Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Απ: Master Chef 2 - 2018
Κυρ Φεβ 18, 2018 11:54 pm
Προς το παρόν Μαστίχα, θέλω να το πάρεις ψύχραιμα αυτό που θα σου πω.... είναι κριτής σε χορευτικό σόου!

Δευ Φεβ 19, 2018 12:01 am
...μαζί με την άλλη την κυρία Τίποτα Καθολίδου, την "Ελεονώρα"HOLA έγραψε:Προς το παρόν Μαστίχα, θέλω να το πάρεις ψύχραιμα αυτό που θα σου πω.... είναι κριτής σε χορευτικό σόου!![]()

- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13895
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Δευ Φεβ 19, 2018 12:02 am
Romanus έγραψε:...μαζί με την άλλη την κυρία Τίποτα Καθολίδου, την "Ελεονώρα"HOLA έγραψε:Προς το παρόν Μαστίχα, θέλω να το πάρεις ψύχραιμα αυτό που θα σου πω.... είναι κριτής σε χορευτικό σόου!![]()

Δευ Φεβ 19, 2018 12:05 am
Αξιοκρατία πάνω απ'όλα στην Ελλάδα... και έκαστος στο είδος του, φυσικά!Masilnto έγραψε:Romanus έγραψε:...μαζί με την άλλη την κυρία Τίποτα Καθολίδου, την "Ελεονώρα"HOLA έγραψε:Προς το παρόν Μαστίχα, θέλω να το πάρεις ψύχραιμα αυτό που θα σου πω.... είναι κριτής σε χορευτικό σόου!![]()
![]()
![]()

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Δευ Φεβ 19, 2018 12:26 am
Romanus έγραψε:
Αξιοκρατία πάνω απ'όλα στην Ελλάδα... και έκαστος στο είδος του, φυσικά!
Εδώ είχαν βάλει την Εντελα κριτή σε χορευτικό σόου... Το οποίο δεν είδα ποτέ... Γιατί έχω καλό γούστο και καθόλου καιρό για χάσιμο!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 19, 2018 1:16 am
HOLA έγραψε:Προς το παρόν Μαστίχα, θέλω να το πάρεις ψύχραιμα αυτό που θα σου πω.... είναι κριτής σε χορευτικό σόου!![]()

Σε ποιό χορό διαγωνίζονται, της κοιλιάς;

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Φεβ 19, 2018 1:19 am
HOLA έγραψε:Romanus έγραψε:
Αξιοκρατία πάνω απ'όλα στην Ελλάδα... και έκαστος στο είδος του, φυσικά!
Εδώ είχαν βάλει την Εντελα κριτή σε χορευτικό σόου... Το οποίο δεν είδα ποτέ... Γιατί έχω καλό γούστο και καθόλου καιρό για χάσιμο!
Αυτή όταν χορεύει επαναλαμβάνει πάντα 5 κινήσεις!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 21, 2018 2:44 pm
Το τσορίθο έγινε το νέο μαγειρικό τρεντ στην Ελλάδα;
Σχεδόν δεν υπάρχει επεισόδιο χωρίς τσορίθο! 

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Τετ Φεβ 21, 2018 3:11 pm
Mastiha έγραψε:Το τσορίθο έγινε το νέο μαγειρικό τρεντ στην Ελλάδα;Σχεδόν δεν υπάρχει επεισόδιο χωρίς τσορίθο!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 21, 2018 10:24 pm
Δύο στα δύο ο Αργυράκος μου!
Μαζί με τον Σελίμ και τον Σάββα είναι η αγαπημένη μου τριάδα!
Κατά τα άλλα.... θα μας τρελάνουν;;;
Η δονταρού για άλλη μια φορά έκανε δυο αποτυχημένες προσπάθειες, και μάλιστα στη δεύτερη απέτυχε η παρασκευή με το βασικό υλικό και πέρασε στη δεκάδα; Ήμαρτον!
Άδικο που προτάθηκε ο Συμεωνίδης ενώ έκανε μια αρκετά δύσκολη παρασκευή, μόνο και μόνο επειδή δεν του πέτυχε η σάλτσα σοκολάτας!
Η Τζοκερίνα έχει πράγματι δόντι, μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!
Και ο μουστάκιας θα μπορούσε να ήταν υποψήφιος με τη βλακεία που έφτιαξε!

Κατά τα άλλα.... θα μας τρελάνουν;;;
Η δονταρού για άλλη μια φορά έκανε δυο αποτυχημένες προσπάθειες, και μάλιστα στη δεύτερη απέτυχε η παρασκευή με το βασικό υλικό και πέρασε στη δεκάδα; Ήμαρτον!
Άδικο που προτάθηκε ο Συμεωνίδης ενώ έκανε μια αρκετά δύσκολη παρασκευή, μόνο και μόνο επειδή δεν του πέτυχε η σάλτσα σοκολάτας!
Η Τζοκερίνα έχει πράγματι δόντι, μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!

Και ο μουστάκιας θα μπορούσε να ήταν υποψήφιος με τη βλακεία που έφτιαξε!
Τετ Φεβ 21, 2018 10:35 pm
Αύριο να έχεις πάρει λεξοτανίλ πριν δεις το σημερινό επεισόδιο, Μαστίχα... ή ότι άλλο σου καλμάρει τα νεύρα. Φιλική συμβουλή.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Φεβ 21, 2018 10:40 pm
Romanus έγραψε:Αύριο να έχεις πάρει λεξοτανίλ πριν δεις το σημερινό επεισόδιο, Μαστίχα... ή ότι άλλο σου καλμάρει τα νεύρα. Φιλική συμβουλή.
Δεν έφυγε η Τζοκερίνα;

Μόνο να μην έφυγε ο Σελίμ!!!

Βασικά θα είναι πολύ άδικο και αν έφυγε ο Συμεωνίδης.

Πεμ Φεβ 22, 2018 12:02 am
Mastiha έγραψε:Romanus έγραψε:Αύριο να έχεις πάρει λεξοτανίλ πριν δεις το σημερινό επεισόδιο, Μαστίχα... ή ότι άλλο σου καλμάρει τα νεύρα. Φιλική συμβουλή.
Δεν έφυγε η Τζοκερίνα;![]()
Μόνο να μην έφυγε ο Σελίμ!!!![]()
Βασικά θα είναι πολύ άδικο και αν έφυγε ο Συμεωνίδης.
Αυτό που θέλω κυρίως από σένα αύριο είναι να μου κάνεις ένα σχόλιο για το πώς σου φάνηκε η αναλογία της κριτικής που έκαναν οι "σεφ" στους υποψηφίους προς αποχώρηση σε σχέση με την τελική τους απόφαση και την όλη τους στάση μετά.

- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Πεμ Φεβ 22, 2018 12:08 am

- Σπόιλερ:
- 1. Κοντιζάς 2. Ιωαννίδης 3. Κουτσόπουλος η σειρά για τις ντοματιές, άμα θέλανε να μην συμμετέχανε όπως ο Σκαρμούτσος στο φετινό master chef, κανείς δεν τους ανάγκασε να περνάνε τα παρτάλια επειδή το είπε η παραγωγή. Δικαιολογίες πια δεν υπάρχουν, τα ξέρανε αυτά από την αρχή. Ούστ.
Σελίδα 3 από 3 •
1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|