Ισραήλ 2018 (επέλεξε τραγούδι)
+5
EvNickGR
Elfo_Del_Infierno
HOLA
Romanus
Masilnto
9 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4 •
1, 2, 3, 4

- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Απ: Ισραήλ 2018 (επέλεξε τραγούδι)
Δευ Απρ 09, 2018 9:51 pm
Δυστυχώς το βίντεο δεν παίζει πια!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Απρ 09, 2018 9:58 pm
Πότε πρόλαβαν και το διέγραψαν?
Κρίμα!

Κρίμα!
- HOLAEuroStar
Δευ Απρ 09, 2018 10:15 pm
Πως σου φάνηκε;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Απρ 09, 2018 10:17 pm
Δεν την έλεγες και τέλεια αλλά αρκετά καλή!
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4979
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Δευ Απρ 09, 2018 10:21 pm
Sound checking έκανε και ναι, ήταν καλή...
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τρι Απρ 10, 2018 8:41 am
- merda2004
- Αριθμός μηνυμάτων : 1595
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :mindfuck according to Romanus....
Τρι Απρ 10, 2018 9:37 am
Masilnto έγραψε:

- Elfo_Del_Infierno
Πεμ Απρ 19, 2018 2:31 pm
Μ' αρέσει που ντρέπονται να πουν στη Βογιατζάκη το αυτονόητο, ότι δλδ η Νέτα είναι η χαμένη της κορούλα και όχι αδερφούλα, μην τυχόν και τη θίξουν περί του ηλικιακού. Γιατί, μυστικό είναι ότι έχουν 25 χρόνια διαφορά; 

- MasilntoForum Founder
Παρ Μάης 04, 2018 3:39 pm
Kι εκεί που νομίζεις ότι θα είναι μια συνηθισμένη ακουστική version,
η Netta κάνει την ανατροπή !
η Netta κάνει την ανατροπή !
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 06, 2018 11:01 am
freegossip.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!!!!
Το πιο πολυαναμενόμενο πάρτι στη φετινή Eurovision, αυτό του μεγάλου φαβορί, της Netta δηλαδή από το Ισραήλ έγινε χθες το βράδυ σε club της Λισαβόνας. Η συμμετοχή τόσο των αποστολών, όσο και των fans αλλά και των εκπροσώπων των media εντυπωσιακή. Τόσο που μάλλον δεν περίμεναν οι διοργανωτές Ισραηλινοί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές στην είσοδο και πολλά ευτράπελα. Συμμετέχοντες τραγουδιστές να απωθούνται από την ασφάλεια, υπεύθυνοι να μιλάνε αγενέστατα στον κόσμο που ήταν έξω (τύπου: Εσύ δεν μου αρέσεις πήγαινε τώρα πιο πίσω…και τέτοια) και να μην επιτρέπουν την είσοδο ακόμα και στο BBC! Μέσα στπν χώρο όσοι κατάφεραν να περάσουν έπαιρναν δώρα προιόντα ομορφιάς από την Νεκρά θάλασσα απολάμβαναν τις εμφανίσεις των χωρών και έκαναν τρελό κέφι καταναλώνοντας άφθονη μπύρα (τα βαρέλια της Heineken κανονικής και light) πηγαινοερχόντουσαν). Και όταν πια βγήκε η Netta στην σκηνή, αποθέωση. Και η ίδια ολοφάνερα συγκινημένη. Στα highlights ο χορός της Zhana των Equinox που εκπροσωπούν την Βουλγαρία όταν τραγουδούσε ο Ιρλανδός! (Φοβερή τύπισσα) Και ο τρελός χαβαλές της Sara της Φινλανδίας που πριν ξεκινήσει το Monsters της ζήτησε από έναν στην πρώτη σειρά να την βοηθήσει να ξεντυθεί λίγο.
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!!!!
Το πιο πολυαναμενόμενο πάρτι στη φετινή Eurovision, αυτό του μεγάλου φαβορί, της Netta δηλαδή από το Ισραήλ έγινε χθες το βράδυ σε club της Λισαβόνας. Η συμμετοχή τόσο των αποστολών, όσο και των fans αλλά και των εκπροσώπων των media εντυπωσιακή. Τόσο που μάλλον δεν περίμεναν οι διοργανωτές Ισραηλινοί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές στην είσοδο και πολλά ευτράπελα. Συμμετέχοντες τραγουδιστές να απωθούνται από την ασφάλεια, υπεύθυνοι να μιλάνε αγενέστατα στον κόσμο που ήταν έξω (τύπου: Εσύ δεν μου αρέσεις πήγαινε τώρα πιο πίσω…και τέτοια) και να μην επιτρέπουν την είσοδο ακόμα και στο BBC! Μέσα στπν χώρο όσοι κατάφεραν να περάσουν έπαιρναν δώρα προιόντα ομορφιάς από την Νεκρά θάλασσα απολάμβαναν τις εμφανίσεις των χωρών και έκαναν τρελό κέφι καταναλώνοντας άφθονη μπύρα (τα βαρέλια της Heineken κανονικής και light) πηγαινοερχόντουσαν). Και όταν πια βγήκε η Netta στην σκηνή, αποθέωση. Και η ίδια ολοφάνερα συγκινημένη. Στα highlights ο χορός της Zhana των Equinox που εκπροσωπούν την Βουλγαρία όταν τραγουδούσε ο Ιρλανδός! (Φοβερή τύπισσα) Και ο τρελός χαβαλές της Sara της Φινλανδίας που πριν ξεκινήσει το Monsters της ζήτησε από έναν στην πρώτη σειρά να την βοηθήσει να ξεντυθεί λίγο.
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Παρ Μάης 11, 2018 6:54 pm
- MasilntoForum Founder
Δευ Μάης 14, 2018 1:07 am
O εκπρόσωπος της Ολλανδίας δήλωσε:
Το Ισραήλ είναι ο δίκαιος νικητής αν μιλήσουμε για κάτι που πάντα μιλάμε και είναι το τσίρκο και η τρέλα της υπόθεσης. Αυτό που είπα μόλις τώρα είναι ότι δεν θα προσθέσει πολύ μεγάλη αλλαγή στην Eurovision. Κι αυτό είναι το λυπηρό νομίζω. Κάτι πρέπει να αλλάξει μία φορά. Την τελευταία φορά ήταν μία γυναίκα με μούσι και τώρα είναι ένα κοτόπουλο.
http://infegreece.gr/antidrasi-waylon-gia-netta/
Το Ισραήλ είναι ο δίκαιος νικητής αν μιλήσουμε για κάτι που πάντα μιλάμε και είναι το τσίρκο και η τρέλα της υπόθεσης. Αυτό που είπα μόλις τώρα είναι ότι δεν θα προσθέσει πολύ μεγάλη αλλαγή στην Eurovision. Κι αυτό είναι το λυπηρό νομίζω. Κάτι πρέπει να αλλάξει μία φορά. Την τελευταία φορά ήταν μία γυναίκα με μούσι και τώρα είναι ένα κοτόπουλο.
- HOLAEuroStar
Δευ Μάης 14, 2018 3:49 pm
Μη δαγκώσει τη γλώσσα του μόνο!Masilnto έγραψε:O εκπρόσωπος της Ολλανδίας δήλωσε:
- Elfo_Del_Infierno
Δευ Μάης 14, 2018 10:09 pm
Η ντέμο βερσιόν του "τόι", ερμηνευμένη από το συνθέτη του κομματιού.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μάης 14, 2018 10:43 pm
Δαγκωσει δεν την δαγκωσει εχει δικιο.....ακομη και οι βουλγαροι θυμιζαν το τουνελ του τρομου....HOLA έγραψε:Μη δαγκώσει τη γλώσσα του μόνο!Masilnto έγραψε:O εκπρόσωπος της Ολλανδίας δήλωσε:
- MasilntoForum Founder
Τρι Μάης 29, 2018 1:23 pm
Δηλώσεις του συνθέτη του Toy 
Ο μόνος που καταλαβαίνει τη Eurovision είμαι εγώ, ο μόνος που μπορεί να γράψει τραγούδια που ταιριάζουν στη Eurovision είναι εγώ. Τα τελευταία χρόνια, γράφω τα μεγαλύτερα χιτ στο Ισραήλ και προτείνω στους πικρούς ανθρώπους να σταματήσουν να γράφουν τραγούδια. Η νίκη ήταν κάτι που ονειρευόμουν εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η Netta ρίχτηκε σε αυτό. Ήταν ένα άγριο άλογο και το βάλαμε σε ένα πολυτελές στάβλο, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό το άλογο να προσπαθήσει να αντισταθεί. Αν έβλεπα ότι ο καλλιτέχνης και το τραγούδι δεν μπορούν να κερδίσουν, δεν θα επέστρεφα στον διαγωνισμό. Μόλις είδα τη Netta, ήξερα ότι είχα κάτι.
http://infegreece.gr/israel-o-syntheths-tou-toy-dhlwnei-pws-aut/

Ο μόνος που καταλαβαίνει τη Eurovision είμαι εγώ, ο μόνος που μπορεί να γράψει τραγούδια που ταιριάζουν στη Eurovision είναι εγώ. Τα τελευταία χρόνια, γράφω τα μεγαλύτερα χιτ στο Ισραήλ και προτείνω στους πικρούς ανθρώπους να σταματήσουν να γράφουν τραγούδια. Η νίκη ήταν κάτι που ονειρευόμουν εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η Netta ρίχτηκε σε αυτό. Ήταν ένα άγριο άλογο και το βάλαμε σε ένα πολυτελές στάβλο, οπότε είναι πολύ φυσιολογικό το άλογο να προσπαθήσει να αντισταθεί. Αν έβλεπα ότι ο καλλιτέχνης και το τραγούδι δεν μπορούν να κερδίσουν, δεν θα επέστρεφα στον διαγωνισμό. Μόλις είδα τη Netta, ήξερα ότι είχα κάτι.
http://infegreece.gr/israel-o-syntheths-tou-toy-dhlwnei-pws-aut/
- Elfo_Del_Infierno
Τρι Μάης 29, 2018 2:51 pm
Τι μετριοφροσύνη!
Ορίστε και οι αντιδράσεις!
http://wiwibloggs.com/2018/05/28/without-netta-he-would-not-have-won-israeli-songwriters-hit-back-after-toy-composer-says-he-was-true-winner-of-eurovision/223661/

Ορίστε και οι αντιδράσεις!
http://wiwibloggs.com/2018/05/28/without-netta-he-would-not-have-won-israeli-songwriters-hit-back-after-toy-composer-says-he-was-true-winner-of-eurovision/223661/
- MasilntoForum Founder
Τρι Μάης 29, 2018 8:18 pm
Άμα σας πω ότι μου έκανε κάτι εντύπωση την ώρα των αποτελεσμάτων:
όταν ανακοινώθηκε ότι η Κύπρος παίρνει 253 βαθμούς, επομένως το Ισραήλ είχε κερδίσει,
αυτός ο κύριος αντί να αγκαλιάσει ή να συγχαρεί τη Νέτα,
γύρισε προς την κάμερα και πανηγύριζε.
όταν ανακοινώθηκε ότι η Κύπρος παίρνει 253 βαθμούς, επομένως το Ισραήλ είχε κερδίσει,
αυτός ο κύριος αντί να αγκαλιάσει ή να συγχαρεί τη Νέτα,
γύρισε προς την κάμερα και πανηγύριζε.

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 30, 2018 11:51 am
Να κατεβει απο το καλαμι του ο κυριουλης

- Elfo_Del_Infierno
Τετ Μάης 30, 2018 8:40 pm
Υπάρχουν κι άλλα ευτράπελα περιστατικά, πχ στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη, έκανε παρατήρηση στον παρουσιαστή που τη διηύθυνε, επειδή στεκόταν μπροστά του και τον έκρυβε, ενώ όλοι είδαμε με πόσο άτσαλο τρόπο έκανε πέρα τον Καισαρούλη, όταν ο τελευταίος πήγε να συγχαρεί τη Νέτα με το που ανακοινώθηκε ως νικήτρια.
Αχ, αυτά τα καλάμια! Δε γνωρίζουν από εθνικότητες...
Αχ, αυτά τα καλάμια! Δε γνωρίζουν από εθνικότητες...

Σελίδα 4 από 4 •
1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|