Ρωσία 2018 (επέλεξε τραγούδι)
+4
Master
Masilnto
Elfo_Del_Infierno
Romanus
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 

Ρωσία 2018 (επέλεξε τραγούδι)
Πεμ Σεπ 14, 2017 5:44 pm
Επιστρέφει (φυσικά...) και τα πρώτα κουτσομπολιά για φέτος έρχονται από τα χείλη του πολυαγαπημένου μας Φίλιππ
- Σπόιλερ:
- The plot thickens in Russia as Philipp Kirkorov, the Russian pop guru and Eurovision veteran has now dropped big hints, which are all pointing at the return of Sergey Lazarev to the contest.
Jurors in New Wave
In this year’s edition of the New Wave contest, held in Sochi, both Lazarev and Kirkorov are, along with Dimitris Kontopoulos (producer/songwriter Belarus 2007, Ukraine 2008, Greece 2009, Azerbaijan 2013, Russia 2014 & 2016, Greece 2017) three of the members of the jury, which gets to decide a part of the final score. It’s interesting to note that all three were part of the Dream Team, which represented Russia in Stockholm in 2016.
Concert full of surprises
In contrast to Eurovision, New Wave is spread across several days and also includes gala nights and concerts, where no voting is involved. Last night, in order to celebrate Russia’s king of show business Philipp Kirkorov’s 50th birthday (which was in April), some of the biggest superstars from the former Soviet region gathered together, to perform Kirkorov’s biggest hits. Understandable, one of the artists performing on the night was Sergey Lazarev, who performed a song called Serdce v 1000 svechey (A heart in 1000 candles). After Lazarev’s performance, Kirkorov came on stage to praise him and Sergey thanked Philipp for friendship and for all the support he has given him. He also thanked Philipp for the fact that he had convinced him to do Eurovision and for the wonderful song You’re The Only One. To which Philipp replied with:- “It’s not over yet, We’re yet to take revenge. I promise you, I believe you will make it.”
Which one can surely take as a big hint for the upcoming season. Is Sergey indeed planning a Eurovision return with Philipp Kirkorov in his team? There were pictures of the full Dream Team gathered in Moscow back in autumn 2016, it’s already known that Kontopoulos has written at least one new song for Sergey and Sergey has so far only announced two dates for his upcoming tour. Is Yulia Samoylova out of the picture? Which broadcaster is about to confirm for 2018? I believe we should wait in the upcoming weeks to find out.
https://www.escxtra.com/2017/09/14/russia-philipp-kirkorov-hints-sergey-return/ - “It’s not over yet, We’re yet to take revenge. I promise you, I believe you will make it.”
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Απ: Ρωσία 2018 (επέλεξε τραγούδι)
Πεμ Σεπ 14, 2017 6:00 pm
Μπα; Τί απέγινε η Γιούλια, την οποία υποτίθεται ότι θα έστελναν το 2018 οι Ρώσοι;
Έξω τα καλοκαίρια και οι άνοιξες;

Romanus έγραψε: Philipp Kirkorov’s 50th birthday
Έξω τα καλοκαίρια και οι άνοιξες;
Πεμ Σεπ 14, 2017 8:09 pm
Εμένα πάλι κάτι μου λέει πως ο Κοντόπουλος έχει βάλει στόχο ζωής να μπει η φωτογραφία του στο βικιλεξικό δίπλα από το λήμμα χαμένος.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Σεπ 14, 2017 9:52 pm
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Παρ Σεπ 15, 2017 4:33 pm
Αυτός είναι πιο μεγάλος κι από μένα

- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Σαβ Ιαν 27, 2018 12:08 am
Όπως ενημερώνει μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, η Yulia Samoylova θα είναι αυτή που θα σηκώσει τη ρωσική σημαία στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της και το τραγούδι έχει ήδη επιλεγεί.
Η Yulia Samoylova με τις σημερινές της δηλώσεις ξεκαθαρίζει τις φήμες, που δεν την ήθελαν να είναι αυτή η εκπρόσωπος της Ρωσίας στη Eurovision 2018. Σήμερα μάλιστα συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Alexey K. Golubev, που θα αναλάβει την επιμέλεια της εμφάνιση της στη σκηνή της Altice Arena, το Μάιο στη Λισαβόνα. Η ίδια δήλωσε:
Αφού δεν μπόρεσα να διαγωνιστώ στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, μου δόθηκε η δυνατότητα από το Channel 1 να συμμετάσχω αυτή τη χρονιά. Το τραγούδι όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς της Eurovision έπρεπε να αλλαχθεί… Μαζί με το σύζυγό μου και το συνθέτη Alexey Taran, προτείναμε δύο νέα τραγούδια, ένα για το διάστημα και ένα σχετικό με ένα παραμύθι. Όποιο και αν επιλέξουν είμαι έτοιμη να τραγουδήσω στα αγγλικά, ρωσικά ή πορτογαλικά… Όσο αφορά την υγεία μου όλα πάνε καλά. Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην Πορτογαλία, ούτε έχω δει τον ωκεανό. Ονειρεύομαι να κολυμπήσω.
Σαβ Ιαν 27, 2018 12:44 am
Στην κόψη του ξυραφιού θα είναι φέτος η Ρωσία.
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Σαβ Ιαν 27, 2018 10:54 am
H μαμά Ρωσία δεν είναι ποτέ σε κόψεις ξυραφιού... Ένα εισιτήριο είναι πάντα κλεισμένο. Πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να κοπεί, παρά τις αντιπάθειες για ομοφοβίες κλπ και τα λοιπά... Και παρόλο που η Samoylova δεν είναι και κάτι φοβερό σαν τραγουδίστρια, αρκεί το πρόβλημά της για να την στείλει απευθείας τελικό. (αν ήταν οποιαδήποτε άλλη χώρα το συζητάγαμε.)
- MasilntoForum Founder
Δευ Ιαν 29, 2018 9:36 pm
Επίσημο πλέον
- MasilntoForum Founder
Τρι Φεβ 06, 2018 11:56 am
Ο δημιουργός του κομματιού θα είναι ο ίδιος που έγραψε και τα παρακάτω:
- MasilntoForum Founder
Δευ Φεβ 12, 2018 10:44 pm
To τραγούδι θα είναι στα αγγλικά.
Η Γιούλια δήλωσε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αγγλική προφορά,
και έχει ξεκινήσει υπερ-εντατικά μαθήματα για να βελτιώσει την προφορά της στο τραγούδι.
Η Γιούλια δήλωσε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αγγλική προφορά,
και έχει ξεκινήσει υπερ-εντατικά μαθήματα για να βελτιώσει την προφορά της στο τραγούδι.
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 11, 2018 11:17 am
Σήμερα το τραγούδι..
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μαρ 11, 2018 4:26 pm
https://vk.com/escupd
I won't break ο τίτλος. Καλούτσικο, αλλά σούπερ βαρετό και χιλιοακουσμένο. Θα προκριθεί λόγω χώρας νομίζω. Τέλος, η καημένη η κοπέλα, λόγω του προβλήματος υγείας της, προφανώς έχει θέμα με το να προφέρει σωστά τις λέξεις. Δεν μιλά και αγγλικά, οπότε καταλαβαίνετε.

I won't break ο τίτλος. Καλούτσικο, αλλά σούπερ βαρετό και χιλιοακουσμένο. Θα προκριθεί λόγω χώρας νομίζω. Τέλος, η καημένη η κοπέλα, λόγω του προβλήματος υγείας της, προφανώς έχει θέμα με το να προφέρει σωστά τις λέξεις. Δεν μιλά και αγγλικά, οπότε καταλαβαίνετε.
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Μαρ 11, 2018 4:31 pm
https://yadi.sk/i/CgPegGZf3TF7Sb Το βίντεο...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μαρ 11, 2018 4:53 pm
Μέτριο προς συμπαθητικό!
- MasilntoForum Founder
Κυρ Μαρ 11, 2018 5:47 pm
Έχει πιο σύγχρονο ήχο από το περυσινό, αν και εκείνο νομίζω το άκουγα πιο ευχάριστα..
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Κυρ Μαρ 11, 2018 5:58 pm
Συμπαθητικό... υπάρχουν τόσα άθλια κομμάτια φέτος που σκομα και το απλά συμπαθητικό κάνει διαφορά! Με τούτα και με κείνα... μήπως η ΕΡΤ να ετοιμάζει κανένα γκαράζ καμία αποθήκη για του χρόνου;
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Κυρ Μαρ 11, 2018 11:18 pm
xm... psiloadiaforo
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Απρ 07, 2018 9:40 pm
Είναι χειρότερο από όσο νόμιζα! Κι όμως θα περάσει το πιστεύω!
- MasilntoForum Founder
Κυρ Απρ 08, 2018 12:43 am
Δεν περνάει.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 08, 2018 1:20 am
Όπως φαίνεται έχεις δίκιο!
Ξανακοιτόντας τον 2ο ημιτελικό δεν έχει σχεδόν καθόλου φιλικές προς τη Ρωσία χώρες να σώσουν τη κατάσταση!
Ξανακοιτόντας τον 2ο ημιτελικό δεν έχει σχεδόν καθόλου φιλικές προς τη Ρωσία χώρες να σώσουν τη κατάσταση!
- Elfo_Del_Infierno
Κυρ Απρ 08, 2018 9:38 pm
Πολύ κακό live για την Julia, η οποία δεν μπορεί καν να αρθρώσει τις λέξεις καθαρά. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση κάποια αμερόληπτη κριτική επιτροπή να έχει αυτό το act ψηλότερα από bottom-3 στον ημιτελικό. Ούτε οι τηλεθεατές νομίζω ότι θα τσιμπήσουν. Για μένα πλέον έκπληξη θα είναι αν περάσει στον τελικό!
Αναπάντεχα χλιαρή και η Αζέρα, δεν το περίμενα. Αν δε βελτιώσει την ενέργειά της επί σκηνής και λαμβανομένης υπόψη της σειράς εμφάνισής της, θα έχει πρόβλημα.
Αναπάντεχα χλιαρή και η Αζέρα, δεν το περίμενα. Αν δε βελτιώσει την ενέργειά της επί σκηνής και λαμβανομένης υπόψη της σειράς εμφάνισής της, θα έχει πρόβλημα.
Τρι Απρ 10, 2018 5:10 pm
Νομίζω οτι πλέον μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια για τον πρώτο αποκλεισμό της Ρωσίας.
Εννοείται φυσικά ότι με μια τέτοια εμφάνιση στις επιτροπές του ημιτελικού θα είναι τελευταία με 0. Όχι ότι και να βελτιωθεί υπάρχει περίπτωση να μαζέψει στην καλύτερη πάνω από 15 βαθμούς, αλλά λέμε τώρα.
Εννοείται φυσικά ότι με μια τέτοια εμφάνιση στις επιτροπές του ημιτελικού θα είναι τελευταία με 0. Όχι ότι και να βελτιωθεί υπάρχει περίπτωση να μαζέψει στην καλύτερη πάνω από 15 βαθμούς, αλλά λέμε τώρα.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|