2ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
+5
Master
Elfo_Del_Infierno
merda2004
Masilnto
Romanus
9 απαντήσεις
Ποιοί 10 προκρίνονται;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: 2ος Ημιτελικός - Σχολιασμός, Top και Προβλέψεις
Παρ Μάης 12, 2017 2:49 am
Romanus έγραψε:Ποιά;Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
H Αυστρία θα βγει τοπ10 Μαστίχα το Σάββατο...Εκεί - 8η, 9η.
![]()
![]()
![]()
Σήμερα ανακάλυψα ότι έχω δυο κοινά με τον γλυκούλη!
Θα σου πω με π.μ.

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Παρ Μάης 12, 2017 9:27 am
Romanus έγραψε:Το review μου για απόψε:
Η Αυστρία θα κάνει ότι έκανε ο Μαλτέζος το 2013 και ο Γερμανός το 2012. Mark my words.![]()
Για πες τι εκαναν? δεν θυμαμαι!
Romanus έγραψε:Η Ουγγαρία παιδιά πάει για πολύ μεγάλα πράγματα το Σάββατο. Δεν σας κρύβω οτι ήταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ συμμετοχή φέτος που άγγιξε την πέτρινη καρδιά μου με την ερμηνεία της, ανάλογα συναισθήματα θυμάμαι τελευταία φορά με τον Λούκα Γιώρκα το 2011. Ο άνθρωπος αυτός τραγουδάει από την ψυχή του, και κάθε λέξη την εννοεί. Μεγάλη συμμετοχή, μεγάλος ερμηνευτής. Δεν έχω λόγια, ειλικρινά.
απο την αρχη ελεγα, αν θυμαμαι καλα, ποσο μου αρεσει η Ουγγαρια κ οταν βγηκε το παιχνιδακι του νικητη μου την πετουσατε εξω για να βγει ο Ιταλος κ Πορτογαλος. Προτιμω Ουγγαρια απο αυτα τα δυο αλλα απο την αλλη αμα βγει η Πορτογαλια νικητρια ισως παμε Λισσαβωνα να το δουμε απο κοντα οποτε οκ.. Αλλα θελω Ουγγαρια στο τοπ 3 ημιτελικου κ τελικου κ πιο πανω![]()
Η Βουλγαρία δεν είμαι σίγουρος πως ήταν πρώτη απόψε, μα στον τελικό πιστεύω πως δύσκολα θα είναι εκτός 5άδας.
αν δεν ηταν πρωτη ηταν σιγουρα 2η... ηταν πολυ καλος.
Παρ Μάης 12, 2017 11:48 am
merda2004 έγραψε:Romanus έγραψε:Το review μου για απόψε:
Η Αυστρία θα κάνει ότι έκανε ο Μαλτέζος το 2013 και ο Γερμανός το 2012. Mark my words.![]()
Για πες τι εκαναν? δεν θυμαμαι!
8η θέση

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μάης 12, 2017 12:01 pm
Αρχίζω και συνέρχομαι από το χθεσινό ! 
Νόμιζα πως ήταν όνειρο !!!
Τέλος πάντων..
Σερβία δικαίως κόπηκε, Αυστρία αναμενόμενο που πέρασε.
Σκόπια κρίμα που δεν μπόρεσαν να υποστηρίξουν σκηνικά ένα σύγχρονο κομμάτι, ας πρόσεχαν.
Μάλτα, το θελες καλή μου, αλλά οι επιτροπές αυτή τη φορά στήριξαν και άλλες καλές φωνές..
Ρουμανία.. χωρίς σχόλια, εντελώς κιτς θέαμα !
Ολλανδία, άψογες φωνές, δίκαιη πρόκριση.
Ουγγαρία και Δανία αναμενόμενο που πέρασαν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.
O Ιρλανδός φαινόταν λίγο... φοβισμένος, μην πω τρομοκρατημένος.
Βαλεντίνα μου του χρόνου φέτος έκανες το χαβαλέ σου, το δικαιούσαι !!!
Η Νορβηγία είχε τηλεοπτική & ηχητική κάλυψη ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους..
Η Ελβετίδα ρε παιδιά ξέχασε να χτενιστεί ? πώς βγήκε έτσι ?
Λευκορωσία αναμενόμενο, αλλά ΠΟΛΥ άγχος.
Βουλγαρία: όταν ανακοινώθηκε ότι προκρίθηκε, το βουλγαράκι δεν το πίστευε ! (ενώ σε συνεντεύξεις του λέει ότι θέλει 3αδα Τελικού).
Πάει για μεγάλα πράγματα το Σάββατο όμως.
Λιθουανία: ομολογώ ότι το ανέχτηκα. Προσπάθησαν για ό,τι το καλύτερο, μα η φωνή (και η παρουσία) της τραγουδίστριας, στοίχισαν σίγουρα.
Η Εσθονία μαζί με το Φυρομ και την Φινλανδία αποδείχτηκε ένα από τα φλοπ των φανς..
Ο Ισραηλινός ήταν όντως ο Ιμρι ? Πολυ... κεχαριτωμένος
Μια να ξερογλείφεται, μια να περπατάει σαν μανεκέν σε πασαρέλα
. Πάντως φωνητικά ήταν μια χαρά.

Νόμιζα πως ήταν όνειρο !!!
Τέλος πάντων..
Σερβία δικαίως κόπηκε, Αυστρία αναμενόμενο που πέρασε.
Σκόπια κρίμα που δεν μπόρεσαν να υποστηρίξουν σκηνικά ένα σύγχρονο κομμάτι, ας πρόσεχαν.
Μάλτα, το θελες καλή μου, αλλά οι επιτροπές αυτή τη φορά στήριξαν και άλλες καλές φωνές..
Ρουμανία.. χωρίς σχόλια, εντελώς κιτς θέαμα !
Ολλανδία, άψογες φωνές, δίκαιη πρόκριση.
Ουγγαρία και Δανία αναμενόμενο που πέρασαν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά.
O Ιρλανδός φαινόταν λίγο... φοβισμένος, μην πω τρομοκρατημένος.
Βαλεντίνα μου του χρόνου φέτος έκανες το χαβαλέ σου, το δικαιούσαι !!!
Η Νορβηγία είχε τηλεοπτική & ηχητική κάλυψη ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους..
Η Ελβετίδα ρε παιδιά ξέχασε να χτενιστεί ? πώς βγήκε έτσι ?
Λευκορωσία αναμενόμενο, αλλά ΠΟΛΥ άγχος.
Βουλγαρία: όταν ανακοινώθηκε ότι προκρίθηκε, το βουλγαράκι δεν το πίστευε ! (ενώ σε συνεντεύξεις του λέει ότι θέλει 3αδα Τελικού).
Πάει για μεγάλα πράγματα το Σάββατο όμως.
Λιθουανία: ομολογώ ότι το ανέχτηκα. Προσπάθησαν για ό,τι το καλύτερο, μα η φωνή (και η παρουσία) της τραγουδίστριας, στοίχισαν σίγουρα.
Η Εσθονία μαζί με το Φυρομ και την Φινλανδία αποδείχτηκε ένα από τα φλοπ των φανς..
Ο Ισραηλινός ήταν όντως ο Ιμρι ? Πολυ... κεχαριτωμένος

Παρ Μάης 12, 2017 12:11 pm
Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο! 
σ.σ. τι σε έκανε να πιστεύεις ως τώρα οτι ο Ιμρί είναι και "φανατικός" και εξεπλάγης χθές;

σ.σ. τι σε έκανε να πιστεύεις ως τώρα οτι ο Ιμρί είναι και "φανατικός" και εξεπλάγης χθές;

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:19 pm
Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!
σ.σ. τι σε έκανε να πιστεύεις ως τώρα οτι ο Ιμρί είναι και "φανατικός" και εξεπλάγης χθές;![]()
Δεν τον είχα παρακολουθήσει πολύ.. Εχθές όμως

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:22 pm
Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!

Η αλήθεια είναι ότι το όνειρο που είδα ήταν κάπως διαφορετικό...
- Σπόιλερ:
O Zακ ήταν 50 κιλά βαρύτερος, και έπαιζε τσέλο !!!
Την μελωδία την τραγουδούσατε εσείς !!!
Ήσασταν αγκαλιασμένοι, και εγώ ήμουν ο μαέστρος !!!
Παρ Μάης 12, 2017 12:25 pm
Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:
σ.σ. τι σε έκανε να πιστεύεις ως τώρα οτι ο Ιμρί είναι και "φανατικός" και εξεπλάγης χθές;![]()
Δεν τον είχα παρακολουθήσει πολύ.. Εχθές όμως
Δεν ξέρω τι κάνει στο κρεβάτι του (και ούτε με ενδιαφέρει) αλλά έχω καταλάβει πως πουλάει το... προϊόν του και για τα δύο φύλα. Και από εμπορική άποψη, καλά κάνει... έτσι έχει καταντήσει ο χώρος του θεάματος άλλωστε, μια απέραντη φαντασίωση.
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:36 pm
Παρ Μάης 12, 2017 12:39 pm
Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
...και να υποθέσω πως το κονσέρτο λάμβανε χώρα σε μπετονένια αερογέφυρα με υποστυλώματα διαμέτρου 3,5m.

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:40 pm
Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
...και να υποθέσω πως το κονσέρτο λάμβανε χώρα σε μπετονένια αερογέφυρα με υποστυλώματα διαμέτρου 3,5m.![]()
Όχι !!!
Αυτό ξέχασα να το πω..
Ήμασταν όλοι...
- Σπόιλερ:
μέσα σε ένα τεράστιο αερόστατο !!!
Παρ Μάης 12, 2017 12:43 pm
Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
...και να υποθέσω πως το κονσέρτο λάμβανε χώρα σε μπετονένια αερογέφυρα με υποστυλώματα διαμέτρου 3,5m.![]()
Όχι !!!
Αυτό ξέχασα να το πω..
Ήμασταν όλοι...
- Σπόιλερ:
μέσα σε ένα τεράστιο αερόστατο !!!![]()
Α! Στο Ζέππελιν!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:46 pm
Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Όχι !!!
Αυτό ξέχασα να το πω..
Ήμασταν όλοι...
- Σπόιλερ:
Α! Στο Ζέππελιν!![]()
Xαχαχα, όχι, όχι
- Σπόιλερ:
έμοιαζε με του Ιρλανδού, αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερο για να μας χωράσει όλους και είχε πράσινο χρώμα και (νομίζω) τον ήλιο του Πασόκ !
- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:47 pm
Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Όχι !!!
Αυτό ξέχασα να το πω..
Ήμασταν όλοι...
- Σπόιλερ:
Α! Στο Ζέππελιν!![]()
Xαχαχα, όχι, όχι
- Σπόιλερ:
έμοιαζε με του Ιρλανδού, αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερο για να μας χωράει όλους και είχε πράσινο χρώμα και (νομίζω) τον ήλιο του Πασόκ !
Παρ Μάης 12, 2017 12:52 pm
Masilnto έγραψε:
Xαχαχα, όχι, όχι
- Σπόιλερ:
έμοιαζε με του Ιρλανδού, αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερο για να μας χωράει όλους και είχε πράσινο χρώμα και (νομίζω) τον ήλιο του Πασόκ !
Εγώ. Σε αερόστατο μαζί με τον Ζακ. Το οποίο έχει πάνω του και τον ήλιο του Πασόκ. Εγώ.

Nα σου πω, μήπως το χαμομήλι που ήπιες χτες το βράδυ είχε και τίποτε άλλα "φυτά" μέσα κατά λάθος;

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:59 pm
Romanus έγραψε:
Nα σου πω, μήπως το χαμομήλι που ήπιες χτες το βράδυ είχε και τίποτε άλλα "φυτά" μέσα κατά λάθος;
Eχθές είχα υπερένταση, και έτσι ήπια βαλεριάνα !
Παρ Μάης 12, 2017 1:01 pm
Laura: The sound problems weren`t heard in our headphones. After the performance, when they asked us if we`d like to repeta our song, we thought it was a joke. We decided it wouldn`t change anything. There is nothing that had be planned but we didn`t do on stage tonight.
Koit: We did anything possible to qualify. There is nothing we could have done so much better on stage to be advanced. This is the feeling we are going to bed with tonight. I can also confirm that I won`t be participating again, I΄ve done it twice, and this story has now come to end end.
Laura: I told myself that "Verona" would be my last attempt at Eesti Laul. I am not planning to participate again in the nearest, or in visible future. Who knows, maybe I`ll be back after 19 years like Koit did. (all laughs)
Τρώω μέλι

Παρ Μάης 12, 2017 1:03 pm
Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:
Γιατί μίκρυνες τόσο πολύ το Ζέππελιν; Νομίζεις οτι έτσι θα χωρέσει ευκολότερα ο φούσκας σου;

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 1:06 pm
Romanus έγραψε:Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:
Γιατί μίκρυνες τόσο πολύ το Ζέππελιν;
Δεν πείραξα κάτι

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 2:13 pm
Λες να του πούμε για τις προβλέψεις και τους ευνοούμενος;

Παρ Μάης 12, 2017 2:16 pm
Άσε, γιατί είτε θα έχουμε δύο Μάστερ φέτος (φρίκη!) είτε θα πέσει σε κατάθλιψη, βλέποντας την Φισκύλεια "επιβεβαίωση" των υπολοίπων "προβλέψεων"Mastiha έγραψε:Λες να του πούμε για τις προβλέψεις και τους ευνοούμενος;Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 2:19 pm
Romanus έγραψε:Άσε, γιατί είτε θα έχουμε δύο Μάστερ φέτος (φρίκη!) είτε θα πέσει σε κατάθλιψη, βλέποντας την Φισκύλεια "επιβεβαίωση" των υπολοίπων "προβλέψεων"Mastiha έγραψε:Λες να του πούμε για τις προβλέψεις και τους ευνοούμενος;Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!
![]()
Μετά θα αφήσει τη βαλεριάνα και θα αρχίσει τις πάστες! Κρίμα είναι, έρχεται και καλοκαίρι...

Παρ Μάης 12, 2017 2:24 pm
Mastiha έγραψε:Μετά θα αφήσει τη βαλεριάνα και θα αρχίσει τις πάστες! Κρίμα είναι, έρχεται και καλοκαίρι...Romanus έγραψε:Άσε, γιατί είτε θα έχουμε δύο Μάστερ φέτος (φρίκη!) είτε θα πέσει σε κατάθλιψη, βλέποντας την Φισκύλεια "επιβεβαίωση" των υπολοίπων "προβλέψεων"Mastiha έγραψε:Λες να του πούμε για τις προβλέψεις και τους ευνοούμενος;Romanus έγραψε:Ο Μασίλντο χθες πέρασε μια νύχτα στον έβδομο ουρανό με αγγελάκια-Ζακ με μισά λευκά/μισά χρυσά με πούλιες ενδύματα, που τραγουδούσαν αιθέρια παίζοντας σε άρπες το My friend, ενώ απο κάτω φύτρωναν ηλιοτρόπια και στο στερέωμα δέσποζε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο!
![]()

Παρ Μάης 12, 2017 4:45 pm
Αφιερωμένο με αγάπη στη Hola!
https://www.eurovisionary.com/former-yugoslav-republic-macedonia-now-holds-current-record-years-not-qualifying/

https://www.eurovisionary.com/former-yugoslav-republic-macedonia-now-holds-current-record-years-not-qualifying/
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|