Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Master Chef 2 - 2018
Πεμ Φεβ 15, 2018 4:36 pm
Romanus έγραψε:Σήμερα κέντησε ο Σελίμαρος, αλλά δεν σου κάνω σπόϊλερ Μαστιχούλα!
Περιμένω και σχόλιό σου περι της αποψινής αποχωρήσεως
Πάλι με έκανε και γέλασα ο Σελίμ, ειδικά στο σημείο που δοκίμαζε το πιάτο!

Τώρα για την αποχώρηση, κρίνοντας από τα σχόλια των κριτών, ανάμεσα σε ένα καλό πιάτο και σε ένα πολύ καλό από το όποιο όμως έλειπε ένα βασικό συστατικό, θα επέλεγα και εγώ (δυστυχώς) το πρώτο. Οι κανόνες είναι κανόνες και εφόσον το κριτήριο ήταν μόνο το πιάτο και όχι η συνολική παρουσία των παιχτών, σωστά επέλεξαν οι κριτές. Βέβαια παρακολουθώντας πως ετοίμασε η Γωγώ το πιάτο και κρίνοντας από την εμφάνιση, δεν μου γέμισε το μάτι...

Κατά τα άλλα, κρίμα που έφυγε ο Μάριος που έδειχνε να θέλει να μάθει και ήταν ενεργός σε κάθε δοκιμασία, σε αντίθεση με την κιτρινοδονταρού που βαριέται και το δείχνει με προκλητικό τρόπο.
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Πεμ Φεβ 15, 2018 5:38 pm
Mastiha έγραψε:EuroPsycho έγραψε:
Τοπ 3 που ονειρεύονταν η παραγωγή: Γωγώ, Σελίμ, Τιμολέων(για τα νούμερα.)
να πάρει τα δόντια της και να ξεκουμπιστεί.

Πεμ Φεβ 15, 2018 6:54 pm
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Σήμερα κέντησε ο Σελίμαρος, αλλά δεν σου κάνω σπόϊλερ Μαστιχούλα!
Πάλι με έκανε και γέλασα ο Σελίμ, ειδικά στο σημείο που δοκίμαζε το πιάτο!![]()
Τώρα για την αποχώρηση, κρίνοντας από τα σχόλια των κριτών, ανάμεσα σε ένα καλό πιάτο και σε ένα πολύ καλό από το όποιο όμως έλειπε ένα βασικό συστατικό, θα επέλεγα και εγώ (δυστυχώς) το πρώτο. Οι κανόνες είναι κανόνες και εφόσον το κριτήριο ήταν μόνο το πιάτο και όχι η συνολική παρουσία των παιχτών, σωστά επέλεξαν οι κριτές. Βέβαια παρακολουθώντας πως ετοίμασε η Γωγώ το πιάτο και κρίνοντας από την εμφάνιση, δεν μου γέμισε το μάτι...![]()
Κατά τα άλλα, κρίμα που έφυγε ο Μάριος που έδειχνε να θέλει να μάθει και ήταν ενεργός σε κάθε δοκιμασία, σε αντίθεση με την κιτρινοδονταρού που βαριέται και το δείχνει με προκλητικό τρόπο.
Χμμμ...
Εγώ θεωρώ γενικά λάθος το σκεπτικό των αποχωρήσεων από την μεριά των κριτών. Δηλαδή κάτσε ρε συ λίγο, είναι σαν να έχεις έναν μαθητή στο σχολείο που προσπαθεί σε όλο το τρίμηνο και γράφει 14 και να τον αξιολογείς αυστηρότερα από έναν τεμπελχανά που απλά έτυχε να γράψει 14,5. Δεν είναι ανόητο;
Από την άλλη οκ, ούτε ο Μάριος ήταν από τους καλύτερους (θα μπορούσε να έχει φύγει και νωρίτερα) αλλά όχι να φεύγει αντί για την δοντού... και ακόμη κάτι γιωτάδες σαν τον μειωμένης τον Πόντιο (συνονόματος νομίζω πως είναι κιόλας...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 15, 2018 9:52 pm
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Σήμερα κέντησε ο Σελίμαρος, αλλά δεν σου κάνω σπόϊλερ Μαστιχούλα!
Πάλι με έκανε και γέλασα ο Σελίμ, ειδικά στο σημείο που δοκίμαζε το πιάτο!![]()
Τώρα για την αποχώρηση, κρίνοντας από τα σχόλια των κριτών, ανάμεσα σε ένα καλό πιάτο και σε ένα πολύ καλό από το όποιο όμως έλειπε ένα βασικό συστατικό, θα επέλεγα και εγώ (δυστυχώς) το πρώτο. Οι κανόνες είναι κανόνες και εφόσον το κριτήριο ήταν μόνο το πιάτο και όχι η συνολική παρουσία των παιχτών, σωστά επέλεξαν οι κριτές. Βέβαια παρακολουθώντας πως ετοίμασε η Γωγώ το πιάτο και κρίνοντας από την εμφάνιση, δεν μου γέμισε το μάτι...![]()
Χμμμ...
Εγώ θεωρώ γενικά λάθος το σκεπτικό των αποχωρήσεων από την μεριά των κριτών. Δηλαδή κάτσε ρε συ λίγο, είναι σαν να έχεις έναν μαθητή στο σχολείο που προσπαθεί σε όλο το τρίμηνο και γράφει 14 και να τον αξιολογείς αυστηρότερα από έναν τεμπελχανά που απλά έτυχε να γράψει 14,5. Δεν είναι ανόητο;
Από την άλλη οκ, ούτε ο Μάριος ήταν από τους καλύτερους (θα μπορούσε να έχει φύγει και νωρίτερα) αλλά όχι να φεύγει αντί για την δοντού... και ακόμη κάτι γιωτάδες σαν τον μειωμένης τον Πόντιο (συνονόματος νομίζω πως είναι κιόλας...) να είναι full safe, μην έχοντας καν μπει σε διαδικασία αποχώρησης.
Συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες αλλά αν οι κανόνες είναι αυτοί; Κάποιος μπορεί να κάνει σερί 5 καλά πιάτα και εξαιτίας ενός και μόνο κακού να βγαίνει εκτός.
Και την αποχώρηση του Χαράμπελου τη θεώρησα άδικη, ήταν πρώτος στο τεστ δημιουργικότητας, βγήκε αρχηγός και μετά βγήκε προτεινόμενος και εκτός παιχνιδιού. Ενώ άλλα κωθώνια όπως η δονταρού, ο Σεφερίδης ή η Ηλέκτρα (που τουλάχιστον προσπαθεί) έμειναν αλώβητα.
Ο Μάριος δε θα ξεκολλούσε ποτέ από τη νοοτροπία χασαποταβέρνας. Από την περιγραφή, προφανώς εννοείς τον Κώστα... έχει κι άλλους πόντιους.

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Παρ Φεβ 16, 2018 6:07 pm
Έχεις ακούσει για την αρνητική διαφήμιση?Mastiha έγραψε:EuroPsycho έγραψε:
Τοπ 3 που ονειρεύονταν η παραγωγή: Γωγώ, Σελίμ, Τιμολέων(για τα νούμερα.)
Με ποιόν τρόπο ανεβάζει η Γωγώ τα νούμερα; Μέχρι τώρα δεν έχει μαγειρέψει τίποτα της προκοπής, δεν έχει πλάκα και αδιαφόρει για τα πάντα! Όλοι όσοι σχολιάζουν στο youtube (εκεί βλέπω τα επεισόδια), δεν βλέπουν την ώρα να πάρει τα δόντια της και να ξεκουμπιστεί. Οι μόνος λόγοι για τους οποίους "ξεχωρίζει" είναι το ότι μαζί με την Ηλέκτρα είναι οι μοναδικές γυναίκες και η χτυπητή αντίθεση του κραγιόν με τις κιτρινισμένες δοντάρες της.![]()
Τουλάχιστον ο Τιμολέων, όσο εκνευριστικός και αν είναι, έχει ενδιαφέρον και ως περσόνα και ως μάγειρας.

- EuroPsycho
Παρ Φεβ 16, 2018 6:08 pm
Αυτό που θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα, δηλαδή η πρόγνωσή μου.Romanus έγραψε:Τι είναι το "αληθινό" τοπ3;
Παρ Φεβ 16, 2018 8:00 pm
EuroPsycho έγραψε:Αυτό που θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα, δηλαδή η πρόγνωσή μου.Romanus έγραψε:Τι είναι το "αληθινό" τοπ3;
Τότε ας ελπίσουμε να είναι "ψεύτικο"

Ποιός άλλος θέλει να δει τον Γλωσσίδη να παίρνει πόδι σύντομα;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 16, 2018 8:07 pm
Έσβησα κατά λάθος το τελευταίο μου μήνυμα... 

Παρ Φεβ 16, 2018 8:32 pm
Αν δεν σου κάνει κόπο, ξαναγράψτο!Mastiha έγραψε:Έσβησα κατά λάθος το τελευταίο μου μήνυμα...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 16, 2018 11:18 pm
Είναι ξερόλας, γλύφτης (Γλωσσίδης όνομα και πράγμα), ψώνιο (στα 24 λέει ότι έχει κάνει ήδη καριέρα), αλλά δεν είναι από εκείνους που με ενοχλούν περισσότερο!
Επίσης θα το πω, δεν αντέχω, είναι από τους ασχημότερους ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου... σωστό γκόμπλιν!
Στην παρούσα φάση το Τζώρτζι είναι εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο!
Επίσης θα το πω, δεν αντέχω, είναι από τους ασχημότερους ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου... σωστό γκόμπλιν!

Στην παρούσα φάση το Τζώρτζι είναι εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο!

Σαβ Φεβ 17, 2018 12:38 am
Mastiha έγραψε:Είναι ξερόλας, γλύφτης (Γλωσσίδης όνομα και πράγμα), ψώνιο (στα 24 λέει ότι έχει κάνει ήδη καριέρα), αλλά δεν είναι από εκείνους που με ενοχλούν περισσότερο!
Επίσης θα το πω, δεν αντέχω, είναι από τους ασχημότερους ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου... σωστό γκόμπλιν!![]()
Είναι μαζί φυσικά και το τι βγάζεις σαν άνθρωπος, έτσι;

Γιατί και ο Σελίμαρος αντικειμενικά είναι ασχημομούρης και με ένα παρουσιαστικό που παραπέμπει σε... Σελτζούκ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται...) αλλά σου βγάζει κάτι εντελώς διαφορετικό, που σε κάνει να τον συμπαθήσεις με τη μια!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Φεβ 17, 2018 1:24 am
Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Είναι ξερόλας, γλύφτης (Γλωσσίδης όνομα και πράγμα), ψώνιο (στα 24 λέει ότι έχει κάνει ήδη καριέρα), αλλά δεν είναι από εκείνους που με ενοχλούν περισσότερο!
Επίσης θα το πω, δεν αντέχω, είναι από τους ασχημότερους ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου... σωστό γκόμπλιν!![]()
Γιατί και ο Σελίμαρος αντικειμενικά είναι ασχημομούρης και με ένα παρουσιαστικό που παραπέμπει σε... Σελτζούκ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται...) αλλά σου βγάζει κάτι εντελώς διαφορετικό, που σε κάνει να τον συμπαθήσεις με τη μια!
Σίγουρα! Ο Γλωσσίδης μου δίνει την εντύπωση ότι είναι και βρόμικος, ίσως επείδη είναι ατσούμπαλος ή επειδή έχει μαύρα μπιμπίκια σε όλο το πρόσωπο, ή απλώς επειδή είναι τόσο γλοιώδης.

Ο Σελίμ είναι σαν πίθηκος! Αλλά είναι χαριτωμένος!

- EuroPsycho
Σαβ Φεβ 17, 2018 11:02 am
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Είναι ξερόλας, γλύφτης (Γλωσσίδης όνομα και πράγμα), ψώνιο (στα 24 λέει ότι έχει κάνει ήδη καριέρα), αλλά δεν είναι από εκείνους που με ενοχλούν περισσότερο!
Σίγουρα! Ο Γλωσσίδης μου δίνει την εντύπωση ότι είναι και βρόμικος, ίσως επείδη είναι ατσούμπαλος ή επειδή έχει μαύρα μπιμπίκια σε όλο το πρόσωπο, ή απλώς επειδή είναι τόσο γλοιώδης.![]()
Ο Σελίμ είναι σαν πίθηκος! Αλλά είναι χαριτωμένος!
- Σπόιλερ:
- Τον Γλωσσίδη δεν θα τον διώξουν, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που βλέπει Master Chef, γιατί περιμένει πότε θα τον πετάξουν έξω. Ένας από αυτούς που το περιμένει είμαι και εγώ. Και το χειρότερο ήταν πως του δώσανε ασυλία και τον προστάτεψαν, αντί να την πάρει ο Σάββας...

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 18, 2018 1:32 am
EuroPsycho έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Είναι ξερόλας, γλύφτης (Γλωσσίδης όνομα και πράγμα), ψώνιο (στα 24 λέει ότι έχει κάνει ήδη καριέρα), αλλά δεν είναι από εκείνους που με ενοχλούν περισσότερο!
Σίγουρα! Ο Γλωσσίδης μου δίνει την εντύπωση ότι είναι και βρόμικος, ίσως επείδη είναι ατσούμπαλος ή επειδή έχει μαύρα μπιμπίκια σε όλο το πρόσωπο, ή απλώς επειδή είναι τόσο γλοιώδης.![]()
Ο Σελίμ είναι σαν πίθηκος! Αλλά είναι χαριτωμένος!Αφού δείς το επεισόδιο του Master Chef Mastixa, δες και το πόστ για να μην κάνω Spoil.
- Σπόιλερ:
Τον Γλωσσίδη δεν θα τον διώξουν, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που βλέπει Master Chef, γιατί περιμένει πότε θα τον πετάξουν έξω. Ένας από αυτούς που το περιμένει είμαι και εγώ. Και το χειρότερο ήταν πως του δώσανε ασυλία και τον προστάτεψαν, αντί να την πάρει ο Σάββας...
Ο Γλωσσίδης και ο Τιμολέων είναι στην κατηγορία εκείνων που δεν αντέχω αλλά που θα μου λείψουν αν θα φύγουν! Σχιζοφρένια!

Ο κακομοίρης ο Συμεωνίδης νομίζει ότι ντύνεται σικ και με γούστο, ενώ είναι σαν να έχει βγει από επαρχιακό σκυλάδικο 20 χρόνια πριν! Αρνούμαι να πιστέψω ότι όταν ετοίμαζε τη βαλίτσα του για το Μάστερ Σεφ, έβαλε μέσα μαύρο κοστούμι, γραβάτες, χρυσό κλιπ γραβάτας και ποσέτ!

Επίσης τι νούμερο παπούτσι φοράει; 50; Τα πόδια του είναι σαν εκείνα των χόμπιτ!

Κυρ Φεβ 18, 2018 1:35 am
Mastiha έγραψε:Ο κακομοίρης ο Συμεωνίδης νομίζει ότι ντύνεται σικ και με γούστο, ενώ είναι σαν να έχει βγει από επαρχιακό σκυλάδικο 20 χρόνια πριν! Αρνούμαι να πιστέψω ότι όταν ετοίμαζε τη βαλίτσα του για το Μάστερ Σεφ, έβαλε μέσα μαύρο κοστούμι, γραβάτες, χρυσό κλιπ γραβάτας και ποσέτ!![]()
Επίσης τι νούμερο παπούτσι φοράει; 50; Τα πόδια του είναι σαν εκείνα των χόμπιτ!
Όταν τον είδα πως ντύθηκε για να πάει στο "βραβείο" μου θύμισε κάτι βλαχαδερά από την επαρχία που έρχονται πρώτη φορά στην Αθήνα και νομίζουν πως αν ντυθούν σε στυλ μπουζουκλερί, θα περάσουν για πρωτευουσιάνοι!

- EuroPsycho
Κυρ Φεβ 18, 2018 12:40 pm
Κλαρινογαμπρός 1ης διαλογής ο Συμεωνίδης! Αλλά ξέρεις ποιο είναι το πιο αστείο? Στην αρχή που έγινε η φάση με τον Βάχο, τον κράζαν όλοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γιατί τους φάνηκε αντιπαθής. Μετά που φάνηκε ο χαρακτήρας του, που δεν είναι και κανένας ενοχλητικός,(σαν τον Τιμολέοντα ή τον Γλωσσίδη) αρχίσανε δειλά - δειλά να βγαίνουν ένα σωρό κορασίδες και να λένε σχόλια του τύπου "ρε παιδιά αυτός ο Συμεωνίδης είναι σπαστικός, αλλά σαν άντρα δεν τον βρίσκετε γοητευτικό" ή "Ο Συμεωνίδης είναι κούκλος!!"Mastiha έγραψε:EuroPsycho έγραψε:Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Mastiha έγραψε:Είναι ξερόλας, γλύφτης (Γλωσσίδης όνομα και πράγμα), ψώνιο (στα 24 λέει ότι έχει κάνει ήδη καριέρα), αλλά δεν είναι από εκείνους που με ενοχλούν περισσότερο!
Ο Σελίμ είναι σαν πίθηκος! Αλλά είναι χαριτωμένος!Αφού δείς το επεισόδιο του Master Chef Mastixa, δες και το πόστ για να μην κάνω Spoil.
- Σπόιλερ:
Τον Γλωσσίδη δεν θα τον διώξουν, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που βλέπει Master Chef, γιατί περιμένει πότε θα τον πετάξουν έξω. Ένας από αυτούς που το περιμένει είμαι και εγώ. Και το χειρότερο ήταν πως του δώσανε ασυλία και τον προστάτεψαν, αντί να την πάρει ο Σάββας...
Ο Γλωσσίδης και ο Τιμολέων είναι στην κατηγορία εκείνων που δεν αντέχω αλλά που θα μου λείψουν αν θα φύγουν! Σχιζοφρένια!![]()
Ο κακομοίρης ο Συμεωνίδης νομίζει ότι ντύνεται σικ και με γούστο, ενώ είναι σαν να έχει βγει από επαρχιακό σκυλάδικο 20 χρόνια πριν! Αρνούμαι να πιστέψω ότι όταν ετοίμαζε τη βαλίτσα του για το Μάστερ Σεφ, έβαλε μέσα μαύρο κοστούμι, γραβάτες, χρυσό κλιπ γραβάτας και ποσέτ!![]()

Κυρ Φεβ 18, 2018 12:48 pm
EuroPsycho έγραψε: ...μετά που φάνηκε ο χαρακτήρας του, που δεν είναι και κανένας ενοχλητικός,(σαν τον Τιμολέοντα ή τον Γλωσσίδη) αρχίσανε δειλά - δειλά να βγαίνουν ένα σωρό κορασίδες και να λένε σχόλια του τύπου "ρε παιδιά αυτός ο Συμεωνίδης είναι σπαστικός, αλλά σαν άντρα δεν τον βρίσκετε γοητευτικό" ή "Ο Συμεωνίδης είναι κούκλος!!"![]()
![]()
![]()
Αχ, η αθάνατη γοητεία της βλαχοχωριατιάς!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 18, 2018 4:22 pm

Πέρα από το "στυλ" του, τι να πρωτοσχολιάσω; Το κυρτό σώμα, τον χοντρό κώ.., τον ελαφρύ προγναθισμό ή τα πόδια χόμπιτ;
Τον θεωρώ περισσότερο επηρμένο από τον Γλωσσίδη! Ο Γλωσσίδης έχει τουλάχιστον μια αφέλεια, ο Συμεωνίδης φαίνεται να πιστεύει βαθιά ότι είναι ο καλύτερος, και όχι μόνο στη μαγειρική!
Και τι να πω και για την αίσθηση του χιούμορ, πάγωσε μέχρι και το Νταστ ε Λουτ με το αστείο για το χελιδονόψαρο που είπε στην Ηλέκτρα!

- EuroPsycho
Κυρ Φεβ 18, 2018 4:41 pm
Αυτό του το στυλάκι φαίνεται να έχει πέραση... Δεν ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο καταλαβαίνω γιατί. Λίγο το γεγονός ότι είναι βλαχοκλαρινογαμπρος, λίγο το γεγονός ότι είναι σχετικά ψώνιο αυτό το πακέτο αρέσει αρκετά σε γυναίκες... Είναι guilty pleasure!Mastiha έγραψε:
Πέρα από το "στυλ" του, τι να πρωτοσχολιάσω; Το κυρτό σώμα, τον χοντρό κώ.., τον ελαφρύ προγναθισμό ή τα πόδια χόμπιτ;
Τον θεωρώ περισσότερο επηρμένο από τον Γλωσσίδη! Ο Γλωσσίδης έχει τουλάχιστον μια αφέλεια, ο Συμεωνίδης φαίνεται να πιστεύει βαθιά ότι είναι ο καλύτερος, και όχι μόνο στη μαγειρική!
Και τι να πω και για την αίσθηση του χιούμορ, πάγωσε μέχρι και το Νταστ ε Λουτ με το αστείο για το χελιδονόψαρο που είπε στην Ηλέκτρα!![]()

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 18, 2018 5:44 pm
EuroPsycho έγραψε:Αυτό του το στυλάκι φαίνεται να έχει πέραση... Δεν ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο καταλαβαίνω γιατί. Λίγο το γεγονός ότι είναι βλαχοκλαρινογαμπρος, λίγο το γεγονός ότι είναι σχετικά ψώνιο αυτό το πακέτο αρέσει αρκετά σε γυναίκες... Είναι guilty pleasure!Mastiha έγραψε:
Και τι να πω και για την αίσθηση του χιούμορ, πάγωσε μέχρι και το Νταστ ε Λουτ με το αστείο για το χελιδονόψαρο που είπε στην Ηλέκτρα!![]()
(τρομάρα του!)
Καιρός να μάθω ότι στην Ελλάδα έγινε σύμβολο του σεξ και ο Λιάγκας!

- Σπόιλερ:
- Αν έγινε σε παρακαλώ να μη μου το πεις, δεν θα το αντέξω!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 18, 2018 11:19 pm
Βρε κλάμα η Γωγώ για τον Κωστάκη... 

Κυρ Φεβ 18, 2018 11:26 pm
Δεν "έστρωσε" καλά το λουκάνικό του κι αυτός... και νάτα τώρα.Mastiha έγραψε:Βρε κλάμα η Γωγώ για τον Κωστάκη...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 18, 2018 11:28 pm
Romanus έγραψε:Δεν "έστρωσε" καλά το λουκάνικό του κι αυτός... και νάτα τώρα.Mastiha έγραψε:Βρε κλάμα η Γωγώ για τον Κωστάκη...

- EuroPsycho
Κυρ Φεβ 18, 2018 11:35 pm
Ο Λιάγκας το μόνο που μπορεί να γίνει είναι σύμβολο του bliex!Mastiha έγραψε:EuroPsycho έγραψε:Αυτό του το στυλάκι φαίνεται να έχει πέραση... Δεν ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο καταλαβαίνω γιατί. Λίγο το γεγονός ότι είναι βλαχοκλαρινογαμπρος, λίγο το γεγονός ότι είναι σχετικά ψώνιο αυτό το πακέτο αρέσει αρκετά σε γυναίκες... Είναι guilty pleasure!Mastiha έγραψε:
(τρομάρα του!)
Καιρός να μάθω ότι στην Ελλάδα έγινε σύμβολο του σεξ και ο Λιάγκας!![]()
- Σπόιλερ:
Αν έγινε σε παρακαλώ να μη μου το πεις, δεν θα το αντέξω!![]()

Σελίδα 2 από 3 •
1, 2, 3 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|