Νορβηγία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
+3
Masilnto
Romanus
Elfo_Del_Infierno
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Απ: Νορβηγία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:07 am

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:19 am
Romanus έγραψε:Master έγραψε:Για την Σκανδιναβία μιλάω, εχω μιλήσει και για την Ελλάδα....ΞΕΚΟΛΑ!!Romanus έγραψε:...ενώ η Ελλάδα είναι μια ακουστική συμφωνία!Master έγραψε:Τι ευτυχία θέε μου...Τα Σκανδιναβάκια χάλια φέτος![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεσαι με το χάλι των άλλων, αυτό δεν βελτιώνει την δική μας κατάσταση![]()
Εγώ θα ήμουν πολύ περισσότερο χαρούμενος απόψε αν Νορβηγία και Σουηδία δεν έστελναν τα εκτρώματα που επέλεξαν, όχι να είμαι και ικανοποιημένος με την εξέλιξη!
Διάβασες να λέω πουθενά οτι βελτιώνετεη δική μας κατάσταση σχετικα με τις φετινές μετριότητες πολλών χωρών?
Επίσης ποτέ δεν μίλησα για το Αριστούργημα της Ελλάδας, απεναντίας ακουσα πρώτος το φετινό μας τραγούδι σε σύγκριση με εσένα (αν θυμάσαι) και κατευθείαν δήλωσα την απογοήτευση μου...
Τώρα για το αν χάίρομαι σχετικά με τα Σκανδιναβάκια ειναι για πολλούς λόγους, χρόνια τώρα στέλνουν τραγούδια του σωρού (υπάρχουν εξαιρέσεις)και πλασάρονται απίστευτα ψηλά λόγω έύνοιας της EBU, κανοντας το Διαγωνισμό τσιφλίκι της Σουηδίας.....
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:25 am
Εντάξει, μην τα πάρει η μπάλα όλα τα σκανδιναβάκια. Η Ισλανδία έχει να δει 3 χρόνια τελικό, το ίδιο και η Δανία. Η Νορβηγία δικαίως αποκλείστηκε πέρσι, αλλά τις προηγούμενες χρονιές (2013,14,15) είχε δυνατές συμμετοχές. Μην τις τσουβαλιάζουμε όλες.
Η Σουηδία από την άλλη είναι άλλη περίπτωση...
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:27 am
Master έγραψε:Τώρα για το αν χάίρομαι σχετικά με τα Σκανδιναβάκια ειναι για πολλούς λόγους, χρόνια τώρα στέλνουν τραγούδια του σωρού (υπάρχουν εξαιρέσεις)και πλασάρονται απίστευτα ψηλά λόγω έύνοιας της EBU, κανοντας το Διαγωνισμό τσιφλίκη της Σουηδίας.....
H Σκανδιναβία στέλνει τραγούδια του σωρού....; Άντε ας το δεχτώ, αν και είναι προσωπική σου άποψη.
Πλασάρονται απίστευτα ψηλά....;

Αυτά τα φοβερά πλασαρίσματα των άλλων σκανδιναβικών λοιπόν πως κάνουν "τσιφλίκι" της Σουηδίας τον διαγωνισμό; Για εξήγησε!

Η Σουηδία είναι μόνη της. Αν θες να μιλήσουμε για δαύτη, θα έχουμε πολλά να πούμε στο θέμα της.

edit: Τα είπε και πιο συνοπτικά από εμένα ο Libertus πιο πάνω.

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:29 am
Libertus έγραψε:Εντάξει, μην τα πάρει η μπάλα όλα τα σκανδιναβάκια. Η Ισλανδία έχει να δει 3 χρόνια τελικό, το ίδιο και η Δανία. Η Νορβηγία δικαίως αποκλείστηκε πέρσι, αλλά τις προηγούμενες χρονιές (2013,14,15) είχε δυνατές συμμετοχές. Μην τις τσουβαλιάζουμε όλες.
Και δεις και φέτος που θα πλασαριστεί η Σουηδία...
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:30 am
Master έγραψε:Libertus έγραψε:Εντάξει, μην τα πάρει η μπάλα όλα τα σκανδιναβάκια. Η Ισλανδία έχει να δει 3 χρόνια τελικό, το ίδιο και η Δανία. Η Νορβηγία δικαίως αποκλείστηκε πέρσι, αλλά τις προηγούμενες χρονιές (2013,14,15) είχε δυνατές συμμετοχές. Μην τις τσουβαλιάζουμε όλες.
Και δεις και φέτος που θα πλασαριστεί η Σουηδία...
ΑΝ περάσει τελικό, εκεί δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα μαζέψει πάνω απο 40 βαθμούς στο τελεβοτινγκ.
Κι ας την βγάλει η επιτροπή όσο ψηλά θέλει.

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:33 am
Νομίζω πως οι ευνοημένοι είναι η Σουηδία και όσοι ψωνίζουν από δαύτη και τη γλείφουν γενικώς! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κύπρος!
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:36 am
HOLA έγραψε:Νομίζω πως οι ευνοημένοι είναι η Σουηδία και όσοι ψωνίζουν από δαύτη και τη γλείφουν γενικώς! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κύπρος!
Aκριβώς!
Και όχι όλη η Σκανδιναβία στο τσουβάλι

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:45 am
Romanus έγραψε:Master έγραψε:Τώρα για το αν χάίρομαι σχετικά με τα Σκανδιναβάκια ειναι για πολλούς λόγους, χρόνια τώρα στέλνουν τραγούδια του σωρού (υπάρχουν εξαιρέσεις)και πλασάρονται απίστευτα ψηλά λόγω έύνοιας της EBU, κανοντας το Διαγωνισμό τσιφλίκη της Σουηδίας.....
H Σκανδιναβία στέλνει τραγούδια του σωρού....; Άντε ας το δεχτώ, αν και είναι προσωπική σου άποψη.
Πλασάρονται απίστευτα ψηλά....;Η Ισλανδία, η Φινλανδία και η Δανία έχουν να δουν τελικό από το 2014, η Νορβηγία πέρισυ αποκλείστηκε (χωρίς να έχει κακό τραγούδι) και μάλιστα το 2014,2015 βγήκε χαμηλότερα απ'όσο θα έπρεπε. Τόσο "ευνοούνται" από την EBU.
Αυτά τα φοβερά πλασαρίσματα των άλλων σκανδιναβικών λοιπόν πως κάνουν "τσιφλίκι" της Σουηδίας τον διαγωνισμό; Για εξήγησε!![]()
Η Σουηδία είναι μόνη της. Αν θες να μιλήσουμε για δαύτη, θα έχουμε πολλά να πούμε στο θέμα της.
edit: Τα είπε και πιο συνοπτικά από εμένα ο Libertus πιο πάνω.![]()
Η Σουηδία εχει αναπτύξη εναν τέτοιο μηχανισμό μεσα στον Διαγωνισμό και αυτο την ευνοεί σχεδόν πάντοτε...
Η Δανία απο την άλλη δεν θα ξεχάσω το άχρηστο βραβείο της το 2014 και τα πολύ καλά της πλασαρίσματα το 2010 και αλλες δυο χρονιές δεν θυμάμαι ακριβώς με τραγούδια που αν τα εστελναν αλλες χώρες ουτε που θα ασχολούνταν κανεις με αυτά...χαρακτηριστικο παράδειγμα και φέτος η Δανία θα ανεβέί ψηλά με ενα μέτριο τραγούδι...Για τις υπόλοιπες Σκανδιναβικές Ισλανδία και Νορβηγία Οκ Συμφωνώ....
- MasterEuroPresident
Φύλο :
Κυρ Μαρ 12, 2017 1:49 am
Η Φιλανδία απο την άλλη ανηκει στην Σκανδιναβική Χερσόνησο αλλά δεν ειναι Σκανδιναβική

Κυρ Μαρ 12, 2017 2:02 am
Master έγραψε:Η Φιλανδία απο την άλλη ανηκει στην Σκανδιναβική Χερσόνησο αλλά δεν ειναι Σκανδιναβική![]()

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Κυρ Μαρ 12, 2017 7:23 am
Master έγραψε:
Η Σουηδία εχει αναπτύξη εναν τέτοιο μηχανισμό μεσα στον Διαγωνισμό και αυτο την ευνοεί σχεδόν πάντοτε...
Η Δανία απο την άλλη δεν θα ξεχάσω το άχρηστο βραβείο της το 20134και τα πολύ καλά της πλασαρίσματα το 2010 και αλλες δυο χρονιές δεν θυμάμαι ακριβώς με τραγούδια που αν τα εστελναν αλλες χώρες ουτε που θα ασχολούνταν κανεις με αυτά..
2010 & 2011 top5,
2014 top10.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μαρ 13, 2017 1:32 pm
Master έγραψε:Η Φιλανδία απο την άλλη ανηκει στην Σκανδιναβική Χερσόνησο αλλά δεν ειναι Σκανδιναβική![]()
Όπως η Ελλάδα που ανήκει στην Βαλκανική χερσόνησο αλλά δεν είναι βαλκανική χώρα, είναι μια κατηγορία από μόνη της!

- Σπόιλερ:
- Θα πάψω να σε χτυπώ γιατί απ΄ό,τι βλέπω η κατάσταση σου χειροτερεύει!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μαρ 13, 2017 1:33 pm
Εμένα μου άρεσε λίγο...
Τις μάσκες γιατί τις έβαλαν οι Daft Punk των φτωχών;

Τις μάσκες γιατί τις έβαλαν οι Daft Punk των φτωχών;

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τετ Απρ 19, 2017 12:37 am
Τετ Απρ 19, 2017 1:29 am
Χα, καλά... Άντε ρε, τότε να το πάμε ολόκληρο playback! 

Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|