"Where I am" (Δανία) - "Breathlessly" (Μάλτα)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
"Where I am" (Δανία) - "Breathlessly" (Μάλτα)
Πεμ Μάης 11, 2017 12:00 pm
Ψηφίστε τη συμμετοχή που σας αρέσει!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: "Where I am" (Δανία) - "Breathlessly" (Μάλτα)
Πεμ Μάης 11, 2017 12:28 pm
Δανία και για μένα!
Η μπαλάντα της Μάλτας παραείναι μπαγιάτικη, όπως και το στήσιμο στη σκηνή και η γενικότερη εμφάνιση. Η Anja έχει καταπληκτική φωνή και (τουλάχιστον) η εικόνα της είναι πολύ πιο φρέσκια από τη μαλτέζικη φρεγάτα!
Η μπαλάντα της Μάλτας παραείναι μπαγιάτικη, όπως και το στήσιμο στη σκηνή και η γενικότερη εμφάνιση. Η Anja έχει καταπληκτική φωνή και (τουλάχιστον) η εικόνα της είναι πολύ πιο φρέσκια από τη μαλτέζικη φρεγάτα!
Πεμ Μάης 11, 2017 12:35 pm
Mastiha έγραψε:Δανία και για μένα!
Φρεγάτα; Ολόκληρο αντιτορπιλλικό!
Η ακόμα καλύτερα μαούνα! Και αργόσυρτη, και ογκώδης, και παρωχημένη!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Μάης 11, 2017 1:23 pm
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Δανία και για μένα!
Φρεγάτα; Ολόκληρο αντιτορπιλλικό!
Η ακόμα καλύτερα μαούνα! Και αργόσυρτη, και ογκώδης, και παρωχημένη!
Εγώ μπαλότσα ήθελα να γράψω, αλλά δεν ήθελα να δώσω τροφή στους επικριτές μου...
Το "μαούνα" ακόμη καλύτερο!
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 5261
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο : Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Πεμ Μάης 11, 2017 2:56 pm
Και τα 2 είναι... :? :? :? Από τη μία, η Δανία είναι πιο σύγχρονη (2000) από τη Μάλτα (1980), από την άλλη η Φανιέλα είναι πιο πειστική ερμηνεύτρια. Δεν ξέρω...Θέλω λίγο χρόνο για να αποφασίσω.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης