Στοιχήματα & Δημοσκοπήσεις
+7
HOLA
Master
Elfo_Del_Infierno
EVfan
EvNickGR
Romanus
Masilnto
11 απαντήσεις
- EuroPsycho
- Αριθμός μηνυμάτων : 934
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Φύλο :Ηλικία : 27
Τόπος : ΕλλάςΓιαννούλα... Την κουκούλα!
Απ: Στοιχήματα & Δημοσκοπήσεις
Τετ Μάης 09, 2018 3:16 pm
All open συμφωνώ!Master έγραψε:Εγω συνεχίζω και θεωρώ οτι η Γαλλία εχει αγοράσει ηδη το βραδείο εδω και μήνες, αλλά δεν θέλω να γίνομαι γραφικός, καμία χώρα απο τον 1ο ημιτελικό δεν μου εβγαλε vibes βραβείου, αλλα αυτο δεν λέει και κάτι, ολα τα σενάρια ειναι ανοιχτά...
- NoirJo
- Αριθμός μηνυμάτων : 1045
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2018
Φύλο :Τόπος : Αθήνα
Δεν κρύβομαι μωρή, δεν καταζητούμαι.
Τετ Μάης 09, 2018 3:19 pm
Θα συμφωνήσω για άλλη μία φορά με τον admin. Η Εσθονία παίζει πολύ δυνατά για top 5, ίσως και top 3, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος για τη νίκη πλέον. Η ερμηνεία είναι εντυπωσιακή, αλλά ψυχρή και εγκεφαλική. Γαλλία vs. Λιθουανία για την 1η θέση. Το ότι η Λιθουανία από 16η χθες εκτοξεύτηκε στην 5η θέση λέει πολλά. Και πιστεύω πως ήρθε πρώτη στον ημιτελικό.
- EuroPsycho
Τετ Μάης 09, 2018 3:19 pm
Είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό το ενδεχόμενο.NoirJo έγραψε:Θα συμφωνήσω για άλλη μία φορά με τον admin. Η Εσθονία παίζει πολύ δυνατά για top 5, ίσως και top 3, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος για τη νίκη πλέον. Η ερμηνεία είναι εντυπωσιακή, αλλά ψυχρή και εγκεφαλική. Γαλλία vs. Λιθουανία για την 1η θέση. Το ότι η Λιθουανία από 16η χθες εκτοξεύτηκε στην 5η θέση λέει πολλά. Και πιστεύω πως ήρθε πρώτη στον ημιτελικό.
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τετ Μάης 09, 2018 3:20 pm
Την Κύπρο την έχετε αποκλείσει;
- EuroPsycho
Τετ Μάης 09, 2018 3:24 pm
Νομίζω πως αν χθες η Κύπρος είχε κερδίσει, η Γιαννούλα θα είχε χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Επίσης δεν με έπεισε για νίκη.Libertus έγραψε:Την Κύπρο την έχετε αποκλείσει;
- MasterEuroPresident
- Αριθμός μηνυμάτων : 3324
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2011
Φύλο :
Τετ Μάης 09, 2018 3:24 pm
Libertus έγραψε:Την Κύπρο την έχετε αποκλείσει;
Εννοείτε η Κύπρος θα παίξει ψηλά,αν και δεν μου φάνηκε για νικητήριο η κύπρος μπορεί να κερδίσει απο καραμπόλα οπως η Ουκρανία το 2016
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τετ Μάης 09, 2018 3:26 pm
Η πιθανή νίκη τη Λιθουανίας θα είναι η απόλυτη δικαίωση του Σωτηράκη!
- NoirJo
Τετ Μάης 09, 2018 3:29 pm
Εγώ, βλέποντας την ερμηνεία χθες, αντιλήφθηκα πως πάει για top 5 αλλά δε βγάζει αέρα νικητή εν έτει 2018. Η πιο πιθανή καραμπόλα, βασικά, είναι να χαντακωθούν τα pop φαβορί (Ισραήλ, Κύπρος, Τσεχία, Βουλγαρία) που είναι όλα στο β' μισό του τελικού (φανταστείτε να μπουν β' μισό και Σουηδία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβία!) και να "ανοίξει" ο δρόμος για Γαλλία ή Εσθονία ή Λιθουανία (με Εσθονία να έχει τις λιγότερες πιθανότητες από τις τρεις αυτές χώρες).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 09, 2018 3:30 pm
Εγώ πάλι θεωρώ τον Rybak ήδη νικητή!
Τετ Μάης 09, 2018 3:31 pm
Η Λιθουανία πάντως κάνει όλα τα σωστά tick στα κουτάκια του κλίματος των νικητών των τελευταίων χρόνων.
Η Κύπρος θα πάει πολύ καλά στο εμπορικό κομμάτι, αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται τελείως πασσέ.
Μετά τα χθεσινά btw, θεωρώ δεδομένη την πρόκριση της Λεάρας μου αύριο και τον αποκλεισμό της Σαμοήλοβα.
Η Κύπρος θα πάει πολύ καλά στο εμπορικό κομμάτι, αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται τελείως πασσέ.
Μετά τα χθεσινά btw, θεωρώ δεδομένη την πρόκριση της Λεάρας μου αύριο και τον αποκλεισμό της Σαμοήλοβα.
Τετ Μάης 09, 2018 3:32 pm
HOLA έγραψε:Η πιθανή νίκη τη Λιθουανίας θα είναι η απόλυτη δικαίωση του Σωτηράκη!
Οh, yes!

- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 09, 2018 3:34 pm
Η αλήθεια είναι ότι η Λιθουανία συνεχίζει το ύφος των περσινών νικητών!
- HOLAEuroStar
- Αριθμός μηνυμάτων : 4492
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2011
Φύλο :Μαρούσκα!!! Το evian!
Τετ Μάης 09, 2018 3:35 pm
Θα πάρει φωτιά το κινητό στο Σάββατο!Romanus έγραψε:Μετά τα χθεσινά btw, θεωρώ δεδομένη την πρόκριση της Λεάρας μου
Από το Γκράντε Αμόρε έχω να ψηφίσω!
- Elfo_Del_Infierno
- Αριθμός μηνυμάτων : 4978
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2016
Φύλο :Τόπος : Cornelia's pussy
Δεν μπορεί να είμαι τόσο ανήθικη!
Τετ Μάης 09, 2018 3:36 pm
Μην πέσετε να με φάτε, αλλά η Λιθουανία θα είναι downgrade, συγκρινόμενη με τους 2 τελευταίους νικητές. Μουσικά καθαρά μιλάω.
Τετ Μάης 09, 2018 3:37 pm
Libertus έγραψε:Μην πέσετε να με φάτε, αλλά η Λιθουανία θα είναι downgrade, συγκρινόμενη με τους 2 τελευταίους νικητές. Μουσικά καθαρά μιλάω.
Aκόμα κι αν το δεχτούμε, σίγουρα θα είναι μικρότερο downgrade από μια πιθανή νίκη π.χ. της Κύπρου ή του Ισραήλ.

- EuroPsycho
Τετ Μάης 09, 2018 3:40 pm
Γιατί να σε φάμε? Εγώ συμφωνώ 100% μαζί σου. Το τραγούδι είναι υπνηλία για τα γούστα μου, αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως πουλιέται 1000% σωστά.Libertus έγραψε:Μην πέσετε να με φάτε, αλλά η Λιθουανία θα είναι downgrade, συγκρινόμενη με τους 2 τελευταίους νικητές. Μουσικά καθαρά μιλάω.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 09, 2018 3:40 pm
Μ' αρέσει που η Βουλγαρία βρέθηκε κάτω και από τη Μολδαβία στα στοιχήματα!
- NoirJo
Τετ Μάης 09, 2018 3:45 pm
Ναι, το κομμάτι είναι συμπαθητικό αλλά κατώτερο των προηγούμενων δύο νικητών. Παρόλα αυτά, έχει εξαιρετική φωνή, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται on stage είναι υπέροχη και καταφέρνει να σε συγκινήσει με διακριτικό και ειλικρινή τρόπο σε αντίθεση π.χ. με τη Γερμανία φέτος που το concept είναι βεβιασμένο και συναισθηματικά εκβιαστικό.
Το Ισραήλ, παιδιά, παίζει να μην μπει top 5. Το βρήκα κάκιστο τηλεοπτικά (και φωνητικά αρκετά μέτριο). Αν και η μεγάλη αποτυχία το Σάββατο μάλλον θα είναι η Βουλγαρία. Ήδη έπεσε στη 10η θέση στα στοιχήματα. Γενικά, θα έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά αν το β' μισό είναι γεμάτο pop φαβορί.
Γενικά πιστεύω πως το top 10 θα είναι: Λιθουανία, Γαλλία, Εσθονία, Κύπρος, Τσεχία, Νορβηγία, Ισραήλ, Ιταλία, Σουηδία, Ουκρανία (με τυχαία σειρά) με Βουλγαρία, Πορτογαλία, Μολδαβία τα πιο πιθανά spoilers.
Το Ισραήλ, παιδιά, παίζει να μην μπει top 5. Το βρήκα κάκιστο τηλεοπτικά (και φωνητικά αρκετά μέτριο). Αν και η μεγάλη αποτυχία το Σάββατο μάλλον θα είναι η Βουλγαρία. Ήδη έπεσε στη 10η θέση στα στοιχήματα. Γενικά, θα έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά αν το β' μισό είναι γεμάτο pop φαβορί.
Γενικά πιστεύω πως το top 10 θα είναι: Λιθουανία, Γαλλία, Εσθονία, Κύπρος, Τσεχία, Νορβηγία, Ισραήλ, Ιταλία, Σουηδία, Ουκρανία (με τυχαία σειρά) με Βουλγαρία, Πορτογαλία, Μολδαβία τα πιο πιθανά spoilers.
- EuroPsycho
Τετ Μάης 09, 2018 3:49 pm
Moldova μέσα, Italy έξω mid - scoreboard.NoirJo έγραψε:Ναι, το κομμάτι είναι συμπαθητικό αλλά κατώτερο των προηγούμενων δύο νικητών. Παρόλα αυτά, έχει εξαιρετική φωνή, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται on stage είναι υπέροχη και καταφέρνει να σε συγκινήσει με διακριτικό και ειλικρινή τρόπο σε αντίθεση π.χ. με τη Γερμανία φέτος που το concept είναι βεβιασμένο και συναισθηματικά εκβιαστικό.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 09, 2018 4:56 pm
Εχετε σκεφτει οτι τα μουτρα του ξυνουλα ηταν ετσι γιατι η κυπρος κερδισε τον ημιτελικο και ειτε τον εμποδιζει να κανει παιχνιδι με γαλλια η δεν θελει να ξαναγυρισει ο θεσμος στην ποπ τρας εποχη?????
- MasilntoForum Founder
- Αριθμός μηνυμάτων : 13897
Ημερομηνία εγγραφής : 10/01/2011"Fuck all these fucking siberfans"
Τετ Μάης 09, 2018 5:07 pm
Εχθές, ακριβώς μετά τον ημιτελικό, η Κύπρος ήταν ροζ σε όλα τα γραφεία.
Σήμερα το πρωί, μπλε παντού.
Για ποιο λόγο ? Τι μεσολάβησε ?
Σήμερα το πρωί, μπλε παντού.
Για ποιο λόγο ? Τι μεσολάβησε ?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 09, 2018 5:10 pm
Θυμήθηκαν με τι τραγούδι διαγωνίζεται ο Rybak φέτος! 

- EuroPsycho
Τετ Μάης 09, 2018 5:13 pm
λολ έλεος πια με τον Ρύμπακcitelis έγραψε:Θυμήθηκαν με τι τραγούδι διαγωνίζεται ο Rybak φέτος!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Μάης 09, 2018 5:14 pm
Αυτός όμως είχε περάσει 1ος χτες!EuroPsycho έγραψε:λολ έλεος πια με τον Ρύμπακcitelis έγραψε:Θυμήθηκαν με τι τραγούδι διαγωνίζεται ο Rybak φέτος!
- EuroPsycho
Τετ Μάης 09, 2018 5:18 pm
Ε και? Τα στοιχήματα τα έχουν παίξει, και χθες βρήκανε μετά από καιρό 7/10!citelis έγραψε:Αυτός όμως είχε περάσει 1ος χτες!EuroPsycho έγραψε:λολ έλεος πια με τον Ρύμπακcitelis έγραψε:Θυμήθηκαν με τι τραγούδι διαγωνίζεται ο Rybak φέτος!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|