ΠΡΟΒΕΣ
+6
EvNickGR
Elfo_Del_Infierno
HOLA
Romanus
Master
Masilnto
10 απαντήσεις
Σελίδα 36 από 36 •
1 ... 19 ... 34, 35, 36

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: ΠΡΟΒΕΣ
Τρι Μάης 09, 2017 8:43 pm
Master έγραψε:Ολο αυτο τον καιρό εχω κουραστει να ακούω απο παντού αναλύσεις,απόψεις,προβλέψεις απο ειδικους,μη ειδικους,μέντιουμ,ονειροκρίτες....αντεε ν παει 22 00 να τελειωνει αυτός ο εφιαλτης....
Τα τελευταία χρόνια γράφεις το ίδιο, μάλλον επειδή οι ειδικοί, οι μη ειδικοί, τα μέντιουμ και οι ονειροκρίτες δεν προβλέπουν λαμπρή πορεία για την ελληνική συμμετόχη.

- Σπόιλερ:
- Συνήθως πριν από έναν αγώνα, έναν διαγωνισμό, μια αναμέτρηση, ο κόσμος (ειδικός και μη) κάνει αναλύσεις και προβλέψεις... που είναι το κακό;
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Μάης 09, 2017 8:59 pm
Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Ολο αυτο τον καιρό εχω κουραστει να ακούω απο παντού αναλύσεις,απόψεις,προβλέψεις απο ειδικους,μη ειδικους,μέντιουμ,ονειροκρίτες....αντεε ν παει 22 00 να τελειωνει αυτός ο εφιαλτης....
Τα τελευταία χρόνια γράφεις το ίδιο, μάλλον επειδή οι ειδικοί, οι μη ειδικοί, τα μέντιουμ και οι ονειροκρίτες δεν προβλέπουν λαμπρή πορεία για την ελληνική συμμετόχη.![]()
- Σπόιλερ:
Συνήθως πριν από έναν αγώνα, έναν διαγωνισμό, μια αναμέτρηση, ο κόσμος (ειδικός και μη) κάνει αναλύσεις και προβλέψεις... που είναι το κακό;![]()
Για να μην μου τα πρήζετε για την ελληνική συμμετοχή, ο πρώτος εδω μεσα που μίλησε περί μετριότητας (της ελληνικής συμμετοχής)ήμου εγώ....οπως κ περυσι μίλησα περι αποκλεισμού, οταν ειδα την ανεκδιήγητη πρόβα των argo ...αλλά υπάρχουν κ ορια οταν βάθεις ή οταν εξυψώνεις ενα τραγούδι, πολυ καταντάνε γραφικοί λοιπόν ειδικοί και μη....αυτο εισπράτω εγω...καποιος άλλο το γουστάρει και καλά κάνει άλλωστε, οταν με κουράζει απλά απέχω.....Αυτά
Αντε βρε καλή μας επιτυχία!!!!

- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τρι Μάης 09, 2017 9:02 pm
Come what may για να το παίξουμε και λίγο international. Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε ενδιαφέρον και λίγη αγωνία για τον αν θα περάσουμε, αλλά τίποτε δε θα με σταματήσει από το να απολαύσω τον ημιτελικό.
Καλή μας επιτυχία!

Καλή μας επιτυχία!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 09, 2017 9:06 pm
Master έγραψε:Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Ολο αυτο τον καιρό εχω κουραστει να ακούω απο παντού αναλύσεις,απόψεις,προβλέψεις απο ειδικους,μη ειδικους,μέντιουμ,ονειροκρίτες....αντεε ν παει 22 00 να τελειωνει αυτός ο εφιαλτης....
Τα τελευταία χρόνια γράφεις το ίδιο, μάλλον επειδή οι ειδικοί, οι μη ειδικοί, τα μέντιουμ και οι ονειροκρίτες δεν προβλέπουν λαμπρή πορεία για την ελληνική συμμετόχη.![]()
- Σπόιλερ:
Συνήθως πριν από έναν αγώνα, έναν διαγωνισμό, μια αναμέτρηση, ο κόσμος (ειδικός και μη) κάνει αναλύσεις και προβλέψεις... που είναι το κακό;![]()
Για να μην μου τα πρήζετε για την ελληνική συμμετοχή, ο πρώτος εδω μεσα που μίλησε περί μετριότητας (της ελληνικής συμμετοχής)ήμου εγώ....οπως κ περυσι μίλησα περι αποκλεισμού, οταν ειδα την ανεκδιήγητη πρόβα των argo ...αλλά υπάρχουν κ ορια οταν βάθεις ή οταν εξυψώνεις ενα τραγούδι, πολυ καταντάνε γραφικοί λοιπόν ειδικοί και μη....
Ποιός είναι πιο γραφικός; Κάποιος που αντιμετωπίζει ελαφρά και με χιούμορ έναν (ελαφρύ) διαγωνισμού τραγουδιού ή κάποιος που τον παίρνει στα σοβαρά, σε σημείο να ασφυκτιά με τον χαβαλέ και την πλάκα τον άλλων και να θεωρεί τον διαγωνισμό εφιάλτη;
Εγώ πιστεύω ο δεύτερος...

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τρι Μάης 09, 2017 9:10 pm
Τρι Μάης 09, 2017 9:14 pm
Πως φαίνεται οτι ψηφίζουν άτομα που δεν έχουν ιδέα από τον διαγωνισμό από το 2001 και πίσω...

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τρι Μάης 09, 2017 9:21 pm
Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Ολο αυτο τον καιρό εχω κουραστει να ακούω απο παντού αναλύσεις,απόψεις,προβλέψεις απο ειδικους,μη ειδικους,μέντιουμ,ονειροκρίτες....αντεε ν παει 22 00 να τελειωνει αυτός ο εφιαλτης....
- Σπόιλερ:
Για να μην μου τα πρήζετε για την ελληνική συμμετοχή, ο πρώτος εδω μεσα που μίλησε περί μετριότητας (της ελληνικής συμμετοχής)ήμου εγώ....οπως κ περυσι μίλησα περι αποκλεισμού, οταν ειδα την ανεκδιήγητη πρόβα των argo ...αλλά υπάρχουν κ ορια οταν βάθεις ή οταν εξυψώνεις ενα τραγούδι, πολυ καταντάνε γραφικοί λοιπόν ειδικοί και μη....
Ποιός είναι πιο γραφικός; Κάποιος που αντιμετωπίζει ελαφρά και με χιούμορ έναν (ελαφρύ) διαγωνισμού τραγουδιού ή κάποιος που τον παίρνει στα σοβαρά, σε σημείο να ασφυκτιά με τον χαβαλέ και την πλάκα τον άλλων και να θεωρεί τον διαγωνισμό εφιάλτη;
Χαβαλέ και πλάκα το ονοματίζουν αυτοί, εγω το ονοματίζω αλλιώς....αλλα εσυ γιατι τους υπερασπίζεσαι..??

...και ξανα Καλη μας επιτυχία λέώ!!!!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Μάης 09, 2017 10:02 pm
Master έγραψε:Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Mastiha έγραψε:Master έγραψε:Ολο αυτο τον καιρό εχω κουραστει να ακούω απο παντού αναλύσεις,απόψεις,προβλέψεις απο ειδικους,μη ειδικους,μέντιουμ,ονειροκρίτες....αντεε ν παει 22 00 να τελειωνει αυτός ο εφιαλτης....
- Σπόιλερ:
Χαβαλέ και πλάκα το ονοματίζουν αυτοί, εγω το ονοματίζω αλλιώς....αλλα εσυ γιατι τους υπερασπίζεσαι..??![]()
Γιατί είμαστε σε φόρουμ χρυσέ μου, αν δεν γίνεται συζήτηση τότε ποιό το νόημα ύπαρξης του;

Σελίδα 36 από 36 •
1 ... 19 ... 34, 35, 36

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|