Λιθουανία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
+2
Masilnto
Elfo_Del_Infierno
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Απ: Λιθουανία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
Κυρ Μαρ 05, 2017 12:04 pm
Το καλό που τους θέλω να επιλέξουν την Aiste το επόμενο Σάββατο, αλλιώς... 

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Κυρ Μαρ 05, 2017 12:15 pm
Romanus έγραψε:Το καλό που τους θέλω να επιλέξουν την Aiste το επόμενο Σάββατο, αλλιώς...
Λιθουανοί είναι αυτοί, ικανοί για το απρόσμενο !
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κυρ Μαρ 05, 2017 4:53 pm
Wooo! Η Aiste άλλαξε και background και σκηνοθεσία και τοπάκι και μου έβαλε και πιο πολλά τατουάζ (έγινε λίγο πιο dominatrix,me gusta
).
Kατά τα άλλα, ψιλοδράμα η βραδιά απ'όσο κατάλαβα - δεν παρακολούθησα, μόνο βάσει σχολίων στα fora αλλά και από sites μιλάω.
Οι FUSEDMARC δείχνουν ότι μάλλον έχουν ρεύμα (τουλάχιστον η εθνική επιτροπή τους στηρίζει πλέον εμφανώς).Χτες όμως κέρδισαν επίσης την ψήφο του κοινού, αφήνοντας 2η την Αiste.
(2η την κατέταξε και η επιτροπή της Λιθουανίας).
Το μεγαλύτερο δράμα προκάλεσε η ψηφοφορία των διεθνών επιτροπών, οι οποίες έβγαλαν 1ο το Feel Myself Free, κατατάσσοντας την Aiste...τελευταία.
Τέλος, ένα από τα αρχικά φαβορί του λιθουανικού εθνικού τελικού, η Greta Zazza, μάλλον είναι πλέον εκτός παιχνιδιού, καθώς χτες προκρίθηκε στο νήμα, τερματίζοντας 6η. Η επιτροπή σχολίασε ότι έχει χάσει την ενέργειά της επί σκηνής. Χιχι!
Ελπίζω οι Λιθουανοί να πάρουν τη σωστή απόφαση και να στείλουν το τραγούδι της Aminata αν και οι FUSEDMARC δε μου φαίνονται τόσο κακοί όσο λένε κάποιοι. Aλλά σίγουρα μεταξύ του rain of revolution και του i am a wolf, η υπεροχή του δεύτερου είναι ολοφάνερη.
Αυτάααα

Kατά τα άλλα, ψιλοδράμα η βραδιά απ'όσο κατάλαβα - δεν παρακολούθησα, μόνο βάσει σχολίων στα fora αλλά και από sites μιλάω.
Οι FUSEDMARC δείχνουν ότι μάλλον έχουν ρεύμα (τουλάχιστον η εθνική επιτροπή τους στηρίζει πλέον εμφανώς).Χτες όμως κέρδισαν επίσης την ψήφο του κοινού, αφήνοντας 2η την Αiste.

Το μεγαλύτερο δράμα προκάλεσε η ψηφοφορία των διεθνών επιτροπών, οι οποίες έβγαλαν 1ο το Feel Myself Free, κατατάσσοντας την Aiste...τελευταία.

Τέλος, ένα από τα αρχικά φαβορί του λιθουανικού εθνικού τελικού, η Greta Zazza, μάλλον είναι πλέον εκτός παιχνιδιού, καθώς χτες προκρίθηκε στο νήμα, τερματίζοντας 6η. Η επιτροπή σχολίασε ότι έχει χάσει την ενέργειά της επί σκηνής. Χιχι!
Ελπίζω οι Λιθουανοί να πάρουν τη σωστή απόφαση και να στείλουν το τραγούδι της Aminata αν και οι FUSEDMARC δε μου φαίνονται τόσο κακοί όσο λένε κάποιοι. Aλλά σίγουρα μεταξύ του rain of revolution και του i am a wolf, η υπεροχή του δεύτερου είναι ολοφάνερη.
Αυτάααα

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Κυρ Μαρ 05, 2017 8:58 pm
Libertus έγραψε:Wooo! Η Aiste άλλαξε και background και σκηνοθεσία και τοπάκι και μου έβαλε και πιο πολλά τατουάζ (έγινε λίγο πιο dominatrix,me gusta).
Οι FUSEDMARC δείχνουν ότι μάλλον έχουν ρεύμα (τουλάχιστον η εθνική επιτροπή τους στηρίζει πλέον εμφανώς).Χτες όμως κέρδισαν επίσης την ψήφο του κοινού, αφήνοντας 2η την Αiste.(2η την κατέταξε και η επιτροπή της Λιθουανίας).
Το μεγαλύτερο δράμα προκάλεσε η ψηφοφορία των διεθνών επιτροπών, οι οποίες έβγαλαν 1ο το Feel Myself Free, κατατάσσοντας την Aiste...τελευταία.![]()
Αυτάααα

- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 06, 2017 1:01 pm
Έκπληξηηη !
- Σπόιλερ:
H κρατική τηλεόραση της Λιθουανίας έδωσε το δικαίωμα στον κόσμο να ψηφίσει ποιον από όσους έχουν αποκλειστεί, θέλει να στείλει στον τελικό με wild card.
Και μαντέψτε, ποιος/α προηγείται
http://www.lrt.lt/projektai/eurovizija/apklausa/rezults#skip
- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 06, 2017 1:33 pm
Romanus έγραψε:Δεν έχει καμμία ελπίδα, το κνώδαλο

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 10, 2017 2:37 pm
Ο Lolita Zero, όχι μόνο μπήκε...απ' το παράθυρο στον τελικό,
αλλά της έδωσαν και πολύ καλή θέση εμφάνισης !
Eτοιμαστείτε !
1. Paula
2. Gabrielius
3. Greta Zazza
4. Fusedmarc
5. Aiste
6. Lolita Zero
7. Kotryna
αλλά της έδωσαν και πολύ καλή θέση εμφάνισης !
Eτοιμαστείτε !

1. Paula
2. Gabrielius
3. Greta Zazza
4. Fusedmarc
5. Aiste
6. Lolita Zero
7. Kotryna
- Elfo_Del_Infierno
Παρ Μαρ 10, 2017 3:32 pm
Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν δε στείλουν την Aiste η έστω το γκρουπ. Την Aiste βέβαια τη λυπάμαι λίγο διότι απ' ό,τι έχω δει να λένε οι Λιθουανοί στα fora, έχει προσπαθήσει 500 φορές να πάει Γιουροβίζιον σαν τη Φανιέλο της Μάλτας και πάντα η επιτροπή της στερεί τη νίκη. Φέτος δήλωσε ότι είναι η τελευταία της προσπάθεια και καλά κάνει. Κάποια πράγματα απλά δεν είναι γραφτό να γίνουν...
- EuroPsycho
Παρ Μαρ 10, 2017 3:39 pm
Libertus έγραψε:Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν δε στείλουν την Aiste η έστω το γκρουπ. Την Aiste βέβαια τη λυπάμαι λίγο διότι απ' ό,τι έχω δει να λένε οι Λιθουανοί στα fora, έχει προσπαθήσει 500 φορές να πάει Γιουροβίζιον σαν τη Φανιέλο της Μάλτας και πάντα η επιτροπή της στερεί τη νίκη. Φέτος δήλωσε ότι είναι η τελευταία της προσπάθεια και καλά κάνει. Κάποια πράγματα απλά δεν είναι γραφτό να γίνουν...

- MasilntoForum Founder
Παρ Μαρ 10, 2017 5:05 pm
Libertus έγραψε:Κάποια πράγματα απλά δεν είναι γραφτό να γίνουν...
Kαι ο Ζακ, είχε προσπαθήσει 6 φορές σε εθνικούς τελικούς της Κροατίας,
μέχρι που φέτος του έγινε ανάθεση.

Παρ Μαρ 10, 2017 5:09 pm
Masilnto έγραψε:Libertus έγραψε:Κάποια πράγματα απλά δεν είναι γραφτό να γίνουν...
Kαι ο Ζακ, είχε προσπαθήσει 6 φορές σε εθνικούς τελικούς της Κροατίας,
μέχρι που φέτος του έγινε ανάθεση.
Ναι, είναι τόσο άχρηστος που είχε χάσει ακόμα και από την Ντάρια Κίνζερ.

- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μαρ 12, 2017 12:00 am
FUSEDMARC πάνε Κίεβο! 2η η Aiste! Κρίμα, χαμένη ευκαιρία. Αλλά και το γκρουπ δεν είναι τόσο κακό! Καλή επιτυχία, όπως και νά 'χει!
Κυρ Μαρ 12, 2017 12:02 am
H Λιθουανία έχασε την πρώτη της ευκαιρία στα 17 χρόνια που παρακολουθώ τον διαγωνισμό να μπει στο τοπ10 μου.
Απλά μέτριο το νικητήριο...

Απλά μέτριο το νικητήριο...

- EuroPsycho
Κυρ Μαρ 12, 2017 12:05 am
Καλούλι είναι, αλλά όντως έχασαν ευκαιρία. Αλλά τι να περιμένεις από Λιθουανία, όλα τα UFO στέλνει συνήθως!Libertus έγραψε:FUSEDMARC πάνε Κίεβο! 2η η Aiste! Κρίμα, χαμένη ευκαιρία. Αλλά και το γκρουπ δεν είναι τόσο κακό! Καλή επιτυχία, όπως και νά 'χει!
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μαρ 12, 2017 12:09 am
EuroPsycho έγραψε:Καλούλι είναι, αλλά όντως έχασαν ευκαιρία. Αλλά τι να περιμένεις από Λιθουανία, όλα τα UFO στέλνει συνήθως!Libertus έγραψε:FUSEDMARC πάνε Κίεβο! 2η η Aiste! Κρίμα, χαμένη ευκαιρία. Αλλά και το γκρουπ δεν είναι τόσο κακό! Καλή επιτυχία, όπως και νά 'χει!
Ρε, αλήθεια στενοχωρήθηκα λίγο. Είχε καλό κομμάτι και όπως είχα γράψει και πιο πάνω είχε επιχειρήσει πολλές φορές στο παρελθόν να πάει γιουροβίζιον και συνήθως της έκοβαν τα πόδια οι επιτροπές. Αλλά άμα δε σε θέλει...

- EuroPsycho
Κυρ Μαρ 12, 2017 12:33 am
Να σου πω την αλήθεια, και εγώ όταν την είδα στενοχωρήθηκα λίγο! Αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να προσπαθήσει να πάει με Λετονία, θα την στέλνανε.... Και θα τους το έτριβε και στα μούτρα!!Libertus έγραψε:EuroPsycho έγραψε:Καλούλι είναι, αλλά όντως έχασαν ευκαιρία. Αλλά τι να περιμένεις από Λιθουανία, όλα τα UFO στέλνει συνήθως!Libertus έγραψε:FUSEDMARC πάνε Κίεβο! 2η η Aiste! Κρίμα, χαμένη ευκαιρία. Αλλά και το γκρουπ δεν είναι τόσο κακό! Καλή επιτυχία, όπως και νά 'χει!
Ρε, αλήθεια στενοχωρήθηκα λίγο. Είχε καλό κομμάτι και όπως είχα γράψει και πιο πάνω είχε επιχειρήσει πολλές φορές στο παρελθόν να πάει γιουροβίζιον και συνήθως της έκοβαν τα πόδια οι επιτροπές. Αλλά άμα δε σε θέλει...
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Μαρ 12, 2017 12:52 am
Romanus έγραψε:

- MasilntoForum Founder
Πεμ Απρ 13, 2017 8:56 pm