Μεγάλος Τελικός - Αποτελέσματα, σχολιασμός, top και προβλέψεις
+7
liakleo
Elfo_Del_Infierno
EuroPsycho
Master
EvNickGR
HOLA
Romanus
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 15 •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Μεγάλος Τελικός - Αποτελέσματα, σχολιασμός, top και προβλέψεις
Παρ Μάης 12, 2017 3:13 am
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Έχει πολλές αντιθέσεις το σοου! Ο τελικός θα είναι πολύ ανταγωνιστικός, πολύ δύσκολος... τα κομμάτια έχουν πολλές εναλλαγές. Ακόμα και την δικιά μου που την "έθαψαν" θεωρητικά στο #2, την έβαλαν ανάμεσα από Ισραήλ και Λευκορωσία - κακό δεν το λες.Mastiha έγραψε:Η Ουγγαρία θα είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, ανάμεσα σε δυο τόσο κεφάτα τραγούδια...
Την Ελλάδα παρόλο που την έβαλαν ανάμεσα σε σαχλαμάρες, δεν τη βλέπω καθόλου καλά δυστυχώς γιατί σε εκείνο το κομμάτι το θέαμα θα έχει κάνει κοιλιά και είναι πολύ πιθανό να φανούν όλα σαν μια μάζα από χλαπάτσες.
Πάλι μου τον ξεσηκώνεις...![]()
Εγώ θα πω το εξής... Μήπως η Ελλάδα δεν τα πήγε τελικά τόσο άσχημα όσο νομίζουμε για αυτό την έβαλαν ανάμεσα σε "χλαπάτσες";![]()
- Σπόιλερ:
Τον νου σου τι θα απαντήσεις...δεν αντέχω τη μίρλα του....![]()
Εγώ λέω οτι τα ξημερώματα του Σαββάτου θα σημάνουν ένα μεγάλο χάπενινγκ στο Γιουροφόρουμ της καρδιάς μας!![]()
- Σπόιλερ:
Θα ξεκινήσω εγώ στρώνοντας σεμέν και σερβίροντας στον Γιουροκαφενέ κονιάκ και παξιμαδάκι. Τα κόλλυβα θα τα βράσει η Hola, θα της στείλω πμ.
Τη Ματίνα Μανταρινάκη του φόρουμ θα την βάλουμε να μας τραγουδήσει μοιρολόγια, με πρώτο πρώτο το 1944 που τον είχε ενθουσιάσει που κέρδισε πέρισυ! Τα υπόλοιπα της χοροεσπερίδας τα έχω υπο επεξεργασία ακόμα στο μυαλό μου, θα ρωτήσω και τον μπαρμπα-μυτούση βέβαια μήπως έχει καμμιά έξαλλη ιδέα αρμόζουσα της ηλικίας του... να βράσουμε κανένα τήλιο ας πούμε της παρηγοριάς ή να παίξουμε καμμιά κολλτσίνα της παρηγοριάς.
- Σπόιλερ:
Το Ματινάκι ήταν μεγάλη φαν και του Ζυμαρούλη, την είχε συγκινήσει! Να τραγουδήσει λοιπόν και το Mother, ντυμένη σαν την χαροκαμένη μάνα που συνόδευε τον Άλεξ στη σκηνή!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 3:13 am
Από τη σειρά εμφάνισης διαισθητικά αντιλαμβάνομαι ότι το Βέλγιο πήγε μάλλον πολύ πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 3:17 am
impressedguy έγραψε:Από τη σειρά εμφάνισης διαισθητικά αντιλαμβάνομαι ότι το Βέλγιο πήγε μάλλον πολύ πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε.
Και γιατί να το κάψουν βάζοντας το πριν τη Βουλγαρία;

Παρ Μάης 12, 2017 3:17 am
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
Εγώ λέω οτι τα ξημερώματα του Σαββάτου θα σημάνουν ένα μεγάλο χάπενινγκ στο Γιουροφόρουμ της καρδιάς μας!![]()
- Σπόιλερ:
Θα ξεκινήσω εγώ στρώνοντας σεμέν και σερβίροντας στον Γιουροκαφενέ κονιάκ και παξιμαδάκι. Τα κόλλυβα θα τα βράσει η Hola, θα της στείλω πμ.
Τη Ματίνα Μανταρινάκη του φόρουμ θα την βάλουμε να μας τραγουδήσει μοιρολόγια, με πρώτο πρώτο το 1944 που τον είχε ενθουσιάσει που κέρδισε πέρισυ! Τα υπόλοιπα της χοροεσπερίδας τα έχω υπο επεξεργασία ακόμα στο μυαλό μου, θα ρωτήσω και τον μπαρμπα-μυτούση βέβαια μήπως έχει καμμιά έξαλλη ιδέα αρμόζουσα της ηλικίας του... να βράσουμε κανένα τήλιο ας πούμε της παρηγοριάς ή να παίξουμε καμμιά κολλτσίνα της παρηγοριάς.
- Σπόιλερ:
![]()
Το Ματινάκι ήταν μεγάλη φαν και του Ζυμαρούλη, την είχε συγκινήσει! Να τραγουδήσει λοιπόν και το Mother, ντυμένη σαν την χαροκαμένη μάνα που συνόδευε τον Άλεξ στη σκηνή!![]()
- Σπόιλερ:
Αχ έλιωσα!
Στο ρόλο της Ελένης Ζαφειρίου η Μαστερίνα Μανταρινάκη!
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Παρ Μάης 12, 2017 3:20 am
Προσωπικά και μετά τη σειρά εμφάνισης, δεν αλλάζω άποψη. Είναι κούρσα μεταξύ Σωτηράκη και Φραν
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 3:26 am
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
![]()
Το Ματινάκι ήταν μεγάλη φαν και του Ζυμαρούλη, την είχε συγκινήσει! Να τραγουδήσει λοιπόν και το Mother, ντυμένη σαν την χαροκαμένη μάνα που συνόδευε τον Άλεξ στη σκηνή!![]()
- Σπόιλερ:
Αχ έλιωσα!![]()
![]()
![]()
Στο ρόλο της Ελένης Ζαφειρίου η Μαστερίνα Μανταρινάκη!![]()
- Σπόιλερ:
- Ο Μασίλντο για συμπαράσταση θα ανλάβει τον παρακάτω ρόλο:
Παρ Μάης 12, 2017 3:27 am
Libertus έγραψε:Προσωπικά και μετά τη σειρά εμφάνισης, δεν αλλάζω άποψη. Είναι κούρσα μεταξύ Σωτηράκη και Φραν
Ούτως η άλλως ποτέ η σειρά εμφάνισης δεν έχει *τόση* σημασία όση της δίνουμε εμείς.
Ο,τι είναι να κερδίσει θα κερδίσει, και ότι άρεσε και είναι να πάει καλά, θα πάει. Ελάχιστα επηρεάζει η κλήρωση.
Παρ Μάης 12, 2017 3:29 am
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
![]()
- Σπόιλερ:
Αχ έλιωσα!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Ο Μασίλντο για συμπαράσταση θα ανλάβει τον παρακάτω ρόλο:
- Σπόιλερ:
- Μου έδωσες σούπερ ιδέα!
Θα αποστείλω επίσημη πρόσκληση σε έναν ζωντανό γιουροβιζιονικό θρύλο για την εκδήλωσή μας!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 3:35 am
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
![]()
- Σπόιλερ:
Αχ έλιωσα!![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Ο Μασίλντο για συμπαράσταση θα ανλάβει τον παρακάτω ρόλο:
- Σπόιλερ:
Μου έδωσες σούπερ ιδέα!
Θα αποστείλω επίσημη πρόσκληση σε έναν ζωντανό γιουροβιζιονικό θρύλο για την εκδήλωσή μας!![]()
- Σπόιλερ:
- Πάλι καλά που "ευνοούμαι"... αλλιώς θα πέθαινα απόψε*!
*από τα γέλια!
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Μάης 12, 2017 9:24 am
Λοιπόν... το τοπ 5 έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και όχι όπως θα μου άρεσε απαραίτητα, συμπεριλαμβανομένων και των Big: (η σειρά είναι τυχαία)
1.Ιταλία - 80% πρωτιά
2. Βουλγαρία - Νέος, φρέσκος, μοδάτο κομμάτι
3. Βέλγιο - Το τραγούδι είναι ό,τι καλύτερο, η κοπέλα στο λάιβ είναι υποτονική τόσο όμως ώστε να προβάλει μία αισθαντικότητα και μία εσωτερικότητα που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της.
4.Πορτογαλία - δεν μου αρέσει αλλά θα είναι τοπ 5
5. Ουγγαρία - υπέροχο, έθνικ κομμάτι χωρίς φανφάρες
1.Ιταλία - 80% πρωτιά
3. Βέλγιο - Το τραγούδι είναι ό,τι καλύτερο, η κοπέλα στο λάιβ είναι υποτονική τόσο όμως ώστε να προβάλει μία αισθαντικότητα και μία εσωτερικότητα που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της.
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Παρ Μάης 12, 2017 9:50 am
liakleo έγραψε:Λοιπόν... το τοπ 5 έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και όχι όπως θα μου άρεσε απαραίτητα, συμπεριλαμβανομένων και των Big: (η σειρά είναι τυχαία)
1.Ιταλία - 80% πρωτιά
αν ελεγες Ουγγαρια για πρωτια , θα σε αγαπουσα παραπανω , να ξερεις! λολ... Το Βελγιο εχει ενα απο τα καλυτερα τραγουδια κ ο τονος της φωνης της μου αρεσει αλλα κατι με χαλαει σε αυτην. Κ οχι δεν ειναι η εμφανιση της ουτε τιποτα. Ισως να ηθελα πιο επιβλητικη παρουσια πανω στην σκηνη η μια κοπελα λιγο μεγαλυτερη.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Μάης 12, 2017 9:52 am
Mastiha έγραψε:impressedguy έγραψε:Από τη σειρά εμφάνισης διαισθητικά αντιλαμβάνομαι ότι το Βέλγιο πήγε μάλλον πολύ πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε.
Έχεις ένα δίκιο, από την άλλη στο iTunes έχει σαρώσει, που εκεί ο άλλος πληρώνει για να το αποκτήσει.
- liakleo
- Αριθμός μηνυμάτων : 867
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2011
Φύλο :Ηλικία : 51
Παρ Μάης 12, 2017 10:07 am
Τα έγραψα με τυχαία σειρά, για μένα και τα 5 αυτά κομμάτια φλερτάρουν με την πρωτιά.merda2004 έγραψε:liakleo έγραψε:Λοιπόν... το τοπ 5 έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και όχι όπως θα μου άρεσε απαραίτητα, συμπεριλαμβανομένων και των Big: (η σειρά είναι τυχαία)
1.Ιταλία - 80% πρωτιά
αν ελεγες Ουγγαρια για πρωτια , θα σε αγαπουσα παραπανω , να ξερεις! λολ... Το Βελγιο εχει ενα απο τα καλυτερα τραγουδια κ ο τονος της φωνης της μου αρεσει αλλα κατι με χαλαει σε αυτην. Κ οχι δεν ειναι η εμφανιση της ουτε τιποτα. Ισως να ηθελα πιο επιβλητικη παρουσια πανω στην σκηνη η μια κοπελα λιγο μεγαλυτερη.
- merda2004
Παρ Μάης 12, 2017 10:13 am
impressedguy έγραψε:Mastiha έγραψε:impressedguy έγραψε:Από τη σειρά εμφάνισης διαισθητικά αντιλαμβάνομαι ότι το Βέλγιο πήγε μάλλον πολύ πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε.
Έχεις ένα δίκιο, από την άλλη στο iTunes έχει σαρώσει, που εκεί ο άλλος πληρώνει για να το αποκτήσει.
αυτο που κατεβαζεις απο το iTunes δεν εχει καμια σχεση με το λαιβ... σαν τραγουδι ειναι αρκετα καλο κ μετα ακους το λαιβ κ εχει διαφορα. Αν δεν εχει τοσο αγχος το Σαββατο ισως τα παει κ καλυτερα.
Παρ Μάης 12, 2017 11:52 am
Έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση για το τοπ5 με τη Λιάνα!
Με μικρή εξαίρεση οτι θεωρώ πως το Βέλγιο θα παίξει λίγο πιο κάτω, όπως πέρισυ ο Αμίρ (6-9) και πως είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσει την πεντάδα η Δανία, μαζί με τη βοήθεια της επιτροπής.
Στα σχόλια περί Βελγίου συφωνώ με τον Μέρντα!

Με μικρή εξαίρεση οτι θεωρώ πως το Βέλγιο θα παίξει λίγο πιο κάτω, όπως πέρισυ ο Αμίρ (6-9) και πως είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσει την πεντάδα η Δανία, μαζί με τη βοήθεια της επιτροπής.
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Μάης 12, 2017 12:16 pm
Μάλιστα..
Η αλήθεια είναι ότι ναι περίμενα πως η Ιταλία δεν θα είναι στις θέσεις εμφάνισης 10-13,
αλλά να την κάψουν τόοοσο πολύ ειλικρινά δεν το περίμενα.
Η δύναμη της Ιταλίας θα είναι στο τ/β, και την έβαλαν μετά από δύο κομμάτια που θα πάνε επίσης ΠΟΛΥ ψηλά στο τ/β (Μολδαβία & Ουγγαρία). Για πρωτιά δεν συζητάμε ούτε για ανέκδοτο, αλλά πλέον προβληματίζομαι μήπως και χάσω στο παιχνίδι μας την πρόβλεψη που έκανα.
Κατα τ' άλλα, νομίζω πως η Ελλάδα είναι αρκετά τυχερή ! Ανάμεσα στον ύπνο της Αυστραλίας, και στονατάλαντο Ισπανό, είναι σχεδόν ιδανικό !
Η αλήθεια είναι ότι ναι περίμενα πως η Ιταλία δεν θα είναι στις θέσεις εμφάνισης 10-13,
αλλά να την κάψουν τόοοσο πολύ ειλικρινά δεν το περίμενα.
Η δύναμη της Ιταλίας θα είναι στο τ/β, και την έβαλαν μετά από δύο κομμάτια που θα πάνε επίσης ΠΟΛΥ ψηλά στο τ/β (Μολδαβία & Ουγγαρία). Για πρωτιά δεν συζητάμε ούτε για ανέκδοτο, αλλά πλέον προβληματίζομαι μήπως και χάσω στο παιχνίδι μας την πρόβλεψη που έκανα.

Κατα τ' άλλα, νομίζω πως η Ελλάδα είναι αρκετά τυχερή ! Ανάμεσα στον ύπνο της Αυστραλίας, και στον
Παρ Μάης 12, 2017 12:21 pm
Masilnto έγραψε:Η δύναμη της Ιταλίας θα είναι στο τ/β, και την έβαλαν μετά από δύο κομμάτια που θα πάνε επίσης ΠΟΛΥ ψηλά στο τ/β (Μολδαβία & Ουγγαρία). Για πρωτιά δεν συζητάμε ούτε για ανέκδοτο,

Μαστίχααααααααα

Masilnto έγραψε:Κατα τ' άλλα, νομίζω πως η Ελλάδα είναι αρκετά τυχερή ! Ανάμεσα στον ύπνο της Αυστραλίας, και στονατάλαντοΙσπανό, είναι σχεδόν ιδανικό !
Αχ κακομοίρη μου...

*Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ! https://euro.forumgreek.com/t614p25-topic#43175

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:25 pm
Πιστεύω ότι η Demy θα είναι η Ζωή του 2016.
Ρισκάρω και λέω ότι..
Ρισκάρω και λέω ότι..
- Σπόιλερ:
δεν θα είναι κάτω από 12η θέση !!!
Παρ Μάης 12, 2017 12:30 pm
Αχ μη μου ξεσηκώνεις και τον Μάστερ τώρα... κάναμε αμάν να τον συμμαζέψουμε!
Τον προτιμώ στη κλαίουσα βερσιόν του από το να λέει για δεκάδες και πεντάδες!

Τον προτιμώ στη κλαίουσα βερσιόν του από το να λέει για δεκάδες και πεντάδες!

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Φύλο :
Παρ Μάης 12, 2017 12:44 pm
Masilnto έγραψε:Πιστεύω ότι η Demy θα είναι η Ζωή του 2016.
Ρισκάρω και λέω ότι..
- Σπόιλερ:
δεν θα είναι κάτω από 12η θέση !!!
Μπράβο Μασιλντούλη, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ασε τον Στριμάλοβιτς και την 19χρονη στον βούρκο τους

Και 26η να ερθουμε σε αυτη την ζωή θα μας συντροφεύει ππαντα η ελπίδα

Παρ Μάης 12, 2017 12:45 pm
Oρίστε! Ήδη πήραν τα μυαλά του αέρα!

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 12, 2017 12:52 pm
Πολύ καλή η γλυκιά μου 

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Παρ Μάης 12, 2017 12:59 pm
Στριμάλοβιτς εγώ, Στριμμένο εσύ, να του βάλουμε και τίτλο μωρέ τον γλυκό μου...
MrΣτριμάλοβιτς ή SerΣτριμάλοβιτς ή ΕuroΣτριμμένο, κάτι τελοσπάντων....
MrΣτριμάλοβιτς ή SerΣτριμάλοβιτς ή ΕuroΣτριμμένο, κάτι τελοσπάντων....

- merda2004
Παρ Μάης 12, 2017 1:04 pm
Romanus έγραψε:Έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση για το τοπ5 με τη Λιάνα!![]()
ετσι ετσι

- MasterEuroPresident
Φύλο :
Παρ Μάης 12, 2017 1:54 pm
Θα υπάρξουν πολλές απροσδόκητες εξελίξεις στην ψηφοφορία, θεωρώ οτι τα τραγούδια ειναι τοσο μέτρια που δεν γίνονται ευκολα ασφαλής προβλέψεις...απο τις χειρότερες eurovision των τελευταίων ετών....Παρ όλα αυτα για την Ελλάδα δεν τα βλέπω καλά τα πράματα δυστυχώς...μια θέση ανάμεσα στο 12-18 την θεωρώ εφικτή....
Εμένα αυτο που θα με απασχολεί απο εδω και έπειτα ειναι το μέλλον της Ελλάδας στον Διαγωνισμό, η ΕΡΤ ειναι τόσο αδιάφορη χωρίς κανένα ιχνος ενδιαφέροντος στον Διαγωνισμό, αν δεν υπήρχε η φετινή χορηγία Μπουμπουρα θα ειμασταν καπου στα περσινά και χειρότερα....με τηλέθεαση 12 και 8% αντιστοιχα στους ημιτελικούς εχει περάσει ανεπιστρεπτή η ενδοξη εποχή της Ελλάδας στον Διαγωνισμό.
Για να δούμε και το Σάββατο πως θα εξελιχθούν τα πράματα...
Εμένα αυτο που θα με απασχολεί απο εδω και έπειτα ειναι το μέλλον της Ελλάδας στον Διαγωνισμό, η ΕΡΤ ειναι τόσο αδιάφορη χωρίς κανένα ιχνος ενδιαφέροντος στον Διαγωνισμό, αν δεν υπήρχε η φετινή χορηγία Μπουμπουρα θα ειμασταν καπου στα περσινά και χειρότερα....με τηλέθεαση 12 και 8% αντιστοιχα στους ημιτελικούς εχει περάσει ανεπιστρεπτή η ενδοξη εποχή της Ελλάδας στον Διαγωνισμό.
Για να δούμε και το Σάββατο πως θα εξελιχθούν τα πράματα...
Σελίδα 2 από 15 •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|