Αζερμπαϊτζάν 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
+3
merda2004
HOLA
Masilnto
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Απ: Αζερμπαϊτζάν 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
Παρ Μαρ 10, 2017 2:47 pm
Masilnto έγραψε:Έτοιμη η Αζέρα
- Σπόιλερ:
Αγαπημένη μου Dihaj, βλέπω με μεγάλη μου χαρά ότι επέλεξες ένα πολύ όμορφο κίτρινο πουλόβερ

Το σέταρες με ένα απλό bluejean, και πολύ καλά έκανες, γιατί το πουλόβερ είναι από μόνο του έντονο και ο,τιδήποτε άλλο από κάτω θα ήταν υπερβολή. Επίσης, έχει το σωστό μήκος, που του δίνει μια πιο girly διάθεση.

Τα παπούτσια σου από την άλλη

Δε σε κολακεύουν καθόλου.Είναι χοντρό το τακούνι, δεν ταιριάζει σε σνίκερ, δε σου αγκαλιάζει ωραία το πόδι. Δε μου αρέσει καθόλου.
Το μακιγιάζ σου,

Σούπερ σέξυ, είσαι άγριο θηλυκό και μας το δείχνεις! Τα βραχιόλια που επέλεξες

Όχι, όχι. Μου κάνουν πολλή φασαρία. Σε γενικές γραμμές έχεις κάνει μια καλή προσπάθεια!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μαρ 10, 2017 2:56 pm

Xαίρομαι που η Dihaj μάς εμπνέει

Παρ Μαρ 10, 2017 3:00 pm

Libertus έγραψες! Θα σε βάλω να κάνεις κριτική ανά ημιτελικό στις dress rehearsal, πρόσεξε!

Μασίλντο υπάρχουν διαφόρων ειδών βίτσια, αλλά πρώτη φορά συναντώ μογγολολαγνεία

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Παρ Μαρ 10, 2017 3:38 pm
Libertus έγραψε:Masilnto έγραψε:Έτοιμη η Αζέρα
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Αγαπημένη μου Dihaj, βλέπω με μεγάλη μου χαρά ότι επέλεξες ένα πολύ όμορφο κίτρινο πουλόβερ
Το σέταρες με ένα απλό bluejean, και πολύ καλά έκανες, γιατί το πουλόβερ είναι από μόνο του έντονο και ο,τιδήποτε άλλο από κάτω θα ήταν υπερβολή. Επίσης, έχει το σωστό μήκος, που του δίνει μια πιο girly διάθεση.
Τα παπούτσια σου από την άλλη
Δε σε κολακεύουν καθόλου.Είναι χοντρό το τακούνι, δεν ταιριάζει σε σνίκερ, δε σου αγκαλιάζει ωραία το πόδι. Δε μου αρέσει καθόλου.
Το μακιγιάζ σου,![]()
Σούπερ σέξυ, είσαι άγριο θηλυκό και μας το δείχνεις! Τα βραχιόλια που επέλεξες
Όχι, όχι. Μου κάνουν πολλή φασαρία. Σε γενικές γραμμές έχεις κάνει μια καλή προσπάθεια!

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Σαβ Μαρ 11, 2017 11:21 am
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ!
δεν είμαι καλά....ζαλίζομαι!
- EuroPsycho
Σαβ Μαρ 11, 2017 11:44 am
HOLA έγραψε:
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ!
δεν είμαι καλά....ζαλίζομαι!

Ναι, δεν αποκλείεται πάλι!!!
Σαβ Μαρ 11, 2017 11:52 am
Προφανώς και δεν θα αποκλειστεί! Είναι μακράν η καλύτερη συμμετοχή τους, και έπρεπε να καταλάβουν νωρίτερα πως έπρεπε να σταματήσουν να ψωνίζουν από Σουηδία! Μόνη ένστασή μου η τραγουδίστρια-φρίκουλας, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να το υποστηρίξει ή να το ρίξει οπτικά.
Να δω ποιός θα πρωτοαποκλειστεί από τον πρώτο ημιτελικό, και ποιον θα πρωτοψηφίσει η επιτροπή. Είμαι βέβαιος πια οτι μια εκ των pet της Γιαννούλας στο πρώτο μισό (Σουηδία, Αυστραλία) θα έχει πρόβλημα.
Και τώρα εγώ ποιόν θα γλωσσοτρώω;
υ.γ. #pou_pas_mwrh_pswrokwstaina
Να δω ποιός θα πρωτοαποκλειστεί από τον πρώτο ημιτελικό, και ποιον θα πρωτοψηφίσει η επιτροπή. Είμαι βέβαιος πια οτι μια εκ των pet της Γιαννούλας στο πρώτο μισό (Σουηδία, Αυστραλία) θα έχει πρόβλημα.
Και τώρα εγώ ποιόν θα γλωσσοτρώω;

- Σπόιλερ:
- Ξέρουμε όλοι ποιόν! Τον κύριο Αταλαντόπουλο, ο οποίος είναι δέκα πατώματα πιο κάτω από Σκοπιανούς και Αζέρους συνθέτες!
υ.γ. #pou_pas_mwrh_pswrokwstaina
- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 11, 2017 12:31 pm
Δεν είναι κακό.
Η κοπέλα έχει ωραία χροιά.
Ξέρουμε ποιοι είναι οι δημιουργοί ?
Η κοπέλα έχει ωραία χροιά.
Ξέρουμε ποιοι είναι οι δημιουργοί ?
- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 11, 2017 12:56 pm
Tελικά δεν άντεξαν!! Το τραγούδι έχει γράψει η δημιουργός του Drip-Drop μαζί με την τραγουδίστρια!!Romanus έγραψε:Προφανώς και δεν θα αποκλειστεί! Είναι μακράν η καλύτερη συμμετοχή τους, και έπρεπε να καταλάβουν νωρίτερα πως έπρεπε να σταματήσουν να ψωνίζουν από Σουηδία! ......
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Σαβ Μαρ 11, 2017 2:37 pm
Την πρωτη φορά ακουγώντας το δεν με ενθουασιασε, με την δεύτερη με κατέπληξε....Α ρε Κοντόπουλε σκατά τα έκανες,τετοια ανεπνευσιά φέτο....Θελανε μόνο με Demy, αλλιώς δεν πηγαίναν με τπτ με την Ελλάδα.Γαμωτο

- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 11, 2017 2:57 pm
Πάντως όλοι πια μιμούνται το Αζ , αγοράζουν από Σουηδία μπας και δουν χαΐρι στις τις επιτροπές! Fyrom, Kύπρος, Μάλτα .......
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Σαβ Μαρ 11, 2017 2:58 pm
Romanus έγραψε:Προφανώς και δεν θα αποκλειστεί! Είναι μακράν η καλύτερη συμμετοχή τους, και έπρεπε να καταλάβουν νωρίτερα πως έπρεπε να σταματήσουν να ψωνίζουν από Σουηδία! Μόνη ένστασή μου η τραγουδίστρια-φρίκουλας, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να το υποστηρίξει ή να το ρίξει οπτικά.
κ εμεις στον 1ο δεν ειμαστε?
Master έγραψε:Την πρωτη φορά ακουγώντας το δεν με ενθουασιασε, με την δεύτερη με κατέπληξε....Α ρε Κοντόπουλε σκατά τα έκανες,τετοια ανεπνευσιά φέτο....Θελανε μόνο με Demy, αλλιώς δεν πηγαίναν με τπτ με την Ελλάδα.Γαμωτο![]()
αστα να πανε.. κριμα να στελνουμε ενα ωραιο φρεσκο κοριτσι που μπορει για πολλα παραπανω κ παει με αυτ το τραγουδι. Οκ δεν ειναι το απολυτο χαλι ειναι απλα καλο αλλα....
οσο για το αζερ... οκ ειναι αρκετα καλο αλλα να την δουμε κ λαιβ... εχω την αποψη οτι δεν θα ειναι τοσο καλο λαιβ...[/quote]
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Σαβ Μαρ 11, 2017 2:59 pm
Συνειδητοποιώ μετά λύπης μου πως πλέον τα πράγματα είναι αρκετά έως πολύ δύσκολα στον α ημιτελικό. Πραγματικά δεν ξέρω τί να πω, αλλά πρόκειται για κανονικό bloodbath.
Θα μείνει άραγε εκτός τελικού η Ελλάδα για 2η συνεχόμενη φορά; Δεν το αποκλείω πλέον...
Θα μείνει άραγε εκτός τελικού η Ελλάδα για 2η συνεχόμενη φορά; Δεν το αποκλείω πλέον...
Σαβ Μαρ 11, 2017 3:07 pm
Ναι merda και εμείς στον 1ο είμαστε.
Θέλω να πιστεύω ωστόσο τουλάχιστον πως αυτό που θα παρουσιάσει η dream team τον Μάϊο να είναι έστω τόσο-όσο να περάσουμε τελικό και να κινηθούμε περίπου στα επίπεδα Aphrodisiac.
Θέλω να πιστεύω ωστόσο τουλάχιστον πως αυτό που θα παρουσιάσει η dream team τον Μάϊο να είναι έστω τόσο-όσο να περάσουμε τελικό και να κινηθούμε περίπου στα επίπεδα Aphrodisiac.
Σαβ Μαρ 11, 2017 3:11 pm
HOLA έγραψε:Tελικά δεν άντεξαν!! Το τραγούδι έχει γράψει η δημιουργός του Drip-Drop μαζί με την τραγουδίστρια!!Romanus έγραψε:Προφανώς και δεν θα αποκλειστεί! Είναι μακράν η καλύτερη συμμετοχή τους, και έπρεπε να καταλάβουν νωρίτερα πως έπρεπε να σταματήσουν να ψωνίζουν από Σουηδία! ......
Ναι, το είδα...

Πάντως άν έχει κάποιο βασικό μειονέκτημα το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, είναι οτι ενώ σου αφήνει καλή εντύπωση δεν σου μένει τίποτε από την μελωδία. Δεν είναι γενικά "άμεσο". Αυτό βέβαια διορθώνεται σκηνικά, αν και ψιλοαμφιβάλλω οτι το φρικιό θα μπορεί να το υποστηρίξει.
Επίσης παίζει στο ίδιο γήπεδο με το Βέλγιο, και δεν ξέρω κατα πόσον αυτό θα της κοστίσει.
HOLA έγραψε:Πάντως όλοι πια μιμούνται το Αζ , αγοράζουν από Σουηδία μπας και δουν χαΐρι στις τις επιτροπές! Fyrom, Kύπρος, Μάλτα .......
Λογικό μου φαίνεται! Αφού οι professional juries (sic) δείχνουν κάθε χρόνο "ανεξήγητη" Σουηδολαγνεία!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 11, 2017 3:15 pm
Ωραίο! Ναι, είναι η καλύτερη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν!

- Σπόιλερ:
- Ό,τι σώσει ο Ευαγγελινός πλεόν...
- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 11, 2017 3:28 pm
Τώρα που πρέπει να μοιραστεί όλη αυτή η ....αγάπη, κάποιος θα την πάθει, απλά μαθηματικά!!Romanus έγραψε:...
Λογικό μου φαίνεται! Αφού οι professional juries (sic) δείχνουν κάθε χρόνο "ανεξήγητη" Σουηδολαγνεία!![]()
Hovig ... πες αλεύρι!

Σαβ Μαρ 11, 2017 3:35 pm
HOLA έγραψε:Τώρα που πρέπει να μοιραστεί όλη αυτή η ....αγάπη, κάποιος θα την πάθει, απλά μαθηματικά!!Romanus έγραψε:...
Λογικό μου φαίνεται! Αφού οι professional juries (sic) δείχνουν κάθε χρόνο "ανεξήγητη" Σουηδολαγνεία!![]()
Hovig ... πες αλεύρι!![]()
Ο Χοβίκ μου φαίνεται οτι θα περάσει τελικά

- Σπόιλερ:
- Και στον τελικό φυσικά, θα είναι και αυτός πιο πάνω από την dream team (αν προκριθεί η Ελλάδα)
- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 11, 2017 3:58 pm
Το ότι ένα τραγούδι είναι και καλά....μοντέρνο ΔΕΝ εξασφάλισε ποτέ καλή πορεία στην ESC! Αντίθετα έχουμε δει ρετρό συμμετοχές ή ακόμα και απίστευτα παρωχημένες να σκίζουν, ποιος περίμενε τη περσινή Αυστρία να πάει τόσο ψηλά! Επίσης αν ο καλλιτέχνης δεν το έχει στο live, ΔΕΝ...εκτός αν είναι ΑΖ!
Το λάθος της Ελλάδας ήταν η προσπάθεια να έχει καθαρά δυτικό ήχο, πότε δε μας πήγε καλά με τέτοια κομμάτια! Ο Ελληνικός ποπ ήχος πάντα θα είναι χρόνια πίσω!
Η ΕΡΤ επανέλαβε το λάθος του 2009!
Ο Κοντόπουλος, υποθέτω, δούλεψε αντίστοιχα με το ποσό που έλαβε! Κάτι ρομαντισμοί περί πατρίδας κλπ προφανώς δεν τον συγκινούν!
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΡΤ και η πλειοψηφία των Ελλήνων φαν επιμένουν να ξεχνούν τη συμμετοχή του 2011 και τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτή! Τι άγχος και αυτό...μήπως δεν είμαστε αρκετά Ευρωπαίοι!!
Επίσης μη ξανακούσω να πάει ο ένας ή ο άλλος.... άμα δεν έχεις τραγούδι δε ας είσαι και η Σελίν! Το είδαμε και με τη Μαρινέλλα και με τη Βίσση!!
Το λάθος της Ελλάδας ήταν η προσπάθεια να έχει καθαρά δυτικό ήχο, πότε δε μας πήγε καλά με τέτοια κομμάτια! Ο Ελληνικός ποπ ήχος πάντα θα είναι χρόνια πίσω!
Ο Κοντόπουλος, υποθέτω, δούλεψε αντίστοιχα με το ποσό που έλαβε! Κάτι ρομαντισμοί περί πατρίδας κλπ προφανώς δεν τον συγκινούν!
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΡΤ και η πλειοψηφία των Ελλήνων φαν επιμένουν να ξεχνούν τη συμμετοχή του 2011 και τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτή! Τι άγχος και αυτό...μήπως δεν είμαστε αρκετά Ευρωπαίοι!!
Επίσης μη ξανακούσω να πάει ο ένας ή ο άλλος.... άμα δεν έχεις τραγούδι δε ας είσαι και η Σελίν! Το είδαμε και με τη Μαρινέλλα και με τη Βίσση!!
Σαβ Μαρ 11, 2017 4:20 pm
HOLA έγραψε:Το λάθος της Ελλάδας ήταν η προσπάθεια να έχει καθαρά δυτικό ήχο, πότε δε μας πήγε καλά με τέτοια κομμάτια! Ο Ελληνικός ποπ ήχος πάντα θα είναι χρόνια πίσω!
Συμφωνώ σε όλα!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 11, 2017 4:24 pm
Romanus έγραψε:HOLA έγραψε:Το λάθος της Ελλάδας ήταν η προσπάθεια να έχει καθαρά δυτικό ήχο, πότε δε μας πήγε καλά με τέτοια κομμάτια! Ο Ελληνικός ποπ ήχος πάντα θα είναι χρόνια πίσω!
Συμφωνώ σε όλα!
+1!!!
- EuroPsycho
Σαβ Μαρ 11, 2017 4:42 pm
+2!!!Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:HOLA έγραψε:Το λάθος της Ελλάδας ήταν η προσπάθεια να έχει καθαρά δυτικό ήχο, πότε δε μας πήγε καλά με τέτοια κομμάτια! Ο Ελληνικός ποπ ήχος πάντα θα είναι χρόνια πίσω!
Συμφωνώ σε όλα!
+1!!!
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Σαβ Μαρ 11, 2017 5:27 pm
HOLA έγραψε:Επίσης μη ξανακούσω να πάει ο ένας ή ο άλλος.... άμα δεν έχεις τραγούδι δε ας είσαι και η Σελίν! Το είδαμε και με τη Μαρινέλλα και με τη Βίσση!!
Φουρειρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κ να τα παει καλα να σου την λεω... ειναι Θεα!
- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 11, 2017 6:06 pm
HOLA έγραψε:
Επίσης μη ξανακούσω να πάει ο ένας ή ο άλλος.... άμα δεν έχεις τραγούδι δε ας είσαι και η Σελίν! Το είδαμε και με τη Μαρινέλλα και με τη Βίσση!!merda2004 έγραψε:
Φουρειρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κ να τα παει καλα να σου την λεω... ειναι Θεα!

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 11, 2017 6:41 pm
“Skeletons” is written by Isa Melikov and Sandra Bjurman, who both worked with Ell & Nikki in 2011.
Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|