- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Dark horse & Flop
Κυρ Μαρ 26, 2017 12:24 pm
Γράφουμε 3 τραγούδια που θεωρούμε dark horse,
και 3 που θεωρούνται "φαβορί" και θα πάνε αδιάβαστα..
Dark horse 1
Dark horse 2
Dark horse 3
Flop 1
Flop 2
Flop 3
και 3 που θεωρούνται "φαβορί" και θα πάνε αδιάβαστα..
Dark horse 1
- Σπόιλερ:
Αρμενία: βλέπω ότι φέτος δεν αρέσει όπως άλλες χρονιές (2016,2014,2010,2008) αλλά πιστεύω ότι πάει για μεγάλα πράγματα..
Dark horse 2
- Σπόιλερ:
Λευκορωσία: δεν την υπολογίζει κανείς, όμως βγάζουν απίστευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή, πιστεύω θα πάνε πολύ καλά !
Dark horse 3
- Σπόιλερ:
Κροατία: όλοι τον χλευάζουν, αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους, ΑΝ τελικά είναι του ύψους, θα έχει πορεία ανάλογη με του Μιχαλιού πέρυσι.
Flop 1
- Σπόιλερ:
Γαλλία: αγγούρι και με μέτριο ταλέντο. Έβαλαν και αγγλικά για να είναι σίγουροι ότι θα πατώσουν
Flop 2
- Σπόιλερ:
Fyrom: η κοπέλα δεν το'χει και πολύ στο live, και αυτό θα κοστίσει...
Flop 3
- Σπόιλερ:
Λετονία: δυστυχώς πλέον θεωρώ ότι η Λετονία δεν θα πάει καθόλου καλά..
Απ: Dark horse & Flop
Κυρ Μαρ 26, 2017 1:33 pm
Απόψεις επι αυτών που παρέθεσε ο Μασίλντο και... μαζί οι δικές μου!
Dark horse 1
Dark horse 2
Dark horse 3
Flop 1
Flop 2
Flop 3
Τα δικά μου τώρα:
Dark Horses:
Fan flops:
Αυτά!
Dark horse 1
- Σπόιλερ:
Αρμενία: βλέπω ότι φέτος δεν αρέσει όπως άλλες χρονιές (2016,2014,2010,2008) αλλά πιστεύω ότι πάει για μεγάλα πράγματα..
Ούτε το κομμάτι της Ιβέτας ήταν ανάμεσα στα "φαβορί" πέρισυ, τουλάχιστον στις αρχές, πριν τα live της στα pre-party. Εν μέρει λοιπόν συμφωνώ, αλλά απλά για μια θέση στη δεκάδα, όχι παραπάνω.
Dark horse 2
- Σπόιλερ:
Λευκορωσία: δεν την υπολογίζει κανείς, όμως βγάζουν απίστευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή, πιστεύω θα πάνε πολύ καλά !
Θεωρώ πολύ πιθανή μια πρόκρισή τους από τον μέτριο δεύτερο ημιτελικό, αν δεν αποφασίσει η επιτροπή να τους θάψει (όπως έκανε με την Φινλανδία το 2010 για παράδειγμα...) μα δείτε το να προσγειώνεται στο μποττομ5 του τελικού. Προδιαγεγραμμένη μοίρα για τέτοιου είδους συμμετοχές που περνάνε από 8η-10η θέση στους σεμις...
Dark horse 3
- Σπόιλερ:
Κροατία: όλοι τον χλευάζουν, αλλά είναι ή του ύψους ή του βάθους, ΑΝ τελικά είναι του ύψους, θα έχει πορεία ανάλογη με του Μιχαλιού πέρυσι.
Εγώ δεν βλέπω χλευασμό από τη μεριά της μάζας (δεν μιλώ για τους φαν) αλλά αδιαφορία. Προσπάθησε να στήσει ένα "εναλλακτικό" κόνσεπτ, μα είναι αποτυχημένο γιατί φαίνεται από γλυκανάλατο ως φαιδρό. Στα αρνητικά οτι δεν τον βοηθάει ούτε η εμφάνισή του (όπως βοηθούσε τον Ντ'αρντανιάν πέρισυ...) Άποψή μου είναι πως όπως δεν συγκίνησε ούτε κοινό ούτε επιτροπή ο θροφαντός μαμάκιας το 2014, έτσι δεν υπάρχει λόγος να συγκινηθεί ο κόσμος από μια διπολική disney τενορομπαλλάντα. ΑΝ απο ατύχημα τώρα, προκριθεί τελικό εκεί θα κάνει ότι έκανε η Kraljic πέρισυ.
Γενικά πάντως έχω παρατηρήσει οτι τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του διαδικτύου και των social media, ο διαγωνισμός έχει ανοίξει σε πολύ πιο πλατιές μάζες, το κοινό μαθαίνει τα τραγούδια και κατασταλάζει αρκετά νωρίτερα (όχι τη βραδιά) και έτσι μειώνονται οι "εκπλήξεις". Και αυτό γιατί οι τάσεις φαίνονται, και οτι αρέσει, αρέσει και πάει έστω σχετικά καλά (πρόκριση σε τελικό) ενώ οτι δεν αρέσει, χαντακώνεται γιατί έχει περάσει όλη τη σεζόν αδιάφορο.
Flop 1
- Σπόιλερ:
Γαλλία: αγγούρι και με μέτριο ταλέντο. Έβαλαν και αγγλικά για να είναι σίγουροι ότι θα πατώσουν
Αν θεωρείται flop μια θέση από 13-19 τότε ναι, συμφωνώ.
Flop 2
- Σπόιλερ:
Fyrom: η κοπέλα δεν το'χει και πολύ στο live, και αυτό θα κοστίσει...
Συμφωνώ. Θα προκριθεί γιατί το τραγούδι αρέσει, μα εκτός του live εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη σκηνική της παρουσία. Αναμένω αποτέλεσμα Κάτι Γουλφ/Κασκάντα.
Εκτός αν πάθει Μέι Φάινγκολντ.
Flop 3
- Σπόιλερ:
Λετονία: δυστυχώς πλέον θεωρώ ότι η Λετονία δεν θα πάει καθόλου καλά..
Συμφωνώ. Απλά, δεν νομίζω να τη θεωρεί κανείς (πια) "φαβορί"
Τα δικά μου τώρα:
Dark Horses:
- Σπόιλερ:
Η ήρεμη δύναμη. Θα αρέσει και στο τελεβότινγκ, και πιστεύω πως φέτος ΔΕΝ θα περάσει απαρατήρητη από τις επιτροπές. Μια θέση στη δεκάδα είναι πολύ εφικτή, κατά την άποψή μου.
Έχει πιθανότητες να προκριθεί και να πάει και αρκετά συμπαθητικά, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από το πως θα το στήσουν. Πολλοί τηλεθεατές μπορεί να το δουν σαν "φρέσκο αεράκι" στην φετινή αργόσυρτη χρονιά, και ένας "γλυκούλης" πάντα έχει το κοινό του. Πιθανόν να το "τιμήσουν" και οι επιτροπές.
Το κάτι διαφορετικό πάντα πουλάει. Πιστεύω πως θα είναι 100% στο τοπ10 του τελικού.
Η Βουλγαρία αν στηθεί σωστά, χτυπάει τοπ3 φέτος. Το βάζω σαν dark horse γιατί πολλοί πιστεύουν οτι θα πάει καλά, μα ελάχιστοι *τόσο* καλά.
Από τις πιο φεστιβαλικές συμμετοχές φέτος, θα τιμήθει (ξανά μετά από διετές διάλλειμμα) ιδιαιτέρως από τις επιτροπές. Τοπ10 guaranteed.
Τους έχω ικανούς από εκεί που περνάνε απαρατήρητοι και να προκριθούν, και να βρεθούν τοπ15 στον τελικό (με τη βοήθεια της επιτροπής πάντα) Ωστόσο μπορεί απλά να πετύχουν και μια οριακή πρόκριση (και αυτό υπέρβαση κατά τη γνώμη μου) και να καταλήξουν και 26οι στον τελικό.
Honorable mention:
Aν στηθεί σωστά και ο μπουρναζιώτης το πει καλά, μπορεί να τσιμπήσει και καλύτερη θέση από την 16η-18η που όλοι τον περιμένουν. Δεν θα το πω ακριβώς dark horse, γιατί η πορεία ενός τέτοιου κομματιού είναι λίγο πολύ προβλέψιμη, ακόμη και αν τσιμπήσει δηλαδη π.χ. μια 9η θεση με τη βοήθεια των επιτρπών, δε θα σοκαριστεί και κανείς.
Fan flops:
- Σπόιλερ:
ΑΝ προκριθεί, δεν τον βλέπω να μαζεύει πάνω απο 40 στο τ/β του τελικού. Και εκεί, όσο και να σπρώξει η επιτροπή, δεν τον βλέπω για αποτέλεσμα καλύτερο από της Ίρα Λόσκο. Άντε, να ξεβρωμίσει και λίγο το τοπ10 φέτος από τις παρείσακτες
Μετά λύπης μου (πως γυρνάει ο τροχός, ε?) πιστεύω πως το Αζερμπαϊτζάν φέτος όχι μόνο αν προκριθεί δεν θα τα πάει καθόλου καλά στον τελικό (15η και κάτω...) αλλά πως ούτε και η πρόκριση δεν είναι σιγουρη. Έτσι το έπαθε και η Μάλτα το 2015, που ενώ είχε στείλει την καλύτερη συμμετοχή της με μια δεύτερη βέβαια ερμηνέυτρια, γύρισε νωρίς στο σπιτάκι της για πρώτη φορά μετά από χρόνια και παρά το συνηθισμένο πια σπρώξιμο της επιτροπής...
Αν οι Βέλγοι ΔΕΝ το στήσουν καλά (που αισιοδοξώ βλέποντας το 2015 και το 2016 πως δεν θα κάνουν αυτό το λάθος) πολύ πιθανον να πάει χαμηλότερα των προσδοκιών στον τελικό (7η και κάτω)
Έχω την υποψία οτι οι επιτροπές θα τον χαντακώσουν, α λα Πολωνία 2015,2016. Αυτό θα σημάνει φυσικά, μια αρκετά χαμηλή θέση στον τελικό...
Επειδή βλέπω πως φέτος όλοι την έχουν φαβορί όπως κάθε χρόνο, θα πω πως για εμένα είναι πιθανόν να μην τα πάνε καθόλου καλά στο τ/β του τελικού, και αυτό να σημάνει μια θέση αντίστοιχη με αυτή του 2013. Θα ήθελα και χειρότερα, μα ξέροντας τις επιτροπές το βρίσκω υπερβολικά δύσκολο να συμβεί...
Aδιαμφισβήτητα μποττομ3 ημιτελικού, όσο κι αν κρώζουν κάποιες πλουμιστές καρακαηδόνες.
Τα είπα και πιο πάνω...
Βλέπω οτι αυτό το τραγούδι αρέσει σε κάποιους και πολλοί λένε πως θα τα πάει πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά από τότε που συμμετέχει η Σερβία που προσωπικά, την έχω τόσο σίγουρα εκτός τελικού (ναι, ακόμα και από το 2009) γιατί εκτός των άλλων, θεωρώ οτι δυο τόσο ίδιες συμμετοχές (αυτή και των Σκοπίων) στο ιδιο μισό του ίδιου ημιτελικού, δεν χωράνε τελικό. Μια θα την πατήσει. Και αυτή θα είναι κατά 99% η Σερβία, μιας και η ματζακόνα της και πιο μεγαλοκοπέλα είναι και χειρότερo κομμάτι έχει. Εκτός αν η Μπουρδέσκα βγει σαν ξώφτερνο (α λα 2006) και περάσει η Σέρβα στην θέση της. Βέβαια μετά στον τελικό...
Με άλλους τραγουδιστές (π.χ. Morland & Debrah Skarlett) αυτό το κομμάτι χτύπαγε μέχρι και 2η θέση. Αυτοί οι γελοίοι όμως θα κοστίσουν στη συμμετοχή, και έτσι ενώ προβλέπω πως δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα πρόκρισης στον τελικό, εκεί θα έχουμε Βατερλώ...
Ηonorable mention:
Αυτό το κομμάτι αρέσει, όσο νηπιακό και αν είναι και όσο δεύτερος και αν φαίνεται ο Χοβιτζιάν. Δεν πιστεύω οτι θα κάνει και πολλά στον τελικό (την Ελλάδα βέβαια θεωρώ πως θα την περάσει), αλλά πιστεύω οτι θα προκριθεί και σχετικά άνετα κιόλας, γιατί έχει αυτό το instant hook που λείπει από πολλά κομάτια φέτος.
Αυτά!

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Κυρ Μαρ 26, 2017 1:48 pm
Romanus έγραψε:
Τα δικά μου τώρα:
Dark Horses:
Η ήρεμη δύναμη. Θα αρέσει και στο τελεβότινγκ, και πιστεύω πως φέτος ΔΕΝ θα περάσει απαρατήρητη από τις επιτροπές. Μια θέση στη δεκάδα είναι πολύ εφικτή, κατά την άποψή μου. Αυτή η ε(πι)μονή σου με την Πολωνία φέτος..![]()
Έχει πιθανότητες να προκριθεί και να πάει και αρκετά συμπαθητικά, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από το πως θα το στήσουν. Πολλοί τηλεθεατές μπορεί να το δουν σαν "φρέσκο αεράκι" στην φετινή αργόσυρτη χρονιά, και ένας "γλυκούλης" πάντα έχει το κοινό του. Πιθανόν να το "τιμήσουν" και οι επιτροπές.
Θεωρώ πως ακόμη και στον συγκεκριμένο ημιτελικό έχει ελάχιστες πιθανότητες..
Fan flops:
![]()
Μετά λύπης μου (πως γυρνάει ο τροχός, ε?) πιστεύω πως το Αζερμπαϊτζάν φέτος όχι μόνο αν προκριθεί δεν θα τα πάει καθόλου καλά στον τελικό (15η και κάτω...) αλλά πως ούτε και η πρόκριση δεν είναι σιγουρη. Έτσι το έπαθε και η Μάλτα το 2015, που ενώ είχε στείλει την καλύτερη συμμετοχή της με μια δεύτερη βέβαια ερμηνέυτρια, γύρισε νωρίς στο σπιτάκι της για πρώτη φορά μετά από χρόνια και παρά το συνηθισμένο πια σπρώξιμο της επιτροπής...
Να μην σε απογοητεύσω, αλλά το Αζέρ, θα πάει πολύ ψηλά φέτος..
Κυρ Μαρ 26, 2017 2:08 pm
Romanus έγραψε:
Τα δικά μου τώρα:
Dark Horses:
Η ήρεμη δύναμη. Θα αρέσει και στο τελεβότινγκ, και πιστεύω πως φέτος ΔΕΝ θα περάσει απαρατήρητη από τις επιτροπές. Μια θέση στη δεκάδα είναι πολύ εφικτή, κατά την άποψή μου. Αυτή η ε(πι)μονή σου με την Πολωνία φέτος..![]()
Θα το δούμε αν είναι "εμμονή"![]()
Δε διαφωνώ, μπορεί και να πατώσει στον ημιτελικό. Απλά βάζω μια παράμετρο για την Αυστρία φέτος.
Fan flops:
![]()
Είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα απογοητευτώ αν πάνε καλά, πίστεψέ με. Προβλέψεις κάνω, οχι wishful thinking![]()
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Κυρ Μαρ 26, 2017 3:17 pm
Dark Horse:
Flop:
Αυτά
- Σπόιλερ:
- Hungary: Εάν μπορεί να θεωρηθεί dark horse, διότι σχεδόν όλοι πήραν χαμπάρι ότι θα πάει καλά... Βέβαια εγώ πιστεύω πως μπορεί να χτυπήσει ακόμη και τοπ 3.
- Σπόιλερ:
- Poland: Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ως τραγούδι. Ωστόσο, στην ερμηνεία η Πολωνέζα τα πάει καλά. Στο τέλεβοουτ περιμένω τοπ 10, βέβαια στην επιτροπή πιο χαμηλά... Χτυπάει χαμηλή δεκάδα στην ζούλα (στον τελικό).
- Σπόιλερ:
- Bulgaria: Ύπουλη, και δεν την πιάνει το μάτι σου. Πάει για τοπ 5.
Flop:
- Σπόιλερ:
- FYROM: Τα σκόπια, θα πάρουν το πολύ 14-15η θέση στον τελικό. Ενώ την έχουν σιγουράκι τοπ 10...
- Σπόιλερ:
- France: Μια από τα ίδια. Θα πάει πολύ μέτρια ενώ αναμένεται για τοπ 10.
- Σπόιλερ:
- Sweden: Λογικά, και εδώ τα ίδια. Η Σουηδία πρέπει να βγει πολύ ψηλά στην επιτροπή για να πάρει με τα χίλια ζόρια την 10η θέση... Μάλλον θα βγει και αυτό μέτρια στον τελικό.
- Σπόιλερ:
- Latvia: Πιθανώς να τερματίσει τελευταίο στον ημιτελικό για εμένα.(Βλέπε Ghost, Germany 2016.)
- Σπόιλερ:
- Iceland: Ενώ οι χαζό-φάν λογικά θα το έχουν φαβορί για πρόκριση, θα βγει μπόττομ 3 στον ημιτελικό.
- Σπόιλερ:
- Αustralia: Κινδυνεύει να κοπεί. Αν περάσει, δεν θα βγει σίγουρα τοπ 10. Οι φαν επειδή η Αυστραλία έκανε παπάδες 2 χρόνια, νομίζουν ότι έτσι θα γίνεται κάθε χρόνο...
- Σπόιλερ:
- Azerbaijan: Θα δυσκολευτεί να περάσει. Και αυτό στον τελικό μάλλον δεν πάει για τοπ 10...
Αυτά

- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Δευ Μαρ 27, 2017 8:52 pm
οπως ειπα κ αλλου, νομιζω εκει με τις προβλεψεις, δεν θυμαμαι που ακριβως , ειχα πει αρμενια κ Ουγγαρια θεσεις 1-3... αρα στα dark horses εχω Αρμενια κ Ουγγαρια.. ενα ακομη ειναι η Βουλγαρια... ακουσα Τσεχια κ Λεττονια κ αρχισαν να μου αρεσουν... πιστευω θα τα πανε καλυτερα απο οτι νομιζουν.
στα flops? xm? Φυρομ, Σουηδια, Αζερ.... αντε να μεινετε μερικοι κ εκτος τελικου κ εκτος 10αδας.
στα flops? xm? Φυρομ, Σουηδια, Αζερ.... αντε να μεινετε μερικοι κ εκτος τελικου κ εκτος 10αδας.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Μαρ 27, 2017 9:44 pm
Πώς ορίζεται ποια χώρα είναι dark horse; Βλέπω ότι 2 άτομα κατατάσσουν τη Βουλγαρία σε αυτήν την κατηγορία, ενώ είναι 2η στα στοιχήματα και έχει εισπράξει σχετικά θετικές (αν και όχι ενθουσιώδεις) κριτικές από τους φανς. Τυπικά έστω, δεν πρέπει να θεωρείται φαβορί;
Υ.Γ Εκτός κι αν είναι φαβορί-αουτσάιντερ, κατά τη λογική της Δάφνης,οπότε πάω πάσο.
Υ.Γ Εκτός κι αν είναι φαβορί-αουτσάιντερ, κατά τη λογική της Δάφνης,οπότε πάω πάσο.

Δευ Μαρ 27, 2017 9:56 pm
Ναι, θα μπορούσε κανείς να πει τη Βουλγαρία φαβορί-αουτσάιντερ κατα την μποκότειο ορολογία.
Εγώ προσωπικά πάντως δεν λαμβάνω ποτέ υπόψη μου τα στοιχήματα όσον αφορά το διαγωνισμό, ούτε και τα "φαβορί" που φτιάχνονται μέσω αυτών.

Εγώ προσωπικά πάντως δεν λαμβάνω ποτέ υπόψη μου τα στοιχήματα όσον αφορά το διαγωνισμό, ούτε και τα "φαβορί" που φτιάχνονται μέσω αυτών.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Μαρ 27, 2017 10:00 pm
Ok, φαβορί αουτσάιντερ λοιπόν!!!
Βαριέμαι να αναλύω, αλλά η δική μου λίστα έχει ως εξής :
Dark horses :
Λευκορωσία
Φινλανδία
Νορβηγία
Flops
FYROM
Bέλγιο
Αζερμπαϊτζάν/Πορτογαλία

Βαριέμαι να αναλύω, αλλά η δική μου λίστα έχει ως εξής :
Dark horses :
Λευκορωσία
Φινλανδία
Νορβηγία
Flops
FYROM
Bέλγιο

Αζερμπαϊτζάν/Πορτογαλία
Παρ Μάης 05, 2017 2:56 pm
Bump! 
Oι πρόβες βλέπω πως με επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό. Απότι φαίνεται τα ψυχολόγησα σωστά τα πράγματα φέτος, επειτέλους έχει αρχίσει να βγαίνει η πολυετής εμπειρία μου στον χώρο
@ Μασιλντο

- Σπόιλερ:
- Romanus έγραψε:
Dark Horses:- Σπόιλερ:
Η ήρεμη δύναμη. Θα αρέσει και στο τελεβότινγκ, και πιστεύω πως φέτος ΔΕΝ θα περάσει απαρατήρητη από τις επιτροπές. Μια θέση στη δεκάδα είναι πολύ εφικτή, κατά την άποψή μου.
Το κάτι διαφορετικό πάντα πουλάει. Πιστεύω πως θα είναι 100% στο τοπ10 του τελικού.
Η Βουλγαρία αν στηθεί σωστά, χτυπάει τοπ3 φέτος. Το βάζω σαν dark horse γιατί πολλοί πιστεύουν οτι θα πάει καλά, μα ελάχιστοι *τόσο* καλά.
Από τις πιο φεστιβαλικές συμμετοχές φέτος, θα τιμήθει (ξανά μετά από διετές διάλλειμμα) ιδιαιτέρως από τις επιτροπές. Τοπ10 guaranteed.
Τους έχω ικανούς από εκεί που περνάνε απαρατήρητοι και να προκριθούν, και να βρεθούν τοπ15 στον τελικό (με τη βοήθεια της επιτροπής πάντα) Ωστόσο μπορεί απλά να πετύχουν και μια οριακή πρόκριση (και αυτό υπέρβαση κατά τη γνώμη μου) και να καταλήξουν και 26οι στον τελικό.
Honorable mention:
Aν στηθεί σωστά και ο μπουρναζιώτης το πει καλά, μπορεί να τσιμπήσει και καλύτερη θέση από την 16η-18η που όλοι τον περιμένουν. Δεν θα το πω ακριβώς dark horse, γιατί η πορεία ενός τέτοιου κομματιού είναι λίγο πολύ προβλέψιμη, ακόμη και αν τσιμπήσει δηλαδη π.χ. μια 9η θεση με τη βοήθεια των επιτρπών, δε θα σοκαριστεί και κανείς.
Fan flops:- Σπόιλερ:
ΑΝ προκριθεί, δεν τον βλέπω να μαζεύει πάνω απο 40 στο τ/β του τελικού. Και εκεί, όσο και να σπρώξει η επιτροπή, δεν τον βλέπω για αποτέλεσμα καλύτερο από της Ίρα Λόσκο. Άντε, να ξεβρωμίσει και λίγο το τοπ10 φέτος από τις παρείσακτες
Αν οι Βέλγοι ΔΕΝ το στήσουν καλά (που αισιοδοξώ βλέποντας το 2015 και το 2016 πως δεν θα κάνουν αυτό το λάθος) πολύ πιθανον να πάει χαμηλότερα των προσδοκιών στον τελικό (7η και κάτω)
Έχω την υποψία οτι οι επιτροπές θα τον χαντακώσουν, α λα Πολωνία 2015,2016. Αυτό θα σημάνει φυσικά, μια αρκετά χαμηλή θέση στον τελικό...
Επειδή βλέπω πως φέτος όλοι την έχουν φαβορί όπως κάθε χρόνο, θα πω πως για εμένα είναι πιθανόν να μην τα πάνε καθόλου καλά στο τ/β του τελικού, και αυτό να σημάνει μια θέση αντίστοιχη με αυτή του 2013. Θα ήθελα και χειρότερα, μα ξέροντας τις επιτροπές το βρίσκω υπερβολικά δύσκολο να συμβεί...
Aδιαμφισβήτητα μποττομ3 ημιτελικού, όσο κι αν κρώζουν κάποιες πλουμιστές καρακαηδόνες.
Τα είπα και πιο πάνω...
Βλέπω οτι αυτό το τραγούδι αρέσει σε κάποιους και πολλοί λένε πως θα τα πάει πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά από τότε που συμμετέχει η Σερβία που προσωπικά, την έχω τόσο σίγουρα εκτός τελικού (ναι, ακόμα και από το 2009) γιατί εκτός των άλλων, θεωρώ οτι δυο τόσο ίδιες συμμετοχές (αυτή και των Σκοπίων) στο ιδιο μισό του ίδιου ημιτελικού, δεν χωράνε τελικό. Μια θα την πατήσει. Και αυτή θα είναι κατά 99% η Σερβία, μιας και η ματζακόνα της και πιο μεγαλοκοπέλα είναι και χειρότερo κομμάτι έχει. Εκτός αν η Μπουρδέσκα βγει σαν ξώφτερνο (α λα 2006) και περάσει η Σέρβα στην θέση της. Βέβαια μετά στον τελικό...
Με άλλους τραγουδιστές (π.χ. Morland & Debrah Skarlett) αυτό το κομμάτι χτύπαγε μέχρι και 2η θέση. Αυτοί οι γελοίοι όμως θα κοστίσουν στη συμμετοχή, και έτσι ενώ προβλέπω πως δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα πρόκρισης στον τελικό, εκεί θα έχουμε Βατερλώ...
Ηonorable mention:
Αυτό το κομμάτι αρέσει, όσο νηπιακό και αν είναι και όσο δεύτερος και αν φαίνεται ο Χοβιτζιάν. Δεν πιστεύω οτι θα κάνει και πολλά στον τελικό (την Ελλάδα βέβαια θεωρώ πως θα την περάσει), αλλά πιστεύω οτι θα προκριθεί και σχετικά άνετα κιόλας, γιατί έχει αυτό το instant hook που λείπει από πολλά κομάτια φέτος.
Αυτά!
Oι πρόβες βλέπω πως με επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό. Απότι φαίνεται τα ψυχολόγησα σωστά τα πράγματα φέτος, επειτέλους έχει αρχίσει να βγαίνει η πολυετής εμπειρία μου στον χώρο

- Σπόιλερ:
- Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:
Τα δικά μου τώρα:
Dark Horses:
Η ήρεμη δύναμη. Θα αρέσει και στο τελεβότινγκ, και πιστεύω πως φέτος ΔΕΝ θα περάσει απαρατήρητη από τις επιτροπές. Μια θέση στη δεκάδα είναι πολύ εφικτή, κατά την άποψή μου. Αυτή η ε(πι)μονή σου με την Πολωνία φέτος..
Fan flops:
@ Μασιλντο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|