματα...) και μια ελληνική ταινία (αμφιβόλου ποιότητας) τη μέρα.
Το καλύτερο πρόγραμμα και των 3 κρατικών καναλιών της Ελλάδας μαζί αυτή τη στιγμή για να καταλάβεις, είναι τα επεισόδια Χοντρού-Λιγνού και το Μικρό σπίτι στο λιβάδι.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 21, 2017 4:57 pm
Romanus έγραψε:
Όταν δεν παίζει ροζ "ενημέρωση" (δηλαδή το 60% του προγράμματός της), θα έχει σήριαλ "ΕΡΤ αρχείο" η παλαιότητα των οποίων εκτείνεται πριν το γεννέθλιο του Μασίλντο μέχρι το πολύ το τέλος της περασμένης χιλιετίας

- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 21, 2017 5:10 pm
Romanus έγραψε:
To τραγικό είναι οτι το κανονικό της πρόγραμμα είναι αδιαπραγμάτευτα χειρότερο! Όταν δεν παίζει ροζ "ενημέρωση" (δηλαδή το 60% του προγράμματός της), θα έχει σήριαλ "ΕΡΤ αρχείο" η παλαιότητα των οποίων εκτείνεται πριν το γεννέθλιο του Μασίλντο μέχρι το πολύ το τέλος της περασμένης χιλιετίας, χιλιοπαιγμένα αμερικάνικα/ευρωπαϊκά διατροφικά ντοκυμανταίρ, ταινίες περασμένου ιωβηλαίου (που πάντα έχουν σαφή... ιδεολογική κατεύθυνση ή αντίστοιχα μηνύματα...) και μια ελληνική ταινία (αμφιβόλου ποιότητας) τη μέρα.
Σου υπενθυμίζω ότι η Δάφνη χακάρει λογαριασμούς

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Φεβ 21, 2017 9:13 pm
Εδω και τα Σκόπια καλύτερους τελικούς κάνουν,τι να λεμε τώρα με το αίσχος της ΕΡΤ,κανουμε την αδυναμία μας και την ανικανότητα μας άποψη....περί οικονομικής στενότητας κ κρίσης....
- MasilntoForum Founder
Παρ Φεβ 24, 2017 11:31 pm
Αυτό είναι το τραγούδι της Σλοβενίας για το Κίεβο
- Σπόιλερ:
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Παρ Φεβ 24, 2017 11:38 pm

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Παρ Φεβ 24, 2017 11:48 pm
Γιατί σπόιλερ??Masilnto έγραψε:Αυτό είναι το τραγούδι της Σλοβενίας για το Κίεβο
- Σπόιλερ:

Παρ Φεβ 24, 2017 11:52 pm
1) Ο Όμαρ τζοβενάκι, 12 χρόνια πέρασαν από το 2005 και από αυτόν δεν πέρασε ούτε μια μέρα!
Η Γιουροβίζιον κάτι του χρωστάει από τότε: αν και το τραγούδι του τώρα δεν συγκρίνεται με εκείνο το αριστούργημα. Θεωρώ σαφώς πως έχει ελπίδες πρόκρισης!
2) Έχω βαρεθεί αυτόν τον "ατμοσφαιρικό" ασπρόμαυρο φωτισμό α-λα Birgit/Καραγιάννη με τον οποίο προσπαθούν να δώσουν τηλεοπτικούς "πόντους" στις μπαλλάντες τους. Βέβαια, δείχνει να πιάνει.
3) Οι Σλοβένοι προσπάθησαν να αντιγράψουν (όσο μπορούσαν φυσικά...) το στυλ της επιλογής του MF, και αν και φαινόταν οτι υπολείπονται κατα πολύ, φάνηκε ξεκάθαρα οτι κάνουν προσπάθειες για άρτιους τελικούς. Όχι σαν κάτι άλλες κρατικές σοβιετικού τύπου, ονοματα δε λέμε...
4) Η Καιτούλα Γαρμπή ήταν στο green room απόψε ή μου φάνηκε;

2) Έχω βαρεθεί αυτόν τον "ατμοσφαιρικό" ασπρόμαυρο φωτισμό α-λα Birgit/Καραγιάννη με τον οποίο προσπαθούν να δώσουν τηλεοπτικούς "πόντους" στις μπαλλάντες τους. Βέβαια, δείχνει να πιάνει.

3) Οι Σλοβένοι προσπάθησαν να αντιγράψουν (όσο μπορούσαν φυσικά...) το στυλ της επιλογής του MF, και αν και φαινόταν οτι υπολείπονται κατα πολύ, φάνηκε ξεκάθαρα οτι κάνουν προσπάθειες για άρτιους τελικούς. Όχι σαν κάτι άλλες κρατικές σοβιετικού τύπου, ονοματα δε λέμε...

4) Η Καιτούλα Γαρμπή ήταν στο green room απόψε ή μου φάνηκε;

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Σαβ Φεβ 25, 2017 12:54 am
Ωραία κομμάτι, δεν θεωρώ οτι θα εχει ιδιαίτερη τυχη στον Διαγωνισμό, στα συν φυσικά οτι το ακουσα ολόκληρο χωρίς να με κουράσει....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 25, 2017 1:11 am
Romanus έγραψε:
2) Έχω βαρεθεί αυτόν τον "ατμοσφαιρικό" ασπρόμαυρο φωτισμό α-λα Birgit/Καραγιάννη με τον οποίο προσπαθούν να δώσουν τηλεοπτικούς "πόντους" στις μπαλλάντες τους. Βέβαια, δείχνει να πιάνει.![]()

Το τραγούδι της Σλοβενίας...

- Σπόιλερ:
- ...βαρέθηκα να το ακούσω ολόκληρο.
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Σαβ Φεβ 25, 2017 1:16 am
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
2) Έχω βαρεθεί αυτόν τον "ατμοσφαιρικό" ασπρόμαυρο φωτισμό α-λα Birgit/Καραγιάννη με τον οποίο προσπαθούν να δώσουν τηλεοπτικούς "πόντους" στις μπαλλάντες τους. Βέβαια, δείχνει να πιάνει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τραγούδι της Σλοβενίας...![]()
![]()
- Σπόιλερ:
...βαρέθηκα να το ακούσω ολόκληρο.
Τι έρωτας πια....

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 25, 2017 1:24 am
Master έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Τι έρωτας πια....![]()
Υπάρχει και μεγαλύτερος!!!
- Σπόιλερ:
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Σαβ Φεβ 25, 2017 1:44 am
Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Τι έρωτας πια....![]()
Υπάρχει και μεγαλύτερος!!!
- Σπόιλερ:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτόν τον ειχε διαγράψει η μνήμη μου

Σαβ Φεβ 25, 2017 1:48 am
Tώρα μπερδεύεις και τα quote βρε Μαστεράκο; 
Ρε μπας και είσαι ερωτευμένος και δε μας το λες;
Ή λόγω ηλικίας χρειάζεται να πας να κοιταχτείς για την πρεσβυωπία σου!

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Σαβ Φεβ 25, 2017 1:51 am
Romanus έγραψε:Tώρα μπερδεύεις και τα quote βρε Μαστεράκο;
Το διόρθωσα ρε στριμένε....

Σαβ Φεβ 25, 2017 1:54 am
Aγόρι μου εσύ!Master έγραψε:Romanus έγραψε:Tώρα μπερδεύεις και τα quote βρε Μαστεράκο;
Το διόρθωσα ρε στριμένε....![]()

Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|