- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Ψηφίζουμε: η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ promotional photo !
Παρ Μαρ 24, 2017 1:56 pm
Από τις παρακάτω 43 promotional photos ψηφίζουμε με το σύστημα της Eurovision (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1),
τις 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
http://www.eurovision.tv/page/multimedia/photos?gal=261252
τις 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

http://www.eurovision.tv/page/multimedia/photos?gal=261252
- MasilntoForum Founder
Απ: Ψηφίζουμε: η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ promotional photo !
Παρ Μαρ 24, 2017 2:08 pm
Λοιπόν ξεκινώ !
12 Ουκρανία (ό,τι πιο παρακμιακό είδα)
10 Αζερμπαϊτζάν (
)
8 Πορτογαλία (επιτηδευμένο στυλάκι του κακόμοιρου/καημένου
)
7 Φινλανδία (ψυχοπλακώθηκα λίγο
)
6 Αλβανία (κορίτσι για σπίτι
)
5 Λιθουανία (πρωταγωνιστές σε θρίλερ ?)
4 Ισπανία (που δεν μπήκε στον κόπο να στείλει μία promo photo)
3 Κύπρος (που το παίζει και γκόμενος !
)
2 Ολλανδία (μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα)
1 Σουηδία (γιατί έτσι
)
12 Ουκρανία (ό,τι πιο παρακμιακό είδα)
10 Αζερμπαϊτζάν (

8 Πορτογαλία (επιτηδευμένο στυλάκι του κακόμοιρου/καημένου

7 Φινλανδία (ψυχοπλακώθηκα λίγο

6 Αλβανία (κορίτσι για σπίτι

5 Λιθουανία (πρωταγωνιστές σε θρίλερ ?)
4 Ισπανία (που δεν μπήκε στον κόπο να στείλει μία promo photo)
3 Κύπρος (που το παίζει και γκόμενος !

2 Ολλανδία (μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα)
1 Σουηδία (γιατί έτσι

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 24, 2017 3:13 pm
12 Λιθουανία
(Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Την κακόμοιρη φάτσα του κακόμοιρου τραγουδιστή; Τα αυτιά του μίστερ Σποκ; Τον κότσο DNA της τραγουδίστριας; )
10 Εσθονία
(Η κοκάλω, ο βοϊδοκέφαλος και στο φόντο η Βερόνα! Μου θυμίζει κάτι φωτογραφίες που έβγαζαν παλιά σε φωτογραφεία, με αφίσες για φόντο! Έχει η γιαγιά μου μια τέτοια, με φόντο την Νέα Υόρκη!
)
8 Κύπρος
(Κακομοιριά! Βλαχογαμπρός!
)
7 Μολδαβία
(Η ίδια αίσθηση με τον παραπάνω... Φάτσες, ντύσιμο, στήσιμο, όλα αποπνεύουν μια παρακμή, μια βλαχιά!)
6 Ισπανία
(Πουκαμισάκι από την γκαρνταρόμπα του Παϊτέρη!)
5 Ισλανδία
(Ακτανόητη, δήθεν ψαγμένη, δήθεν μοντέρνα φωτογραφία! Πατερίτσες νέον πρώτη φορά είδα! Και αυτή η ξυλόφατσα σε συνδυασμό με τα πούπουλα...
)
4 Πορτογαλία
(Απροσάρμοστος
)
3 Σλοβενία
(Κάγκουρας!)
2 Λευκορωσία
(Στάσου μύγδαλα...)
1 Φινλανδία
(
)
(Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Την κακόμοιρη φάτσα του κακόμοιρου τραγουδιστή; Τα αυτιά του μίστερ Σποκ; Τον κότσο DNA της τραγουδίστριας; )
10 Εσθονία
(Η κοκάλω, ο βοϊδοκέφαλος και στο φόντο η Βερόνα! Μου θυμίζει κάτι φωτογραφίες που έβγαζαν παλιά σε φωτογραφεία, με αφίσες για φόντο! Έχει η γιαγιά μου μια τέτοια, με φόντο την Νέα Υόρκη!

8 Κύπρος
(Κακομοιριά! Βλαχογαμπρός!

7 Μολδαβία
(Η ίδια αίσθηση με τον παραπάνω... Φάτσες, ντύσιμο, στήσιμο, όλα αποπνεύουν μια παρακμή, μια βλαχιά!)
6 Ισπανία
(Πουκαμισάκι από την γκαρνταρόμπα του Παϊτέρη!)
5 Ισλανδία
(Ακτανόητη, δήθεν ψαγμένη, δήθεν μοντέρνα φωτογραφία! Πατερίτσες νέον πρώτη φορά είδα! Και αυτή η ξυλόφατσα σε συνδυασμό με τα πούπουλα...

4 Πορτογαλία
(Απροσάρμοστος

3 Σλοβενία
(Κάγκουρας!)
2 Λευκορωσία
(Στάσου μύγδαλα...)
1 Φινλανδία
(

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μαρ 24, 2017 3:30 pm
Masilnto έγραψε:
10 Αζερμπαϊτζάν (![]()
![]()
)
Έλληνας την έκανε! Εμένα μου αρέσει...

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Παρ Μαρ 24, 2017 4:20 pm
12 Lithuania ΑΙΣΧΟΣ 
10 Albania ΠΑΡΑΚΜΗ
8 Ukraine ΤΗΛΕΦΩΣ
7 Sweden ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΟΡΙΛΑΣ
6 Iceland ΑΛΙΕΝ no1
5 Azerbaijan ΑΛΙΕΝ no2
4 Georgia ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΩΜΑ
3 Australia ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ
2 Belarus ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ
1 Czech Republic ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΚΙ?!

Αυτά!!

* δεν χώραγε η Εσθονία, αλλά δεν βαριέσαι...

10 Albania ΠΑΡΑΚΜΗ

8 Ukraine ΤΗΛΕΦΩΣ

7 Sweden ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΟΡΙΛΑΣ

6 Iceland ΑΛΙΕΝ no1

5 Azerbaijan ΑΛΙΕΝ no2

4 Georgia ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΩΜΑ

3 Australia ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ

2 Belarus ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

1 Czech Republic ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΚΙ?!

Αυτά!!

* δεν χώραγε η Εσθονία, αλλά δεν βαριέσαι...

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Παρ Μαρ 24, 2017 6:22 pm
12 Σλοβενία Έτοιμο για ζημιές το μπουρναζότεκνο στα κλάμπια απόψε το βράδυ.
10 Ουκρανία Η φοιτητοπαρέα μετά από κανά-δυο μπαφάκια.
8 Σαν Μαρίνο Real housewife of San Marino City, έβγαλε βόλτα το boy toy της, που από την έκφραση του προσώπου του, φαίνεται να μην πιστεύει αυτό που ζει…
7 Αλβανία Μόλις είδα Fadil Berisha, κατάλαβα γιατί η κοπέλα ποζάρει σαν call girl σε site συνοδών πολυτελείας.
6 Τσεχία Είναι η ιδέα μου, ή όντως είναι το χειρότερο φωτομοντάζ στην ιστορία των φωτογραφίσεων;
5 Σουηδία O Robin φτυστός η αδικοχαμένη Aliyah από το Queen Of The Damned! Δεν κάνω πλάκα, βάλτε του μια περούκα και λίγο φούμο, ίδιοι είναι!!!! Σκιάχτηκα αρκετά, φτάνει!!!!
4 Μάλτα. Γυναίκα-δηλητήριο η Φανιέλα σε αυτήν τη φωτογραφία, κρατά όλο ηδυπάθεια μπροστά από το μπούστο τα πούπουλα. Εγώ απλώς, θα προσθέσω την πίσσα…
3 Βέλγιο Δεν ξέρω ποιος είχε την «άποψη» να μπει το λουλουδικό μπροστά από το στόμα της Blanche, φωτογραφικά όμως είναι παντελώς άκυρο.
2 Ουγγαρία. Μπουρνάζι vol.2 με ολίγον από Bronx αυτή τη φορά.
1 Πορτογαλία Δε χρειαζόταν να ποζάρει σα να το έχει σκάσει από το ΠΙΚΠΑ για να μεταδώσει και καλά τη διάθεση του κομματιού του. Άκυρο για μένα...
Ηonorable mention : Δανία Καμιά φορά το να βγαίνεις σαν αδιάφορη θείτσα 20 χρονών κοπέλα είναι χειρότερο από το να φωτογραφηθείς λίγο σουργελιστάν. Τουλάχιστον στην τελευταία περίπτωση κάνεις και κάποια εντύπωση.
Και για να πούμε και καμιά καλή κουβέντα, τα εύσημα για μένα παίρνουν η Σκοπιανή (5η) οι Triana Park (4οι), η Γερμανίδα (3η) η Ισλανδή (2η) και τέλος η Dijah (1η), την οποία απ' ό,τι βλέπω την έχει φωτογραφίσει Έλληνας. Α ρε πατρίδα...
10 Ουκρανία Η φοιτητοπαρέα μετά από κανά-δυο μπαφάκια.
8 Σαν Μαρίνο Real housewife of San Marino City, έβγαλε βόλτα το boy toy της, που από την έκφραση του προσώπου του, φαίνεται να μην πιστεύει αυτό που ζει…
7 Αλβανία Μόλις είδα Fadil Berisha, κατάλαβα γιατί η κοπέλα ποζάρει σαν call girl σε site συνοδών πολυτελείας.
6 Τσεχία Είναι η ιδέα μου, ή όντως είναι το χειρότερο φωτομοντάζ στην ιστορία των φωτογραφίσεων;
5 Σουηδία O Robin φτυστός η αδικοχαμένη Aliyah από το Queen Of The Damned! Δεν κάνω πλάκα, βάλτε του μια περούκα και λίγο φούμο, ίδιοι είναι!!!! Σκιάχτηκα αρκετά, φτάνει!!!!
4 Μάλτα. Γυναίκα-δηλητήριο η Φανιέλα σε αυτήν τη φωτογραφία, κρατά όλο ηδυπάθεια μπροστά από το μπούστο τα πούπουλα. Εγώ απλώς, θα προσθέσω την πίσσα…
3 Βέλγιο Δεν ξέρω ποιος είχε την «άποψη» να μπει το λουλουδικό μπροστά από το στόμα της Blanche, φωτογραφικά όμως είναι παντελώς άκυρο.
2 Ουγγαρία. Μπουρνάζι vol.2 με ολίγον από Bronx αυτή τη φορά.
1 Πορτογαλία Δε χρειαζόταν να ποζάρει σα να το έχει σκάσει από το ΠΙΚΠΑ για να μεταδώσει και καλά τη διάθεση του κομματιού του. Άκυρο για μένα...
Ηonorable mention : Δανία Καμιά φορά το να βγαίνεις σαν αδιάφορη θείτσα 20 χρονών κοπέλα είναι χειρότερο από το να φωτογραφηθείς λίγο σουργελιστάν. Τουλάχιστον στην τελευταία περίπτωση κάνεις και κάποια εντύπωση.
Και για να πούμε και καμιά καλή κουβέντα, τα εύσημα για μένα παίρνουν η Σκοπιανή (5η) οι Triana Park (4οι), η Γερμανίδα (3η) η Ισλανδή (2η) και τέλος η Dijah (1η), την οποία απ' ό,τι βλέπω την έχει φωτογραφίσει Έλληνας. Α ρε πατρίδα...

Παρ Μαρ 24, 2017 7:09 pm
12 pts
Sweden (γιατί απλά, ξερνάω
)
10 pts
Ukraine (λίγδες, κουρελήδες, άπλυτοι ΚΑΙ φλώροι)
08 pts
Vardarska (κλόουν, κλόουν, είμαι ο κλόουν… χαχαχαχα
)
07 pts
Lithuania (παρακμιακοί και δεύτεροι όσο δεν παίρνει…
)
06 pts
Azerbaijan (ο ορισμός του τερατουργήματος)
05 pts
Iceland (Που πας μωρή παρδάλω με τα φτερά και τα πίπουλα…)
04 pts
Spain (
)
03 pts
Albania (κλασσική Αλβανική φινέτσα…)
02 pts
Finland (Να ζήσετε να τον θυμάστε, μυρμήγκι δεν πείραξε ποτέ του Θεός σχωρέστον…
)
01 pts
Armenia (Τρελλαίνομαι όταν προσπαθούν να πάρουν μοιραίο ύφος και καταλήγουν σαν πλαστικά ομοιώματα ζόμπι
)
Εγώ θα κάνω βέβαια και τοπ10, και ας μη μετράει

10 pts

08 pts

07 pts

06 pts

05 pts

04 pts

03 pts

02 pts

01 pts

- Σπόιλερ:
12 ptsCzech Republic (Η μοναδική φωτογραφία με πραγματικό artistic touch – καμμία σχέση με την παρακμή της Λιθουανίας, την «καρτ-ποστάλ» του κώλου της Εσθονίας, η τα Φυρομέζικα και Ισλανδικά τσίρκουλα
)
10 ptsGermany (Απλή, προσιτή και όμορφη, χωρίς πολλά ρετουσαρίσματα!
)
08 ptsDenmark (Γλυκιά, φυσική, προσιτή)
07 ptsCyprus (Ίσως η μοναδική φωτογραφία που μου φαίνεται από συμπαθής έως και ωραίος!
credits στον φωτογράφο και στον ενδυματολόγο…)
06 ptsPoland (Αέρινη, μελαγχολική με την καλή έννοια. Θα μπορούσαν να προσέξουν λίγο περισσότερο το μαλλί στο πρόσωπο)
05 ptsGreece (Ωραίο το ντεκόρ του βίντεο κλιπ στα νεοκλασσικά της Οδησσού και πολύ όμορφη η Ντέμυ, από τα ελάχιστα προσεγμένα πράγματα φέτος στην ελληνική συμμετοχή)
04 ptsMoldova (Όταν η φωτογραφία αναβαθμίζει την παρακμιακή πραγματικότητα, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε κάθε επιτυχία
)
03 ptsMontenegro (Γιατί είναι απλά ντίβα!
)
02 ptsSwitzerland (H πιο καλοστημένη φώτο από τις «στημένες» και με ελάχιστο ρετούς/έντονο φωτισμό)
01 ptsLatvia (Η πιο «φυσική» απ’όλες τις φωτογραφίες, στα + ότι ταιριάζει στο στυλ που πλασάρει το συγκρότημα)
- EuroPsycho
Παρ Μαρ 24, 2017 8:36 pm
Ξέχασα να βάλω τα σκόπια στο τοπ 10 χειρότερων...Romanus έγραψε:12 ptsSweden (γιατί απλά, ξερνάω
)
10 ptsUkraine (λίγδες, κουρελήδες, άπλυτοι ΚΑΙ φλώροι)
08 ptsVardarska (κλόουν, κλόουν, είμαι ο κλόουν… χαχαχαχα
)
07 ptsLithuania (παρακμιακοί και δεύτεροι όσο δεν παίρνει…
)
06 ptsAzerbaijan (ο ορισμός του τερατουργήματος)
05 ptsIceland (Που πας μωρή παρδάλω με τα φτερά και τα πίπουλα…)
04 ptsSpain (
![]()
)
03 ptsAlbania (κλασσική Αλβανική φινέτσα…)
02 ptsFinland (Να ζήσετε να τον θυμάστε, μυρμήγκι δεν πείραξε ποτέ του Θεός σχωρέστον…
)
01 ptsArmenia (Τρελλαίνομαι όταν προσπαθούν να πάρουν μοιραίο ύφος και καταλήγουν σαν πλαστικά ομοιώματα ζόμπι
)
- Σπόιλερ:
12 ptsCzech Republic (Η μοναδική φωτογραφία με πραγματικό artistic touch – καμμία σχέση με την παρακμή της Λιθουανίας, την «καρτ-ποστάλ» του κώλου της Εσθονίας, η τα Φυρομέζικα και Ισλανδικά τσίρκουλα
)
10 ptsGermany (Απλή, προσιτή και όμορφη, χωρίς πολλά ρετουσαρίσματα!
)
08 ptsDenmark (Γλυκιά, φυσική, προσιτή)
07 ptsCyprus (Ίσως η μοναδική φωτογραφία που μου φαίνεται από συμπαθής έως και ωραίος!
credits στον φωτογράφο και στον ενδυματολόγο…)
06 ptsPoland (Αέρινη, μελαγχολική με την καλή έννοια. Θα μπορούσαν να προσέξουν λίγο περισσότερο το μαλλί στο πρόσωπο)
05 ptsGreece (Ωραίο το ντεκόρ του βίντεο κλιπ στα νεοκλασσικά της Οδησσού και πολύ όμορφη η Ντέμυ, από τα ελάχιστα προσεγμένα πράγματα φέτος στην ελληνική συμμετοχή)
04 ptsMoldova (Όταν η φωτογραφία αναβαθμίζει την παρακμιακή πραγματικότητα, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε κάθε επιτυχία
)
03 ptsMontenegro (Γιατί είναι απλά ντίβα!
)
02 ptsSwitzerland (H πιο καλοστημένη φώτο από τις «στημένες» και με ελάχιστο ρετούς/έντονο φωτισμό)
01 ptsLatvia (Η πιο «φυσική» απ’όλες τις φωτογραφίες, στα + ότι ταιριάζει στο στυλ που πλασάρει το συγκρότημα)

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Παρ Μαρ 24, 2017 11:18 pm
H Υπογραφή σου Europsycho μου με οδηγεί σε υστερικά σύνδρομα 

- EuroPsycho
Παρ Μαρ 24, 2017 11:19 pm
Και εγώ τον μισώ, για αυτό είπα συνήθισε τον, θα περάσει τελικό που θα περάσει...Master έγραψε:H Υπογραφή σου Europsycho μου με οδηγεί σε υστερικά σύνδρομα

Παρ Μαρ 24, 2017 11:35 pm
Που έχεις εξαφανιστεί εσύ ρε μπουγάτσα;Master έγραψε:H Υπογραφή σου Europsycho μου με οδηγεί σε υστερικά σύνδρομα

Γιατί δεν παίζεις στα παιχνίδια; Εδώ γίνεται το έλα να δεις και εσύ σνομπάρεις;;
Άμα σε περιλάβω...

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Σαβ Μαρ 25, 2017 11:57 am
Romanus έγραψε:Που έχεις εξαφανιστεί εσύ ρε μπουγάτσα;Master έγραψε:H Υπογραφή σου Europsycho μου με οδηγεί σε υστερικά σύνδρομα
Γιατί δεν παίζεις στα παιχνίδια; Εδώ γίνεται το έλα να δεις και εσύ σνομπάρεις;;
Άμα σε περιλάβω...

- MasilntoForum Founder
Σαβ Μαρ 25, 2017 9:56 pm
Για να δούμε το top5 πώς διαμορφώνεται...
5η θέση
4η θέση
3η θέση
2η θέση
1η θέση
5η θέση
- Σπόιλερ:
4η θέση
- Σπόιλερ:
3η θέση
- Σπόιλερ:
2η θέση
- Σπόιλερ:
1η θέση
- Σπόιλερ:
Σαβ Μαρ 25, 2017 11:59 pm
Ως καλλιτέχνης, εγκρίνω το τοπ5 

Τετ Απρ 05, 2017 4:04 pm
Ας διανθίσουμε λίγο το πορτφόλιο του διαφαινόμενου χρυσού βατόμουρου της αισθητικής για φέτος:
- Σπόιλερ:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|