Τοπ43 για το 2017!
+4
Masilnto
Elfo_Del_Infierno
HOLA
Romanus
8 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

Απ: Τοπ43 για το 2017!
Τρι Μαρ 14, 2017 12:41 am
HOLA έγραψε:Romanus έγραψε:...
12ptsPoland
10ptsAlbania
03ptsAzerbaijan
02ptsCyprus
![]()
01ptsDenmark
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ;;![]()
- Σπόιλερ:
Δεν είμαι ο συνηθισμένος εαυτός μου αυτή τη χρονιά! Το ξέρω!
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Μαρ 14, 2017 1:14 am
12pts Φιλανδία
10pts Βέλγιο
8pts Ιταλία
7pts Λετονία
6pts Αζερμπαιτζάν
5pts Ισραήλ
4pts Ηνωμένο Βασίλειο
3pts Γαλλία
2pts Πολωνία
1pts Δανία
10pts Βέλγιο
8pts Ιταλία
7pts Λετονία
6pts Αζερμπαιτζάν
5pts Ισραήλ
4pts Ηνωμένο Βασίλειο
3pts Γαλλία
2pts Πολωνία
1pts Δανία
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 18, 2017 1:46 pm
12 Ιταλία
10 Πορτογαλία
8 Βέλγιο
7 Ουγγαρία
6 A far l'amore comincia tu
5 Βουλγαρία
4 Αζερμπαϊτζάν
3 Ισραήλ
2 Φινλανδία
1 Αυστραλία
10 Πορτογαλία
8 Βέλγιο
7 Ουγγαρία
6 A far l'amore comincia tu
5 Βουλγαρία
4 Αζερμπαϊτζάν
3 Ισραήλ
2 Φινλανδία
1 Αυστραλία
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Σαβ Μαρ 18, 2017 2:23 pm
12 Ιταλία
10 Πορτογαλία
8 Hνωμένο Βασίλειο
7 Ουγγαρία
6 Φινλανδία
5 Πολωνία
4 Ισραήλ
3 Αζερμπαϊτζάν
2 Βουλγαρία
1 Ισλανδία

10 Πορτογαλία

8 Hνωμένο Βασίλειο

7 Ουγγαρία

6 Φινλανδία

5 Πολωνία

4 Ισραήλ

3 Αζερμπαϊτζάν

2 Βουλγαρία

1 Ισλανδία

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μαρ 18, 2017 2:35 pm
HOLA έγραψε:
8 Hνωμένο Βασίλειο![]()
Τελικά αρέσει και σε εμένα! Αλλά δεν γίνεται να το χωρέσω στη δεκάδα...

Σαβ Μαρ 18, 2017 2:58 pm
Έβαλα στο αίσθημα τα 42 τραγούδια χθες. (Χαρά στο κουράγιο της!
) Αρμενία μου ας ήσουν γρηγορότερη! 
Λάτρεψε:
Της άρεσαν πολύ:
Της άρεσαν επίσης:
Είπε πως είναι καλά για Γιουροβίζιον αλλά όχι του γούστου της:
Μέτρια:
Χάλια:
Τα χειρότερά της ήταν (
)...
* Είπε πως έχει ωραία μουσική και είναι διασκεδαστικό, αλλά φουλ παρακμιακό και παλιακό
** Δεν μπορούσα να την κάνω καλά από τα γέλια!

Λάτρεψε:
- Σπόιλερ:
Της άρεσαν πολύ:
- Σπόιλερ:
Της άρεσαν επίσης:
- Σπόιλερ:
Είπε πως είναι καλά για Γιουροβίζιον αλλά όχι του γούστου της:
- Σπόιλερ:
Μέτρια:
- Σπόιλερ:
*
**
Χάλια:
- Σπόιλερ:
Τα χειρότερά της ήταν (

- Σπόιλερ:
* Είπε πως έχει ωραία μουσική και είναι διασκεδαστικό, αλλά φουλ παρακμιακό και παλιακό

** Δεν μπορούσα να την κάνω καλά από τα γέλια!

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Σαβ Μαρ 18, 2017 3:06 pm
Θα τοποθετηθώ με το τοπ 10 μου όταν δεήσει η Αρμενία να μας δείξει την τραγουδάρα της! 

- HOLAEuroStar
Σαβ Μαρ 18, 2017 3:28 pm
Aχ ωραία αρέσει και σε άλλα σοβαρά άτομα το UK γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ!
- EuroPsycho
Σαβ Μαρ 18, 2017 7:05 pm
Και σε μένα μου αρέσει! (βέβαια δεν είμαι σοβαρό άτομο αλλά αυτό δεν έχει σημασία!HOLA έγραψε:Aχ ωραία αρέσει και σε άλλα σοβαρά άτομα το UK γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Σαβ Μαρ 18, 2017 8:02 pm
ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάταξη !
- Σπόιλερ:
12 Κροατία
10 Αζερμπαϊτζάν
8 Βέλγιο
7 Φινλανδία
6 Εσθονία
5 Αρμενία
4 Λευκορωσία
3 Μολδαβία
2 Αλβανία
1 Λετονία
--------------------
11. Ρουμανία
12. Ιταλία
13. Ισραήλ
14. Ιρλανδία
15. Σλοβενία
16. Κύπρος
17. Ρωσία
18. Τσεχία
19. Πολωνία
20. Γερμανία
Σαβ Μαρ 18, 2017 8:23 pm
Masilnto έγραψε:ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάταξη !
Μέχρι τις πρόβες υποθέτω!

σ.σ. Θα σου έχει στοιχίσει ο κούκος αηδόνι με τις ενοικιάσεις βαρούλκων, μετακινήσεις βαρέων βαρών ξαναβλέπω!

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 18, 2017 8:25 pm
Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάταξη !
Μέχρι τις πρόβες υποθέτω!![]()
σ.σ. Θα σου έχει στοιχίσει ο κούκος αηδόνι με τις ενοικιάσεις βαρούλκων, μετακινήσεις βαρέων βαρών ξαναβλέπω!![]()
Δεν μου πήγαινε καρδιά να μην τον βάλω 1ο,
αντικειμενικά το top3 μου είναι το 10, το 8 και το 7αρι μου,
αλλά ας βρεθεί και ένας άνθρωπος που να τον υποστηρίξει !
Κυρ Μαρ 19, 2017 6:54 pm
H μεγάλη στιγμή για το τοπ43 μου μετά επισκοπήσεως, έφτασε! Τυχόν ξενέρωτοι αναγνώστες, παρακαλώ να μην εκλάβουν τον κυνισμό μου βαρέως 
That’s all, folks. Και του χρόνου!

- Ξεκινώ όπως πάντα με τις θέσεις 43-31:
43Sweden
Φτήνια και πλαστικούρα: Η αισθητική της ιλουστρασιόν χυδαιότητας. Ο τρίτης διαλογής δονητής από sex shop ημιυπογείου. Το πρότυπο του ευρω-πέου «άντρα» που όλοι εμείς οι alt-rights απεχθανόμαστε. Θα έγραφα ένα μικρό δοκίμιο πολιτικοκοινωνικών προεκτάσεων, μα δεν θέλω να κουράσω το σεπτό μου κοινό!
Αγαπημένος στίχος: I wanna take off all my clothes, wanna go OH
42Spain
Ντου ιτ φορ γιορ λόβα, ντου ιτ φορ γιορ λοβα. Μπέϊμπυ κλαπ γιορ χενς εν ντου ιτ φορ γιορ λοβα. Πα πα παρα, παρα πα πα πα παπάρα!
Αγαπημένος στίχος: A veces cuesta decir todo lo que uno piensa (Sometimes it is costly for someone to say what they think of)
41Ukraine
Τρελλαίνομαι για ροκιές!Ειδικά όταν τις τραγουδάνε ξανθούλες με σκουλαρικάκια στη μυτούλα. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, το ροκ το κάνει το λεκιασμένο χέρι με τα τατού, το piercing και η παλμική ταλάντωση του χειρός (πάνω στην ηλεκτρική κιθάρα, πάντα…) It’s time for us to shine!
Αγαπημένος στίχος: Οι παύσεις! Αξία ανεκτίμητη στο μοναδικό τραγούδι που εκπροσωπεί το hard rock στον διαγωνισμό.
40Romania
Εκεί όπου η λίγδα και η γυφτοβαλκανίλα συναντούν τις γελάδες στα οροπέδια των άλπεων. Μια πανδαισία ήχων και συγχορδιών που συνδυάζει τη χλεμπουροχίπστερ Ρουμάνικη μουσική σκηνή των late 00’s με τους παλλόμενους λαρυγγισμούς που αντηχούν ακόμη από τα βάθη των αιώνων στα βουκολικά τοπία της μεγαλύτερης οροσειράς της γηραιάς ηπείρου. Το απαύγασμα της alternative φολκλόρ ευρωπαϊκής σκηνής, το οποίο αναμένει να κατακτήσει τις καρδιές ευρωπαίων από τον παγωμένο βορρά ως τον ηλιόλουστο νότο, από τον πιο απομακρυνσμένο εσκιμώο Νορβηγό εκτροφέα φώκιας μέχρι τον άεργο άπλυτο Θεσσαλονικιό φραπεδιάρη της διπλανής μας πόρτας!
Αγαπημένος στίχος: If you never try, you’ll never be alive. Special credit στο γεγονός ότι έχοντας o στιχουργός αυτογνωσία, μέσα στο κομμάτι ακούγεται η λέξη shit.
39Ireland
Που – πας – μωρή – κακομοίρα – Ιρλανδία. Απλά.
Θα ήθελα να ήξερα πάντως ποιός «ευφυής» εγκέφαλος συμβούλεψε/προώθησε το πιτσιρικάκι στο να γίνει τραγουδιστής. Φέρτε τον μου εδώ τώρα, να του σκάσω δυο φωνήεντα, του λακαμά!
Αγαπημένος στίχος: And there ain’t no guarantee that you and me won’t fail. Special credit στο γεγονός ότι o στιχουργός έβαλε τον πιτσιρικά να λέει μέσα στο κομμάτι I’ll keep you safe in my arms.
38Australia
Να θυμηθώ να πάρω ένα τηλέφωνο τον Μπαμπινιώτη, όταν θα ξεκινήσει το ανανεωμένο διαδραστικό λεξικό της νεοελληνικής να του πω να βάλει δίπλα στο λήμμα «κλαψομουνίαση» ηχητικό απόσπασμα από το «αριστούργημα» της Ευρωπαϊκής αυτής χώρας. Α, και να του στείλω και μια φωτογραφία του Ησαΐα για το λήμμα «ανθρωπίδα»
Αγαπημένος στίχος:And if you thinkI’ve got a heart of stone,you couldn’t be more wrong
37Croatia
Φαιδρό. Και φαιδρό γιατί όπως δεν μπορείς να ανακατέψεις τη μερέντα με τη φασολάδα, έτσι δεν μπορείς να ανακατέψεις την όπερα Ιταλικού τύπου με το Disney ποπ, συνδυάζοντας ταυτόχρονα και έναν στίχο επιπέδου «Η μπάρμπι βασιλοπούλα και πριγκιποπούλα». Αλλά αν είναι κανείς ψώνιο, νομίζει ότι τον παίρνει να κάνει ότι σάχλα του κατέβει και να θεωρηθεί και «εναλλακτικός» η ότι προσφέρει πρόταση. Σε κάποια κλασσικά κομμάτια της τέχνης για εμένα δεν χωρούν «εναλλακτικές» απόπειρες, λυπάμαι.
Αγαπημένος στίχος: Dare to dream and make it real
36Iceland
Θα ήθελα να μπορούσα να το πω *έστω* συμπαθητικό, μα ούτε ο φρίκουλας με αφήνει ούτε ο γελοίος στίχος του… you make me feel like paper. Υπέροχα Ισλανδία μου. Egilsson, Hilmarsson… ποίο από τα δύο άραγε να μεταφράζεται από τα Ισλανδικά ως «o γιός του υποκοριστικού του τυριού»;
Αγαπημένος στίχος: Drawing every bit of my truth, color me in with your blue
35The Netherlands
Ενώ και οι κοπέλες είναι συμπαθητικές, και οι φωνές τους καλές για κάποιο λόγο αυτό το τραγούδι είναι για εμένα από κακόηχο ως ανυπόφορο. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, καλή τύχη γιατί θα τη χρειαστούν…
Αγαπημένος στίχος: Now it’s time to turn the pages
34Austria
Αχ, αυτό το «γλυκούλι» «χαρωπό» «νεανικό» στυλάκι με αμερικανοτραγουδάκι… τι καλά! Πρωτότυπο, φρέσκο, δροσερό!
Αγαπημένος στίχος: You can try to put me in a box, but I’m doing in my own damn way
33Montenegro
Mία λέξη μόνο: ΘΕΑ. Τέλος. Από τα τρίλεπτα που περιμένω εναγωνίως για να απολαύσω φέτος!
Αγαπημένος στίχος: I have my suit on, no need to worry, give me your body, let’s write a story
32Malta
Έχω να πω πως θέλω πολύ να επισκεφτώ τη Μάλτα. Έχω ακούσει από παντού πολύ καλά λόγια και για τους ανθρώπους και για το μέρος εν γένει, για το ύφος του νησιού, για την κουζίνα… Η Βαλέττα είναι ένα ζωντανό μουσείο και ολόκληρη η πρωτεύουσα είναι ένας αστικός χώρος που βιώνεται σαν να έχει βγει από την μηχανή του χρόνου, (όχι την ίδια με αυτή της Πορτογαλίας) και το πιο θελκτικό για εμένα είναι ότι νιώθω πως θα είμαι μέσα στο στοιχείο μου, σε αυτόν των ρωμανικό-μεσαιωνικό αέρα που πάντα με ενέπνεε!
Αγαπημένος στίχος: Α, ναι… έχει και τραγούδι αυτή φέτος!Λοιπόν: Breathlessly, I’ll be holding you endlessly…
31Germany
Ο ορισμός της απόλυτης μετριότητας. Σε όλα. Είτε το είχα ακούσει, είτε όχι, πέρασε και δεν ακούμπησε. Από αυτά τα ανούσια και ασήμαντα που στις ζωές όλων μας τυχαίνουν…
Αγαπημένος στίχος: Maybe I thrive outside the comfort zone, what is a prize without a fight
- Θέσεις 30-21:
30Lithuania
Τόσοι ημιτελικοί, τόσα σόου, τόσες preselection, επιτροπές και τελεβότινγκ και η τελική επιλογή σου είναι αυτή μωρή Λιθουανία;!; Μωρέ καλά σε έχω χρίσει την κακογουστότερη των Βαλτικών. Welcome back to early 00’s!
Αγαπημένος στίχος: There’s no wait in dream life, nothing stops me now
29Finland
Το νανούρισμα που θα συσπειρώσει τις απανταχού μαύρες χήρες ανά την Ευρώπη, κάποιους ενθουσιάζει μέχρι παραληρήματος και κάποιους στέλνει κατευθείαν στο μαξιλάρι. Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία…
Αγαπημένος στίχος: Now you remind me of something I’ll never have, so blackbird don’t sing
28Belarus
H Alexandra με τον Konstantin επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες!Χει, χει, χειειειεοοοοοοο!! Λει λαλα ρει λειιι λα λα λεεεεεεεειι!! (δεν το συνεχίζω άλλο, αν γίνεται να αποφύγουμε τυχόν μάζεμα διαφόρων βοοειδών ή αμνοεριφίων στο φόρουμ από το βουκολικό κάλεσμά μου)
Αγαπημένος στίχος: Сенняшні дзень стане пачаткам новых жаданняў, лепшых ідэй (Today will give birth to new desires and better ideas)
27Greece
Στον εθνικό τελικό τα τραγούδια ήταν υπέροχα!!Δεν τα τραγούδησε η Ντέμυ live, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Φωκά γιατί θα κάνει σίγουρα ένα έξυπνο κόλπο! Είναι ο καλύτερος Έλληνας χορογράφος, και περιμένω κάτι το ίδιο πρωτότυπο όπως πέρισυ που ο Σάκης έβγαλε τις κορδέλλες από τις πλάτες των χορευτριών και τους έσκισε τα κουστούμια!
Φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα στο Κίεβο, δεν θα υπάρχει ρυθμικό τραγούδι με σοου, άσε που είμαστε και κατ’ευθείαν τελικό!
Αγαπημένος στίχος: Holding on to what we had, can be so self-destroying
26Serbia
Είναι του σωρού, είναι κλισέ, μα είναι *έστω* σύγχρονο. Α, και μια τραγουδίστρια πολύ δευτεράντζα βρε παιδί μου…
Αγαπημένος στίχος: Feels like I’ve been sentenced to life
25Czech Republic
Μια κοινή, κοινότατη μπαλλάντα στο στυλ της οποίας έχω ακούσει εκατοντάδες τραγούδια. Συμπαθητική προσπάθεια, αλλά βαριέμαι…
Αγαπημένος στίχος: From the billion hearts to choose between, well, I was your choice - so let me be your salvation and joy
24Vardarska
Ένα κλικ πιο πάνω σαν τραγούδι από την Σερβία, μα με πιο αντιπαθητική και δεύτερη ερμηνεύτρια. Θα είναι μια καλή εικόνα για το τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα το 2011 αν είχε στείλει το “Dance Alone” της Πόντε αντί για το Watch My Dance.Φυσικά μπορώ να αντιληφθώ την μανία των παρδαλοφαν με τούτο δω, μα πάντα έχω εμπιστοσύνη στην κακογουστιά και την αταλαντοσύνη των «αγαπητών» γειτόνων. «Καλή» επιτυχία «Μακεδονία»
Αγαπημένος στίχος: It’s gonna be a one man show
23San Marino
To ότι ο Ζίγκελ έχει μείνει 40 χρόνια πίσω, όλοι το έχουμε καταλάβει. Το ότι θα έκανε και μόνιμη μούσα του την Βαλεντίνα, ίσως να το είχαμε υποψιαστεί μετά από τρείς συνεχείς συμμετοχές της Θεάς στον διαγωνισμό. Το ότι θα έκαναν μαζί δυναμικό comeback όμως το 2017, τρία χρόνια μετά την ιστορία που έγραψε στον διαγωνισμό όλοι το επιθυμούσαμε εκ βαθέων μα κανείς δεν τολμούσε να το εκστομίσει!
Αγαπημένος στίχος: I’ve been so hurt before, it’s hard to trust again
22Norway
Aνάμικτα συναισθήματα εδώ. Ούτε μου αρέσει, ούτε δεν μου αρέσει, ούτε το βαριέμαι κι εντελώς, μα ούτε και μου κρατά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Γι’αυτό είναι και «ακριβώς» στη μέση…
Αγαπημένος στίχος: Ι try to act cool but I’m boiling, feeling like a fool that was chosen: Try to keep myself calm while my head was getting bombed, really need to get that good vibe going.
21Estonia
Xωρίς το τραγούδι να είναι άσχημο (μα ούτε και ιδιαίτερα καλό ή ενδιαφέρον) είναι κάτι το οποίο ακούγεται (μα δεν βλέπεται) ευχάριστα φέτος. Μεγαλύτερο μειονέκτημα φυσικά, οι γελοίοι που παριστάνουν τους ερμηνευτές…
Αγαπημένος στίχος: Τhis western type of woman, this western type of man disappeared in Verona
- Θέσεις 20-11:
20Georgia
Ye olde good drama. Μια τραγουδίστρια με εκτυφλωτικό φόρεμα και αξιοσημείωτη κουπ, «μήνυμα» στον στίχο και φωνητικά τσαλίμια που θα ζήλευε μέχρι και η Μαρία Κάλλας. Όλα τα κλισε της τυπικής γιουροβιζιονικής μπαλλάντας σε ένα τρίλεπτο!
Αγαπημένος στίχος: Don’t you let them steel your dreams, feel the courage, spread your wings and breathe
19Slovenia
To τραγούδι μπορεί να είναι γλυκερό και παλιακό (και ουδεμία σχέση να έχει με τη κομματάρα του το 2005) αλλά έχει και αυτό το charm του ως ενός σημείου! Χώρια που αυτή η συμμετοχή με κάνει να νιώθω ακόμη, 15 χρονών!
Γιατί εγώ δεν έχω ανάγκη να τα κρύβω, σαν κάτι άλλους…
Αγαπημένος στίχος: I cannot count on anybody else, I’m burning deep inside…
18Moldova
Mολδοβλαχική κλασσική decadanza, μα πάντα με ρυθμό και χαβαλέ! Χρειαζόμαστε που και που και κάτι τέτοιο, για να μη ξεχνάμε ότι δεν βρισκόμαστε σε φεστιβάλ πλαστικής σουηδικής ποπ…
Αγαπημένος στίχος: Hey, hey you, you will never hide what you think of me
17United Kingdom
Πρώτη συμπαθητική συμμετοχή από το ΗΒ από το… 2012 αν δεν κάνω λάθος; Ε, αυτό μου αρκεί για να την κατατάξω κάπου εδώ. Η φωνή της στο live, με ενοχλεί…
Αγαπημένος στίχος: Tell me your secrets, I’ll keep’em safe, no sign of weakness, it’s a sign of faith
16Portugal
Κόβω από το υπερδιάστημα και βρίσκομαι στο 1964, μια χρονιά πριν το πραγματικό ντεμπούτο της Πορτογαλίας: τις μέρες εκείνες που ο Μασίλντο βρισκόνταν με τις φασκιές του στην ξυλόγλυπτη κούνια του, πιπιλώντας τον τότε μικροσκοπικό αντίχειρά του, ο γλυκούλης μου! Ακούω το κομμάτι του Σαλβαδόρ στο ραδιόφωνο και παθαίνω την πλάκα μου. Τέτοια τραγουδάρα δεν παίζει να μην βρεθεί στην κορυφή του αγαπημένου μου διαγωνισμού. Τι σκατά, θα έχουν 13 χώρες καλύτερο κομμάτι από το δικό του; Σας λέω το λα-τρε-ύω! Το RTP κάνει το μεγάλο βήμα και εισηγείται ντεμπούτο στον διαγωνισμό ένα χρόνο νωρίτερα, μετά από παρέμβασή μου στα κεντρικά μέσω τηλέγραφου. Ο Σαλβαδόρ είναι ο πρώτος και μοναδικός νικητής του διαγωνισμού, που κατάφερε να στείλει την Γιουροβίζιον στην Ιβηρική χερσόνησο προτού καν αρχίσει να συμμετέχει η Πορτογαλία στον θεσμό! Ένα βραχυκύκλωμα ωστόσο, κάνει τον μετρητή του διαστημοπολοίου μου να γυρνάει προς τα εμπρός σαν τρελλός. Ίσα που προλαβαίνω να τον σταματήσω στο 2017, προτού αυτός εκραγεί και εγώ βρεθώ με μαγικό τρόπο ξανά πίσω στην ψωροκώσταινα του μνημονίου. Όνειρο ήταν, και πάει…
Αγαπημένος στίχος: O meu coração pode amar pelos dois (My heart can love for both of us)
15Russia
Σε μία πολύ έξυπνη κίνηση τακτικής η Ρωσία στέλνει φέτος κάτι που ευτυχώς δεν θα απασχολήσει το τοπ5, θα ακουστεί συμπαθητικό, δεν θα τολμήσει κανείς να γιουχάρει, και εν τέλει θα γίνει και το όνειρο της κοπέλας πραγματικότητα. Το τραγούδι μπορώ να πω πως το ακούω πολύ ευχάριστα!
Αγαπημένος στίχος: Ιf there is a heart, then we must keep believing inside
14Armenia
Πολύ ιδιαίτερο άκουσμα, περιμένω με ενδιαφέρον να δω πως θα οπτικοποιηθεί. Από εδώ και πάνω νομίζω πως εκτός απροόπτου θα βρίσκονται τα τραγούδια που θα έχω στο after contest top10 μου! Μια χώρα χωρίς πολλούς οικονομικούς πόρους, που δείχνει να παίρνει στα σοβαρά τον διαγωνισμό με συνεχείς απόπειρες διάκρισης. Μπράβο Αρμενία!
Αγαπημένος στίχος: Never gonna stop believing that love‘s for you and I
13Bulgaria
Σύγχρονος ήχος, ωραία φωνή, ατμοσφαιρικό κομμάτι. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Αναμένω και εδώ live ερμηνεία από τον πιτσιρικά και σκηνική παρουσία για να κρίνω περισσότερα… Να βάλουν τον κακομοίρογλου τον Ιρλανδό να τραγουδήσει back to back στην κλήρωση του ημιτελικού με τον Βούλγαρο, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Αγαπημένος στίχος: Even in the line of fire, when everything is on the wire, even up against the wall, our love is untouchable
12Azerbaijan
Και έφτασε η μέρα που θα μου άρεσε πραγματικά αρκετά κομμάτι του Αζερμπαϊτζάν. (θεωρώ πολύ καλή συμμετοχή τους και το 2012 επίσης, μα πολύ πιο κλισέ και κοινότυπη από αυτήν εδώ…) Ο ήχος είναι αρκετά του γούστου μου για σύγχρονη ποπ, έχει και λίγο αυτό το σκοτεινό που πάντα μου αρέσει. Όπως πάντα, βασική μου ένσταση η αζέρα …ερμηνεύτρια, αν και αν μη τι άλλο στην φετινή περίπτωσή μπορεί να μην έχουμε την παρουσία αλλά πιστεύω πως θα έχουμε τη φωνή.
Αγαπημένος στίχος: Now I’m into daydreams, amazed by thorn jeans, deep into high extremes
11Belgium
Παρομοίως με το Αζερμπαϊτζάν, αν κάτι μου αρέσει σε αυτή τη συμμετοχή είναι το σκοτεινό του κομματιού και η βαθιά φωνή της τραγουδίστριας. Για την ώρα το έχω ένα κλικ παραπάνω από την Καυκασιανή Μογγολία, περιμένω live και σκηνικές παρουσίες τον Μάιο.
Αγαπημένος στίχος: All alone in the danger zone, are you ready to take my hand?
- Top10:
1 pointFrance
Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε, πολύ γρήγορα άλλαξα γνώμη (γιατί τελικά πάντα με ελκύει οτιδήποτε βγάζει ευρωπαϊκό αέρα ίσως…; )κι αν μας τα χάλασε η Γαλλία με τα βαρβαρικά σαξωνικά, ας πάει και το παλιάμπελο. Τουλάχιστον όταν ακούς αυτό το κομμάτι, σου φωνάζει ακόμη «Γαλλία». Δεν σου φωνάζει φερ’ ειπείν….«Cascada»
Περιμένω το live της.
Αγαπημένος στίχος: Embrasse-moi, dis-moi que tu m’aimes, fais-moi sourire au beau milieu d’un requiem (Kiss me, tell me that you love me, make me smile in the middle of a requiem)
2 pointsCyprus
Όλη τη δουλειά εδώ βέβαια την έχει κάνει ο G:son, ο οποίος είχε την εξυπνάδα να γράψει κομμάτι που ενώ είναι μάπα έχει instant hook. Έτσι εγώ, ό,τι έπαθα πέρισυ με το γεροντότεκνο της Ιρλανδίας, το αυτό μου συνέβη φέτος και με τον αρμενοκύπριο κλαρινογαμπρό: τραγούδι τσιχλόφουσκα που ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στα τρίσβαθα των καταστίχων μου, βρίσκει τον τρόπο να είναι ακόμα και μέσα στο τοπ10. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, να υποθέσω (η απλά, η διπλή φύση μου στα καλύτερά της)
Αγαπημένος στίχος: Let me be your wings when you’re flying high, I’m gonna raise you up till you touch the sky
3 pointsLatvia
Πιασάρικο beat, σύγχρονος ήχος, εναλλακτική παρουσία. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τοπ10 μου η Λεττονία. Είμαι καλά, γιατρέ;
Αγαπημένος στίχος: My heart breaks to see you, days go by, I’m still hoping…
4 pointsDenmark
To τραγελαφικό 2013 η Δανία είχε καταφέρει για πρώτη φορά στα χρονικά να τρυπώσει στη δεκάδα μου χωρίς να μου αρέσει το «πακέτο», αν και το τραγούδι της Αστέρως ήταν από τα καλά για τα δεδομένα της χρονιάς. Θεώρησα πως από σπόντα, όλα μπορούν να συμβούν έστω και για μία φορά σε αυτή τη ζωή, και από τότε την είχα ξεγραμμένη όπως πάντα.
Και ήρθε η μέρα που μου αρέσει πραγματικά Δανέζικη συμμετοχή…
Αγαπημένος στίχος: Tonight I’m gonna show you, show you what you’ve done – I’m laying down my armour, laying down my gun
5 pointsItaly
Ο γαματότερος στίχος στα γιουροβιζιονικά χρονικά μας έρχεται από την αγαπημένη Ιταλία, με έναν πολύ χαρισματικό καλλιτέχνη στο κομμάτι του σόου και με ιδιαίτερη φωνή, που ακόμα ωστόσο έχει δρόμο μπροστά του στο κομμάτι της σύνθεσης. Δεν συγχωρώ στον εαυτό μου το εκ προοιμίου κράξιμο που του είχα ρίξει όταν πρωτοείδα τα κομμάτια του Σαν Ρέμο, και αυτό περισσότερο γιατί δεν αντιλήφθηκα το κόνσεπτ εξ’αρχής! Η καλλιτεχνική του ευφυΐα από τη στιγμή που πρόσεξα το πόσο προσεγμένη και με αιρετική άποψη είναι η δουλειά του αποτελεί πρότυπο για εμένα προσωπικά, μιας και αυτή τη περίοδο βρίσκομαι εν μέσω ενός project το οποίο έχει πολλά κοινά στοιχεία με την βάση των προβληματισμών που θέτει στην μουσική του ο Φραντζέσκο. Forza Italia!!
Αγαπημένος στίχος: Όλο το τραγούδι. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να το σπαμμάρω, ειλικρινά
6 pointsHungary
Ίσως το πιο αυθεντικό κομμάτι φέτος, ακούγοντάς το προσεκτικά για δεύτερη φορά συνειδητοποίησα ότι χωρίς να καταφέρνω γρι Ουγγαρέζικα (φυσικά…) ένιωσα ένα όμορφο σφίξιμο μέσα μου, κάπως αντίστοιχο με αυτό που νιώθω κάθε φορά που ακούω την συμμετοχή μας του 2011. Στο Watch My Dance βέβαια μπορούσα να αντιληφθώ άμεσα το νόημα του κομματιού μιας και ξέρω Ελληνικά, όμως εδώ είναι θεωρητικά «ανεξήγητο». Μα όχι στην πραγματικότητα. Η αλήθεια, σε όποια γλώσσα και αν εκφράζεται, πάντα αγγίζει τις χορδές του ανθρώπου που είναι έτοιμος να την δεχθεί. Θα είναι ψηλά η Ουγγαρία φέτος, είμαι σίγουρος.
Αγαπημένοι στίχοι: Hogy eghódítsd a szívem, Ismerned kell lelkemet. (To conquer my heart, you have to know my soul)
Engem négyévesen megszólított az Isten, egy igazi fegyvert adott a kezembe. Tudtam csak ő vigyázhat rám, többet gyakoroltam vele mint egy szamuráj. Benne bízhatok, mindig az igazat mondja, vele sírhatok, de az utat mutatja. Egy olyan szövetség, ami marad örökké, fel nem áldozható, ő a legfőbb kincsem. (God spoke to me when I was four, he gave me a real weapon in my hand. I knew only he can take care of me, with him I was practising more than a samurai. I can trust in him, he always tells the truth, I can cry with him, but he shows me the way. An alliance that remains forever, we cannot sacrifice it, he’s my most precious treasure)
7 pointsSwitzerland
Ίσως κοινότυπο, ίσως συνηθισμένο. Μα ένα κομμάτι με όμορφη μελωδία και πολύ δυνατό live από μια μονίμως αδικημένη χώρα στον διαγωνισμό. Όμορφη πινελιά φέτος, μέσα στην τόση «μοντερνιά»…
Αγαπημένοι στίχοι: Ι will never let you go, give it time and we will grow, it is not supposed to be easy…
8 pointsIsrael
Είπαμε: ποιότητα, ποιότητα, μα να θυμηθούμε και λίγο πως δεν μπαγιατέψαμε ακόμη. Ότι χρειάζεται ακριβώς τώρα που μυρίζει σιγά σιγά καλοκαιράκι για να πάρει κανείς λίγο τα πάνω του μέσα στη μιζέρια της ψωροκώστουλας. Και όχι, δεν είναι χειρότερο από το “golden boy” (λιγότερο πιασάρικο, ίσως...) Ας περιμένουμε να δούμε αν ο μπουρναζιώτης από το Τελ Αβίβ θα στέκεται καλύτερα στη σκηνή από τον χιμπατζή με τους χρυσούς κοθόρνους, και τα ξανασυζητάμε τον Μάιο
Αγαπημένοι στίχοι: The secret of my life is never giving up, now I’m close to you
10 pointsAlbania
Έχει να μου αρέσει τόσο συμμετοχή της Αλβανίας από το 2009! Επιβλητική μελωδία και ενορχήστρωση και μια κοπελιά που αν μη τι άλλο θα σκίσει αυτό το καλοδουλεμένο κομμάτι φωνητικά τον Μάιο. Δυο concerns μόνο εδώ: α) τα τραγικά αγγλικά (γιατί δεν το κράτησαν στη γλώσσα τους, επιμένω να μην καταλαβαίνω αυτή τη μανία…) και β) μια πιθανή κακόγουστη στυλιστική επιλογή η οποία μπορεί πολύ άνετα να έρθει, μιας και μιλάμε για αλβανίδα. Και οι αλβανίδες με το στυλ ακόμα και να πέσουν μούρη με μούρη, αυτό θα τις προσπεράσει τρέχοντας…
Αγαπημένοι στίχοι: For the life of me, I refuse to be anything but free
12 pointsPoland
Δεύτερη σερί πολύ δυνατή συμμετοχή για την Πολωνία με μια πολύ καλή φωνή και ένα ακόμη σκοτεινό κομμάτι με πολύ ενδιαφέρον build up. Eίναι το μοναδικό κομμάτι φέτος πλην της Ιταλίας που με το που το είδα και το άκουσα live, ένιωσα ότι θα πάει πολύ καλά στον διαγωνισμό. Περιμένω με ενδιαφέρον την σκηνική προσέγγιση, αν και το κομμάτι με έχει ήδη κερδίσει εδώ και καιρό!
Αγαπημένοι στίχοι: Two hearts we’re invincible, when we’re together we’re untouchable, haunted by if it’s wrong or right, shadows in love we are ghosts
That’s all, folks. Και του χρόνου!

- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 19, 2017 11:13 pm
Έκανα μέχρι και top43 
http://esc.gerbear.com/sorter2017.htm

http://esc.gerbear.com/sorter2017.htm
1 | ![]() Dihaj Skeletons |
2 | ![]() Norma John Blackbird |
3 | ![]() Blanche City Lights |
4 | ![]() Jacques Houdek My Friend |
5 | ![]() Artsvik Fly With Me |
6 | ![]() Koit Toome & Laura Verona |
7 | ![]() NAVI Historyja majho žyccia |
8 | ![]() Triana Park Line |
9 | ![]() SunStroke Project Hey, Mamma! |
10 | ![]() Ilinca feat. Alex Florea Yodel It! |
11 | ![]() Lindita World |
12 | ![]() Francesco Gabbani Occidentali's Karma |
13 | ![]() Omar Naber On My Way |
14 | ![]() Imri Ziv I Feel Alive |
15 | ![]() Brendan Murray Dying to Try |
16 | ![]() Martina Bárta My Turn |
17 | ![]() Hovig Gravity |
18 | ![]() Kasia Moś Flashlight |
19 | ![]() Levina Perfect Life |
20 | ![]() Yulia Samoilova Flame Is Burning |
21 | ![]() Kristian Kostov Beautiful Mess |
22 | ![]() Timebelle Apollo |
23 | ![]() Jana Burčeska Dance Alone |
24 | ![]() Joci Pápai Origo |
25 | ![]() Alma Requiem |
26 | ![]() Anja Nissen Where I Am |
27 | ![]() Salvador Sobral Amar pelos dois |
28 | ![]() Manel Navarro Do It for Your Lover |
29 | ![]() Demy This Is Love |
30 | ![]() O'G3NE Lights and Shadows |
31 | ![]() Tijana Bogićević In Too Deep |
32 | ![]() Claudia Faniello Breathlessly |
33 | ![]() JOWST feat. Aleksander Walmann Grab the Moment |
34 | ![]() Svala Paper |
35 | ![]() O.Torvald Time |
36 | ![]() Lucie Jones Never Give Up on You |
37 | ![]() Nathan Trent Running on Air |
38 | ![]() Robin Bengtsson I Can't Go On |
39 | ![]() Slavko Kalezić Space |
40 | ![]() Valentina Monetta & Jimmy Wilson Spirit of the Night |
41 | ![]() Isaiah Firebrace Don't Come Easy |
42 | ![]() Fusedmarc Rain of Revolution |
43 | ![]() Tamara Gachechiladze Keep the Faith |
Δευ Μαρ 20, 2017 12:00 am

- Σπόιλερ:
- Στο 40 το Βαλεντινάκι; Κάτω κι από την τρελλοκοτσιδού;
- HOLAEuroStar
Δευ Μαρ 20, 2017 12:08 am
Πάω στοίχημα πως της κρατάει μούτρα επειδή βρήκε άλλο αμόρε!!Romanus έγραψε:
- Σπόιλερ:
Στο 40 το Βαλεντινάκι; Κάτω κι από την τρελλοκοτσιδού;
Δευ Μαρ 20, 2017 12:12 am
Ε θα βρήκε κανέναν κοντά στην ηλικία της και αυτή η δόλια! Που να νταραβερίζεται με τα χούφταλα;HOLA έγραψε:Πάω στοίχημα πως της κρατάει μούτρα επειδή βρήκε άλλο αμόρε!!Romanus έγραψε:
- Σπόιλερ:
- HOLAEuroStar
Δευ Μαρ 20, 2017 12:18 am

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Μαρ 20, 2017 12:27 am
Rank | Entry |
1 | ![]() NAVI Historyja majho žyccia |
2 | ![]() Norma John Blackbird |
3 | ![]() Blanche City Lights |
4 | ![]() Joci Pápai Origo |
5 | ![]() Francesco Gabbani Occidentali's Karma |
6 | ![]() Salvador Sobral Amar pelos dois |
7 | ![]() Artsvik Fly With Me |
8 | ![]() Isaiah Firebrace Don't Come Easy |
9 | ![]() Martina Bárta My Turn |
10 | ![]() O.Torvald Time |
11 | ![]() JOWST feat. Aleksander Walmann Grab the Moment |
12 | ![]() Kristian Kostov Beautiful Mess |
13 | ![]() Jana Burčeska Dance Alone |
14 | ![]() Dihaj Skeletons |
15 | ![]() Alma Requiem |
16 | ![]() SunStroke Project Hey, Mamma! |
17 | ![]() Demy This Is Love |
18 | ![]() Yulia Samoilova Flame Is Burning |
19 | ![]() Kasia Moś Flashlight |
20 | ![]() Robin Bengtsson I Can't Go On |
21 | ![]() Hovig Gravity |
22 | ![]() Triana Park Line |
23 | ![]() Imri Ziv I Feel Alive |
24 | ![]() Lindita World |
25 | ![]() Koit Toome & Laura Verona |
26 | ![]() Lucie Jones Never Give Up on You |
27 | ![]() Tijana Bogićević In Too Deep |
28 | ![]() Manel Navarro Do It for Your Lover |
29 | ![]() Fusedmarc Rain of Revolution |
30 | ![]() Svala Paper |
31 | ![]() O'G3NE Lights and Shadows |
32 | ![]() Brendan Murray Dying to Try |
33 | ![]() Slavko Kalezić Space |
34 | ![]() Nathan Trent Running on Air |
35 | ![]() Levina Perfect Life |
36 | ![]() Anja Nissen Where I Am |
37 | ![]() Timebelle Apollo |
38 | ![]() Valentina Monetta & Jimmy Wilson Spirit of the Night |
39 | ![]() Jacques Houdek My Friend |
40 | ![]() Claudia Faniello Breathlessly |
41 | ![]() Omar Naber On My Way |
42 | ![]() Tamara Gachechiladze Keep the Faith |
43 | ![]() Ilinca feat. Alex Florea Yodel It! |
Το έκανα και είναι ακριβές, όπως κάθε χρονιά. Κάπως έτσι μοιάζει το τοπ 43 μου για την ώρα...

- MasilntoForum Founder
Δευ Μαρ 20, 2017 12:31 am
Romanus έγραψε:
- Σπόιλερ:
Mε βαριά καρδιά !

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Δευ Μαρ 20, 2017 12:36 pm
Rank Entry
1 Azerbaijan
Dihaj
Skeletons
2 Belgium
Blanche
City Lights
3 Italy
Francesco Gabbani
Occidentali's Karma
4 Latvia
Triana Park
Line
5 Bulgaria
Kristian Kostov
Beautiful Mess
6 Israel
Imri Ziv
I Feel Alive
7 Poland
Kasia Moś
Flashlight
8 Armenia
Artsvik
Fly With Me
9 Finland
Norma John
Blackbird
10 France
Alma
Requiem
11 FYR Macedonia
Jana Burčeska
Dance Alone
12 Greece
Demy
This Is Love
13 Sweden
Robin Bengtsson
I Can't Go On
14 Hungary
Joci Pápai
Origo
15 United Kingdom
Lucie Jones
Never Give Up on You
16 Portugal
Salvador Sobral
Amar pelos dois
17 Cyprus
Hovig
Gravity
18 Romania
Ilinca feat. Alex Florea
Yodel It!
19 Denmark
Anja Nissen
Where I Am
20 Georgia
Tamara Gachechiladze
Keep the Faith
21 Belarus
NAVI
Historyja majho žyccia
22 Switzerland
Timebelle
Apollo
23 Albania
Lindita
World
24 Russia
Yulia Samoilova
Flame Is Burning
25 Slovenia
Omar Naber
On My Way
26 Moldova
SunStroke Project
Hey, Mamma!
27 Ireland
Brendan Murray
Dying to Try
28 Croatia
Jacques Houdek
My Friend
29 San Marino
Valentina Monetta
& Jimmy Wilson
Spirit of the Night
30 Czech Republic
Martina Bárta
My Turn
31 Australia
Isaiah Firebrace
Don't Come Easy
32 Estonia
Koit Toome & Laura
Verona
33 Montenegro
Slavko Kalezić
Space
34 Serbia
Tijana Bogićević
In Too Deep
35 Ukraine
O.Torvald
Time
36 Malta
Claudia Faniello
Breathlessly
37 Iceland
Svala
Paper
38 Norway
JOWST
feat. Aleksander Walmann
Grab the Moment
39 Netherlands
O'G3NE
Lights and Shadows
40 Austria
Nathan Trent
Running on Air
41 Germany
Levina
Perfect Life
42 Spain
Manel Navarro
Do It for Your Lover
43 Lithuania
Fusedmarc
Rain of Revolution
Με καλύπτει...
- EuroPsycho
Δευ Μαρ 20, 2017 5:40 pm
Top 43 Ranking | |
12 | Switzerland |
10 | Moldova |
8 | Denmark |
7 | Albania |
6 | Italy |
5 | United Kingdom |
4 | Poland |
3 | Hungary |
2 | Portugal |
1 | Cyprus |
11th | France |
12th | Belgium |
13th | Armenia |
14th | Bulgaria |
15th | Latvia |
16th | Azerbaijan |
17th | Israel |
18th | FYROM |
19th | Czech Republic |
20th | Greece |
21st | Russia |
22nd | San Marino |
23rd | Finland |
24th | Norway |
25th | Georgia |
26th | Slovenia |
27th | Belarus |
28th | Serbia |
29th | Estonia |
30th | Croatia |
31st | Lithuania |
32nd | Austria |
33rd | Netherlands |
34th | Germany |
35th | Iceland |
36th | Ukraine |
37th | Australia |
38th | Malta |
39th | Romania |
40th | Montenegro |
41st | Sweden |
42nd | Ireland |
43rd | Spain |
- Viewmaster
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2017
Δευ Μαρ 20, 2017 6:56 pm
1)ΒΕΛΓΙΟ
2)ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
3)ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
4)ΑΡΜΕΝΙΑ
5)ΓΑΛΛΙΑ
6)ΦΥΡΟΜ
7)ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
9)ΙΡΛΑΝΔΙΑ
10)ΝΟΡΒΗΓΙΑ
11)ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
12)ΕΣΘΟΝΙΑ
13)ΛΕΤΟΝΙΑ
14)ΡΟΥΜΑΝΙΑ
15)ΟΥΓΓΑΡΙΑ
16)ΠΟΛΩΝΙΑ
17)ΣΟΥΗΔΙΑ
18)ΙΤΑΛΙΑ
19)ΕΛΛΑΔΑ
20)ΡΩΣΙΑ
21)ΙΣΡΑΗΛ
22)ΚΥΠΡΟΣ
23)ΜΟΛΔΑΒΙΑ
24)ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
25)ΓΕΩΡΓΙΑ
26)ΟΛΛΑΝΔΙΑ
27)ΑΓΓΛΙΑ
28)ΣΕΡΒΙΑ
29)ΙΣΛΑΝΔΙΑ
30)ΔΑΝΙΑ
31)ΤΣΕΧΙΑ
32)ΑΛΒΑΝΙΑ
33)ΕΛΒΕΤΙΑ
34)ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
35)ΑΥΣΤΡΙΑ
36)ΟΥΚΡΑΝΙΑ
37)ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
38)ΣΛΟΒΕΝΙΑ
39)ΜΑΛΤΑ
40)ΓΕΡΜΑΝΙΑ
41)ΙΣΠΑΝΙΑ
42)ΚΡΟΑΤΙΑ
43)ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
2)ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
3)ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
4)ΑΡΜΕΝΙΑ
5)ΓΑΛΛΙΑ
6)ΦΥΡΟΜ
7)ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

9)ΙΡΛΑΝΔΙΑ
10)ΝΟΡΒΗΓΙΑ
11)ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
12)ΕΣΘΟΝΙΑ
13)ΛΕΤΟΝΙΑ
14)ΡΟΥΜΑΝΙΑ
15)ΟΥΓΓΑΡΙΑ
16)ΠΟΛΩΝΙΑ
17)ΣΟΥΗΔΙΑ
18)ΙΤΑΛΙΑ
19)ΕΛΛΑΔΑ
20)ΡΩΣΙΑ
21)ΙΣΡΑΗΛ
22)ΚΥΠΡΟΣ
23)ΜΟΛΔΑΒΙΑ
24)ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
25)ΓΕΩΡΓΙΑ
26)ΟΛΛΑΝΔΙΑ
27)ΑΓΓΛΙΑ
28)ΣΕΡΒΙΑ
29)ΙΣΛΑΝΔΙΑ
30)ΔΑΝΙΑ
31)ΤΣΕΧΙΑ
32)ΑΛΒΑΝΙΑ
33)ΕΛΒΕΤΙΑ
34)ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
35)ΑΥΣΤΡΙΑ
36)ΟΥΚΡΑΝΙΑ
37)ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
38)ΣΛΟΒΕΝΙΑ
39)ΜΑΛΤΑ
40)ΓΕΡΜΑΝΙΑ
41)ΙΣΠΑΝΙΑ
42)ΚΡΟΑΤΙΑ
43)ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
- EuroPsycho
Δευ Μαρ 20, 2017 7:07 pm
Omg χεχέ!!Viewmaster έγραψε:9)ΙΡΛΑΝΔΙΑ

- Viewmaster
- Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2017
Δευ Μαρ 20, 2017 7:11 pm
Σουτ! Που θα σχολιάσεις κιόλας έχοντας πρώτη την ΕλβετίαEuroPsycho έγραψε:Omg χεχέ!!Viewmaster έγραψε:9)ΙΡΛΑΝΔΙΑ![]()
![]()
Μάλλον αγνόησες το γεγονός οτι ακούγεται σαν να τραγουδάει γυναίκα...
![]()

Το τραγούδι είναι πάρα πολύ καλό και δε μου ακούγεται καθόλου σαν γυναίκα, απλά μου ακούγεται σαν ένα παιδάκι όπως και στην πραγματικότητα είναι.

Σελίδα 3 από 4 •
1, 2, 3, 4 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|