Αυστραλία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
+2
Elfo_Del_Infierno
Masilnto
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Απ: Αυστραλία 2017 (Επέλεξε τραγούδι)
Τρι Μαρ 07, 2017 12:25 pm
Masilnto έγραψε:Είμαι περίεργος να δω ποια από τις μπαλάντες του 1ου ημιτελικού θα καεί:
Αυστραλία - Φινλανδία - Γεωργία - Πορτογαλία - Αλβανία - Πολωνία ?
(Σλοβενία τη θεωρώ ήδη καμμένο χαρτί).
Mε σειρά επικυνδυνότητας για αποκλεισμό πιστεύω:
Λιγότερο πιθανή

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Μαρ 07, 2017 2:10 pm
Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Είμαι περίεργος να δω ποια από τις μπαλάντες του 1ου ημιτελικού θα καεί:
Αυστραλία - Φινλανδία - Γεωργία - Πορτογαλία - Αλβανία - Πολωνία ?
(Σλοβενία τη θεωρώ ήδη καμμένο χαρτί).
Mε σειρά επικυνδυνότητας για αποκλεισμό πιστεύω:
Λιγότερο πιθανήΠερισσότερο πιθανή
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(η τελευταία συμφωνώ πως είναι hopeless)
Περιμένουμε και μπαλάντα από Τσεχία, ίσως και από Ισλανδία ?
Να δούμε και πώς θα κινηθούν Αρμενία, Σουηδία, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν ίσως έχουν κι αυτές μπαλάντα

Τρι Μαρ 07, 2017 2:23 pm
Masilnto έγραψε:Περιμένουμε και μπαλάντα από Τσεχία, ίσως και από Ισλανδία ?
Να δούμε και πώς θα κινηθούν Αρμενία, Σουηδία, Βέλγιο, Αζερμπαϊτζάν ίσως έχουν κι αυτές μπαλάντα![]()
![]()
Η Τσεχία έχω ήδη ξεχάσει πως υπάρχει! Το ίδιο και το Βέλγιο. Ό,τι και να στείλει με το δεκαεξάχρονο βρίσκεται στο λάκκο με τα θηρία.
Αν η Ισλανδία στείλει τη μπαλλάντα, εγώ θα κάνω πάρτυ (όχι το Ζιγκελοειδές ντουετάκι, την άλλη...) αλλά θα είναι εξίσου hopeless με την Σλοβενία.
Αρμενία και Σουηδία πιστεύω πως θα κινηθούν σε πιο ποπ-mid tempo ρυθμούς... Τις έχω σίγουρα τελικό χωρίς καν να έχουν επιλέξει, για διαφορετικούς λόγους την καθεμιά.

Όσο για το σιχαμένο, νομίζω πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου...

Τρι Μαρ 07, 2017 5:13 pm
Mastiha έγραψε:Εμένα μου αρέσει, το άκουσα πολύ ευχάριστα, έχει προσεγμένη παραγωγή και το παιδί με το ροζουλί γκλος έχει πολύ ωραία φωνή!
Παραδέξου οτι και κάτι άλλο απάνω του σου έκλεψε την καρδιά!
- Σπόιλερ:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μαρ 07, 2017 5:20 pm
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Εμένα μου αρέσει, το άκουσα πολύ ευχάριστα, έχει προσεγμένη παραγωγή και το παιδί με το ροζουλί γκλος έχει πολύ ωραία φωνή!
Παραδέξου οτι και κάτι άλλο απάνω του σου έκλεψε την καρδιά!
- Σπόιλερ:
![]()
- Σπόιλερ:
- Έχω αδυναμία...
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τρι Μαρ 07, 2017 5:55 pm
Είναι ωραίο, ραδιο-φονικό (χιχι), το παλικάρι έχει καλή φωνή, η παραγωγή προσεγμένη. Εμένα μου αρέσει. 

Εννοείται ότι πάει πάλι για τοπ 5 στις επιτροπές (για νίκη όπως η Ντάμι εν ξέρω) και όσον αφορά στο κοινό, νομίζω ότι και εκεί πάει για σχετικά καλή θέση.
Κυρ Απρ 09, 2017 4:36 pm
Aν αυτός ο ύπνος περάσει από τον ημιτελικό και βγει και τοπ15 (εξαιτίας των επιτροπών...) ε, θα είναι ένα μικρούλι...
- Σπόιλερ:
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Κυρ Απρ 09, 2017 4:52 pm
Romanus έγραψε:
Ωραίο το live!!!

Δευ Απρ 24, 2017 3:24 pm
Asked about the staging of his song, Isaiah remained tight-lipped but did let slip he would perform from atop an object he had “never been on before, and never imagined singing on”. “It’s something really cool and I can’t wait to show everyone.”
Σε τι πάνω θα βρίσκεται ο Ησαΐας που δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ του και είναι really cool? Περιμένω εικασίες!

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τρι Απρ 25, 2017 12:19 am
Δε θα πω αυτό που σκέφτομαι!!Romanus έγραψε:Asked about the staging of his song, Isaiah remained tight-lipped but did let slip he would perform from atop an object he had “never been on before, and never imagined singing on”. “It’s something really cool and I can’t wait to show everyone.”
Σε τι πάνω θα βρίσκεται ο Ησαΐας που δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ του και είναι really cool? Περιμένω εικασίες!

Τρι Απρ 25, 2017 12:29 am
Mπορεί σε αυτό που σκέφτεσαι να έχει ξαναβρεθεί πάνω του!HOLA έγραψε:Δε θα πω αυτό που σκέφτομαι!!Romanus έγραψε:Asked about the staging of his song, Isaiah remained tight-lipped but did let slip he would perform from atop an object he had “never been on before, and never imagined singing on”. “It’s something really cool and I can’t wait to show everyone.”
Σε τι πάνω θα βρίσκεται ο Ησαΐας που δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ του και είναι really cool? Περιμένω εικασίες!![]()

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Απρ 26, 2017 1:52 pm
Romanus έγραψε:Asked about the staging of his song, Isaiah remained tight-lipped but did let slip he would perform from atop an object he had “never been on before, and never imagined singing on”. “It’s something really cool and I can’t wait to show everyone.”

- XXX:

Τετ Απρ 26, 2017 2:23 pm
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Asked about the staging of his song, Isaiah remained tight-lipped but did let slip he would perform from atop an object he had “never been on before, and never imagined singing on”. “It’s something really cool and I can’t wait to show everyone.”
Σε τι πάνω θα βρίσκεται ο Ησαΐας που δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ του και είναι really cool? Περιμένω εικασίες!![]()
- XXX:
![]()
Η αλήθεια είναι πως τα συνδυάζει όλα!

Μόνο πρόβλημα μου φαίνεται οτι δεν θα χωράει στη σκηνή-κουτσουλιά των Ουκρανών.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Απρ 26, 2017 2:50 pm
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Asked about the staging of his song, Isaiah remained tight-lipped but did let slip he would perform from atop an object he had “never been on before, and never imagined singing on”. “It’s something really cool and I can’t wait to show everyone.”
- XXX:
![]()
Η αλήθεια είναι πως τα συνδυάζει όλα!![]()
Μόνο πρόβλημα μου φαίνεται οτι δεν θα χωράει στη σκηνή-κουτσουλιά των Ουκρανών.![]()
Θα φτιάξουν μια μικρογραφία του "δροσερού" καθίσματος! Είναι πολύ απλό...

- ΧΧΧ:

Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|